براي كم كردن مصرف جريان atmega32 تو datasheet گفته با فركانس 1M جريان كمتر ميشه من مجبورم مصرف رو كم كنم فركانس داخلي رو انتخاب كردمنقل قول:
Printable View
براي كم كردن مصرف جريان atmega32 تو datasheet گفته با فركانس 1M جريان كمتر ميشه من مجبورم مصرف رو كم كنم فركانس داخلي رو انتخاب كردمنقل قول:
پروگرامر Ponyprog كه از نرم افزار خاص خود استفاده ميكنه ، براي خانواده هاي 8051 - AVR - PIC
دانلود مدار چاپي و شماتيك
کد:
http://www.electronics-lab.com/projects/mcu/009/Ponyprog.pdf
دانلود نرم افزار پروگرامر
کد:
http://www.lancos.com/e2p/V2_05/ponyprogV205a.zip
توجه :
۱- فقط خاطر نشان ميکنم که قطعاتی که با **U ** مشخص شده اند بای سوکت ای سی نصب گردد.
مثلا U1 سوکت ۲۰ پايه .................
۲- توضيح اما U2 ريگلاتور ۵ ولت بوده و حتما بايد 78L05 باشد نمی توان از ۷۸۰۵ معمولی استفاده کرد.
جزئيات كامل نقشه پروگرامر :
Support 24C01, 24C02, 24C04, 24C08, 24C16 I²C Bus EEPROM
Support 24C32, 24C64, 24C65, 24C128, 24C256, 24C512 I²C Bus EEPROM
Auto detect 24XX EEPROM capacity
Support 24C325 and 24C645 I²C Bus EEPROM
Support Siemens SDE2516, SDE2526, SDA2546, SDA2586, SDA3546, SDA3586 EEPROM (as 24XX Auto)
Support AT17C65, AT17C128, AT17C256, AT17C512, AT17C010 I²C Bus EEPROM
Support Siemens SDE2506 EEPROM
Detect the bank roll over capability of some old 24XX EEPROM
Support AT90S1200, AT90S2313, AT90S2323, AT90S2343, AT90S4414, AT90S4434, AT90S8515, AT90S8535 Flash micro
Support AT90S2323, AT90S2343, AT90S2333, AT90S4433, AT90S4434, AT90S8535, AT90S8534
Auto detect AVR microcontroller type
Support the AVR microcontroller ATmega103, ATmega161, ATmega163, ATmega 323, ATmega128, ATmega8, ATmega16, ATmega64, ATmega32, ATmega162, ATmega169, ATmega8515, ATmega8535
Support the AVR ATmega44, 88, 168, 164, 324, 644, 640,1280, and 1281 (untested)
Support the AVR AT90can32, 64, and 128 (untested)
Support the AVR ATtiny12, ATtiny15, ATtiny26, ATtiny2313
Support the AVR ATtiny13, 25, 45, 85, 261, 461, and 861 (untested)
Read ATtiny12 and ATtiny15 Oscillator Calibration Byte
Write lock bits to protect the AVR micro from reading
Write both the Flash and EEPROM memory of the AVR micro at once
Support the AT89S8252 and AT89S53 micro
Support 93C06, 93C46, 93C56, 93C57, 93C66, 93C76, 93C86 Microwire EEPROM (C and LC series, the CS serie is not supported yet)
Support 93C13 (as a 93C06) and 93C14 (as a 93C46) Microwire EEPROM
Access microwire eeproms in either 8 and 16 bit organization
Improved support PIC 16C84/16F84 micro
Support PIC 16F873/874/876/877 and PIC 16F84A micro
Support PIC 16F873A/874A/876A/877A and PIC 16F627/628 micro (untested)
Support PIC 12C508/509 micro
Support PIC 12C671/672 micro (untested)
Support 25010, 25020, 25040 SPI EEPROM
Support 25080, 25160, 25320, 25640, 25128, 25256 Big SPI EEPROM
Support 25642 and 95640 Big SPI EEPROM
Support NVM3060 eeprom
Support MDA2061/MDA2062 eeprom
Support X2444/X2445 eeprom
Support S24H30 (untested)
Read/Write Intel hex format file as well as raw binary file
Read/Write Motorola S-record format file
Read/Write CSM format file
Features a custom E²P format file to store the EEPROM characteristics, an editable comment and memory content all together with CRC
Enhanced buffer edit, text and hexadecimal
Work with Windows95/98/ME and WindowsNT/2000/XP and Linux*
Reload file button
Fill buffer command
Security bits editing for AVR, AT89S and PIC
Serial number programming
Script files for batch programming
Improved speed with WinNT/2000/XP with a driver for direct I/O.
*Not all interfaces are supported in every operating system, for more informations loo
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=290418
آموزش AVR به زبان C
دانلود
آموزش کامل AVR ؛ مولف ، ره افروزکد:http://royal.parsaspace.com/P30world/Document/avr-C.rar
دانلود
کد:http://royal.parsaspace.com/P30world/Document/avr-rah%20afrooz.rar
من پروژه ام را تو بسکام نوشتن حالا میخوام تو پروتئوس شبیه سازی کنم
برای کامپایلش به هگز از کامپایلر بسکام استفاده میکنم ولی اون موقع تو پروتئوس جواب نمیده از چه کامپایلری استفاده کنم؟؟؟؟؟
سلام . پروتئوس با کامپایلر بیسکام باید جواب بده . نسخه ی آخر بیسکام رو استفاده کن ببین چی میشه . در ضمن روی همین یه پروژه جواب نمیده یا کلا اینطوره ؟نقل قول:
با عرض سلام :طراحي ALU با نرم افزار پروتئوس را ميخواستم.ممنون
ايشالا بعد امتحاناتم منم ميام
سلام . این رو ببین به دردت میخوره یا خیرنقل قول:
شاد باشیکد:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1994.msg136926#msg136926
با سلام یه اشکالی داشتم خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
از پروگرامر stk200/300 استفاده میکنم و میخوام یک کریستال ساعت رو به mega8 متصل کنم تنظیمات فیوز بیت رو cksel=1001 انتخاب کردم ولی دیگه پروگرامر ic رو نمیشناسه چه با کریستال و چه بدون اون . هیچ حالتی هست که بشه اونرو شناسوند؟
با تشکر
سلام کسی میدونه چطور میشه از طریق AVR و Modem اطلاعات پایه های میکرو رو به یه کامپیوتر فرستاد ؟
سلام به همه .
به نظر من c . میدونی چرا چون علم روز دنیا داره به سمت این زبان پیش می ره . اگه اسمبل کار کنی بعداً مجبور میشی c هم یاد بگیری . اسمبلی زبان سطح پایین و به زبان ماشین نزدیکتر . یک کمی اولش درکش سخته ولی c به زبان ما انسانها نزدیکتره.
سلام
من می خوام پروگرامر STK200/300 رو بسازم ولی درمورد نحوه کار و برنامه ای که میشه باهاش کار کرد چی زی نمیدون میشه یه کمکی بهم بکنید
سلام
من روگرامر STK200/300 رو ساختم با برنامه PonyProg وقتی که دکمه ی prop رو میزنم Test OK رو میده و کالیبره هم همینتور ولی وتی می خوام پروگرم کنم پیغام Device missing or unkonuwn Device نمیدونم چی کار کنم خواهش میکنم سریع جواب بدین
خیلی ممنون
سلام، من در مورد یه پروژه با میکرو نیاز به کمک دارم. voice recorder. این کدها رو دارم ولی کامپایل نمیشه. اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشمکد:http://wiredworld.tripod.com/tronics/dvr.html
سلام
من هر کاری میکنم نمیتون یه رشته رو با کمک دستور scanf و یا gets بگیر اگه میشه کمکم کنید
من امروز 4 تا DotMatrix 8*8 به قیمت 1000 تومن گرفتم ولی طرز کارش با اونی که تو پروتئوس هست کاملا فرق میکنه چیکار کنم
کمکم کنید حیاطی هست
سلام به همه
قبل از همه چيز بايد بگم من تازه واردم و گوشزد كنم كه اگه خواستين جواب بدين لطفا خيلي كلمات تخصصي به كار نبرين
فرق ميكرو كنترلر atmega16 باatmega8 چيه؟
كلا سؤالم اينه كه اين شماره ها(حالا نه فقط 16با8) با هم چه فرقايي دارن؟مثلا تو يه مداري كه بايد m16 بزاري اگه m8 يا m48 بزاري چي ميشه؟
من يه آموزش avr از سايت ايران ويج دانلود كردم حالا ميخوام برم ميكروكنترلر بخرم واسه همين اين سؤالو كردم.
راستي اگه بخوام پروگرامر بخرم،چي بخرم كه اگه زدم توكار ميكرو به درد همه ميكروها بخوره وبا بسكام جور باشه؟
خوب وارزونشو(با ذكر قيمت اگه ميدونيد) معرفي كنيد وبگيد موقعي كه خواست بخرم چي بايد بگم؟
با تشكر از صاحبان فن
سلام .
خوب هستين ؟
يك ميكروي Atmega16 با مدل Atmega32 تفاوت زيادي ندارند . تفاوت اصلي در مقدار حافظه هردوست . كه به ترتيب 16 و 32 كيلو بايت حافظه ي فلش دارن . و بقيه ي امكانات جانبي و فركانس كاري و ولتاژ كاري و EEPROM و SRAM و . . . مشابه هستند .
مدل هاي جديد پروگرامر زياد اومده توي بازار . پروگرامر قيمت بالا هم داريم . ولي شما وقتي بري بازار بگي چي ميخواي اونا بهتر ميتونن راهنماييت كنند . پروگرامر هاي USBASP وSTK200300 مدل هاي خوبي هستند .
سلام .من تو یه مشکل افتادم .یه برنامه می خوام با بسکام بنویسم که بتونه کدی رو که ریموت کنترل مثلا تلویزیون یا هر ریموتی میفرسته رو برام رو ال سی دی نمایش بده ولی هر کار میکنم نمیتونم.
تورو خدا یکی بهم هر چه سریعتر کمک کنههههههههههههههههههههههه هههه.:19::19::19:
سلام دوستان
من برای برنامه نویسی avr از نرم افزار bascom و زبان بیسیک استفاده می کنم .
من یک متغیر به نام number از نوع integer دارم و میخوام این متغیر رو به یک متغیر دیگر از نوع string وصل کنم
مثلا :
number = 12
و میخوام روی lcd نشون بده :
i have 12 apple
و 12 رو از روی number بخونه .
لطفا کمکم کنید .
با سلام
من یک برنامه با زبان c نوشتم که اعدادی را که از صفحه کلید می خواند روی سون سگمنت نشان دهد حال با یک مشکل روبرو شده ام من می خواهم یک عدد چهار رقمی را از صفحه کلید روی 4 سون سگمنت نشان دهد ولی نمی دونم ورودی صفحه کلید را چطوری بگیرم و در یک متغیر بریزم و سپس عملیاتی که باید روی این متغیر انجام دهم را انجام دهم خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید بر نامه هم در زیر آورده ام
[HTML]
#include <mega32.h>
#include <delay.h>
#define c1 PINB.4
#define c2 PINB.5
#define c3 PINB.6
#define c4 PINB.7
flash char row[]={0xfe,0xfd,0xfb,0xf7};
flash char data_key[]={
0x06,0x5b,0x4f,0x77,
0x66,0x6d,0x7d,0x7c,
0x07,0x7f,0x6f,0x39,
0x71,0x3f,0x79,0x5e
};
unsigned char ac,table;
unsigned int r;
flash unsigned char C7seg[]={0x3f,0x06,0x5b,0x4f,0x66,0x6d,0x7d,0x07,0x7f,0x6 f};
unsigned char part1=0,part2=0,part3=0,part4=0;
void HEX_to_seg(unsigned char k){
part4=C7seg[k%10];
part3=C7seg[k/10%10];
part2=C7seg[k/10/10];
part1=C7seg[0];
}
void keypad(){
while(1){
for(r=0;r<4;r++){
ac=4;
PORTB=row[r];
DDRB=0x0F;
if(c1==0) ac=0;
if(c2==0) ac=1;
if(c3==0) ac=2;
if(c4==0) ac=3;
if(!(ac==4)){
table=data_key[(r*4)+ac];
PORTA=table;
while(c1==0){}
while(c2==0){}
while(c3==0){}
while(c4==0){}
delay_ms(50);
}
}
}
}
void main()
{
unsigned char number=0;
PORTA=0x00;
DDRA=0xFF;
PORTB=0xFF;
DDRB=0x0F;
keypad();
PORTC=0x00;
DDRC=0xFF;
while (1){
number=PINB;
HEX_to_seg(number);
PORTC=0b00001110;
PORTA=part1;
delay_ms(5);
PORTC=0b00001101;
PORTA=part2;
delay_ms(5);
};
}
[/HTML]
با تشکر
یعنی کسی نیست جواب منو بده
سلام.
ببخشید من جواب چند تا برنامه می خواستم که با استفاده از میکرو کنترلرATMEGA8 و نرم افزار های BASCOM برای طراحی برنامه به زبان BASIC و شبیه ساز PROTEUS برایSIMULTION سخت افزار انجام داده و صحت آنها را تایید کنید:
1.با استفاده از seven segment کاتد مشترک برنامه ای بنویسید که اعداد 0 تا 9 را بنویسد
2.با استفاده از seven segment کاتد مشترک برنامه ای بنویسید که اعداد 0 تا 9 را بنویسد
3.با استفاده از یک دو کلید یک LED را خاموش و روشن کنید.
4. برای تشخیش وجود گازهای مضر در یک محیط صنعتی سنسوری نصب شده که در صورت وجود گاز مضر سیگنال خروجی ALARM را فعال (1) کند و در غیر این صورت خروجی ان غیر فعال (صفر) باشد.ای نسنسور بعضا بطور غلط اعلام وجود گاز مضر نموده و گاهی اوقات وجود گاز مضر را تشخیص نمی داد.برای بهبودی این سیستم،مهندسین تصمیم گرفتند بجای یک سنسور،از سه سنسور استفاده کنند و بر اساس خروجس مشابه دو عدد از سنسورها ،با اعتماد بیشتر اعلام وجود یا عدم وجود گاز را باور کند(و در صورت نیاز اقدام به عمل نمایند).مداری منطقی طراحی کنید که خروجی سنسور ها را در وضعیت بهینخ جدید تولید نماید.این خروجی را به یکی از پ.رتهای میکرو کنترلر AVR ATMEGA8 وصل نموده و برنامه ای در محیط BASCOM بنویسید که در صورت وجود گاز مضر از طریق PORT B سیگنال ALARM را برای کاربر تولید نماید .ضمنا کاربر باید بتواند با فشردن یک کلیدALARM را RESET کند.
5. ساعتی نرم افزاری طراحی نموده و بسازید که زمان را روی LCD سیمولاتور بشکل زیر نمایش دهد:
در سطر اول LCD پیغام"Current Time Is:" و در سطر دوم LCD پیغام HH:MM:SS .در جاییکه HH برای نمایش ساعت،MM برای نمایش دقیقه و SS برای نمایش ثانیه در نظر گرفته شده است.لازم به ذکر است که کاربر باید بتواند تنظیمات لازم را روی ساعت انجام دهد.
اگه هر کسی جواب حتی یکی از سئوالها رو یاد داره لطفا برای من ایمیل بزنه.
خواهش می کنم.
خیلی حیاتیه. تو این چند روز اخیر باید تحویل استادم بدم.
سلام
برنامه ای می خواستم که جمله روی lcd نشون بده به صورتی که جمله از سمت راست وارد شه و از سمت چپ خارج شه.برنامه ای که خودم نوشتم فقط جمله راچاپ می کنه جمله حرکت نمی کند.
ممنون
سلام
من برای درس زبان ماشین ( رشته ی کامپیوتر) با کامپیوتر به برنامه نوشتم که از طریق پورت پرینتر 8 تا LED رو که از طریق دیتا های پورت پرینتر وصل میشه رو روشن کنم
من مدار رو هم درست کردن یه بافر 74hc244 هم کار گذاشتم ولی وقتی به پورت پرینتر وصل میکنم کار نمیکه ، یعنی بعضی از چراغا روشن میشه و تا به یه قطعه از برد دست میزنی همین 2-3 تا LED هم که روشن میشد خاموش میشه
من پایه های دیتا رو درست وصل کردم ولی پایه ی Vcc که فقط یه پایه داره ، آیا همین یه پایه به برق 5v وصل میشه؟؟؟
و پایه ی 2و19 چی میشن؟
ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید تا مشکلم برطرف بشه، سریع
مدار فقط شامل همین IC و LED و مقاوت 330 است
من بدون IC هم وصل کردو ولی استادگفت که چون پورت جریان نداره ، باید جریان برقرار کنی
چرا lcd گرافیکی بهتر از اسیلسکوپ است؟
چرا کار با lcd گرافیکی بهتر از اسیلسکوپ است؟
ممنون
خوب ميتوني تك تك حروف جمله رو از اولين حرف ( با فاصله در سمت چپ - مثلا 15 تا فاصله در LCD16x2 ) بنويسي بعد پس از تاخير ، حرف بعد رو هم اضافه كني و يكي از تعداد فاصله ها كم كن و دوباره همينطور الي آخر ...
اينجا چه خبر شده ؟؟؟ چرا همه تاپيكها يكي شدن ؟ :18:
خوب اولي:
هم ميتوني عددها رو توي 4 متغير جدا ذخيره كني و بعد هر كدومو جدا توي 7seg نشون بدي، هم ميتوني اعداد رو در يك متغير بريزي ( int ) :نقل قول:
آرام جان گل
اولين رقم رو بريز تو متغير . حالا ( متغير + ( رقم دوم * 10 ) ) و حاصل رو بريز در متغير . همينطور سومين رقم رو ضرب در 100 و جمع با متغير و دوباره در متغير بريز و چهارمي هم در 1000 و ...
براي نمايش هم دوباره از آخرين رقم 7seg ( چهارمين رقم نمايش ) ، متغير رو تقسيم بر 1000 كن و جواب رو در 7seg آخري نشون بده . حالا متغير رو منهاي ( رقم چهارم * 1000 ) كن و حاصل رو تقسيم بر صد كن و جواب رو در 7seg سوم نشون بده. براي دومين رقم هم متغير رو منهاي ( ( رقم چهارم * 1000 ) + ( رقم سوم * 100 ) ) بكن و بعد حاصل رو تقسيم بر 10 كرده و در 7seg دوم نشون بده. در رقم اول هم متغير رو منهاي ( ( رقم چهارم * 1000 ) + ( رقم سوم * 100 ) + ( رقم دوم * 10 ) ) بكن و بعد حاصل رو در 7seg اول نشون بده.
( الان همه رو قشنگ متوجه شدي نه ؟ :27: كل اينايي كه گفتم همون قانون يكان ، دهگان ، صدگان رياضي اول ابتدايي هست :31: كه من از اين روش استفاده ميكنم ! )
حالا دومي:
چهار حالت داره : خيلي ببخشيدها يا استادتون شما رو سر كار گذاشته ، يا خودش اين برنامه ها رو ميخواد ولي بلد نيست ، يا شما درستونو خوب نخوندين ، يا شيطوني كردين استاد شما رو جريمه كرده ! :31:نقل قول:
asire-dell
گزينه سوم و چهارم صحيح ميباشد :31:
شوخو نموديم اينو هيچكس جواب نميده چون بيشتر تئوريه و آدم پير ميشه همه رو بنويسه ، منم كه BASCOM كارنميكنم ديگه بدتر ، اصلا اون دو نمره رو بي خيال، 18 بگير !
يه لحظه صبر كن، گفتي استادتون پول ميده ؟ :31:
سومي:
يه راهشو گفتم قبلا ...نقل قول:
Elahe_11111
اينم چهارمي:
تو آستارايي هستي ؟ :46: خوب ، پايه هاي 74HC244 به شكل زير هستن. راست ورودي و چپ خروجي :نقل قول:
iraj_astara
فعال كننده : پايه شماره 1 اگر صفر باشد چهارتا بافر زير فعال ميشوند :
2 => 18
4 => 16
6 => 14
8 => 12
فعال كننده : پايه شماره 19 اگر صفر باشد چهارتا بافر زير فعال ميشوند :
11 => 9
13 => 7
15 => 5
17 => 3
پايه 20 به مثبت 5 ولت وصل ميشه و پايه 10 به منفي ( زمين ). پايه هاي پورت پرينتر رو نميدونم بايد از يه كتاب نگاه كرد.
اما پنجمي:
NOT RESPONDING ! CAUTION ! FAILURE ! نامفهوم ! لا تفهيم ! NIO CORDOJO ! NEI MININGLESنقل قول:
Elahe_11111
اسكوپ كه با lcd گرافيكي فرق ميكنه :18: ، كي گفته glcd بهتره ! شايد چون براي چشم مضر نيست، و اينكه همزمان ميشه چند نقطه رو روشن كرد. درسته ديجيتاله ولي از نظر سرعت به پايه اسكوپ نميرسه. مگر اينكه بخوايم يه اسكوپ با كامپيوتر بسازيم ( CPU قوي ) كه خروجيش به GLCD وصل بشه كه اصلا نيازي نيست ، مانيتور هست كه !
RESTART ! SYSTEM HIBERNATION UP !
واقعا وقتي به اسم كاربرا نگاه ميكنم خندم ميگيره :
آرام جان گل - اسير دل - الهه يازده هزار و صد و يازده ! - ايرج آستارا - خودم :31: :27:
سلام دوست من .نقل قول:
اينجا چه خبر شده ؟؟؟ چرا همه تاپيكها يكي شدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون تاپيك مرجع داريم واسه اين بحث ها ؛ تاپيك هايي كه بدون توجه ايجاد ميشن رو بايد ادغام كنيم .
ممنون.
خوب با اجازه اساتيد ما هم سوالي بپرسيم كه مدتهاست در ذهن داريم :
در CodeVision ساختار برنامه را بصورت زير مينويسيم و بدون خطا كامپايل هم ميشود ولي نميدانيم درست است يا غلط ، و در پروتئوس ورژن 6.5 Error ميدهد :
اين برنامه :
اين هم ارور بعد از لود كردن در پرو تئوس :کد:#include <mega8.h>
#include <delay.h>
#define SET PINC.1
#define ADC_VREF_TYPE 0xE0
unsigned char read_adc(unsigned char adc_input)
{}
// Declare your global variables here
int NUMBER[10]={0x3f,0x06,0x5b,0x4f,0x66,0x6d,0x7d,0x07,0x7f,0x6f};
int set_state=green;
void Display(int DGT);
void Blink(int LED);
void Readkey();
void main(void)
{
while (1)
{};
}
void Display(int DGT)
{};
void Blink(int LED)
{};
void Readkey()
{};
............
Building circuit...
Instantiating SPICE models...
[U2] AVR model release 6.4 SP0.
[U2] Loaded 512 bytes of persistent EEPROM data.
ERROR: [U2] Must specify file extension for PROGRAM property.
Warning: [U2] No program code loaded.
[DSIM] BOOT Error.
Real Time Simulation failed to start
Real Time Simulation FAILED.
جواب بدينا ! داش پيام خواهش :45: !
خوب، جواب خودم اينه كه تابعها رو فقط قبل از main بصورت كامل تعريف ميكنيم نه در پايان آن ! :5:
سلام
من کل سایت را درمورد یه پروژه avr گشتم ولی چیزی که میخواستم پیدا نکردم
من یه برنامه میخوام اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم
1- زمانی از ورودیبه عنوان پیش فرض داشته باشد(24ساعته)
2در زمان خاصی (مثلا 8 صبح) هر روز سوییچ عمل کندبه شرط اینکه:
1. به وسیله یک کلید زمان عمل سوییچرا در 5 محدوده خاص قرار دهیم:
1-5ثانیه
2-10ثانیه
3-15ثانیه
4- 20ثانیه
5-25 ثانیه
قابلیت این را داشته باشد که در صورتی که تمام 5 کلیدوصل بود جمع مدت زمان آنها سوییچ عمل کند
اگر میتونید کمک کنید دریغ نکید
ببخشيد دوست عزيز ، درخواستها كه زياد هستن ، ولي معمولا روي مطالب آموزشي و رفع اشكال و ... كار ميكنيم اما بعضي ها درخواستهاي كاربردي دارن كه اگه كسي چنين چيزي بخواد ولي بلد نباشه ، بهتره از كسي كه كارش ساخت مدارات سفارشيه بخواد. البته اينها به صورت پروژه آماده از قبل جمع آوري شدن ولي طراحي مدار جديد كار سختيه چون يكم بايد روش وقت گذاشت و الانم چيزي كه كمه وقته ! من هم Dial Up هستم ديگه بدتر ! :31:
البته بعضيها پروژه هاي درسي يا تمريناتي كه استاد كلاس ازشون خواسته ، درخواست ميكنن و حتي روش فكر هم نميكنن ... كه اين باعث ميشه چيزي ياد نگيرن و من اينو توصيه نميكنم. حالا شما يا مورد اول هستين يا دوم و يا سومي كه نميدونم ...
توضيح كلي:
اما اين مدار بايد اول يك تايمر (16 بيتي) داشته باشه ، بهتره يك كريستال 32768Hz بين پايه هاي TOSC1 و TOSC2 قرار بديم تا تايمر با اون كار كنه ( دقيق تر بشه ) . تايمر داراي وقفه باشه و وقتي مقدارش به 32768 رسيد ( 1 ثانيه ) وقفه فعال بشه ، سپس يك واحد به متغير X اضافه كنيم و وقتي متغير X به 3600 رسيد ( 1 ساعت ) يك واحد به متغير ديگري مثلا Y اضافه كرده و متغير X را صفر ميكنيم. همينطور وقتي Y به 24 رسيد صفرش ميكنيم.
اما خارج از وقفه تايمر ، در برنامه اصلي كليدهاي ورودي و صفحه نمايش خروجي را ايجاد ميكنيم. عدد Y (ساعت) را در صفحه نشان ميدهيم. وقتي عدد Y به 8 رسيد خروجي رله اي را فعال كند و ... ورودي ها هم مقدار تاخيري ايجاد كنند و در متغير ديگري بريزند تا بعد از آن رله دوباره خاموش شود.
كلا اين مدار تايمر طرفداران زيادي داره ( بين غير از رشته هاي الكترونيك ). اگه وقت كنم شايد يه مدار تايمر قابل تنظيم طراحب كنم و بذارم توي تاپيك پروژه ها. نگاه كن قاط زدم طراحب :31:
اسم ساندويچي هم بذار ساندويچ هاي خوشمزه يا پيشرفته تر انعكاس معده :31:
سلام
با تشکر از توجهتون
1- من نمی دونم جز کدوم یکی از این سه گروه هستم ولی خیلی تازه کارم و ضمنا بصورت آماتور (اصلا ربطی به رشته من نداره)
2- اگر وقت کنی این مدار را طراحب کنی که خیلی عالی میشه
3- از پیشنهاد اسم ساندویچی ممنون
4- یه تشکر براتون خیلی کمه
موفق باشید
اكه شروعكنيد ميتونه خيلي به درد بخور باشه
اصلا حواسم نبود ، يه مدت حالم گرفته بود از يه چيزايي ...
خوب سعي ميكنم اين تايمره رو بزنم بزارم اينجا تا آقا پيام فيتيله پيچش كنه :31: فقط اگه آنتي منو ضربه فني نكنه ! :27:
ئه ، بينم داش ، يعني چيز آبجي تيفا ؟! ئه ؟ :21:
تايمرو طراحب ميكنم .
سلام دوستان
پروژه ی لیسانسم راجع به ساخت یه تابلو روان سه رنگه. می خواستم راهنماییم کنین و اگه میشه کد C این پروژه رو واسم پیدا کنین . خودم خیلی گشتم. مرسی
تو قسمت پروژه نوشتم این درخواستمو اما کسی جواب نداد. خواهش می کنم استثنا قایل شینو جواب بدین. حیاتیه باز مرسی
خیلی بعیده که بتونی سورس را پیدا کنی ... برای اطلاعات بیشتر تنها جایی که می تونه بهت کمک کنه سایت مهندس لاچینی هست ... یه سری به اونجا برننقل قول:
با سلام
کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه
من یه فایل هگز دارم و می خوام اونو به برنامه اش تبدیل کنم واینکه به چه زبانی نوشته شده رو نمی دونم
لطفا کمکم کنید
.....................................