عزيز جان مهران مديري نشون داده که بسيار تواناست ولي اين دليل نشد که چپ و راست گير بدين که مسخره ترين سريال طنز رو داري دنبال ميکني! خوب شما بزن يه کانال ديگهنقل قول:
سلايق فرق داره خوب
Printable View
عزيز جان مهران مديري نشون داده که بسيار تواناست ولي اين دليل نشد که چپ و راست گير بدين که مسخره ترين سريال طنز رو داري دنبال ميکني! خوب شما بزن يه کانال ديگهنقل قول:
سلايق فرق داره خوب
به جرات ميشه گفت رامبد و تيم نويسنده هاش تا حالا تقليد و کپي برداري از رو دست مهران نزدن
اين قسمت که داشت مسايل پشت ميز نشينها رو نشون ميداد اونقدر واقعي بود که آدم يه لحظه خودش رو جاي اون 4 نفر ميزاشت و ميخواست خرخره که هيچ ... يارو رو هم بجوه !
اصلا طنز یعنی بیان1. واقعیتای جامعه 2.همراه با خنده .
1.از لحاظ واقعیتها(همین قسمت آخر) : یادتون بیاد واقعا چند دفعه تو ادارات پاسکاریتون کردن به همدیگه ؟
2.از لحاظ خنده: نمیدونم چرا بعضی دوستان میگن بی مزس من که هر وقت میبینم از خنده روده بر میشم.
(مخصوصاً کارایی رو که شهاب ( آقای رادش) میکنه.)
این رادش شبیه اورانگوتان جهش یافته هست !!! :27: پیچ بالا آوردنش هم خیلی باحال بود !!! :27: تازه داره هم خنده دار میشه هم اینکه به ظعف های جامعه اشاره میکنهنقل قول:
در مورد گزینه ی یک باید بگم که منو توی اداره ی پست مرکزی انقدر اونور و اینور فرستادن که نقشه ی زیر بنای ساختمون رو حفظ شدم !!! :27: همینطوری برای زدن پلاک ماشینمنقل قول:
من اگه جای اونا بودم همونجا مثل جومونگ میزدم زیر میز تا میز با شدت بخوره توی کله ی اون سبیلوئه !! :27:
سام من تا حالا بحث و دنبال می کردم اما باید بگم:
تا قبل از قسمت آخر سریال محتواشو بیان نکرده بود و همه فکر میکردن به فکاهی معمولیه اما این قسنت آخر بدجوری نقد کرد من که از بازی رادش خیلی خوشم میاد
یه لحظه یاد خودم تو این اداره جات افتادم داشت گریه م میگرفت.
اما قشنگ ترین قسمت سریال اونجاست که بهرام آخر هر قسمت گزارش مینویسه و زمین و ویزگی هاش رو بیان میکنه خیلی معنی داره.
من که هر مجموعه طنزی در سالهای اخیر دیدم با همین موضوعات پیش رفته (مثل مشکل ادارات که تو طنزای مدیری به کرات دیده شده، یا مشکلات ساکنین یه خونه یا آپارتمان و ...) نویسنده هاشون هم که اکثر اوقات مشترک بودن و ایده های جدیدی خلق نکردن (و اصلا ممکنه نشه به هین راحتی ایده های تازه پیدا کرد)، واسه همین تفاوت طنزهای مختلف به تفاوت نگاه کارگردانها و در درجه بعدی هم نوع بازی بازیگرای مجموعه (که این دومی هم میتونه متاثر از نوع نگاه کارگردان باشه) برمی گرده.
مهران مدیری توی ساخته هاش معمولا نگاه عمیقتری به موضوعات داره و تا حد امکان بازیگرای مختلفو در موقعیتهای متفاوت قرار میده؛ حتی بازیگرایی که بیشتر باهاش کار میکنن هم خیلی خودشونو تکرار نمیکنن و معمولا فرصت ابراز وجوه دیگه ای از بازی خودشونو در کارهای مدیری پیدا میکنن؛ ولی رامبد جوان به اندازه مدیری عمیق نگاه نمیکنه و بازیگرایی که توی کارش حضور دارن، تقریبا همون بازی ای رو ارائه میدن که ما قبلا هم بهش عادت داریم و بیشتر به تواناییهای خود بازیگر تکیه شده؛ اما چون بعضی از اونا مثل لولایی، خوب بازی میکنن بیننده هم کماکان برنامه رو تماشا میکنه.
به نظرم بازیگرایی که اولین بار وارد عرصه سریال طنز شدن تا اینجای کار خیلی خوب ظاهر شدن.(حسن معجونی و سحر دولتشاهی) سحر دولتشاهی از قالب تکراری هنرپیشه های زن در سریالای طنز که خیلی یکنواخت و کلیشه ای بازی میکنن فاصله گرفته و این خیلی خوبه. حمید لولایی که هم مثل بیشتر اوقات خوبه (ولی فعلا خیلی توی داستان به این نقش پرداخته نشده، امیدوارم در آینده بیشتر بهش پرداخته بشه)؛ بازی رادش منو یه خورده یاد "حیف نون" میندازه؛ در حالی که اون نقشو خیلی بهتر از آب درآورده بود ولی در کل از اون شخصیتی که توی داستان براش طراحی شده انتظار ما به ازای بیرونی بهتری نمیشه داشت و اون تمام سعی خودشو کرده.بقیه بازیگرا هم بازیشون نکته خاصی برای گفتن نداره.
نیمچه طنز چیه آقا؟!نقل قول:
تا اينجاش که اکثر پلانهاش معني دار بوده و توش نيمچه طنزي هم بوده
اونجا که زنه از ارباب رجوعه مدارک میخواست(26تا عکس رنگی،6تا نیمرخ،مدرک دکترا...!) من داشتم فرشو گاز میگرفتم از خنده!!!:31:
من تا 10 سر کارم برا ديدن سريال 11.45 دقيقه شب ميبينم : اون پستم که شما فرشتون رو گازيدين ، مال زماني بود که نديده بودم قسمت ديشب رو
شما اگه با ديدن اون حرفا خندت گرفت : بنده کفري شده بودم و دوست داشتم جاي اون ارباب رجوع ميبودم و چنتا دري وري بار زنه ميکردم
از سريال طنز نبايد صرفا روده بر شدن رو انتظار داشت : اون تيکه بدترين حرکت يه پشت ميز نشينه که آدم بايد بنا به احتياجي که به امضاي يارو داره لام تا کام بله قربان کنه
شما دوست داشتي خنده کني تو اون موقعيت : درست بر عکس من
از اواتورت معلومهنقل قول:
نیمچه طنز چیه آقا؟!
اونجا که زنه از ارباب رجوعه مدارک میخواست(26تا عکس رنگی،6تا نیمرخ،مدرک دکترا...!) من داشتم فرشو گاز میگرفتم از خنده!!
مخصوصا اونجاش که گفت خلافی ماشین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر من زیاد این جور جاها گیر نکردم
ولی نه چرا
یه چند باری برا چند کار کوچولو پدرم درومد (مخصوصا تابستون بود و کولر نداشت ، خدا دیوونه شده بودم)
من این رو که دیدم بیشتر یاد خاطرات بابام افتادم (گیر یه همچین خانمی افتاده بود دهنشو سرویس کرده بود نامه اومده بود (وسطای کار) می گفت نیومده یه چند باری سر دوونده بودش اخرش از یکی دیگه فهمیده بود که نامه اومده (تازه این 01% کار بود) )
نمی دونم چرا هر وقت این لولایی رو نشون میده یه حالتی می شم حام بهم می خوره
این بهرامه + رادشه خیلی خوب بازی می کنن
داداش من تعداد قسمت های این سیال هنوز 2 رقمی نشدهنقل قول:
به نظر من کار خوبی ار آب در اومده باز باید صبر کرد و دید.
اونجا که تو سطل آشغال بالا آورد خیلی باحال بود:دینقل قول:
این بهرامه + رادشه خیلی خوب بازی می کنن
اونجاییم که از دهنش پیچو مهره ریخ مردم از خنده:31:
رادش که بازیش فوق العاده است.نقل قول:
بهرام هم خوب بازی میکنه.
اما به نظر من هم باید نقش حمید لولایی رو به کس دیگه میدادن.
موسیقی تیتراز هم خیلی خوب نیست.
دو پاراگراف اول نوشته من یه مقایسه کلی بود و اصلا ربطی به تعداد قسمتهای پخش شده سریال نداشت؛ هر دوی این کارگردانا تا بحال تعدادی کار طنز انجام دادن (البته رامبد جوان طنز هرشبی انجام نداده بود) بنابراین از نوع کارگردانی هر دوی اینها اگه دقت کنیم میتونیم به یه سری ویژگیهای خاص اون کارگردان برسیم.نقل قول:
تازه من توی پاراگراف سوم نظرمو درباره قسمتهای پخش شده گفتم؛ که اونم وجوه مثبت و منفی داشت.
حالا نمیدونم ربط پست تو به حرفایی که من زده بودم چی بود!؟!؟
1-ربطش اینه که اول صبر میکنن یه 10 -15 قسمتی از هر سریال پخش بشه بعد اینجور نقدش کنند البته جسارت نباشه.مثل سریال رستگاران که اول خوب شروع شد اما الان خراب کرده.
تمام کسایی که اینجا پست میفرستن به نوعی دارن قسمتهای مختلف سریالو از منظر خودشون نقد میکنن که هیچ مشکلی هم نداره، پس بهتره این جر و بحث همینجا خاتمه پیدا کنه.
امشب یه سوتی دادن! اونجا که یارو داشت آب کله می خورد بشقابی خالی بود نشون دادن!
سوتی رو دیدید امشب ؟
اون پسره که اومده بود خواستگاری وقتی تو خونه بودن جورابش سفید بود ولی وقتی اومدن تو حیاط
جورابش تیره شد .:18:
دقت کنید متوجه میشید .
به نظر من قشنگترین قسمت این سریال مال آخراشه که بهرام نامه مینویسه....واقعا قشنگ مینویسه:31:
امشب اونجایی که رادش داشت شغل ها رو نام میبرد خیلی باحال بود:31:
خیلی فیلم مسخره و بی محتوایی هست.
وقتی در مقایسه با طنزهای بزرگی مثل friends نگاه کنیم این فیلم هیچ هم به حساب نمیاد، فقط دلقک بازی بدون هیچ محتوا!
رامبد جوان که طنز بسازه تا تهش پیداست.
این نظر شخصی من هست!
فکر کنم بیشتر از همین 10 15 قسمت هم نیستنقل قول:
ربطش اینه که اول صبر میکنن یه 10 -15 قسمتی از هر سریال پخش بشه بعد اینجور نقدش کنند البته جسارت نباشه.مثل سریال رستگاران که اول خوب شروع شد اما الان خراب کرده.
شما ها مطمئنید که قراره تا اخر تابستون بزاره ؟
چون می خوره به ماه رمضون
که با حساب سر انگشتی این سریال بیشتر از 20 25 قسمت نمی تونه باشه و من فکر کنم 10 12 قسمته
پس چرا هی می گید که فیلم اولشه؟
درضمن اینا فیلماشون سینوسیه آخرش همچین گند بزنن بیا و ببین
این فیلم یسری ایرادات اساسی داره که اصلا نمی شه ازشون چشم پوشی کرد
و همچنین یه سری محاسنات ونو آوری های عالی که بازم نمیشه ازشون چشم پوشی کرد
من که فکر میکنم رادش و اون بازیگر خردسال که اسمشو نمیدونم تا به اینجا نسبت به بازیگرای دیگه بهتر بازی کردند
اونجا که رفته بود شارژ بگیره و اون یارو بهش گفت میخوای با من ارتباط برقرار کنی ته خنده بود
خدا رو شکر اینجور که پیداست دیگه لوس بازیهاشون تموم شده
آقا من دیشب نتونستم ببینم . تکرارش ساعت چنده ؟
رادش به خاطر تجربه ای که تو کار طنز و فکاهی داره با نقشش خوب ارتباط برقرار کرده.البته باید گفت 1 سری از کارهاش کلیشه است.
به نظر منم که قبلا گفتم با معنی دار ترین سکانس سریال گزارش بهرام به کنفدراسیونه.
راستی منم مرد عملم.
3:30
ده دقیقه زودتر یا ده دقیقه دیرتر
تکرارش شبها ساعت 11.45
و فردای اون شب ساعت 15.45
ديشبش خيلي قشنگ بود بنظرم از همه قشنگتر رادش و از همه زشت تر جوان بازي ميكنه در كل سريال قشنگيه :دی
یه چند تا عکس باحال از این رادش میشه بزارین ؟
يه عكس از بازيگران اصلي فيلم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم 1 چرخ میزدم این خبر رو دیدم از پروردگار طنز ایران حیفم اومد شما ها نبینید:
«مهران مدیری» پروژه جدید خود را كه در قالب
طنز ساخته خواهد شد، روز شنبه كلید میزند.
«مهران مدیری» تصویربرداری كار جدید خود را روز شنبه در لوكیشنی واقع در تهران آغاز میكند.
بنابر این گزارش، این مجموعه هم در قالب سی دی یا دی وی دی روانه بازار خواهد شد و بازیگرانی چون سیامك انصاری، محمد رضا هدایتی، نصر الله رادش، سحر جعفری جوزانی، شقایق دهقان، نادر سلیمانی و ... در آن حضور خواهند داشت.
داستانهای این مجموعه جدید كه هنوز نامی برای آن مشخص نشده است، در قالب طنز و به سرپرستی «پیمان قاسم خانی» توسط محراب قاسم خانی، امیر مهدی ژوله و خشایار الوند نوشته شدهاند.
داستانهای این مجموعه در قالبی متفاوت و نو نوشته شده كه هیچ شباهتی به سایر آثار «مهران مدیری» ندارد.
«مهران مدیری» پیش از این مجموعه «گنج مظفر» را در قالب لوح فشرده ساخته كه هنوز روانه بازار نشده است.
مجموعه «گنج مظفر» با حضور بازیگرانی چون مهران مدیری، محمد رضا هدایتی، هادی كاظمی، نادر سلیمانی، سحر جعفری جوزانی، شقایق دهقان و نصرالله رادش ساخته شده است.
این مجموعه توسط «احسان مظفری» تدوین و مونتاژ شده و داستانهای آن توسط پیمان قاسمخانی و گروهش نوشته شده و بازیگران مجموعه باغ مظفر بدون هیچ گونه تغییری در مجموعه «گنج مظفر» حضور پیدا كردهاند.
اتفاقات «گنج مظفر» كه مهران مدیری آن را به دور از شتابزدگی كارهای روتین ساخته است، درباره گنجی است كه خاندان مظفر در پی كشف آن هستند.
بچه ها نظر کلی شما در مورد این فیلم طنز چیه خوبه یا بده
خوبه ... هر دفعه یه درسی به آدم میده ... مثلا در مورد اداره جات و یا همین خواستگاری که بیشتر ازدواج ها به خاطر پول هست و یه مدت بعد از هم جدا میشننقل قول:
کلا میشه گفت مسافران حرف های زیادی برای گفتن داره ... منم امیدوارم موفق بشه ... افراد حرفه ای زیادی توی این مجموعه هست و امید زیادی هست به این مجموعه هست
خواب هر سري از كارهاي روتين كه پخش شده يه جورايي آموزنده است اما مسافران علاوه بر آموزنده بودن يه جور طنز تلخ هم به حساب ميآد كه يه جورايي البته نه مستقيم ميزنه...نقل قول:
واقعا دو قسمت اخر خیلی جالب بود قبلی ها هم خوب بودن ولی این دو قسمت یه چیز دیگه هست ان شالله از این به بعد هم همین طور باشه
این قسمتش خیلی خوب بود:دی
مثل سبزی پاک کردن خانوما...
ها از این قسمت خوشم اومد: دی