امروز تبلیغش رو روی مجله دیدم ، اولا نوشته بود 207i (نه 206+) ، دوما توی قسمت محصولات پژو در ویکیپدیا ، 207i رو مدلی مخصوص ایران معرفی کرده و i یعنی ایران. حالا خدا میدونه همین 206+ ایه که شما عکسش رو گذاشتین یا 207 ـه .
Printable View
امروز تبلیغش رو روی مجله دیدم ، اولا نوشته بود 207i (نه 206+) ، دوما توی قسمت محصولات پژو در ویکیپدیا ، 207i رو مدلی مخصوص ایران معرفی کرده و i یعنی ایران. حالا خدا میدونه همین 206+ ایه که شما عکسش رو گذاشتین یا 207 ـه .
ای بابا این مساله تمومی نداره!نقل قول:
شهاب جان این پست من رو خوندی؟
نقل قول:
ببین قضیه ساده اس! تو همه دنیا(حداقل تو کشورهایی که تولید میشه!) اسمش 206 پلاسه! ولی اینجا واسه اینکه هم خوب فروش کنه و هم صدای ملت در نیاد که: چرا همون 206 با یه اضافه!! رو دارید میکنید تو پاچه مبارک ما 21 میلیون!! به اسم 207i میفروشن! من نمیدونم این i از کجا اومده؟
از لحاظه شتاب و موتور چه فرقی با تیپه 5 یا 6 داره ؟؟
ولی فکر نکنم خیلی فروش داشته باشه
نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بار ها بحث شدهنقل قول:
ضمنا شتاب تیپ 5 و 6 تقریبا خیلی فرقشه :46:
یه چیزی توی مایه های تیپ 5 باید باشه
آره ، حرف من بیشتر قسمت دومش بود که توی ویکیپدیا نوشته بود این i برای ایرانه ، گفتم شاید 206+ نباشه و واقعا همون 207 باشهنقل قول:
بيچاره خوشگله که!!:11:
يه جورايی قيافش فشن شده.
اگه شتاب و ترمز و مصرف و ايمنيشم خوب باشه فکر کنم خوب فروش کنه .
تصور کن آدم اسپرتش کنه........!!:21:
واااااای من که عاشقش شدم!
کاش هنوز ماشين نخريده بودم پشيمون شدم.....!!:41:
چراغاش مثل فولکس قورباغه ای هستن!! ور قلنبيده
ولی باحاله خداييش
:31:
به نظر من تا 6تا7ماه دیگه ایران صندوق دارش را بزنه207sd?:31:
با حضور وزير صنايع و معادن؛
پژو 207آي ، فردا رونمايي مي شود
پژو 207 آي با هدف توسعه سهم ايران خودرو در بازار هاي داخلي و خارجي با حضور وزير صنايع و معادن و مديران صنعتي كشور اول اسفندماه سال جاري رونمايي مي شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايكو پرس، مهندس مير جواد سليماني قائم مقام مدير عامل ايران خودرو دركيفيت و محصول با بيان اين مطلب گفت: پژو 207آي از موتور پرقدرت 1600سي سي بهره برده و با سطح تجهيزات فول آپشن با گيربكس هايدستي و اتوماتيك به بازار عرضه مي شود.
وي خاطر نشان ساخت: اين محصول علاوه بر ايرانخودرو در كشورهايي كه شريك تجاري پژو محسوب ميشوند؛ از قبيل برزيل، آرژانتين، مالزي و چين توليد و عرضه ميشود.
مهندس سليماني افزود: در طراحي خودروي 207 آي از آخرين تكنولوژي هاي روز استفاده شده و به دليل چالاكي، قابليت هاي ديناميكي بالا و قيمت مناسب، از محبوبيت ويژه اي در ميان جوانان و خانواده ها در سطح جهان برخوردار شده است.
قائم مقام ايران خودرو تاكيد كرد: پژو 207 آي با توجه به نوع جادههاي كشور و نوع سوخت موجود با شرايط آب و هواي مناطق مختلف ايران كاملا همخواني دارد.
وي برنامه توليد پژو 207 آي را براي سال آينده بين 15 تا 20 هزار دستگاه پيش بيني كرد.
سليماني مهم ترين تجهيزات ايمني پژو 207 آي را ؛ ترمز ضد قفل (ABS)،کيسه هواي ايمني (Airbags) راننده و سرنشين، سيتم ضد سرقت ايموبلايزر،کمربندهاي ايمني سه نقطهاي مكانيزم پيش كشنده، قابليت تنظيم ارتفاع كمربندهاي جلو، بازشدن قفل درها پس از تصادف (در صورت فعال شدن(Airbag) و قابليت قفل شدن اتوماتيک درها پس از حرکت دانست.
وي با اشاره به اين كه پژو 207 آي داراي استاندارد زيست محيطي يورو 3 است ، خاطر نشان ساخت: سيستم تنظيم سرعت برف پاك كن با سرعت خودرو، چراغ همراهي در محيط تاريك و كم نور، قابليت تنظيم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل خودرو، قابليت خواباندن صندلي عقب براي استفاده بيشتر از صندوق؛ از جمله تجهيزات عملكردي اين خودرو است.
قائم مقام مدير عامل ايران خودرو مهمترين اهداف ايران خودرو جهت توليد پژو 207 آي را افزايش رضايت مشتريان با ارائه محصولي جذاب، لوكس و متمايز با ساير خودروها، بهبود وجهه شركت در زمينه به روز بودن و طراحي محصولات ،ارتقاي جايگاه و افزايش چرخه عمر محصول(PLC) خانواده پژو، ارائه نسل جديدي از خودروهاي پژو با ظاهري مدرن و با امكانات فني و رفاهي بالاعنوان كرد.
وي درخصوص نام گذاري پژو 207 آي گفت : شركت پژو فرانسه در كشورهاي متعددي در دنيا فعاليت و محصولات خود را عرضه مي كند كه در برخي كشورها فقط صادرات دارد؛ در برخي ديگر از كشورها به عنوان شريك تجاري فعاليت مي كند و در برخي از كشورها نيز خود كارخانه توليدي راه اندازي كرده است.
سليماني تاكيد كرد : به همين دليل نامگذاري محصولات پژو در اين كشورها كاملأ با فرهنگ و زبان مردم آن همخواني دارد و پژو سعي مي كند نامي كه براي محصولات خود انتخاب مي كند مورد پذيرش مردم آن كشور قرار بگيرد. در ايران نيز شركت پژو براي نامگذاري اين محصول اقدام به برگزاري نظرسنجي از مشتريان و دارندگان خودروهاي ايراني نمود و پس از اجراي اين پژوهش علمي، نام ( 207آي ) از بين نام هاي متعددي كه وجود داشت انتخاب شد.
چه تعریفی کرده!!!
یکی نیست بیاد بهش بگه آخه ***** این همون 206 هست که میخوان جور دیگه ای با قیمت خدا تومن به مردم بندازین!
نمیدونم اینا موتور قدرتمند ندیدن که هی 105 اسب رو قدرتمند حساب میکنن
XU7 که 100 تا میده رو نمیگن قدرتمند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخواین ازش تعریف کنین خوب بگین کم مصرف
بگین با سیستم متغیر تایمینگ سوپاپ ها
:18:نقل قول:
سليماني مهم ترين تجهيزات ايمني پژو 207 آي را ؛ ترمز ضد قفل (ABS)،کيسه هواي ايمني (Airbags) راننده و سرنشين، سيتم ضد سرقت ايموبلايزر
من که کف بر شدم
اینارو نداشت میخواست چیکار کنه؟
-----------------------------------------
من اگه پول داشتم هیچوقت پای این ماشین نمیدادم
چون همون تیپ 5 و 6 خودمونه که میخوان با قیمتی خیلی بیشتر بهمون بندازن
این یکی رو هم الان خوندم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس از اجراي اين پژوهش علمي، نام ( 207آي ) از بين نام هاي متعددي كه وجود داشت انتخاب شد.
تمام این امکانات رو 206 بوده و به طریقی حذف شده!(حتی به قفل کمربند و چراغ داشبورد هم رحم نکردن!) حالا رو این ماشین به عنوان تجهیزات روز داره ارائه میشه! این نشون از برنامه ریزی طولانی مدت ایران خودرو مارمولک میده!:31:نقل قول:
سليماني مهم ترين تجهيزات ايمني پژو 207 آي را ؛ ترمز ضد قفل (ABS)،کيسه هواي ايمني (Airbags) راننده و سرنشين، سيتم ضد سرقت ايموبلايزر،کمربندهاي ايمني سه نقطهاي مكانيزم پيش كشنده، قابليت تنظيم ارتفاع كمربندهاي جلو، بازشدن قفل درها پس از تصادف (در صورت فعال شدن(Airbag) و قابليت قفل شدن اتوماتيک درها پس از حرکت دانست.
وي با اشاره به اين كه پژو 207 آي داراي استاندارد زيست محيطي يورو 3 است ، خاطر نشان ساخت: سيستم تنظيم سرعت برف پاك كن با سرعت خودرو، چراغ همراهي در محيط تاريك و كم نور، قابليت تنظيم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل خودرو، قابليت خواباندن صندلي عقب براي استفاده بيشتر از صندوق؛ از جمله تجهيزات عملكردي اين خودرو است.
به نظر من با توجه به امکاناتش واسه کسایی که اولین بار میخوان ماشین بخرن انتخاب خیلی خوبیه!
گروه صنعتي ايران خودرو مجوز هاي لازم را براي توليد پژو 207 آي و سوزوكي جديد 2400 سي سي از موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي، سازمان حفاظت از محيط زيست و وزارت صنايع و معادن اخذ كرد.
كيوان وزيري نماينده مديرعامل ايران خودرو در اخذ گواهي نامه استانداردهاي خودرو با بيان اين كه خودروهاي پژو 207 آي و سوزوكي جديد 2400 استانداردهاي 55 گانه خودرويي را كسب كرده اند،گفت:« يكي از مهم ترين برنامه هاي امسال ايران خودرو توليد خودروهايي با مصرف سوخت پايين، ايمني بالا و كاهش آلايندگي هوا بود.»
وي خاطرنشان ساخت:« پژو 207 آي، يكي از كم مصرف ترين و پر طرفدارترين محصولات ايران خودرو است كه استاندارد يورو 4 را از موسسه سي ان آر وي كشور فرانسه كسب كرده است.»
وي با بيان اين كه اين خودرو در مدل هاي اتوماتيك و دستي توليد و به بازار عرضه مي شود، تصريح كرد:« برنامه ايران خودرو توسعه محصولاتي است كه قابليت ارتقاء در سال هاي آينده را داشته باشند و اين خودرو قابليت اخذ استاندارد يورو5 را دارد.»
وزيري ادامه داد:« اين خودروي جديد با پلاتفرم پژو 206، در خصوص بدنه و تريم داخل تغيير كرده و كليه استانداردهاي 55 گانه را از قبيل مصرف سوخت، ميزان آلايندگي و ايمني كسب كرده است .»
وي گفت :« پژو 207 آي در سال جاري به تعداد محدود توليد و به بازار عرضه مي شود و در سال آينده نيز به صورت انبوه توليد و عرضه خواهد شد.»
نماينده مديرعامل ايران خودرو در اخذ استانداردهاي خودرو با تاكيد بر اين كه يكي از مهم ترين برنامه ريزي هاي ايران خودرو در سال جاري ارتقاي سوزوكي گرند ويتارا در كلاس اس يو وي بوده است، تصريح كرد:« خودروي گرند ويتاراي جديد داراي حجم موتور 2400 سي سي است كه شتاب و قدرت آن نيز افزايش چشم گيري يافته است.»
وي افزود:« اين خودرو همچنين كليه استانداردهاي 55گانه را كسب كرده است و تا اواخر بهمن ماه سال جاري در ايران خودرو خراسان توليد مي شود.»
وزيري با بيان اين كه اين خودرو، استاندارد خود را با كمك شركت سوزوكي از موسسه RDW كشور هلند اخذ كرده است، خاطرنشان ساخت:« اين موسسه از معتبرترين شركت هاي تاييديه خودرو در اروپا است.»
وي در خصوص مصرف سوخت اين خودرو گفت:« با توجه به افزايش 20 درصدي حجم موتور اين خودرو مصرف سوخت آن بين سه تا هفت ليتر افزايش يافته است كه در كلاس خود كمترين مصرف سوخت را دارد.»
وزيري همچنين تصريح كرد:« شركت ايران خودرو همواره به دنبال توسعه محصولات و همچنين رعايت استانداردهاي خودرويي است و در حال حاضر نيز از استانداردهاي داخل كشور نيز جلوتر هستيم.»
نماينده مديرعامل ايران خودرو در اخذ استانداردهاي خودرو تاكيدكرد:«در سال 89 همه محصولات سواري ايران خودرو مجهز به ترمز اي بي اس بوده و با برنامه ريزي خاص به سيستم ايربگ نيز مجهز شوند.»
وي در انتها خاطرنشان ساخت:« با توجه به اين كه ايران خودرو همه تلاش خود را براي ارتقاي سطح كيفي و ايمني محصولات خود كرده است، وزارت نفت نيز بايد همه تلاش خود را براي تهيه و توزيع بنزين استاندارد با اكتاين 95 جهت عرضه در جايگاه هاي سوخت كل كشور بر اساس مصوبه هيات وزيران به كار برد.
کد:http://www.cariran.ir/content/469
فردا ؛ رونمایی از پژو 207 آیقائم مقام مدیرعامل ایران خودرو دراین باره گفت: موتور این خودرو، 1600 سی سی و تجهیزات آن فول آپشن با گیربکس های دستی و اتوماتیک است.
پژو 207 آی با هدف توسعه سهم ایران خودرو در بازارهای داخلی و خارجی، فردا - شنبه - رونمایی می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو دراین باره گفت: موتور این خودرو، 1600 سی سی و تجهیزات آن فول آپشن با گیربکس های دستی و اتوماتیک است.
میرجواد سلیمانی افزود: در طراحی خودروی 207 آی از آخرین فناوری های روز استفاده شده و این خودرو قابلیت های دینامیکی بالا و قیمت مناسبی دارد.
قائم مقام ایران خودرو افزود: پژو 207 آی، با شرایط آب و هوای مناطق مختلف ایران کاملا همخوانی دارد.
وی برنامه تولید پژو 207 آی را برای سال آینده، بین 15 تا 20 هزار دستگاه پیش بینی کرد.
سلیمانی مهمترین تجهیزات ایمنی پژو 207 آی را ترمز ضد قفل (ABS)، کیسه هوای ایمنی (Airbags) راننده و سرنشین، سیستم ضدسرقت ایموبلایزر، کمربندهای ایمنی سه نقطه ای مکانیزم پیش کشنده، قابلیت تنظیم ارتفاع کمربندهای جلو، بازشدن قفل درها پس از تصادف در صورت فعال شدن (Airbag) و قابلیت قفل شدن اتوماتیک درها پس از حرکت برشمرد.
وی افزود : این محصول علاوه بر ایران خودرو، در کشورهایی که شریک تجاری پژو هستند از قبیل برزیل، آرژانتین، مالزی و چین تولید و عرضه می شود.
قائم مقام مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو همچنین ازتولید انبوه سوزوکی گرند ویتارا با موتور 2 و 4 لیتر از اوایل اسفند در سایت ایران خودرو خراسان خبر داد و گفت: تولید پنج هزار دستگاه از این مدل خودرو در سال آینده برنامه ریزی شده است.
وی افزود: شرکت ایران خودرو، مدل جدیدی از سوزوکی گرندویتارا را با تجهیزات ایمنی، رفاهی و عملکردی بیشتر و کیفیت بالاتر در مقایسه با گرندویتارای کنونی به بازار عرضه می کند.
سلیمانی گفت: کسب پنج ستاره کامل در آزمایش تصادف از موسسه استاندارد EuroNCAP اروپا، مهر تاییدی بر ایمنی کامل گرندویتارا در تصادف های شدید است.
قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو با اشاره به این که این خودرو قادر است از دشوارترین شرایط و صعب العبورترین مسیرها به راحتی و با کمترین فشار عبور کند، تصریح کرد: میانگین مصرف سوخت این خودرو در سیکل ترکیبی 8 و 9 دهم و 9 و 9 دهم لیتر در هر 100 کیلومتر به ترتیب برای گیربکس دستی و اتوماتیک است.
سلیمانی گفت: سوزوکی گرند ویتارا، استاندارد آلایندگی یورو 4 دارد و به شش کیسه هوا (مدل فول)، سیستم چند رسانه ای، ماساژور و پشتی صندلی مجهز است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون از خبراتون اما دو تا خبر آخر تکراریه! لطفا صفحات قبلی تاپیک رو هم بخونید!
تومبیل ایران - خودرو پژو 207 آی صبح امروز با حضور مسئولان دولتی در سالن اجتماعات ساپکو رونمایی شد . این خودرو در دو تیپ 5 و 6 به ترتیب مجهز به گیربکس دستی و اتوماتیک و با پیشرانه 1.6 لیتری 110 اسب بخاری عرضه می شود . قیمت تعیین شده برای تیپ 5 17 میلیون و 250 هزار تومان و برای تیپ 6 19 میلیون و 500 هزار تومان است . ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این مسئولان ایران خودرو زحمت میکشن خدای حیفه از این شب نخوابیشون تعریف و تمجید نکرد..
من فقط یک سئوال دارام.. این تیم طراحی ایرانخودرو عمده وظایفش تو چه قسمتهای هست..؟
با وجود 207قیمت 206باید پایین بیادمگه نه؟...
نقل قول:
اینجا بر عکس هست میره بالا:31:
خوب اين همه ماشين چه جوري جا ميشه تو تهران ؟؟؟؟نقل قول:
من ميگم چرا مثلا يه تعداد محدودي ماشين در نظر نميگيرن براي هر شهر؟؟!!
مثلا تو تهران حداكثر 800 هزار تا ماشين بيشتر نباشه..( در حال تردد)
اينجوري هم ترافيك به وجود نمياد هم مردم از رانندگي لذت مي برن...
الان اين خط جديد 207 زدن باز اين همه ماشين 207 اضافه ميشه تو تهران ديگه پياده روي هم نميشه كرد
چه برسه به ماشين گردي؟؟!!
لطفا عکس های درون ماشین هم بزارید و امکانات ماشین ؟
در قسمت جا لیوانی و سپر همرنگ بدنه ...:31:نقل قول:
مراسم رونمايي از پژوي 207 آي صبح امروز شنبه با حضور علي اکبر محرابيان وزير صنايع و محمد جواد محمدي زاده رئيس سازمان محيط زيست و محمد رويانيان برگزار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدير عامل ايران خودرو خبر داد:
پژو 207 با قيمت 15،5 تا 19 ميليون تومان سال آينده عرضه ميشود
خبرگزاري فارس: مدير عامل ايران خودرو با اشاره به عرضه پژو 207 آي از ابتداي سال آينده، قيمت اين خودرو را 15،5 تا 19 ميليون تومان اعلام كرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، جواد نجم الدين در مراسم رونمايي پژو 207 آي اظهار داشت: بر اساس برنامه ريزي انجام شده، در سال آينده 20 هزار دستگاه خودروي 207 آي توليد و عرضه خواهد شد كه متناسب با ميزان تقاضا در سالهاي آينده قابل افزايش است.
وي با بيان اينكه 50 درصد توليد پژو 207 آي در داخل انجام مي شود، تصريح كرد: توليد داخلي اين خودرو طي سالهاي آينده به 90 درصد خواهد رسيد.
وي ظاهر زيبا، امكانات و تجهيزات و ايمني بالاتر و مصرف سوخت پايين را از جمله مزاياي 207 نسبت به 206 عنوان كرد و گفت: با توجه به اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها در سال آينده از خودروسازان انتظار مي رود كه بيشتر خودروهاي كم مصرف ارائه دهند.
نجم الدين با اشاره به عرضه 207 آي از سال آينده اظهار داشت: قيمت پايه اين خودرو 15 ميليون و 500 هزار در نظر گرفته شده است كه در مورد مدل فول آپشن و تمام اتوماتيك اين رقم به 19 ميليون تومان مي رسد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توليد پژو 207، توليد پژو 206 كاهش خواهد يافت؟ اظهار داشت:توليد 206 همچنان به قوت خود باقي است و ما به دنبال خودكفايي در توليد اين خودرو هستيم تا در كمتر از دو سال آينده محقق شود.
نجم الدين مشترك بودن بخش قابل توجهي از قطعات دو خودروي 206 و 207 را نكته اي مثبت ارزيابي كرد و گفت: خودكفايي در توليد 206 به منزله خودكفايي در خودروي 207 خواهد بود.
وي خاطر نشان كرد: خودروي 207 داراي تجهيزات ايمني جديدي است و به صورت گريبكس دستي و خودكار از ابتداي سال آينده عرضه مي شود.
نجم الدين در خصوص تاثير تحريم هاي مختلف بر توليد اين خودرو نيز خاطرنشان كرد: تحريم نه تنها تاثير نا مناسبي بر توليد خودرو نداشته، بلكه باعث افزايش خود اتكايي توليدكنندگان داخلي نيز شده است.
وي تصريح كرد: طي مذاكرات صورت گرفته با شركت رنو در زمينه صادرات، قيمت ها به نفع ايران تعديل شده و پيش بيني مي شود سال آينده جهش صادراتي مناسبي را داشته باشيم.
مديرعامل ايران خودرو در رابطه با صادرات 206 نيز تصريح كرد: 15 هزار دستگاه 206 به كشورهايي كه در شبكه توليد پژو قرار دارند، صادر ميشود.
به گزارش فارس، مراسم رونمايي پژو 207 آي ظهر امروز با حضور وزير صنايع، رييس سازمان گسترش، رييس ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت، رييس سازمان حفاظت محيط زيست، مدير عامل ايران خودرو و رييس كميسيون صنايع و معادن در مركز همايشهاي ساپكو برگزار شد.
من تا الان عکس هاشو با این دید نگاه نکرده بودم
به جرات میتونم بگم بیریخت ترین ماشینیه که تا حالا دیدم!
مگه ظاهر خوشگل 206 چیش بود ؟
چرا جلوش این شکلیه؟چقد زشته..انگار دندوناشو اورتودنسی کرده...اینم تیپ 1 و 2....داره؟
نقل قول:
من تا الان عکس هاشو با این دید نگاه نکرده بودم
به جرات میتونم بگم بیریخت ترین ماشینیه که تا حالا دیدم!
مگه ظاهر خوشگل 206 چیش بود ؟
دوستان طراحی ماشین یه امر کاملا سلیقه ایه! پس لطف کنید راجع به خود ماشین صحبت کنید نه راجع به اینکه چقدر زشته و ...!نقل قول:
چرا جلوش این شکلیه؟چقد زشته..انگار دندوناشو اورتودنسی کرده...اینم تیپ 1 و 2....داره؟
ضمنا این مدلی که به قول شما دندوناشو ارتودنسی کرده الگو طراحی پژو و مزدا هستش! تا چند وقت دیگه هم مزدا 3 2010 با همین ظاهر میاد!
اینام که فقط رونمایی میکن ! هیچی بیرون نمیدن ! کلا جلو پنجره رو برداشتن و یه آرم زدن بجاش !!
خوب بعد این شرکتهای ماشین ساز چه جوری نون بخورن..؟ میدونی چقدر کارمند دارن و چندتا آقا زاده دارن پول از این شرکتها در میارن.نقل قول:
خوب اين همه ماشين چه جوري جا ميشه تو تهران ؟؟؟؟
من ميگم چرا مثلا يه تعداد محدودي ماشين در نظر نميگيرن براي هر شهر؟؟!!
مثلا تو تهران حداكثر 800 هزار تا ماشين بيشتر نباشه..( در حال تردد)
اينجوري هم ترافيك به وجود نمياد هم مردم از رانندگي لذت مي برن...
الان اين خط جديد 207 زدن باز اين همه ماشين 207 اضافه ميشه تو تهران ديگه پياده روي هم نميشه كرد
چه برسه به ماشين گردي؟؟!!
اون خط وسط ( محل باز شدن کاپوت ) خیلی به زیباییش ضربه زده . ای کاش تو محل بهتری تعبیه میشد .نقل قول:
پوریای عزیز من نمیدونم چرا لحن صحبتت اینقدر تنده!نقل قول:
ولی ظاهر ماشین هم یکی از عوامل تایین کننده هست
که مطمئنا باید در موردش بحث بشه
خود ماشین که دیگه چیزی برای گفتن نداره
206 هست دیگه با همون موتور TU5 همیشگی
یه جورایی نه بیشتر و نه کمتر
ظاهر زیبا و سامورایی و خندان Mazda 3 کجا و این کجا!
استفاده کردن از لوگوی کوچیک و شبکیه ی کوچیک و کاپوت زیبا
206+ بیشتر شبیه یه زن حامله میمونه که شکمش جلو اومده باشه
البته 207 کلا بحثش جدای این هست
چون توی 206+ حتی زحمت طراحی مجدد گلگیر های جلو رو هم به خودشون ندادن که واقعا توی ذوق میزنه و اصلا هماهنگ نیست
پژو207آی چه تفاوتی با پژو206 دارد؟
ایسنا: خودرو پژو207آي توليدي در ايران با پژو207عرضه شده در بازارهاي اروپايي متفاوت بوده و در واقع همان206 پلاس است.
اوستا گودرزي ـ عضو هيات علمي دانشكده مهندسي خودرو دانشگاه علم و صنعت با بيان اين مطلب افزود: سطح تكنولوژي پژو207آي پايينتر از پژو 207 بوده و اين خودرو همان 206 پلاس است.
وي افزود: پلت فرم پژو207آي همان پلت فرم 206 بوده و تنها بخشي از بدنه آن تغيير كرده و شبيه 207 شده است.
او با بيان اينكه ابعاد و اندازه فاصله محورهاي پژو207آي با پژو206 انطباق داشته، ولي با پژو207 نميخواند، خاطرنشان كرد: به عنوان مثال فاصله دو محور در خودرو پژو 207 واقعي 2590 ميليمتر، اما در پژو 206 برابر با 2443 ميليمتر است و فاصله دو محور اعلام شده براي پژو207آي نيز 2443 ميليمتر و منطبق با پلتفرم پژو206 است.
اين مدرس دانشگاه درباره تاريخچه توليد پژو206 پلاس گفت: شركت پژو فرانسه در سال 2008 در سايت برزيل 206 فيس ليفت را با تغييراتي در بدنه به عنوان پژو 207 برزيل توليد و در بازارهاي آمريكاي جنوبي، مكزيك، اروگوئه وآرژانتين تحت عنوان 207 كامپكت عرضه كرد كه در آن زمان اين كار با اعتراضهايي روبهرو شد كه اين خودرو اصالت و تغييرات لازم براي تغيير نام تجاري از 206 به 207 را ندارد كه به دنبال آن پژو با عقبنشيني، همان خودرو را تحت عنوان 206 پلاس در فرانسه توليد كرد.
وي افزود: پس از آن پژو در سال 2009 پژو207 برزيل را در فرانسه تحت عنوان 206 پلاس براي بازارهاي اروپاي شرقي به عنوان رقيب خودروهايي همچون رنو لوگان عرضه كرد. پژو 207آي توليدي درايران نيز همان پژو206 پلاس است كه تنها بخشي از بدنه آن تغيير كرده و سطح تكنولوژي و مكانيك آن بسيار پايينتر از پژو 207 واقعي است.
گودرزي درباره تفاوت پژو207 عرضه شده در بازارهاي اروپا با پژو206 گفت: پلت فرم متفاوت، تفاوت در تكنولوژي موتور، به كارگيري فرمان الكتريكي، بهبود سيستم تعليق و ارتقاي سطح ايمني خودرو از جمله تفاوتهاي اين دو مدل خودروست.
وي خاطرنشان كرد: تمام اطلاعات مربوط به پژو206 پلاس و پژو207 حتي در سايتهاي عمومي همچون ويكي پديا نيز به صورت مستند موجود است.
نقل قول:
خوبه باز خودشون اعتراف کردن:27:
جان من بیایین یه نامه بنویسیم ایران خودرو این کاپوت 207 رو اصلاح کنن . خداییش ضایعس !!
عیب ندار ما ملت عادت کردیم:41:نقل قول:
اتفاقا خیل هم قنشنگ هستش حتما یه دلیل هست که این کا رو کرد شاید موتور پیکان توش گذاشتن:31:نقل قول:
دلایل شما قابل قبوله من که باورم شد ایران خودرو باز هم دورغ گفته؟
سلامنقل قول:
دوست من.
اینها دلایل من نیست.
من این عکس ها رو دیدم و به نظرم جالب اومد ...
الانم گذاشتم بقیه دوستان اهل فن نظر بدن ...
به نظر خودم کاملا منطقی میاد.
نقل قول:
این رو خودشون هم گفتن اولین پست این صفحه هست .:46:
حالا این که اسمشو گذاشتن 207i برایه همون جلب توجه هست و گر نه همه میدونن و باید بدونن که این 207 اصلی نیست.
ما هم نباید انتظار بیشتری داشته باشیم چون اصلا فرانسه عمرا به ایران اجازه و مجوز خط تولید 207 رو نمیده
همین 206 پلاس یا همون 206+ رو هم احتمالا داره قاچاقی میزنه
به این راحتی که شما هم میگین نیستنقل قول:
تمام این فعالیت ها زیر نظر پژو فرانسه هست
حتی اسمش!
شما لینک زیر رو مطالعه بفرمایین همه چی دستتون میاد :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_206
ایرانخودرو چیزی رو دروغ نگفتهنقل قول:
تنها چیزی که هست داره با اسمی که خارج از اروپا این ماشین به فروش میرسه اون رو به فروش میرسونه :46:
تنها مزیت این ماشین این هست که tu5 صفر رو با گیربکس دستی تجربه میکنید
شما اگر تیپ 5 کم کارکرد پیدا کنید با 1تومان خرج 4 برابر این ظاهرش عوض میشه
این 100% همین 206 تیپ 5 خودمون هست ولی برای کسایی که از کنسول 206 خسته شدن و تغییرات ظاهری میخوان خوبه
از نظر ظاهری هم هر کسی نمیپسنده این ماشینو ......!
207 دو در کجا ! 206 + کجا !