نگفتيد مدلش چي بود؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
نگفتيد مدلش چي بود؟؟؟؟؟نقل قول:
ولا من مدلشو نپرسیدم ولی تو پاساژ شرکا نمایندگی فیلیپس داشت
ولی برات گیر آوردم HTS- 3378
خوبه خودتم یک تحقیق بکن
ورودي USB تلويزونهاي سوني فقط براي عكسه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
يعني هيچ فرمت ديگه نميخونه!!!!!!!
مرسي عزيزنقل قول:
اگه لطف كني يه قيمت بهم بدي و يه سري مشخصات اوليه ....
تشكر فراوان:11:
راستي يه نگا به اين مدل شارپ بكنيد : [HTML] http://iran-tejarat.com/News/Cat18/NewsN29716.html[/HTML]
راستي راجع به پاناسونيك sc-pt870 نظرتون چيه؟(مقيسه با فيليپس و سوني)
راستي خيلي مهمه با چه تلويزيوني چه سينمايي بگيريم؟
مثلا با تلويزيون سوني ، سينماي فيليپس و ...
منظورم اينه كه اگه سينما رو از همون برند بگيريم ، بهتر لينك ميشه با TV يا زياد مهم نيست ؟؟
ممنون
دوستان مدل V550 فول hd هست یا خیر؟ ( 32 اینچ )
اخه توی یه سایت دیدم نوشته 2 مگاپیکسل اما قیمتش 850 تومن !!!
عزیزم من که به شما گفتم قیمتش تو پاساژ شرکا 460 بود
حالا راجع مدلش هم اگر تو گوگل این مدل را سرچ کنی راحت پیدا می کنی
در مورد پاناسونیک هم به نظر بنهده از ال جی و سامسونگ یکم بهتره ولی همون آشغاله
در مورد لینک کردن تیوی هم با سینما خانگی مهم امکانات سینمای خانگی هست نه لینک شدن منهم همسن اشتباه رو کرد سونی برداشتم چ.ت تلویزیونم سونی بود به متوجه شدم که اشتباهی کردم به نظر من تی وی تو سونی بگیر سینماتو فیلیپس
دوست عزیز از نظر شما صدای همه سینماها آشغالن سونی که آشغاله پاناسونیک که آشغاله سامسونگ و ال جی هم که دیگه هیچی ... میشه شما آدرس مرکزی رو که این سینماهارو تست و احتمالا بعدش راهی سطل آشغال میکنید به ما بدین تا ما حداقل بیایم از سطل آشغالش چندتا سینمای خانگی برداریم.نقل قول:
آقای محترم گفتم این نظر شخصیه منه و نگفتم که می دازم تو سطل آشغال حالا حالا خیلی مونده ایرانی ها به اون درجه برسن که وسایل نوشونو دور بریزن در ضمن چرا اینقدر به شما بر خورد مگه شما فروشنده ای ؟
من نمی دونم چرا بعضی ها طاقت انتقاد رو ندارن؟
والا من فروشنده نیستم ولی ظاهرا شما فروشنده ای چون به جز اون چیزی که شما مورد نظرته بقیه رو آشغال میدونی حالا نمیدونم شما اینارو تو اتاق آکوستیک تست میکنی یا میاری روشون تنظیمات ویژه و حرفه ای انجام میدی یا همینجوری یه چیزی میگی که یه چیزی گفته باشی علی الظاهر شما کمتر جنبه انتقاد داری چون من به نظر شما انتقاد کردم حالا دیگه خود دانی.نقل قول:
من برا يكي از اقوامم كه تلويزيون سامسونگ داشت سينماي خانگي سوني گرفتم.
اون هم مي خواست جشن تولدشون رو راه بندازه كه انصافا خيلي هم خوب جواب داد.
ولي به نظر من سينماي خانگي سوني 2 تا اشكال داره
1-صداي باس رو خوب پخش نمكنه
2-دامنه تغيير صداش پاييينه
دوست من كلا ورودي هاي usb ال سي دي كارايي بالايي ندارند.نقل قول:
در كل پيشنهاد ميشه كه اگه مي خواي تلويزيون سوني بگيري يه سينماي خانگي كه هم usb رو ميخونه و هم ضبط مي كنه رو بگير
البته خوشبختانه تمام سينماي خانگي سوني هم اين قابليت رو دارن.با حدود 320 تومن هم مي توني بخري
يا اينكه يه dvd player-ns728 بگير كه نزديك 110 تومن در مياد كه البته فقط usb رو ميخونه
دوست عزیز من دیگه با شما بحث نمی کنم ولی فقط اینو می گم اگر من فروشنده هستم از چی تعریف کردم من از فیلیپس هم خوشم نیومد تنها چیزی که خوشم امده و خریدم و بعد از فروختن سونیم خریدم پایونییره که واقعا عالیه و الان دارم حسرت م خورم چرا از اول نخریدم...نقل قول:
اینهم از جواب شما خدای نکرده کسی دعوا نداره ولی ما ایرانی ها انتقاد را به جنبه دعوا میبینیم
اینجور باشه تمام منتقدین که تو مجله های معتبر فیلم و سینما که انتقاد می کنن و از فیلم هایی که به نظر من و شما هم هیچ نقصی ندارن انتقاد می کنن باید کارشون رو تعطیل کنن حالا شما از انتقاد یک جنبه دیگه رو می بینید بر من خورده نگیرید...
سلام دوستان
من سوالی در مورد سینمای خانگی سونی داشتم که تاپیک مناسب این سوال پیدا نکردم و بهتر دیدم اینجا مطرح کنم این مسئله رو.
1-یه صدای بوق خیلی ضعیفی از سینما خانگی میاد که اگه دقت کنی این صدا رو میشنوی ! علتش چیه؟ میشه برطرفش کرد؟
2-فیلم BBC - A Taste of Iran رو وقتی تبدیل می کنم به DivX و میریزم رو فلش ، سینما خانگی بعد از اینکه 40 دقیه از فیلم رو خوند دیگه میپره بیرون ، انگار که فیلم تموم شده باشه ، در صورتی که فایل فیلم سالم سالم هست چون با کامپیوتر امتحانش کردم!! باید بگم که اگه فیلم های DivX ی که از اینترنت میگیرم رو بخوام با سینما خانگی ببینم هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد. مشکل از کجاست؟
ممنون میشم کمکم کنید
در مورد سوال اولتون بايد بگم به احتمال زياد شما سيم هاي بلندگو هادقيقا به اون ترتيبي كه در كاتالوك اومده نصب نكرديد بايد به اين نكته خيلي توجه بكنيد. اين مشكل بيشتر كسايي كه سينماي خانگي سوني ميگيرن و به ترتيبي كه در كاتالوك توضيح داده شده عمل نميكنند و در نتيجه از صداش ناراضيند.نقل قول:
يك اشكال ديگه هم امكان داره باشه و اون اينه كه يكي از سيم هاي بلندگوتون خراب وشما اگر دقت بكني و ببيني دقيقا صدايي كه ميگي از كدوم بلندگو مياد ميتوني مشكلت رو رفع بكني.
2-در اين مورد بايد بگم به احتمال بسيار زياد مشكل از كانورت شماست.شما نبايد دستگاههاي پخش كننده رو با كامپيوتر مقايسه كني.در واقع دستگاه هاي پخش كننده از فرمت هاي محدودي پشتيباني ميكنند و اگر در اونها كمي مشكل باشه نمي تونند به درستي پخشش كنند.
نظر من اينه كه شما از يك كانورتور بهتر استفاده كن.
موفق باشي
سلام دوستان، میخواستم بدونم با هزینه 1300 تا 1400 کدوم یکی از ال سی دی های سونی رو بهتره بخرم که کیفیت بالایی داشته باشه؟
2- به نظر شما برند سونی نسبت به محصولات سامسونگ واقعا برتری داره؟
3- نظرتون راجع به 550 40s سونی که 40 اینچ هست، چیه؟
سونی s550 یکی از ضعیفترین مدلهاست واقعا باعث تاسف که سونی داره همچین مدلی میزنه !!
دوستان تو سايز 40 كدوم يكي انتخاب بهتريه ؟ w550 يا v550
با توجه به اينكه از نظر مشخصات تفاوت چنداني ندارن . من جائي خوندم كه سوني v550 منوي فارسي نداره . آيا اينطوره ؟ از نظر كيفيت تصوير (چه كانالهاي ايراني و چه كانالهاي متفرقه) دوستاني كه اين دو مدل رو دارند ، كدوم بهتره ؟
مدل w خیلی بهتره اما w به تازگی داره در ایران مونتاژ میشه نسبت به مدلهای ساخت مالزیش ضعیفتر شده !
v چطور ؟ اونم دستماليش كردن ؟نقل قول:
من دیروز در مرکز خرید گلستان شهرک غرب رفته بود نمایندگی سونی که اونجا هستش
اونجا همه انواع ال سی دی های سونی رو داشت ولی تصویر x450 چهل اینچش بسیار شارپ تر از بقیه بود حتی از 46 اینچش که خودش میگفت این ال ای دی هستش و از همه بهتره ، حالا سئوال من اینه که واقعا اینقدر تفاوت وجود داره یا اینکه تنظیم های این تلویزیون فرق داشته، ولی انصافا خیلی فرق داشت مثلا تمام لبه های یک گل را بصورت خط نشون میداد در صورتیکه در مدلها دیگه کمی بلور بود و تصویر نرم تر بود.
باز هم W خیلی از v بهتره !
با يه نگاه نميشه قضاوت كرد . من عليرغم اينكه همه سري S سوني رو خيلي ضعيف ميدونن ، تو خونه يكي از اقوام S400 ديدم . انصافاً تصاويرش خوب بود . حالا نميدونم بخاطر رسيورش بود يا تنظيم مناسب تلويزيونش ولي در كل مناسب بودنقل قول:
سلام به همه.میشه کمک کنین من با حداکثر 800 تومان چه مدلی تهیه کنم.در ضمن من خوره تماشای فوتبال و فیلمم.32 اینچ باشه و قابلیت ----t رو هم داشته باشه.ممنون از همه
سلام
از کجا میتونم نرم افزار مدل KLV-40V530A رو بگیریم توی سایت سونی که خبری نبود !!!!
اخه توی گزینه Option این مدل گزینه بروزآوری نرم افزار رو داره
بچه ها اگه USB به تلويزيون ال سي زده بشه ، آيا مثل زماني كه به كامپيوتر وصله ، هنگام خروج بايد از جائي remove بشه ؟
ضمناً ... از بين دوستان اگه كسي هست كه با تغيير تنظيمات ال سي دي سوني به كيفيت بهتري دست پيدا كرده ممنون ميشم اونو مطرح كنه
بهتره اول tv رو خاموش کنید بعد فلش رو بکشید.نقل قول:
بچه ها اگه USB به تلويزيون ال سي زده بشه ، آيا مثل زماني كه به كامپيوتر وصله ، هنگام خروج بايد از جائي remove بشه ؟
کیفیت بهتر!!؟؟ فکر نمیکنم همچین امکانی باشه. کیفیت تصویر رو نمیشه بهتر یا بدتر کرد. به انتن بستگی داره که تصویرت صاف باشه یا برفکی!نقل قول:
ضمناً ... از بين دوستان اگه كسي هست كه با تغيير تنظيمات ال سي دي سوني به كيفيت بهتري دست پيدا كرده ممنون ميشم اونو مطرح كنه
اما اگه منظورت تنظیمات نور و رنگ هست فکر میکنم حالت نرمال خودش از همه بهتر باشه. من برای tv از حالت عمومی با درجه رنگ گرم و رنگ 60 و روشنایی 65 استفاده میکنم. برای سینما هم که روی حالت hdmi خودش بهترین تنظیم رو داره
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
نقل قول:
اونجا همه انواع ال سی دی های سونی رو داشت ولی تصویر x450 چهل اینچش بسیار شارپ تر از بقیه بود حتی از 46 اینچش که خودش میگفت این ال ای دی هستش و از همه بهتره ، حالا سئوال من اینه که واقعا اینقدر تفاوت وجود داره یا اینکه تنظیم های این تلویزیون فرق داشته، ولی انصافا خیلی فرق داشت مثلا تمام لبه های یک گل را بصورت خط نشون میداد در صورتیکه در مدلها دیگه کمی بلور بود و تصویر نرم تر بود.
یه چیزی رو فراموش نکنیم. کیفیت تصویری که توی نمایندگی ها هست و ما میبینیم، هیچوقت ( حداقل تا 100 سال اینده ) همچین تصویری رو نمیتونیم توی خونه داشته باشیم. چون تکنولوژیش رو نداریم. پس اگه x450 خیلی خیلی تصویر شارپ تری نسبت به مثلا s550 داره، یه مقدار زیادیش رو ما نمیتونیم بهش دسترسی داشته باشیم.
بهتره موقع خرید کمی واقع گرا هم باشیم.
سلام فروشنده ها مي گن v550 با s550 از لحاظ كيفيت يكي فقط از لحاظ شكل فرق مي كنه مي خوام ببينم همينطوريه؟
منم منظورم به رنگ تصوير بود ... وگرنه جائي تو آپشنها وجود نداره كه بخواي تغييرش بدي ... بهر حال ممنونم :46:نقل قول:
با درود به همه دوستان
اول از همه بگم که s400 با اینکه مدل پایین سونی بود اما کیفیت خوبی داشت متاسفانه هر چه زمان بیشتری می گذره بجای بهتر شدن کیفیت کیفیت پایین تر می یاد s400 اصلا با s550 قابل مقایسه نیست !! در حال حاضر هم v 550 با تفاوت چندانی از نظر کیفیت نداره فقط یک مقدارکم v صدای بهتری داره همین !
زياد به خودت سخت نگير اخوي ... بقول اين دوست ما تا 100 سال آينده هم ما تصاوير دموي نمايندگيها رو تو خونه نميتونيم ببينيم . برو بگرد ببين از كدوم خوشت مياد همونو بگير ... تازه ... شما كه ميگي سري S و V ... من اعتقاد دارم توي منزلت اگه شما سري S و V و W و Z و X رو كنار هم بزاري و فرضاً كانالهاي داخلي يا حتي كانالهاي با كيفيت ماهواره رو ببيني ، فرق چنداني احساس نميكني . آخه مگه شما چند ساعت شبانه روز رو مشغول ديدن تلويزيون هستي ؟ مگه چند ساعت از اين مدتي رو كه در روز تلويزيون ميبيني مشغول ديدن فوتبال هستي كه فرمايش ميكني تصاوير جا ميمونه ؟ خدائي ارزش داره شما واسه عقب افتادگي تصاوير يا چيز ديگه بياي فرضاً تو سايز 40 ، بين ارزونترين مدل(S) و گرونترين مدل(X) سوني كه اختلاف قيمتش تقريباً 1.200.000 تومنه به اين مقدار هزينه كني ؟... آيا شما واقعاً به اندازه 1.200.000 تومن پول بي زبون بين اينها (در تصاوير خانگي) فرق ميبيني ؟نقل قول:
حالا جالبه برات بگم .. منم قبل خريدن LCD كلي تو نمايندگيها ... تو اين سايت و اون سايت ... تو خونه دوست و فك و فاميل گشتم ... حقيقتش منم مثل شما واسم خيلي كيفيت و امكانات LCD مهم بود ... ديگه اون اواخر حس كردم دارم رواني ميشم . هرچي بيشتر ميگشتم و اطلاعات كسب ميكردم شك و ترديدم نسبت به انواع مدلها هي بيشتر و كمتر ميشد . يه روز ميگفتم b690 كولاكه ...يه روز سينه چاك G10 بودم ... يه روز ميگفتم سوني كه رو دست نداره ... علاوه بر اينها ... اين اطلاعاتي كه كه از طريق پرس و جو و نت گردي پيدا كردم رو هيچ وقت تو LCD ها از نزديك نميديدم ... ديگه كاملاً به اين نتيجه رسيدم كه همشون سر و ته يه كرباسن و فرق چنداني بينشون نيست . اميدوارم شمام زيادي فكر و ذهنتو مشغول اين قضيه نكني ... چون واقعاً ارزششو نداره ... بهر حال اين تجربه و سرگذشت من بود ... اميدوارم بدردت بخوره:11:
100 در صد حرفهاي شما تاييد ميشه.نقل قول:
من نميفهمم چه جوري مردم مليون ها تومن پول رو براي يه سري اختلافات جزيي خرج ميكنن كه اصلا به چشم نمياد.
تمام اين ال سي دي ها از هر مارك و مدلي كه بگيد ، اختلافات بسيار جزيي با هم دارن كه اصلا خرج كردن براشون بي معنيه.
من خودم يه زماني ميخواستم ال سي دي بخرم. كلي كاتالوگ خوندم.كلي تحقيق تو اينترنت كردم.
آخرش كه رفتم بازار ، ديدم گاهي با اختلاف هاي 4 مليون تومني ، تفاوت تصاوير خيلي خيلي جزيه.
به خاطر همين پولمو الكي خرج نكردم و يه S400 سوني گرفتم و خيلي از انتخابم راضيم.
S400 سوني رو تو همين انجمن بچه ها ميگفتن آشغاله ، ولي تجربه من دقيقا بر عكس بود.
S400 كيفيت صدا و تصوير خيلي خوبي داره و كيفيت سااخت بدنه و كنترل از راه دورش خيلي خوبه.
بازم به بچه توصيه ميكنم كه به خاطر اختلافات جزيي ، مليوني خرج نكيند ، مگر اينكه بچه مايه دار باشيد.:31:
ولي پورت USB نداره :whistle: ... تازه ... بماند كه تصاويرش جا ميمونه :whistle: و اين داستان حالا حالاها ادامه دارد ... :thumbsup:نقل قول:
وقتي كسي LCD ميخره ، پشتش يه DVD Player هم ميخره. تقريبا 90 درصد پليرهاي بازار الان USB خور هستن.نقل قول:
بماند كه شما با 30 يا 40 تومن ميتوني حتي DVD Player هاي چيني بببني كه اكثر فرمهتا رو از USB پخش ميكنن.
نخواستي جنس چيني بخري ،مي توني ماركهاي سامسونگ ، ال جي ؛ فيليپس ، پايونيير ،..... بخري كه همشون USB خور دارن با قيمتهاي بسياز خوب.
اينكه كسي يه LCD رو نخره و 100 ها هزار تومن(و گاهي مليونها تومن) خرج كنه كه يه مدل بالانر با USB رو بخره يه كار كاملا بچه گانه است و از روي كمبود اطلاعاته.
==========
در مورد جا موندن تصوير من تا بحال مشكلي نداشتم.
شما برو تو تنظيمات و Cinema Drive رو روشن كن تا مشكل جا موندن تصوير حال بشه. هرچند كه من اين مساله رو اونجوري كه شما ميگي اصلا تجربه نكردم .
شوخي كردم آقا ... چه جدي گرفتي قضيه رو ... :11:نقل قول:
[PHP][/PHP]کد:www.------------
درسته كه اختلاف قيمتها در سوني اصلا عادلانه نيست (مخصوصا سري x كه خيلي گرون هست) ولي بايد قبول كنيم كه كيفيت سري x واقعا عالي است ولي ارزش خريد نداره. من كه حاضر نيستم براي يك تلويزيون (حالا lcd يا crt يا ....) بالاي 2 ميليون پول بدم. در اين بين فقط ميمونه عمق رنگ و ظاهر زيباي تلويزيون. بنابراين فقط led بخريد آنهم نه بالاي 2 ميليون (مثلا همين مدلهاي سامسونگ) كه لااقل يه ظاهر زيبا و رنگهاي پر عمق داشته باشه چون تصاوير همشون يكي هست و اكثرا براي كلاس گذاشتن مي رن lcd مي خرند. كلاس هم فعلا با led است.
من بر عکس شما هستم وقتی به تلویزیون( دابلو 550) نگاه می کنم فقط جاموندن تصویرش رو میبینم در کنار اون یه تصویر هم هستنقل قول:
در مورد جا موندن تصوير من تا بحال مشكلي نداشتم.
شما برو تو تنظيمات و Cinema Drive رو روشن كن تا مشكل جا موندن تصوير حال بشه. هرچند كه من اين مساله رو اونجوري كه شما ميگي اصلا تجربه نكردم .
زمانپ اسخدهی W550 چقدر هست؟ فکر کنم یه 100 -200 میلی ثانیه ای باشه
کد سرویس منوسی سونی رو کسی میدونه؟ برای دبلو 550
من هم S550 40 دارم.يكبار براي هميشه عرض ميكنم: براي تصاوير تلويزيون ما با مدل هاي بالاترش خيلي فرق نميكنه. واما موضوع جاموندن تصوير: وقتي من ميخواستم ال سي دي بخرم فروشنده بهم گفت اگه شوت سريع توي فوتبال بزنند توپ مثل شهاب سنگ ميشه!!! من كلي دلسرد شدم ولي چون بودجه ام كم بود خريدم.حالا اگه خيلي هم دقت كني توپ قر نميشه چه برسه به شهاب سنگ...!!! البته قضيه ايكس باكس و اينا فرق ميكنه.اميدوارم دوستانم جواب گرفته باشند.
فكر كنم كه شما از يه دي وي دي پلير سطح پايين و يه كابل نامرغوب استفاده ميكني كه اينقدر اين مشكل رو داري.نقل قول:
اگه اينجوريه اينا رو عوض كن تا ببيني كه يكي از بهترين ال سي دي هاي دنيا تو خونته.:31: