شما گرافیکت چنده؟نقل قول:
نوشته شده توسط sam fisher 07
Printable View
شما گرافیکت چنده؟نقل قول:
نوشته شده توسط sam fisher 07
سلام .من از شرکت تکین گرفتم که 6 cd .بعد باید از برنامه دمون استفاده کنی و یه برنامه جانبی.ولی همه کار هارو درست انجام میدم.ئلی باز قفل سکورن بازی نمی زاره وارد بازی بشم.لطفا یکی کرک یا قفل شکن بازو رو بده...
كرك بازي رو از لينك زير دانلود كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط shabhay_paris
این خرابه فایلش ..لطفا عزیز لینکه دیگه ای بده
سلام حامد جان. بنده گرافیکم 256mb هستش .نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
لطفا یکی کرک سالم بازی رو بزاره...تورو خدااااااااااااااااااااا
خواستم ببینم با این سیستم میشه بازی رو اجرا کرد؟
vga:5500fx geforce
ram:1024
cpu 3.2
yes. البته باید حداقل 128 باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط m_s20
گرافیک من 64 بیتیه یعنی نمیشه؟
نه نمیشه :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط m_s20
آقا من يه مشكلي تو اين بازي دارم. مشكل من اينه كه وقتي وارد محيط بازي مي شم همه چيزهاي پشت ديوار ديده مي شن. :angry:
مثلا از پشت سم فيشر نور چراغهاي هواپيما ديده مي شن و محيط كمي قاطي پاتي ميشه لطفا منو راهنمايي كنين . دوتاعكس هم مي ذارم كه بهتر در جريان قرار بگيرين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن كارت گرافيك من 6800GT هستش با 256 مگابایت حافظه. :)
دوستم با 6200 روون اجرا کرده ولی نمی دونم مشکل من چیه. :sad: :sad: :sad:
اينتر جان وضعت خرابه!
درايور کارتت نصبه؟
رم و پنتيومت چيه؟
از تکين بپرس برو سايتش تلفن را نوشته
درايور كارت گرافيك رو اپديت كنيد شايد مشكل حل شد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Inter
جديدترين درايور كارتهاي Nvidia رو ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد.
ممنون از کمکتون ولی چون اینترنتم پرسرعت نیست نمی تونم جدیدترین درایور رو دانلود کنم ولی.............
با داون دیت کردن درایور کارت گرافیکیم کارم راه افتاد. حالا دابل ایجنت رو با تمام افکتهای گرافیکی رو High دارم بازی می کنم.
دوستان من امروز اومد دستم این بازی.
یه مشکل عجیب!.
من کارتم 7600GS هست.
درایور گرافیکمم هم تقریبا جدیده.
فقط مشکل اینه که توی بازی که میرم 3 تا Sam Fisher هست!!!
یکیشون اصلیس و دو تا حالت سایه.
من فقط صدای آب رو شنیدم وقتی افتاد توی آب!!!.
هیچ چیز معلوم نیست توی بازی.
چی کار کنم؟
اگه لازم بود بگید عکس بزارم.
یکی نمیخواد بگه این بازی چه جوریه؟منظورم گرافیک و مراحل هست
عزیزم بیا به این تاپیک :نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
سلام بچه ها من بازي just cause رو ديشب خريدم با همين سل اسپلينتر كه 6 تا سي دي هستش از شركت تكين
و نا اميدانه بازيه just cause رو نصب كردم چون انتظار داشتم اصلا بازي اجرا نشه ولي گفتم شايد خدا كمكم كنه اجرا بشه كه خدا كمك كرد اجرا شد خدايا شكرت
ولي نوبت به splinter cell DOUBLE AGENT رسيد من بازي رو نصب كردم و نصب شد وقتي رويه آيكوني كه روي دكستاپ بود كليك ميكردم يه پنجره مثله عكسه زير باز شد :
بعدش رويه گزينه اولي بنام سينگل پلي كليك ميكردم كه يه پيغام ميده نگاه كنيد:
تو اين پيغام اسمه يه فايل رو گفته كه ظاهرا نميتونه پيدا كنه ولي من رفتم اونجا كه بازي رو نصب كرده بودم اين فايل بودش خلاصه هر كاري ميكنم لا اين پيغام روبرو شدم حالا از شما ميخوام كه تا دير نشده امروز يعني 24/08/1385 تا قبل از ساعت پنج بعداز ظهر به من بگين چي كار كنم مشكل چيه سي دي مشكل داره يا من مشكل دارم زودتر بگين چون تا دير نشده برم بازي رو پسش بدم ممنون ميشم اگه كمكم كنيد من امروز تا بعد ازظهر يه ضرب آنلاين ميمونم
راستي مشخصات سيستمم هم اينجا البته قبلا هم اينها رو تو يه پست ديگه گذاشتم اما خوب ديگه حال نداشتم دوباره آپلود كنم ببخشيد شرمنده
سلام بچه ها من يه مشكلي دارم در اجرايه بازي ها البته بيشتر ترس هستش تا مشكل و اون اينكه من يه كارت گرافيك دارم كه وقتي از فروشنده خريدم گفتش 64mg هستش ولي 256 هم ساپورت ميكنه حتي روي جعبه كارت گرافيكم نوشته 256mg حالا با اين اوصاف من تا حالا زياد مشكلي در اجراي بازيها نداشتم و مي ترسم از اينكه يه روز برسه كه يه بازي بخرم و نتونم اجرا كنم يعني گرافيكم كم بياره
مشخصات گرافيك من هستش:
asus gforce 6200 64mg pci xperes turbuo chache suporting 256 mg
يعني من وقتي اين كارت رو خريدم يارو گفت كه تا 256 تا ساپورت ميكنه گفتم مگه ميشه گفت از رو رم شر ميكنه(قرض ميكنه) وبازي رو اجرا ميكنه اينم بگم كه من تا حالا بازي هايي مثل نيد فور اسپيد 2 اندر گراند وكينگ كنگ و شافرينگ و تام رايدر و فيفا 06 و شاهزاده ايراني (pop3) و igi2 و هايف لايف 2 ودويل ماري كري3 وكانتر استريك زيرو و reservior dogs را هم تا حالا اجرا كردم و قطعات كامپيوترم هستش:
مادر بورد: asus p5 gdc pro active
رم:512mg
سي پي يو : 2600 سلرون
ممنونتون ميشم اگه كمكم كنيد
وتا حالا تنها بازيي كه كم اورده دسپرادو 2 بوده
چند وقتي ميشه كه براي اينكه خيالم راحتر بشه ميخوام كامپيوترم رو ارتقا بدم براي اينكار يكي از بچه هاي پي سي به من گفت يه رم 512 ديگه بندازي كنار رمت مشكلت حل ميشه ولي يكي ديگه از بچه ها ميگه كه بايد سي پي يو رو ارتقا بدي به 3.2 يه مگ كش دار تا مشكلت حل بشه نميدونم والا چيكار بايد بكنم
حالا از شما دوستان خواهش ميكنم نظر خودتون رو راجب اين كارت بگين و من رو راهنمايي كنيد واز كساني كه كارتشون دقيقن مثله كارت گرافيك منه خواهش ميكنم خودشون رو معرفي كنن
اينم مشخصات كلي گرافيك من كه عكسش رو ميبينين:
خواهش ميكنم كمكم كنين و بگين چطوره اين گرافيك
ممنونتون ميشم منتظر نظراتتون هستم
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
در پايان من فقط راجبه اين بازي splinter cell DOUBLE AGENT ميخواستم بدونم كه مشكل چيه و تو ضيحاتي كه در مورد كارتم دادم برايه آگاهي شما دوستان از شرايط سيستم من بود من منتظرم چهارشنبه 24 آبان ماه 85 ساعت 9:27 دقيقه صبح
با تشكر عرفان_ال سي دي
برو به آدرس زیر :
وسط صفحه فایلو دانلود کن کپی بگیر تو شخه system32 ویندوزت. درست میشه .
مشکلتم اینه که direcX همراه خود بازیو نصب نکردی .
مرسی
باز هم اضافه ميكنم كه اون تو ضيحاتي كه در مورد كارتم اونجا با عكس دادم شايد شما فكر كنين ربطي به بازي نداشته باشه ولي برايه اينكه بيشتر باسيستمم آشنا بشين از يه پست ديگه كپي كردم اينجا شرمنده من منتظرم
نيويدا جان مطمئني آره من اينكار رو بكنم درست ميشه يا برم سي دي رو پس بدم
نيويدا ميشه واضح تر بگي من چي كار كنم چي رو كجا كپي كنم
مشکل از ویندوزه ، نه بازی .
در اولین فرصت هم کارت گرافیکت رو عوض کن . به درد بازی نمیخوره . گرافیک بازی نباید توربو کش باشه . اگر هم نمیتونی گرافیکت رو عوض کنی حتما حتما یک رم 512 بنداز کنار همین رم .
يعني بازي مشكل نداره سي دي سالمه بعدشم نيويدا راست ميگه من دايركس رو نصب نكردم آخه موقعي كه كارتم رو نصب كردم دايركس 9 رو خودش ريخته بود گفتم شايد ديگه نخواد
حالا مشكل چيه
ویندوزت چیه ؟
در ضمن ويندوزه من سرويس پك 1 هستش
نيويدا چي گفتي من فايل رو دانلود كردم حالا چيكار كنم
ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان منم دقیقا مشکل Inter جان رو دارم.
حالا میرم درایور رو دانلود می کنم شاید درست شد.
مرسی.
سلام آقا اين بازي با دمون تولز اجرا ميشه؟؟
و اگر اجرا ميشه فايله ايمجش كجاست پسوندش چيه ,mds هستش ميشه يكي بگه كجاست فايله ايميجش
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
دوستان یکی کمک کنه من درایورمم آپدیت کردم ولی بازی همینطوریه ببینید :
الان یعنی اونجاییه که میفتی تو آب!!!. :sad:
شما تنظيمات گرافيكي بازي رو بياريد پايين تر اگر مشكل حل نشد از درايور هاي قديمي تر استفاده كنيد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
سلام آقا اين بازي با دمون تولز اجرا ميشه؟؟
و اگر اجرا ميشه فايله ايمجش كجاست پسوندش چيه ,mds هستش ميشه يكي بگه كجاست فايله ايميجش
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
چرا هيچكي كمك نميكنه بابا كمكم كنيد
X_man جان فکر کنم مال این تنظیمات گرافیکی Next Generation باشه.
چون خودش به صورت پیش فرض روی همینه ولی نمیشه تغییر داد!!! یعنی میشه ولی سیوش که می کنی برمیگردی میبینه دوباره روی همینه!.
حالا چی؟
بچه ها يه سوال در مورد مرحله كشتي فكر كنم مرحله 4 باشه آره خودشه. ;)
اونجايي كه اون يارو با منور داره قدم ميزنه من مي رم از پشت مي گيرمشو مي كشمش. حالا به من بگين بعد از اون بايد چيكار كنم. ديگه كلافه شدم :angry:
با تموم شدن مراحل راحت نصب بازی امیدوار بودم که بتونم بازی رو به صورت خوبی اجرا کنم ، اما زمانی که تست سخت افزار رو نشون داد و متوجه ورژن 2 بودن پیکسل شیدر شدم حالم به بدترین وجه ممکن خراب شد :sad:
خدایا این یوبی سافت رو یک سری تا مرز ورکستگی ببر تا دیگه با دل جوونهایی مثل من بازی نکنه :evil:
اما خداییش از حق نگذریم موزیک اول بازی ( منوی بازی ) واقعا قشنگه . من که همون رو شنیدم حال کردم :)
سلام دوستان:
چرا وقتی بزی رو نصب میکنم همچین اروری میده.....روي سنگل پلایر که کلیک میکنم این صفحه ضاهر میشه؟؟؟؟؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
راستی اینم سیستممه:
cpu:2.4 celeron
gerafic:ATI Radeon 9250 AGP (0x5960)
ram:512
windows:sp 2
يكي به ما كمك كنه:::: :puke:
سلام
اونايي كه در هم ريختگي گرافيكي دارند بايد Anti Aliasing كارت گرافيكشون رو off كنند مثلا اونايي كه جي فورس دارند با كليك راست در صفحه دسكتاپ و انتخاب گزينه NVIDIA Display و بعد از اون اسم مانيتور سپس روي گزينه Performance & Quality Setting بريد و دگمه Restore رو بزنيد در ضمن در هم ريختگي هاي رنگ و گرافيك ربطي به گزينه Next Generation در Option بازي نداره...
راستي يه سوال هم خودم دارم: تو اون مرحله اي که در شانگهاي هستش وقتي از آسمانخراش با طناب پايين ميام و رئيس Jba با چند نفر دیگه دور هم نشسته اند باید اینجا چکار کنم؟
یه انتقاد هم از اونایی دارم که در صفحات اول این تاپیک بازی رو نقد میکردند:شما که می گفتید داستان زندانی شدن سم فیشر خیلی توپه و نمیدونم باید تو زندان گروه تشکیل بدید و آتش سوزی راه بندازید و از تو کانال هوا با واشینگتون فرار کنید و کارای دیگه پس همه این اتفاقات چی شد مرحله زندان در عرض 10 دقیقه که تموم شد!!!!!!!!!
مشکل منم حل شد درایور قدیمی تر نصب کردم درست شد.