والا من تا حالا نشده كه گوشي خراب يا غير اصل بخرم ... بنظرم ... مهم نيته آدماسسسسسسس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
والا من تا حالا نشده كه گوشي خراب يا غير اصل بخرم ... بنظرم ... مهم نيته آدماسسسسسسس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب !!! من هميشه مي كم !!! نيت بايد پاك باشه !!!!:27:نقل قول:
ولي دور از شوخي پول برسه دستم احتمالا يه كارايي بكنم ....:20: من انتظار داشتم يه همجين كوشي با اين امكانات كمتر از 300-350 بيدا نكنم ! به خاطر همين فعلا بيخيال شده بودم ... ولي 200 تومن واقعا قيمت بصرفه اي هست ...
خيلي گوشيه خفنيه ... ميگم يه خورده بيوفتي دنبالش ميبيني كه ان گوشكوب و جي امنيا رو قورت ميده.
اگه منظورت از اصل بون غیر چینی بودنه همه گوشی هایی که ایران هست چینی هستن حتی اون نوکیا هایی که روش زده فنلاند و شما ime چک میکنی میبینی اروپاست من خودم یه مدت تو کار گوشی بودم میدونم قضیه چیه یعنی کلا تو اسیا گوشی غیر چینی نمیتونی پیدا کنی مگه فامیلات از اروپا و امریکا بیارن
اما اگه منظورت از غیر اصل بودن مثل گوشی های چینی نوکیاست که حتی سیستم عامل ندارند خیالت از این بابت راحت باشه موتورلا از این حیث مشکلی نداره فقط از جایی که میخری 24 ساعت مهلت تست بگیر
بله حرف شما تایید میشه اما یه مشکل اساسی داره که باعث شد من بفروشمش اونم نداشتن دکمه بود که گاهی واقعا ادم رو اذیت میکنه ولی امکاناتش فوقالعاده هست در حد پی سی پاکت بطوری که جدیدا حتی فیلهای office 2007 رو هم میخونه پی دی اف هم که خوراکشه سرعت در حد لالیگا ولی اون مشکلی که گفتم دارهنقل قول:
به همين دليل من از گوشيهاي تاچ فاقد كيبورد به شدت بيزارم .... نسبت بشون حسه خوبي ندارم .... تا خود صبح نميشه بيدار بمونم ... دارم ميرم مهموني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفروشمش اونم نداشتن دکمه بو
خب اين كه كيبورد نداره حرف داره مخصوصا براي من كه ادم اس ام اس بازي هستم ! ولي خب خط كه مفته ! از اين N-GAGE به عنوان اس ام اس استفاده مي كنم ! از اون به عنوان يه كوشي درست و حسابي !!! D:نقل قول:
N-GAGE كه دستمه رو مي خواستن 40 تومن بخرن :| ... مي كن بز خري مي كنن ملت ها !!! ولي عمرا من از شر اين خلاص بشم !!!
سلام به همه
آقا ما نمیدمنیم این moto چی داره که اینجا اینجور دارن ازش تعریف میکنن
بابا moto تو کار گوشی های تا شو
الان عشق فقط فول تاچه
ولمون کنید بابا
moto???
چند تا برند میگم برید بخرید و حالشو ببر
اول apple
دوم samsung
سوم htc
چهارم =دیگه بقیشون تریپ ضایع بازیه نگیر پولتو حرام نکن
كويا همين a1200 هم كه بحث سرش هست فول تاجه ... :20:نقل قول:
Apple خريدن جيب پر پول مي خواد و دل خوش ... لا اقل توي ايران (خبر هايي كه از قيمت iPhone 3G S توي تهران به كوشم رسيده تن رو مي لرزونه !!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو !!! اين قاب فابريكشه همينه يا خود طرف عوض كرده ؟؟؟ يعني قابش شيشه اي هست (جنسش منظورم نيستا !!!)
---
بي زحمت اين لينك يوتيوب رو ببينين !!! اين Theme ش هست ؟؟؟ خيلي شبيه اي فون هست اين منوش !!! حتي اين حالت باز شدن قفلش كه ديكه كاملا شبيه Iphone هست !!! اين جريانش جيه ؟کد:http://www.youtube.com/watch?v=Beq_Wv7EZkU
عكس هاي منوش خيلي ضايع بود !!! ولي اين لينك بالايي !!!! يعني كلا رفته روي مخم !!! يعني واقعا ميشه براش تم Iphone درست كرد ؟؟؟
اينم سايتي كه توش عكس هاي منوش رو ديدم ريويوش رو شما هم بخونين !!!
$ رو بردارين !!! مثل اين كه اين جا ----- هستش !!!کد:http://www.gsm$aria/Reviews/Review.aspx?review=113
گوشی e6 از a1200 بهتر است اما این برتری زیاد هم محسوس نیست یعنی ( از لحاظ صدا ( کیفیت مطلوب 64 پلی فونیک به جای 40 پلی فونیک در a1200 ) , باتری , ...) نسبت به آ1200 بهتر است در واقع یک مقدار از باگها و ایرادهای آ1200 توی این گوشی کمتر دیده میشه ....البته باید قیمت بیشتر گوشی e6 و این که این گوشی حدود 1 سال از a1200 دیر تر وارد بازار شده رو هم در برتری اون در نظر گرفت .نقل قول:
E6 هم قابليت هاش مثل همين a1200 هست ؟؟؟!!
e6 قيمتش جقدره ؟؟؟ ولي به نظرم همين a1200 با اين كه تاشو هست بهتره ! همون طور كه دوستمون كفت فراگير تره ! و برنامه هاي بيشتري داره !!! فقط يكي بياد بكه اين iPhone Theme جريانش سركاريه هكه جيجيه !!! ما كه توي كفيم ...
نقل قول:
نام بازي : Extreme Air Snowboarding
اين جيه ؟؟؟ ... نوع فرمت خاصيه ؟؟ يا فقط بازي بيش فرض مبايل هست ؟؟؟
---
بعضي جاها زدن FM رو بخش مي كنه و بعضي جا ها زدن كه قابليت راديو نداره ؟؟؟ بلاخره كدومش ؟
اره درپوشش شیشه ای هستش.به نظر من این گوشی یکم قدیمی شده و خاک هم اطراف ال سی دیش زیاد جمع میشه.توی این رنج قیمت برو سراغ سایر گوشیهای موتو
سلام به همه دوستان عزيز...!
تاپيك جابي هستش اما خوب اگه نتركوننش.....!
مثلا جي ؟؟؟ اين e6 طراحيش زياد جذاب نيست ! مثل كوشي هاي SonyEricson هست سري هاي K :| و جون محصول 2006 هست فكر كنم از نظر نرم افزاري هنوز قوي نباشه ! به نظر من اكه قديمي باشه مشكلي نيست ! فقط به نظر من مهم اينه كه از نظر نرم افزاري قوي باشه !:27:نقل قول:
اين همون Theme يا مدل خاصي بود كه مي كفتم !!!
بالاي صفحه ي يوتيوبش نوشته
Motorola A1200 Tunado
اينم عكس هاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع همون Iphone Lock هست !!! كه بايد اين نشانه هه رو بكشيش تا قفلش باز بشه !!!(خيلي هم خوب كار نمي كنه ! ولي خيلي شيكه !)
اين در واقع همون منوي iPhone هست !!!:19:
اينم كه همون صفحه ي شماره گير iPhone >>> در حالي كه تصوير هايي كه من از منوي اين كوشي ديدم خيلي با اين فرق مي كرد !!! اون منو ها خيلي خيلي بدرد نخور بود !!!
---
مدل هاي جديدترش مثل a1600 و a1800 قيمتشون جه طورياست ؟؟؟ البته اينا تنها فرق اساسي كه به نظرم با اين a1200 دارن اينه كه GPS رو سابورت مي كنن و اين يه مزيته عاليه !!! D: ولي باز هم به نظرم طراحي اين a1200 نسبت به اين a1600 و a1800 خيلي بهتره (و همجنين قيمت شيرينش !!!) اينا فقط GPS دارن و فقط يه مكابيكسل دوربينشون زياد تر شده !!! يه خورده هم اين اسبيكرش اين كيلوبايت هاش رفته بالا !!!
خب يه سري تحقيقات كردم ... اين كوشي بنظرم تركونده !!! بي زحمت يه a1200 دار بياد به سوالاي قبلي من جواب بده !!!
به به ... و كشفيدم كه Tunado در واقع سيستم عامل كوشي هاي iPhone هست !!! ولي خب اين يه سيستم عامل Open source نيست بس يقينا اون مستر بالايي هكش كرده ...!نقل قول:
بر طبق منابع معتبر، سیستم عامل Android شرکت گوگل روی گوشیهای A1200 شرکت موتورولا اجرا میشود.
يعني با اين اوضاع !!! مي شه روي اين كوشي اين سيستم عامل ها رو ريخت بس بايد بشه نرم افزار هاي مربوطشون رو هم روش اجرا كرد ؟؟؟!!! D: !!!
اون وقت مثلا نصب كردن و هك كردن اين ها راحته ؟؟؟ يعني مثلا اكه زديم همه جيز رو خراب كرديم راحت ميشه تنظيمات بيش فرض كارخونه رو بركردوند ؟؟؟ يا همون فلشش كرد !!!؟؟؟
bersam @
عزيز ، فكر كنم بري توي تاپيك A1200 اين سوالات رو مطرح كني بهتره. يا صبر كني جاني سرو كلش پيدا بشه -كه فكر نكنم بياد- !!
سوالات عموميت رو من ميتونم جواب بدم ... ولي تخصصي ها رو شرمنده.
تم آيفون داريم ... ولي خوب اين كه شما ميگي -قفل صفحه كليد- اين بنظرم ديگه تم نيست. ولي مطمئنم كه ميشه سيستم عامل مينگ -اسم ا1200- رو عوض كرد. حتي من ديدم ويندوز هم روش نصب كردن.
ديشب حدود 10 تا كليب از يوتيوب دانلود كردم و سه جهار تات ريويوي طولاني رو مطالعه مي كردم !!!
تا 6 صبح بيدار بودم !!! حالا كه نيكاه مي كنم كلا نخوابيدم ! D: !
فقط مشكل اساسي كه دارم رفتم به جند تا مبايل فروشي بزرك سر زدم ... همشون كفتن ديكه نوي اين كوشي توي بازار نيست ... من اصفهانم ... كسي مغازه اي رو ميشناسه كه موتورولا بياره ؟؟؟ (اكثر مغازه ها فقط دو سه مدل موتورولا رو دارن) اون وقت دست دومش به نظرتون مي ارزه بخرم ؟؟؟ جون كويا كوشي نو نيس ... خدا رو جه ديدي ... شايد از تهران رفتم خريدم ... به نظرم ادم خوبه بره كوشي bluetooth چيني اصل (!!!!!) اك بخره ! اما دست دوم نخره ! معلوم نيست چي از اب در مياد !!!
---
فقط يه سوال تا اين مستر جاني بيادش !!!
مثلا اين جيزي كه شما مي كي و ميشه سيستم عاملش رو عوض كرد ... اكه مثلا زدم همه جيز رو خراب كردم مي تونم بعد درستش كنم ... يا همون به تنظيمات اوليه فلشش كنم ؟؟؟ بعد هم يه سري تحقيقات كردم ... ديدم كه ميكن مثلا روي فلان ورزن فريم ور (؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) c2crack نصب ميشه !
از اين لحاظ جه طوري ورزنش رو جك كنم و جه ورزني از بقيه بهتره ؟؟؟
خوشبختانه این گوشی های موتورلا دارای بوتلودر هستند و در صورت خرابکاری و اگه گوشی روشن نشد میتونی به حالت بوت ببری و درستش کنی ولی اگه نرمافزار سری e رو روی سری r و بلعکس بریزی احتمال داره بوتلودرتم خراب بشه و با تست پوینت میتونی مشکلت رو حل کنی اما برای فهمیدن نوع گوشی میتونی تو منو شماره گیری این رو تایپ کنی www008w که در این صورت ورژن گوشیت مشخص میشه
درباره خرید هم میتونی از طریق سایتاقدام کنیکد:www.gooshishop.com
به نظرم آ1200 گوشی قدیمی هستش و بهتره به جاش 1600 رو بگیری.سایر گوشیهای موتو مثل وی8 هم گزینه ی مناسبیه.
۱۶٠٠ طراحی خوبی نداره ... باز هم ۱۸٠٠ قابل قبول تره ... ولی به نظر من نمی صرفه که به خاطر یه جی پی اس و یه دوربین بهتر و یه اسپیکر قوی تر ۱٠٠ هزار تومن پول اضافه داد ... البته باطری قوی تری داره ... ولی باز هم فکر نمی کنم به خاطر چند ساعت شارژ بیشتر ۱٠٠ هزار تومن اختلاف قیمت خوب باشه ... توی ریویو های خارجی هم می خوندم اکثرا نظر می دادن که همون ۱۲٠٠ بهتره !نقل قول:
(قيمت a1200 روي 190-210 هست ولي اين جوري كه توي اين سايت نوشته :
قيمت a1600 روي 290-310 هست ...کد:http://www.gooshishop.com/
A1200
ِA1600کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=246
)کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=737
و در مورد v9 ...
اوه بیخیال این یکی !!! همین v3i برام کافیه ! این گوشی ها بیشتر به درد نسل گذشته می خورن (v3i رو دادم دست پدر جان !!!)نقل قول:
نام گوشي: RAZR2 V9
تاريخ معرفي : سه ماهه ی دوم سال 2007
باند فركانس:
باند :
HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
سيستم عامل نوع: ندارد
مشخصات ظاهري وزن: 125 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 103 عرض : 53 ضخامت : 13.3
رنگ بندي گوشي : بنفش
من دنبالش گوشی هستم که دست کاربر رو باز بزاره ... بتونم خودم مشخص کنم می خوام از چی استفاده کنم ... نه فقط چند تا بازی و برنامه ی جاوا روش نصب کنم ...
(کلا اسم جاوا رو پیش من نیارین که من فقط به عنوان یه مزیت اضافه بهش نگاه می کنم ... مثلا برای اجرای بعضی بازی ها یا بعضی برنامه ها ... در کل گوشی باید سیستم عامل جدا داشته باشه)
نکته ی جالب این جاست ! به چند تا از دوستام زنگ می زدم و می گفتم که موتورولا !!!کلا فقط همین که می گفتم موتورولا فقط می پرسیدن چرا موتورولا !!! ولی به نظرم بد نیست ! حتی همین v3i هم بدک نیست ... ولی نیاز من رو بر طرف نمی کنه ...
---
به به جناب جاني اين پايين هستش!!! D:
bersam جان اون تم آیفون هستش . در مورد قفل هم اون یه برنامس که نصب میشه یعنی شما اینو run میکنی دیگه اون قفل میاد روی صفحه .اگه میگی عاشق بازی به جز جاوا هستی خوب شاید این انتخاب خوبی نباشه! در ضمن صفحه کلید این گوشی واسه تایپ اس ام اس واقعا کوچیکه مثلا دیگه در حال راه رفتن نمیشه اس ام اس داد. با یک دست نمیشه در گوشی رو باز کرد ( میتونین یه مسابقه واسش برگزار کنین ببینین کی میتونه ) البته در مورد صفحه کلید هم خوب یه برنامه ی شبیه ساز صفحه کلید آیفون هم هست. از لحاظ نصب سیستم عامل های دیگه هم مثلا من qtopia رو روش نصب کردم اما مشکلی داشت این بود که آنتن نمیداد!!
در مورد نحوه ی فهمیدن فیرمویر هم همون روشی که rozysara ی عزیز فرمودن عالیه. شما اگه طبق روش فلش کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد برای فیرمویرهای قدیمی تر باید ببینین r هستن یا e اما دیگه واسه جدیدا فرقی ندارن.
راستی احمد آباد و اصفهان سل سر زدی ؟ من دیدم احمد آباد هست! از فلکه وارد بزرگمهر که میشی یه مغازه نرسیده به کوچه ی اول. اما خواستی بگو واسه خرید پستی از تهران کمکت کنم. اما این گوشی واقعا از لحاظ مد پذیری بهترینه همونطور که گفتم از لحاظ سخت افزاریم حتی ram و حتی دوربینش رو هم عوض کردن! (که البته سخته و توی ایران ما باید بیخیال بشیم) در مورد a1200 وe6 هم پلتفرم و کرنل یکسانی دارن و دلیل مطرح نشدن e6 فقط قیمت بالای اونه! اگه واست دوربین- gps,.... واست مهم نیست a1200 بهتر از a1600,a1800 میتونه باشه اما خوب دیگه گوشی های جدید هم قیمتشون پایینه ( حالا باز بگم u9 رضا میگه نگو خز میشه :) )
راستی کاظم v8 رو پیشنهاد داد که linux هست و سیستم عاملش جدیدتر از e6,a1200 هست . اما v9 همون سیستم عامل synergy هست! که میگی نمیخوایش!
اوه اوه بله !!! ولي من جه كنم ! اين a1200 جشم من رو كرفته !!! v8 هم خيلي شبيه به v3i هست ... يه تنوعي جيزي لازمه ديكه !!!نقل قول:
خب من كه كفتم كه ...نقل قول:
اگه میگی عاشق بازی به جز جاوا هستی خوب شاید این انتخاب خوبی نباشه! در ضمن صفحه کلید این گوشی واسه تایپ اس ام اس واقعا کوچیکه مثلا دیگه در حال راه رفتن نمیشه اس ام اس داد. با یک دست نمیشه در گوشی رو باز کرد ( میتونین یه مسابقه واسش برگزار کنین ببینین کی میتونه
ولي من مثلا توي اين كليب هايي كه مي ديدم ... بازي هاي متنوع زيادي داشت كه تحت جاوا نبودن ... مثل Need For Speed و يا اون يكي كه مثل شورش در شهر سكا هست !!! يا برنس اف برشيا !!! البته شايد هم تحت جاوا بودن و اكه بودن به نظرم جاوا توي اين رزوليشن بازي هاي كيفيت بالايي رو ارايه داده (ولي نبودن !!!)نقل قول:
(کلا اسم جاوا رو پیش من نیارین که من فقط به عنوان یه مزیت اضافه بهش نگاه می کنم ... مثلا برای اجرای بعضی بازی ها یا بعضی برنامه ها ... در کل گوشی باید سیستم عامل جدا داشته باشه)
خب راستش بايد بكم كه اين يه مشكل اساسيه ... جون كه من حتي وقتي سوار دوجرخه هم هستم با كوشيم اس ام اس مي فرستم ... :27:
ولي خب ... با توجه به قابليت هاي خوبش ميشه اين يكي رو نديده كرفت !!! حالا يه خورده هم موقعي استراحت اس ام اس ميفرستيم !
بله ... اين مشكل هم واقعا اعصاب خورد كن بايد باشه !!! توي كليب هايي كه دانلود كرده بودم هم ديدم كه طرف نمي تونست با يك دست كوشي رو باز كنه ... ولي بعد از يه ده ثانيه كلنجار رفتن بلاخره بازش كرد ! ولي معلوم بود كه خيلي سخته !!!!
و اما اين يكي !!! اين عكس ها رو ببنين !!! نمي دونم در واقع جي كار كرد(ويديوش رو شب ابلود مي كنم ! متاسفانه حجم ندارم !!!) اين اهن ربا رو وصل كرد بهش ... مثل اين كه مثل يه تقويت كننده ي صدا يا تصوير عمل كرد ... يه خورده دست كاريش كرد و در اخر اون عكسه ... با كيفيت صداي خوب نسبت به قبلش ... و حس مي كنم تصوير بهتر !!! رو به نمايش كذاشت !(توي عكس به خاطر اين كه از فيلم عكس كرفتم خوب معلوم نيست !!!)
-----
دارم يكم در مورد اين 5800 نوكيا هم تحقيق مي كنم ! مثل اين كه با توجه به قيمت 300 تومنيش تركونده !!! 16 ميليون رنك !!! و صفحه ي 3.2 اينيجي و اين قابليت Accelerometer Sensor For Auto-Rotate ادم رو قلقلك مي ده !!! ولي خب ....
اول از همه كه a1200 ارزون تره !!! و بعد هم اين كه Open source هست و بعدش هم اين كه مي توني هر بلايي كه دلت مي خواد سرش بياري !!! (منظورم از راحت بودن فلشش هست !!! اون رو تقي به توقي بخوره بايد بري 5-6 تومن بياده بشي تا فلشش كنن !!!)
راستي يه نكته اي كه كسي در مورد a1200 توجه نمي كنه امكان بخش فرمت ra هست !!! مثل اين كه اين فرمت كيفيت خيلي بالايي رو ارايه مي ده ... متاسفانه اين رفيقم اين مدل رو نداشت ... وكرنه ازش مي كرفتم يه دو سه روزي دستم باشه تستش كنم دقيق خودم !!!
كسي مي تونه ي مقايسه بين 5800 و اين a1200 بكنه ... مخصوصا از نظر نرم افزاري ...
-----
خب اين جور كه معلومه اين 5800 جند تا مشكل داره ... 1. مثل اين كه مي كن كند هست ... 2.نرم افزارهاي محدود ... ولي اكه اين a1200 صفحه ي نمايشكرش بزرك تر بود !!! D: !!! و انسان حريص است به همه جيز !!! D: !!! اخرش كويا قراره يه بار ديكه از موتورولا خريد كنيم ! D: !
دوست خوبم منظورم نوع بازیها هست وگرنه واسه a1200 یه نرم افزاری هست (snesx) که میتونین باهاش rom های نینتندو رو روی این گوشی اجرا کنین که در حال port کردن این برنامه واسه گوشی های جدیدتر هم هستند. برای مقایسه با 5800 هم من خودم باهاش کار کردم جزو بهترین های نوکیاس(به جز کیفیت دوربین کم (که اونم تا حدی قابل رفعه) ) و جنس بدنش . اما من نظر ندم بهتره چون من بین v3x و 5800 هم v3x رو انتخاب میکنم .بله نرم افزاراشم محدوده 5800 اما یه حسی به من میگه شما 5800 میگیرین :)
در ضمن در مورد رادیو داره و حتی با یه نرم افزار میشه رادیو رو بدون هندزفری هم دریافت کرد (که البته توی فضای باز) نمیدونم اگه سوال دیگه ای کردی من جواب ندادم ندیدمش. شرمنده
اوه ممنون ... فقط در مورد اين عكس ها ... و اين اهنربا ...
شايد احتمالا !!! اخه اين مدل خيلي شباهت خاصي به iPhone داره ... من هم كه كلا از Apple و iPhone خوشم مي اد ! ولي اكه از نظر نرم افزاري مثل a1200 نباشه فكر نكنم طرفش برم ... ---نقل قول:
اما یه حسی به من میگه شما 5800 میگیرین :)
ولي اخه مشكل من هنوز با اين نمايشكر اين كوشي a1200 هست !!! ... وكرنه از نظر سخت افزاري خيلي عالي هست ! اون Speaker ش رو هم فوق فوقش عوض مي كنم !(البته اكه بخوره ... اخه اكثر كوشي قابليت اين رو دارن كه Speaker ش رو ارتقا داد ... يا همون دوربينش رو هم كه شما مي كي ... ولي خب ! بايد سابورت كنه ! به هر حال اينا براي من مهم نيست ! بيشتر همون اندازه ي صفحش مهمه !!! D: ! من p1 رو ديدم ... اون صفحش واقعا خوبه ... ولي مثل اين كه اين يه درجه از اون كوجيك تره !!! اخرش بايد خودم ببينم ... الان هم شماره تلفن اصفهانسل رو كرفتم ... زنك بزنم ببينم a1200 رو دارن يا نه ...
و يه سوال از شما كه از هر دو تا كوشي استفاده كردين !
كدوم كوشي به كاربر محيط باز تري مي ده !؟؟ كه كاربر راحت تر بتونه توي فايل ها جرخ بزنه و يا توي نرم افزار ها ... مثلا من از مديريت فايل sony ericsoon خوشم نمي اد ! خيلي يه حال هست ! و فقط مثلا اين مي تونه توي منوي اصلي فولدر بسازه ؟
ببخشيد كه من اينقدر سوال مي برسما !!! اخه بعد از دو - سه سال كار كردن با N-GAGE حالا مي خوام يه كوشي جديدي بخرم كه بتونه من رو حسابي راضي كنه !!!
---
حالا كه يكم خوندم نظرم تا حدودي عوض شد ... 5800 مثل اين كه خيلي مشكلات داره !!! يه پست بود جالب بود برام !!! نوشته بود كه "شانسيه ديكه !!! براي يكي قابش مشكل داره ! يكي سخت افزاري مشكل داره !!!" ما هم كه كلا شانس نداريم !!! هم قابش در به داغون در می اد !!! هم نرم افزاری همش هنگ می کنه !!! همين a1200 خيلي بهتره بابا !!! جوي استيك هم نداره كه !!! ولي اين شتابسنج رو داره كه نمي دونم جه طورياست ... ولي يه شتابسنج توي يكي از مدل هاي سوني اريكسون ديدم ... خيلي قوي نبود !!! بيشتر فانتزی بود تا کاربردی !
سلام دوستان
دقایقی است که در جمع گرم شما هستم وخوشحالم
فعلا ما که اماتور هستیم واشنایی زیادی با این سایت ندارم
ولی بدون اغراق سایت اموزنده ای است
موفق وموید باشید
اول در مورد اون عکس بگم که نه تقویت صدا میکنه و نه تقویت تصویر :)
من ویدئوش رو ندیدم اما از جوابی که میدم مطمئنم (البته دوستای دیگه هم که همه استادای منن نظر بدن شاید اشتباه کنم ) ( راستی رضا کجاست ؟ ) :46:
این گوشی ها از یه آهنربا (magnet ) استفاده میکنن واسه تشخیص باز یا بسته بودن در گوشی . a1200 هم وقتی که درش بسته باشه نمیتونه مثلا فیلم بگیره یا پخش کنه یا تماس بگیره . حالا کاری که میشه کرد اینه که با استفاده از یک آهنریا موسوم به refrigerator magnet اومده یه جوری به گوشی حالی کرده که در گوشی بازه :31:
و با در بسته این کارا رو هم کرده . این قطعه هم ایناهاش این زیره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینکه زیاد سوال میپرسین به نظر من که اینجوری نیست من خودمم وقتی میخوام گوشی عوض کنم همینطورم . اینجا هم همه ی دوستان کمک میکنن که مشکلا رفع بشه . اینم که من دیر جواب میدم به این علته که با vista مشکل اینترنتی دارم و ubuntu هم به قول شما خیلی یه حاله :31:
در مورد منوهای هم به نظر من منوی ساده (مثل سونی و نوکیا ) برابره با امکانات کم. اما در مورد a1200 این صدق نمیکنه. a1200 joystick داره ها. من اگه خودم میخواستم امتحان کنم واسه تنوع هم که شده بعد از چند وقت یه برند دیگه مثل موتو رو هم امتحان میکردم (شاید دیگه رو ی این برند موندین) :46:
از لحاظ های متفاوت میشه a1200 و 5800 رو مقایسه کرد اما واسه شما اگه رابط کاربری مهمه من میگم a1200 سره اما از لحاظ اندازه lcd و دوربین و... 5800 بهتره. ولی به قول شما باید توی دست بگیرینش. راستی a1200 با چند کیفیت متفاوت از لحاظ ساخت و قیمت توی بازار هست اگه تفاوت قیمت بود بدونین که این ساخت میتونه دلیلش باشه. به احمد آباد نزدیکی برو اونجا هم یه نگاه بکن و قیمت بگیر
راستی رضا کجاست ؟:31: گیر دادم به این داداش رضای گل :11:
بله درسته !!! همينه !!! D: !!!نقل قول:
جوي استيك رو منظورم 5800 هست كه جوي استيك نداره !
بي زحمت اين عكس رو ببينين !!! نمي دونم جرا اين عكس خيلي خيلي خيلي برام جذاب هست !!! ايا اين نوع خاصي از اين كوشي هست (مثلا سري i هست ؟؟؟) نمي دونم فرقش با بقيه عكس هايي كه از كوشي ديدم جيه !!! ولي اكه اين كوشي مثل اين باشه ! اندازه ي نمايشكرش هم خيلي خيلي خوبه !!! ولي توي عكس هاي ديكه كه مي ديدم !!! خيلي يه حال بود !!! اين خيلي بيشتر شبيه يه smart phone هست ! تا اون عكس هاي قبلي با زواياي ديكه !!!
مثل اين كه ادم فكر مي كنه اين كوشي صفحه ي نمايش خيلي كوجيكي داره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی رضا کجاست ؟
الكي پست نميدم ... درباره اون آهنربا ... كه حرفاي جاني تاييد ميشه ... توي عكس هم مشخصه. من خودم قبل از ئي8 ؛ يو 700 سامسونگ داشتم ... اون موقعه بين1200 و 700 مونده بودم ... هر دو هم يه قيمت داشتن ... دليل اصليه كه 700 رو خريدم قطره كمش نسبت به 1200 بود -من اندازه گوشي خيلي برام مهمه- ولي حقيقا بعد از چند وقت پشيمون شدم .. نه اينكه 700 دلم رو بزنه ؛نه ولي 1200 دنيايي براي خودش داره.
bersam جان ، درباره اون عكس هم 1200 معموليه ... البته بماند كه اين گوشي چندين مدل داره -فكر كنم چند مدل 1200 داريم ، جاني كوشي.؟!-.
من خودم الان رفتم تو فكر 1200 ... چون واقعا از دياموند و امنيا چيزي كم نداره .... از لحاظ نرم افزاري .
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)نقل قول:
راستی رضا کجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر دادم به این داداش رضای گل
bersam, perjixen
:27::27::27:
احتمالا همين طوره !!! توي يكي از مدل ها نوشته بود Quad-Band UnLocked !!! كه ما هيجيش رو نفهميديم ! :27:نقل قول:
كدوم مدلش بهتره ؟؟؟
---
اين حافظه ي كم خود كوشي مشكل براي نصب برنامه ها ايجاد نمي كنه ؟؟؟ مثلا همين كوشي كه من دارم N-GAGE فقط 3 مك حافظه ي داخلي مجاز داره كه براي نصب برنامه ها مشكل ايجاد مي كنه ... يا براي ارسال بلوتوث ...(نمي دونم جرا ... مثلا اكه فايل حجمش از اين 3 مك بيشتر باشه مي كه حجم كافي براي ارسال فايل نيست ... رمم هم خالي خالي باشه فرقي نمي كنه !)
من در واقع از اين 8 مك هيج استفاده اي نمي كنم !!! ولي خب ! مي خوام فقط بدونم اين 8 مك مشكلي ايجاد نمي كنه ؟؟؟(توي همه ي كوشي ها زياد هست اين حافظه ....)
نه مشكل فضايي نداري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي ئي8 كه ميشد هم روي خود گوشي و هم روي مموري جانبي برنامه نصب كني.
راستي :
اين چيه......؟!؟! يكي توضيح بده :-)
ایول چه خوشگله چی هست حالا گوشیه :دی
نه جدا چیه چنده :دی
یکی توضیح بده :دی
چخه بچه ... باز كه اومدي اينجا .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
دقيق نميدونم ... ولي ويندوز موبايله ... از دكمه استارت پايين گوشي معلومه.
ولي آمار دقيق دربارش ندارم.
مثل اين كه هر جيزي هست windows mobile هم هست ... من اول با e7 اشتباهش كرفتم ... الان ميرم كشفش مي كنم !!!
---
تمام اين ها رو جك كردم !!! محصول جديده !!! فكر نكنم هنوز توي بازار اومده باشه !!!نقل قول:
A Series
معرفی و مشخصات گوشی A810
تخصصی ترین بررسی گوشی A1200
معرفی و مشخصات گوشی a3100
معرفی و مشخصات گوشی a1800
E Series
معرفی و مشخصات گوشیE6
معرفی و مشخصات گوشی E680i
معرفی و مشخصات گوشیE7
معرفی و مشخصات گوشی E8
Krzr K Series
تخصصی ترین بررسی گوشی Krzr K1
تخصصی ترین بررسی گوشی Krzr K3
L Series
معرفی و مشخصات گوشی L6
معرفی و مشخصات گوشی L7
تخصصی ترین بررسی گوشی L9
Rizr Z Series
معرفی و مشخصات zn200
تخصصی ترین یررسی گوشی Rizr Z3
معرفی و مشخصات گوشی MotoZINE ZN5
معرفی و مشخصات گوشی RIZR Z6c
تخصصی ترین بررسی گوشی Rizr Z8
معرفی و مشخصات گوشی Rizr Z9
معرفی و مشخصات گوشی Rizr Z10
U Series
معرفی و مشخصات گوشی U3
معرفی و مشخصات گوشی U9
تخصصی ترین بررسی گوشی U9
V Series
معرفي و مشخصات گوشي ve25
معرفی و مشخصات گوشی V3i
معرفی و مشخصات گوشی V6
معرفی و مشخصات گوشی ve66
معرفي و مشخصات گوشي ve75
معرفی و مشخصات گوشی V8
تخصصی ترین بررسی گوشی V8
معرفي و مشخصات گوشي V8 Luxury
معرفی و مشخصات گوشی V9
معرفی و مشخصات گوشی Ve
W Series
معرفی و مشخصات گوشی W230
معرفي و مشخصات گوشي W233 Renew
معرفی و مشخصات گوشی W270
معرفی و مشخصات گوشی W375
معرفی و مشخصات گوشی W377
معرفی و مشخصات گوشی W395
معرفی و مشخصات گوشی W5
معرفی و مشخصات گوشی W510
Other Series
معرفي و مشخصات گوشي i425
معرفی و مشخصات گوشی Pg2000
معرفی و مشخصات گوشی Q9
تخصصي ترين بررسي گوشي Q9h
معرفی و مشخصات گوشی Z6w
معرفی و مشخصات گوشی Z8
معرفی و مشخصات گوشی Marco
معرفی و مشخصات گوشی Aura
خسته نباشی:دینقل قول:
دقيق نميدونم ... ولي ويندوز موبايله ... از دكمه استارت پايين گوشي معلومه.
اینو که عمه هوشنگم فهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]