با سلام خدمت همه ی دوستان.میخاستم ببینم به نظر شما مهندسی برق-مخابرات آزاد بهتره یا فیزیک پیام نور؟
Printable View
با سلام خدمت همه ی دوستان.میخاستم ببینم به نظر شما مهندسی برق-مخابرات آزاد بهتره یا فیزیک پیام نور؟
یکی در مورد این پیشنیاز توضیح میده؟
اگه درست و حسابی بخونی 1000 تا بیشتر میشه.من پارسال آزمایشی 4900 شدم.امسال 5400.یعنی 500 تا افزایش.نقل قول:
اگه نسبت به سال قبل 1000 تا افزایش داشتم انتخاب اولم تو تهران مرکز قبول میشدم.حییییییفففففف.:41:
اینم درصد هام : ادب : 68 ، عربی : 13.4 ، دینی : 79 ، زبان : 90، ریاضیات : 0 ، فیزیک : 7.7 و شیمی : 29.4
کلا تو اختصاصیا خیلی ضعیف بودم.
همین جا هم به کسانی که سال بعد کنکور دارن میگم که بلند پروازانه انتخاب نکنید.
خوش بحالت.نقل قول:
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا.
واسه من هم همینطوریه ، درصد دینی و فیزیک و شیمیم کم شدن ، ولی با این حال از انتخاب اول قبولیدم :دینقل قول:
بچه ها من فكر ميكنم درصد هاي شيمي و فيزيك رو در كارنامه من اشتباه نشون ميده . آيا چنين چيزي ممكن هست ؟:D
نخیر ، آزاد رتبه سراسری نداره وبه حالتی هست که رتبتون رو از بین شرکت کننده های اون دانشگاه و اون رشته رو میگه ! مثلا 150 از 200 نفر !نقل قول:
بچه ها چرا کارنامه رو نمی زارید ببینیم؟
دانشگاه آزاد مثل سراسری رتبه نداره؟
نقل قول:
من همه درصدام به جز ریاضی بالای 90 هست.پزشکی تبریز قبول نشدم.اینجا ایرانه همه چیز ممکنه.
راستی اعتراض چطوری میتونم بدم؟دیروز تو خبر گفت که اعتراض کلی قبول نمیکنیم.
من مکانیک جامدات ساری قبول شدم!
انتخاب اولم بود!
سال سوميا تو چه حدي بيارن خوبه؟!
بچه ها كسي كامپيوتر تهران جنوب نزده بوده؟
اگه كسي از آشناهاش هم زده لطفا ما رو از تراز و رتبه آخرين فرد قبولي با خبر كنه.
ممنون.
من که نداده بودم...امیدوارم هر کی هر چی میخواست قبول شده باشه واسه دولتی ما هم دعا کنید...
من هنوز هم شک دارم
قبول شدم؟
این هم کارنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره خب قبول شدين اما حتما مي دونين كه نمي تونين ثبت نام كنين...براي منم نوشته خودآزمايي
بچه ها تراز خوب واسه سال سوميا حدودا چنده؟؟؟
قبول شدی.در ضمن تو فروم عکس های به این گندگی قرار ندین.نقل قول:
نمیشه صندلی رو بخرم یا شهریه رو بدم تا سال بعد؟
قبلا مي شده اما حالا مي گن خيلي سخت و با پارتي مي شه اين كارو كرد...چرا مي خوايي اين كارو بكني سال بعد مطمئنا از بهتر از ايناش قبول مي شي:20:نقل قول:
جهت اطلاع پرسیدم
برای همه آرزوی موفقیت دارم!
میگم دانشگاه ساری خوبه؟
بستگي داره توقعت در چه حدي باشه! هر چي توقع داري حدود 1000 تا تراز پايين تر.. معمولا خوبه كه بالاي 5000 بشي!نقل قول:
چه خبره يهو 9 صفحه پر شد؟؟:31:
منم دوتا خبر دارم...:31:
من تا الان كه امتحان رانندي داشتم و با كمال مسرت بايد بگم كه قبول شدم!:31:
الانم كه رسيدم خونه و نتايجو ديدم...
انتخاب دومم قبول شدم...
مهندسي شيمي صنايع پالايش شيراز!!!:31::20::46:
سلام!
میگم رتبه و اینا نداره؟
زبان انگلیسی رو کم تر از اون چیزی که فک می کردم آوردم!:13: ... بقیشون بدک نبودن!
بچه ها اينم درصداي من:
ادبيات=32
عربي=90
ديني=81
زبان=89
رياضي= باعث تاسفه ....اما....:13: 7 درصد!!!!!!!
فيزيك=48
شيمي=49
تبریک به همه اوناایی که قبولیدن
منم قبولیدم ولی نمیرم :دی
میبینم که همه تهران جنوب زدن !
مهندسی شیمی تهران جنوب
خييييييييييييلي ممنون:20:...من 5600 شدم ولي چون درصدام از اوني كه فكر مي كردم پايين تر شده بود احساس مي كردم خيلي بد دادم واقعا نااميد بودم:41: دست شما درد نكنه:11:نقل قول:
تبريك مي گم:20:نقل قول:
سوم بودين شما؟نقل قول:
سلام اینم مال من :دی
دمت گرم بابا!!!نقل قول:
3 تا درس 100 زده!!!:19::18:
من موندم برم یا نه...مثلا اگه سراسری کامپیوتر سمنان اگه قبول شدم برم یا کامپیوتر اراک یا اینکه برم مکانیک در طرح جامدات تهران مرکزی ..... خیلی بام اسماشون فرق میکنه ......چی کار کنممممممممم خداااااااااااا
به محل سکونتت بستگی داره که اونم بماند !:31:نقل قول:
ولی اگه تهرانی که به نظر من بری تهان مرکز جامدات خیلی بهتره.دانشگاهش هم شنیدم نوسازه ( واحد فنی مهندسیش ) میگن توپه.الته به علایقت هم حتما توجه کن.میگم این دانشگاه آزاد برای شهر های نزدیک تهران سرویس داره ؟
این نیز مال من:
برق مخابرات آزادنقل قول:
راستی این آزاد تکمیل ظرفیت داره
همین آزاد رو بریم یا بمونیم پیام نورم بیاد؟
کرنامه ی ما:
ادبیات: 46.7
زبان عربی 24
دینی 38.7
انگلیسی68
ریاضیات5.9
فیزیک 45.8
شیمی18.7
خداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!نقل قول:
بچه هاي سوم هم لطفا كارنامه بذارن!D:
تبریک میگم به کسایی که قبول شدن.
وقتی صفحه های اول تاپیک رو می خوندم نوعی غرور بیجا میدیدم که بعضی بچه ها دارن و می گفتن نمیرن به دانشگاه آزاد! البته حق هم دارن چون هنوز نتایج سراسری نیومده و ممکنه در اون نتیجه خوبی کسب کنند.
ولی بدونید ما دانشجو ها هم در شرایط شما بودیم و شما تنها کنکور دادگان این مملکت نیستید! دانشگاه های حضوری اغلب با هم فرق نمی کنند و همشون با هم رقابت دارن چه دولتی و چه آزاد . پس احساساتی تصمیم نگیرید که بعدا پشیمون بشید . از ما گفتن از شما هم شنیدن و عمل کردن یا عمل نکردن!
خوب بیچاره چیکار کنه ؟! ترسیده ریسک کنه ! :دی البته با این درصدهایی که داره به نظرم سراسری قبول میشه حتمانقل قول:
خداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!
بچه هاي سوم هم لطفا كارنامه بذارن!D:
اگه از یه حدی درصدت پایین تر باشه پیش نیاز میخوری یعنی باید تو ترم اول دانشگاه پیش بخونی ...نقل قول:
سعید رتبه اش دویست و خورده ای شد ، فکر نکنم قبول بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید همین نجف آباد رو بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم کارنامه ی من. فقط نمیدونم چرا فقط یکی نوشته؟
و اینکه چطور میشه رتبه کشوری رو پیدا کرد؟
اینم نتیجه ریاضی..البته من رشته تجربی هستم بخاطر همین ریاضیم پایینه....
بابا من اصلا نمیخواستم برم سر جلسه همینجوری بود وگرنه تهرانو میزدمنقل قول:
خداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!
بابا ریسک کجا بود حرفی میزنیا :دینقل قول:
خوب بیچاره چیکار کنه ؟! ترسیده ریسک کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با این درصدهایی که داره به نظرم سراسری قبول میشه حتما
:دی :دی :دی :دی :دینقل قول:
سعید رتبه اش دویست و خورده ای شد ، فکر نکنم قبول بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید همین نجف آباد رو بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازاد همون اولی که قول شیو میذاره بقیشو نشون نمیدهنقل قول:
رتبه کشوری هم نمیده جز چند نفر اول