نقل قول:
نه بابا.... شهریش زیاد نیست. الان شهریه ثابت غیر انتفاعی من 140 تومنه... مال این 150 تومنه...
تو لینک زیر ببین:
کد:http://vc.iust.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=228:2009-09-13-06-58-51&catid=15:-&Itemid=147
Printable View
نقل قول:
نه بابا.... شهریش زیاد نیست. الان شهریه ثابت غیر انتفاعی من 140 تومنه... مال این 150 تومنه...
تو لینک زیر ببین:
کد:http://vc.iust.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=228:2009-09-13-06-58-51&catid=15:-&Itemid=147
بچه ها، ساعت 2 تا 6 بود دیگه... درسته؟:8:
راستی، میگم اگه همش تو خونه درس بخونیم، افسرده نمیشیم؟؟!:41: من فکر کنم بمیرم...:18:
دوست من مهندسی پزشکی مجازی تبریز و هم فراوری و انتقال گاز آزاد تهران قبول شده بهتره کدوم رو بره؟
رتبه ی سراسریت چند بوده و منطقه چند؟
خوب دوستانی که رفتن ثبت نام کردن یه توضیحی بدن
چطور بود؟راحت ثبت نام کردن؟
چه مدارکی بهشون دادن؟
درباره شهریه چی گفتن؟
ما که پنج شنبه رفتیم(علم و صنعت) مدارکمون کامل نبود موند برای هفته بعد خیلی ها مثل من بودن
بله... منم همینطور. مدارکم کامل نبود.
هیچی بهتون نگفتن فقط گفتن هفته بعد بیایید؟
آخه هر جا پولیه می گن اول پول بیارید.:31:
میگم اگه همش تو خونه درس بخونیم، افسرده نمیشیم؟؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر کنم بمیرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس پیام نوری ها چی بگن.می تونی بری کتابخانه یا کلاسی چیزی بنویسی یا ...نقل قول:
آخرین زمان ثبت نام از دانشجویان ورودی جدید دارای نقص مدرک و متاخرین
اطلاعیهبدینوسیله به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان جدید رشته های کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات و مهندسی صنایع میرساند، پذیرفته شدگانی که در روز پنجشنبه مورخه 26/6/88 مدارک کامل ثبت نامی خود را به کارشناسان مرکز تحویل نداده و دارای نقص مدرک میباشند، و یا پذیرفته شدگانی که در روز پنجشنبه جهت ثبت نام به دانشگاه مراجعه ننموده اند، لازم است که سه شنبه مورخه 31/6/88 از ساعت 9 لغایت 12 و بعدازظهر از ساعت 14 لغایت 16 به مجتمع امام خمینی (ره) دانشگاه مراجعه نموده و ثبت نامی خود را قطعی نمایند.لازم به توضیح است که مبلغ شهریه نیمسال، نحوه پرداخت و همینطور زمان انتخاب واحد و شزوع کلاسها متعاقبا به اطلاع دانشجویان گرامی خواهد رسید.
کسایی که 5 شنبه نرفتن باید امروز برن+کسایی که مدارکشون کامل نبود.
خوب دوستانی که رفتن ثبت نام کردن(ثبت نام دیگه تمام شد) یه توضیحی بدن
چطور بود؟راحت ثبت نام کردن؟
چه مدارکی بهشون دادن؟
درباره شهریه چی گفتن؟
من سه شنبه رفتم...مدارکم کامل بود، مشکل نظام فظیفه هم نداشتم، راحت ثبت نام کردم...
در مورد شهریه و اینجور چیزا هم یه اطلاعیه زدن توی LMS آزمایشی که اینه:
به اطلاع پذيرفته شدگان مرکز آموزش الکترونيکی دانشگاه علم و صنعت ايران که تا پايان روز سه شنبه 31 شهريور ماه نسبت به ثبت نام و تحويل مدارک خود اقدام نموده اند می رساند همايش حضوری با هدف توجيه و آشنائی بيشتر دانشجويان روز پنجشنبه 9 مهر ماه از ساعت 14 الی 18 در دانشگاه علم و صنعت ايران برگزار خواهد شد.
salam
lotfan javab bedin:
aya enseraf az amoozeshe majazi mahroomiyat az konkoor dare?
نخیر محرومیتی نداره .نقل قول:
فقط اگر روزانه باشين و انصراف بدين محروميت داره!نقل قول:
سلام کسی صدای ما رو میشنوه
اگه یک کدوم از آقایون یا خانوما صدامو میشنوه و دانشجو مجازی است بهمون پیام بده خیلی به یه مشاوره نیاز داریم
لطفاً::13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]