بچه ها راست هست که تاریخ عرضه nfs carbon یک ماه زودتر شده و در ماه ابان ارائه می شه چون قبلا میگفتن در ماه اذر ارائه میشه
Printable View
بچه ها راست هست که تاریخ عرضه nfs carbon یک ماه زودتر شده و در ماه ابان ارائه می شه چون قبلا میگفتن در ماه اذر ارائه میشه
آقا ميگم اين Unlimited چندمين بازي از سري Test Drive هست كه داره منتشر ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط X_man
بله اين بازي در تاريخ 9 ابان منتشر خواهد شد.نقل قول:
نوشته شده توسط مهدي ه ف
دقيقا نميدونم Unlimited چندمين بازي از سري Test Drive هست, ولي براي مشاهده Test Drive هايي كه تابحال ساخته شده به لينك زير بريد.نقل قول:
آقا ميگم اين Unlimited چندمين بازي از سري Test Drive هست كه داره منتشر ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر داغ داغ
resident evil 4.................................29 september
gta liberty city كي مياد؟
برای کدوم کنسول ؟نقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
اگه منظورت براي كامپيوتر هست،بايد بگم كه نمي ياد...! :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
ايووووووووووووووووول...خيل خوشحال شدم.... :biggrin: :laughing: :laughing: :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
كسي نمي دونه Black واسه Pc مي ياد يا نه ؟
اين بازي اصلا براي پي سي نمياد !
چرا نمياد ؟ اصلا مگه ممكنه . وقتي واسه ps2 اومده يعني حتما واسه كامپيوتر هم مياد ديگه. gta بازي پر طرفداريه , حالا ما كه ps2 نداريم نبايد بازي كنيم؟نقل قول:
نوشته شده توسط بهنام-ن
اقا اين بازيه DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC عجب بازييها حتما دموشا (trailer را نميگم) بازي كنين
متاسفانه نبايد بازي كنيم....اگر مي خواي بازي كني برو يه پي اس تو بخر...!! :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
اولا , چرا نمياد ؟نقل قول:
نوشته شده توسط بهنام-ن
ثانيا , ديگه ps3 اومد و ps2 قديمي شد. ;)
ثالثا , من بخاطر gta sanandreas نزديك 150 هزار تومن خرج كامپيوترم كردم كه روش اجرا شه , پس اگه لازم باشه ps2 هم ميخرم . :biggrin:
رابعا , از كجا انقدر مطمئني كه نمياد ؟
gorgnamaa جان .
اولا دلیلش رو خود شرکت سازنده ش میدونه !
ثانیا هنوز Ps3 جا نیوفتاده . مخصوصا توی ایران . البته تا آخر سال بازار رو میترکونه !
ثالثا اگه شما برای GTA اومدی و 150 تومن خرج کردی ، من برای Splinter Cell اومدم و 800 تومن یک سیستم جدا گرفتم ! پس چیزی نیست که بخوای اون رو توی سر کسی بزنی .
رابعا چون خود شرکت میگه !
اگه نظر من و خيلي از دوستان رو بخواي گرگنما جون بايد بگم اصلا سري 6 بازي باحال نيست حتي خيلي از امكاناتي كه تو سري 5 بوده تو اين سري نيست. بعضي ها ميگفتن كه سري 4 يا 3 رو تغيير دادن . راستش اگه بازي خوبي بود من تا حالا صدباره خريده بودم البته با كامپيوتر. با برنامه مخصوص شبيه ساز پلي استيشن. پسس اصلا خودت رو ناراحت نكن. سري بعدي مطمئنا بازي براي پي سي هست
منظورتون بازی Gta اه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه منظورتون gta جدیده اید بگم که این بازی 1 سال دیگه میاد ! اونم نه برای پی سینقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
سلام دوستان - كسي مي دونه كه بازي سري need for speed كي مياد - ممنون ميشم اگه از نيازهاي سخت افزاري اون هم بدونم - مرسييييي - ؟؟؟
سلام
آقااين simcity5 كي مياد
ببين احسان جان:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
اولا من 150 تومن رو تو سر كسي نزدم , فقط ميخواستم بگم از gta خيلي خوشم مياد.
ثانيا با 800 تومن چي خريدي ؟ من دو هفته پيش يه پنتيوم 5 واسه يكي خريدم شد 650 تومن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثالثا كامپيوتر جديد مباركه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gorgnamaa جان . نمیخوام بحث الکی راه بندازم . فقط اینو بگم سیستم برای بازی گرون تر از اون چیزی هست که بقیه فکرش رو میکنن .
Milad-King جان . موتور گرافیکی بازی همون موتور Most Wanted هست . اما یک خورده تغییر کرده . اگه با Most Wanted مشکلی نداشتی با این هم نداری .
سلام
بچه ها شما نميدونيد serious sam 3 كي مياد ؟ :sad:
نسخه ي 2 كه 2 سال پيش اومد .. اگه مي خواست 3 بياد تا حالا اومده بود ... فكر نكنم بياد !نقل قول:
بچه ها شما نميدونيد serious sam 3 كي مياد ؟
حداقل بگيد pes6 كامپيوتر كي مياد .
NFS Carbon Soundtrack (2006)
كسي مي دونه قضيش چيه
اين كه قضيه اي نداره ... منظورش آهنگ هاي توي نيد فور اسپيد كاربونه كه از اينجا مي تونيد دانلود كنيد :نقل قول:
نوشته شده توسط Reynard
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
download :کد:Dynamite MC - Bounce
Dynamite MC - After Party
Eagles of Death Metal - Don't Speak (I Came to Make a Bang!)
Ekstrak feat. Know-1 - Hard Drivers
Every Move a Picture - Signs of Life
Gary Numan/Tubeway Army - Are 'Friends' Electric
Grandmaster Flash and the Furious Five - Scorpio
Goldfrapp - Ride a White Horse (Serge Santiago Remix)
Kyuss - Hurricane
Lady Sovereign - Luv Me or Hate Me
Ladytron - Sugar (Jagz Kooner Remix)
Ladytron - Fighting in Built-Up Areas
melody - FEEL THE RUSH (Junkie XL Remix)
Metro Riots - Thee Small Faces
Part 2 feat. Fallacy - One of Dem Days (Remix)
Pharrell feat. Lauren - Skateboard P Presents: Show You How to Hustle
Priestess - I Am the Night, Color Me Black
Roots Manuva - No Love
Spank Rock - What It Look Like
Sway - Hype Boys
The Bronx - Around the Horn
The Presets - Steamworks
The Vacation - I'm No Good
Tiga - Good as Gold
Tigarah - Girl Fight (Mr. D Hyphy Mix)
Tomas Andersson - Washing Up (Tiga Remix)
Valient Thorr - Heatseeker
Vitalic - My Friend Dario
Wolfmother - Joker and the Thief
Yonderboi - People Always Talk About the Weather (Junkie XL Remix)
کد:http://rapidshare.de/files/34259136/EA.Need.For.Speed.Carbon.Soundtracks.2006.rar
اقا pes6 چند روز دیگه میاد
؟
سایت رسمیه این بازی چیه بریم اخبارشو اونجا دنبال کنیم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
آخرین اخبار سایتهای بازی میگه که بیست اکتبر این بازی میادنقل قول:
نوشته شده توسط vorojax
یه سوال هم من دارم میگن بازی فیفا 07 توسط شرکت تکین تو ایران اومده درسته؟
به تاریخ اول آبان 1385 need for speed carbon va splinter cell 4 در ایران عرضه می شود. بزودی دردسترس شما قرار خواهد اطلاعات بيشتر در : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اين بازي رو شركت مدرن و تكين اورده چهار سي دي هم هست ;)نقل قول:
نوشته شده توسط مهدي ه ف
ا پس اومده ایول
سلام
بچه ها كسي ميدونه كه بازي Total Club Manager 2007 ساخت كمپاني EASport چه زماني مياد؟
مرسي، خداحافظ
اين بازي كه بخش شده :نقل قول:
نوشته شده توسط Ashkan_no9
کد:http://www.gamesmarket.com.au/details.php?ProdID=507932
نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
مرسي از راهنمائيت Moh3en_DDD . اما من منظورم اين بود كه توي بازار تهران اومده يا نه؟
خداییش حساب کنیم فیفا اصلا بدرد نمیخوره در مقابل ساکر 5 صفره
میگن جی تی ای 6 به گذشته بر میگرده این درسته یعدش بازیش تو لندنخ گرافیکشم اوردن پایین
-------------------------------------------------------------------
اول خدا
دوم الکس
سلام امروز 17 اکتبر هستش کسی از بازی Flight Simulator X و Battlefield 2142 و The Sims 2 Pets که قراره امروز بیاد خبر نداره؟
سلام pes 6 کی میاد و آیا نحوه داوری اون اصلاح شده چون داوری پی ای اس 5 حال ادمو میگیره