فکر کنم حالا حالاها واسه آندروئید خریدن زود باشه،فعلا با همون وین موبایل کنار میایم.
Printable View
فکر کنم حالا حالاها واسه آندروئید خریدن زود باشه،فعلا با همون وین موبایل کنار میایم.
کی گفته برنامه هاش نییست ؟! برای چی زوده؟!نقل قول:
چند صفحه پیش یکی در مورد نصب بالای 30 تا نرم افزار رو گوشیش صحبت میکرد
اینچور چیزا انقدر سریع رشد میکنن که نگو . فکر کنم آندروئید راحت جای وین مبایل رو بگیره .
اگه مايكروسافت همين روند رو ادامه بده بله! مطمئنا!نقل قول:
اینچور چیزا انقدر سریع رشد میکنن که نگو . فکر کنم آندروئید راحت جای وین مبایل رو بگیره .
نه دیگه.. انقدر ها هم خوش بین نباش.. مدتی طول میکشه اما حتما همونطور که فایرفاکس تونست از اینترنت اکسپلورر پیشی بگیره آندرونید هم احتمالا به وین مو برسه ولی نه حالا حالا ..نقل قول:
یا علی:11:
نقل قول:
سلام.
منم موافقم.(البته نظر شخصیه ) منم فکر میکنم زمان میبره تا این اتفاقات بخواد بیفته.
متاسفانه شما با آندروئيد كار نكرديد! و طريقه نصب برنامه هاشو نميدونيد!( با يه سرچ از داخل گوشي دنيايي از برنامه جلوي چشمتونه)
ولي من هم با وين موبايل كار كردم هم با آندروئيد!
آندروئيد انعطاف پذيريه بيشتري داره!
ولي هنوز هم جاي كار داره! عيب مسخره هم زياد داره.
نقل قول:
سلام.
قربان یه خورده کار کردیم.البته نه در حدی که بشه بهش گفت کار اما بحث این نبود که,ما عرض کردیم(البته من) اندروئید پیشرفت خوبی خواهد کرد اما نیاز به زمان داره و به هر حال اینقدرا هم که فکر میکنید این زمان کوتاه نیست.:11:
نقل قول:کم لطفی میکنید جناب.. بحث سر این بود که آندرونید هنوز به وین مو نرسیده و انقدر زود هم نمیرسه .. اینکه برنامه واسش زیاده درسته اما برنامه ها اونطور که یه کاربر حرفه ای بخواد نیست .. بله اگه فقط بخواهی به عنوان گوشی کار کنی خوبه اما در حد یک پاکت پی سی هنوز ظاهر نشده .. برنامه های تخصصی که بدون ایراد باشه کمه واسش .. یه جورایی میشه گفت در مرحله بتا هست و البته نظر بنده این بود که از وین مو بهتر میشه در آینده .. یعنی اصلا سیاست تولیدش اینه که از وین مو بهتر بشه و اگه قرار بود به وین مو نرسه که تولید نمیشد اما نه به این زودینقل قول:
دوستان اگه آندروئید 2 نصب بشه رو گوشی تا 16m رنگ رو ساپورت میکنه؟
میشه فایلای divx avi رو روش با برنامه پخش کرد و کیفیت پخش چجوریه ؟
دوربینش با چه کیفیتی فیلم میگیره و با چه فرمتی ؟ در کل مورد قبول هست؟
hاگه دوستان یه فیلم با گوشیشون بگیرن و بزارن که بدونیم کیفیت فیلم بردارش چطوره؟
نمیگم 16m رنگ مهم نیست ولی زیاد بهش توجه نکن چون چشم غیر مسلح نمیتونه این ظرافت رو تشخیص بده و اگه تو ذهنتونه که به دلیل تعداد رنگه که آیفون صفحه خوبی داره باید بگم که دلیلش این نیست و کلا کیفیت ال سی دی به فاکتور های دیگه هم بستگی داره..نقل قول:
1-نه به احتمال قوی روش حساب نکننقل قول:
دوستان اگه آندروئید 2 نصب بشه رو گوشی تا 16m رنگ رو ساپورت میکنه؟
میشه فایلای divx avi رو روش با برنامه پخش کرد و کیفیت پخش چجوریه ؟
دوربینش با چه کیفیتی فیلم میگیره و با چه فرمتی ؟ در کل مورد قبول هست؟
2- نه نمیشه پخش کرد
3- با کیفیت CIF با 15 فریم و خوب نیست
جون تو کابل یو اس بیم بالاست.خیلی دوره.... حسش نیست بیارم :دی اینو ببین اگه خوب نبود دوباره بگو بگیرمنقل قول:
hاگه دوستان یه فیلم با گوشیشون بگیرن و بزارن که بدونیم کیفیت فیلم بردارش چطوره؟
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-hero/camera/video/gsmarena_v001.3gp
پس از نظر مولتی مدیا ضعیفه . و زیاد جالب نیست . ما که منصرف شدیم.
ولی من فکر میکنم avi و xdiv مشکلی نباشه چون اینا مربوط به نرم افزار هست و مطمئنا به زودی واسش برنامه میاد.. الان دیگه سیمبیان هم این فرمت ها رو باز میکنه .. نا امید نشو:20:نقل قول:
من پرسیدم با برنامه باز میشه یا نه ؟ Original Titan گفت نمیشه .
من نفهمیدم در کل نمیشه یا فعلا نمیشه شاید با این سیستم عامل نمیشه !؟
دوربینشو من نمیدونم در مقایسه با دوربین گوشیای 5 مگاپیک چجوریه ؟ چون اکثر اونا 30fps هستند و vga .
دقیقا! بسیار ضعیفه تازه اکولایزر هم نمتونه عوض کنهنقل قول:
پس از نظر مولتی مدیا ضعیفه . و زیاد جالب نیست . ما که منصرف شدیم.
امین آقا مشکل نرم افزار جانبی نداره اگه میشد که الان از بین 13000 تا برنامه ای که برای آندروئید تولید شده باید برنامه ای می بود که بتونه این کارو بکنه.نقل قول:
ولی من فکر میکنم avi و xdiv مشکلی نباشه چون اینا مربوط به نرم افزار هست و مطمئنا به زودی واسش برنامه میاد.. الان دیگه سیمبیان هم این فرمت ها رو باز میکنه .. نا امید نشو
بله نمیشه یعنی اصلا نمیشه چون مربوط میشه به سیستم عامل آندروئید.نقل قول:
من پرسیدم با برنامه باز میشه یا نه ؟ Original Titan گفت نمیشه .
کماکان ساپورت نمیکنه.
اصلا گیج گیج شدم اینم داستان ما اول از x1 خشم اومد زوم کردم روش دیدم از اون بهتر زیاذ هست :18: . رفتم سراغ htc hd دیدم ضعیفه دیدم hd2 اومده
بعد دیدیم اینم دوبینش و آنتن مشکل داره گفتم ولش کن :13:. Iphone هم درد سر داره .
دیدیم عجب گوشی ایه این hero :40: . اینم که اینجور شد :19:
حالا دیگه لنگ در هوا موندم ... . با سامسونگ که زیاد حال نمیکنم . نمیدونم شاید باید بی خیال بشم .
ولی اینجا یه divx player براش هست .
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=571641
دقیقا مشکل نرم افزار جانبی داره .. کمیت نرم افزار ها بالاست اما کیفیت جالب نیست .. تازه شرکت های بزرگ دارن واسه آندرونید برنامه میزنن و خیلی ها هنوز هم که هنوزه دست به کار نشدن.. مشکل پخش فرمت نرم افزاری هست و به سخت افزار گوشی مربوط نیست .. مثال سیمبیان رو هم واسه همین زدم.. با نرم افزار میشه اکثر فرمت ها رو روش باز کرد .. واسه آندرونید هم حتما نرم آفزار میاد.. حالا ببین من کی گفتم:31:.نقل قول:
یکی از دوستام می خواد این گوشیرو بخره تنها مشکلش باهاش پخش فیلمش هست چون gsmarena نوشته mp4 هایی که رزولوشنشون بالای QVGA هست رو با گیر پخش میکنه.
می خواستم ببینم این مشکل تا چه حدی جدیه و آیا راه حلی داره یا نه؟
اصلا اگه براي فيلم آشغال ترين فيلم هم ميخوايد دورشو خيت بكشيد
فيلم ميلم تعطيل
اقا کسی اپدیت نکرده اندرویید رو؟؟؟مگه قرار نبود واسش بیاد؟؟؟؟نتیجه اش چی شد؟؟؟؟
آندروئيد دو به صورت رسمي هنوز براي هيرو نيومده
مثل اين كه اوساط فوريه مياد! قرار بود بيادا! ولي نشد
جدی یعنی هیچ راهی برای مشکل ویدئوش وجود نداره؟
نرم افزار دیگه ای برای تماشای فیلم براش پیدا نمیشه؟
من جای شما بودم تو سایت های ایرانی دنبالش نمیگشتم.:11:نقل قول:
يه برنامه تازه اومده كه پخش ميكنه ولي پلي بكش عالي نيستنقل قول:
جدی یعنی هیچ راهی برای مشکل ویدئوش وجود نداره؟
نرم افزار دیگه ای برای تماشای فیلم براش پیدا نمیشه؟
ولي ميشه باش سر كرد
مگه ایرانی ها فیلم نمی بینن؟:31:نقل قول:
شما سایت خوبی اگه میشناسین لطفا معرفی کنید.
آقا داداشه ما G1 Dream داره و به 1.5 cupcake آپدیت کرده .آیا الان به Hero شبیه شده از لحاظ نرم افزاری و بازی و نرم افراشون روی همدیگه کار میکنه؟؟
آره ميشه .
دوستان من میخوام تو چند روز آینده یه hero بگیرم . چنتا سوال
1 از کجا اصل و غیر اصل رو تشخیص بدم ؟
2 اگه بخوام بدونه گارانتی بخرم به چه چیزایی باید توجه کنم ؟
3 گارانتی اصلش چیه؟
4 htc باید ساخت کجا باشه؟
1- از كيفيت ساختش خوب معلوم ميشه! كاري كه ميتوني بكني اين ه كه عكس جعبه و محتوياتش رو از اينترنت چك كني بعد بري بخري. ولي اكثرا اچ تي سي اصله ديگه
2- اون وقتي كه من مي خواستم بخرم اصلا گارانتي دارش نيومده بود. هي شركتي گارانتيش نكرده بود. منظورت چيه كه به چي توجه كني؟ گوشي رو بخر ديگه
3- توضيح در مورد بالا ولي اگه گارانتي خوب داشته باشه بايد ياس و پرشين تلكام باشه اين دوتا خيلي معروفن. با گارانتي البرز(ياس)
4- ساخته تايوان.
تو پكش هم كارت ميكرو اس دي با ظرفيت 2 گيگ است. هندزفري - ابري هاي هندزفري- باتري - شارژر- بسته بندي خيلي عالي
سلام.
توی ایران هنوز هیچ شرکتی گارانتی نکرده.:11:
سلامنقل قول:
1-بابا مگه میخوای N73 بگیری که میگی اصلو غیر اصل ...همش اصلیه.
2- من نمیدونم
3-فعلا جایی گارانتیش نکرده.
4-htc یه شرکت معتبره تو تایوان و اصلش ماله تایوانه.
پیشاپیش مبارک!!
سلام
ببخشید دوستان یکی از بچه ها گفته من میتونم برنامه گوشیمو تو تاپیک این گوشی پیدا کنم. گوشیم (گوشی دوستم) اینه سیستم عاملش آندرویده
G1
برنامه کاربردی می خواد و از همه مهم تر یه چیزی که اس ام اس فارسی خوندنش اوکی بشه. میشه اصلا؟کد:http://www.gsmarena.com/t_mobile_g1-pictures-2533.php
ممنون
راستی یادم رفت بگم همین رئال مادرید جان عزیز این بالا گفتن بیام اینجا :دی
سلام دوستان من 2 3 روزه hero گرفتم اما هر کاری کردم نتونستم wifi لب تاپ رو با گوشی ست کنم کسی می تونه کمکم کنه؟
دوست عزيز اين كار شدني نيست
چون بايد ad-hoc به هم وصل شن و اين ساپورت نميشه از طرف هيرو
متاسفم
شما یه سری هم به مبایلستان بزنین بدک نیست گرچه چشمم آب نمیخوره:46:نقل قول:
وای یعنی از وایرلس نمی تونم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من دیروز این گوشی را تو علاالدین خریدم 510 هزار تومان. اینجا هر چی گشتم نتونستم نرم افزار فارسی ساز و سایر نرم افزار ها را پیدا کنم.
میشه یکی بزرگواری کنه و راهنمایی کنه
فدای شما
نه اینطور نیست ....شما فقط میتونین از فرستنده ی وای فای برای استفاده از اینترنت استفاده کنین یعنی اینکه باید یه فرستنده به لپتاپ خودتون وصل کنین که فکر کنم قیمت کوچیکاش که بردش کمتر از 10 متر هست زیره 40 تومان باشه اگه نفهمیدین تا بیشتر توضیح بدم:10:نقل قول: