پس با چی سویچ کنیم بین فعال کردن و غیر فعال کردن هک؟همون هک خودش این کارو میکنه؟نقل قول:
Printable View
پس با چی سویچ کنیم بین فعال کردن و غیر فعال کردن هک؟همون هک خودش این کارو میکنه؟نقل قول:
با رامپچر ... تو تاپیک مخصوص HelloOX همه چی توضیح داده شده ... لازم نیست اینجا سوال کنینقل قول:
پس با چی سویچ کنیم بین فعال کردن و غیر فعال کردن هک؟همون هک خودش این کارو میکنه؟
دوستان من 5800 دارم
می خوام وقتی میرم تو مسیج Sort رو بر اساس Sender انجام بده !
چون در حالت عادی بر اساس Date هست و اگه تغییر بدیم به Sender بعد از اینکه از مسیج خارج میشم دوباره برمیگرده به Date
میشه کاریش کرد؟
شاید بشه...ولی باید براش نوشته بشه...اگه چیزی دیدم میزارم..نقل قول:
شاد باشی:40:
با فعال کردن این پچ موزیک پلیر گوشی غیر فعال میشه..
پچ مخصوص FP2 هست.
شاد باشید:40:
تو گالری 5800 عکس ها و ویدئو ها باهم هستند
راهی هست که بشه کاری کرد ویدئو ها داخل گالری نیان ؟منظورم استفاده از پوشه Other نیست.میخوام جوری بشه که فایل های ویدئویی رو سرچ نکنه و فقط عکس رو سرچ کنه و تو گالری بیاره !
در ضمن گالری 5800 قابلیت ساخت پوشه داخل گالری رو داره.ولی برای اینکه عکس ها رو دسته بندی کنیم باید یکی یکی انتخاب کنیم و داخل پوشه ای که می خوایم بریزیم.راهی هست خارج از گالری و بصورت دسته جمعی عکسهارو به پوشه هایی که تو گالری ساهختیم بریزیم ؟
به نظرم برای دیدن عکس هات بدون اینکه ویدیو ها بیان از Photo Browser استفاده کن..:46:نقل قول:
چون واسه 5800 چیز زیادی نیومده اینو گفتم.به هر حال گالری خود گوشی یچیز دیگستنقل قول:
رو6220 جواب نداد.حتی سبز هم نشدنقل قول:
پچ مخصوص FP2 هست.
سلامنقل قول:
رو 5320 جواب داده...! شاید فقط واسه 5320 باشه!
disable gallery و disable music player هیچ کدوم واسه من کار نداد (5630).
خیلی حیف شد...:13:
می گم یه راهی وجود نداره که این موزیک پلیر خود گوشی را با TTPOD عوض کرد یعنی با زدن دکمه های موسیقی به جای پلیر گوشی TTPOD باز بشه؟
شاید بتونی با Magic Key درستش کنی..!نقل قول:
آهان حالا فهمیدم چرا گفتی شاید... . چون می دونستی نمی تونم!!!:31::31::31:نقل قول:
این پچها رو N97 کار نمیکنه؟
وقتی می خواهم اجراش کنم،علامتش قرمز میشه.
نمیشه تضمین کرد همشون کار کنند!نقل قول:
بعضی ها رو یه سری گوشی جواب نمیدند...
ضمن عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان گل.
1 سوال داشتم اگه حل شه خیلی ممنون میشم.
پچی برای روشن گذاشتن فلش گوشی هست؟؟؟
اگه نه اصلا همچین چیزی امکان داره؟؟؟؟
گوشی N79 هست.
ممنون
دوست من برای روشن گذاشتن فلش از برنامه های s60spotonیا ntorch و....میتونید استفاده کنید .معمولا پچ ها برای کارهایی هستند که نرم افزار نداریم مثل خاموش کردن فلش .نقل قول:
پچی برای روشن گذاشتن فلش گوشی هست؟؟؟
اگه نه اصلا همچین چیزی امکان داره؟؟؟؟
درکل بله میشه همچین پچی رونوشت شایدم موجود باشه..
راستش تا اونجا که من اطلاع دارم این نرم افزارا فقط lcd رو روشن نگه می دارن.اگه اشتباه می کنم میشه لطف کنی یکیش رو یه جا آپ کنی؟؟؟؟خیلی بش احتیاج دارم.در ضمن هیچ کدوم از پچهای بالا رو N79 جواب ندادنقل قول:
دوستمن با این برنامه فلش رو بصورت چشمک زن ویا همیشه روشن در میارمنقل قول:
دمت گرم خیلی آقایی اما لینکت ارور داد.میشه یه عمر شرمندم کنی و یه جا دیگه خودت واسم آپ کنی؟؟؟نقل قول:
دمت گرم.من خودم سرچ کردم پیداش کردم اما این که فقط چراغ قرمز فلش رو روشن می کنه.نقل قول:
اگه فلش زنون روشن بمونه میسوزه .تازه اون چراغ قرمز هم همچین نورش کم نیست .نقل قول:
دمت گرم.من خودم سرچ کردم پیداش کردم اما این که فقط چراغ قرمز فلش رو روشن می کنه
یا علی
نمیشه با همین پچها یه کاری کرد که فلش زنون روشن بمونه ولی قدرت نورش کمتر بشه تا نسوزه؟؟؟
عزیزم فلش زنون در هیچ صورتی روشن نمیمونه...!نقل قول:
اسکین جدید برای موزیک
با این پچ میتونید ظاهر مدیا پلیر گوشی رو تغییر بدید ...
این پچ فقط در گوشی های PRE-FP کار میکند
آموزش :
فایل MPlayerPlaybackUi.mif را به مسیر c:/resource/apps کپی کنید
پچ c2z را فعال و گوشی را ری استارت کنید
غیر فعال کردن نرم افزار x-ploreاین پچ برای امنیت بیشتر اطلاعات شماست ...
به این صورت که وقتی فایلی رو با نرم افزار x-plore به صورت hidden در میارید تنها با x-plore قابل مشاهده است ...
با استفاده از این پچ نرم افزار x-plore هم قفل میشود
ناپدید کردن آیکن و نوشته های منواین پچ جالب میتونه آیکن و نوشته های منو رو حذف کنه ... به این صورت کنه با فعال کردن اون منوی گوشی به شکل زیر در میاد :21:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید هر 2 پچ رو باهم فعال کنید که دیگه هیچی تو منو به نمایش در نمیاد ...
2 فایل ضمیمه کردم / هر 2 رو امتحان کنید تا بفهمید کدوم با گوشیتون سازگاره :46:
فرستادن فایل های sis,sisx,jar,mid با استفاده از بلوتوس و بدون نرم افزار جانبیهمون طور که میدونید در فایل منیجر خود گوشی نمیتونید فایل های sis,sisx,jar,mid رو با استفاده از بلوتوس برای دیگران بفرستید ...
این پچ باعث میشه تا این امکان به گوشی شما اضافه بشه ...
آموزش :
* فایل با پسوند rsc را به مسیر c:\resource کپی کنید ...
* فایل با پسوند rmp را به مسیر e:\patches کپی کنید ...
* با استفاده از ROMPatcher اونو فعال کنید
ممنون هادی جان ... خواستم بدونم اینی که گذاشتی با این فرق داره :نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3961395&postcount=31
سلام نه امید جان هیچ فرقی نداره اشتباه از من بــــود ببخشید :40:نقل قول:
متوجه پست یونس نشدم :11:
پچ حذف دايره برنامه هاي در حال اجر بر روي 5800 كار نكرد و پچ خاموش كردن نور قرمز دوربين هم همينطور.
كسي اين 2 تا پج رو واسه 5800 نداره؟
ایمان جان این پچ ها فقط برای گوشی های Fp2 بــــود برای من که N78 دارم کـــار کردن :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
ممنون هادي جون.نقل قول:
چون تازه زدم تو كار نوكيا زياد هنوز فرقشون رو نميدونم.
گوشي 5800 جزو كدوم دسته ميشه؟
Fp1=Symbian 9.2=n82-n95-n81-5700نقل قول:
Fp2=Symbian 9.3=n78-n96-n85-n86-n79
Symbian 9.4=n97-5800-5230-5530
در گوشی های FP2 گزینه اول تو منوی Option آیتم Show open apps هست، که در اکثر اوقات به درد کسی نمیخوره..چون با فشار دادن 1 ثانیه ای دکمه منو میتونید به اون قسمت دسترسی داشته باشید...! بنابراین:
با فعالسازی این پچ این آیتم حذف میشه...!
مخصوص FP2
شاد باشید:40:
:41:من یه مشکل کوچیک دارمنقل قول:
با x-plore هم که میرم توی درایو C کلا نمیتونم فیلی رو ابجاد یا کپی کنم
همه تیک های برنامه رو هم زدم ولی باز کار نمیکنه
نمیدونم چرا
درنتیجه این رو نمیتونم اینجا کپی کنم:
نقل قول:
* فایل با پسوند rsc را به مسیر c:\resource کپی کنید ...
سلام
پچی هست که صدای دوربین رو قطع کنه؟
داريوش جان شما گوشيتون رو هک کردين درســـته !نقل قول:
هک رو فعال کنيـــد ميتونيد فايل رو اونجا کپي کنيـد اگه غيره فعال باشه نميشــه !
تو درايو C چه جوري نميشه فايل کپي . يا پوشه اي ساخــت :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
مرسی ولی هم با هک هم با غیر هک تست کردمنقل قول:
داريوش جان شما گوشيتون رو هک کردين درســـته !
هک رو فعال کنيـــد ميتونيد فايل رو اونجا کپي کنيـد اگه غيره فعال باشه نميشــه !
تو درايو C چه جوري نميشه فايل کپي . يا پوشه اي ساخــت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور رو میده دقیقا:
Cant Open file:
C:\Resources\ClosedcontentList.rsc
:19:
سلام داریوش جان خب فایل رو که باز نمیکنن فایل ضمیمه رو دانلود کرده باشی دوتا فایل هســت درسته یکی از اونا رو انتقال میدی به درایو C یکی رو هم تو درایو E قسمت پچ ها :46:نقل قول:
بعد با x-plore فایلی رو که تو درایو C هستش رو انتقال بده به همون پوشـــه :20:
هک هم فعال باشـــه هااااا ...
تست کردم ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]