ولي با پي سي سوييت فك كنم بشه تو كامپيوتر ذخيره كردنقل قول:
Printable View
ولي با پي سي سوييت فك كنم بشه تو كامپيوتر ذخيره كردنقل قول:
اونم نمیشه! اگرم بشه بعد نمیشه بر گردوند رو گوشی..
آقا این گوشی تو آواتار شما چیه؟
نقل قول:یکی جواب سوالمو بده pleaseنقل قول:
LG GC900 داداش. قابله شما رو هم نداره.:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
من فک کنم قبلا یکی داشتم ولی یادم نی فارسی داشت یا نه. در عوض همراه با صوت بود. ضمنا سایزش هم 240*400 نبود. فک کنم 240*320 بود.نقل قول:
اگه برام پیداش کنی ممنونت میشمنقل قول:
سلام.خوبين دوستان......
ميخواستم ببينم كسي از اپديت جديد lg ke990 خبري نداره!!؟؟؟
چجوري ميتونم گوشيم رو از طريق اينترنت اپديت كنم... ممنونم اگه جوابمو بدبن:11:
من گوشی ویوتی خودمو یک بار فلش کردم اما حالا هر وقت روشن میکنمش یک صفحه ی زرد میاد که نوشته refreshing بعد از چند دقیقه گوشی ری استارت میشه !! کسی میتونه کمکم کنه یا نههه ؟؟:41:
يه سري نرم افزارو گيم واسه ويوتيه990 مي خام.
با برنامه efs media builder برو تو گوشیت و فایل TOTO رو به LGAPP تغییر بده...فکر کنم درست بشهنقل قول:
ميشه اموزش تم ريختن رو ويوتي اسمارتم توضيح بدين؟
با سلام به ویوتی داران عزیز من یک فریمور KE990AT-V10g-FEB-10-2009-OPEN-CIS-OFF.dz دانلود کردم اما نمیدونم چه طوری نصبش کنم راهنماییم کنید
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم:40:
خوشحالم که باز عمری باقی بودو تونستم دوباره سری به این فروم بزنم
امیدوارم حال همه دوستان خوب و خوش باشه و همه در سلامتی کامل باشند:20:
چند روز قبل توی نت دنبال کارهای خودم بودم که بطور اتفاقی فریمور ورژن 10F فارسی پارس کامتل را دیدم که یکی از بچه ها آپلود کرده بود, من هم دانلودش کردم و براتون آپلود کردم که لینک دانلودش را در پست دوم قرار دادم, امیدوارم کسانیکه گوشیشون فریمور فارسی ندارن بتونن از این فریمور استفاده کنند و لذت ببرند...
فقط خواهشا قبل از استفاده این چند خط پایین را هم بخوانید:
آن شخصی که این فایل را آپلود کرده بود, به نام مستعار Merlin کامنت گذاشته بود و درخواست کرده بودن بعد از دانلود کردن یک صلوات برای مادربزرگشون بفرستید...:11:
با تشکر از مرلین جان و تمامی دوستانی که به خواست ایشون احترام میذارن...:11:
http://www.4shared.com/file/117408590/43bf9918/Backup__v10g_Farsi.html
با سلام خدمت دوست گلم این کار نمیکنه اگه دوباره بذاریش ممنون میشم چون خیلی نیاز دارم
سلام و خسته نباشید ..
لینک فارسی شده ورژن 10g خرابه اگه میشه دوباره آپلود کنید ممنون میشم ..
http://www.4shared.com/file/117408590/43bf9918/Backup__v10g_Farsi.html
من گوشیم حافضه داخلیش پر شده
من تو گوشیم theme manager نصبه میتونم تم cyl نصب کنم؟
دمتون گرم چنتا تم بزارین. خواهشا.:18:
سلام من گوشيم زرد موندهوچيکا کنم؟تورو خدا
يكي از بزرگترين مشكلاش هست من هم يه زماني اين گوشي رو داشتم ولي هر چي سعر كردم نتونستم باهاش اينترنت وصل بشم:41:نقل قول:
اقا من یه گوشی LG مدل KE970 shine دارم. هر کاری می کنم بره اینترنت نمی شه. یعنی وقتی اپراطور واسم تنظیمات GPRS می فرسته توو پروفیال Proifile سیو نمی کنه. چیکار کن
این تاپیک هنوز پابرجاست .....
پابرجاست....:46:نقل قول:
سلام دوستان من میخوام یک ویوتی حدود ۲ سال کار کرده ولی نسبتا تروتمیز بخرم میشه بگید چند میرزه اصلا گوشی خوبی بخرم
سلام دوستان ........
ميخواستم ببينم نميشه ku990i رو فارسي كرد يا حداقل برنامه باشه كه بتونه اس ام اس فارسي بخونه:41:
... سرويس شديم به خدا .... ممنون اگه راهنمايي كنيد :10:
الووووووووووووو .. كسي نيست جواب بده :19:نقل قول:
دوست عزیز یک نگاهی به لینک زیر بیانداز, فریمورهای عربی گوشی ها را گذاشته, من نسخه KE990 اینرا که دانلود کردم, هم زبان عربی داشت هم فارسی که گوشیمو باهاش فلش کردمنقل قول:
شما هم نسخه مربوط به خودتون KU990 را دانلود کن و گوشیتو فلش کن, اگر فارسی نداشت, حداقل عربی داره که بتونی SMS فارسی را بخونی!!!
[HTML]http://forum.gsmhosting.com/vbb/f177/lg-arabic-firmwares-download-here-1107675/[/HTML]
ممنون داداش..... رفتم تو سايتش و زبان عربيشو پيدا كرد .... ولي مشكلي كه هست فايلاشو تو سايت megaupload
آپلود كردن ... كه فيلتره ... :45: چون حجم فايل بالاست نميتونم با وي پي انم دانش كنم :37:
اقاييون.. ببخشيد من آموزش فلش ku990 رو از كجا بيارم :31:
بخش الجي متروكه شده رفته :13:
من یک بک اپ می خوام و چگونگی گذاشتن بک اپ در گوشیم رو هم می خوام می دونم این تایپیک قدیمیه ام چی کا ر کنم
ke990
سلام دوستان عزيز از كليه مديران محترم و دوستاني كه اطاعات كافي دارند درخواست كمك دارم من گوشي yu990iدارم و موقع دريافت پيام فارسي حروف را مربع نشان ميدهد همين مشكل بران حل شود كافيه نميخوام كل گوشي فارسي بشه.ممنون ميشم اگه اطلاع دارين اينجا يا يه پيامك انگليسي به شماره 09158250662 برام بفرستين.
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
اصلاح مدل گوشيku990i
من گوشی ku990i_v10c دارم با همون روشی که دوستمون گفت :
یه فونت از توی ویندوز برداشتم که شانسکی خوب در اومد .نقل قول:
تعویض فونت
1.گوشی خود را در حالت DATA SERVISE قرار دهید
Phone Settings > Connectivity > USB Connection Mode > Data Service
2.گوشی را به رایانه متصل کنید
3 . EFSرا اجرا و گزینه EFS Files Explorer را انتخاب کنید
4. پورت مربوطه انتخاب کرده و بر روي گزينهي CONNECT انتخاب کنید.
5.پوشه LGAPP را به TOTO تغییر نام دهید.
6.با راست کلیک روی TOTOگزینه REFRESH را انتخاب کنید
7.بر روی DISCONNECT کلیک کنید سپس YES را کلیک کنید.گوشی ریستارت شده و صفحه ی ان زرد میشود.
8.مجددا روی CONNECT کلیک کنید و پورت را انتخاب کنید.
9.وارد مسیر زیر شوید
TOTO>MEDIA>FONT
10.از پنحره ی پایین فایل فونت که حتما باید به اسم LG_Vectorباشد را انتخاب روی آن راست کلیک و گزینه ی writeرا انتخاب کنید.
11.در پنجره ی بالا نام پوشه TOTOرا به LGAPP تغییر دهید و REFRESH کنید.
12.DISCONNECTرا انتخاب کنید و YES را بزنید تا گوشی ریستارت شود.
حروف رو برعکس و از هم جدا نشون میده ولی حداقلش اینه که اگه کسی فارسی بزنه دیگه می فهمی چی نوشته . مربع نمی گیرید . یه خوبیه دیگه هم داره که همه ی فایلا رو دستکاری نمی کنی که یه وقت گوشیت مرتب هنگ کنه .
اینم فونت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اون نرم افزاره :
چند تا تم قشنگم اینجا هست .
من اون آبیه رو انداختم اصلا گوشیم تومنی سنار بهتر شد .
از روش آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم انجام دادم .
وسائل لازم:
يكعدد گوشيه Viewty
كابل گوشي
cd گوشي (براي شناخت گوشي و كابل گوشي لازم ميباشد و اگه شما قبلا اون رو نصب كرديد،ديگه نيازي به cd نداريد)
برنامه Theme manager
برنامه EFS Media Builder
فايلهاي لازم براي هك كردن گوشي
نحوه گرفتن Back Up از فايلها
( براي انجام اين مراحل،گوشي بايد در حالت "Data Mod" باشد.براي اين منظور به قسمت تنظيمات گوشي رفته و در قسمت usb connection گزينه "Data Mode" رو فعال كنيد. )
گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كنيد و مراحل زير را دقيق انجام بديد.
1.ابتدا برنامه EFS رو باز كنيد.در پنجره ظاهر شده بر روي گزينه EFS Explorer كليك كنيد.
2.صفحه اي مانند صفحه زير ظاهر ميشه كه پورت اتصال گوشي ، مدل گوشي و ... رو نشون ميده.شما بايد مربع سمت چپ رو تيك بزنيد و سپس بر روي گزينه Connect كليك كنيد.البته توجه داشته باشيد كه اين صفحه هر 5 ثانيه رفرش ميشه و شما بايد سريع اين كارها رو انجام بديد.
3.سپس صفحه زير ظاهر ميشه كه در قسمت بالا بر روي پوشه LGAPP راست كليك كرده و بر روي Rename كليك ميكنيد و نام پوشه را به TOTO تغيير ميدهيد.حالا بر روي همون قسمت بالا يه راست كليك ديگه بكنبد و Refresh رو انتخاب كنيد.اين كار رو كه انجام بديد،صفحه گوشي شما مثل اين عكس زير ميشه،كه اصلا نگران نباشيد.
4.بعد از اينكه صفحه موبايل به اين شكل در اومد،ابتدا بر روي گزينه Disconnect كليك كنيد و دوباره Connect كنيد.
5.اين مرحله طولاني ترين بخش اين آموزشه كه حدود يكساعت طول ميكشه و فايل هاي Back Up را روي كامپيوتر ذخيره ميكنه. اين دفعه بر روي پوشه TOTO راست كليك كنيد و گزينه Read رو اتخاب كنيد.البته توجه داشته باشيد كه در قسمت پايين برنامه شما ميتوانيد محل ذخيره شدن فايل هاي Back Up بر روي كامپيوتر رو به دلخواه مشخص كنيد.
6.بعد از اينكه ذخيره سازي تمام شد،بر روي پوشه TOTO است كليك كنيد و نام اون رو به LGAPP تغيير بديد.سپس بر روي Disconnect كليك كنيد و بر روي پيغام ظاهر شده بر روي گزينه سمت چپ كليك كنيد تا موبايل ريست شود.
خوب Back Up گرفتن از فايل هاي سيستمي تموم شد و الان به بخش آخر يعني هك گوشي و نصب تم ها ميرسيم.
هك كردن گوشي و نصب تم
.ابتدا برنامه EFS را باز كرده و مراحل 1 و 2 قسمت قبل رو عينا انجام دهيد.
.در پنجره باز شده با دوبار كليك كردن اابتدا وارد پوشه LGAPP و سپس پوشه Media و در آخر وارد پوشه swf ميشويم.
.در پنجره پايين برنامه EFS بر روي پوشه -----ke970 كه دانلود كرديد و فايلهاي هك در آن قرار دارد كليك ميكنيد تا فايل هاي موجود در آن نمايش داده شود.حالا بر روي فايلهاي "widget2.swf", "widget4.swf" و "nyx_viewtyx.swf" راست كليك كرده و گزينه Read را انتخاب كنيد.
.حالا در همون پنجره بالا در قسمت swf وارد پوشه theme شويد و در پنجره پايين،بر روي فايل "theme_bg2.swf" راست كليك كرده و گزينه Read را انتخاب كنيد.سپس بر روي گزينه Disconnect كليك كنيد و در پيغام ظاهر شده Yes رو انتخاب كنيد تا گوشي ريست بشه.
حالا گوشي رو از كابل جدا كنيد و در قسمت تنظيمات تلفن،تنظيمات كابل رو از "Data Mode" به "Mass Storage Mode" تغيير بديد.وقتي تنظيمات رو تغيير داديد،دوباره گوشي رو به كابل وصل كنيد تا فولدر مربوط به مموري كارت به صورت خودكار ظاهر بشه و شما فولدر Themes كه دانلود كرديد رو در مموري كارت كپي كنيد.من در اين پوشه به عنوان نمونه،تم گوشي iphone رو براي دوستان قرار دادم.
كار تمام شد.گوشي رو از كابل جدا كنيد و خودتون رو براي ديدن تم جديد آماده كنيد.
حالا به قسمت تنظيمات گوشي بريد و در قسمت تنظيمات صفحه،قسمت تم رو انتخاب كنيد و تم دوم ،يعني Silver رو انتخاب كنيد.تنظيمات ساعت را هم بر روي Dual mode قرار بديد.
از تنظيمات بيرون بياييد و در صفحه اصلي ،دكمه C ( كه بين دكمه قرمز و سبز قرار دارد ) را دوبار فشار دهيد.منويي ظاهر ميشود كه همان برنامه Theme manager است و س تم اسليه گوشي به همراه تم iphone كه من براي دوستان قرار داده بودم در اون هست.شما براي ديدن حاصل زحماتتون بر روي تم iphone كليك كنيد و سپس دكمه قرمز را براي خروج فشار دهيد.حالا از تم جديدتون لذت ببريد.
دوستان توجه كنند كه در منوي برنامه Theme manager در فسمت Clock هم ميتونن از چند مدل جديد ساعت نيز براي صفحه خودشون استفاده كنند و يا حتي ساعت رو حذف كنند.
يه نكته خيلي مهم : دوستان اگه زماني تم هاي اصليه گوشي بغير از silver رو انتخاب كردند،ديگه با دوبار كليك دكمه C ،منوي Theme manager ظاهر نميشه و حتما دوباره بايد از قسنت تنظيمات گوشي،تم گوشي را روي silver فرار بديد تا منوي برنامه Theme manager ظاهر بشه.
من از اين به بعد در همين تاپيك تم هاي مخصوص اين گوشي رو براي دوستان قرا ميدم ولي دوستاني كه ميخوان اون تم ها رو هم بر روي گوشيشون نصب كنند بايد 2تا كار انجام بدن:
اول اينكه پوشه تم مورد نظر رو در پوشه Themes موجود در مموري كپي كنند.
مورد دوم كه خيلي خيلي مهمه اينكه در پوشه Themes كه مموري گپي كرديد يه فايل note بنام ThemeList وجود داره.شما بايد اطلاعات مربوط به تم جديد رو بصورت دقيق مانند همان تم iphone در مكاني كه در عكس زير مشخص شده وارد كنيد و اگه اين كار رو انجام نديد،اصلا تم در ليست تم ها نشون داده نميشه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار EFS Media Builder رو که تو پست قبلی گذاشتم . بقیه اش هم با چند تا تم قشنگ با صلیقه خودم اینجاست .
فقط یه نکته اینه که از هر تمی می خواید استفاده کنید باید برید توی فایل ThemeList و به جای اسم iPhone اسم فولدر اون تم رو replace کنید . همین .
موفق باشید
کسی اگر فونت فارسی داره که که احتمال میده تو ku990 از هم جدا نشه و برعکس نمی شه بذاره ممنون میشم . چون من فونت خود ویندوز رو گذاشتم احتمال میدم فونتی باشه که اذیت نکنه .
یه سری هم به این لینک بزنید خیلی عالیه . تمهای اچ تی سی رو گذاشته .
خودم از HTCHero خیلی خوشم اومد .
سلام با چه نرم افزاری گوشی ال جی KE990 به سیستم وصل میشه نرم افزار مدیریت فایلش چیه ؟:n12: