سلام ورود شما را به فروم خوش آمد می گویم :11:نقل قول:
در این آزمایش شما مشکل خاصی ندارید . چرا فکر می کنید که مشکل خونی دارید ؟
Printable View
سلام ورود شما را به فروم خوش آمد می گویم :11:نقل قول:
در این آزمایش شما مشکل خاصی ندارید . چرا فکر می کنید که مشکل خونی دارید ؟
ممنونم آخه دکتر عمومی بهم گفته ممکنه مینور باشی باید ازمایش اهن تکمیلی بدی
برای تشخیص مینور آزمایش الکتروفورز هموگلوبین انجام می دهند نه آزمایش آهننقل قول:
سلام من تازه عضو شدم می خواستم یه توضیح در مورد ازمایش خون من وهمسرم بدین :
خودم 30 سال :
wbc=9.3
rbc=5.20
hgb=12.9
hct=40.2
mcv=77.3
mch=24.8
mchc=32.1
plt=282
hb=12.9
wbc=9300
neutrophils=58
lymphocyt=39
monocyte=3
blood group & rh =+A
fbs=95
iriglyceride=247
rubella(1gM)
rubella(1gG)=21.8
شوهرم 30 سال :
WBC=8.6
LYMPH=3.5
HGB=13.5
RBC=5.52
HCT=41.9
MCV=76
MCH=24.4
MCHC=32.2
RDW=148
BLOOD GROUP =+A
(لطفا راهنماییم کنید قصد بارداری دارم مرسی)
دوست عزی شما و همسرتان مشکل خاصی ندارید و باردار شدن بلامانع است . البته یکی از اندکس های خونی شما( MCV )کمی پایین است . اگر آزمایشات تکمیلی کم خونی را انجام بدهید بهتر می باشدنقل قول:
موفق باشید :11:
سلام
ممنون از راهنماییهاتون.
جواب تست CBC من اینه . اینو دیروز گرفتم جواب تست الکتروفورز حدود 10 روز دیگه میاد . می خواستم ببینم می تونید اینو تفسیر کنید؟
WBC ------------ 8.04
RBC ------------ 6.13
HGB ------------ 16.0
HCT ------------ 47.3
MCV ------------ 77.1
MCH ------------ 26.1
MCHC ------------ 33.9
RDW ------------ 14.5
HDW ------------ 2.70
PLT ------------ 329
MPV ------------ 7.2
PDW ------------ 56.0
PCT ------------ .24
RBC FLAGS ------------ 0300
راستش اینو برای ازدواج می خوام و یه کمی هم نگرانم .چون حدس می زنم خانم از این نظر مشکل داشته باشه . البته دیروز اینو به یه پزشک نشون دادم گفت مشکلی را نشون نمی ده ولی تا وقتی جواب الکتروفورز نیاد قطعی نمی شه گفت .سوال دیگه ام اینه که یه پزشک عمومی می تونه نتیجه این تست رو تفسیر کنه یا متخصص نیازه؟
ممنون
ببخشید الان اینو تو یه سایت پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فـــــــــــرمول DF 1 و Mentzen index در مطب میتوان از MCV برای تشخیص فقر آهن از تالاسمی استفاده کرد. *اگر DF منفی بود تالاسمی و اگر مثبت بود فقر آهن است.
DF=MCV-RBC-(5 × Hb)-3.4
MI= MCV/RBC
• اگر MI زیر عدد 13 باشد تالاسمی و اگر بالای عدد 13 باشد فقر آهن است.
متاسفانه طبق این معیار نتیجه تالاسمی هست . خیلی راجع به این مساله نگرانم
دوست عزیز در این آزمایشات MCV شما کمی پایین است ولی با توجه به هموگلوبین شما بنده بعید می دونم که تالاسمی مینور داشته باشید ولی در هر صورت تشخیص قطعی فقط با الکتروفورز هموگلوبین می باشد ولا غیر !! این فرمولهایی که شما می گویید هیچکدام قطعی نیستند و فقط احتمال را در ذهن پزشک بیشتر و یا کمتر می کنند .نقل قول:
ممنون کمک بزرگی کردین . نگرانیم خیلی کمتر شد . ببخشید دکمه تشکر نداشتم تا تشکر کنم.
با سلام
جواب آزمایش بنده به این صورت بود
مدتی بود که احساس تپش قلب و کم شدن نفس و ریزش مو داشتم
برای همین بدون نسخه پزشک درخواست ازمایش خون کردم
ازمایش رو ناشتا ندادم
عصر حدود ساعت 8 و بعد از تمرین باشگاه ازمایش دادم
لطفا راهنمائی بفرمائید
در آزمایشات mcv مختصری پایین است که اهمیت چندانی ندارد .نقل قول:
کراتینین شما بالا است که به احتمال زیاد بعلت انجام آزمایش بعد از ورزش می باشد . حتما آزمایش مجددا در شرایط استاندارد تکرار شود .
میزان آهن طبیعی می باشد و ریزش مو علت دیگری می تواند داشته باشد ( مانند مصرف مکمل های ورزشی )
خیلی ممنون از جوابتون
تشکر حتما دوباره ناشتا آزمایش رو تکرار میکنم
امکان اینکه بالا بودن میزان کراتینین به دلیل مصرف مکمل پروتئین باشه وجود داره ؟
میزان mch کمی پائین نیست؟
آیا از پائین بودن mcv و مرزی بودن mch نمیتوان گفت میزان آهن کم بوده است؟
در کل احتمال فقر آهن یا تالاسمی با توجه به همین آزمایش وجود داره؟
البته در خانواده و فامیل تالاسمی دیده نشده.
دقیقا مصرف مکملها می توانند میزان کراتینین را بالا ببرند .نقل قول:
این میزان پایین بودن mch می تواند طبیعی باشد ولی در مراحل اولیه کم خونی فقر آهن هم محتمل است . به نظر بنده تکرار آزمایش مدتی بعد و در صورت شدت یافتن این افت بررسی آهن سرم و فریتین کمک کننده خواهد بود .
با سلام
من و همسرم حدود یکماه پیش آزمایش ازدواج دادیم و نتیجه هم این شد که من مبتلا به تالاسمی مینور هستم و همسرم هم کم خونی مشکوک به تالاسمی یا فقر آهن.
با توجه به اینکه آزمایش الکتروفورز هم از ما گرفته شده بود و میزان hba2 منو 3.7 و hba2 همسرم 2.4 نوشته شده بود,میخواستم بدونم با توجه به اینکه منو همسرم نسبت فامیلی داریم,ممکنه ایشون هم به تالاسمی مینور مبتلا باشند؟آیا میتونیم با هم ازدواج کنیم یا خیر؟
البته متاسفانه برگه آزمایش رو مرکز بهداشت گرفت و برای همین من مقادیر دیگری که در آزمایش ذکر شده بودو ندارم.و ضمنا" برای همسرم دارو(اسید فولیک و فروس سولفات به مدت یکماه تجویز شد)وپس از پایان مصرف باید مجدد آزمایش تکرار بشه.
ممنون میشم اگه منو از نگرانی در بیارید.
دوست گرامی چون میزان HbA2 در همسرتان بالا نیست بعید است که ایشون مبتلا به تالاسمی مینور باشند بنابر این مشکلی بنظر نمیادنقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
آیا مشکل کم خونی در طول یکماه برطرف میشه؟(با توجه به مصرف داروهای ایرانی و تغذیه مناسب).
و یک سوال دیگه ؟
اگر احیانا" هر دوی ما مبتلا به تالاسمی مینور باشیم, میتونیم فرزند سالم داشته باشیم؟
پیشاپیش ممنونم.
علایم کم خونی و علایم آزمایشگاهی آن بعد از یکماه برطرف می شود ولی درمان کم خونی فقر آهن طولانی تر بوده و شاید تا 6 ماه نیاز به پیگیری باشد .نقل قول:
اگر هر دو نفر دچار تالاسمی مینور باشند 25%احتمال فرزند سالم . 50% احتمال فرزند مبتلا به تالاسمی مینور و 25% احتمال ابتلا به تالاسمی ماژور می باشد ولی چون تالاسمی بیماری لاعلاج و ناتوان کننده ای می باشد معمولا در این شرایط اجازه ازدواج نمی دهند
دوستان دارم میرم واسه آزمایش,برام دعا کنید.:11:
---------------------------
درام میرم واسه جوابش.
جواب آزمایش رو گرفتم دکتر میگفت نرماله و مشکلی نیست.
من:
Hb A2>>> 2.1 %>>>>> 1.5-3.5
RBC H>>>>> 6.01
HCT>>>>> 49.0 %
MCV>>>>> 81.6
RDW%>>>>> 14.1
HGB>>>>> 16.3 g/dl
MCH>>>>> 27.2 PG
MCHC>>>>> 33.3 G/DL
PLT>>>>> 258
MPV>>>>> 10.2
WBC >>>>>7.7
LYMF>>> 2.6>>>33.6%
GRAN>>> 4.7>>> 61.2%
MID>>>0.4>>> 5.2%
-------------------------------------------------------------
همسر
Hb A2>>> 1.7 %>>> 1.5-3.5
RBC>>>>> 5.37
HCT>>>>> 38.6 %
MCV L>>>>> 71.9
RDW%H >>>>>37.6
HGB >>>>> 12.7 g/dl
MCH L>>>>> 23.6 PG
MCHC>>>>> 32.8 G/DL
PLT>>>>> 319
MPV >>>>>9.5
WBC>>>>> 7.7
LYMF >>> 1.8>>> 24.2%
GRAN>>>5.2>>> 67.8%
MID>>> 0.7>>> 8.0%
اینم اضافه کنم که تو ازمایش همسرم اینو نوشته بود:
R.B.C MORPHOLOGY>>>>>anisocytosis slightly - poikilocytosis slightli - microcytosis slightly
نه شما و نه همسرتون دچار تالاسمی مینور نیستید . همسر شما احتمالا دچار فقر آهن می باشد که با درمان مناسب بهبود پیدا می کنند .نقل قول:
نگران هیچ چیزی نباشید :11:
سلام دوستای عزیز خسته نباشید.....
من چند روز پیش آزمایش خون دادم که نتایجش به صورت زیر بود.لطفا منو راهنمایی کنید که چه مشکلی دارم؟پیشاپیش ممنون از پاسختون!
WBC.........6.6
RBC........4.49
HGB........8.6
HCT......30.7
MCV......68.4
MCH......19.2
MCHC....28.0
PLT.......248*10^3
کم خونی بسیار شدید :19:که به احتمال زیاد باید فقر آهن باشد . حتما باید آزمایشات تکمیلی انجام شود و حتما درمان جدی صورت بگیرد .نقل قول:
سلام من یه آزمایش دادم که نتایج اونو مینویسم میخواستم بدونم که آیا واقعا من مینور دارم یا خیر با تشکر
WBC=5500
R.B.C=5.00
HEMOGOLOBIN=13.4
HEMATOCRIT42.4
M.V.C=84.8
M.C.H=26.8
M.C.H.C=31.6
PLATELET=119000
NEUTROPHIL=68
EOSINOPHIL=2
LYMPHOCYTE=28
MONOCYTE=2
اگه میشه راهنماییم کنید لطفا
مرسی
با این آزمایش بنظر نمی رسه که شما تالاسمی مینور داشته باشید . تشخیص قطعی تالاسمی مینور با انجام آزمایش الکتروفورز هموگلوبین می باشدنقل قول:
سلام ممکنه منو راهنمایی کنید که تالاسمی دارم یا نه؟؟:37:
WBC=6500
R.B.C=5.47
HEMOGOLOBIN=10.5
HEMATOCRIT=35.8
M.V.C=65.4
M.C.H=19.2
M.C.H.C=29.3
PLATELET=204000
hb a= 8.4
hb f= 1.9
hb D=83.9
hb A2=5.8
شما به یک متخصص خون مراجعه کنید .نقل قول:
کم خونی دارید که به نظر تالاسمی مینور نمیاد و یک نوع کم خونی ژنتیک شبیه آن می باشد . جزو کم خونی های نادر است
سلام دوستان لطفا منو هم راهنمایی کنید فقط سریع اخه خیلی مهمه
wbc 8.0 [4 - 10] x10
lymph 18.6
mixed 4.4
nuet 77.0
---------------------------------------
rbc 5.86
hgb 16.0
hct 51.1
mcv 87.2
mch 27.3
mchc 31.3
rdw-cv 11.3
-----------------------------------------
plt 258
pdw 16.3
mpv 10.3
plcr 27.9
سن 21 مرد
سلام، خوشبختانه مشکلی ندارید، ( البته یه مقدار به اصطلاح پرخون هستید (HB=16) که اونم مشکل خاصی ایجاد نمیکنه و در صورت تمایل با یکی دو بار اهدای خون حل میشه)نقل قول:
ممنون که سریع جواب دادید
بخشید این چیه
c-reactive protein ---------positive
چرا مثبته
اصلا این چیه
خواهش میکنم، CRP یک پروتئین فاز حاد هستش، یعنی موقعی که بدن عفونت یا التهابی چیزی (مثلا انواع عفونت باکتریایی و ویروسی و روماتیسم و غیره) داشته باشه + میشه و یک تست اختصاصی نیست، یعنی در تعداد زیادی از بیماری ها + میشه ( از جمله یک گلو درد ساده)، پس اگه سایر آزمایشات نرمال باشه،مثبت شدن CRP به تنهایی جای نگرانی نیستنقل قول:
ببخشی من یه مشکل دارم و نیاز به مشاوره دارم اگه لطف کنید من رو در یاهو اد کنید ممنون میشم
ای دی من
elyasi3024
با سلام، من در نوجوانی آزمایش خون دادم و دکتر گفت که احتمالا تالاسمی مینور هستم، حالا که در شرف ازدواج هستم با توجه به اینکه نامزدم نیز احتمالا تالاسمی مینور می باشد استرس زیادی را تحمل می کنیم:41::2:؛ دوباره آزمایش دادم، نتایج اولیه و ثانویه (بعد از یک ماه خوردن قرص آهن) امیدبخش بود.:5: لطفا راهنمایی کنید (1 مال ماه قبل و 2 در حالت بعد از مصرف قرص می باشد)
WBC: 1-4.5 2- 5.11
HCT : 1-47.6% 2-48.4%
RBC: 1- 5.72 2- 6
HGB : 1- 15 2-15.5
MCV: 1-83.2 2-80.7
MCH: 1-26.2 2-25.8
HB A2: 1-2.1 2-2.6
سلام. این نتایج برای نوزاد 7 ماهه خوبه یا نه؟ مشکل خاصی وجود داره؟
WBC=8.14
NEU#=3.8
LYM#=2.99
MON#=0.69
EOS#=0.59
BAS#=0.03
NEU%=47.1
LYM%=36.7
MON%=8.5
EOS%=7.3
BAS%=0.4
RBC=4.98
HGB=13.2
HCT=37.5
MCV=75.3
MCH=26.5
MCHC=35.2
RDW-CV=14.2
RDW-SD=40.5
PLT=561
MPV=7.1
PDW=14.9
PCT=0.398
P-LCC=72
P-LCR=12.8
Microcytosis +
Poikilocytosis +
....WBC Diff
Nettrophilz%=47
Lymphocyte%=42
Monocyte%=4
Eosinophil%=7
با سلام
این نتایچ چه چیزی رو نشون میده؟
آزمایش برای دو سال پیش:
hgb 17.4
rbc 6.33
hct 50.9
mcv 80.4
mch 27.5
mchc 34.2
و یک ازمایش دیگر مربوط به چهار ماه پیش:
hgb 17.8
rbc 5.98
hct 47.6
mcv 79.6
mch 29.8
mchc 37.4
و یک آزمایش دیگر مربوط به الان:
hgb 16.7
rbc 6.13
hct 48.1
mcv 78.5
mch 27.2
mchc 34.7
hba2 2.58
قبل از همه اینها در 4 سال پیش هم همه اندیس های آزمایش در محدوده نرمال قرار داشت.
سلام چند وقت پیش با توجه به جواب آزمایشم دکتر به من گفت که مبتلا به تالاسمی مینور هستم .این درسته که میگن اگر نوع تالاسمی من آلفا باشه میتونم با یه فرد بتا تالاسمی مینور ازدواج کنم با یه آلفا تالاسمی دیگه چه طور و آیا عوارضی داره و برای اینکه بفهمم آلفا هستم یا بتا چه آزمایشی باید انجام بدم؟
سلام یه مطلب براتون میذارم خیلی جالب و واضح توضیح داده شده البته قسمت های bold مربوط به سوالتون میشهنقل قول:
نقل قول:
تالاسمى آلفا
انتقال اکسیژن در خون توسط گلبولهای قرمز و پروتئینی به نام هموگلوبین انجام میگیرد . این پروتئین از دو زنجیره آلفا و دو زنجیره بتا تشکیل شده است. کمبود هر کدام از این زنجیرهها که در اثر نقصان عملکرد ژنهای تولید کننده آنها بروز میکند باعث بروز بیماری کم خونی ژنتیکی موسوم به تالاسمی میشود.
تالاسمی آلفا به علت کاهش میزان زنجیره آلفا گلوبولین ایجاد میشود. این بیماری به صورت اتوزومال مغلوب به ارث میرسد. پیش از انجام آزمایش ژنتیکی لازم است آزمايشات CBC و الکتروفورز هموگلوبين انجام گیرد. تشخیص ژنتیکی این بیماری در دو مرحله تشخیص ناقلین (مرحله اول) و تشخیص پیش از تولد (مرحله دوم ) انجام میگیرد. با انجام آزمایش مرحله اول در صورت نیاز بر اساس نوع ژنوتیپ والدین ضرورت بررسی مرحله دوم برای جنین مشخص میشود.
کلاستر ژن آلفا گلوبولین در انتهای بازوی کوتاه کروموزم 16 قرار دارد. در داخل این کلاستر دو ژن آلفا یک و آلفا دو قرار دارند که تولید کننده زنجیره آلفا هستند. همچنین یک ژن کاذب و یا ژن غیر فعال آلفا نیز در این کلاستر وجود دارد. ژن زتا (ζ) که تولید کننده زنجیره آلفا در دوران جنینی (embryo) است به همراه پسودوژن زتا نیز در این کلاستر قرار دارند. به دلیل وجود تشابه 95 درصدی ژنهای آلفا یک و آلفا دو احتمال جفت شدن نابجای این دو توالی و در نتیجه حذف ژنی وجود دارد. حذف بخشی از ژن آلفا گلوبولین در بیش از 90 درصد موارد عامل ایجاد کننده بیماری است. در 10 درصد موارد نیز حذفهای کوچک باعث به وجود آمدن علائم بیماری می شوند.
افراد سالم 4 نسخه ژن فعال آلفا (دو تا بر روی هر کروموزم 16) دارند.
فردی که یک نسخه ژن غیر فعال و 3 نسخه ژنی فعال داشته باشد به عنوان ناقل خاموش آلفا تالاسمی شناخته میشود (α α /− α). تاثیر نقصان یک زنجیره آلفا در ناقلین خاموش به حدی کم است که تاثیری در عملکرد پروتئین هموگلوبین و باتبع سلامت فرد حامل ندارد.
افرادی که دو نسخه فعال و دو نسخه غیر فعال داشته باشند ناقلان دارای خصیصه آلفا تالاسمی نامیده میشوند. این افراد دچار کمخونی خفیف هستند که نشانه بالینی ندارد و معمولا با فقر آهن اشتباه گرفته میشود. البته نحوه توزیع ژنهای معیوب آلفا تالاسمی بر روی دو کروموزم و یا ژنوتیپ ناقلان دارای خصیصه آلفا تالاسمی به صورت سیس (α α /− −) و یا ترانس (α −/ α −) است.
دو نوع مهم آلفا تالاسمی که با عوارض متعدد بالینی رو به رو هستند آلفا تالاسمی ماژور یا هیدروپس فتالیس با ژنوتیپ (− − /− −) و بیماری H با ژنوتیپ (− −/− α) است.
مبتلایان به بیماری H در بدو تولد با علائمی چون کوچک بودن گلبولهای قرمز (microcytic)، کمخونی همولیتیک هایپرکرومیک (hypochromic hemolytic anemia)، بزرگی کبد و طحال (hepatosplenomegaly)، زردی و در مواردی تغییرات استخوانی مرتبط با تالاسمی روبهرو هستند. این بیماران نیاز به تزریق خون دارند.
در جنینهای مبتلا به هیدروپس فتالیس یا تالاسمی آلفا ماژور نیز نوع خاصی هموگلوبین که از چهار زنجیره لاندا تشکیل شده و هموگلوبین Barts نامیده میشود در خون تجمع مییابد. این جنینهای مبتلا معمولا پیش از تولد یا مدت کوتاهی پس از تولد فوت میکنند. در این موارد علاوه بر خود جنین، جان مادران جنینها نیز در طول دوران بارداری و یا در زمان وضع حمل در معرض خطر است.
زمانی که هر دو والد ناقل دارای خصیصه آلفا تالاسمی به صورت ترانس باشند، هیچ گاه فرزند بیمار به دنیا نمیآید و تمام فرزندان مشابه والدین ناقل تالاسمی دارای خصیصه تالاسمی خواهند بود.
هنگامی که یک ناقل خاموش آلفا تالاسمی با یک ناقل سیس ازدواج کند به احتمال 25 درصد ممکن است فرزندی مبتلا به بیماری H به دنیا بیاید.
ازدواج دو ناقل سیس نیز می تواند جنین های مبتلا به هیدروپس فتالیس را به همراه داشته باشند.
شناسایی جهش و ژنوتیپ در مبتلایان و ناقلین تالاسمی آلفا ابتدا به روش مستقیم با تعیین حذفها و موتاسیونهای شایع و در صورت لزوم بررسی توالی ژنهای 1α و 2α انجام میگیرد. از حذف های شایع بزرگ میتوان به α3.7، α4.2، α20.5 و -MED اشاره کرد. همچنین حذف 5 نوکلوتیدی 25ntdelα1 α ، جهش جایگزینی PA6 و PA4 نیز از جهش های شایع ژن آلفا گلوبین است.
آثار فنوتیپی حذفها و جهشهای زنجیره آلفا متفاوت است. این مسئله به ویژه در تقابل این جهشها با یکدیگر اهمیت مییابد. هموزیگوتی برای حذف های20.5 α و -MED با فنوتیپ بسیار شدید همراه است و باعث هیدوپسیس فتالیس میشود. حذف α3.7 خفیف تر است. جهش جایگزینی PA6 به صورت هموزیگوت باعث بیماری H میشود.
مرحله دوم تشخيص قبل از تولد تالاسمی آلفا براى کسانى صورت می پذيرد که مرحله اول را قبل از باردارى و يا درهفته های اولیه باردارى انجام داده اند و وضعیت مولکولی آنها مشخص شده است. در این حالت آزمایشگاه خانواده را برای گرفتن نمونه جنینی به مرکز مورد اعتماد معرفی میکند. جهت گرفتن نمونه CVS لازم است سن باردارى بعد از هفته دهم بارداری باشد (تاييد شده از طريق سونوگرافی). هم چنين گروه خونى مادر مشخص شود. نمونه جنينى مى بايست به همراه DNA والدين مورد آزمايش قرار گيرد.
در صورتيکه جنين از نظر موتاسيون و روش غيرمستقيم شبيه مادر باشد تاتید عدم آلودگی نمونه جنین با نمونه مادری ضرورى است. به این منظور نشانگرهای ژنتیکی (مارکرها) مختلف مورد استفاده قرار میگیرند تا زمانی که بتوان نمونه مادر و جنین را از هم تفریق داد.
تشخیص جهشهای ژن آلفا گلوبولین
نام بیماری آلفا تالاسمی ژن مورد بررسی HBA1, HBA2 نوع نمونه درخواستی
مرحله اول: 6 میلی لیتر خون محیطی از کودکان و بزرگسالان در دو شیشه مجزا هر کدام 3 میلی لیتر یا، مرحله دوم: 20 میلی گرم نمونه از پرزهای جنینی یا 20 میلی لیتر از مایع آمنیوتیک جنینی. شرایط نگهداری نمونههای خون همراه با EDTA در لولههای مخصوص آزمایشگاه گرفته میشوند و باید در جای خنک نگهداری شده و از یخ زدگی محافظت شوند. نمونه های جنینی باید در اسرع وقت به آزمایشگاه ارسال شوند. یادآوری: نمونهگیری از جنین باید توسط پزشک متخصص و با هماهنگی آزمایشگاه انجام گیرد. افراد مورد بررسی مرحله اول: افراد مبتلا با علائم مشابه آلفا تالاسمی.
افراد خانواده فرد مبتلا که احتمال دارد ناقل باشند.
زوجنین ناقل (نمونه خون والدین زوجین نیز برای تعیین پیوستگی لازم است).
مرحله دوم: جنین درصورتیکه نوع جهش والدین از قبل مشخص شده باشد.زمان مراجعه
مرحله اول: قبل از ازدواج یا قبل از بارداری
مرحله دوم: هفته 10 تا 12 بارداریروش آزمایشگاهی استخراج DNA، آزمایش GAP-PCR، Multiplex PCR، ARMS PCR و توالی یابی. زمان تقریبی انجام آزمایش
مرحله اول:سه هفته
مرحله دوم: یک تا دو هفتهکدهای بین المللی 1(1)- 1(2)-1(1,2)
منبع : آزمایشگاه ژنتیک پزشکی تهران - دکتر اکبری
سلام با تشکر از راهنماییتون من آزمایش الکتروفوز رو انجام دادم میخوام بدونم با توجه به این نتایج من آلفا تالاسمی مینور هستم یا بتا تالاسمی مینور ،خیلی ممنون
wbc:8.46
rbc:5.19
hgb:11.5
hct:35.8
mcv:69.0
mch:22.2
mchc:32.1
platelets:266
rdw-cv:15.2
pdw:13.2
mpv:11.4
p-lcr:35.6
hgba1:92.5
hgba2:5.9
hgb f:1.6
با سلام جواب آزمایش و تکرار آن در روز بعد من و همسر آینده ام به این صورت است:من:WBC: 6.7*10^3, 6.1*10^3RBC: 5.08*10^6, 5.26*10^6HGB: 13.4, 14.1HCT: 43.9%, 45.2%MCV: 86.4, 85.9MCH: 26.4, 26.8MCHC: 30.5. 31.2PLT: 274*10^3, 263*10^3HBA:97.3HBF: 0.2HBA2: 2.5همسر آینده ام:WBC: 5.8*10^3, 6.1*10^3RBC: 5.17*10^6, 5.02*10^6HGB: 13.5, 13.3HCT: 42%, 40.8%MCV: 81.2, 81.3MCH: 26.1, 26.5MCHC: 32.1, 32.6PLT: 358*10^3, 346*10^3HBA:97.1HBF: 0.2HBA2: 2.7FERRITIN ( ELISA): 6.9 نظر شما درباره این آزمایشات چیست؟ با تشکر
با سلام
جواب آزمایش من بدین صورت است ممنون میشوم نظرتان را بگویید.
W.B.C........8.8
R.B.C......5.71
Hb.......14.8
Hct........46.2
M.C.V......80.9
M.C.H........25.9
M.C.H.C........32.0
RDW-CV.......13.4
PLATELETS.........349
Hb.A.......96.7
Hb.A2......2.8
Hb.F.......0.5
با تشکر
سلام دوستان وقت بخیر
اگه میشه جوال ازمایش منم بخونید نطرتون بگید
WBC…………………….7900
RBC…………………………..6.43
HGB…………………………….14.2
MCV……………………………..68.74
MCH………………………………22.08
MCHC…………………………………32.13
PLT…………………………………..216000
NEUT…………………………………….49
LYMP……………………………………..48
EOS……………………………………… .1
MONO………………………………………. 2
راستی روزه بودن وخوب نبودن تغذیه در 2 سال اخیردر جواب ازمایش تاثیر دارد خیلی ممنون
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
من مادرم مبتلا به تالاسمی مینور هست من هم برای باردارشدن آزمایش دادم اینها جواب آزمایشمه میخوام بدونم آیا مینور هستم یا نه ؟
و اگه هستم باید قبل از بارداری کار خاصی انجام بدم یا نه؟ پزشک زنان چیزی راجع به تالاسمی به من نگفت فقط گفت که باید اسید فولیک بخورم
WBC= 7900......................... 4000-11000
RBC=4.74.................................4.2-5.4
HB=12.2.....................................12-16
MCV=82.....................................83-97
MCH=26.....................................26-33
MCHC=31...................................32-36
RDW-CV=12.5...........................10-14.2
واقعا ممنون از اینکه کمک می کنید