اینو چطور میگید؟مطمئنید؟نقل قول:
Printable View
اینو چطور میگید؟مطمئنید؟نقل قول:
داداشی اعصاب نداریا.نقل قول:
خوب نیست بچه توو این سن اعصابش انقد ضعیف باشه ، بدو برو یه لیوان اب یخ بخور تا اعصابت آروم بشه ، بدو.:27:
یعنی چی پیج فایلو غير فعال نكنم؟نقل قول:
حالا 32 بیتی رو بریزم یا 64؟
فرق ULTIMATE با ENTERPRISE چیه؟ :41:
پیج فایل بخشی از هارد هست كه سیستم به عنوان رم در شرایط اضطراری استفاده می كنهنقل قول:
پیش فرض ویندوز فعال بودنش هست
اقدامی نمی خواد
مگر بخواهی غیر فعالش كنی كه با یك گیگ رم نباید غیر فعال بشه
نسخه انترپرایز امكاناتی برای همكاری در شبكه با سرورها داره
همین التیمیت هم زیاده:31:
اهان مرسی:46:نقل قول:
دوستان سیستم من قدیمیه یعنی مادر بردم از نوع AGP و هارد هم SATA هستش ( البته دو تا هارد جداگانه در مجموع 300 گیگ داردم)
گرافیگ : 256
رم : 768
سی پی یو : AMD 2.6 Athlon XP
میخواستم بدونم با مشخصات فوق می تونم ویندوز 7 رو روی سیستمم نصب کنم یا ارزش نداره ؟
درود
رم شما باید حداقل 1 گیگ باشه cpu شما پایینه ولی اگه بتونی رمتو برسونی به 1 گیگ یا بالاتر از لحاظ cpu مشکلی نداری.
موفق باشی.
درود
حاجی یه سوال فوری دارم جان خودتون اگه این پستو دیدید و سر در میارید جواب بدین
من سیستمم قدیمیه
cpu=2
ram=512
graphic 64 ATI
حالا میخوام ببینم میتونم روش ویندوز 7 نصب کنم؟
اگه جوابتون منفیه پس چی و هی میگن ویندوز 7 با همه جور سخت افزاری کنار میاد؟
خیر نمیتونید ! یعنی اگه نصب کنید سرعتتون خیلی پایینه !نقل قول:
درود
حاجی یه سوال فوری دارم جان خودتون اگه این پستو دیدید و سر در میارید جواب بدین
من سیستمم قدیمیه
cpu=2
ram=512
graphic 64 ATI
حالا میخوام ببینم میتونم روش ویندوز 7 نصب کنم؟
اگه جوابتون منفیه پس چی و هی میگن ویندوز 7 با همه جور سخت افزاری کنار میاد؟
کنار میاد یعنی سازگاری داره , یعنی سخت افزارها رو به راحتی میشناسه .
2 _ دیگه قرار نیست ویندوز 2009 روی سیستمهای تا این حد پایین جواب بده !
دوست عزیز شما میتونید 7 رو نصب کنید و اجرا بکنید ولی سرعتتون خیلی کم میشه مثل اینکه یه ویروس از نوع کرم افتاده رو سیستمتون! چون اولا CPU تو کمه و همینطور Ramتون. اصلا به شما پیشنهاد نمیکنم:11: XP هم ویندوز خیلی عالی هست ولی چون 7 اومده از چشم بعضیها افتاده!نقل قول:
من با xp کار میکنم و از ویستا فقط برا بازیهای dx10 support استفاده میکنم.
می خواستم صبر کنم تا عرضه رسمی 7 بعد برم سراغش.
اینجا پستها رو خوندم وسوسه شدم.جفت xp و vista رو بیخیال شم 7 نصب کنم به مشکل بر نمیخورم؟(از هر نظری)
پایداره؟اذیت نمیکنه؟گیر بی مورد نمیده؟کرکش مشکلی نداره؟
همین سوالهایی که پرسیدی رو برعکس کن!!! یعنی به مشکل بر نمیخوری مگه اینکه با کامپیوتر تازه آشنا باشی-از نظر پایداری که 7 حرفی برای گفتن نداره و به همین راحتیها تسلیم نمیشه:21:-اذیت که چه عرض کنم منظورتو نفهمیدم-مگه ویندوز XP گیر بی مورد میداد؟!:13:وقتی ویندوز پیغام یا اروری میده دلیل داره همینطور که نمیشه!- نه کرکش مشکل نداره اما باید یه کرک جدید و خوب که تو تایپیکهای ویندوز 7 هست پیدا کنی.نقل قول:
من خودم همیشه از xp استفاده می کردم ویستا که اصلا نگو آمار گواه بر دلیله ...
این ویندوز 7 هم خوبه ولی به نظرم باید باهاش جور در بیاری یه کم اول ها زیادی نا آشنا می زنه :ی:31:
ولی به قول دوستان و حودم xp یه چیز دیگه هست ...
دوستان دیگه عمر ماکروسافت تموم شده.
پیشنهاد میکنم برید سراغ دنیای متن باز.
میشه واسه این حرفت دلیل بیاری!!!نقل قول:
من که عشق vista
یه ویندوز رو سیستمم نصبه اونم ویستا هست
آقا چيميگي من بعد 8 سال :31: :18: تازه ويندوز را ياد گرفتم حالا ميگي برم...نقل قول:
اونوقت فکر کنم 90 ساله مي شم تا لينوکس رو ياد بگيرم! :19:
در ضمن من خودم از XP يه ويستا کوچ کردم حالا هم از ويستا به 7 !
به نظر من 7 از ويستا بهتره و ويستا هم از XP !
اونايي که ميگن XP بهتره به نظر من يک اشتباه بزرگ مي کنند چون XP در مقايسه با ويستا و 7 هيچ امکاناتي نداره!
چون نمیده از xp استفاده میکنم.نقل قول:
گفتم چون rtm هستش ممکنه بی دلیل به خودش بپیچه یا اذیت کنه.وگرنه شما صحیح میفرمایید سیستم عاملی که سالهاست ارائه شده و 3تا سرویس پک براش اومده و رو 70% PCهای جهان نصبه بی دلیل ارور نمیده:5:
من خودم از هفت استفاده میکردم ولی بازم برگشتم به ایکس پی سیستمم هم مشکلی با هفت نداشت ولی ایکس پی یه چیز دیگس .
من یه سیستم با مشخصات زیر دارم.
Cpu:AMD 1800 MH
ram:2Gig
Graphic:nVidia 8400 256 mb
Hard:500
ویندوز سون رو ساپورت میکنه.
اگه جواب بدین ممنون میشم.
آره ساپورت می کنه ولی اگر یه کم cpu بالا تر بود بهتر اجرا میکرد.نقل قول:
با همون 1 درصد کاربر لینوکس دیگه ...نقل قول:
ویندوز 7 که همه جوری ساپورت میکنه حتی با 512رم و 128گرافیک و 1800CPU اما مهم بازدهیشه!نقل قول:
از من سون تازگی زیاد هنگ میکنه نمی دونم چرا مثلا با ویژوال استودیو 8 وقتی برنامه را اجرا می کنم اگر خطای در برنامه باشه بخواهد برگرد به محیط هنگ میکنه و یا اگر با kmplayer یکفایل باز میکنم میزنم به جلو یا می خواهم ببندمش هنگ میکنه یا چندتا برنامه ام را بلوکه کرده هی این پیغام 3 تایی که یکی از ان close the programm را بالا میاره نمی دونم چرا ؟
می خواهم پاک دوباره نصب کنم خدا کنه خوب بشه ؟
سیستم من : cpu 4400 2 core ram 3 gig vga=1024 geforce gt
مشکل نه از سیستم شماست و نه از ویندوز!نقل قول:
مشکل اینه که اون نرم افزارهایی که میگید بلوکه میشن و هنگ میکنن مخصوص XP ساخته شدن و چون 7 تازه اومده هنوز همه گیر نشده, اگه یادتون باشه وقتی Xp هم تازه اومده بود همین مشکلها رو داشت!
خلاصه کلام اینکه: به مرور زمان مشکلات 7 حل خواهد شد-و مشکل از هیچ چیز جز ساپورت نیست.
این دنیا فقط به درد برنامه نویس ها و شبکه کارها می خوره. نه به درد کاربران عادی.نقل قول:
دقیقا مشکل ما هم شناختن همین زمانی هست که مشکلات 7 حل می شه. می خوایم اون زمان رو پیدا کنیم تا همون موقع ویندوز ویستای آپدیت شدمون رو به 7 ارتقا بدیم.نقل قول:
به نظر من که نباید عجله کرد. 7 که در نمی ره. بهتره که صبر کنیم تا نسخه نهایی بیاد. البته اگه دنبال دردسر نمی گردید!
xp بنده خدا که عمریه به بهترین نحو کار داده و خواهد داد . در ویستا بسیاری از نرم افزار ها مشکل دارند حتی نرم افزارهایی که مخصوص این ویندوزند ( یکی از دوستان هم به هسته ی اجرایی ضعیف این ویندوز اشاره کردند که کاملا درست است و در خیلی از سایت های معتبر به هسته ی اجرایی نسبتا ضعیف این ویندوز اشاره شده ) . 7 هم که تازه از آب دراومده و قطعا حالا حالا ها براش باگ پیدا میشه .کافیه تو گوگل سرچ کنین :
windows 7 bugs
(ویژگی برجسته 7 در سرعت بالاشه ( که اونم بستگی به سیستم طرف داره ) و البته نسبت به ویستا از خیلی از لحاظ ها خیلی خیلی بهتر شده ) و اما لینوکس: من واقعا از این ویندوز آروم تر ندیدم حتی نسبت به xp هم آروم تره . نه بیجا ارور میده نه خود بخود هنگ میکنه و .... کلا به نظر من xp و لینوکس عالیند (بقیه را بیخیال )
میشه بگید ویندوز کجا بیجا ارور میداد و هنگ میکرد؟؟؟(واقعا برام سواله خواهشا جواب بدید)-و این کلمه تون (کلا به نظر من xp و لینوکس عالیند) میشه دلیل بیارید که چرا عالیند؟!نقل قول:
و اما لینوکس: من واقعا از این ویندوز آروم تر ندیدم حتی نسبت به xp هم آروم تره . نه بیجا ارور میده نه خود بخود هنگ میکنه و .... کلا به نظر من xp و لینوکس عالیند (بقیه را بیخیال )
من بعد کلی این دل اون دل کردن بلاخره 7 رو نصب کردم
این اتفاقاتیه که برام افتاد:
نصبش خیلی راحت تر از xp بود
نیاز به نصب هیچ درایوری نداشت خودش همه رو شناخت (منتها هیچ کدوم از نرم افزاهای dvd مادر برد رو نتونست نصب کنه)
با ویدوز مدیا سنترش خیلی حال کردم
در کل خیلی روون کار میکرد با2 تا بازی که نصب کردم هیچ مشکلی نداشت: greed , AssassinsCree
نتونستم pc suite for sony ericson که نرم افزار مربوط به گوشیم - سونی اریکسون مدل P1 - رو نصب کنم مجبور شدم آخرین ورژنش رو دانلو و نصب کنم اما به زحمتش می ارزید چون بر خلاف xp که همیشه برای کانکت شدن از طریق بلوتوث باید جون می کندم این بار با 7 به راحتی می تونم کانکت شم.
نرم افزار MyPhoneExplorer هم که برای مدیریت موبایله هم خیلی بهتر از xp اجرا میشه - از دست error هاش خلاص شدم.
نرم افزار الکل رو نتونستم نصب کنم.
دیکشنری نارسیس رو نصب کرم اما کرکش رو نتنونستم اجرا کنم در نتیجه نارسیس هم نمی تونم استفاده کنم.
خیلی از نرم افزارهای زیر 30مگی که ار اینترنت دانلود کرده بودم اجرا نشد مجبور شدم برم آخرین ورژنش رو دالود کنم تا اجرا شه!
نتیجه اخلاقی:
اگر نگران این هستید که 7 با نرم افزارهاتون به مشکل بخوره اول برید یه پکیج 2009 از نر ام افزاها بگیرید تا خیالتون راحت بشه.
من لرد 2006 دارم با خیلی از نرم افزارهاش مشکل داره.
در کل به نظر من 7 خیلی از xp بهتره هرچند یکی دو روز اول به خودتون میگید مگه مریض بودم xpرو عوض کردم!
در این که درایو مادربوردتون رو نشناخت در اینه که باید درایوهای مخصوص ویندوز 7 یا همون درایوهای ویستا هم روش میفته, رو از سایت شرکت سازنده سخت افزارتون دانلود و نصب کنید.نقل قول:
نرم افزار الکل هم من یه تایپیکی در مورد مشکل با الکل تو همین انجمن ویندوز 7 دیده بودم اگه یه گشتی بزنی میتونی مشکلت شاید با الکل حل کنی.
گفتم نیازی به نصب درایور نداشتم یعنی همشون رو شناخت. ولی با نصب نر م افزارهاش مثل EPU-6 , ... مشکل داشتم که اونها رو هم دانلود کردم.نقل قول:
اصلا یکی از محاسن 7 اینه که از نصب درایور کارت گرافیک و مادر برد و کارت شبکه و ... خلاص میشی
دوستان برای اینکه اطلاعات غلط نداده باشم میگم :نقل قول:
کرک نرم افزار نارسیس رو هم تونستم اجرا کنم کافی بود از طریق run as administrator اجراش میکردم.
الان بهترین ویندوز 7 هستش
از هر لحاظ که بخواین حسابشو کنین
ماشالله!!! از چه لحاظ؟نقل قول:
راستی جوجه رو آخر پاییز مشمرن نه الان!
هنوز ویندوز 7 واسه کاربراش جواب پس نداده پس نمیشه برچسب بهترین روش چسبوند.
سلام...نقل قول:
جنابه آقا حق با شماست جوجرو آخره پاییز میشمرن (مثل الان که همه دارن از ویستا و 7 استفاده میکنن:18:)
احتمالا سیستم شما پنتیوم 2 هستش:31:وگرنه دلایلشو میگفتمنقل قول:
از چه لحاظ؟
موفق باشی♥♥♥
هیف که حوصله جر و بحث و aQoa رو ندارم!!!نقل قول:
بعدشم شما با چه دلیل و آمار و اسنادی میگید همه دارن از ویندوز 7 استفاده میکنن!!!
ببینم شما که تو اداره آمار جمهوری اسلامی کار نمیکنی؟ اگه میکنی بهم بگو چند تا سواله دیگه ازت بپرسم:21:
آره همینجوری بمون تا روزگارت بچرخه!!!نقل قول:
کم آوردی-راستی نگفتی تو اداره آمار کار میکنی یا نه؟:38:
It's me::5::21::8::7::12::39::25::26::16::15::17::thumb sup:
and It's You::18::9::37::42::45::3::24::29::47::34::blink:: weird::grrr::thumbsdow
دوست عزیز نمیدونم چرا الکی بحث میکنینقل قول:
فکر نمیکنم اینجا جای مناسبی برای این حرفا باشه
اگر هم فکر میکنی کم اوردم از کوته فکریته
موفق باشی♥♥♥