هیچ کدام ... فقط سیستم عامل متن باز و قدرتمند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
کد:http://maemo.nokia.com
Printable View
هیچ کدام ... فقط سیستم عامل متن باز و قدرتمند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
کد:http://maemo.nokia.com
بی اطلاع؟ اختیار دارید! من که جواب شما رو دادم توی پست قبلم، مطالعه کردید؟نقل قول:
دوست من میخوام بگم که طرفدار بی اطلاع زیاد جالب نیست
شما چه جور این حرفو میزنید یهنی واقعآ به نظر شما قدرتشون فقط در همین فرق داره؟پس این همه که ما بحث کردیم هیچ !!! جالبه والا
دوست من توی سیمبین تنوع برنامه خیلی زیاده اما هیچ کجا گفته نشده که برنامه ویندوز بیشتره (اگه اینو توی سایتی خوندید لطفاً اسمشو بگید) و همینطور توی سیمبین به هر تعداد برنامه که بخواین نصب میکنید و همینطور میتونید چند تا برنامه رو با هم اجرا کنید.
شرکت سازنده سیمبین رو نمیشه با مایکروسافت مقایسه کرد...این به همه ثابت شده که مایکروسافت یه غول نرم افزاریه...ببینم واسه سیمبین چنتا پلیر وجود داره واسه WM چنتا؟واسه سیمبین فوتوشاپ یا اکروبات ریدر یا adobe flash یا تورنت دانلودر یا انواع دانلود منیجر ها یا اینترنت اکسپلورر یا ....هست؟نقل قول:
چنتا برنامه gps واسه سیمبین هست...واسه پاکت پیسی انقدر هست که فرصت تست کردنش نیست...
مایکرو سافت افیس شما رو سیمبین دارید یا مشابهش هست؟
سیمبین قابلیت برنامه نویسی به زبان بیسیک یا C# رو داره؟
شما بدون این که برنامه جانبی نصب کنین نمیتونین فرمتهای wmv یا flv یا divx رو ببینید...ولی wm بدون برنامه جانبی کار میکنه..
این تاپیک از اول اشتباه زده شده.باید میزدن مقایسه جاوا با سیمبین....و یه تاپیک دیگه باز میکردن مقایسه ویندوز موبایل با مک(اپل ایفون)...اینجوری به هم میخورد...
سلام به همگی .نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم کسی نگفت بهترین سیستم عامل از نظر دوستان چیه !
اینجا بین سیمبیان و ویندوز مقایسه شده . حالا نمیدونم چه ربطی به Meamo داره !
از منم بپرسن بهترین سیستم عامل تا الان میگم Andorid و وقتی سامسونگ سیستم عامل معرفی کرد میگم Samsung Open OS :دی
مخلصیم .
نقل قول:
خوب معلومه که داره! کافیه یه سرچ کوچولو میکردید، اصولاً هر برنامه ای که برای پاکت پی سی ساخته میشه ورژن سیمبینش هم ساخته میشه. مثل بازیهایی که هم PS3 داره و هم XBox360! حالا ممکنه تک و توک چند تا برنامه توی ویندوز باشه که سیمبینش رو نساخته باشن که عکسش هم صادقه. یعنی میتونیم کلی برنامه بگیم که ویندوز اونا رو نداره!
به طور کلی ویندوز موبایل در کارهای مدیریتی و Organize خیلی قویتره، که آفیس و زبانهای برنامه نویسی هم جزء اون میشه.
اما در زمینه کارهای مدیا ویندوز نمیتونه حریف سیمبین بشه.
درسته وقتی شما fan چیزی میشید از همه رقیبان اون متنفر میشید، ولی باید سعی کنید توی این موارد بدون تعصب قضاوت کنید. این لینکها رو هم ببینید بد نیست:
کد:http://www.letsgomobile.org/en/review/0037/symbian-windows-mobile/
کد:http://www.computerworld.com/s/article/9018363/Linux_vs._Windows_Mobile_and_Symbian_Which_is_best_for_mobile_
در هیچ کجا گفته نشده که ویندوز سیمبین را شکست داده و یا برعکس. حتی برای iPhone هم که فروش بسیار کمتری نسبت به این دو داره این حرف رو نمیزنن!کد:http://www.symbian-freak.com/news/006/11/s60_vs_wmse.htm
دوستان فقط نیاز کابران میتونه سیستم عامل یا هر چیزه دیگری را انتخاب کنه پس این همه بحث برای چی......
بحث ها هم که فقط در سطح حرف میباشد.
من نمیگم دوستان اشتباه میکنن ولی برای اینکه دیگه هیچ حرفی توش نباشه با مدرک(دادن سایتی معتبر)حرف های خودتون را اثبات کنید.
مثلن دوستان میگن برنامه های ویندوز بیشتر یه سری هم میگن سیمبین....تا وقتی که یکی از این دوستان یه دلیل معتبر نیاره این بحث همین طور ادامه پیدا میکنه.......این فقط یکیش بود
همان طور که گفتم فقط نیاز کابران میتونه سیستم عامل یا هر چیزه دیگری را انتخاب کنه.......
باشه...سیمبین بهتر...ولی من تا اخرعمرم سراغ سیمبین نمیرم...چون داشتم دیدم چیه اینم دیدم...راستی اگه سیمبین خوبه یه پیشنهاد به شرکتش بدید واسه کامپیوتر هم سیمبین بسازن تا از ویندوز استفاده نکنید...!!!
هروقت شد بنز و پیکان رو مقایسه کرد میشه ویندوز و سیمبیان هم مقایسه کرد...نقل قول:
اولین گوشی من جاوا بود..(w800-w810-k800)
بعد سیمبین گرفتم..(n70-w950-p1-n95)
الان هم اکسپریا با ویندوز دارم...
الان میبینم که تازه به اون سیستمی که میخواستم رسیدم...و از این به بعد فقط پاکت پیسی میگیرم.
در مورد تعداد برنامه ها مطمئن هستم كه مال ويندوز بيشترهنقل قول:
حالا منبع به كنار از بس خسته ام حال سرچ كردن ندارم
اما در مورد باز بودن تعداد برنامه ها
اشتباه ميكني
شما اگه با سيمبيان يك گيم قوي ميني مايز كني بعد بيايي محيط گوشي كمبود رم به خوبي حس ميشه
در حالي كه در پاكت پي سيهاي قوي مال خودم كه xperia هست چندين برنامه و گيم ميني مايز ميكنم و هيچ هم از سرعت كم نميشه
من همين الان چندين برنامه نصب كرده ام كه در تودي قرار گرفته
الان اينجا 5800 داريم و چندين برنامه نصب و تست كرده ايم
يك بازي نصب كرديم (چيز ديگه اي هم مينيمايز نبود) بعد سرعتش كم بود
مجبور شدم برنامه تعويض اسكرين را غير فعال كنيم تا بهتر كار كنه (فكر كنم gdesk بود شايد هم ايفون)
در ويندوز موبايل پوسته هاي قوي وجود داره كه چندان از سرعت كم نميكنند به غير از چند تايي كه خاص هستند مثلا tf3d
گوشي xperia با پنلهايي كه داره 9 پنل اكتيو داره ... كه هعر لحضه ميتوني بينشون سرچ كني
اين يك مثال بود فقط
من flv و .. را نميخوامنقل قول:
يه برنامه واسه 5800 ميخوام كه mp4 را باز كنه :31:
فقط چند تا mp4 معمولي را ميتونه باز كنه
والا ما كه از سامسونگ خيري نديديمنقل قول:
سامسونگ هنوز در گوشيهاي جاوا نتونسته كاري كنه كه جاوا را كامل ساپورت كنه چه برسه ...
اميدوارم در اينده بتونه
كاملا مشخصه كه تجربه شما بيشتر هستنقل قول:
چرا كه اولش گوشيهاي جاوا داشتين
بعدا سيمبيان
و بعدا پاكت پي سي
پس با ايرادها و معايب هر كدوم آشنا هستين و مطمئنا تجربه بيشتري دارين
اما عده اي هستند كه با ويندوز موبايل كار نكرده ايند
اينا بهتره نظري ندهند
در صفحات قبل علي اقا خيلي بحث كرد
تا اينكه در پيغام خصوصي به من گفت كه فقط نوكيا دوست داره
خب كسي نيست بگه شما كه نكويا دوست دارين چرا اينجا پست ميدين
چرا تعصبي نظر ميدين ؟
من مطمئن هستم اگه نوكيا يك گوشي با سيستم عامل ويندوز موبايل بزنه، چنين كساني ميگند ويندوز موبايل بهترينه فلاينه ....
======
يه بحثي شده بود راجب مولتي مديا
خيليها فكر ميكنند در مولتي مديا سيمبيان بهتره
در حالي كه جريان يك چيز ديگه هست
حالا ميخوام كمي تخصصي تر بحث كنيم
مولتي مديا را در حالت كلي به دو بخش تقسيم ميكنيم تا فعلا راجب اين دو بخش بحث كنيم
1- قسمت نرم افزاري
2- قسمت سخت افزاري
بحث ها را راجب اين دو ادامه ميدهيم
در باز كردن فايلهاي صوتي و تصويري كه ميشه نرم افزاري آيا سيمبيان بهتره ؟
در سمبيان فايلهاي wmv - flv - divix - xvid بطور پيشفرض اجرا نميشه
در حالي كه ويندوز موبايل اكثرا بطور پيشفرض ساپورت ميكنند
حتي اكثر گوشيهاي سيمبيان با flv مشكل دارند من خيلي جاها ديدم
در سيمبيان جديد كه مال 5800 هم هست حتي فايلهاي تصويري معمولي هم باز نميشه و برنامه هاي مولتي مديا كلا با اين گوشي مشكل دارند
خب حالا كدوم برتره ؟
كدوم فرمت را سيمبيان ميتونه باز كنه و ويندوز موبايل نميتونه ؟
و در مورد سخت افزاري كه شامل اسپيكر و هندز فري و صفحه نمايش ميشه
و قطعات داخلي كه تاثير دارند از جمله رم و سي پي يو و چيپست گرافيكي (حالا اينا به كنار)
اينها هم بستگي به مدل گوشي داره و هر گوشي كيفيت مختلفي داره
حالا منتظر نظرات شما هستم
شما همه چی رو اینطور مقایسه میکنید؟ من اولش گفتم طرفدار ویندوزم و با هر دو سیستم عامل کار کردم، اما با مقایسه شما شدیداً مخالفم و فکر نکنم هیچ فرد آشنا به این موضوع شما رو تایید کنه.
پس بگیم پیکان فول با کولر و ضبط و صندلی لوکس از یه بنز بدون کولر و ضبط و صندلی ساده بهتره؟!!!
پیکانو هرچی بهش اویزون کنید باز پیکانه(سیمبین هم دوربین 25 مگا پیکسلو هرجی بزارید باز سیمبین هست)نقل قول:
ولی بنز حتا قدی می هم باشه باز بنزه و کلاس خودشو داره(ویندوز موبایل هم کلاس خودشو داره)
در ضمن من مثال زدم...میدونم اینجا تاپیک پیکان و بنز نیست...تاپیک سیمبین و ویندوز هست
خب
برتری ویندوز که مسلمه!
سیمبین چه برتریی داره؟
واقعا!!!!
سیمبیان میخواد چی بگه این وسط؟
سیمبین نمیدونه داره چیکار میکنه؟
دوستان لیست مقایسه بازی ها (پاکت پی سی و سیمبین) آپدیت شد
لطفا بیاین بهش برسین و پست بدین نظرتون رو !
ممنون
برای اسپم نشدن :
دوستان به نظر شما تاچ فلو بهتره یا Active standby در 5800 ؟
بابا touch flo یا active standby در 5800؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اصلآ اینا دیگه قابل مقایسه با هم نیستن active standby کجا و touch flo کجا؟
دوستان سیمبینی در این مورد دیگه خواهشآ بحث نکنید که ملت خندشون میگیره
اگر کسی شک داره میتونه ویدئویی به نام n97 vs touch pro 2 رو در یوتوب ببینه (خیلی جالب و به سبک combat طراحی شده)
اونجا فقط قابلیت های مشترک مقابل هم تست میشه (+خصوصیات سخت افزاری که اینجا مورد بحث نیست) و حتی به قابلیت های افزونی که ویندوز موبایل داره هم پرداخته نمیشه. با این حال در همون حد هم تفاوت ها کاملا محسوس هست.
نقل قول:
... دوست عزیز سامسونگ داره جاوارو بالا میشکه و الان جاوا در حدی هستش که تا 12 مگابایت رو در عرض 3 ثانیه install میکنه ... حالا نرم افزار سنگین تر هم سراغ داشتید بیارید تا براتون تست کنم ...
طریقه ریختنش هم مثل گوشیهای هک شده سمیبین هستش که دیگه نیازی به دردسر نیست ... یعنی فایل رو بوسیله بلوتوث یا از طریق کامپیوتر بریز رو گوشی بعد برو رو گوشی install کن و بعد به عرض 3 ثانیه بازش کن و بعد برو تو گیم یا جایی که باز شده اجرا کن ...
و گوشی jet زده با cpu 800 و رم 1 گیگ که جاوا رو بکشه بالاتر این از این ...
دوم تنها برندی که هم جاوا میزنه هم اندروید و هم سیمبین و هم ویندوز و شاخترین گوشیها این سیستم عاملها متعلق به این بند هست سامسونگ هستش .. linux هم داره میزنه شاخترینشو :31:
بهترین گوشیهای جاوا داره بازار از لحاظ قدرت cpu و ...
جاوا=
جت ... 8300 .. ارناال جی ... گوشیهای 12 مگا پیکسلی 8910 پیکسون و 8920 پیکسون هم توراهه که نیومده نام نبردم
سیمبین = 8910 و 8510 و در رده پایینتر g810
ویندوز موبایل = امنیا 2 8000 که شاخترین گوشی وین هستش و b7610 که به همراه کیبورد فیزیکی هستش
اندروید = قبل از اینکه hero htc بیاد I7500 رو زده که الان برای رقابت با اون داره 5700 رو میزنه
linux هم که طرحشو از قبل در اجرا داشته که الان داره میزنه ...
نمیدونم شما برندی رو سراغ دارید که تو همه زیمنه ها انقدر موفق بوده باشه ؟ یک نمونه بیارید :46:
ارهنقل قول:
نوكيا
هه هه هه
مزاح بود ؟:31:
آره دیگه !
ولی واقعا سامسونگ خیلی باحال شده !
برای اسپم نشدن ! :دی :
از سیستم عامل های قدیمی بگم
اس 60 ویرایش 1 !
و ویندوز موبایل 2003 !
ما الان نمی تونیم به هیچ وجه نرم افزار های ویرایش 3 رو روی 1 نصب کنیم
ولی نرف افزار هایی که به 6.5 می خوره به 2003 هم میخوره (البته ریاد نیستن )
اینم یک مزیت هستش
اما وقتی ویندوز موبایل 6.5 به گوشی که 2003 داره می خوره و قابل نصب هست کی آپدیت نمی کنه ؟ :دی
حالا يه سوال من ميخاستم يه بار با اي900 يه فايلي را از طريق بلوتوث بفرستم که کلي دردسر داشت اول بايد ميرفتي فايل مورد نظر را ميديدي و اسمشو به خاط ميسپردي و بعد ميرفتي تو فايل منيجر و اسمشو پيدا ميکردي و بعد ميفرستاديش.......حالا ايا تمام ويندوز موبايل ها اين گونه هستن؟چون يکي از دوستانم ايکس1 داره و اونم چنين مشکلي را داره.....
اين مشکلات با اين که ريزن ولي مشکل سازن.......
البته من به قدرتي که ويندوز موبايل داره شکي ندارم و برنامه ها و بازي هايي که داره واقعن جالب و کاربردي هستن.
راستي ايا ويندوز مانند سيمبين برنامه ي منشي تلفن داره؟(مثلن اگه يکي زنگ زد بعد از خوردن دو تا بوق گوشي بره روي پيغام گير؟الان گوشيه بابام که ان96 ميباشد چنين قابليتي توسط يک برنامه را دارا ميباشد)
در کل دوستان من با توجه به قيمت بالايي که ويندوز موبايل ها دارن(البته الان قيمتا تا حدودي قابل قبول شدن) ترجيح ميدم يک سيمبين با امکاناتي قابل قبول براي يک گوشي بگيرم و پول بيشتري را براي خريد لپ تاپ هزينه کنم........
100 درصد :ينقل قول:
در امنيا هم فرستادن فايل راحتهنقل قول:
كافيه روي فايل راست كليك كني
بعد بيم فايل را بزني
بعد بقيه مراحل كار
البته راست كليك در ويندوز موبايل با كليك كردن و نگه داشتنش ظاهر ميشه
شايد شما اينو نميدونستين
منشي تلفني هم داره اسمش هم Isecurity هست لازمش داشتي بدم
ن 96 شنيدم صداش خيلي خوبه راست ميگند ؟
راستي اخرش نفهميدم سيمبيان ميخواهي يا ويندوز موبايل
يه عمره تعريف از ويندوز موبايل ميكني
بعد الان سيمبيان ؟
اگه خواستي سيمبيان بخري حداقل ساتيو بگير
و يا 8910 و يا ان97
و يا ان86
و بازمنشد ان85
نه به جای این دو تا 8510 بگیره بهتره........نقل قول:
و يا ان86
و بازمنشد ان85
اره اين يادم رفته بودنقل قول:
راستي فكر نميكنين ساتيو بهترين گوشي با سيستم عامل سيمبيا هست ؟
خيلي عاليه
اگه ويندوز موبايل 6.5 ريليز بشه عالي ميشه
x2 بزار بياد بازار
ما هم بهره ميبريم
من تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودم دیدم که توی این مقایسه ها که کردن سیمبین تو هیچ کدوم کم نیاورده.
لازم شد بگم.
ببین عزیزم همین جوری یه چیزی واسه خودت میگی اصلا" خودت چجوری روت میشه اینو بگی خود نوکیا جرات نداره جلو رو اپل و مایکروسافت سرش رو بالا بگیره اینو بگه اون وقت شما...:18:نقل قول:
به شخصه اگه بخوام بین سیمبین و ویندوز موبایل قضاوت کنم، مبنا رو بر راحتی کارکرد میزارم، چون امکانات گوشی های دارای این سیستم عامل ها تقریبا یکسانه
با ویندوز 6.1 کار کردم و با سیمبین 9.4 هم همینطور (ولی با ویندوز 6.5 خیر)
به نظر من سیمبین رابط کاربری بهتری داشت، ویندوز خسته کننده بود برای من و کار کردن باهاش لذت بخش نبود!!
به نظر من ويندوز بهتره البته هر شخص بر اساس نياز هاي خودش نظري داره:31:
هم سیمبین هم ویندوز باید یه تغییر اساسی بدن (البته سیمبین دیگه جای تغییر نداره )
کی میگه سیمبین جای تغییر نداره ؟!
تفاوت سیمبین 9.3 با 9.4 رو دیدی ؟! همین شکلی تفاوت 9.4 با 9.5 رو هم میبینی! بعد متوجه میشی جای پیشرفت داره یا نه!
گل محمدی جان از توجهت تشکر فراوان.نقل قول:
من ویندوز را قبول دارم ولی میترسم بگیرم و به یک سال نکشه ویندوز 7 رلیز بشه.....من به بابام قول داده بودم بعد خرید پی1 دیگه اسم گوشی نیارم ولی الان هم که اوردم باید دیگه تا چند سال باید نگرش دارم.........(منظورم گوشیه جدیدی را که میخام بگیرم)
در کل هر دو سیستم عامل مزایا و معایب خودشونو دارن
فرید عزیز مهمترین قابلیت وین در صورت داشتن سخت افزار قوی اینه که به وین 7 هم میتونی اپدیت کنی ... اصلا اگه یک نگاه به امنیا پرو بکنی کاملا معلومه این گوشی برای وین 7 ساخته شده نه وین 6.5 یعنی الان با وین 6.5 وارد بازار میشه اما هدف واقعی اپدیتش به وین 7 هستش و این رو میشه از ساپورت 16 میلیون سلول رنگی متوجه شد ..نقل قول:
نه اشتباه نکنید وقتی میگن 65 هزار رنگ یعنی 65 هزار رنگ ! بعضی جا ها میگین نه تو آپدیت بعدی میشه 16 میلیون کاملا غلطه....
ولی معمولا پاکت پی سی ها با رزولوشن های بالایی که دارن از 16 میلیون هم چشم نواز تر به نظر میان....
در مورد ویندوز موبایل 7 هم هیچ تضمینی نیست که روی دیوایس های فعلی نصب بشه ولی احتمال 95% رام کوکر ها ترتیبش رو میدن ! :دی یعنی به صورت غیر رسمی عرضه میشه
موفق باشین
امنیا پرو نوشته 16 میلیون رنگ ولی نوشته 65000 رنگ بخاطر وین بیشتر ساپورت نمیکنه... !
AMOLED resistive touchscreen, 16M colors (65K effective)
من پرو رو نگفتم کلی گفتم..... :46:
(ممنون که گفتین پرو این طور هست من نمی دونستم :10: )
یه جا دیگه هم می گفتن 5800 رو 369 مگاهرتزه تو فریمویر جدید میشه 434 !!!!!! :18::27:
از حرفا من تو فروم زیاد شنیدم و البته کلی هم بعدش خندیدم :39:
خواهش میکنم عزیزم واسه همینم گفتم که امنیا پرو در واقع برای وین 7 ساخته شده نه وین 6.5 ... یعنی به عبارتی انگاری اگر یک ماه دیگه گوشی بخری ! چند ماه یک سیستم عامل داری و بعد اون یک سسیستم عامل دیگه که برای کسی که سیستم عامل بازی میکنه خیلی خوبه ...نقل قول:
اره خوب اور کلاک میکنن وگرنه cpu همونه .. مثلا شاید همین 98901 667 باشه تا 800 هم اور کلاک بشه در فریمورهای بعدی ..
آخه سامسونگ چیه جاوا رو میخواد بکشه بالا .....جاوا با این برنامه ها و بازی های مزخرف cpu هشتصد میخواد چیکار .نقل قول:
اینو دیگه همه میدونن که بهترین سیستم جاوا برای سونی اریکسون هستش :27:. در ضمن طریقه نصب برنامه جاواش تازه بعد از هک کردن شده مثل گوشی های سونی اریکسون .:27: گوشی که برای نصب بدون دردسر برنامه های ساده جاوا باید هکش کنی تعریف کردن داره :18:سامسونگ در هر زمینه حرف برای گفتن داشته باشه تو جاوا نداره ( تازه در باقی زمینه ها هم جای بحث داره ):31:
موفق باشی
الان که دیگه روی همه گوشیاش رو فایل جاوا بزنی نصب میشه ... بدون هیچ محدودیت حجمی ... مثلاً استار که تا بزنی روش نصبش تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... سونی اریکسونم همینوجوری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعآ جالبه
این بحث رو هنوز دارید ادامه میدید؟!!!
من چند روزیه نبودم ولی الان که اومدم دیدم که .....
بابا فکر کنم که دوستان سیمبینی هم قبول کردن که ویندوز بهتره ول کنید بابا فردا سیمبینی ها میرن خرج رو دست خودشون میزارن ویندوز موبایل میگیرن!!!