حالا همه واسه ما پيرمرد شدن !!نقل قول:
اگه اين خشنه و كثيف بازيه پس تو Gears of War 2 يا Dead Space رو بازی كنی چی ميگی !
كلا من همون پيشنهاد قبلی رو دارم ... درجه ی سنی مهمه : دی
Printable View
حالا همه واسه ما پيرمرد شدن !!نقل قول:
اگه اين خشنه و كثيف بازيه پس تو Gears of War 2 يا Dead Space رو بازی كنی چی ميگی !
كلا من همون پيشنهاد قبلی رو دارم ... درجه ی سنی مهمه : دی
دیگه داری شورشو در میاری هیچی بهت نمی گم!!!
درجه سنی...
درجه سنی...
درجه سنی...
درجه سنی...
درجه سنی...
شما برو همون بازی باحال ( به نظر خودتو ) بازی کن حالشو ببری!:31:
آقایون عزیز بابت دعوای گذشته شرمنده قول میدم دیگه چنین اتفاقاتی رو شاهد نباشیم!:31:
این بازی ما رو از زندگی انداخته :31:
بس که gameplay خفن و قوی داره
هرچی جلوتر میری گیراتر و جذاب تر میشه
و گرافیک هم بهتر و بهتر
جداً مگه اینقدر قشنگه؟؟؟
ببينم ميتوني ركورد منو بزني يا نه . 4 بار تمومش كردم : دي !نقل قول:
نقل قول:
ولي خداييش خود بازي يه طرف اون ruin (اسبش) يه طرف...:31:خيلي اسب باكلاسيه..كلا ابهت ميباره ازش ....اون مرحله كه بعد از اون مبارزه خفن تو گود:31:اون اسب رو صاحب شدم حس غرور سرتاپاي وجودمو فرا گرفته بود:31:
* عهدین (تورات و اناجیل) در خصوص بیماری های همه گیر چه می گویند؟
شاید آنچه که فورا به ذهن می آید چهار سوار کتاب مکاشفات یوحنا باشد، به ویژه سوار چهارم.
این چهار سوار هر کدام نماد جنگ، قحطی، مرگ و بیماری می باشند.
یوحنا اسب سوار چهارم را این گونه شرح می دهد:
«و هنگامی که چهارمین مُهر را گشود، شنیدم که چهارمین موجود زنده گفت: «پیشآی!» همین که نظر کردم، اسبی پریدهرنگ پیش رویم پدیدار شد و آن که بر آن اسب سوار بود مرگ نام داشت و جهانِ مردگان از پی او میآمد. و به آن ها بر یکربع زمین قدرت داده شد تا بکشند با شمشیر و قحطی و بیماری مهلک و وحوش روی زمین...»(7)
در پیشگویی های عیسی مسیح در متی 24، او هویت واقعی این اسب سبز کم رنگ را بیان می کند: "و طاعون ها .... وجود خواهد داشت" (آیه 7) سوارکار چهارم نماد بیماری ها و همه گیرهای به اوج رسیده و جهان شمول است. «مرگ سیاه» را در نظر بگیرید ـ غده خیارکی که در سه موج بزرگ دهها میلیون نفر کشته در سراسر جهان به جای گذاشت این جاست که به درکی کامل از این پیشگویی هولناک خواهیم رسید.
* نهایت این رخدادها به کجا ختم خواهد شد؟
.توجه به روایات اسلامی ذکر شده این رویدادها در سال ظهور حضرت یا اندکی قبل از آن خواهد بود.
اما در ميان اين عوامل مرگ آفرين و وعيدهاي پروردگار، خداوند وعده داده است که زمين را به صالحان بازمي گرداند.
«خداوند به کساني از شما که ايمان آورده و کارهاي شايسته انجام داده اند وعده مي دهد که قطعا آنان را حکمران روي زمين خواهد کرد، همان گونه که به پيشينيان آن ها خلافت را روي زمين بخشيد؛ و دين و آئيني را که براي آنان پسنديده، پابرجا و ريشه دار خواهد ساخت؛ و ترسشان را به امنيت و آرامش مبدل مي کند...»(10)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
دوستان من اين پست بالايي چند تا عكس گذاشتم ولي واسه من كه نشون نميده..
از دوستان اين عكسهاي بالايي رو ميبينن. ؟؟
نه منم نميتونم ببينم !نقل قول:
نمي دونم چش شده هزار بار ويرايش كردم ولي باز نشون نميده......:13:نقل قول:
نه منم نميتونم ببينم !
عكس هاي چهار اسب سوار هستن.
نويد جان فقط اين بازيو زياد تموم كردي يا كلا همه بازي ها اينجوري زياد تموم مي كني..؟نقل قول:
ببينم ميتوني ركورد منو بزني يا نه . 4 بار تمومش كردم : دي !
نه بازي كه خيلي بچسبه زياد بازي ميكنم . معمولا هم سعي ميكنم تمام Achieve هاشو بگيرم . اين بازي هم واقعا بهم چسبيد .نقل قول:
نويد جان فقط اين بازيو زياد تموم كردي يا كلا همه بازي ها اينجوري زياد تموم مي كني..؟
بازي هم كه خيلي خيلي زياد تمومش كردم GeOW2 هستش !
نوید جون من رسیدم اون قسمتی که برای اولین بار شنا میکنه
بعد رفتم پیش اون guard که گفت بایک یک سری کارها انجام بدم تا بزار رد شم
تو یکی از این کارا باید 5 تا از دشمن ها رو بکشم که به وسله دفاع کردن هست با RB
که دقیق نفهمیدم چی گفت اولش که توضیح میده و ردش کردم و هرچی هم گشتم دیدم چیزی شبیه به Log هم نداره که دوباره بفهمم چی گفته
یک چیزی تو مایه های این گفت که اول دفاع کنم بعد که ضربه بزنم یا همچین چیزی باید بکشمش ولی هرچی زدم همون 0 از 5 موند :31:
البته یک بار بیشتر نرفتم و وقتی وقت تمام شد خاموش کردم چون 2 ساعتی بود بازی کرده بودم :31:
میدونی کجا رو میگم ؟
مگه ميشه ندونم ؟ : دينقل قول:
اونجا نبايد از اول RB رو بگيري بايد وقتي كه خواستن بهت ضربه بزنن RB رو بگيري تا هم دفاع كنه هم خودش بلافصله ضربه بزنه . بايد 5 تارو اينجوري بكشي .
سعي كن اول خودت بزنيشون تا وقتي B بياد بالا سرشون . بعد بزار ضربه بزنن و تو هم دفاع كن تا راحت بميرن .
اي بابا...من چرا اين بازي رو زودتر تموم نكرده بودم؟؟؟الان اون قسمت رو كه بايد عزراييل رو آزاد كني و بعد بري از straga انتقام بگيري رو تموم كردم......در يك كلام عالي بود.....استفاده از ايده بازي پرتال تو همچين بازي واقعا فوق العاده و محشر بود ..كلا از اين مرحله خيلي خيلي خوشم اومد..انتظار نداشتم همچين مرحله خوفي داشته باشه اين بازي...معماهاش در حد تيم ملي بودن....:31:
خدا کنه برای پیسی کرک بشه.حیفه از دست بدیم.
تو تاپیکا از اینطور پست ها جدیدا زیاد دادین... لطفا رعایت کنید!نقل قول:
خدا کنه برای پیسی کرک بشه.حیفه از دست بدیم.
این بازی هم برای x360 و ps3 هست فقط و اصلا حرفی از نسخه pc نشده و مطمئنا نخواهد شد ;)
نوید جون بازی واقعا شاهکاره
به اسونی میتونم بگم یکی از بهترین و خوش ساخت ترین بازی هایی هست که تو عمرم تجربه کردم
گرافیک هرچی جلوتر میری عالی تر میشه و جدا یکی از شفاف ترین texture ها و lighting هایی که تا حالا دیدم رو داره
gameplay معتاد کننده بازی که ناشی از combo های فوق العاده از سلاح های خوش ساخت بازی هست هم که گل سر سبد بازیه
که من یکی اصلا خسته که نمیشم هیچ معتاد کننده هم هست :31:
تنوع دشمن ها و درگیری های سریع بازی به همراه صدا گذاری عالی و موسیقی و کنترل خیلی خوبی که داره ادم رو از زندگی می اندازه
من رسیدم به اونجایی که black hammer ( اون یارو گنده هه ) بهم اسلحه داد
اون یارو boss مرحله قبلش هم که باید با اون ریل میکشتی عالی کار شده بود خیلی حال کردم اونطوری فکش رو سرویس کرد :31:
اب و شنا کردنش هم یکی از بهترین هاست
خدا کنه شماره دومی هم در کار باشه
این بازی فعلا اولویت گرفت نسبت به :
dante's inferno
bayonetta
mass effect 2
نوید جون جالبه برام که هر وقت 1 ساعت یا 2 ساعت بازی میکنم درست وقتی میخوام خاموش کنم برم سراغ کارهای دیگم میرسم جایی که گیر میکنم :31:
الان رسیدم اونجایی که اول باید اون یخ رو بشکونم و بعد یک سکوی اهنی داخلشه که روی سقف هم چند تا از این چنگک هاست
ما بالای یک ارتفاع هستیم
این سکو رو هرچی خواستم پایین بندازم نشد یعنی از این محدوده تکون نیمخوره و تو خود این محدوده هم یک چنگک هست که میکشه بالا این سکو رو و وقتی میزنمش باز میندازه پایین
نفهمیدم باید چه کنم
اون پایین هم وسط سقف یک چیز قرمز هست که داخلش پره از اون بمب های انفجاری که باید اتیش بخورن تا بترکن
منظورت همونجاس كه يه تيكه سنگ گير كردن بين يه جايي كه نميتونه بيفته پايين ؟
اگه اونجايي كه بايد تمام مشعل هارو روشن كني تا بتوني اون قرمزه رو منفجر كني و راه رو باز كني و اون دريچه رو باز كني تو اون سنگ بيفته پايين .
اگه اينجا نيستي پس يا اسم مرحله رو بگو يا يه عكس بگير بزار .
نه نوید جوننقل قول:
ببین اون صحرا و اونجا که اون کرمه میرفت و باید اون slow motion ها رو درست میکردم رو رد کردم
بعد اومدم داخل یک جایی شبیه به غار
که بعد از ورود سمت چپم یک کوه یخی بود که شکوندمش داخلش یک تیکه فلز شبیه به سکو بود که فقط میشه هلش داد
و رو زمین هم یک مسیر زرد رنگی هست که من و این تکه فلز رو یک ارتفاع هستیم و بالا سرمون یکی از اون موجودات که میگیره میکشه بالا
و پایین هم سمت چپ یک صندوق ابی بود و بالاش هم تو یک ارتفاع دوباره یک کوه یخ
و ادامه مسیر هم تو یک محوطه دایره مانند روی سقف 4 یا 5 تا از این موجودات که میکشن بالا و وسطشون یک چیز قرمز رنگ که روش 4 یا 5 تا بمبه
این موجودات تقریبا شبیه یک مسیر هستن که روی زمین هم چیز های سبز ریختن
سمت راست هم یک محوطه ای هست که توش پر بمبه و از اونها که اگه بزنی بهشون میتکرن
که ورودی این محوطه هم 2 تا ازاون موجودا هستن که میشکن بالا و نمیشه وارد شد
سمت چپ هم اون ته یدونه از این چیز های ابیه که میپری روش میندازت بالاتر و بالای تپه پشتش یک جعبه ابیه دوباره
نمیدونم متوجه شدی یا نه :31:
الان گیر اینه که اون تکه فلز فقط تو همین محوطه این ور اونور میشه و نمیشه پایین انداختش و این موجوده هم میگیره میبره بالا
خوب بود قبل از دادن پست کمی هم در مورد چیزی که میخاید بگید فکر کنید . بالا بردن پست ارزش نداره هرچی به ذهنتون میرسه بگید .نقل قول:
اون از تاپیک فیلم اینم از اینجا .
خب بعد از 3 - 4 ساعت بازی :
بازی سرگرم کنندس . ولی فقط و فقط سرگرم کنندست .
به نظرم یکم بازیش بچه گانه ست ...
بیشتر مناسب سن 15 یا 16 یا دیگه حداکثر 18 ساله .نمیدونم شاید اگه 4-5 سال پیش اینو بازی میکردم بیشتر لذت می بردم .
البته بازی از هر نظر خوبه ولی خیلی مهارتهای گیمر رو نمی سنجه .بیشتر به درد پر کردن وقت میخوره.
انقدر بازی راحته که واقعا از اینکه روی NORMAL بازی رو انجام دادم پشیمونم .
اصلا انگار قرار نیست تو این بازی ببازی ، یه مشت بیشعور میان باهات میجنگن .:41:
(البته این نظر شخصیه شاید به نظر بقیه خیلی هم بازی مردونه به نظر بیاد ...:20:)
دیگه خیلی علاقه ای به ادامه دادنش ندارم ، ترجیح میدم دفعه ی بعد که کنسولو روشن کردم mass effect 2 بازی کنم .
ولی شاید اگه یوقت دیگه خیلی بیکار شدم بشینم ادامشو برم ...:10:
نوید جان الان walkthrough بازی رو گرفتم خوندم اینجام :
اونجایی که قرمز کردم خیلی جالبه چون اولین کاریه که کردمنقل قول:
~-~ Artifact: Soldier ~-~-~-~-~-~-~-~-~
At the very bottom of the underground lake is a Soldier Artifact. It's hard
to not see the bright green hue when matched with the dark blue scenery of
the lake's bottom.
Emerge from the lake via the eastern exit and follow the path to the Goremaw
cavern. This tunnel is filled with a good six or seven Goremaws. Smash the
blue crystals to the left to reveal a metal box. Get behind the box and push
it east, right underneath the first Goremaw (the green gooey patches
accurately represent a Goremaw's location).
Now that the Goremaw has grabbed the box, hit the Goremaw so it drops the box.
Jump onto the box and face the northern end so that when the Goremaw snags it,
you can jump and glide to the alcove on the north end of the cavern. Destroy
the crystals to reveal a Chronosphere.
اما اصلا بالای جعبه نمیره یا پهلوش رو هم نمیگیره
قبلی ها رو میگیرفت اما این رو نه
حالا بازم میرم تست کنم
راستی الان گذرم خورد به Gamespot دیدم شماره دوم این شاهکار رو هم تایید کرده thq :31:
خوب عقب افتادگی ما در انجام بازیها همچنان ادامه داره! بالاخره این بازی را وگرفتم!:31:
من یه 50 دقیقه ای از گیم پلی را که روی اخرین درجه سختی رفتم بعدش یه جاش گیر کردم که برای ادامه و اسون کردن درجه سختی مجبور شدم دوباره بازی را از اول برم! بعدش که درجه سختی را normal کردم دوباره همونجا گیر کردم!:31: و مجبور شدم از اول با easy برم و 2 باره رفتمو 2 باره همونجا گیر کردم!:31: کلا بازیش خیلی سخته! ولی بدک نیست. خیلی ها من میدیدم که از گرافیک بازی ایراد میگرفتن و باید گفت که حق دارن گرافیک خیلی جالب نیست ولی برایه منی که حرفه اول رو تو بازی برام گیم پلی میزنه و نه گرافیک خوب تفاوتی نداشت.
در کل باید بگم که بازیه خوبیه و ارزش یک بار تموم کردنو داره.
پدرام اومدم بگم كه ديدم خودت پيدا كردي . تنها راهش همونه ديگه بايد اونو بگيري بري بالا زمان رو آهسته كني و بري تو اونجا كه پُره بمبه .
اره نوید جون اخر سر کاری بودنقل قول:
این metal box ست چپش اون پشت دستگیره داشت برای اویزون شدن
این یارو کرم گنده رو کشتم عجب حالی داد
اسب سواریش فوق العادست
گرافیک تو اون مراحل اسب سواری کولاک میکنه
خیلی عالی شده بازی
الان رسیدم اون قسمت عنکبوت و اینا اینجا یکم ضد حاله این طوله عنکبوت ها :31:
هی میان کرم میریزن منم همشون رو له میکنم چون سریعترین راه کشتنشونه :31:
بعضی وقت ها هم سلاح هایی که میده خیلی ردیفه
پیشنهاد میکنم رو TV بازی رو انجام بدید چون من یکی نمیدونم چرا هرچی بازی رو monitor تست کردم زمین تا اسمون گرافیک مزخرف تر از Tv شد
w2261vp
w2284f
[QUOTEنه بازي كه خيلي بچسبه زياد بازي ميكنم . معمولا هم سعي ميكنم تمام Achieve هاشو بگيرم . اين بازي هم واقعا بهم چسبيد .
بازي هم كه خيلي خيلي زياد تمومش كردم GeOW2 هستش ! ][/QUOTE]
نوید کمی مراقب چشات باش عزیز...ضرر داره..
[QUOTEپیشنهاد میکنم رو TV بازی رو انجام بدید چون من یکی نمیدونم چرا هرچی بازی رو monitor تست کردم زمین تا اسمون گرافیک مزخرف تر از Tv شد][/QUOTE]
بله TV به دلیل انجام پخش رنگها و کنتراست در هر پیکسل به طور جداگانه عمل می کنه ولی مانیتور به مرکز هدایت می کنه بعد نشون میده
خوب تموم شد.......با توجه به يكي دو ساعت اول بازي اصلا انتظار نداشتم بازي در ادامه اينقدر قشنگ باشه.....امتيازايي هم كه گرفته حقشه..
منم رسیدم اخر بازی
اونجا که یارو گفت Final beam رو درست کنم
این اواخر خیلی خسته کننده شده به خصوص برای هر نور باید اون همه دنگ و فنگ صرف کنی
خیلی هم سخت شده
این جاهایی که از ساختمان میای بیرون میخوای بری اون سمت دو تا سکو هست که هی میگردن و رو بروی هم میشن
دشمن هایی که میاد اخر نامردیه
همشون از اون گردن کلفت های سخت که برای کشتن همشون واقعا باید هم skill داشت هم management وگرنه کلاه پس معکرست :31:
خوب من فکر میکردم اونجا دیگه اخر بازیه
نگو باید اون 7 تا تیکه شمشیر رو هم از 7 تا قسمت world جمع میکردم می اوردیم میدادیم به اون یارو :31:
ولی همینش یک نکته باحالی از بازی بود چون تو اکثر بازی ها وقتی میرسی به اخر بازی دیگه یادت نمیاد مراحلی که گذروندی رو اما این یکی یک بار دیگه مختصر همه مراحل رو رفت برای اون تیکه ها
تا 4 صبح نشستم تمامش کردم
خونریزی و ضربات final که با B باید میدی خیلی حال میداد
اخرش فوق العاده بود اون قابلیت ماسک که داده بود و داستان و cutscene های اخرش عالی بود به خصوص گرافیک بازی
boss اخر نسبت به سایر boss ها اسون تر بود ولی عظیم کار شده بود هم گرافیکش هم صدا گذاریش
و اخرش هم که قشنگ نشون داد شماره دومی درکاره
به شخصه یکی از مراحلی که خیلی خوشم اومد و لذت بردم اینجا بود :
من با این که برای Achive نرفته بود اما 30 تا از 43 تا رو گرفتم
شخصیت WAR هم خیلی عالی کارشده بود هم طراحی هم صدا گذاری هم خصوصیات شخصیتی
بی صبرانه منتظر بمانیم تا War رو تو شماره دوم ببینیم
اینم یک Wallpaper باحال برای دوستان
کد:http://fc06.deviantart.net/fs51/f/2009/325/9/f/Darksiders__Your_Last_Days_by_romengfx.jpg
پدرام جان عجب تفاهمي داريم ما...
اگه 2012 اخر زمان بشه من ميرم پيش War مي گم هي بچه من يه زماني كنترلتو در دست داشتم
برو كنار بزار باد بياد....:31:
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
اقا تا 4 صبح نشينيد به خدا چشماتون اسيب مي بينه .حداقل دورو بر چراغي چيزي روشن بزاريد.
این شهرستانی بودنم یه مصیبتی هستش!
دوتا بازیه میگرم بالا نمیاره اعصابم داره تیلیت میشه!:دی
عجب بازي توپي هست
خيلي با حاله
اون غول اول بازي رو كه abandon ( فكر كنم ) كشت
رو چطوري بايد بكشيم !؟؟
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
چند تا بازي هم مثله همين بازي ميشه پيشنهاد كنين ؟
ممنون
دقيقا كدوم غول ؟نقل قول:
Dante's Inferno , GOWIII ! البته Bayonetta هم هست اما شباهت زيادي به اين نداره . Castelvania هم امسال مياد .
همون اول بازي هستنقل قول:
از تو مواد مذاب بيرون مياد
و ماشين به سمتمون پرت ميكنه
دو تا شاخ هم داره !
اولين غول بزرگ بازي هست
مرحله اول
ما تو همين xbox هم مونديم چه برسه به اين كه PS3 داشته باشم :دي
ممنون
اون كه كاري نداره ! بايد ماشين هارو پرت كني سمتش . 3 يا 4 بار اين كارو بكن بعد هم خودش B ميده . ميري جلوش B ميزني و تموم !نقل قول:
میگن این بازی برای PC منتشر شد .
این بازی پایان های مختلفی داره؟
THQ تصاویری از بازی برای نسخه ی PC منتشر کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راست به چپ:
کد:http://assets.vg247.com/current//2010/04/Darksiders-PC-1.jpg
کد:http://assets.vg247.com/current//2010/04/Darksiders-PC-2.jpg
منبع:کد:http://assets.vg247.com/current//2010/04/Darksiders-PC-3.jpg
کد:http://www.vg247.com/2010/04/03/screens-three-for-darksiders-pc/#more-88708
البته هنوز منتشر نشده .نقل قول:
نه فقط 1 پايان داره .