خازني از نوع ايفون با تكنولوژي مالتي تاچ!نقل قول:
یه سوال ! وقتی با 2 انگشت همزمان فشار وارد میکنم رو ال سی دی نقطه وسط رو انتخاب میکنه ... این چه نوعی هستش؟
Printable View
خازني از نوع ايفون با تكنولوژي مالتي تاچ!نقل قول:
یه سوال ! وقتی با 2 انگشت همزمان فشار وارد میکنم رو ال سی دی نقطه وسط رو انتخاب میکنه ... این چه نوعی هستش؟
شما مطمئنید ؟ مالتی تاچ کجا بوده ؟ روی آی 8910 نیست روی این باشه ؟!نقل قول:
توی جی اس ام هم چیزی اشاره نشده از مالتی تاچ بودن .
TFT resistive touchscreen, 256K colors
Size 240 x 400 pixels, 3.0 inches
- Accelerometer sensor
- Handwriting recognition
- Smart unlock
:دینقل قول:
شما مطمئنید ؟ مالتی تاچ کجا بوده ؟ روی آی 8910 نیست روی این باشه ؟!
توی جی اس ام هم چیزی اشاره نشده از مالتی تاچ بودن .
TFT resistive touchscreen, 256K colors
Size 240 x 400 pixels, 3.0 inches
- Accelerometer sensor
- Handwriting recognition
- Smart unlock
_____
ميشه بگين جواب اين سوال ايشون پس چيه؟
نقل قول:
گوشی استار یعضی سایت ها نوشته edage داره بعضی سایت ها نه
از دوستان کسی که سیم کارت ایرانسل دارند تو صفحش وقتی کانکت میشد به اینترنت e میندازه یا g ??? ( درسته که e یا g مربوط میشه به دکلی که سرویس می گیری
یه چند تا باهاش عکس بگیرین بزارید سایت تا ببینم کیفیت دوربینش چطوره؟؟؟
Edge داره. سایت GSMArena وقتی مینویسه درسته. سایت فون آرنا هم که اصلا تو ویدیو ریووش نوشته صفحه ی 3.2 اینچی!!!!!!نقل قول:
گوشی استار یعضی سایت ها نوشته edage داره بعضی سایت ها نه
نقل قول:
:18:از کی تاحالا far به معنی بهتره!!!!
عزیزم شما لطف کن تو دیکشنری نگاه کن و ببین معنیه far چیه.
بچه همسایه ما(5ساله) میدونه far یعنی: بعید ، دوردست ،دور از
نه برادر من استار مالتی تاچ نیست.همچنین کوکی.نقل قول:
گوشی مالتی تاچ یه نمونش آیفونه و برخی از محصولات htc
مالتی تاچ قابلیتیه که میشه همزمان چندجای گوشی را با لمس کنترل یا استفاده کنی.
مثلا همزمان با هر دو دست در گوشی یک کار متفاوتی انجام بدی.
نقل قول:
اینجا far معنی خیلی میده
اینی که گفتیو تو gsmarena پیدا نکردم میشه بگی کجاست
اینجا گفته کوکی شبیه کولره اینو که دیگه نمیتونید انکار کنید : دی
The only direct competitor is the well known LG KP500 Cookie The compatriot rival sports similar features, looks cooler and costs way lower
شوخی کردم گفته قیافه کوکی بهتره ولی این نظر اوناست و ممکنه یکی از استار بیشتر خوشش بیاد
نقل قول:
مطمئنی ؟
آخه far رو برای کارهای بعید و غیر ممکن و حتی برای دور بودن و دوری (از نظر مسافت )بکار می برند.:46:
من مطمعنم ولی بزار مایکل جون بیاد نظر بدهنقل قول:
راست ميگه مدير انجمن زبان بهتر از ما ميدونه:دینقل قول:
من مطمعنم ولی بزار مایکل جون بیاد نظر بده
درسته برادر معنی دور میده. ولی تو اینجا باید به جمله دقت کنی: our personal subjective opinion is that the Cookie is far better looking.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کی تاحالا far به معنی بهتره!!!!
عزیزم شما لطف کن تو دیکشنری نگاه کن و ببین معنیه far چیه.
بچه همسایه ما(5ساله) میدونه far یعنی: بعید ، دوردست ،دور از
اینجا فار معنی خیلی میده. شما اگه فار رو برداری میشه: Cookie is better looking. یعنی کوکی زیباتره و... وقتی فار میاد پشتش دیگه میشه خیلی زیباتر. یه مثال دیگه هم تو این سایت هست:
قسمت Translation رو ببینی نوشته:کد:http://www.thefreedictionary.com/far
میبینی اولش نوشته very much یعنی اینجا فار معنی خیلی میده. بعد مثال خیلی زیبایی آورده: او نسبت به دوستش, شناگر خیلی بهتری بود.نقل قول:
3 very much She was a far better swimmer than her friend (was).
ایول!نقل قول:
اینجا far معنی خیلی میده
آخرای اینجا (آخر پاراگراف یکی مونده به آخر):نقل قول:
اینی که گفتیو تو gsmarena پیدا نکردم میشه بگی کجاست
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s5230-review-335p5.php
ای خدا!!!!!! خیلی باحال گفتی مردم از خنده!!!!!!!! دمت گرم.نقل قول:
اینجا گفته کوکی شبیه کولره اینو که دیگه نمیتونید انکار کنید : دی
خوب اومدی اینو!نقل قول:
شوخی کردم گفته قیافه کوکی بهتره ولی این نظر اوناست و ممکنه یکی از استار بیشتر خوشش بیاد
نقل قول:
که اینطور.
حرف حسابه و بدون جواب!!!!
خوب جاش می نوشتن:
personal subjective opinion is that the Cookie is much/too better looking
سلام دوستان من دو روز پیش از طبقه 6 علائدین رنگ نقره ایش رو با گارانتی طلایی سامسونگ خریدم 198000 تومن.یه رم 4 توشیبا هم 12 تومن یک کیف اوریجینال هم از زیر زمین که مخصوص این گوشی بود با بدنه چرم خریدم 20000 تومن.
من برای خریدش از موضوعات این فوروم خیلی استفاده کردم جا داره از تمام کسایی که تو این کلوپ شرکت دارن کمال تشکر رو داشته باشم.
منم میکم هر کس این گوشی رو بخره پشیمون نمیشه چون واقعا یا انتخاب مهندسیه.برادر من که 5800 داره خیلی از این گوشی خوشش اومد.
موفقیت باشید
از دوستان یه چند باهاش عکس بگیرید بزارید تا کیفیت دو ربینش چطوره
دو روز من نبودم اينجا رو تبديل كرديد به آموزشگاه زبان انگليسي:31:
چه خبره؟؟ دعوا نكنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با هم دوست باشيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
free_touchجان اون ديكشنري كه گفتي چي شد؟؟ قرار بود لينكشو واسم بذاري !!!!!:20:
سلام
دوستان من یه 5800 دارم می خوام بفروشمش اینو بخرم
نظر شما چیه؟
5800 رو كي خريدي؟؟ بيا با هم عوض كنيم.من 3 شنبه خريدمش.نقل قول:
البته ازش راضي هستم و لي من عشق برنامه . بازي و اينا هستم ولي 5230 سيمبيان نداره
7-8 ماه پیشنقل قول:
5800 رو كي خريدي؟
با اینکه غریبه ای دلم نمیاد سرتو کلاه بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی گوشی مزخرفیه معروفه به سرطان
راستی کند نیست؟
اس ام اس ها رو میشه روی مموری سیو کرد؟
بلوتوث مستقیم میره روی مموری یا گوشی؟
چرا؟؟ يعني خرابه؟؟ من باهاش كار كردم. بد نبودنقل قول:
من هنوز مموري نخريدم.سرعتش خوبه.كند نيست. تاچش هم عاليه. از 5800 بهتره
اوه شرمنده یادم رفت. اینم لینک دانلودش. واسه من بدون مشکل کار می کنه.امیدوارم مشکلی نداشته باشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین دبلیو ها و آی آر و همچنین پسوند سایت با تی سی آی فاصله نیستا.(لینک می زارم پاک می کنه با اینکه تیک نشان دادن url رو زدم باز نمیشه.)
راستی 5800 درسته سیمبیانه اما بازم برنامه و بازی واسش خیلی کمه(هر چند بازم از استار و کوکی بیشتر واسش هست). کلا باید اعتراف کرد از نظر نرم افزاری گوشی های سامسونگ و ال جی موتورولا و سایر برندها به پای نوکیا نمی رسه(به جز پاکت پی سی ها که بحثشون متفاوته).حتی uiq سونی اریکسونم شنیدم دیگه رفته تعطیلات.
اما از نظر اینترفیس و تاچ و user friendly بودن ، نوکیا تعطیله!!!!
الانم بازار گوشی تو ایران برخلاف گذشته که با اقتدار دست نوکیا بود بین برندهای مختلف تقسیم شده.
سونی اریکسون که دیگه فروشش خیلی اومده پایین. الان دور دوره کوکی و استار و از این گوشیاس.
منبع:خودم :31:
کسی نمیتونه این سوالا رو جواب بده؟؟
نقل قول:
راستی کند نیست؟
اس ام اس ها رو میشه روی مموری سیو کرد؟
بلوتوث مستقیم میره روی مموری یا گوشی؟
اينم نصب كردم ولي بازم حروف فارسي رو جدا از هم و برعكس نشون ميده.نقل قول:
تو عكس زير ميتونيد ببينيد. به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ویدئو از کیف فابریک این گوشی:
Y.O.U.T.U.B.E - 27 s
کد:http://64.15.120.233/watch?v=3l_ul8IkROg&feature=related
نقل قول:
عجیبه. اگه گارانتی دار بود میشد ببری شرکت تا فریم ورتو آپ کنن.
باید ببری علاءالدین و بدی واست فارسیشو درست کنن.(احتمالا چون بدون گارانتی گرفتی خوب فارسیش نکردن). ماله من که واسه مایکروتله این مشکلو ندارم:34:
از دوستان کسی هست که هم با 5800 کار کرده باشه هم با s5230 .
من خودم با 5800 کار کردم تاچش خوبه ولی می خواستم ببینم حساسیت s5230 نسبت به 5800 چطوریه (بدتره بهتره)؟
من با هردو کار کردم. تاچ 5230 حساس تره و سریعتر جواب میده.نقل قول:
فارسی کردن که خوب و بد نداره.نقل قول:
حالا خودم باهاش ور میرم ببینم چی میشه.اگه کسی هم راهی به نظرش رسید لطفا بگه.
ممنون
داره عزیزم.من گوشی قبلیم رو بردم یکجا فارسیش کرد و با برخی حروف مشکل داشت.بعد بردمش جای دیگه اون فارسیش کرد مشکلش حل شد.نقل قول:
احتمالا ورژن فارسی ساز ها متفاوته.
سلام
یا استار میشه جار نصب کرد؟
من لینک موبایل بانک صادرات رو میزارم یکی از دوستان که استار داره اینو نصب کنه ببینه درست نصب میشه ؟؟؟
اینم لینک فایل
کد:http://www.bsi.ir/PortalData/Subsystems/StaticContent/uploads/Image/files/MBanking1.3-Other.jar
دوستان يه نكته اي، توي gsmarena حافظه داخلي استار رو نوشته 50 مگ ولي واسه من 100 مگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه نكته ديگه هم اينكه تو همين gsmarena مموري كارت تا 16گيگ رو نوشته ساپورت ميكنه ولي تو دفترچه موبايل نوشته تا 8گيگ.
اين تفاوت ها واسه چيه؟؟ نكنه بخاطر اينه كه واسه ما 5233 هستش نه 5230 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ميخوام برم يه رم 4گيگ و يه محافظ صفحه نمايش هم واسش بخرم.
به نظر شما چه ماركي بهتره؟؟ توشيبا، ترنسند، سانديسك .... ؟!؟!؟!؟
این گوشی فارسی نشون میده؟ (تایپ چی)
تم واسش گیر میاد؟
بازی خودش داره؟
میشه روش نصب کرد؟
آره فارسي داره، عربي هم داره، اردو هم داره. تايپ هم ميشه كرد. فقط تايپ فارسيش يه كم متفاوته كه تو پست هاي قبلي گفتم.نقل قول:
تم نداره ولي والپيپر ميشه روش گذاشت.هم روي صفحه منوها هم روي دسكتاپش.
بازي هم 5 تا خودش داره. خودتم هرچندتا دلت خواست ميتوني روش نصب كني(جاوا)
آقا یک چیز باحال.
با گوگل مپ می تونید مکانی که هستیدو پیدا کنید.با اینکه گوشی فاقد جی پی اس هست اما از طریق جی پی ار اس و گوگل مپی که تو گوشی هست میشه در عرض 10 ثانیه خیابون و کوچه ای که توش هستیدو پیدا کنید(دقیقا مثل جی پی اس) فقط بدیش اینه که پول جی پی ار اس باید بدید که اونم البته چیز زیادی نیست(حدود 30 40 نومن هست که مربو ط میشه به لود شدن نقشه گوگل).
اینم یکی دیگه از برتری های استار نسبت به کوکی:31:
سلام
این گوگل مپ رو همه ی گوشی های که نصب همین کارو انجام میده ربطی به گوشی نداره
اگر رو کوکی یا ............ هم نصب باشه موقعیتو نشون میده
نقل قول:
قطعا توشیبا بهتره. کلاس 4 توشیبا 10 مگ بر ثانیه هست. و کلاس 6 20 مگ بر ثانیه. ترنس که فلش مموریشو دارم زیاد جالب نیست.
راستی توشیبا 4 گیگ و کلاس 4 رو قیمت داری؟ من شنیدم13تومنه.
کلاس 6 هم شنیدم 24 -25 تومنه.
اگه رفتی لطف کن قیمت دقیق اینارو بپرس.
محافظ صفحه نمایش مخصوص استارم ببین اومده یا نه.2 هفته پیش که من علاءالدین بودم هنوز نیومده بود. اما یکی از دوستان گفت کیف مخصوصشو گرفته پس محافظ صفحشم باید اومده باشه.
اگه نصب بشه.نقل قول: