سلام به رفقا، آخر منم يكي گرفتم ولي ستمش اينجاست كه قيمت umd هاش خيلي بالاست مثلا" گادفادر يا بقيه بازي هاي با حالش قیمتاش وحشتناک بالاست. راستي فيلماشو از كجا مي تونم تهيه كنم
Printable View
سلام به رفقا، آخر منم يكي گرفتم ولي ستمش اينجاست كه قيمت umd هاش خيلي بالاست مثلا" گادفادر يا بقيه بازي هاي با حالش قیمتاش وحشتناک بالاست. راستي فيلماشو از كجا مي تونم تهيه كنم
سلام خسته نباشید
کارتون عالی.من یه سوال دارم من پی اس پی رو به ورژن 2.0 تبدیل کردم حالا می خواستم بدونم چطوری می تونم به ورژن 1.5 تبدیلش کنم
با تشکر فراوان
بهتره اول به ورژن 2.5 تبدیل بشه سپس با نرم افزار زیر به 1.5 دانگرید بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام من فايل تصويري به فرمتmp4 تبديل كردم ودر psp زيختم ولي وقتي به قسمت ويديو در psp ميرم خالي علت چي ؟
سلام .
Fw ورژن 3.0 هم اومد از امكانات جديدش اجراي بازيهاي Ps1 هست كه خيلي جالبه و هماهنگي كامل با Ps3 و... البته بعد اينكه سوني اين فريمور رو داد بيرون به سرعت فكر كنم به 24 ساعت هم نرسيد اين فريم ور رو به ورژن 3.0.1 ارتقا داد چون مثل اينكه ورژن 3.0 باگ امنيتي داشته البته هنوز كار داره تا Psp رو اين فريمور هك بشه شايدم اصلا هك نشه چون هنوز كه تو 2.8 موندن .
agha man ye psp gereftam version 2.5 badesh bazi gta vice city gozashtam version 2.81 mikhast update kardam alan 2.81 ast vali ye demo disc daram ke neveshte update 2.00 vali roosh ke mizanam mige psp niyaz be update nadare chi kar mitooonam bokonam 1.5 konamesh lotfan nagin farsi type kon be khoda N E M I T O O N A M
اشتباه كردي بايد اول به ورژن 1.5 داينگريدش ميكردي بعد بايد Devhook 0.50 رو ميگرفتي و 2.8x رو Emulate ميكردي . دانگريد براي ورژن 2.8x به بالا هنوز نيومده .نقل قول:
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
man dirooz dar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ye video didam ke taraf ye chip mod kharide badesh vaghti psp ra roshan mikone kelide select ra feshar mide mire ye branameye khas bad recover mikone be verson asli aya midooni in chip mod chiye ye tozihe kamel va gheymat lotfan
ba ba javab bedin dige
منم فقط در اين حد خوندم و يسري عكس ديدم كه مود چيپ PSP رو زدن البته حدود 4-5 ماه پيش شايدم قبل تر بود ولي تا الان چيزي نشنيدم و نديدم كه جايي اين كار رو بكنن البته ممكنه دليلشم اين باشه كه چون راه نرم افزاري هم خيلي راحت تره و هم هيچ هزينهاي نداره پس احتمالا دليلي براي راه سخت افزاري نديدن شايد البته .نقل قول:
بلهنقل قول:
همچین چیزی هست
قیمتش 90 دلاره
ولی من تو ایران ندیدم
مخلصیم
aya barnameye makhsosi ham hast kare in chip ra bokonad arzoon bashe
in foroum ke dadid baraye version 2.81 nadare
agha man dar 1 sait chand ta baziye psp didam neveshte boodand PSP full game baraye download bood aya in baziha be v 2.81 mikhore jaryane bazihaye homebrew va fullgame chiye farghi darand
باید ببینید در اطلاعات مربوط به بازی چی نوشته شدهنقل قول:
ولی معمولا اگر بازی روی مموری ریخته بشه احتمال اجرا شدنش هست
اگر هم کرک کنید هم میتونید ورژن پایین رو داشته باشید و هم ورژن 2.81
مخلصیم
حالا خوبه من گفتم . دوست عزيز دانگريد براي ورژن 2.8x نيومده يعني نميشه PSP كه ورژن FW 2.8 رو كرك كرد و به FW ورژن 1.5 براي اجراي بازيها از روي مموري تبديل كرد .نقل قول:
الان Devhook 0.51 هم اومده كه حتا شما ميتونيد روي PSP ورژن 1.5 تون FW ورژن 3.0 رو هم اموليت كنيد .
aziz man information baraye bazi ha peyda nakardam vali neveshte full game yani chon full ast mitoonam rooye v 2.81 bazi konam ehtemalesh ast ya kheyr
من يه مشكلي با psp خودم دارم.
---------------------------------
وقتي كه psp رو روشن مي كنم يه صفحه آبي مياد كه به چند زبون نوشته داره و به انگليسي نوشته:
setting information is coruptted.press O to repair an restore default setting
ولي هرچي دايره رو ميزنم صفحه سياه مي شه بعد دوباره همون صفحه مياد
---------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا من كه نمي تونم usb mode رو فعال كنم چطور بايد psp رو آپگريد كنم
اصلا psp من درست مي شه يعني اين مشكل صفحه آبي حل مي شه
الا دو روزه كه اينجوري
لطفا يكي راهنمايي كنه
ممنون
عزيزان من الا ميخواهم پي اس پي بخرم چقدر پول بايد همراه خودم ببرم در ضمن من ميخواهم از توپخونه بگيرم پشت شهرداري
يكي ميگه : قيمتش 205 تومان بازي دونه اي هشت تومان و ممري 18 تومان
اخر من نفهميدم عكسم ميگيره؟
خواهش ميكنم يكي قشنك به ما بگه قابليتش چيه؟
و هرچي چند تومانه؟
مرسي
قيمتش رو تو تهران نميدونم چنده ؟
من كه بازي ميخرم دونه 500 تومن .
مموري هم 2 گيگ اينجا تو شيراز 29 تومنه .
نه عكس نميگيره ولي براش دوربين اومده كه همون جا پشت شهرداري ميفروشه.
قسمت تو تهران 220-40نقل قول:
بازی اصل:30-60
بازی کپی 10 تا 1000 تومن
عکس نمیگیره...کهنه ی بچه عوض میکنه....ظرف میشوره ....دکمه هاش هیدرولیکه و ....
ولی برای کرکش باید 10-15 خرج کنی البته اگر خودت خوره باشب هم میتونی کرکش کنی
مخلصیم
من گرفتم 210 با رم 2 گیگ high speed 50تومانی که رو هم درومد 260 تومان البته آخرین ورژن هک هم هست. اون دو گیگی که شما میگید سرعت پایین که خیلی طول میکشه تا بازی بریزی رو دستگاه.
راستی قیمت دوربینش چنده ؟
اقا من شنیدم که با ورزن 3.0 هم بازیهای کرک اجرا میشه کسی نداره برا دانلود؟
psp فایل های pdf رو چه جوری باز می کنه؟؟؟؟
این برنامه pdf رو مثل هلو اجرا میکنه:cool:نقل قول:
كسي مي دونه اين پيغام براي چيه و چه جوري رفع مي شود.
The game could not be started(80020148)
اين پيغام وقتي مياد كه از توي پي اس پي و درقسمت memory stickروي psar dumper v2b كليك مي كنم.
سلام
مادربرد psp من I1003 هست آيا اين دانگريد ميشه يا نه؟
بازی PSP با قیمت استثنایی و عالی می خواین برید اینجا :
دوستان
هرچه گشتم پاسخی برای این پرسش نیافتم .
اگر امکان دارد نحوه نصب و اجرا بازیهایی که بصورت ( rar. ) روی سی دی هست را برایم توضیح بدهید .
فروشنده بقدری تند گفت که متوجه نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از باز نمودن ( rar. ) دو چیز بدست میاید که :
هستش و حالا بنده میخواهم بدانم چگونه و به کجا باید این فایل و فولدر را منتقل کنم .
- یک فایل بنام PSP که توش یک پوشه بنام game150 .
- یک فولدر بنام X .
- یک فولدر بنام مثلا" چیزی مانند اول نام بازی و یک یا چند حروف متصل به آن .
البته با اون فایل که توی فولدر ISO هست مشکلی ندارم و فولدرش در داخل خود گوشی مشخصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نحوه تبدیل فیلم و موسیقی را هم توضیح بدهید .
سپاسگزارم
به نام خدا
ببخشید می خواستم ببینم کهpsp برنامه ای مثلword داره که بشه توش نوشت.
در PSP میشه به راحتی تایپ کرد(نرم افزاری) . نرم افزار های زیادی هم براش اومده که میشه فایل های Tex و PDF رو اجرا کرد . اخیرا هم برنامه ای برای PSP اومده که با نصب اون PSP تبدیل به یک PDA میشه .نقل قول:
دوستان گرامی
ایضا" :
نقل قول:
ببخشید این نرم افزار هایی که برای تایپ با psp گفتید
می شه بگید اسم این نرم افزار ها چیه و آیا می شه دانلودشون کرد یا نه؟
اگر می شه دانلودشون کرد آدرسشو بنویسید.
مشكل عجيب!!!
سلام دوستان عيذتون مبارك
ديرزو داشتم با Pspام يك ربع بازي كردم و بعد خاموشش كردم ....يه يك ربع بعد كه روشنش كردم ديگه Umdام رو نمي خوند و تا امروز هر كاري كردم ديگه Umd ام نمي خونه...
حالا بايد چيكار كنم!!!
نه ضربه خورده نه در ميدان مغناطيسي قرار داشته....چرا اينطور شده....
Umdام وقتي كه داخل دستگاه مي ذارم مي چرخه حتي هد و لنز هم كار ميكنه اما اطلاعات موجود در Umd اجرا نمي شه!!
زدی سوزوندیش!
برین اپگرید کنید تو استریو کنج بغد برید بازی دانلود کنید دیگم یوامدی نمیخواد .بازی میشه مجانی.
بابا هيچ كاريش نكردمنقل قول:
برام عجيبه كه چرا اينطوري شد....
تو پستت گفتي كجا برم؟تو كجا؟استريو...
سلام دوستان
والّا من در مورد پی اس پی اين تاپيک هارو خوندم خوشم اومده چيزه خوبيه امروز هم 5 ام هست و مقازه ها باز ميشه ميخوام برم بخرمش امروز
لطفاً دوستانی که پی اس پی داشتن رو تجربه کردند راهنمايی کنند که اگه امروز بخوان دوباره بخرن چی ميگيرن
زياد اطلاعات ندارم امّا همين فريم ورک که ميگين شماره چندش باشه که کپی هم بخوره به اينترنت هم بشه وصل شد و همه امکانات رو داشته باشه ديگه؟
به فروشنده چی بگم ، بگم فلان شماره رو ميخوام؟
درضمن دوربين و وی فی و رم 2 گيگابايت هم برای وصل شدن به اينترنت ميخوام براش بخرم اگه ممکنه قيمتش رو هم بگيد
در مورد لوازم جانبی ديگش که امکانات بهش اضافه ميکنه همه اگه ممکنه اطلاعات بديد چون امروز ميخوام بخرم ، قيمتش مهم نيست زياد فقت بگيد که بدونم سرم کلاه نره
ممنون دعا تون ميکنم دعا های من حرف نداره :5:
psp
firmware 3.10 oe b
memory 4 gb agar nashod 2 gb
port makhsoose usb baraye etesal ke shabihe bazi kabl haye etesal bazi mp3 player ha mesle Creative hast va agar dari mitooni ona ro estefade koni
psp giga pack khoobe vali value pack behtare har kodoom ba kif va headfone bood bekhar
yek ada UMD original ham bayad dashte bashi baraye ejraye bazi haye copy
:10:
inja ham vared konandeye psp to tehran hast yani rayise hame
mirdamad / paytakht / kenare paytakht / stereo konje
inam sitehs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
movafagh bashi yadet bashe memory har che bishtar baziha behtar