مغزت راس گفت !
امتیاز بازی از IGN : 6
حسابی ضدحال خوردیم ! تعریف دوستان هم میگه که بازی به شدت دور از انتظارتمون بوده !
Printable View
مغزت راس گفت !
حسابی ضدحال خوردیم ! تعریف دوستان هم میگه که بازی به شدت دور از انتظارتمون بوده !
با این همه تبلیغو تریلرو .......که نشون دادند آدم میگفت عجب بازی ایه
من از همون اول با قیافه های تعطیلشون حال نمیکردم و میگفتم بازیه مالی هم نیست که درست از آب دراومد
البته شاید مالتی بازی خیلی توپ باشه ولی اینطور که بوش میاد فعلا گند بزرگی زده
امتیازات بازی:
TSA 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gaming Today 8.8/10
GamrReview 8.2/10
3DJuegos 8.1/10
GamesRadar 8/10
CVG 8/10
Videogamer 8/10
Machinima 8/10
Official Xbox Magazine UK 8/10
Eurogamer 8/10
The Guardian 8/10
VideoGamer 8/10
GameTrailers 7.9/10
Multiplaye.it 7.8/10
ZTGameDomain 7.5/10
Destructoid 7.5/10
Everyeye.it 7/10
GamePro 7/10
Strategy Informer 6/10
JPS 6/10
IGN 6/10
1UP D
Joystiq 4/10
میانگینش همون 8 هست که بازم خوبه...
دوستانی که بازی رو گرفتن هم میتونن بهتر در این زمینه نظر بدن که چجوریاست بازی..
+
محتوای مخفی: !
lمنم باهات موافقم :27: برا پی سی هم اومده؟نقل قول:
بله اومده ولی اطلاع ندارم کرک شده یا نه!نقل قول:
میانگینش هشته؟! :دینقل قول:
میانگینش همون 8 هست که بازم خوبه...
دوستانی که بازی رو گرفتن هم میتونن بهتر در این زمینه نظر بدن که چجوریاست بازی..
توی metacritic میانگین امتیاز بازی از 19 نقد 7.1 هستش!!!
برای همچین بازی که انتظار می رفت خیلی بزرگ باشه این یعنی شکست
به هر حال اونایی که شوتر دوس دارن اونو بازی می کنن ولی در اون سطحی که فکر می کردیم نیست و اینجوری نیست که امتیاز رو بگیم کشکه و اکثر موقع ها هم خودمون متوجه میشیم که بازی ها در سطح همین میانگین امتیازشون هستن...
عزیز فقط چند دقیقه صبر می کردی پست پایینیتو می دیدی و دیگه این پست رو نمیزدی!نقل قول:
شما درگیر قیافه هستی فقط یا از روی قیافه پیشگویی هم می کنید؟! گیم پلی، داستان، سبک... همه "... َن" ؟!؟؟
بهتره از این به بعد برای نظر دادن صبر کنید تا نمرات بیشتری از بازی بیاد و از روی یک ریویو نظر ندید!!!
در ضمن می دونستید میانگین 8 یعنی "عالی" ؟!
به زودی بازی رو می گیرم و سعی می کنم یک ریویو ازش بنویسم...
وحید جان من الان هم نمرات این جا و هم 23 تا نمره ای که تو سایت Vg247 گذاشتن رو میانگینش رو گرفتم از 8 پایین تر نیومد !نقل قول:
محاسبات و اینارو ولش :دی مهم اینجائه:نقل قول:
وحید جان من الان هم نمرات این جا و هم 23 تا نمره ای که تو سایت Vg247 گذاشتن رو میانگینش رو گرفتم از 8 پایین تر نیومد !
حالا شاید میانیگش یکمی بالاتر بره ولی در کل دیگه اونجوری هم که بعضی سایت ها می گفتن جزو دو تا بازی برتر ماهه هم دیگه نیست!کد:http://www.metacritic.com/game/xbox-360/brink/critic-reviews
خلاصه من که زیاد منتظر اون نبودم. امیدوارم اونایی که خیلی براش انتظار می کشیدن زیاد ضد حال نخورن! :دی
[QUOTE]آرین(آرین بودی دیگه نه؟) واقعا دمت گرمنقل قول:
چقدر طلبکارانه
درضمن من حالو حوصله نداشتم 30 دقیقه صبر کنم تا نمراتو ببینم
بله من از رو قیافه نظر میدم مشکلیه؟
هر کس یه نظری داره و محترمه(اینو بارها تو این فروم خوندم ولی کیه که گوش کنه)
تو هم بازیو بگیر و بیا بگو چقدر بازیه بیخودیه.حالا ببین اگه نظرت این نبود
من بازیو که ازش خوشم نیاد نمیاد حتی بازی نمره ی 9.5 بگیره
به هر حال.......................
:31:نقل قول:
صددرصد نظر شخصی هر فرد محترمه ولی نظر شخصی فرق داره با اونی که شما گفتید. یه جا هست من میام می گم"از این بازی بدم میاد"، یه جا دیگه می گم "عجب بازی آشغالیه" !!! اون اولیه نظر شخصیه و دومیه توهین به بازی و طرفدارهای اونه !!
باهات موافقم، شده بازی که نمره 6 گرفته و من از بازی کردنش پشیمون نشدم و چه بسا لذت هم برده باشم!
امیدوارم سوء تفاهم نشده باشه و تونسته باشم منظورمو رسونده باشم...
عیب نداره بخشیدمت آرین:31:
در کل:10:
گرفتین؟چطور بود؟
بازی آشغال و سختیه ...
بازی کرک شد...
وحید آواتارت رو عوض کردی بوی خون میدی..خشن شدی!:دینقل قول:
میانگینش هشته؟!:31:
من منظورم میانگین امتیازاتی بود که در مجموع سایتها و منتقدان گذاشتن به metacritic چیکار داشتم!بزنمت آآآ..آی کیو:دی
اگر قرار بر میانگین نمرات باشه 8 خیلی عالیه...به هر حال نسبت به اسم تازه و ویژگیهای جدیدی که تو بازی میبینید به نظرم این امتیاز قابل قبوله..IGN هم از تناقض گویی نمراتش معلومه کجای کاره;)نقل قول:
در ضمن می دونستید میانگین 8 یعنی "عالی" ؟!
کلآ امتیاز نده سنگینتره
بازی راهنما نداره؟من اصلا نفهمیدم تا الان چه خبره تو بازی!!!!!
کیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
free play رو هم که میزنم همشون بات هستن.بخوام مولتی بازی کنم باید چیکار کنم.
البته با این مقدار که تا الان بازی کردم واقعا نا امید شدم:13:.بیشتر از اینا انتظار داشتم از این بازی:19:
Gamespot هم به بازی امتیاز 6/10 رو داد.........
نقل قول:
Gamespot هم به بازی امتیاز 6/10 رو داد.........
نقل قول:
میگم ign و gamespot با هم کل کل نمی کنن احیانآ!:دینقل قول:
امتیازات بازی:
TSA 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gaming Today 8.8/10
GamrReview 8.2/10
3DJuegos 8.1/10
GamesRadar 8/10
CVG 8/10
Videogamer 8/10
Machinima 8/10
Official Xbox Magazine UK 8/10
Eurogamer 8/10
The Guardian 8/10
VideoGamer 8/10
GameTrailers 7.9/10
Multiplaye.it 7.8/10
ZTGameDomain 7.5/10
Destructoid 7.5/10
Everyeye.it 7/10
GamePro 7/10
Strategy Informer 6/10
JPS 6/10
IGN 6/10
1UP D
Joystiq 4/10
نمرات بازی خنده داره به نظرم..
گویا در مورد امتیازات سایتها بحث نکنیم بهتره
کسی نمی دونه چجوری باید مولتی بازیش کرد(360) بخشی به اسم مولتی پلیر نداره!!!!!!!!!!نقل قول:
گور بابای نمرات بازی اگه بازی رو میشه شبکه انجام داد من رو در جریان بزارید
انشالله من 1.5 گیگ باقی مونده بازی رو امشب دان میکنم (pc)
============================
کرک razor911 بهتره یا skidrow برای این brink
سلام
بازی رو دیشب خریدم...خوب شد که نسب نکردم روی کنسول تا امتحانش کنم بعدا...
اول که همون اول یه راوی سرو ته ماجرا رو تعریف میکنه تموم می کنه تو دو خط که بله یه شهر م یخواستیم درست کنیم خوب باشه ملت زیاد شد اشوب شد نشد. الان باید جلوشو گرفت..اینجاشو که گذشت کردم انتخاب داد که باید یکی از دو گروه داخل بازی رو انتخاب کنیم 1-نجات شهر 2- با اشوبگران شدن. خب نجات شهر رو انتخاب کردم...
یا علی یهو دیدم یه چهره شنگول عجل وجل اومد جلو چند تا نفر دیگه با مشخصات دیگه میشد انتخاب کرد که همشون از دیگری بد ریختر و زشتتر خلاصه یکی انتخاب کردم نزدیک 10 دقیقه فقط اون دکمه های رد شدنو میزدم تا بره تو بازی یه چند ثانیه کات سانس نشون داد که رئییشمون اومد داد زد بریم شهر رو نجات بدیم.....تا اینجا همه چیز قابل قبول بود که رفتیم تو بازی..
اقا چشمتون روز بد نبینه اصلا ادم نمیفهمه چی به چیه :31: یکی از بالا یکی راست ،چپ میریختن همینجوری...
هر کی که کشته میشد میرفت نصف بدنش تو دیوار معلق رو هوا میموند حتی وسط یک جای بزرگ هم بکشینش میهر تو دیوار :31:
گیم پلی این حرکات حرکت ، شلیک دویدن نمیدونم هر چی که ادم می خواد لذت ببره نداره پره از HUD دو ساعت با دشمن بودیم این ور اونور میرفتیم نه من فهمیده بودم یارو دشمنه نه اون فهمیده بود که اخرش اون زودتر فهمید زد منو....وقتی زد میوفتی زمین کمک می خوای رفیقت میاد بالاشسرت میره اصلا توجه نمیکنه...
کلا معلوم نبود چی به چیه...محیطها خیلی بسته بودن قاتی پاتی بود...توصیه میشه به جای 3 تومنی که به بازی میدید برید دو سیخ جیگر با یک لیوان دوغ بزنید تو رگ.
انتظارم خیلی خیلی زیاد بود برا بازی....که نشد.:20:همه چیو میشه تحمل کرد گیم پلی رو نیمشه خیلی سطح پایین هستش.
ممنون حامد جون:20:
انگار دوغو زدی تو رگ:31: چون فکر کنم تو خواب اینارو تایپ کردی (تو جملاتت همش ((ش)) به کار رفته:بالاشرت-رئیشمونو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
عیب نداره درک میکنم.منم جای تو بودم و این بازیو بازی میکرم بهتر از تو نمینوشتم:31:
پس بازی یه فاجعه محسوب میشه
خوب شد نخریدمش:20:
اتفاقا من نظر همتون رو رد میکنم ، اتفاقا بازی خیلی قشنگیه. به زودی نقدشو می نویسم. ( وقتی تموم کردم ، سه روز دیگه)
همین چند ساعت پیش بازی رو گرفتم، یه توصیف کوتاهی از بازی بکنم تا دوستان بیشتر با بازی آشنا بشن.
همون طور که حامد هم تو پست بالا گفت یه راوی میاد و کل داستان رو میگه از چه قراره(شهری به اسم آرک وسط اقیانوس ساخته میشه رفته رفته شهر شروع به نابودی می کنه و ...)
بعد از این صحنه شما باید انتخاب کنید که جزو کدوم گروه می خواید باشید...
بعد از انتخاب گروه شما باید کاراکترتون رو انتخاب کنید که به قول حامد یکی از یکی دربو داغون تر ولی واقعا برای خودم این استایل و قیافشون خیلی جالب بود! بعد از انتخاب به مرحله ی بعدی می رید که می تونید به طور کامل شخصیتتون رو کاستامایز کنید از صورت و قیافه گرفته تا شلوار و خال کوبی و ...(البته در ابتدای بازی فقط یه سری از این ها باز هستند و رفته رفته با لول آپ شدن آیتم ای بیشتری باز میشه)
خوب این قسمت هم اوکی می کنیم، وارد منو می شیم، روی Campaign کلیک می کنیم و مثلا وارد بخش SP یا سینگل پلیر بازی می شیم!! بعد از چند دقیقه بازی کردن متوجه می شیم(البته از قبل هم مشخص بود)
که بازی علناً یه مولتی پلیر خالصه، حتی شما تو قسمت SP بازی تو همون مپ های مولتی پلیر بازی می کنید با این تفاوت که یارها و دشمن های شما آدم های واقعی نیستن و یه سری بوت هستند.
بازی نکات جالب و مثبت کم نداره، گرافیک بازی در سطح بالایی قرار داره مخصوصا تکسچرها که واقعا عالی کار شده(به لطف ID tech) تو بحث گرافیک فقط افکت هایی مثل انفجار جالب نیست که میشه ازش چشم پوشی کرد!
گیم پلی بازی به نظر من مشکلی نداره و خوب کار شده، از درو دیوار هم تقریبا می تونید برید بالا که در نوع خودش جالبه، وقتی زخمی بشید medic میاد و به سمت شما یه آمپول پرت می کنه که باید آپول رو تزریق کنید تا خوب بشید، تو هوش مصنوعی دشمن ها مشکلی ندیدم، فقط بعضی اوقات مثل آدم معمولی حواسشون نیست:31:
شما تو بازی قابلیت کاستامایز یا سفارشی کردن اسلحه، شخصیت رو دارید که رو این قابلیت خیلی کار شده و یکی از نقاط قوتش هست.
تو بازی یه سری Ability یا قابلیت دارید که می تونید با دریافت رنک یا XP و لول آپ کردن اون هارو باز کنید که رو این قسمت هم خوب کار شده(همون طور که از تریلرهاش مشخص بود)، تو بازی چندین کلاس وجود داره مثل Medic, Engineer, Operative, Soldier که مثلا Medic می تونه به بقیه هیل بده یا مهندس می تونه وسایل رو تعمیر کنه و ...
تا الان که مرحله ی 4 هستم بازی برام خسته کننده نشده چون از این سبک بازی بدم نمیاد، همون طور که IGN هم گفته این بازی به درد هر گیمری نمی خوره و فقط برای فن های خودش جالبه.
در مورد مولتی پلیر هم باید بگم کل لذت بازی به همین مولتی پلیرش هست که حالش به مراتب از سینگل بیشتره و به همه توصیه میشه. نمی دونم چرا Gamespot و سایت های دیگه در مورد سرورهاش انقدر بد گفته بودن که من واقعا نگران چنین بازی بودم که بر مبنای مولتی ساخته شده ولی از سرورهای خوبی برخوردار نیست! ولی وقتی خودم با این اینترنت ناجور ایران بازی کردم متوجه شدن اینا همه ....!!
جدا از شوخی و مسائل دیگه واقعا بازی مستحق نمره ی 6 نبود به نظرم نمره ی 7.5 لایق این بازی هست.
در آخر هم این رو بگم همون طور که IGN هم گفته نسخه ی PC به مراتب کامل تر از نسخه ی کنسولی هست و باگ و مشکلات دیگه نداره، به همین دلیل به دوستانی که سیستم قوی دارن توصیه میشه حتما نسخه ی پی سی رو تهیه کنن. به شخصه مشکلاتی که حامد تو پست بالا گفت رو اصلا باهاشون مواجه نشدم...
درسته ارین ولی اگه دقت کنی تو gamespot هم به هر دو نسخه بازی امتیاز برابر داده چه بسا که برا پی سی یوزرها کمتر دادن..
حالا با پی سی کنسول کاری ندارم...
اما موافقم بازی کلا برا مولتی ساخته شده
+
واقعیتش تو نقدها هم به گرافیک زیاد ایراد گرفته بودن اما خب گیم پلیش نمرش کمتر بود. البته من همیشه نظر خودم رو میگم چون اون یکه دیدم راضیم نکرد...به هر حال بازی سبکی داره که خیلی طرفداران خاص خودشو داره...
آقا این بازی خییییییییییییییییلی خرکیه!همین جور از در و دیوار دشمن میاد،بعد میمیری بعد یا زنده ات میکنن که بلافاصله حتما دوباره میمیری یا هم که خود به خود دوباره ظاهر میشی!(جالبه قبل مردن میپرسه صبر میکنی کمک کنن یا ظاهر میشی!یکی نیست بگه آخه مگه چقدر فرق میکنه جز اینکه وقتی منتظر کمکی،هوش مصنوعی میره رو اعصابت!!!!)در کل به نظر من 6 هم زیادشه و تقریبا غیر قابل بازیه!!!!
آقایون این کرکش رو از کجا میتونم دانلود کنم
دوستان بازی رو که میخوام نصب بکنم همون اول سریال میخواد
من از سایتی که دانلود کردم بازی رو توش کرک razor911 بود که زیپ شده هستش که درونش فایل کیجن هست میخوام اکسترکت کنم پسورد میخواد که منو میفرسته اینجا:
کرک .SKIDROW هم دان کردم که بازم توش سریالی وجود نداشت تا بازی نصب بشهکد:http://fileups.net/1J557z
===========================
دوستان اگر چیزی رد این مورد پیدا کردن به ما ندا بیدین
مرسی
سلام
منم بازی رو گرفتم و بازی کردم (نسخه کنسولی). حقیقتا با نظر حامد کاملا موافقم . بازی اصلا قابل قبول نیست . صرفا یه مولتی پلیر خالصه یه چیزی تو مایه های L4D که البته اون خیلی قشنگتر بود. مولتی این بازی هم چندان جالب نبود خیلی خر تو خره . خلاصه ما حال نکردیم نه گرافیک چشم نواز داره نه گیم پلی خوبی داره IA خیلی ضعیفه و باگ هم که زیاده.
این مطلب صرفا نظر شخصیم بود قصد اهانت به دوستانی که از بازی لذت بردن رو ندارم .
با تشکر...
دوستان یه کرکی چیزی سریالی برای نصب این بازی به من معرفی کنید
همون موقع نصب یه سریال میخواد
عزیز یه تصویر میزاری از همین صفحه ای که ازت سریال می خواد ؟نقل قول:
و این که بازی رو از کجا دانلود کردید!؟
این هم اون صفحه دریافت سریال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایت دریافتیم:
اولیکد:http://deltafoxy.com/4657-Brink-2011-download-pc-game.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی به نظر من خیلی ضعیفه، واقعا انتظارم بیشتر از اینها بود، چنگی به دل نمیزنه، حیف، نسخه ی Pc رو هم خریدم ولی فاز نمیده کلا!
یعنی یکی پیدا نمیشه این سریالشو به ما هم بده
یا کیجنی واسش وجود نداره
باز کی میخواد دان کنه؟!!!!!!!!!!!!!!>.....................
دوست عزیز اکثر وب سایت هایی که برا دانلود گذاشتن این توضیح رو دادن :نقل قول:
؟!نقل قول:
پس از دانلود پارت ها ، ابتدا حتما آنتی ویروس خود را غیر فعال بسازید تا از پاک شدن فایل های کرک توسط آنتی ویروس شما جلوگیری شود. سپس به اکسترکت بپردازید. سپس در هنگام بازی از شما درخواست سریال می شود. هر سریالی که مایل هستید را وارد نمایید و سپس به ادامه نصب بپردازید. پس از اتمام نصب ، تمامی فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در محل نصب بازی کپی و جایگزین نمایید
اونایی که هی الکی از بازی ایراد می گیرن ، یا می خوان بازی رو بخرن و مردد هستن ، حتما بخونن! اصلا همه بخونین!
واقعا که! چرا هر کی میاد این طوری با بازی رفتار می کنه؟ اینا همه آثار اون نمرات مسخره هستش. این سایتا مثل این که باهم دست به یکی می کنن و به یک بازی نمره کمی میدن. یا شاید یکی شون که کم میده بقیه کمتر میدن تا اون یکی رو ضایع کنن. واقعا نذارین این نمره ها جلوی چشمتونو بگیره!
من الان دو روزه گرفتم بازیو ، هر روز که بازی می کنم بیشتر علاقه مند میشم. واقعا بازی خیلی قشنگی در آوردن. بعضی ها مثلا ایراد های عجیبی می گیرن. مثلا دشمن رو نمیشه تشخیص داد. خب عزیز دل من دشمن بالای سرش هیچی نیست ، ولی یارهات اسمشون رو سفید نوشته. خب اگه بازی آنلاینی بازی می کردید اینو باید راحت می فهمیدید.
یا مثلا این که چقدر خر تو خره! اصلا نمی فهمی چی شده! خب اینم مشخصه همه میان کنار objective مرحله تا بجنگن دیگه. اگه برین یکم اون ور تر می بینید چقدر خلوته و اصلا گیج نمیشید. یا اصلا با فاصله بجنگید.
یا به سیستم مرگش گیر میدن. که مثلا مسخره هست. اتفاقا به نظرم خیلی هم قشنگ طراحی شد و واقعا توی نبرد تاثیر می ذاره! یا مثلا می گن من انتخاب کردم که دکتر بیاد منو heal ام کنه ، دکتر اومده کنارم می جنگیده!! خب این که مشخصه دیگه. طرف داره از جون خودش مراقبت می کنه! اول باید خودشو نجات بده بعدا بیاد تورو نجات بده. یا مثلا می گن دکتر نیست! خب این مشکل تیمه دیگه! توی تیم دکتر ندارین! یا شاید دکتره مرده!
یا باز خیلی ها می گن چرا قیافشون این طوریه!!!! آخه خب این حالت صورت ها فانتزی هست! خب همه بازی ها باید مگه قیافه عین واقعیت داشته باشن؟ پس برید یک نامه بنویسید که چرا کارآگاه گجت این طوریه!! د خب اینم اشکاله بازیه؟
یا مثلا می گن خیلی ساختن کرکتر ضعیف بود. خوب اگه به خودتون یک کوچولو زحمت می دادین می رفتین می دیدین که چقدر لباس و ... وجود داره برای customize کردن شخصیت! خب نرفتین ببینید که این حرف رو می زنید!
یا مثلا می گن بازی خیلی پیچیده است! شما به خودتون زحمت دادین که برید فیلم اول بازی رو ببینید؟ 15 دقیقه کامل در باره ی بازی آموزش میده! خب نرفتین دیگه!
آخه اینا میشه اشکال از بازی؟ نه خودتون قضاوت کنید.
هوش مصنوعی هم روی easy خیلی کم میشه ولی روی hard بیشتر میشه. ای کاش این طوری نمی کردن و طوری می ساختن که مثلا روی ایزی دمیج ما بیشتر از اونا بشه ، روی نورمال متعادل و روی هارد اونا بیشتر بشن. این طوری خیلی بهتر میشد.
به نظر من واقعا بازی قشنگیه. شاید شاهکار نشده ، ولی بازی فوق العاده هست. این بازی کاملا روی کار گروهی کار می کنه. و منو یاد team fortress انداخت! واقعا بازی ای که bethesda سازندش باشه تعجب آوره که بد باشه.
در آخرم می گم که این نمرات جلوی چشماتونو نگیره. الان اگه نمره بازی 9 از ده میشد همه میومدن می گفتن " به به ! چه بازی بود!" یا " شاهکار قرن بود!" !!!!! به نظر من اتفاقا بازی خیلی قشنگیه و روش خیلی کار شده و نمره ی مستحقش 8.5 هست نه 6 !!!! حالا من تا چند روز دیگه که تموم کردم نقد بازیو می نویسم. امیدوارم چشماتونو نخورده باشم.
ممنون
هنوز چند روز از انتشار بازی نگذشته قراره یک پچ برای بازی ارائه بشه , مشخص که سازنده با عجله بازی رو منتشر کرده .نمیدونم مگه چند هفته زودتر چه فرقی میکرد , لااقل یک نسخه دمویی از بازی برای دانلود قرار می گرفت و بازخوردهاش رو می دیدید و بعد بازی رو توسعه می دادید .
مبین جان دوست عزیز...الان اینجا به غیر من کسی نبود که بیاد از بازی بگه...پس اگر با منی ....
داداش الان من در کدوم یک از اون حرف های پست قبلیم کلمه مسخره رو به کار بردم..؟؟
دوست عزیز من حتی پورتال رو که 9.5 گرفته قبول نداشتم چه برسه به این...پس لطفا نگو که الان 9 میگرفت تعریف تمجید میشد نه عزیز....Kilzone 3 امتیازش 8.8 .. گرفت الوار الوار حرف و حدیث های فراوان ریخت رو سرش که بله بازی چرته به درد نخوره فلانه بهمانه ....خب اونو بازی کنی که بهش اون موقع 100 میدی ...سبک بازی رو دوست داری چرا میای با تعنه حرف میزنی...؟؟
من و بعد من هر کسی اومده نظرشو گفته خوبه گفتیم نظرمون هستش....
در مورد سایت ها هم من خودم شخصا نظر گیم اسپوت رو تا زمانی که IGN رای نده قبول نمیکنم بیشتر رای این دو برام ملاک هستش....دوما مبین جان اینو دسته جمعی میگم این امتیاز دهی ها برای ما صدق نمیکنه عزیز...
برای ایرانی جماعت نیست که رای میدن اینا برا اونایی هست که 60 دلار میدن بازی میخرن نه ما که 2 تومن بازی میخریم....
موتور استورم 3 8.5 گرفت یکی از دوستان بهم گفت امتیاز کمش باعث شده فروشش کم بشه با تعنه ای بسیار بالا ؟؟؟
جای سوال داره اونجا 8.5 کم شد اینجا 6 زیاد شد....عجیبه....خیلی هم تعجب برانگیزه...
درضمن نفر میشناسم عاشق این سبک بازیه این یعنی چه یعنی 1 هم میگرفت میخرید بازی میکرد لذت میبرد. هر کی از بازی لذت میبره بهتره خودش به امتیازها توجهی نکنه.