روز 2-3 بار شب تا دلت بخوادنقل قول:
Printable View
روز 2-3 بار شب تا دلت بخوادنقل قول:
چی بگم والا!نمیتونم درکت کنم...از طرف شرکت که نمیتونه باشه چون مال من مشکلی نداره و بچه ها توی تاپیک شاتل هم مطرح نکردند.میخوای مودمت رو آپگرید کن شاید فرجی بشه...نقل قول:
بله
برای من هم همچین مشکلی تا حالا پیش نیومده....کلا فکر کنم من تنها کسی هستم که با نیماد مشکلی ندارم:دی
مودم من Comtrend ct5611 و فکر نمیکنم آپدیتی واسش باشه :41:نقل قول:
نه
دوستان عزیز
میتونید پسورد و user name بزارید واسه وایرلس
یا حتی بهتر از اون
مک آدرسینگ که دیگه هیچ کس نمیتونه وارد سیستم شما بشه
مگر این که شما مک آدرسه سیستمش رو add کرده باشین
وگرنا نمیتونه وارد شه
مشترك گرامي،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، 3 گيگا بايت ترافيك رايگان به عنوان هديهي ويژهي اين ماه مبارك از سوي گروه شركتهاي شاتل به كليهي كاربران سرويسهاي ويژه و سرويسهاي اقتصادي در شهر شما اعطا ميشود. كاربران عزيز، ميتوانند از اين ترافيك رايگان طي دورهي جاري سرويس خود بهره گيرند.
بيگمان، ارايهي خدمات با بهترين كيفيت ممكن به كليهي مشتريان عزيز خانوادهي بزرگ شاتل، بزرگترين هدف ماست.
گروه شركتهاي شاتل
خیلی مسخرست!
من که 64 دارم و نا محدود سه گیگ به چه دردم میخوره؟
زنگ بزن امور مشترکین.ظاهرآ نمایندگی شاتل توی هر شهری و برای هر نوع سرویس هدیه خاصی در نظر گرفته!شاید 1 ماه رایگان بهت بدننقل قول:
دوستانی که توی اهواز از شاتل اشتراک گرفتن قطعی دارن ؟ ظاهرا این مشکل قطعی زیاد واسه بعضیا تو اهواز پیش اومده من تنها نیستم
سلام برامن هم زیادپیش اومده:18::31:نقل قول:
بله کلا شب ها سرویس دهی افتضاح شده
دوستم 128 رفاتک داره ... کلا صبح و شب حتی 1 تا 7 که رایگانه داره با سرعت 30 تا 35 دانلود میکنه !
شاتل که شب ها 1 تا 7 کلا قطعه ! داغون !
مال ما روز هم قطعی داره
همین دیشب 10 دقیقه ای یه بار قطع میشد گندشون بزنه با سرویس دادنشون
نقل قول:نقل قول:نقل قول:تمامی صحبتها تایید میشه.به نظر من نباید بزاریم پشتیبانی نفس راحت بکشه!مدام زنگ بزنیم تا پیگیر بشن.این که نشد وضع!نقل قول:
ولی با این حال دیشب 1GIG ترافیک داشتم...
من عید از رفاتک سرویس گرفتم، بد نبود
فردا میخواستم برم از نیماد بگیرم که دوستان توی این صفحه آخری ضد حال زدن!
بالاخره کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟ رفاتک یا نیماد؟
ضمنا fashion_boy جان، شما کدوم منطقه اهواز هستی؟
ببین عزیزم شاتل شرکت بسیار معتبریه که فقط توی این 2 هفته بگی نگی مشکل پیدا کرده!زمان انتخابات هم کیفیتش از سایر ISPها بهتر بود.به هر حال توی فروم هم تاپیک شرکت پارس آنلاین هست و هم شاتل.میتونی هر دو رو ببینی و خودت قضاوت کنی...نقل قول:
در ضمن من منطقه 8 هستم
ممنون از پاسخت
مودم SMC ساپورت میکنن؟ مودم رو خودم از بیرون بخرم مشکلی پیش نمیاد؟
اینجور که من متوجه شدم اکثر مودم ها بجز مودمی که خود شاتل میده با این شرکت مشکل دارن و باید آپدیت بشن
مال ما که آپدیت نمیشه :41:
کلا به نظرم adsl تو اهواز دو حالت داره یا خیلی گرونه یا خیلی بی کیفیت!
خواهش میکنم.تمام مودمها رو به جز Linksys و D-linkنقل قول:
هر مودمی که برات مناسبتره بخر.موفق باشی
تکذیب میشه!!!نشد دیگه...نقل قول:
همه میدونند که رفاتک و نیمادنت از همه نظر بهتر از بقیه هستند.یه تحقیق در مورد کیفیت و قیمتهاشون بکن بعد خودت قضاوت کن
من از این شرکت 64 نا محدود گرفتم سرعتش همیشه ثابت بوده با برنامه دانلود همیشه بین 9 تا 11 بوده .
فعلا فقط وایرلس ارائه میدن.
نوع اشتراک 256kb 128kb 64kb
تعرفه محدود(ریال) 80.000 150.000 250.000
تعرفه نامحدود(ریال) 250.000 400.000 700.000
مدت زمان 1 ماه 1 ماه 1 ماه
تعرفه محدود دارای 2 گیگ ترافیک می باشد و قابل ارتقا می باشد.
وب سایت شرکت :تلفن تماس : 0611 – 2233713 0611- 2239923-24کد:www.ssk-co.ir
بسیار ممنون از اطلاع رسانیتوننقل قول:
من دانشجوی سمنان هستم و معمولا سالی 2-3 ماه بیشتر اهواز نیستم. امروز رفتم نیماد که قرار داد ببندم. با کمال تعجب گفت سرویسی به نام نگهداری پورت نداریم! یعنی اگه از پورت استفاده نکردی از دست میره و دوباره باید هزینه راه اندازی پرداخت بشه
عجب بساطی داریم توی این اهواز!
درسته!معمولآ 1 هفته بعد از اتمام قرارداد بیشتر صبر نمیکنن.یعنی اگه اقدام نکنیم به قول خودشون پورتمون واگذار میشه و دوباره...!نقل قول:
این فقط مربوط به اهواز هم نمیشه دوست عزیز.توی تهران که مراکز مخابراتیش کمبود پورت دارن دیگه اوضاع خیلی بدتره و بلافاصله پورتت رو به یه نفر دیگه میدن و تو باید تا قیام مهدی منتظر خالی شدن همون پورت خدابیامرزت باشی!
به به!همونطور که قول داده بودند 3 گیگ توی پنل اضافه شد.برید حالشو ببرید...نقل قول:
خیر شاتل این سرویس را دارهنقل قول:
کافیه کتبا درخواست بدی و از قبل بهشون اطلاع بدی ... خودشون اینکار را برایتان انجام می دهند
به نظر من که قیمت های رفاتک به نسبت خیلی بالاس ولی کیفیتش خوبه.شاتل هم جدیدا برعکس!نقل قول:
چه فایده...من که نامحدود دارم فرقی به حالم نداره!:41:نقل قول:
سلام دوستان
من میخام از نیماد adsl eco 512 بگیرم
توی سایت شاتل هزینه نصب برای شهرستان رو 15 هزار زده ولی چرا شرکت 25هزار میگیره؟
علیک سلام!درسته...راست میگی.منم همین موضوع رو بهشون گفتم ولی جواب دادن اهواز 25 تومنه.بعد با امور شهرستانهای شاتل تو تهران تماس گرفتم و اونها هم 25 تومن رو تایید کردند.به هر حال اگه دانشجو هستی میتونی 10 تومن تخفیف روی هزینه سرویست بگیری.اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم...نقل قول:
ممنون که به سرعت جواب میدی:11:نقل قول:
آره من دانشجو همستم. یعنی باید اشتغال به تحصیل بیارم؟
آخه من دانشجوی ماهشهر هستم و تا اول مهر نمیرم ماهشهر!
خواهش میکنم.100% ازت اشتغال به تحصیل میخوان.خود من تمام مدارک لازم رو بهشون تحویل دادم.ازشون درخواست کردم که دستور رانژه شدن خط رو به مخابرات بدن تا حداقل چند روز کارم جلو بیافته تا زمان آوردن اشتغال به تحصیل ولی قبول نکردن!به نظر من اگه ADSL نداری فعلآ همون 128 رو 1 ماه بگیر تا ترم شروع بشه.موفق باشینقل قول:
سلام به همه دوستان
من 3 ماه دیگه میشه 1 سال که از شاتل اشتراک ECO 512 گرفتم و مدیریت این شرکت پسر عموی من هست آقای خواجه موگهی هر سوالی چیزی داشتید بپرسید در باره شرکت نیماد نت نمایندگی شاتل در اهواز
البته بزارید بگم حقیقت رو که الان حدود 1 ماه الی 2 ماه هست که شب ها از ساعت 1 تا 7 صبح افت شدید سرعت به وجود اومده من اینو بهشون اعلام کردن و تهران هم میدونه و این به دلیل این هست که شرکت نیماد تمامی پورت هایی که از طرف مخابرات بهش اختصاص داده شده رو به مشترکین خودش داده و الان هم هنوز با اینکه پورت های جدید از طرف مخابرات دریافت نکرده هنوز به دادن اشتراک اقدام میکنه
ولی کیفیت سرعتش در طول ساعت7 صبح الی 1 شب روز بعد با سرعت 512 اقتصادی یا همون ECO 512 سرعت دانلودش از 60 یا حداقل 55 کیلو بایت پایین تر نمیاد
و یه راهنمایی اساسی بهتون بکنم که هر وقت مشکلی براتون پیش اومد با بخش پشتیبانیه تهران تماس بگیرید نه شرکت نیماد چون اونجا بهتر جواب میدن و همه چیز دسته تهرانه و شرکت نیماد بیشتر در اصل نماینه فروش هست و تمامیه سرورها در تهران هستن
به به خوش آمدی!اولین پستت مفید بود.لطفآ توی تاپیک فعال باشنقل قول:
دوست عزیز اطلاعی نداری مشکل قطع و وصل شدن زیاد مال چیه ؟ من و یکی از دوستام از نیماد اشتراک گرفتیم تو دو تا منطقه ی مختلف با دو نوع مودم مختلف که هر دومون این مشکل رو داریم با هر جا هم تماس میگیریم میگن مودمتون آپدیت کنید یا نویزه خطه و . . . ولی هیچکدوم نتونستن مشکل ما رو برطرف کنننقل قول:
مرسی از اطلاعاتتون!...100% موافقم...من خودم سر جریان وصل اسپلیتر به بساطی داشتم...پشتیبان اهواز یه چیز می گفت،پشتیبان تهران یه چیز دیگه،آخرش هم معلوم شد که تهرانیه درست میگه!!نقل قول:
با سلام دوستان کسی اینجا از شرکت میکال اکسینسرویس وایرلس گرفته ؟؟؟؟؟؟ سرعتش چطوره ؟؟ قطعی زیاد داره یا نه؟کد:http://www.mikaloxin.com
من الان دارم از راصد مارال میگیرم 128 نامحدود ماهی 35 تومان. ولی سرعت چنگی به دل نمی زنه.
راستی من که تجهیزات رو از راصد گرفتم اگه بخوام از اکسین اکانت بگیرم بهم میدن. ؟؟؟؟؟
داداش قربون دستت چیزی متوجه شدی به ما هم بگو.نقل قول:
شرکت هایی که قیمت هشون پایین معمولا اینترنت رو 8 سیستم به بالا به اشتراک می گذارن. واسه ی وایرلس یک رادیو نانو استیشن 5 یا 2 داشته باشی کافیه و فقط اگه پیکربندیشو (Configuration)بلدنباشی باید یه مبلغی حدود 10 تومان به isp مورد نظر بدی..من از شرکت صدف های سپید کارون اهواز اشتراک گرفتم.64 نامحدود سرعت دانلودش بین 9 تا10.5 و بین 4 نفر به اشتراک گذاشته میشه.نقل قول:
دوست عزیز من از راصد 128 گرفتم و استفاده میکنم. بهم گفتن که شر نیست و سرعت دانلودم بین 12 تا 14 هستش.
قیمت وایرلس های راصد هم به این صورت هستش.
64 ماهی 18 هزارتومان
128 ماهی 35
256 ماهی 80
512 ماهی 120
1024 ماهی 250 هزارتومان
تمامی سرویس ها بدون محدویت هستش
تعرفه وایرلس نیماد هم دارم هم محدویت داره و هم شر هستن قیمتاش هم خیلی بالا هستش.
در ضمن چون دکل شرکت راصد روی برج هستش و فاصله ی خونه ما تا برج 500 متر هستش سیگنالم فول می باشد.
ولی دکل نیماد روی برج نیست. باید یه میله 3 متری نصب کنی بعد رادیو رو نصب کنی به میله که سیگنال برقرار بشه.