آخه خیلیا محدودیت مکان و مسیر رفت و آمد و ... دارننقل قول:
به خصوص ما دخترا........:41::13:
Printable View
آخه خیلیا محدودیت مکان و مسیر رفت و آمد و ... دارننقل قول:
به خصوص ما دخترا........:41::13:
منم درصدام اینا هستن:
ادبیات:46/9
عربی:16
معارف:24
زبان:30
ریاضی:8
فیزیک:26
شیمی:28
رتبه منطقه 1 : 22733
رتبه کشوری:55557
ببخشید ها ..... ولی شماها همتون باید به یه روان شناس مراجعه کنید . رتبه ی من شد 15741 منطقه 2 . وقتی رتبه خودمو دیدم . 100 درو از خوشحالی دور پذیراییمون دویدم. الان هم اگه لطف خداوند شامل حالم بشه . میتونم یکی از دانشگاه های غیر انتفاعی امام رضا (ع) یا سجاد مشهد یا شیخ بهایی اصفهان یا علوم و فنون مازندران که واقعا از دانشگاه های دولتی چیزی کم نداره ( هم از لحاظ امکانات ، هم از لحاظ اساتید ) قبول شم . شماها هم میتونید . چون رتبه هاتون انقدر ها هم بد نیست . ولی رشته های پایین تر : مثل نرم افزار ، IT ، مدیریت و یا ... . بعدش اگه این هم نشد ، آزاد که هست بابا . حالا واسه ارشد میریم هممون دولتی .
تجربه نشون داده اونایی که رتبشون واسه کارشناسی خوب نشده توی ارشد خیلی موفقن .
به امید اون روزی که هممون مدرکمونو گرفتیم ، وگذاشتیم در کوزه داریم آبشو نوش جان میکنیم ....
من نمیدونم چرا این تاپیکو تا الان ندیده بودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جای خالیم اینجا حس میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31000 منطقه 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم رتبه اول مال خودم باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ای ول به نخبگان کشوری
منم 43000 کشوری شدم البته تو زبانهای خارجی و 15000 زیرگروه 1(مترجمی و ادبیات زبان)
فکر کنم دوباره قبول نمی شم اونی که میخوام( دانشگاه غیرانتفاعی مفید قم (مترجمی)(حضوری)
هی هی هی هی هی هی هی هی .................................................. ..................
دانشگاه آزاد مونده شاید اونجا قبول شین
منم هستم!!!
من بد بخت چی کار کنم؟
پارسال از تیر شروع به درس خوندن کردن تا رسید روزی 12 ساعت. همه می گفتن یه رتبه عالی می یاری
البته اوردم!!!!!!!!!!!! 32 هزار و خورده ای!!!!!!! مثل پتک خرد تو سرم:19::19::19::19::19:
می دونم جایی قبول نمی شم.حالا بشینم باسه ساله دیگه یا اگه آزاد قبول شدم برم؟
من آزاد شرکت نکردم (خریت محض)ولی اگه آزاد قبول شدی حتما برو چون دوباره خوندن فقط زمان را از دست دادننقل قول:
هی هی هی هی هی هی هی هی .................................................
ساعت درس خوندن مهم نیست. کیفیت مهمه. اینکه از اون 12 ساعت چقدر استفاده ی مفید کردین.نقل قول:
یکی از دلایل نتیجه نگرفتن شما هم میتونه کم تست زدن باشه. :46:
البته تاثیر معدل رو هم ازش نگذر. همینطور تاثیر فوق العاده ی درصد ریاضیات که همین 2 تا آخری به من ضربه زد. :41:
حالا شما اگه بخوای بمونی برای سال بعد بستگی به روحیات خودت داره.
من سال دومی بودم. پارسال رتبه ی منطقه 1 من حدود 25 هزار و 400 بود که امسال رسیدم به 9 هزار و خورده ای. البته اصلا راضی نیستم به نسبت زحماتی که کشیدم.
باید روحیه 2 برابر داشته باشی برای سال بعد.
خیلی وقتا مخصوصا اوایل دی ماه خیلی افکار منفی میاد سراغت. واقعا بعضی وقتا به پوچی میرسی.
باید روحیه فوق العاده ای داشته باشی برای اینکه 1 سال دیگه همه ی اون مطالبی که یه بار یا حتی چند بار خوندی رو چند بار دیگه هم بخونی.
واقعا کلافه کنندست.
اگه از نظر مالی مشکل نداری برو آزاد. برای ارشد درس بخون بیا دولتی. حتی بعضی از آزادها از بعضی دولتی ها بهترن.
اگه سوال داشتی پیغام بده بهم.
کلا بعد از 2 سال با کوله باری از تجربه میتونم یه مشاور حسابی بشم. :31:
به شدت تایید میشه ، اصلا به سال دوم فکر نکن . واقعا زجرآوره . فکرشو بکن همه دوستات با خیال راحت دارن میرن دانشگاه بعد تو نشستی تو اتاق داری درس میخونی . واقعا باید روحیه ات در سطح جومونگ باشه که بتونی طاقت بیاری .:31:نقل قول:
اگه آزاد قبول شدی حتما برو ...
نقل قول:
از اینکارا نکنیا آزاد قبول شدی پاشو برو دیگه انشالله برای فوق بیشتر تلاش می کنی
منم 46000 شدم گند زدم رفت میرم آزاد
همینش مسئلست. :دینقل قول:
من تو خونه بودم درس میخوندم هی تلفن میزدن بهم که پاشو بیا بیرون دیگه. بترکی چقدر میخونی؟ :دی
خسته نشدی اینقدر خوندی؟
واقعا سخته با اینا کنار بیای. :46:
نقل قول:
تو آزاد رشته کامپیوتر/نرم افزار زدم چون آی تی نداشت حالا برم یا نه؟ خوبه ؟ اصلا میصرفه 4 سال کامپیوتر بخونی؟ بازار کار داره؟
بچه ها آزاد قبول شدم برم؟:8::8::8::5::5::5::5::41::41:
بعضیا هستن که واقعا سال دوم نتایج قابل توجهی میگیرن
اگه فکر میکنی میتونی امسال عالی باشی
اگه کاری هست که به نظرت پارسال نکردی و امسال میتونی انجامش بدی
و بویژه اگه مشکل سربازی نداری
اگه واقعا میتونی دور دوستاتو خط بکشی
اگه خیلی پرطاقتی
پس سال دوم میتونه باعث بشه هیچ وقت احساس پشیمونی نکنی
ولی رشته کامپیوتر رشته خوبیه مخصوصا اگه یه کوچولو پارتی تو یه جایی داشته باشی
صرفیدنش هم با خودته
بازار کار که داره
ولی علاقه شرطه
چون همش با برنامه نویسی اینا سر کار داری اگه دوست نداشته باشی زود خسته میشی و....
منم 21000
--------------
نمیدونم چیزی راجع به برنامه نویسی تحت وب شنیدی یا نه ؟ از اونجایی که کشور ما در حال پیشرفته ، در چند سال آینده مخصوصا در شهرهای بزرگ اکثر کارها بصورت الکترونیکی انجام میشه و کسانی هم که با این برنامه نویسی تحت وب آشنا باشن نونشون تو روغنه . و فقط هم باید IT یا نرم افزار خونده باشی تا این برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیری . در ضمن برای ادامه ی تحصیل توی خارج از کشور هم فوق العاده است .نقل قول:
موفق باشی ...:11:
من هم با اينكه خیلی درس خوندم بد شد رتبم
ویرایش ..................
:37::45:دوستان كي ميدونه چرا امسال ان قدر ترازها رشد كرد 1000تاروي هر رشته امده:19:
اخ . خدا از دلت بشنوه.رتبه ی بد از نضر شما چیه ؟ مثلا رتبه ی بد من 30000 .شما چطور . البته یه میکرون هم ناراحت نیستم.ازادمو میرم.
من که بد بخت ترم! مکانیک نجف آباد تا نمره 4000 گرفته اونوقت من که نمره کلم حدود 5000 بود قبول نشدم فقط به خاطر اینکه انتخاب دوم زده بودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخ . خدا از دلت بشنوه.رتبه ی بد از نضر شما چیه ؟ مثلا رتبه ی بد من 30000 .شما چطور . البته یه میکرون هم ناراحت نیستم.ازادمو میرم.
نقل قول:
اگر مشکل شهریه ندارین معلومه که باید برین که چی 1 سال بمونی پشت کنکور . رشتتونم خیلی خوبه حیفه از دستش بدی
منم خدا رو شکر آزاد رو قبولیدم.
مهندسی نرم افزار - نجف آباد
حالا باز خوبه این دانشگاه آزاد آبرومونو خرید....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ميگم بد نيست شما 1 سال ديگه بخونيد ازاد هر جا به غير از تهران قبول شده باشيد ارزش رفتن نداره:31::5:
هر كس براي سال دوم مي خونه اعلام كنه ما هستيم :37:
خوش به حالتون آزاد شرکت کردید من که واقعاً خـ.(ر). یت کردم شرکت نکردم دولتی که تو زیان 43000 شدم
هی هی هی هی هی هی هی هی هی هی .................................................. .................
آهانقل قول:
بعد شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدم یه مشورتی بکنم باهاتون
عمران تهران جنوب برم یا سراسری اصفهان صنایع
احتمالا نمیدونی دانشگاه نجف آباد اگه بهترین دانشگاه آزاد ایران نباشه یکی از سه تای اول هست!نقل قول:
ميگم بد نيست شما 1 سال ديگه بخونيد ازاد هر جا به غير از تهران قبول شده باشيد ارزش رفتن نداره
منم که خیلی قبل تر اعلام وجود کردم! : دینقل قول:
هر كس براي سال دوم مي خونه اعلام كنه ما هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من عمرانو برو!نقل قول:
اومدم یه مشورتی بکنم باهاتون
عمران تهران جنوب برم یا سراسری اصفهان صنایع
سراسري اصفهان صنايع:31:نقل قول:
براساس ارزش دانشگاهنقل قول:
شهرستان ارزش ازاد رفتن ندارهههههههه
همه همينو ميگن:5:
نميدونم شماها اين امارو از كجا گرفتين ولي من كه از يكي از اساتيد دانشگاه ازاد پرسيدم:5::5:نقل قول:
سلام
من سراسری 55000 شدم و آزاد هم مهندسی عمران بوئین زهرا قبول شدم.
2 تا سوال :
1. میشه از تهران رفت بوئین زهرا و برگشت ؟
2.توی دفترچه انتخاب رشته اصلا بوئین زهرا مهندسی عمران نداره ولی تو کارنامه زده که قبول شدم.قضیش چیه ؟ بعدا اضافه شده ؟
از کجا میشه لیست رشته هایی که بعدا اضافه شدن رو بدست آورد ؟
ممنون
ما بیشماریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم که خیلی قبل تر اعلام وجود کردم! : دی
(البته یهو دیدی من سراسری قبول شدم)
:10:دوستان سال دومي هر تجربه اي دارند بگن كه سال دوم بخونيم براي 3 رقمي
من چند صفحه ی قبل گفتم.
مهم ترین چیز حفظ روحیه هست و مهم تر از اون گوش ندادن به تحریکات دوستان و فامیل و ...
امار دوستمون کاملآ درست بود .نقل قول:
دانشگاه نجف اباد الان از مدرن ترین , با سابقه ترین و بهترین دانشگاههای ازاد ایران هست . سطح علمی بالایی هم داره !
فقط کافیه 1بار برید توی دانشگاه ببینید چی میگم :27: .
امسال هم اکثر رشته هاش تراز بالای 6000 میگیرفت و حتی عمرانش با 6550 از تراز خیلی از رشته های دانشگاههای تهرانی هم بالاتر بود !
در کنار تهران جنوب و علوم تحقیقات بهترین دانشگاههای ازاد هستند که حتی از بعضی از دانشگاههای سراسری بالاترن
یه سرچی توی اینترنت هم کنید بد نیست:11: