برای اینکه از این بازی لذت ببری فقط کافیه Act 1 رو تحمل کنی! بعد Act1 بازی به کل عوض میشه!نقل قول:
Act 3 هم خـــــیلی تعریفشو شنیدم، میرید تو جنگل و ...
به نظر من بازی بسیار سرگرم کننده ای هست، از اون دسته از بازی هاست که هرچی بری جلو قشنگ تر میشه!
Printable View
برای اینکه از این بازی لذت ببری فقط کافیه Act 1 رو تحمل کنی! بعد Act1 بازی به کل عوض میشه!نقل قول:
Act 3 هم خـــــیلی تعریفشو شنیدم، میرید تو جنگل و ...
به نظر من بازی بسیار سرگرم کننده ای هست، از اون دسته از بازی هاست که هرچی بری جلو قشنگ تر میشه!
act 3 و از اون به بعد داستان بازی جالب میشه البته یه چند تا مرحله دوباره تو جزیره و شهر انجام میشه
اما اینو که زود با قضیه کنار اومدن درسته، بهتر بود شروع بازی مثلا میزدن چند هفته یا ماه بعد، اما در مجموع بازیش ارزش داره و بین بازی امکانات بیشتری واسه update و ساخت اصلحه میگیرین که اینها بازی رو جالب میکنن (مثلا میتونید گلوله هاتون رو برقی کنید و...)
act 3 و از اون به بعد داستان بازی جالب میشه البته یه چند تا مرحله دوباره تو جزیره و شهر انجام میشه
اما اینو که زود با قضیه کنار اومدن درسته، بهتر بود شروع بازی مثلا میزدن چند هفته یا ماه بعد، اما در مجموع بازیش ارزش داره و بین بازی امکانات بیشتری واسه update و ساخت اصلحه میگیرین که اینها بازی رو جالب میکنن (مثلا میتونید گلوله هاتون رو برقی کنید و...)
نه ارین رفتم تا act چهارش رفتم ولی نچسبید بهمنقل قول:
اخه منتظرش هم نبودم و الان هم می خواستم بینم واقعا شاید بازی جالبی میشد که نه اونی نبود که برام جالب باشه بیخیالش شدم
مرسی
مطمئنی :-؟نقل قول:
ماشالله اســــــــــــــــــــپید !!
بازی رو من تموم کردم دیروز!باید بگم نه خیلی فوق العاده بود نه خیلی ضعیف...(کلآ با سبک زامبی حال نمی کنم می خواد هر عنوانی باشه)گرافیکش خوب و قابل قبول بود ولی بازم جای کار داشت که بهتر باشه البته افکت آب و اتش خیلی خوب بود
از هوش مصنوعی بگم که فوق العاده عجیب غریب بود!خیلی جاها زامبی ها از 10 کیلومتری مثل اسب یورتمه میومدن سمتت ناکارت می کردن اونم با مشت و لگ حتی گازتون هم نمی گرفتند!!!داستان بازی قشنگ نبود خیلی کلیشه ای جلو میرفت...بارها و بارها این سبک داستان رو من دیدم و جذابیتی اصلآ نداشت.فقط تفاوتش اول شخص بودنش بود!این که مدام از این و اون برین مأموریت بگیرین فلان کارو واسشون کنین به نظرم واسه همون بازی هایی مثل gta خوبه.اگر حالت خطی بود خیلی خیلی بهتر بود...
گیم پلی بازی خوب بود مخصوصآ زمانی که از راه دور یک سلاح سرد پرتاب می کردی سمت زامبی که روش قفل کردید!کار با اسلحه ها فوق العاده ضعیف...وقتی با این شات گان تیر میزدی انگار تفنگ آبپاش دستت گرفتی!صداگذاری محیط و زامبی ها خوب بود ولی شخصیت خود بازی و سلاح ها و ماشین ها ضعیف.و اینم بگم که بازی از act2 به بعد افتضاح سخت میشه که میره رو مخ واقعآ اعصاب نمیزاره.
7.5/10
وحید می تونی چندتا شات از اکت آخرش بزاری؟نقل قول:
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
act آخر همش تو زندانی!مرحله ی فرار از بندهای زندان خیلی خیلی سخت بود!توصیه می کنم فقط فرار کنید اینجا رو...
خب تموم کردم بازی رو.3 روز طول کشید.بعضی جاهاش واقعا سخت میشد.فکر کنم یه جارو 20 بار مردم تا رد شد.با اون یارو سیاه تو قبیله های جنگل باید فرار میکردیم خیلی سخت بود.کلا تو بازی فرار کنی راحتتر رد میشه مراحل.
اصلا بازیه خوبی نبود به زور تمومش کردم.حال نداد
ولی به نظر من باید بازی رو انلاین بزنید تا خوشتون بیاد.یه چیزی مثل L4D می مونه.
بیشتر برای مولتی پلیرش طرفدار داره.
بیشتر به خاطر همینه که سخت تر میشه جلو.چون باید چند نفره برین اینجور جا هارو.
تکنفره خیلی سخت تر میشه هر چی جلوتر میری.
موفق باشید.
میگم این زامبی گنده ها که بدنسازی کار کردن رو اصلا نمیشه کشت مخصوصا اوایل بازی که اصلحه نداری لا کردارا چه قدر خر زورن
آقا من 10 درصد بازی رو رفتم ولی گیج شدم الان ماموریتی (!) نیست که برم چه کار کنم ؟
الان میشه این قسمت داستانی بازی رو کسی انلاین زد ؟چون تک نفره اش که خیلی ضد حاله. حوصله ادم سر میره هیچ چیز متنوع نداره!(نمیدونم چه اصراری هست که همهی بازی می خواهند مقداری نقش افرینی تو بازی بگنجنن)
من یک غلطی کردم این سیاه رو برداشتم حالم داره ازش بهم میخوره با اون طرز صحبت کردنش
لطفا منو کمک کنید من هر وقت زامبی ها رو تو یه منطقه میکشم بعد از یه چک پوینت تمام زامبی های اون منطقه دوباره برمی گردند خواستم بدونم نسخه مال من مشکل داره یا کلا بازی اینجوریه؟ممنون.
این بازی خیلی شبیه فار کرای 2 هستش فقط اید بری دنبال مردم تا بهت ماموریت بدن.
دکمه M یا U رو بزن بعد از اون بالا گزینه quest رو انتخاب کن و بعد تو صفحه ایی که باز میشه تو قسمت main quest (مورد اول اون صفحه میشه)ماموریت اصلی بازی رو انتخاب کن...نقل قول:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
نه مشکل از بازی نیست، یه جورایی مدلشه :31:نقل قول:
یکجورایی کپی برداری ولی اصلا بجالبی اون نیست.من از اول تا اخر فارکرای 2 خوشم اومد ولی این هنوز 8% نشده حالم داره بهم خوره ازش ولی از اونجا هر چیزی رو شروع میکنم باید تموم کنم همیجوری داره روی سیستمم خاک میخورهنقل قول:
این بازی کوچکترین ربطی به FAR CRY 2 نداره !
و اگه بخوای اینجوری بگیم به هر بازی اوپن دیگه ای میشه ربطش داد !
دقیقا.نقل قول:
اصلا این دو باز چه ربطی دارن؟
اتفاقا اگه نظر شخصی منو بخواینFar Cry 2 خسته کننده بود.همش سوار ماشین بودی و مسافت هایی که باید طی میکردی خیلی خیلی طولانی و خسته کننده بود.
دوستان این زامبی که با سرعت میدوه طرفت و غوله چیکار باید کرد؟همون که جلیقه هم داره.
هم سگ جونه هم سرعتش زیاده و با یه ضرب،نقش زمین میکنه آدم رو.
این بازی یک آشغاله به تمام معناست . صد رحمت به Dead rising 2 با اون همه مامویرت مزخرفش می شد 1 ساعت بازی کرد این که با این گیم پلی خشکش + گرافیک داغونش + دید بی مزه اول شخصش + زامبی های ضایش و ...
اعصاب به هم می ریزه .
حاضرم Dead rising 2 رو برم ولی دیگه این بازی فوق احمقانه که به شعور مخاطب توهین می کنه رو بازی نکنم .
گیم پلی بازی من رو شدیدا یاد Bullet storm می ندازه با این تفاوت که هیجان اون 100 بود این 0 گیم پلی اون روون بود این بی خود . :13:
هرچند اصلا نباید مقایسه بشه چون فارکرای کجا و این بازی کجا ولی ضمن خنده
اگر فارکرای ماشین سواری بود این که همش پیاده روی ! هر چقدر هم که کوئست رو به ترتیب مسافت بری باز هم3 تا 5 دقیقه از این کویست تا بعدی راه هست(تو FC تازه اتوبوس هم بود که بشه فاصله رو با یک لودینگ کم کرد).FC فکر کنم همین الانشم از لحاظ گرافیکی در مقایسه این بازی با 3 سال فاصله شاهکاره.داستان ماموریت های اون کجا این کجا(برو دنبال گردنبند بگرد؟! اینو برسون فانوس دریایی؟شوهر گیر کرده درش یار)هوش مصنوعی فارکری جالب بود یا این؟زامبی هاش رو میشه اصلا نکشت مگر بعصی مواقع, ولی مگه میشد ایستگاه های بازرسی فارکرای الکی رد کرد؟)فرق اسلحه ها فارکرای کجا این کجا.وقتی تو FC اسلحه کهنه بر میداشتی وسط در گیری گیر می کرد پدرت در میومد حالا این چی یارو زامبی رو با چاقو , پارو هرچی بزنی هم بهت برسه افتادی رو زمین یارو هم بر بر نگات میکنه تا پاشی, جنگ تن به تن هست و مبارزه به دو پهلوان شهر :)).یک مورد جالب این تو این بازی هست خانم هاش همه از گردن به پایین جراحی پلاستیک هستن ولی صورت در حد کسی که سر خیابان وایمیستند زشت بعدش مثل اینکه زامبی ها فقط به لباس هاشون حمله میکنند چون همه تریپ لختی اند
جزیرست اونجا محل شنا!اینا در حال شنا بودن زامبیا ریختن.شما داری شنا میکنی زامبی بهت حمله کنه میدوئی هتل لباس میپوشی؟!نقل قول:
بعدش مثل اینکه زامبی ها فقط به لباس هاشون حمله میکنند چون همه تریپ لختی اند
حرف شما درست ولی یعنی همه در حال شنا بودن و اهالی ساکن همه به زامبی تبدیل شدن؟!بعد اصلا جشنواره اب بازی بوده همه شنا می کردن, افتاب می گرفتن و مردم همیجوری راه میرن این وضعیت نباید بعد چند روز درست بشه .این کار فقط و فقط به خاطر افزایش جذابیت اضافه شده و به نظر من چون زیادی استفاده شده جنبه معکوس دارهنقل قول:
دوست عزیز اونجا همه در حال شنا نبودن.بلکه لباس شنا داشتن.اونجا یه جزیره گرمسیری است.تو این نوع جزایر مردم وقتی میرن بیرون با لباس شنا و مایو میرن.با ژاکت و کت که نمیرن.زن ها هم که مانتو نمی پوشن.لباس شنا و اینجور چیزا می پوشن که هم افتاب بگیرن و درصد زیادی شنا هم حتما می کنن.نقل قول:
همون ویدئو اول بازی هم همینطوره.یه رقص شبانه هست.با لباس کاموا که نمیان.تو این نوع جزایر مرسومه اینجور لباس ها.
در ضمن توی شهر که دیگه لباس ها عادیه و پوشیده هست.:46:
از بحث منحرف نشیم.
موفق باشید.
سلام دوستان
این بازی چند تا چپتر داره؟؟؟؟
من چپتر 8 تم به بدبختی از زیر زمین(فاضلاب و ...)اومدم بیرون دوباره نامرد ( همون خواهر روحانی D: )منو فرستاد اون پایین
منم که دیگه اینقدر بدم اومد که نگو..... حالا ترینر خوب دارید رو کنید که منو بدم میاد دوباره تو فاضلابو بازی کنم قبلیش خیلی سخت بود....
راستی میگم ترینر خوب منظورم اینکه که اگه نخواستم دیگه ترینرو اجرا کنم بازی قاطی نکنه (باگی نشه ) مثل :فال اوت :(
درخواست ترینر تو تاپیک خودش ولی بفرمائید:
اینجا لینک ترینر های مختلف و سازگار با اپدیت های مختلف بازی وجود داره.
کد:http://www.trainerbeta.com/?s=dead+island
بازیش 16 چپتر و 4 تا act دارهنقل قول:
تازه مراحل فاضلاب از آسوناشه ( البته در مقایسه با مراحل بالاتر :31: )، act 4 که تو زندانه واقعا سخت و خسته کنندست :19:
واقعاً این بازی اگر ریپید نداشت که زامبی ها دوباره باشن چقدر بازی سوت و کور میشد
من که تا حدود 70 درصد از بازی رو رفتم عجیب حال کردم باهاش !
واقعا هیچی تو دنیا اندازه زامبی کشتن اونم به صورت اول شخص حال نمیده ! اسلحه ها هم متنوع و هر چی خواستی میتونی بسازی باهاش دست و پا و کله زامبی رو رو بکنی !
بازی سبکی هست که اصلا داستان احتیاج نداره - گرافیکش هم معقوله - صدا گذاری ها و افکتهای صدا حرف نداره . گیم پلی هم که زامبی کشیه - خوراک من !!!
تا فرصت پیدا کنم ادامه بازی رو میرم .
طرفداران بازیهای زامبی کشی ! به هیچ وجه این بازی رو از دست ندین !
( در ضمن کسی نمیدونه چجوری اون اره برقی نسخه LIMITED رو بشه بدست آورد ؟ )
سلام.....
افکتهای صدای بازی خیلی باحاله
وقتی که میری جای دوستات صدای بازی عوض میشه شروع میکنه به پیانو زدن از این خوشم اومد:31:
اون زامبی هیکلها کشتنشون خیلی سخته! یه ضربه با دست میزنه 3 متر پرت میشی! بعضی زامبی ها خیلی سریع به طرفت میدون انگار قهرمانه دووند!:5:
یه جا که زیاد وایسی میبینی 3,4 نفر از پشت دارن میزنن لته پارت میکنن :19:
دوستان نظرات متفاوتی نسبت به بازی داشتند , من پیشنهاد میدم نقدی رو که سایت IGN از بازی داشته رو بخونند و البته کامنتهاش , ولی در کل تجربه جالبی بود , شماره دو بازی ( اگر قصدی برای ساختش وجود داشته باشه ) میتونه با برطرف کردن یه سری مشکلات فوق العاده از آب در بیاد .
بازی Dead Island برای دومین هفته ی متوالی در صدر جدول فروش بازی ها در انگلستان است.
- Dead Island
- Warhammer 40k: Space Marine
- Resistance 3
- Driver: San Francisco
- Deus Ex: Human Revolution
- Zumba Fitness
- LEGO: Pirates of the Caribbean
- Rugby World Cup 2011
- LEGO: Harry Potter – Years 1-4
- Cars 2
محتوای مخفی: منبع
خوب بازی رو تموم کردم !!
به امید این که شمار ه 2 هم بسازن .
همانطور که گفتم
تجربه ی عالی بود .
(هنوز هم تو کف اون اره برقی نسخه limited هستم ؟!!!)
امتیاز من : 9.5
سلام
میگم اون تا موردی که بعد دانلود آپدیت ها اضافه میشن چی هستن؟ و سومیش که هنوز قفله چیه؟
البته یکیش را فهمیدم "ریپر مود"
تا اون جایی که من میدونم این بازی8 سپتامبر 2011 انتشار یافته نه 2009 کی گفته که این بازی تو سال 2009 به بازار اومده تازه موتور jkp که اولین موتور کمکی برای بازی است بطور ازمایشی روی این بازی قرار گرفته
من تقریبا مراحل پایانی بازی هستم , یکی از بهترین نکات بازی نقش پر رنگ سلاح های سرد , با توجه به اینکه میشه اونها رو آپگرید و توسعه داد خیلی لذت بخش شده , واقعا کشتن زامبی ها با سلاح های متنوع بازی لذت بخشه .
تو رو خدا بگین این بازی چرا اینقد بیش از حد سخته من همون اولین برخورد با زامبی ها میمیرم...
نه باو زیادم سخت نیست !نقل قول:
تو رو خدا بگین این بازی چرا اینقد بیش از حد سخته من همون اولین برخورد با زامبی ها میمیرم...
خب وای میسی زامبی ــه میآد پیشت بعد میکشت دیگه !
بیاد یکم عکس العملت بالا باشه !
--------------------
من کلا زیاد با بازی حال نکردم .... ( البته روی لپ تاپم بازی کردم )
بیشتر هم با fps بودن بازی مشکل دارم !! مثلا با dead rising حال کرده بودم !
سعی کن بیشتر به سرشون ضربه بزنی و تا جایی هم که امکان داره ازشون فرار کنی (البته وقتی مجبوری مرحله انجام بدی و یا اون زامبی هایی که تند میدوند رو راهی جز درگیری باهاشون نداری :31: )نقل قول:
همین طور بیشتر از وسایل تیز مثل چاقو و.. استفاده کنی تا چوب بیسبال و بیل و... ( اگه خواستی فرار کنی چوب و چکش و اینجور چیزها خوبه چون یه مدت به زمین میچسبونتشون :31:)
سلام
آقا من جرا هربار که بازی میکنم برای بار بعدی باید بازی رو از اول شروع کنم...؟؟
اصلا نسخه single player این بازی چجوریه...؟؟ چرا نمیشه Save کرد..؟؟