توی cod2
یکی از سربازهام یه نارنجک پرت کرد برای دشمن که از قضا نمیدونم به چی گیر کرد و افتاد جلوی پای من بقیه و تماممون گور به گور شدیم
Printable View
توی cod2
یکی از سربازهام یه نارنجک پرت کرد برای دشمن که از قضا نمیدونم به چی گیر کرد و افتاد جلوی پای من بقیه و تماممون گور به گور شدیم
نقل قول:
واقعا...... یادش بخیر :46:
نقل قول:
واسه من اين صحنه عجيب نبود بلكه جالبترين صحنه اي بود كه تو داستان بازيها ديده بودم.
اونهم صحنه آخر بازي مافيا بود كه سالها بعد از اتفاقات و گانگستر بازيهاي تومسا آنجلو اون داشت حياط خونه اش رو آب مي داد كه يك ماشين مياد و دو نفر ازش پياده ميشن بعد بهش مي گن:
- آقاي توماس آنجلو؟
- بله!
- يك پيغام از طرف دون سالياري براتون داريم.
و بعد شليكه گلوله.
اين صحنه واقعاً براي من خيلي جالب ببود.
are vaghean yasesh be kheyr man ke hanoz bazi mesl mafia nadidam.نقل قول:
bebakhshid windows am farsi nadare.:40:
نقل قول:
سلام ... دوست عزیز لینک دانلود خراب است اگه می شه دوباره آپلود کنید
دوست عزیز لینک هیچ اشکالی نداره ! شمام از rapid8 یا rapidbaz استفاده کنید ...نقل قول:
دوست عزیز لینک هیچ اشکالی نداره ! شمام از rapid8 یا rapidbaz استفاده کنید ...نقل قول:
اینم عجیب بود ! تو modernwarfare 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا وکیلی معلوم نیست این یارو توی وان حموم خونه ی امن Makarov چیکار میکرده!!!نقل قول:
من خیلی خندیدم...
باحال ترین صحنه توی فیفا بود برام!
اومدم شوتیدم از نیمه ی زمین خودم با Xavi که یهو دیدم با همون سرعت رفت تو دروازه!!!!!!
نمیدونم باگ بود یا واقعا ژاوی خیلی قشنگ زده بود...
از این حرکت ها توی فیفا زیاده...مثلا چند وقت پیش دروازه بانم رفت توی دروازه با توپ گل نشد.
بابا جون من برید پرشین گیگ که آزاد شده ثبت نام کنید لینک مستقیم بدین!نقل قول:
این راپید شیر هم برای free user ها سنگ تموم میزاره!
40 ثانیه wait!!!!!:13:
گاهی هم خیلی بیشتر:19:
مردم از خنده :31::31::31::laughing::laughing:نقل قول:
جالبه
:18:اههههههههههههههههه چقدر ستاره داره!:18:نقل قول:
آقا شما جنرال نیستید!!:31:
حالا که از pes صحبت کردین منم یکی از صحنه های عجیبه شا میگم
من یه بار تو pes 10 خطای ساده ای رو حریف کردم بعدا داور به بازیکنه من کارت قرمز داد
یه برم تو pes 09 افساید شد خط آفسایدا بیرون از زمین کشید
من تو کرایسیس یه مرحلش یه یارو رو پیدا کردم در حال روم به دیفار شاشیدن :31: نیم ساعت داشتم میخندیدم.
تو بازی فالوت 3 وقتی داشتی تو نقشه گشت میزدی ، یهو یه آدم رو دیدم داشت فرار میکرد ( از دست کی معلوم نبود ) تا رسیدم فقط میگفت بدو بدو .... آخرشم نفهمیدم کجا رفت ... هر دفعه میدیدم داشت فرار میکرد ...
این صحنه ی اول AC هم که تو حرمسرا هستی :31: و اون زنا میان بهت می چسبن خیلی مسخره بود !!!
این صحنه صد در صد ساختگی است و فقط از روی محیط و کاراکتر ها ساخته شده.نقل قول:
بیشتر جنبه ی طنز داره.
از یه این کاره هم سوال کنی، همین رو بهت میگه.
ولی در کل جالبه.
این یارو که تو وان خوابیده، آدم نیست. بلکه یه عروسک انسان نما است.معمولا بعضی از آقایان مجرد تو وان حمومشون از این چیز ها دارند.بعضی از قابلیت های یه انسان رو داره.البته تو کشور های غربی بیشتر از این چیز ها استفاده میشه... استفاده از این چیزها در کشور های اسلامی حرام است.نقل قول:
من این صحنه رو تو همون اولین باری که بازی کردم دیدم. البته نحوه ی جیش کردنش یه کمی عجیبه. هر دو دقیقه یک بار این کار رو انجام میده، هر بار هم اندازه ی دو لیتر آب ، از بدنش خارج میشه.نقل قول:
رفتم رو حالت نامرئی و رسیدم بهش و دخلش رو آوردم که دیگه سر پستش شیطونی نکنه.
اتفاق جالبی که هنوز یادم مونده: یه بار تو GTA: Vice City داشتم تو یه بولواری با سرعت با ماشین میرفتم که محکم از پشت زدم به یه موتوری. به شدت از رو موتور پرت شد و خورد به یه دونه از تیرای چراغ برق کنار بولوار و تلپی افتاد رو زمین. موقع برخورد صدای خیلی باحالی داد! کلی خندیدم...
در عوض الله صیغه را حلال نموده است برای امت شیعه.نقل قول:
◙
خنده دار تین صحنه ای که دیدم:
تو مدال آف هانر 5 به یارو نارنجک انداختم ارور فیزیک داد افتاد ولی دستش گیر کرد به سقف خودش مثل روروک بالا پایین میرفت:31:
تو فیفا09 توپ افتاد رو تور گل حساب کرد
PES2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شرح
یه سری از تاپیک های نظرسنجی رو میبندم تا کمتر مزاحم تاپیک های اصلی باشن تا در آینده که جای مناسب براشون در نظر گرفته بشه...
نمی دونم تو صفحه های قبلی گفته شده یا نه
ولی تو یکی از مرحله های آخر کانتر استریک به پرچم آمریکا شلیک می کردی درجا جونت 0 می شد و می مردی!!!:13: