یکی نمیگه این الماس های ابی چطور بدست میاد؟؟؟
خوب روابط دیپلماسی با این پیرمرده چطور قوی میشه؟
Printable View
یکی نمیگه این الماس های ابی چطور بدست میاد؟؟؟
خوب روابط دیپلماسی با این پیرمرده چطور قوی میشه؟
waghty b piremardeh chiz mifrushy badesh mituny azesh bekhary.ax 43 4 ta mard hast
bebakhshid man eshtebah gereftam.patrishan ha dorost mikonan.bas tu jabashkargahe almaso entekhab kony waly age azad basheh.jameyatet bas be 950 bereseh:31:.bad namak mikhay.k unam bas ye dastgahe dige besazy k ba coal+sange namak ,namak dorost mikoneh.bad namako+un banafsha ba ham chizy k mikhayo bet mideh .
کاشکی فارسی مینوشتی
سلام.
میزان Zoom این بازی نسبت به سایر بازی های استراتژیک خیلی خیلی خیلی خیلی کمه.
مثلا نمیشه روی افراد که دارن راه میرن زوم کرد.
آیا راهی است؟
سلام دوستان
مرحله ششم رو چجوری باید رد کرد.....؟؟؟
اول بازی بهت 15 دقیقه وقت میده بعدش اون یارو که ارتشش به رنگ قرمزه بهت حمله میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد....!!!!
سلام
در مورد تغییر زبان بازی anno1404 راهنماییم کنید
اگه راهنمای رد کردن مراحل بازی رو بذاری ممنون میشم !
آخا بازی خیلی گیج کنندس !
سلام دوستان
حسن ازم assaisin میحواد باید چی کار کنم؟
سلام
اکه میشه لطفا راهنمای قدم به قدم Anno 1404 رو بذارید
یه راهنمایی برای اونایی که تو مرحله 5 گیر کردن میذارم.
در ابتدا ال ذهیر از شما چرم (Leather) می خواهد. برای تهیه ی چرم شما ابتدا باید چرم سازی رو باز کنید که
نیاز به افزایش جمعیت و رساندن تعداد اشراف زادگان (Patricians ) به 690 نفر دارید. توصیه میشود برای افزایش
جمعیت Monastery Brewery ساخته شود تا نیاز به نوشیدنی اشراف زادگان سبز شود و همچنین برای تولید
نوشیدنی نیاز به ساختن یک Monastery garden و یک Crop Farm در نزدیک MonasteryBrewery دارید.
بعد ال ذهیر از شما درخواست کمک میکنه و میگه برو ویه نفر رو بیار که کار ساده ایه وهمچنین از شما می
خواد که در جزیره ای که بالای سر شماست چیز هایی بسازین که شما اول باید با یه کشتی حامل مواد لازم
برای ساخت یک warehouse به اونجا ببرین و کار های خواسته شده رو انجام بدین.
قسمت دیگه ای که شاید کمی مشکل باشه درخواست اون پیرمرد عینکیه که از شما رنگ (Indigo) و
کاغذ (Paper) می خواد. اگر Indigo Farm و Paper Mill برای شما خاموشه باید جمعیت رو زیاد کنید. برای
Indigo Farm جمعیت اشراف زادگان و برای Paper mill جمعیت عربها رو زیاد کنید وهمچنین توجه داشته باشید
که برای افزایش جمعیت و تغییر خانه ها مالیات باید روی آخرین قسمت سبز باشه.
بعدا از شما خواسته میشه که به جزیره ای که دچار طوفانه برید و ال ذهیر از شما یه Copper Key و یک
Strongbox می خواد. ظاهرا این سخت ترین قسمته که اکثرا افراد در این قسمت گیر می کنن.
اگه به اون جزیره ای که پایین نقشه سمت راسته و دچار طوفان شده توجه کنین جعبه هایی رو در اون میبینین
که اگه با یه کشتی به اون جزیره برین و بر روی اون جعبه ها کلیک کنین میشه اونارو برداشت. Copper Key
داخل یکی از اون جعبه هاست و میمونه Strongbox که اونو نمی تونین در اونجا پیدا کنین. اون
دست Guy Forcas است.
برای گرفتن اون شما 4 تا war machines به ال ذهیر بدین تا براتون کشتی جنگی برای شکست Guy
Forcas آماده کنه برای این کار باید شهرتون پیشرفت کنه و جمعیتش زیاد بشه تا در شهرتون
Noblemen زندگی کنه تا بتونین War machines Workship بسازین.
بعد از انجام این کارا ال ذهیر بهتون کشتی جنگی میده که شما باید با اونا به کشتی های Guy Forcas که
پایین،سمت چپ نقشه هستن حمله کنین و بعد از نابودی اونا Strongbox رو پیش ال ذهیر ببرین.
بعد ال ذهیر از شما می خواد که یه طومار رو به اون دختره بدین البته باید مواظب کشتی خود باشید و چند
کشتی جنگی با کشتی تون بفرستید. بعد از انجام این کار دختره با شما هم پیمان می شه و با Guy Forcas
در گیر و زخمی می شه و به جزیره ی شما میاد و بعد هم شما باید هر چقدر می تونید warmachines به
ال ذهیر بدین تا براتون کشتی جنگی بسازه و بتونین راحت Guy Forcas رو شکست بدین. شما باید تمام
کشتی های Guy Forcas رو نابود کنین.
هر جایی از بازی هم که مشکل داشتید میتونید بپرسید.بنده در خدمتم.:5:
نوشته شده توسط Prince_M (مسعود)
تو این سایت به این بزرگی یعنی هیچ کس پیدا نمیشه که بازی رو داشته باشه؟
این تایپک خیلی وقته که خوابیده!!!
سلام دوستان تو رو خدا جواب بدبد . من تو چپتر 4 هستم الزهیر ازم می خواد بچه ها رو نجات بدم بعد یکی دیگه به من میگه برم پیش با 10 تا ادویه و تولس mine manager چی کار کنم ؟ چجوری باید بچه ها رو نجات بدم ؟
نقل قول:
راهنمایی در مرحله ی 4 :
شما باید اول یه small mrket building در نزدیک monastery یا همون صومعه که در بالای سرزمین شماست بسازید و به وسیله ی جاده با آن ارتباط برقرار کنید و تولز مورد نیاز تون رو هم میتونید از اون بخرید. بعد از شما خواسته میشه که یک Repair crane بسازید. برای انجام این کار شما ابتدا باید جمعیت خود را افزایش دهید و لباس و غذای کافی در اختیار مردم بگذارید تا Repair crane برای شما باز شود و بتوانید آن رابسازید. بعد هم اگر شما با کشتی خود سری به قسمت های ناشناس بالای سر سرزمین تان بزنید همان بچه ای که از کشتی طوفان زده نجات یافته را خواهید یافت. اما برای ساخت Repair crane نیاز به Tools ( تولز ) دارید!!! به همین دلیل شما باید یک کارگاه تولز که با افزایش جمعیت و ساخت خانه های بیشتر و تامین نیاز های آنها و در صورتی که مالیات سبز باشد باز میشود را بسازید و همچنین برای کار کردن کارگاه هم نیاز به کارگاه های دیگری دارید که باید آنها رابسازید. در کل هدف این مرحله جمع آوری حدود 5 یا 6 نفر از همان بچه ها ی نجات یافته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Anno 1404 v1.1 Patch[EU]
This patch updates the EU, Asia and Middle East versions of Anno 1404 (Dawn of Discovery) to v1.1 and addresses a number of gameplay issues
[HTML]http://gamedaily.newaol.com/pub/Anno1404_Patch_1.1.exe[/HTML]
Dawn of Discovery v1.2 Patch
This Patch updates Dawn of Discovery (Anno 1404) to v1.2 and addresses a number of game issues
[HTML]http://gamedaily.newaol.com/pub/dawn_of_discovery_1.2.exe[/HTML]
حالا که تاپیک بازی اومد بالا یک چیزی توی ذهنم درمورد بازی بود می گم الا : بازیش خیلی توپه! اولای بازی وقتی دهکده داری خیلی حال میده و به نظرم یکی از بهترین بازی های مدیریتی هست . ولی وقتی کشورت بزرگ میشه واقعا مدیریتش سخت و طاقت فرسا میشه!و برای همین هرگز نتونستم از اون مرحله جلوتر برم و این بزرگ ترین ایراد بازیه!
سلام
این بازی رو تازه نصب کردم واولش گیرکردم یه کشی از اول کنار اسکله شهر من لنگر انداخته ونمیره تا کشی خودم بیاد تو اسکله پهلو بگیره هر دفعه که روکشتی غریبه کلیک میکنم این آقا از اون گوشه داد میزنه دوتا کلبه چوب بر بزن بخدا بیشتر از 5تا کلبه چوب بری زدم خلاصه کنگر خورده لنگر انداخته حالا این کشتی اول بازی چی از جون مامیخواد درست همون اول اول عجب بازی با حالیه ... از دوستان لطفا راهنمایی بکنن .... با تشکر!
یه مرحله از بازی همون جا که گفته با کمتر از سه تا کشتی جنگی باید از یه مرد عربی (اسمشو یادم نیست ولی عینک می زنه !!!) محافظت کنی هر کاری می کنم نه کشتی های جنگی من رو می پذیره و نه جنگی پیش میاد که من توش شرکت کنم اگه باید یه کار دیگه بکنم بگید . <<با تشکر>>
من همش رو دارم ولی منظور اون کشتیه چیهنقل قول:
من همه ی این ها رو فعال کردم ولی مشکل این هست که عینکیه از من این ها رو نمی خواد هی میگه با سه نا کشتی جنگی ازم محافظت کن !! هر چی هم کشتی جنگی ساختم و بردم پیشش قبول نمیکنهنقل قول:
سلام من بازی رو مرحله ای بازی نمیکنم من تمام افراد رو پشت سر گذاشتم و رسیدم به افراد آخر. اما نمیشه کشور عربی بسازم واون قسمت ساختمونای عربی برام قفله میخواستم ببینم چه طور باید اون قسمت رو آزاد کنم. من خیلی این بازی رو دوست دارم خواهشا کمکم کنید:42::37:
دوستان این با anno 2070 فرق میکنه یا همونه
نقل قول:
بله فرق می کنه
داستان این بازی در سال 1404 اتفاق میافته و مسلما تجهیزات و تکنولوژی بازی مال سال 1404 است
Anno 2070 هم که سال 2070 رو نشون میده به همراه تکنولوژی های جدیدتر
تاریخ انتشار دو نسخه :
1404 : 2009
2070 : 2012
سلام دوستان.
چطور میشه سرباز ها رو افزایش داد(منظورم نماد سپر هست)
خواهشا کمک کنید
فکر میکنم با ساخت خونه های بیشتر و آپدیت کردنشون زیاد بشننقل قول:
نقل قول:
خونه ها رو هم آپدیت کردم، ولی زیاد نشد.
رمز یا ترینری نیست که زیادش کنه؟
سلام کسیANNO1404 بازی کرد؟ من در مرحله 7 ANNOگیری کریدیم کسی می توینه با تشگر
سلام .باید نامه بخریی به پیرمرد عرب باید بدی تا کشور عربی باز بشه