سلام بچه ها
من رشته ی کاردانی برق قدرت را تو دانشگاه غیر انتفاعی بنیان قبول شدم
به نظرتون چکار کنم اگه میشه منو راهنمایی کنید
در مورد رشته
شهریه دانشگاه
وضعیت دانشگاه و.....
Printable View
سلام بچه ها
من رشته ی کاردانی برق قدرت را تو دانشگاه غیر انتفاعی بنیان قبول شدم
به نظرتون چکار کنم اگه میشه منو راهنمایی کنید
در مورد رشته
شهریه دانشگاه
وضعیت دانشگاه و.....
سلام به تمام همشهریای گرامی!!!!!!11
من it صنعتی فولاد قبول شدم کسی هست اطلاعات به من بده
مثل اینکه اینجا متروکه شده کسی جواب ادمو نمیده
شما در مورد چی میخوای بدونی؟
رشتت که یکی از دوستان رفته و میگه فناوری اطلاعات بدک نیست
اما میگن بازار کاری خوبی نداره
شما که خودت اصفهانی هستی یه را برو اونجا ببین وضعیتشونقل قول:
بنیان واقع شده در شاهین شهر
در مورد رشته ات هم که به احتمال بسار زیاد قدرت است باید گفت که خوب رشته ای است به شرطی که کارشناسی هم قبول شی
موفق باشید
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
اطلاع در مورد چی میخواینقل قول:
اصلا شما کجا هستید((در مورد رشته ات اطلاع میخوای یا دانشگاه))
موفق باشید
در مورد شهریه چی ترمی چقدر باید بسرفم؟؟؟
اطلاع در مورد چی میخوای
اصلا شما کجا هستید((در مورد رشته ات اطلاع میخوای یا دانشگاه))
موفق باشید
[/QUOTE]
در مورد دانشگاه اطلاعات می خواهم
ساکن اصفهانم دیگه!!!!!!!
بین 450 تا 500 است البته اگه کارگاه بردارینقل قول:
موفق باشید
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
در مورد دانشگاه اطلاعات می خواهمنقل قول:
ساکن اصفهانم دیگه!!!!!!![/QUOTE]
دانشگاه که تو فولادشهر واقع شده اینطور که من شنیدم دانشگاه خوب و با امکاناتی هست
موفق باشید
نه:18:
یا حضرت عباس:18:
چه خبره؟؟
ببینم هر چند وقت یکبار باید این مبلغ را بسرفیم؟؟؟؟
و اینکه میدونی چند واحد کارگاه داره؟؟؟
هر ترم این مبلغنقل قول:
کارگاه که زیاد نداره ولی آزمایشگاه زیاد داره که فکر کنم اونم هزینش مثل کارگاه باشه
فک کردی با 100 و یا 200 میشه سر و ته اش رو هم اورد اونم رشته مهندسیا نه عزیز شما مطمین باش زیر 350 انتخاب واحدات نمیشه اونم اگه مشروط بشی شایدنقل قول:
هر ترم هم حدود 6 ماه طول میکشه
موفق باشید
دوستان کسی راجع به شیخ بهایی چیزی نمیدونه؟ فاصله دانشگاه تا اصفهان چقده ؟ امکاناتش چی جوریاس؟ اگرم کسی عکسی داره بزاره که من هر جی گشتم چیزی پیدا نکردم. دوستان من ساکن تهرانم ولی مادر بزرگم یه واحد تو ملک شهر داره میخاستم بدونم چقد راهه از ملک شهر تا دانشگاه شیخ بهایی؟
سلام
یه بنده خدایی میگفت که اگه کاردانی بخونی نسبت به کسانی که مستقیم کارشناسی میخونن یک یا دوسال
دیرتر مدرکتو میگیری این درسته؟؟؟؟:41:
یه چیز دیگه اینکه این مشروط که الان وگفتی این یعنیییییی چه؟؟؟:31:
و اینکه تا موقعی که من کاردانی را بگیرم باید دو ترم بگذرونم یا چهار ترم؟؟؟؟:19:
بعد کاردانی چند ترم دارم؟؟؟:5:
و یه چیز دیگه اینکه غیر انتفاعی کلاس داره ؟؟؟یا مثل پیام نور تق و لقه؟؟؟
شرمنده سرتونا درد اوردم:40:
در جواب سوال اولتون باید بگم که دوستای خود من که کارشناسی ناپیوسته رو این ترم تموم کردند مدرکشون رو هم گفتند که تا آخرای شهریور آمادست.
مشروطی یعنی اینکه معدل ترم شما کمتر از ۱۲ بشه.
کاردانی به طور معمول در ۴ ترم برنامهریزی شده اما شما میتونی بیشتر از ۴ ترم هم طولش بدی که البته باید شرایط نظام وظیفه رو هم در نظر بگیری.
غیرانتفاعی هم کلاس داره و باید کلاسهاش رو شرکت کنی اون تق و لق بودنش هم بستگی به دانشگاه داره.
نقل قول:
دانشگاه غيرانتفاعي شيخ بهائي- اصفهان
1- دانشجويان براي پرداخت شهريه (درصورت تأمين بودجه از طرف صندوق رفاه وزارت علوم، تحقيقات وفناوري) مي توانند از وام دانشجوئي صندوق رفاه استفاده نمايند. 2- استفاده از امكانات رفاهي خودگردان از قبيل سرويس اياب و ذهاب به مركز شهر و استفاده از سلف سرويس(براي ناهار) با پرداخت هزينه مربوطه ميسر است . 3- رعايت حجاب و كليه شئونات اسلامي در اين دانشگاه مورد تأكيد است. نشاني دانشگاه : اصفهان –شهر بهارستان- بلوار بهشت- نبش خيابان فرشته
كد پستي : 8179735296 شماره تلفن : ۶-۶۸۱۶۷۶۷
نشانی اینترنتی:
کد:www.shbu.ac.ir
اینا اطلاعاتی بود که خود سازمان سنجش توی دفترچش اعلام کرده امیدوارم به دردتون بخوره.
سلام.من شنیدم که دانشگاه خوبی هست ولی از نظر فاصله اینجوری بگم که ملک شهر شمال شهره و بهارستان یعنی جایی که دانشگاه شیخ بهایی هست جنوب شهره البته اتوبوس واحد هست که از ملک شهر میره تا دروازه شیراز که اونجا پیاده میشین و یه فاصله زمانی 15 دقیقه ای حالا یه کم کمترا بیشتر تا دانشگاهه البته با اتوبوس که با تاکسی کمتره.این احتمالم هست که خوده دانشگاه سرویس داشته باشه که من از اون خبر ندارم.نقل قول:
اینم اطلاعیه برای سرویس ایاب و ذهاب دانشگاه شیخ بهایی:
اطلاعیه سرویس ایاب و ذهاب درنیمسال اول سال تحصیلی 90-89
چون تعداد محدودی از دانشجویان خواستار آن شده بودند که در ترم تابستان دانشگاه اقدام به تنظیم قرارداد ایاب و ذهاب ننمایند، لذا دانشگاه در ترم تابستان هزینهای در این مورد دریافت نکرد و بنابراین دانشجویان باید در تابستان از سرویسهای ایاب و ذهاب با هزینه شخصی استفاده نمایند.
از طرف دیگر دانشگاه با مراجعات متعدد اولیاء محترم دانشجویان که خواستار برقراری سرویس ایاب و ذهاب در نیمسال اول سال تحصیلی جدید 90-89 بودند مواجه بوده است، لذا مقرر شد که یک فرم نظر خواهی اینترنتی در این خصوص آماده شود تا آن دسته از دانشجویان که مایل به استفاده از سرویس ایاب و ذهاب نیستند فرم راتکمیل نمایند تا دانشگاه بتواند در صورت امکان نسبت به رفع مشکل اقدام نموده و جوابگوی اولیاء محترم باشد.
دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت پس از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور خود نسبت به تکمیل فرم اقدام نمایند.عدم تکمیل فرم به منزله ابراز تمایل جهت استفاده از سرویس می باشد.
موسسه اموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی اشرفی اصفهانی
ایندانشگاه بیش از ده سال سابقه فعالیت دارد که از محیط نسبتا بزرگی نسبت بهبقیه دانشگاهها برخورداره که که در حال توسعه نیز میباشد و در سپاهانشهراصفهان واقع است. در زیر خصوصیات این دانشگاه را براتون میگم
1 - اخلاق رئیس این موسسه که آقای انشایی هست عالیه
2 - سرویس رایگان رفت و برگشت دارد که از دروازه شیراز شروع میشد و در دانشگاه پیاده میکند
3 - سلف کار درست که در برنامه غذایی هفته ایش کباب - مرغ - ماهی- گوشت و.. جای دارد ( ژتون هر غذا فعلا 350 تومان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 - از نظر قانون و مقررات سختگیریهای خودش را دارد بصورتیکه مثلا درب ورود دختر و پسر از هم جداست و استفاده از چادر برای دختران الزامی میباشد. همچنین مسئولین دانشگاه با برگزاری کلاسهای مختلط رابطه خوبی ندارند.
5 - انتخاب واحد بصورت دستی انجام میشود
6 - تنوع در ترم تابستانش وجود ندارد و اکثر دروس ارائه شده عمومی بوده اند
7 - از نظر نمره دادن نمیشد به صورت کلی گفت چون استاد با استاد کاراش فرق میکند
8 - از نظر سطح علمی بهتون بگم که همه ی این موسسات در یه حد هستند
9 - ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ( این دانشگاه کارشناسی ارشد هم دارد )
10 - یه ویژگی که سپاهانشهر دارد اجاره خونه های اینجا بالاست و به مراتب هزینه مواد غذایی هم بالاست
11 - آدرس این موسسه : اصفهان - سپاهانشهر
موسسه اموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی نقش جهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دانشگاه از اون دسته دانشگاه های نوپا است که خیلی کوچیکه و در خود اصفهان واقع شده
1 - محیط کوچک که درمرکز شهر واقع شده ( چند منزل مسکونی که به هم وصل شده است )
2 - نداشتن سرویس و رفت و برگشت
3 - ترم تابستانش امسال از تنوع خوبی برخوردار بود
4 - از نظر سطح علمی بهتون بگم که همه ی این موسسات در یه حد هستند
5 - آدرس این موسسه : اصفهان - خیابان چهارباغ پایین - خیابان شیخ بهایی
موسسه اموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی علوم و فناوری سپاهان
ایندانشگاه در سال 83 تاسیس شده که از دو ساختمان جدا از هم تشکیل شده و در آخرین نقطه سپاهان شهر واقع شده است.
1 - اخلاق رییس این موسسه خیلی خوبه که آقای توکلی میباشد
2 - این موسسه با اینکه ساختمان جدیدی دارد ولی یه مقداری رفت و آمد سخته (منظور اینکه از ایستگاه اتوبوس تا در دانشگاه یه مسافتی را باید طی کرد ) ولیچون تازه جاش عوض شده شاید سرویس براش بزارند
3 - این دانشگاه یکی از موسساتی است که دانشجوی مهمان زیاد میپذیرد چون هم تنوع درسهاش زیاده هم نمره خوب میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 - از نظر قانون و مقررات زیاد به دانشجو گیر نمیدهند
5 - یکی از ساختمونای قبلیش را برای دخترها خوابگاه کرده
6 - همونطور که گفتم همه ی این موسسات از نظر سطح علمی تا حدودی در یه سطحندو براتون بگم که اگه اینجا قبول بشید از نظر نمره پشیمون نمیشید
7 - این دانشگاه دارای سلف تو خودشه که ژتونش فعلا 350 تومنه
8 - تنوع درس در ترم تابستان این موسسه بسیار بالا است به طوری که دروس اختصاصی زیادی ارایه میدهد
9 - انتخاب درس به صورت اینترنتی انجام میشود
10 - یه ویژگی که سپاهانشهر دارد اجاره خونه های اینجا بالاست و به مراتب قیمت مواد غذایی هم بالاست
ادرس این موسسه : اصفهان- سپاهانشهر ( فاصله سپاهان شهر تا دروازه شیراز حدود 15 دقیقه )
موسسه اموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی جهاد دانشگاهی
منفقط همین را بهتون بگم که این دانشگاه به شدت سخت به دانشجو میگیرد بهطوریکه من دانشجویی از این موسسه میشناسم که کاردانی را در 6 ترم گرفتهبعضیهاشون با 6 ترم هم نتونستند مدرک بگیرند.
این دانشگاه قبلا با دانشگاه صنعتی اصفهان تو یه جا بودند ولی الان از اونجا اومده بیرون و مستقل شده. یک کیلومتر که به سمت شاهین شهر بروید میرسید به این دانشگاه. محیط تقریبا بزرگیه ( نسبت به بقیه غیر انتفاعی ها ) دانشجوهاش هم خیلی زیاده ( حدود 5 - 6 هزار ) کتابخونه تقریبا بزرگی هم داره. سایت کامپیوترش زیاد بزرگ نیست البته هر وقت دلت بخواد میتونی کارکنی چون اکثر دانشجوهاش اصفهانین و سایت خالی میمونه.
درباره استاداش: استاد خوب داره و استاد افتضاح هم داره. دکتر منتظری که هوش مصنوعی تدریس میکنه و از دانشگاه صنعتی اصفهان میاد. دکتر تفضلی که اونم از صنعتی میاد و معماری و نظریه زبانها تدریس میکنه. اما یه استاده مهندسی که مدرکش لیسانس بود ... یه استاده پایگاه داده هم هست که هیچی بلد نبود و بچه ها اعتراض کردن ولی به جایی نرسید. ( بچه شهید بود )
دانشجوهایی که قبول میشن واقعا درس خونن.خیلی درس میخونن البته بیشتر به فکر معدل هستن نه یادگیری. اگه یه کم درس بخونی راحت معدلت بالا 15 میشه. مدرکش هم میگن از دانشگاه صنعتی اصفهان صادر میشه و مهر اونجا رو میخوره که البته الان دیگه اینجوری نیست. یه نصیحت از من: به فکر معدل نباشید و فقط به تخصص فکر کنید چون اگه 6 ترمه هم تموم کردید اشکال نداره فقط یه چیزی یاد بگیرید. درباره خوابگاه هم بگم که اگه اینجا قبول شدین به فکر خوابگاه نباشید چون وضع خوابگاهاش افتضاحه ( خوابگاه نیست بلکه یه خونه ست ) باید خونه بگیرید.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
رده بندی کلی این چهار دانشگاه از نظر امکانات، اعتبار و سطح علمی :
1 - موسسه غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی اصفهان
2 - موسسه غیر انتفاعی شهید اشرفی اصفهانی
3 - موسسه غیر انتفاعی علوم و فناوری سپاهان
4 - موسسه غیر انتفاعی نقش جهان
منبع:کد:www.karshenasi.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در مورد سپاهان باید بگم ریاست رو آقای ارباب بر عهده دارند.
اتوبوسهای آزادی-سپاهان شهر(فاز ۲) هم ۳ هفتهای هست که تا دم دانشگاه هم میرند و از اونجا هم دوباره به سمت میدان آزادی برمیگردند.
از نظر مقررات هم یه خانم حیدری هستند و روزهای زوج حضور دارند که چیزی نگم بهتره.
سلام عزیزان میخواستم بدونم چند موسسه غیر انتفاعی هست که فقط مقطع کاردانی ارائه میده
هیچ کدومشون همچین کاری نمیکنند هم کارادنی دارن و هم کارشناسینقل قول:
نقل قول:
سلام فاصله سه دانشگاه غیر انتفاعی شاهین شهر تا دروازه شیراز چند دقیقه است؟
[ با عرض سلام و خسته نباشيد.
مي خواستم بدونم موسسه شهيد اشرفي يا موسسات ديگر براي رشته عمران در مقطع كارشناسي ناپيوسته شاخه ديگري جز ساختمان دارند يا نه؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين
سلام
مي خواستم ببينم موسسه غير انتفاعي اشرفي و ديگر موسسا ت در مقطع كارشناسي ناپيوسته براي رشته عمران (عمران) پذيرش دارند.
سلام
من میخواستم ترم تابستون امسال در مؤسسه آموزش عالي علوم و فناوري سپاهان درس معادلات دیفرانسیل و اخذ کنم
لیست برنامه هاشون و گرفتم و اعلام شده که این درس با خانم میرزایی ارائه شده
اول میخواستم راهنمایی کنید اگر این استاد و میشناسید که از نظر نمره چطور هست چون خیلی در نظر نمره از این دانشگاه تعریف کردید من این درس و 3بار گرفتم این دفعه دیگه میخوام پاس بشه :)
و دوم این که برای 2ماه تابستون خانه برای اجاره میشه پیدا کرد ؟ و کلا اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید....
:5:
سلام دوست عزیز.
من خودم با ایشون درس ریاضی مهندسی داشتم که البته همون بار اول و با نمره کامل پاسش کردم اما در مورد ایشون میتونم بگم که زیاد اهل نمره اضافه کردن نیستند.درس دادنشون هم یه مقداری سریع هست و البته تمرین هم کم حل میکنند.امتحان پایان ترم رو یه مقداری از سطح جزوهای که گفتند بالاتر میگیرند اما اگه سوالی رو هم شبیه جزوه بدن حتما اعدادش تغییر کرده و یه مقدار سختتر شده.
البته همه این چیزایی که من گفتم بر حسب شناختی بود که از ایشون و در درس ریاضی مهندسی داشتم اما فکر نکنم توی درس معادلات هم تغییر زیادی در شیوه کارشون بدن.
سلام
بین این 2 غیر انتفاعی استان اصفهان کدومشون بهتره ؟ ( رشته صنایع)
صنعتی فولاد اصفهان
-فرزانگان اصفهان
در مقایسه با علم وفرهنگ تهران چی ؟؟؟ به میشه یه اولویت بندی کنین ؟!!!!
سلام یه کمکی می خوام من تو کنکور کارشناسی امسال 14 هزار شدم رشته نرم افزار اهل اصفهان اگه کسی می تونه منو تو انتخاب شهر بیرون از استان اصفهان کمک کنه ممنون
سلام من امسال توی کنکور کارشناسی رتبم 1800 شده، میخواستم منو راهنمایی کنید بین این دو دانشگاه کدوم رو انتخاب کنم: 1- سپاهان 2- اشرفی خودم بیشتر دوست دارم برم سپاهان به خاطر اینکه می خوام معدلم خوب بشه. توی دفترچه هم نوشته اشرفی شهریه هاش از همه جا بیشتره برای چی؟
البته رشتتون رو نگفتین اما:نقل قول:
شما ممکنه جهاد دانشگاهی هم بتونی قبول بشی.
توی اشرفی یه مقدار سختگیری زیادتر از دانشگاه سپاهانه.من خودم هم تازه از سپاهان فارغ التحصیل شدم.:46:
دانشگاه سپاهان یه مقدار از لحاظ فضای آموزشی و سلف و ... کوچکتر از اشرفیه.اما نمره گرفتن راحت تر از اشرفیه(البته به شرطی که گیر استادهای بیخود نیفتی)
از یکی از بچههایی که توی دانشگاه اشرفی بود سوال کردم که چرا شهریههاشون بیشتره گفت خودمون هم نفهمیدیم علتش چیه :31:
من رشتم نرم افزاره، محل سکونتم خیابان بزرگمهر هستش برای همین یخورده برام سخته بخوام برم جهاد(البته اگه می ارزه بگید) برای همین یا سپاهان یا اشرفی. ببخشید منظور شما اینه که هیچ فرقی بین سپاهان و اشرفی نیست! نه از نظر استاد نه از نظر سطح علمی؟ شما که از سپاهان فارغ التحصیل شدید میشه یه توضیح بیشتری در مورد این دانشگاه بدید. پیشاپیش ممنوننقل قول:
جهاد دانشگاهی که سختگیریش بیشتر از اشرفی،سپاهان و ... است و اینطور که من شنیدم به این راحتیها نمره نمیدن.نقل قول:
از نظر استاد که اشرفی به خاطر قدمت و اعتبار بیشتری که داره اساتید بهتری رو هم جذب خودش میکنه اما حدود ۲ سال هست که با دانشگاه سپاهان تبادل استاد هم دارند و در واقع دانشگاه سپاهان برای رسوندن خودش به سطوح بالاتر سعی در استفاده از اساتید مجربتر کرده.که البته باید بگم یه جورایی عامل این کار مدیر گروه قبلی نرمافزار و خود ماها بودیم که دائم از دست اساتید ناله میکردیم:31:
سطح علمی هم اشرفی چند مرحله از سپاهان بالاتره اما همونطور که گفتم سپاهان سعی داره این فاصله رو کمتر کنه و تا حدودی هم موفق شده.:46:
قسمت حراست دانشگاه:
آقای توکلی،آزاد و خانم حیدری:گشت محسوس و نامحسوس دانشگاه این ۳ نفر هستند.آقای آزاد معمولا اخلاق ثابتی داره و زیاد به دانشجوها گیر نمیده اما اگه از طرف اون دو نفر شارژ بشه خدا به داد دانشجوی منشوری برسه.
آقای توکلی معمولا زیاد گیر میده بخصوص اگه دختر و پسر دانشجو رو با هم در حال مکالمه ببینه و یه مقداری تیپها رو نامتعارف تشخیص بده اما خدا خیر داده این ترم آخر خیلی به من و همگروهیهام برای پروژه کمک کرد که توی یه محیط ساکت به کارمون برسیم.
خانم حیدری هم که کارش راه افتادن توی دانشگاه و گیر دادن به دختر و پسراست.
قسمت آموزش:
ریاست این قسمت رو آقای آبادی بر عهده داره که اگه سرحال باشه راحت باهات کنار میاد و برخوردش خوبه اما اگه سرحال نباشه بداخلاق میشه.
خانم زینی،آقا و خانم عشقی هم توی این قسمت هستند که معمولا خوب با دانشجو کنار میان اما خانم زینی موقع انتخاب واحد و حذف و اضافه یه مقدار بد قلق میشه.
ریاست:
آقای ارباب:تا اونجایی که بتونه به دانشجو کمک میکنه و افرادی هم که دور و بر ایشون هستند مثل خودشون هوای دانشجو رو دارند.
کتابخانه:
آقای امینالرعایا مسئول این قسمت اما خود من زیاد با این قسمت و مسئولش سروکار نداشتم اما از بچهها تعریف خوبیشون رو شنیدم.
قسمت امور مالی:
کسایی که این قسمت کار میکنند حتی حاضرند برای ۱۰۰۰ اومن فایل دانشجو رو ببندند تا کارش به تسویه حساب کامل برسه و فایل رو باز کنند.آقای مالکی که توی این قسمت کار میکنه برخوردهای بدی رو با دانشجو انجام میده اما این هم به شانس بستگی داره که ممکنه با یه دانشجو بد برخورد کنه و با دانشجوی دیگه خیلی خوب برخورد کنه.آقای فلاح و مابقی پرسنل هر چند از قانون کلی این قسمت پیروی میکنند اما خیلی خوش برخورد هستند.
امور دانشجویی:
با این قسمت هم برخوردی نداشتم اما مسئولای خوبی داره.
مدیرگروه نرمافزار:
استاد کفایی مدیر گروه نرمافزار هست.استاد خوبیه و اگه بتونه به دانشجو کمک میکنه اما بعضی وقتا اون اقتداری که مدیرگروه باید برای حق دانشجو داشته باشه رو نداره.
از استادهای خوب نرمافزار هم میتونم به استاد جان نثاری،باقری،کفایی،دکتر بصیری اشاره کنم.
امیدوارم توضیحات کافی باشه اما اگه باز هم کمکی ازم بر اومد خوشحال میشم کمک کنم:46:
سلام
کسی درباره رشته عمران راغب اصفهانی اطلاعی داره؟
سطح علمیش؟
فضای آموزشیش؟
و البته نمره دادنش؟
ممنون میشم حداکثر تا ظهر فردا (13 شهریور) جواب بدید
مرسی
سلام به همه اقا من یه واحد از الکترونیک عمومی دارم الانم ترم 4 هستم یعنی پاییز امسال درسم تموم میشه رشتم هم برق قدرت ناپیوسته هستش یعنی فوق دیپلم
این یه واحدو دانشگامون ارایه نمیده به نظرتون کجا برم؟؟؟از کجا میتونم امار بگیرم؟؟؟یعنی باید یک به یک زنگ بزنم دانشگاهها؟؟؟خونمون هم اصفهانه و دانشگاه بنیان شاهین شهر دری میخونم چکار کنم این یه واحد همش تو مخمه!!!معرفی به استادم که نمیدن چون ازمایشگاس؟؟؟چیکا کونم؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
کسی نیس جواب مارا بده ؟کارمون در حد مرگ و زندگی شده!!!
سلام دوست مننقل قول:
دانشگاه موظف هستش که به شما اون واحد رو بدهد....
ولی اگر ارائه نداد و شما دانشجو ترم اخر باشید میتونید اون یک درس رو مهمان بگیرید یک دانشگاه دیگر.
برای اطلاع از ارائه این درس وارد سایتهای دانشگاه مربوط شوید و به صورت مهمان ببینید ارائه میشود یا خیر
پیروز باشید
سلام دوستان
جهاد دانشگاهی اصفهان چجور جاییه ؟ کسی به شخصه تجربه تحصیل توی این دانشگاهو داشته ؟
راستی رشته فناوری اطلاعات
سلامنقل قول:
ميشه لطف كنيد اطلاع رساني كنيد كه كدوم دانشگاه رشته ي كارداني به كارشناسي حسابداري بازرگاني را داره.ممنون ميشم .:n16:
سلام،من ارشد مجموعه مدیریت موسسه غیرانتفاعی راغب اصفهان قبول شدم،چون خودم مسیرم دوره خواستم اگه کسی اطلاعاتی درباره این دانشگاه داره بگه،پست همه دوستانم خوندم اما چیز زیادی دستگیرم نشد
اگه امکانش هست راجع به وضعیت دانشگاه،رتبه استادا و مدارکشون و میزان شهریه هم اطلاعات بذارین
در کل به نظرتون برم این دانشگاه خوبه؟اینده داره منظورم برای ادامه تحصیله مدرکش معتبره؟
خیلی ممنون
نقل قول:
درود
شهریه موسسات غیرانتفاعی مثه موسسات غیرانتفاعی دیگه است.شهریه ها سراسری هستند ربطی به موسسه ندارد
به نظر من اینده داشتن یا نداشتن به رشته و کار بستگی داره و نه به دانشگاه
مدرک موسسات غیرانتفاعی مثه مدارک دولتی است چون موسسات غیراتنفاعی زیر نظر وزارت علوم هستند
اگه کار دارید همیو برو لااقل شهریه اش از ازاد کمتره و نمره گرفتن هم راحت تره.اما اگه کار داری و میخوای واسه این رشته کارتو ول کردی خیلی با دقت انتخاب کن
ممنون که جواب دادین،راستش که کار ندارم اما شرایطم طوری نیست که بگم حتما میتونم دوباره بخونم و کنکور بدم
فاصلمم زیاده،به نظرتون با توجه به اینکه ارشد 2 روز در هفتس میارزه که برم البته گفتن که خوابگاه داره
رشتشم مدیریت مالیه،نمیدونین یه ترمش حول و حوش چقد میشه؟
ممنون