نقل قول:نه عزيزم با كسر هدايا مي باشند....يعني قيمت LCD خالص.نقل قول:
Printable View
نقل قول:نه عزيزم با كسر هدايا مي باشند....يعني قيمت LCD خالص.نقل قول:
من هم که همینو گفتم :19:نقل قول:
دوستان عزیز بی زحمت در 1 کلمه خلاصه جوب به من بدید :
جهت خرید TV ( حالا چه پلاسما چه ال ای دی ) از بانه ارزش داره بریم حضوری بخریم یا نه ؟
الان بنظرم ديگه اون بانه سابق نيست...الان ديگه نميشه اعتماد كرد همشون شدن يه سري اجناس بدرد نخور با 200 يا 300 تومن اخلاف با اصل و گارانتي دار...نقل قول:
حضور دوستان محترم سلام
یک ضرب المثل قدیمی میگه ـ زورتو نده التماس بخر
حالا که اعتماد خریداران در بانه مورد توجه فروشندگان قرار نمیگیره واجناس تقلبی زیاد شده . بنظر من بهتره لوازمی خریداری کنیم
که دارای گارانتی اصلی و معتبری هستند و خدمات پس از فروش خوبی هم دارند .
درصورت اجبار برای خرید از بانه خوبه که از راهنمایی های اقای رستمی مدیر محترم سقز شاپ استفاده بشه .
یه سوال.من الان تو سایتال سی دی توشیبا رو دیدم زده 980000 در حالی سایت ارادو همونو زده 1900000 میشه توضیح بدین آیا توشیبا و شارپ بدرد می خورن یا نه و چرا اختلاف قیمتش با تهران اینقد زیاده؟کد:http://www.saghezshop.com/index.php?route=product/product&path=46&product_id=111
آقايون فقط تاكيد مي كنم كه موقع خريد بسيار دقت نمائيد......مخصوصا از نظر ظاهر و پيكسل....حتما بزارين 10 دقيقه روشن باشه.....عجله هم نكنين
قیمت گوشی رو ندارین؟توی سایت بانه بازار N97 پونصد تومانی رو زده بود 450! درسته؟
آره بشرط اینکه خودت جنس ها رو خوب بشناسی تا سرت کلاه نره.نقل قول:
شرکت اورومان تو خیابون بهار جنسای بانه رو با اختلاف 100 - 150 تومن تو تهران تحویل میده:
b650 با گارانتی 1490، تو بانه 1070این شرکت هم 11170 میده.
77616974
09197179792
09197179793
فرقش 200 تومان نيست گاهي تا 900 هزار تومان تفاوت است.نقل قول:
چه گدا بازي دوست من ؟؟؟اخه چه خدماتي ؟؟؟نقل قول:
من الان 32ب650 رو خريدم 600 از بانه كه تو نمايندگي 920 هست ...حالا اين چه خدماتي هست كه 320 ميارزه من نميدونم...اگه خراب هم بشه كه يا ميگن به ما مربوط نيست و نوسانات برق بوده يا ميگن 2ماه بخوابونيد تا قطعه بياريم ...
نمونه هم دارم ...يه تي وي پاناسونيك داريم كه همين كه گارانتي تموم سد يعني 1سال يه دفعه خود به خود خاموش ميشه روشن ميشه ...بردم نمايندگي ميگه هيچ عيبي نداره ...:10:
لطفا اينجوري نگيد ...
نقل قول:
دوست عزیز طرز بیان شیواتر از این نمیشد به کار ببرید ؟ زشته، یه کم مراعات کنید.
و آیا به شما فشاری میاره که مردم نخوان جنس گارانتی دار بخرن ؟
من ازخرید اینترنتی داشتم خیلی هم راضی هستم. هیچ مشکلی هم نداشت بعد برای خونه 2 تا از فامیلهامون هم گرفتیم بازم هیچ مشکلی نداشت.کد:www.banehlcd.com
اقا ببخشید اینجا میپرسم ولی میخاستم ببینم که اونجا لبتاپ هم ارزون هست؟اگه هست قیمتاش چجوریاست؟
مرسی
سلام دوست عزیز. اونجا چیزی از قطعات کامپیوتر گرفته تا لپ تاپ پیدا نمیشه. فقط تلیویزون، کولر و لوازم آشپزخانه.نقل قول:
قیمت گوشی چطور هست ؟
مثلا ایفون تو بانه هست اگه هست مثلا 3g یا 3gs چنده؟
گوشي با مارك معروف از نظر قيمت صرف نميكنه.ولي گوشيهاي چيني كه با نام تي وي معروفند قيمت 48 تومان داشتند و من 2 تا خريدم مدل كا900 دو سيمكارته و جمع و جور است.نقل قول:
لبتاب هست ولی قطعه من که ندیدم قیمتم نکردمنقل قول:
سلام
می بخشین دوستان یه تاپیکی بود قیمت TV در بانه کردستان (آقای saghezshop) جواب می داد...
من اون تاپیک رو نمی بینم ....نیست یا من اشتباه می کنم
بازم عذر می خوام:11: