Printable View
C10 رو هم همونجا گذاشته بود کنار LED ها. خیلی جمع و جورم هست.نقل قول:
B7000 فقط دوربین رو اضافه داره ولی از لحاظ سینما فرقی با هم نمیکنند ولی کیفیت و تکنولوژِی و تعداد و نحوه بکارگیری لامپهایLED در LG قابل مقایسه با B7000 نیست در سایتها و بخصوص Cnet هم که میتونی جایگاهشون رو ببینی.
علت ضخامت LH90 تعداد زیاد لامپهای Led بکار رفته در داخلش هست .
حتمآ برید جمهوری و با هم مقایسه کنید بخصوص در زمینه های تصویری کاملآ سفید یا مشکی.
LH90 رو البته میرم از نزدیک میبینم ولی این نتایج مقایسه تست LH90 با B6000 و B7000 هست از سایت Cnet گرفتم:
LG-LH90
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sam-B6000
Sam-B7000
تو این تست ها که خیلی LH90 بنظر بهتر نمیاد.
کد:http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-un40b7000/4505-6482_7-33490431-2.html?tag=txt;page
اینها تست دقت رنگ هست که درصدی از خطا در اونها طبیعی هست و برای افراد زیادی قابل تشخیص نیست و اون 5 قسمت پائین هم مربوط به پروسسور پنل میشه و بقیه تستها مثل بازتولید رنگ مشکی و میزان جزئیات در سایه ها و قدرت Anti reflector پنل هم مطرح هستن که Cnet اونهارو تو جدول قرار نداده ولی تو متن بررسی پنلها اونهارو مقایسه میکنه یه تست دیگه ای که Cnet انجام میده مقایسه Side by side پنلها هست و کیفیت تصویر Overall پنل.
آقا میشه از این مقایسه side by side لینک بزارین، ممنون میشم.نقل قول:
این نتایج تستهایی که این دوستمون milky way گذاشت برای من هم جای تعجب داشت که چطور LH90 نتایج ضعیفتری کسب کرده بنابراین من از دوست عزیزمون Alucard خواهش میکنم بین این سه مدل (B7000,B6000,LH90) نتایج تستهای قابل اتکا و فاکتورهایی که در تعیین کیفیت تصاویر این تلوزیونها موثرتر هستند رو از Cnet یا هر منبع معتبر دیگری در اینجا قرار بدهند.
با تشکر از بقیه دوستان اگر امکان داره دوستان نظر خودشونو در مورد مدل جدید پلاسمای سامسونگ عنوان کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=tv&type=tv&subtype=plasma&model_cd=PN50B850Y1FXZA&fullspec=F
این هم با آخرین تغییرات از فرهنگنامهی آزاد ویکیپدیا
که دستکم در چنین موضوعاتی بهروز و قابل اعتماد است.
با این فهرست نیز مقایسهای بین این دوفناوری را شاهد خواهیم بود:
نمایشگرهای کریستال مایع:
برتریها:
- [...]
- [سبکتر و کممصرفتر از انواع نمایشگرهای موجود]
- امکان بلقوهی کمتر برای سوختگی تصویر ـ بِرنین.
- نوع اِلسیدیها نور بسیار کمتری را بازتابش میکنند. امکان آن را دارند که در اتاق روشنی، بدون مشگل یازتابش، کنتراست را تنظیم کنند.
ضعفها:
- سیاه غیر عمیق؛ بیشتر نمایشگرهای اِلسیدی کنتراست پایینتری دارند*.
- زاویهی دید باریکتر از دیگر انواع نمایشگرها**.
- اِلسیدیها وابستگی بسیاری به لایهی نازک ترانزیستوری خود دارند؛ این لایه ،که در تمام گستره قاب نمایش وجود دارد، حساس است و گاهی چندین پیکسل معیوب کارخانهای محصول همین ایراد است***[؛ که در استفاده البته به تعداد آنها افزوده نخواهد شد].
- بهلحاظ فنی زمان تازهسازی ضعیفتری نسبت به نمایشگرهای پلاسما دارد و گاه در صحنههای پرسرعت جاافتادگی تصویر را شاهد هستیم که با افزایش نرخ تازه سازی تاحدودی کمرنگ شده(و بیشتر با چشم هم قابل تشخیص نیست) ـ رِفرشریت.
این هم با آخرین تغییرات از فرهنگنامهی آزاد ویکیپدیانقل قول:
آقا یه سوال از نظر تأخیر و پاسخ دهی LED ها چطورن نسبت به LCD ها؟
(در مقایسهی اِلاِچ900 و 690) بهتره. علاوه بر اون نوع اِلایدی (نسبت به معمولی) سریعتر از حالت خاموشی به نمایش، درمیآد.نقل قول:
راستی نمایشگرهای حقیقی اِلایدی (اُرگانیک) هم ارزه شد (15 اینچ به قیمتی حدود 2600)؛ جالب اینکه بهلحاظ فنی (و با تولید انبوده) ارزانتر خواهد بود.
ایشون* میگه منبع (موارد موجود) نور کناری در سبز کندتره و اشاره داره که 7000 بهتر از همتاها عمل کرده ولی در عقب،(آرجیبی:بَکلایت) در مجموع زمان پاسخدهی کمتری داره ـ بهتر و سریعتر.
نور اِلایدی کناری سامسونگ سری7000
آرجیبی در تلویزیون سونی
________
*محتوای مخفی:
ممنون - راستی شما خیلی خوب نکات نگراشی رو رعایت میکنی و از نیمفاصله استفاده میکنی، من خودم هم روی این نکات نگارشی حساسم ولی اکثراً تو فروم استفاده نمیکنم، کسی رو هم ندیدم استفاده کنه ولی کار شما درسته.نقل قول:
آیا لامپهای LED که در LH90 بکار رفته شبیه RGB در تلوزیون های سونی مثل x450 هست؟نقل قول:
به کار گیری Dynamic RGB LED باعث بالا رفتن اشباع رنگ پنل میشه و فعلا تنها در یکی دو مدل از سونی و شارپ به کار گرفته شده بالا رفتن قیمت پنل در اثر استفاده از این نوع LED یکی از موارد منفی این تکنولوژی هست به طوری که سونی ساخت این پنلهارو به دلیل هزینه تمام شده تولید بالا و جهش محسوس کمی که از نظر کیفیت تصویر در عمل نسبت به LED های سفید رنگ ایجاد کرده به حالت تعلیق درآورده و حتی در نسل جدیدش یعنی سری X550 هم این تکنولوژی رو به طور کلی کنار گذاشته.نقل قول:
آیا لامپهای LED که در LH90 بکار رفته شبیه RGB در تلوزیون های سونی مثل x450 هست؟
بله. این محصولِ الجی با نام اِلاِچ90 هم در نقاطی از دنیا فروش میره. برخلاف نور اِلایدی اِکس450 سونی در اندازهی 42 نیز موجو هست و با قیمتی که داره(2200 بدون هدیه)از انتخابهای منطقی تکنولوژی اِلسیدی است.نقل قول:
قبل از این هم گفتهگوهایی مطرح شده بود:
کد:http://www.google.com/search?hl=fa&rls=en&hs=uaw&q=LH90+site%3Ap30world.net&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr=
یعنی lcd ها مغمولی بهتر از نوع led هستن؟
امروز رفتم جمهوری تا بالاخره قضیه رو خاتمه بدم و یک مدل خوب انتخاب کنم؛ تقریباً سعی کردم تمام مدلهای موجود رو به دقت بررسی کنم، (البته این مشکلی وجود داشت که مغازهای که بشه چند نوع تلویزیون مختلف رو کنار هم دید و مقایسه کرد تقریباً وجود نداشت، مگه یدونه) کلاً هم پلاسماها رو دیدم هم LCDها و هم LED من حرفهای نیستم پس از دیدم یه غیر حرفهای و از دید خودم همچی رو بررسی کردم.
تو پلاسما تنها مدلی که به نظرم خوب اومد همون G10 پاناسونیک بود البته با مدل S10 هم، با اون تصویری که داشت پخش میشد، من فرقی ندیدم. مدل 650 سامسونگم دیدم ولی به نظرم جالب نیومد، بخاطر اینکه واقعاً کیفیت آنچنانی من حداقل ندیدم و کنار LEDها و LCDهای سامسونگ به نظرم خیلی جالب نبود! و کیفیت تصویر G10 به نظرم خیلی بهتر بود.
تو LCDها بدون شک یکی از بهترین LCDهای بازار سامسونگ 690 بود (نمیگم بهترین چون بهترین معنای خواصی نداره) کلاً از مدلهای LG خوشم نیومد، حقیقتاً نمیدونم چرا، فقط خوشم نیومد به دلم نشست.
ولی اصل کاری LEDهای سامسونگ، البته من قبلاً هم LEDها رو تو نمایندگی شریعتی دیده بودم و خیلی هم خوشم اومده بود (شاید بخاطر ظاهر خیلی خوبش) ولی اینبار تونستم با دقت بیشتر و زمان مناسبتری مقایسه خوبی بین LCDها و LEDهای سامسونگ بکنم؛ وقتی دقیقاً کنار هم 690 LCD رو با 7000 LED، با یک تصویر مشابه دیدم آخر به این نتیجه رسیدم کیفیت تصویر و رنگ ها کمی تو 690 بهتره حالا نمیدونم میشه با تنظیمات این فاصله کم رو از بین برد یا نه ولی کلاً با توجه به مبلغ 300 هزار تومن اضافه که میدین دیگه شک ندارم کیفیت تصویر بهتری نمیگیرد ولی خوب قیافه بهتری داره و البته سیاهشم واقعاً سیاهه (نه خاکستری تیره) که اصلاً نمیدونم این خوبه یا بد، ولی واقعاً نازکیش نازکه خیلی اما فهمیدم از روبرو که نگاه کنی عمراً بفهمی چه تلویزیون نازکی رو داری نگاه میکنی پس باید همیشه بشینی از بقل نگاه کنی تا بفهمی چقدر نازکه و شاد بشی.
در آخر فکر میکنم نظرم در مورد G10 عوض شد، حقیقتاً تا قبل از اینکه از نزدیک ببینم این تلویزیون رو اصلاً ذهنیت خوبی ازش نداشتم، نمیدونم شاید به خاطر پلاسما بودنش بود چون همه میگن LCD، LCD ما هم فکر میکردیم LCD چی هست ولی پلاسماهای پاناسونکم چیزی از LCD کم نداشتن ولی خدایی قیافه تعطیل هستن؛ بعدم LCD 690 سامسونگ که به نظرم انتخاب خوبی اومد آخرم فکر کنم همینو بگیرم دیگه، قیافشم خوبه، امکانات بهتری هم داره و با قیمت G10 پاناسونیکم یکی هست.
مهمترین دلیلی که منم g10 خریدم همین براقیتش نسبت به بقیه پلاسماها بود g10 به نظر من انتخاب اول باید باشه چون واسه همیشه از شر مشکل رسپانس تایم lcd و زاویه دید آدمو خلاص میکنه :2: کیفیتش رو فیلمای hd :18: دکورشم قشنگه یکمی بیش از حد سادس مصرف برقشم خیلی بالا نیست رو پول برق ما که تاثیر نداشته ولی واسه بازی کامپیوتری یه چیز عجیبی که من خیلی باحاش حال میکنم اینه که بازیارو سه بعدی تر از lcd میکنه خیلیم طبیعیتر میکنه :18: ولی بعضی بازیارو واقعا میترکونه توی سایت avsforum یه جایی هست همه راجب این قضیه صحبت میکنن من فکر میکردم فقط من اینجوری فکر میکنم ولی ظاهرا بر عکس lcd که همه چیزو خطی و کارتونی میکنه به قول همون کسایی که تو سایت avsforum بودن خیلی flat هست پلاسماها تصویرو سه بعدی تر با عمق بیشتر نشون میدن.نقل قول:
مي خواستم بدانم كه آيا تلويزيونهاي ال اي دي سامسونگ مثل LED Serie 6 تصاوير آنالوگ (تلويزيون خودمون)رو با كيفيت خيلي بيشتري نسبت به تلويزيونهاي ال سي دي سوني نشون مي ده
چون در تلويزيون ما كه LCD Sony Z4500 است تصاوير تلويزيون بسيار بي كيفيت و افتضاح است ولي من در جمهوري يك تلويزيون ال اي دي سامسونگ كه داشت سريال دلنوازان را نشون مي داد واقعا كيفيتش عالي بود ولي در مغازه بغلي كه سوني بود كيفيت همان تصاوير پايين تر بود
آيا واقعا كيفيت تصوير LED اينقدر زياد از LCD بهتر است كه به راحتي و از راه دور مي توان تشخيص داد
این تفاوت بیشتر به افزایش مقیاس سامسونگ مربوطه.نقل قول:
من که زیاد از این حرف ها چیزی دست گیرم نشد ولی کلا lcd بهتره یا led ؟؟؟؟؟ { یا چیز دیگه }
دومی برای خانواده دو سه نفره.نقل قول:
led 32 اينچ يا پايين تر داريم؟
تو لپتاپ ها استفاده میشه ...!نقل قول:
نوشته شده توسط Hamed_forum
من زیاد تو کار نیستم ولی باید مانیتور LED هم باشه که مانیتور های جدید معمولا 22 -23 اینچ هستند ...
سری 6000 پنل 32 اینچی داره (اطلاعی از اینکه این سایز از این پنل وارد ایران شده یا نه ندارم)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=314902
تو بازار نیست فقط 40 اینچ به بالا هست.
اين سري 6000 خيلي گران مگه چي داره نسبت به اين 690 كه الان هستنقل قول:
متاسفانه چند تا تایپیک مختلف ایجاد شده که محتوای همه اونها تقریبا بحث پلاسما ال سی دی هستش که فکر کنم یه طورای جمع بشن بهتره
ولی تجربه شخصی خود من که از panasonic 50s استفاده میکنم اینه که با تمام حرفها و ریویو های مختلف توی کارکرد عملی و استفاده از منابع غیر دیجیتال و دیجیتال به غیر از اچ دی که متاسفانه فعلا امکان تست مقایسه ای نداشتم پلاسمها بطور محسوس کیفیت چشم نواز تری ارائه میکنن و توی دراز مدت چشم رو خسته نمی کنن یه طورای تصویر پویا تره بر خلاف ال سی دی که شارپنسش ازار دهنده است دوستان که ال سی دی های رنگارنگ سامسونگ و سونی دارن وقتی توی تلوزیون ما مثلا بی بی سی و غیره رو می ببین اذعان میکنن تصویر بهتری رو شاهدش هستن
هرچند انتخاب اول من مدلی مثل 50v یا 50G بود ولی خوب متاسفانه سیاستهای عجیب غریب بانیان و پی جی اف ما رو مجبور کرد انتخاب دیگر داشته باشم
کسی میتونه قیمت این مدل رو برام بزاره:
UE32B7020
ال ای دی هستش و همچنین اگر میتونید یک ریویو یا یک عکس هم از صفحه اش بزارید.همچنین به نظرتون مدل خوبی هست؟با تشکر
با سلام
از دوستان کسی هست بدونه که فرق lcd با led چیه؟
من این وبلاگو چک کردم اما درمورد فرق این دوتا دو پهلو صحبت کرده
کد:http://agree.blogfa.com/post-4532.aspx
در حقیقت فرق اساسی بین LED و LCD به کار گیری دیدهای نوری در LCD پنلهایی هست که از این دیودها به عنوان نورپشتی استفاده میکنن به عبارت ساده تر فرق بین LED و LCD فقط در منبع نوری هست که به عنوان نورپشتی یا بک لایت (Back Light) در این تلویزیونها به کار میره.نقل قول:
در LCD های معمولی از لامپهای فلورسنتی CCFL که تا حدی مثل لامپهای مهتابی هستن به عنوان نورپشتی استفاده میشه در LCD پنلهایی که به اونها LED TV میگن از LED به جای این لامپها استفاده میکنن.
خود LED TV ها هم بر اساس نوع آرایش LED ها دو دسته هستن:
Edge lit :1
local Dimming :2
خود Local Dimming ها هم بر اساس رنگ LED به کار رفته دو دسته هستند:
White LEDs
RGB LEDs
مزیت:
مصرف برق کمتر.
نازکتر شدن ضخامت پنل.
در انواع Local dimm مشکی عمیقتری تولید میشه.
معایب:
زاویه دید محدودتر نسبت به انواع مرغوب LCD هایی که از CCFL به عنوان نور پشتی استفاده میکنن.
قیمت بالاتر.
چه مدلهایی بر اساس local dimming در حال حاضر تولید شده؟RGB LEDs بهتر از White LEDs هستند؟ایا ال ای دی میتونه در بهترین مدلش که فعلا این چنین مدلی نداریم با پلاسما رقابت کنه؟هیچ تکنولوژِی جدیدی به جز ال ای دی و ال سی دی و پلاسما نیومده؟با تشکرنقل قول:
سامسونگ B8500 , ال جی LH90 و سونی X450 و چند مدل از Sharp و Toshiba هم معرفی شده تنها مدلی که فعلا از RGB LED در ساختش استفاده شده مدل X450 سونی هست تا به این لحظه تستهای کیفیت تصویر نشون دادن که مدلهای B8500 و LH90 بهتر از X450 سونی بودن البته تعجبی هم نداره چون X450 مدل سال 2008 هست ولی این مدلها اواخر سال 2009 معرفی شدن.نقل قول:
در مورد رقابت با پلاسماها بیشتر رقابت در بازتولید رنگ مشکی هست از اونجایی که کنترل میزان نوردهی در پلاسماها در حد پیکسل هست به قولی Pixel Level هستن پلاسماها میتونن با دقتی در سطح پیکسل نقاط تاریک درست کنن ولی در Local Dimm ها برای تعداد زیادی از پیکسلها یک منطقه به عنوان بک لایت در نظر گرفته شده که ممکنه در تصاویر با کنتراست زیاد هاله نور ایجاد کنه البته این مسائل بیشتر به صورت تئوریک مطرح هستن ولی به طور کلی به نظر من Local dimm ها در آینده نزدیک تنها مشکلی که جلوی پلاسماها خواهند داشت مشکل زاویه دید هست و در بقیه موارد در سطحی که برای چشم انسان قابل روئیت هست به پلاسما پنلها میرسن یا بهتر عمل میکنن مگر اینکه پلاسماها هم پیشرفت قابل توجهی به خصوص در ضمینه مصرف برق و پیک برایتنس بکنن.
ایا مدلهای G15 پلاسما پاناسونیک تو ایران اومدن؟با تشکر
نه دوست عزیز تنها مدلی که از پلاسما پنلهای NeoPDP وارد بازار ایران شده مدل 42G10 هست البته دوستان میگن مدل V10 هم اومده که قیمت نامعقولی داره.نقل قول:
ممنون از Alucard عزیز که اطلاعات خوبی در مورد نسل جدید نمایشگرها در اختیار مون قرار میده .
در مورد برند های دیگه موجود در بازار هیچ بحثی نشده مثل philips ، sharp و... بخصوص که شارپ تو نمایشگاه الکامپ بزرگترین نمایشگر دنیا رو به نمایش گذاشته بود.
با سپاس
سلام دوستان نظرتون در مورد LCD های سونی چی هست؟ قیمتش نسبت به سامسونگ و ال جی های مشاهبه چگونه هست؟
KLV-40W550A از سونی ، بیشتر نظرم روی این مدل هست قیمتش چنده و آیا ارزش خریدن داره یا خیر؟(با توجه به قیمت)
40 inch W550A Series Full HD BRAVIA LCD TV
Full HD 1920 x 1080
Video Processing BRAVIA Engine 3
HDMI™ / Audio In
USB 2.0
PAP
PIP
MPEG Noise Reduction automatically
از سامسونگ مدل 40 اینچ در حدود همین مدل سونی چی پیشنهاد میکنید؟ و چقدر اختلاف قیمت دارند؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز پنل W550 سونی جزو پنلهای خوب در سایز مورد نظر شما هست ولی پیشنهاد میکنم مدل B690 سامسونگ رو ببینید از نظر امکانات و کیفیت تصویر پنل برجسته ای هست و اکثر منابعی که پنلهای HD رو تست میکن کیفیت تصویر LCD ـهای سری 6 سامسونگ رو برتر دونستن به خصوص با توجه به قیمت رقابتی تر این پنل.
موفق باشید
آقا این دو نوع ال ای دی فقط تو کنتراست بالا (اگر اشتباه نکنم منظور شما اچ دی هست) با هم فرق میکنند؟نقل قول:
من ال ای دی سامسونگ و سونی رو دیدم ولی فرقشون کلآ تو تصاویر خیلی مشخص نیست حالا میخواستم بدونم چون تو مغازه هر دو به دستگاه اچ دی وصل بودند تفاوتشون معلوم نیست و اگر ما مثلآ سامسونگ رو بخریم توی خونه خیلی فرق این دو مدل زیاد خواهد بود؟:24: