سلام یه لباسشویی ال جی داریم که آلارم اتمام شست و شوی اون دیگه صداش درنمیاد. لطفا راهنمایی کنید:n21:
Printable View
سلام یه لباسشویی ال جی داریم که آلارم اتمام شست و شوی اون دیگه صداش درنمیاد. لطفا راهنمایی کنید:n21:
سلام.
دوستان کسی برای هر وسیله برقی خونگی یه اموزش یا pdf نداره که تعمیرش رو تا حدود زیادی اموزش بده .
ممنون.
اگه می شد بگی کدوم وسیله ی برقی چون مطلبی که شما پرسیدین خیلی گسترده هستنقل قول:
آقا پوريا سلام لباس شوئي كندي دارم وشلنگ ورودي آب گرم وآب سرد دارد و به آب گرم وسرد هم متصل است وشيرهاي آب هم مشكلي ندارد ولي ظاهرا آب گرم وارد دستگاه نميشود چون دروقت آب گيري شلنگ گرم راچك ميكنم ولي آبي ازآن عبور نميكند محبت فرموده علت آن را وچگونگي رفع عيب رابفرمائيد ممنون ميشومنقل قول:
سلام
لباسشویی تمام اتومات سامسونگ داریم مدلB1285 درب از جلو ، وقتی بهش برنامه شستشو میدم درب رو قفل می کنه (چون باز نمیشه)و بعد از چند ثانیه پیغامDE یعنی باز بودن درب رو میده بعد که خاموش می کنم هم باید صبر کنم تا از حالت قفل دربیاد جستجو کردم ظاهرا مشکل از میکرو سوییچ هست چطور می تونم به میکرو سوییج دسترسی پیدا کنم تا بازش کنم لطفا کمک کنید
در ضمن اگه نظر دیگه ای هست بفرمایید
سلام دوستان .
برای مهارت در تعمیر و سرویس چند چیز ضروری هست .
شناخت انواع ابزار آلات ( پیچ گوشتیها , انبردستها و سیم چین و دَم باریک , آچار اِل , آچار بوکس , هویه , مولتی متر ( اهم متر ) ,
انواع آچارهای دو سر رینگی و یک سر رینگی
آچار لوله
آچار فرانسه
انبر قفلی
انواع اره ی آهن بُر و چوب بری
انواع میخ
انواع شیلنگ آب و بنزین و هوا
انواع چسب برق
انواع بَستِ پلاستیکی و فلزی
انواع چسب نواری و خمیری و مایع
انواع سیم
انواع پیچ و مهره و واشر
انواع سمباده ی چوب و آهن و ضد آب و معمولی و زیر و نرم .
انواع سوهان چوب و آهن
طرز استفاده از فازمتر
روشهای باز کردن پیچهای محکم که باز نمیشه
مهارت در محکم کردن پیچ و مهره ها در حدِ لازم
شناخت انواع اُرینگ و کاسه نمد و بلبرینگ و بوش .
یاد گرفتن قطعات الکترونیکی مثل دیودها ( یکسو کنندها ) و مقاومتها و خازنها و ترانزیستورها و فیوزها و دیودهای نوری
انواع ترانس ( اداپتور )
انواع سیم لاکی .
مهارت در لحیم
مهارت در بریدن قطعات فلزی و چوبی و پلاستیکی و لاستیکی و شیشه ای
مهارت در استفاده از انواع مواد آب بندی مثل سیلیکونهای معمولی و حرارتی
پی بردن و یاد گرفتن مکانیزم کار قسمتهای مختلف یک دستگاه و طرز کار قطعاتش .
مهارت در تست کردن یک قطعه .
مهارت در استفاده از قطعاتِ مشابه و جایگزین برای قطعاتی که در بازار موجود نیست .
داشتن اطلاعات کافی از برقِ مستقیم dc و متناوب ac
داشتنِ روغندان و گیریس .
عکس و فیلم گرفتن از همه چیز .
یادداشت کردنِ تغییراتی که میدیم در تنظیماتِ دستگاه .
درک مفاهیم مادر و اساسی و پایه مثل مقاومت الکتریکی و ولتاژ و شدت جریان
فراگیری واحدهای اندازه گیری مثل اهم , آمپر . ولت , دسی بِل , کالری , سانتیگراد , فارینهایت , پاسکال , فوت ( پا ) , اینچ , متر , بار , اتمسفر , دور در دقیقه rpm , لیتر , سی سی cc , اونس , پاوند , کیلومتر در ساعت , مایل در ساعت , nm و درجه ( واحد سفت كردن پیچ و مهره ها ) , متر مربع - متر مکعب و غیره
مهارت در جمع آوری اطلاعات از گنجینه ی اینترنت . ( مهارت در استفاده از کلمات کلیدی key words در پیدا کردن اطلاعات مورد نظر ) .
مثال :
آموزش تعمیر ....
how to repair ....
.... Troubleshooting
به جای نقطه چین اسم دستگاه رو مینویسیم .
رعایت نکات ایمنی در کار با برق و گاز و سوخت و انواع آچار و مواد شیمیائی و قطعات سنگین .
شهامت و جرأت در باز کردن دستگاه برای پی بردن به طرز کارش و سپس عیب یابی .
وَر نرفتن با قطعات بدون حساب کتاب ( خرابکاری)
حوصله و وقت کافی
دقت
عشق و علاقه
وجدان کاری
هر چی اطلاعاتتون در مورد این چیزها بیشتر بشه , در کار سرویس و عیب یابی و تعمیر موفق تر خواهید بود .
سلام . اگه شیر آب سرد رو ببندین , دستگاه آب میگیره از شیر آب گرم ؟ اگر شیلنگ سرد و گرم رو جابجا کنید از اونها آب میگیره ؟نقل قول:
دوستان گل سلام. من 2 تا سوال داشتم، ممنون می شم کسی کمک کنه:
1- من الان خارج از ایران هستم. اینجا همه لوازم برقیش 110 ولته. یه چیزی دیدم، تایمره واسه دستگاه های برقی که می شه برای بازه یک هفته تنظیم کرد که برق رو هر ساعتی بخوام قطع و وصل کنه. بیشتر واسه لامپ منزل تو ایران می خوام استفاده کنم. ولی مشکل اینجاست که 110 ولته. اگه هم برق منزل رو به 110 تبدیل کنم و این دستگاه کار کنه، لامپایی که تو ایران هست 220 هست و نمی شه کاریش کرد. آیا لامپ 110 ولت تو ایران هست؟ چاره چیه؟
2- اینجا یه سری سرپیچ لامپ هم هست که سنسور داره و وقتی هوا تاریک می شه روشن می شه. اینها هم متاسفانه 110 هستن و من برای لامپ آباژور تو ایران می خوام استاده کنم. این راهی داره؟ کلا می شه یه جور دستکاریش کرد که خودش 220 شه؟
ببخشید من اصلا اطلاعات الکترونیکی ندارم. ممنون می شم کمکم کنید.
اون تایمر تو ایران هم تو الکتریکی ها هستش.نقل قول:
سلامنقل قول:
همه ی این چیزها تو ایران هست
اما شما میتونین با خودتون دو سه تا آداپتور و دوشاخه ی 220 به110 بیارین برای لوازم برقی مثل سشوار و ریش تراش و آداپتور لپ تاپ و شارژر موبایل و غیره
به کلیدِ نوری میگن فتوسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً 6000ت بود حالا گمونم 10000 ت باشه
برای لامپهای حیات و راه پله و اتاق و تابلو مغازها نصب میکنند
اون تایمر هم 220 ولتش تو کویت 30000 ت
فقط چند تا از اینها لازم دارین
اگر دوشاخه ی وسائل برقیتون هم با ایران فرق داره یکی دو تا از این تبدیلها بیارین . تو ایران هست اما کیفیت خوبی نداره
البته تايمر خودتون رو هم میتونین در ایران برای دستگاه های 110v استفاده کنین , فقط باید یک دوشاخه ی 220v به 110v براش بخرین
نقل قول:دوستان مرسی از جواباتون :)نقل قول:
من این تایمرو نخریدم. اینجا به پول ما 60000 تومن میشه. تبدیل و این حرفا حله. فقط من می خوام یه چیز تر و تمیز هم باشه، نه این که یه مدار خالی بذارم. یه چیزی تو مایه های این لینکی که گذاشتید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که خودم دیدم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه اینایی که دیجیتال هستن یه باتری بک آپ دارن که برق بره ساعتش به هم نمی خوره. حالا اینی که شما گفتید کویته، خوب یعنی تو ایران نیست اون جوریاش؟
اون فوتوسل رو باید وسط سیم آباژور بذارم؟ سیم کشی خاصی می خواد؟
بازم ممنون از جواباتون.
راستی این جا موشن دیتکتور خیلی استفاده می شه و فراگیره. به همه چیزشون می زنن، از سطل آشغال و تو مزرعه بگیر تا ... . ولی ظاهر همشون یه مقدار فرق می کنه با اینا که دیدم ایران رو سقف می زنن. خیلی هم عالی عمل می کنن. اکثرا شبیه سنسور اینن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه جا دیدم که سنسور تکشو می فروخت، ولی خوب اینم 110 ولته. ایران می شه چنین چیزی هم پیدا کرد به لامپ سقفی زد؟ یعنی یه چیز کوچک و جوع و جور.
سلام
اون فوتوسل نصبش خیلی راحته .
فقط کافیه برق مثبت که میره برای لامپها , اول به فوتوسل وصل میشه و از خروجی فوتوسل میره برای لامپ ها .
حساسیتش هم قابل تنظیم هست .
یعنی برق مثبت اول میره تو کلید و وقتی کلید رو میزنید از کلید میره برای فوتوسل که بالای لوستر نصب شده , بعدش از فوتوسل میره برای لامپها .
اون تایمر دیجیتالی که عکسش رو گذاشتین 2200 دلار قیمتشه !!!!
یا بنده اشتباهی خوندم ؟
اون حسگرهای حرکتی motion detector هم تو ایران هست
یکی از دوستان بنده نصب کرده ( معذرت میخوام ) تو دستشوئی که هم چراغ و هم هواکش رو اتوماتیک روشن و خاموش میکنه یعنی دیگه کسی یادش نمیره چراغ و هواکش رو خاموش کنه.
اون motion detector هم که شما عکسش رو گذاشتین و 110v هست میتونین تو ایران نصب کنین فقط یک آداپتور کوچیک 220v به 110v میخواد . فقط همین
یعنی برق 220v اول وصل میشه به آداپتور , بعدش از خروجی آداپتور وصل میشه به اون دتکتور
ظاهراً تو ایران هم هست البته اگه سایتش قانونی باشه و اول کالا رو تحویل بدند بعدش پول رو بگیرند
بازم ممنون از جوابتون. نه اون 22.37 دلار کانادا هست.نقل قول:
در مورد motion detector 110 ولت، مگه لامپها هم نباید 110 ولت باشن؟
راستی من پستهام هنوز 10 تا نشده، امگان ارسال پست خصوصی ندارم متاسفانه.
سلام . بله لامپها رو هم میتونین بیارین و اینجا نصب کنین فقط باید براش آداپتور 220 به 110 بذارین . عجله نکنین . وقتی پستهاتون ده تا شد میتونین ارسال کنید .نقل قول:
دوست عزیز سلام ازتوجه شما به مشکل من تشکرمیکنم -با بستن شیر سرد آبگیری نمیکند ولی با جابجاکردن شلنگ ها فقط آب گرم وارد دستگاه میشود که باعث چروگ زیاد لباس ها میشود (این کار راقبلا انجام داده ام -بنا به گفته شما مجدد این عمل راتکرار خواهم کرد و نتیجه را به اطلاع میرسانم انشاالله )نقل قول:
سلاممن یه اسپیکر میکرو لب دارم دی روز داشتم میخوردم زمین دستم گرفت به فیش3.5 میلیمتری اون و شکست:n30:
بله الان نصفش داخلش گیر کرده
پشتش نوشته بود برق های ولتاژ هست داخلش
گفتم شاید خازن های ولتاژ یا چیزی مشابه باشه.من از این جور چیزاش سر در نمیارم
میخواستم ببینم میشه کمکم کنید بازش کنم و مادگیش رو عوض کنم
آخه الان اسپیکر خیلی گرونه که بخوام یه دونه نو بخرم
پیشاپیش ممنونم:n16:
سلامنقل قول:
لزومی نداره لباس بریزید توی ماشین
خالی روشنش کنین و تست کنین
سلامنقل قول:
موقع تعمیر وسائل برقی , از برق جداش میکنیم یعنی برقش رو قطع میکنیم پس دیگه مهم نیست با چه ولتاژی کار میکنه .
اگر 1000 ولت هم باشه خطری نداره چون برقش رو قطع کرده ایم .
تعویض مادگی شکسته خیلی آسونه به شرطی که مادگی با سایز خودش در بازار پیدا بشه البته از دستگاههای اوراقی هم میشه استفاده کرد .
اگر عکس بذارین ازش بهتره .
باز کردنِ دستگاه هم بستگی به نوعش داره
بعضی دستگاهها پیچی هست بعضی دیگه فشاری هست و پیچ نداره
تازه مادگی خودش هم ممکنه قابل تعمیر باشه
سلام دوستان گلم:
من سوالم رو تو خیلی جاها مطرح کردم و جواب نگرفتم..خواهشا کمک کنید :n03:
من چند روز پیش داشتم میخوردم زمین چون زمین سر بود
:n02:
دستم گرفت به فیش 3.5 میلیمتری اسپیکرم وشکست:n03:
متاسفانه توش گیر کرده..یعنی فیش شکسته و داخل مادگی مونده
پشتش نوشته بود های ولتاژ ترسیدم بازش کنم
امکان باز کردن هست؟
چی کارش کنم اسپیکر خیلی گرونه...کککککککککمممممممکک کککککک
پیشاپیش سپاس:n16:
سلام یه تلفن بی سیم گرون قیمت پاناسونیکو اشتباهی تو برق زدم الان همچیش کار میکنه(چراغاش،منوش و ..) فقط بوق نداره و نمیشه تماس گرفت ..
دوستان کسی میدونه گوشیو میشه تعمیر کرد یا نه؟اگه آره کجاها و چجور مغازه هایی اینکارو میکنن؟
هزینه تعمیرش چقده؟؟
سلام . مدلش چیه ؟ آیا باتریش شارژ میشه؟نقل قول:
اقا من یه چای ساز تفال دارم
دکمه خاموش روشنش خراب شده
چطوری میشه درستش کرد
از این برقی سفید رنگ هست
نقل قول:
آره باطریس هم شارژ میشه
مدلش هم اینه
kx-tg5571bx
7 سال پیش خریدمش خیلی ازش راضی بودم..
سلامنقل قول:
اول از همه دوشاخه ی تلفن و پریزهای تلفن رو عوض کنین استاندارد نصب کنین چون پریزهای تلفن کوچیک تر از پریزهای برق هست و امکان نداره کسی اشتباهاً تلفن رو توی برق بزنه یا یک وسیله ی برقی رو توی پریز تلفن بزنه .
2- گوشی مشکلی نداره . مشکل از قسمتی هست که گوشی رو میذارین روش .
باید باز بشه و ببینین سیم تلفن به کجا وصل میشه .
معمولاً همون قطعاتِ الکترونیکی که در ابتدای مسیر قرار دارند از برق 220 ولت آسیب میبینند .
بعضی وقتها هم دود زده و سیاه میشند یا بوی سوختگی میده .
اگر به این روش پیدا نشه احتیاج به نقشه ی الکترونیکی تلفن دارین تا همه ی قطعات رو چک کنین و عیب رو پیدا کنین
این هم گمان نکنم کار شما باشه . کار تعمیرکار حرفه ای هست .
اگر ببرید نمایندگی پول زیادی ازتون میگیرند اما مغازه ها اررونتر میگیرند .
سلامنقل قول:
احتمالاً کلیدش سوخته و باید تعویض بشه
شاید هم المنتِ گرم کننده سوخته
باید از برق بکشینش
بازش کنین
با اهم متر باید المنت رو چک کنین . اگر عقربه ی اهم متر تکون نخورد پس المنت سوخته
از همه چیز فیلم و عکس بگیرین یا یادداشت کنین خصوصاً جای نصب شدنِ سیمهای کلید چون رنگهای مختلف داره .
اگر سیمی چیزی قطع شده باید با هویه وصل بشه اما اگر کلید سوخته باید سیمهای کلید باز بشه ( یا پیچی هست یا لحیم )
بعدش کلید رو بخرین و مثل اولش نصب کنین
اگر جای سیمها عوض بشه ممکنه خطر برق گرفتگی یا آتس سوزی داشته باشه
باید باید هر سیمی دقیقاً سر جای خودش نصب بشه و به سیمهای دیگه هم فاصله داشته باشه و
اگر عکس و فیلم نگیرین قبل از جدا کردنِ سیمها و برداشتن کلید ممکنه بعداً دیگه نتونید نصبشون کنید
اگر دست به آچار نیستین بهتره ببرید تعمیرگاه
سلام دوستان .
یه تلوزیون داشتیم زیرنویسها رو نشون نمیداد .
بردیمش نمایندگی گفتند باید 4 روز بمونه و 90 هزار تومن هم خرجش میشه و گارانتی هم نداره .
بردیمش تو محله ی تعمیرکارها .
یه مفازه ی کوچیک 3 متر در 3 متر بود .
تلوزیون رو دید و گفت 30 تومن خرجش میشه و حدوداً نیم ساعت هم طول میکشه تعمیرش و تا یک هفته هم اگر مشکلی پیش اومد و دوباره همونجوری شد درستش میکنه بدون پول .
20 دقیقه نشستیم تو مغازش و تعمیرش کرد تموم شد رفت
60 هزار تومن هم صرفه جوئی شد .
مشکل فقط از یک IC بود که عوضش کرد .
بردم نمایندگی حدودا هزینه ش چقدر میشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی داره به خیلی چیزها
لباس شما و درجه ی شیک بودنتون
نوع موبایلتون
نوع ساعتتون
نوع کفشتون
نوع ماشینتون
بوی ادکلانتون اگر ادکلان زده باشین
قیمت قطعه برای نمایندگی
انصاف مسئول و کارمند نمایندگی
مزاج و اخلاق کارمند و مسئول
حرفهای شما که نشون میده تا چه حد نیازمند تعمیرش هستین
اگر پول و وقت براتون مهم نیست ببرینش نمایندگی
اما بهتره یه سری هم به مغازه ها بزنید خصوصاً اونهائی که سالهای ساله تو کار تعمیر هستند
چه بسا فقط یک قطعه باشه که سوخته یا حتی یک فیوز و سرپائی مداوا بشه
نقل قول:
آخه بردم دادم رفت دیگه خداکنه از قیمت یه تلفن بیشتر نشه
رسمش اینه که وقتی شما یه چیزی رو میدی به تعمیر گاه ، شماره تلفنتون رو از شما بگیرن ، اول عیب یابی کنن ( بعضی جاها هزینه ی عیب یابی رو می گیرن ) بعد زنگ بزنن به شما بگن که چقدر هزینه بر میداره. در صورت تایید شما، تعمیر انجام بشه. نه اینکه تعمیر رو انجام بدن و آخر سر بخوان حساب کنن. اینجوری تعمیر کار در موضع قدرت قرار می گیره و اونی که باید به حرف دیگری گوش بده شما هستی!نقل قول:
سلامنقل قول:
بله درسته .
بعضی اوقات هم یک مبلغی رو مشخص میکنند و میگن اگر زیر این مبلغ هزینه داشت بدون تماس با شما تعمیر میشه اما اگر بیشتر از اون مبلغ باشه بهتون زنگ میزنند و از مشتری امضا میگیرند تا بعداً نتونه انکار کنه .
سلامنقل قول:
به هر حال در مورد تلفن شما که آسیب زیادی ندیده هزینه ی تعمیر از خرید یک دستگاهِ نو کمتر هست و تعمیرش اقتصادی هست .
اما چیزی که مهم هست اینه که شما کاری کنین که دیگه هرگز چنین اشتباهی تکرار نشه .
باید تمام پیریزهای تلفن رو عوض کنین و دوشاخه ی تلفنها رو هم عوض کنین .
آدم عاقل یک اشتباه رو 2 بار انجام نمیده
اقا ما یه تلویزیون 40 اینچ سونی داریم lcd
یه خط به اندازه 2 سانت به صورت افقی وسط tv ظاهر شده سیاه رنگ هست
و هر روز هم بیشترر میشه
ایا قابل تعمیر هست؟
یا باید بیخیل بشم؟؟
سلام : اگر شیرآب سرد راببندیم آب گیری نمیکند ضمنا شیلنگ هارا جابجا نمودم وپس ازآن فقط شیرآب سردرابازنمودم دراین حال دستگاه آب گیری نکرد سپس هردوشیر راباز نمودم که آب گیری کرد ولی ظاهرا فقط آب گرم وارد دستگاه شده بود اینگونه به نظرمیرسد که شلنگ (قرمز) مربوط به آب گرم دچارمشکلی ایست که آب ازآن عبور نمیکند آیا درقسمت انتهائی شلنگ (قرمز)آب گرم که به دستگاه وصل میشود شیر یاوسیله اتوماتی وجوددارد ؟؟؟ که بتواند مانع ورود آب شود ..ازعنایت وتوجه شما سپاسگزارمنقل قول:
دوست عزیز -سلام : مواردی را که اشاره فرموده اید بسیار درست وبجاست وقطعا هرچه پیرامون آنها اطلاعات بیشتری داشته باشیم بهتر وسریعتر به نتیجه دلخواه خواهیم رسید ولی بااین وقت کم وگرفتاریهاری روزمره بفرمائید چگونه میتوان درباره تمام موارد اشاره شده آگاهی یافت البته دریک زمان کوتاه (حداقل کلیاتی درباره هریک)ضمنا چنانجه حضرتعالی مطلبی پیرامون عناوین قید شده دارید ارائه فرمائید تا ازآن استفاده نمائیم با تشکرفراواننقل قول:
سلام .نقل قول:
این یک شیر الکتریکی هست که وقتی برق قطع بشه آب رو میبنده ( با یک فنر ) و وقتی برق بهش وصل بشه به آب اجازه ی عبور میده ( با یک آهنربایِ الکتریکی ) .
احتمالاً برق شیر الکتریکیِ آب گرم قطع شده یا سیمش قطع شده یا خود شیر گیر کرده به خاطر رسوب گرفتن ( مشکل مکانیکی یا الکتریکی ) .
این عکس یک شیر برقی لباسشوئی هست
البته در لباسشوئی های مختلف فرق میکنه
اگر لباسشوئی کامپیوتری باشه , ممکنه مداری که اون شیر رو کنترل میکنه و برقش رو قطع و وصل میکنه دچار مشکل شده ( مشکل الکترونیکی ) .
باید با رعایت نکات ایمنی مثل قطع کردن برق , لباسشوئی باز بشه و شیر آب گرم و سیمهاش چک بشه .
اگر جای شیرهای گرم و سرد رو عوض کردین و باز هم اون شیر کار نکرد پس شیر خرابه اما اگر با جابجا کردن شیرها باز هم شیر آب گرم کار نکرد پس یا سیمهای اون شیر مشکل داره ( باید با ولتمتر چک بشه ) یا دستگاهی که به اون شیر برق میده دچار مشکل شده .
بنده بیشتر احتمال میدم که خود شیر آب گرم یا سیمش مشکل داره و یا قابل تعمیر هست یا قابل تعویض .
البته اگر ولتاژ شیر روش ولتاژش نوشته شده میشه با رعایت نکات ایمنی بهش برق داد .
اگر سالم باشه تق تق صدا میده ( صدای فلزی که آهنربای توی شیر جذبش میکنه )
. اگر مشکل از شیر باشه , یا رسوب گرفته و شاید بشه تمیزش کرد .
اما اگر سیم پیچ آهنرباش سوخته باشه دیگه سبم پیچیش اقتصادی نیست و باید شیر عوض بشه .
البته اگر شیر تو بازار نباشه و مشابه هم نداشته باشه اونوقت تعمیرش هم اقتصادی میشه چون از خرید لباسشوئی جدید بی نیاز میشید .
سلام .نقل قول:
ممنون از نظر شما .
به یک نفر گفتند باید روزی 20 دقیقه نرمش و ورزش کنی
گفت وقت ندارم
بعدش زندگیش رو بررسی کردند دیدند حداقل روزی 3 ساعت رو برای کارهای بیهوده مثل تماشای آهنگ و فیلمهای به درد نخور و غیره صرف میکنه
بهش گفتند نگو وقت ندارم , بگو ورزش برام اهمیت نداره وگرنه حتی اگر واقعاً وقت نداشتی باز هم از وقت یه کار دیگه میزدی و به ورزش اختصاص میدادی .
منطورم از این حرف اینه که اگر کسی به چیزی علاقمند باشه میره دنبالش و براش وقت و پول خرج میکنه و زحمت میکشه و خسته هم نمیشه چون علاقه و شوق داره که بهش نیرو و انرژی میده .
شکی نیست که حرف شما دوست عزیز درسته که در مدت کوتاه نمیشه همه چیز رو یاد گرفت اما چند چیز مهم رو نباید فراموش کرد :
1- عشق و علاقه باعث سریع شدن روندِ بادگیری میشه
2- اینترنت بسیار بسیار با ارزش و کمک کننده هست در این راه به شرطی که از گوگل درست استفاده کنیم برای یافتن اطلاعات مورد نظرمون
مثال :
یکی نمیدونه انبرقفلی چیه
کافیه توی google image بنویسه
انبرقفلی تا عکسش رو ببینه
همینطور بقیه آچارها
یا توی google image بنویسه
انواع آچار
یا در گوگل بنویسه
آموزش استفاده از اهم متر multimeter
how to use multimeter
يا بنویسه
انواع چسب
types of glues
انواع واشر
انواع پیچ
type of bolts
type of screw
2- تقریباً همه ی مردم اطلاعاتشون صفر نیست بلکه خیلی از این چیزها رو بلدند فقط باید بیشتر یاد بگیرند
3- تجربه ی عملی بهترین معلم هست بشرطی که چند نکته رعایت بشه :
نکات ایمنی در کار با برق , مواد شیمیائی , درل , ابرارها و غیره
دستکاری نکردن بدون حساب کتاب ( خرابکاری )
عکس و فیلم گرفتن از همه چیز قبل از هر تغییر یا تعویض یا باز کردن قطعات و سیمها و غیره .
استعداد و علاقه . بنده از کودکی معروف بودم به خرابکار خونه . همه چیز رو باز میکردم و قطعات داخش رو درمىآوردم و اوراقش میکردم ( از روی علاقه و کنجکاوی )
از دست بنده همه چیز رو قایم میکردند یا میذاشتند جائی که دستم بهش نرسه
کم کم از سن 13 سالگی خرابکار خونه تبدیل شد به تعمیرکار
اون موقع اینترنتِ ارزشمند هم نبود
بیشتر چیزها رو تجربی یاد گرفتم یا از توی مجله های علمی و برنامه های دو تا کانال تلوزبونی که وجود داشت
شما نباز ندارین همه چیز رو با هم یاد بگیرین بلکه چیزهائی رو که بهش نیاز دارین یاد بگیرین بعدش رفته رفته اطلاعات شما زیاد میشه
مثال
لباسشوئی ما خراب شد بیش از حد آب میگرفت
مبدونستم که حتماً قطعه ای هست در لباسشوئی که مقدار آب رو تنظیم میکنه اما کدام قطعه ؟
توی گوگل نوشتم
آموزش تعمیر ماشین لباسشوئی
کلی سایت با ارزش پیدا کردم و قطعه و طرز کارش رو پیدا کردم
اول بازش کردم تعمیرش کردم . 6 ماه کار کرد و دوباره خراب شد
دیگه رفتم یکی خربدم نصب کردم الان سالهاست که داره کار میکنه الحمدلله .
یه بار هم بلبرینگش شکست .
همه گفتند این دیگه تعمیرکار لازم داره
اما تنها چیزی که لازم شد ببرم بیرون , جا زدن بلبرینگ نو بود که پِرس لازم داشت و 1500 تومن گرفت .
بلبرینگش رو هم از نمایندگی نخریدم چون میدونستم بیشتر نمایندگیها در ایران قطعات بی کیفیت و بنجل و گران میفروشند
رفتم از مغازه های فروش بلبرینگ و کاسه نمد , یک بلبرینگ درجه یکِ ژاپنی براش خریدم
برای آب بندی دیگ ( حوض ) هم از سیلیکون آب بندی واترپمپ ماشین استفاده کردم
حالا 7 ساله داره کار میکنه
تازه علت شکستنش رو هم فهمیدم
لباس کم و لنگر انداختن لباسها موقع چرخش سریع
یعنی اگر لباسها کمه بهتره یک پارچه تمیز مثل ملافه یا حوله بهشون اضافه بشه یا بیشتر تا موقع کار لنگر نندازه
------------------------------------------=---------------=-----------==
بنده هم سعی میکنم به تدریج تجربه هام در مورد تعمیر و سرویس و عیب بابی رو اینجا درج کنم برای علاقمندانی مثل شما دوست عزیز
جناب محمدآسمانی عزیز ،باسلام وتشکرصمیمانه ازراهنمائی های مکرروسودمند شما عرض کنم بنده هم دنبال قرص یاکپسول یادگیری نبودم نظربه اینکه حضرتعالی اطلاعات کافی ووافی ازاینگونه عناوین داشتید خواستم ازاین آگاهی بهره برده وباچندسایت آموزش که مثلا دیودها مقاومت خازن ترانزیستور فیوز و..امثالهم رابه زبان ساده وتصویرتعریف کرده وشیوه آزمایش سلامت ویاخرابی رانشان داده ازطریق شما آشنا شوم خصوصا موتورهای برقی که سیم پیچ دارد وحالت القائی عامل چرخش شافت وسط میشود مثل آسیاب برقی خردکن وغیره تصویر گردش برق درآنها ویا نقشه ساده ای ازاینگونه وسائل داشته باشد رامعرفی فرمائید اگرهم نبودحداقل کتابی که مجموعه ای ازاین موضوعات رادارا باشدوبرای کم اطلاعی چون حقیر قابل بهره برداری باشد ،درحقیقت میخواستم میانبری زده باشم .از عنایت وتوجه شما به حل مشکل دوستان بی نهایت سپاسگزارم .
اول صفحه ال سی دی رو با یک پارچه نرم خیلی با ارامش پاک می کنی به طوری که گرد و غبارش بره.یک مقدار خمیر دندون رو اروم روی خط ال سی دی بمال .چون صفحه ال سی دی هستش باید این مالش رو خیلی اروم و به صورت دایره ای کوچک انجام بدی تا یواش یواش عمق خط گرفته بشه.وقتی این مالش رو انجام می دی بعد از یک زمان کمی از این مالش متوجه می شی که ظاهر خط ها کم تر شده وقتی که به این نتیجه رسیدید که خط سطحی شده با یک دستمال تمیز و نرم و بدون فشار زیاد و البته کمی خیس و مرطوب(نه خیلی زیاد) صفحه ال سی دی و مخصوصا اون قسمتی رو که خمیر دندون زدید پاک کنیدنقل قول:
اقا ما یه تلویزیون 40 اینچ سونی داریم lcd
یه خط به اندازه 2 سانت به صورت افقی وسط tv ظاهر شده سیاه رنگ هست
و هر روز هم بیشترر میشه
ایا قابل تعمیر هست؟
یا باید بیخیل بشم؟؟
سلام . گمونم منظورشون خط در تصویر باشه نه روی صفحه .نقل قول: