سلام
من نياز سريع به يك كليپ تيزر تبليغاتي در حد يك دقيقه دارم اگه كسي داره لطفا كمك كنه...
البته با يوليد ساخته شده باشه...
اين اي دي منه تو ياهو : Tatlises_rtm
Printable View
سلام
من نياز سريع به يك كليپ تيزر تبليغاتي در حد يك دقيقه دارم اگه كسي داره لطفا كمك كنه...
البته با يوليد ساخته شده باشه...
اين اي دي منه تو ياهو : Tatlises_rtm
سلام/لطفا یه سر به این تاپیک بزنید:
ممنون:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=464299
سلام کسی افکت یولید نزاره بزاره برا دانلود؟
تا حالا هرچی گذاشتید یا قلابی بود یا مشکل داشت.
بچه ها کسی نمیدونه چجوری میشه توی یولید فارسی نوشت؟بطوریکه حروف جدا نوشته نشه؟(نسخه من10)
در ضمن من از فارسی نویس مریم و IPT5 استفاده کردم جواب نداد.:41:
ویندوزم هم xp هست.
اینم یکسری افکت برای برنامه ulead video studio
کد:
http://rapidshare.com/files/115334485/Content.rar
با تشکر ویژه ار برو بچه های همین انجمن که لینک رپیدشر رو تبدیل به لینک مستقیم کردند.
کد:
http://uploadorb.com/86vergoexr9h
کد:
http://rapidshare.com/files/115334485/Content.rar
با تشکر ویژه از بروبچه های همین انجمن که لینک رپیدشر رو تبدیل به لینک مستقیم کردند.
کد:
http://uploadorb.com/86vergoexr9h
سلام عزیزم
من دنبال افکت 1 2 3 یا همون استارت فیلم هستم میشه راهنماییم کنید ؟
ضمنا من با یولید 11 کار میکنم آیا این نرم افزار قابلیت اینو داره که بک گراند فیلم و تغییر بده یا مثلا بک یک تصویر منظره باشه ؟؟
ضمنا من یک فیلم و با فرمت MPEG 2 میکس کردم تو کامپیوتر صدا داره اما توی فلش که ریختم توی تلویزیون صدا نداشت که مجبور شدم با نرم افزار Total video converte حجمشو کم یعنی MPEG 1 که کیفیت تصویر اومد پایین اما صدا داشت .
میشه بگید علت عدم پخش صدا این فایل از چی هست ؟؟
نقل قول:
دوست من میشه نحوه استفاده از این افکت رو تو نرم افزار 11 Ulead Video Studio توضیح بدید ؟؟
و این کدی که زیر لینک زدید چی هست ؟
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
نقل قول:
من این افکت رو میخوام بچه ها
سلام من با یولید 11 کار می کنم ویندوز ایکس پی دو مشکل اساسی دارم که خیلی های دیگه هم مطرح کردند. اول فارسی نوشتن متن روی عکس که حتی با فارسی نویس مریم هم موفق نشدم و دوم می خوام سرعت جابجایی عکسها کم تر بشه و مجبور نباشم یکی یکی تنظیمش کنم. ممنون
نقل قول:
دوستان من اين افكت رو دانلود كردم و با توجه به پوشه هاي داخلش با پوشه هاي برنامه خودم(Ulead VideoStudio 11) جايگزين كردم ولي هيچ تغييري در برنامه نديدم
ميشه كمك كنيد و بگيد اين افكت ها به كجاي برنامه و چه طور اضافه ميشه ؟
كسي نميتونه جواب بده؟؟؟!!!نقل قول:
:42:
من كه مردم بس منتظر نشستم و كسي جواب نداد:grrr:
آقای عزیز منم منتظرم ظاهرا هیچ کی بلد نی :41:
با یولید چه طوری میشه یه قسمت 2-3 تانیه ای از فیلم رو که وسط هم هست حذف کرد
ممنون اگه تصویری باشه چون قبلا یکی از دوستان توضیخ داده بود ولی اصلا متوجه نشده بودم..ممنون
کنار مانیتور یولید پایین اش سمت است یک علامت قیچیه هر جا را خواستی ببری با اون قیچی ببر بعد delete اش کن
چرا وقتی با یولید(هم 9 هم 10)کار میکنم فیلمایی که برای ادیت وارد میکنم صدا ندارن؟!
چه فیلم چه آهنگ...
هیچ صدایی پخش نمیشه!
این مشکل رو با دو ویندوز ویستا و 7 دارم!
ممنون!
از ورژن 13 یولید استفاده کنید:)نقل قول:
چرا وقتی با یولید(هم 9 هم 10)کار میکنم فیلمایی که برای ادیت وارد میکنم صدا ندارن؟!
چه فیلم چه آهنگ...
هیچ صدایی پخش نمیشه!
این مشکل رو با دو ویندوز ویستا و 7 دارم!
ممنون!
نه عزیزم اینطوری نشدنقل قول:
ببین منظورم اینه که یک فیلم دارم که وسط فیلم 2-3 ثانیه ای خش داره..حالا میخوام اون خش رو بردارم از وسط فیلم
اینی که شما گفتید از اونجا به بعد فیلم رو میبره کامل..ولی من میخوام یه بازه ای رو در بیارم از توی فیلم...متوجه مشید منظورمو..ممنون
من از corel video studio pro x3 استفاده میکنم، وقتی که میخوام از ترنزیشن رندم برای تعدادی تصویر استفاده کنم برنامه ارور میده و دچار مشکل میشه و نهایتا باید نرم افزار رو ری استارت کنم. مشکل از کجا میتونه باشه؟
متن ارور رو براتون اینجا کپی میکنم:
---------------------------
Corel VideoStudio Pro
The program has encountered an unspecified error and has stopped functioning.
Please contact Corel Technical Support and send the dump file for analysis.
D:\Users\elham\AppData\Local\Temp\vstudio_1.6.2.42 _20110217_210734.DMP
OK
در ضمن من در جستجوهام نتونستم یه کتاب یا مقاله آموزشی برای این ورژن پیدا کنم. ممنون میشم از راهنماییتون
درود;
این پیامی که نوشتین یک پیام کلیه و همه برنامه ها در هنگام کراش این پیام رو میدن. برنامه رو دوباره نصب کنید شاید درست شه.نقل قول:
من از corel video studio pro x3 استفاده میکنم،...............
.......
برای حذف کامل یک صدای آهنگ چیکار باید کرد
اسمه نرم افزاری که به صورت اتوماتیک از فیلم عکس می گیره مثل شکل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Media Player Classic هم اين كار رو از آدرس زير انجام ميده
کد:file > save thumbnails
با انواع پلیرها فیلمهای avi رو میتونم پخش کنم (ویندوز سون)
اما توی یولید 12 فایل ها رو پخش نمیکنه
کدک هه هم نصبه
برا رفع مشکل باید چکار کرد؟
نقل قول:
روی فیلمی که اوردی کلیک راست کن بعدش هم spilt audio (یا یه چیزی شبیه به این )کلیک کنی کل صدای فیلم جدا میشه
:11:
---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------
بالام جان من خودم با نسخه 11 و ipt5 فارسی نوشتمنقل قول:
شما بهتره نسخه 11 رو استفاده کنی
جسارتا نحوه استفاده از ipt رو بلدین؟
:11:
سلام دوستان چطور ميشه توي يوليد 11 يه فيلم رو چرخوند، و از حالت افقي به عمودي تبديلش كرد؟
نقل قول:
1-چه جور میتونیم از این افکت های اضافه استفاده کنیم
من از یولید 11 استفاده میکنم
میشه راهنمایی کنید.
2-چه جوری میتونیم فایل هایی خروجی با پسوند avi تو سیستم pal
بگیرم
سلام دوستان بهترین خروجی برای گرفتن یه فیلم با کیفیت بعد از میکس که بشه روی دی وی دی رایتش کرد در یولید چیه؟
سلام
تا حالا کلیپهای زیادی اماده کردم ولی امروز که خواستم با یک فیلم hd کار کنم بعد از رندر دیدم هر جا که فیلم رو کات کردم چند ثانیه اولش ساکنه بعد شروع می کنه
ضمنا کامپیوتر هم از نظر سخت افزاری قویه و کم نمیاره
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
خودم فهمیدم : mpeg2
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
حالا سوال بعدی البته اگه کسی جواب بده ! من یه فیلم دارم که لامپ بالای سر مخاطب باعث شده که هی نور کم و زیاد میشه . آیا راهی هست که بتونم نورو درست کنم؟
دیگه باید حوصله کنی وهر جایی که نور کم یا زیاد میشه بطور دستی تنظیم کنی!
فکر نکم اتوماتیک کل فیلم رو تنظیم کنه
از قسمت Moving Path بخش 3D میتونی فیلم رو بصورت عمودی و افقی هر چند درجه که میخوای بچرخونی.نقل قول:
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
تایم لاین رو روی یک فریم بذار ، بعد ببین بین دو تا کاتی که انجام دادی فاصله خالی هست یا نه. موقع رندر هم Smart Render رو غیر فعال کن.نقل قول:
اگه با اینا درست نشد. در همون زوم یک فریم تایم لاین، فریم های ثابت رو کات کن.
سلام ، چرا نرم افزار یولید در فضای ویندوز ویستا اجرا نمی شود
سلام
می خواستم بدونم چطور میشه تو برنامه Ulead VideoStudio 11 فارسی تایپ کرد .
سلام...
خوبین..
هنوزم کسی اینجا هست که جواب سوالات رو بده............/؟؟؟
من میخوام وقتی که کارم با برنامه برای مثلا کار کردن روی فیلم تموم میشه ..مستقیم بزنم روی DVD ...
قبلا اینکارو کردم..اما حالا نمیدونم یا یادم رفته..یا دیگه نمیشه..!؟؟
من از قسمت بالا Share ...Create Disk رو انتخاب میکنم..
و بعد یه صفحه باز میشه..که پئین مثلا زده چند دقیقه هستو و حجمش چقدره..
اما دیگه نمیدونم چکار کنم.
تروخدا کمک کنید..
7/8 فیلم باید اینجور کار کنم..
لنگم..
خدا خیرتون بده..
بقیش که مشخصه nex میزنی بعدش یه سی دی میزاری و burn میزنی
حتما بااین ویندوز سازگاری نداره دیگهنقل قول:
اخه اینم سوال هست شما میکنی!
theme ویندوز رو ، کلاسیک کن و بعد compatibility برنامه ستاپ رو ، windows xp sp2 بذار. برنامه رو نصب کن. در هنگام نصب یه سوال می پرسه که جواب Run Program رو انتخاب کن. بعد از نصب ، برنامه رو اجرا کن. دوباره یه سوال می پرسه . باز هم جواب Run Program رو انتخاب کن.نقل قول:
موفق باشی.
سلام.من وقتی تو برنامه ب یولید دوتا تکیه ی فیلم گرفته شده با دوربین دیجیتالی کانن رو به هم وصل میکنم،خروجیش بدون صدای فیلمه و فقط خش خش میکنه؟نمیدونم برنامه فرمت فیلم این دوربین رو ساپورت نمیکنه یا از تنظیماتشه؟لطفا یه استاد نیست جواب بده؟
سلام
من یولید ویدیو استودیو 10+رو دارم
فکر کنم خیلی قدیمی باشه
می خواستم بپرسم که کدوم ورژن یولید mp3 رو ساپورت میکنه؟
آخه الان هر کلیپی که میخوام بسازم فایل ام پی 3 رو باز می کنه توی یولید ولی پلی نمیشه
مجبورم رندر بگیرم تا اشکالاتشو بفهمم
کدوم ورژن این طور نیست و ام پی 3 ها توی محیط خود یولید باز میشه؟
و اینکه جدید ترین ورژن یولید چیه؟
ممنون:11: