منظورتون رو نفهميدم...نقل قول:
واضح تر بفرمائيد
Printable View
منظورتون رو نفهميدم...نقل قول:
واضح تر بفرمائيد
سلام.
من یه دکمه تو فلش ساختم می خام وقتی کاربر روش کلیک کرد اندارش عوض شه.
onClipEvent (keyDown) {
this.setSize(100, 100)
}
حالا میخوام وقتی کاربر رو این دکمه کلیک کرد اندازه ی یه دکمه ی دیگه عوض شه.
من بجتی this اسم اون دکمه رو می نویسم اما تغییرات انجام نمیشه.
اصلا اسم یه آبجکت تو فلش چجوری تعریف میشه؟
component یا Click handler ؟
من نفميدم مي خواي وختي رو يه دكمه كليك مي كني يه دكمه ديگه اندازش تغيير كنه يا مي خواي وختي رو يه مووي كليپ كليك مي كني اندازه يه دكمه ديگه تغيير كنه يا چيز ديگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چيزايي كه نوشتي با اون اكشنه اصن جور در نمياد به هر حال من يه فايل واست درس كردم ببين اگه همينو مي خواي و چيزيشو نفميدي بگو كه واست توضيح بدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://dolphin.parsaspace.com/P30world/Flash/Button.rar
1- يكيش يه دكمه اس ( Button ) كه اگه روش كليك كني اندازه يه مووي كليپو ( Movie Clip ) تغيير مي ده
2- يكيش يه دكمه اس ( Button ) كه اگه روش كليك كني اندازه يه دكمه ( Button ) ديگه رو تغيير مي ده
3- يكيش يه مووي كليپه ( Movie Clip ) كه اگه روش كليك كني اندازه يه مووي كليپ ( Movie Clip ) ديگه رو تغيير مي ده
4 - يكيشم يه مووي كليپه ( Movie Clip ) كه اگه روش كليك كني اندازه يه دكمه ( Button ) رو تغيير مي ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نكته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- فلش هر چيزيو مي تونه كلا به سه نوع سمبل ( Symbol ) تبديل كنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الف : Movie Clip
ب : Button
ج : Graphic
2- setSize
واسه تغيير اندازه هيچ كودوم از سمبلا به كار نمي ره ، فقط مخصوص بعضي از
Component
هاس
3- فقط به سبمل
Movie Clip
و
Button
مي شه اكشن داد نه به
Graphic
4- واسه انتخاب اسم يه سمبل كافيه بعد از اينكه تبديلش كردي به سمبل تو قسمت
Properties
( اگه پيداش نكردي با كليداي تركيبي كنترل و اف 3 مي توني بازش كني )
توي كادري كه به صورت محو نوشته
Instance Name
يه اسم واسش انتخاب كني كه بتوني موقعي كه مي خواي با اكشنا كاري روش انجام بدي با اون اسم بتوني به فلش بگي كه مي خواي فلان دستورات رو كودوم سمبلت ( با چه اسمي ) انجام بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اكشنايي كه با
() onClipEvent
شروع مي شن مخصوص
Movie Clip
ها هسن و روي دكمه ها ( Button )
نمي توني استفاده كني
6- اكشنايي كه با
() on شروع مي شنو هم مي توني روي
Movie Clip
به كار ببري
هم روي
Button
اگرم بتوني بگي مي خواي چه كاري انجام بدي شايد بتونم بهتر كمكت كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دلفین جان.:10:
بسم الله الرحیمن الرحیم !
سلام دوستان! - ببینم دلیل خاصی داره که هیچ کی چیز زیادی از As3 نمیگه؟
الان تو این چند صفحه ی این تاپیک پر از آموزش های خوب As2 هست ولی کسی از اکشن اسکریپت 3 چیز قابل توجهی نگفته.
من برام عجیبه که انقدر کم آدم دنبالشن در حالی که مثل زبن های برنامه نویسی هست مخصوصا ++c .
من دیدم اینجا خیلی ها زحمت کشیدن حیفم اومد تاپیک بخوابه!
کاشکی من خوب بلد بود و میتونستم آموزش های خوبی بدم!
ولی واقعا حلقه ها و شرط گذاری ها و تابع ها و آرایه ها که من تاحالا فقط در حد خوندن توشون پیشرفتم بسیار شبیه C++ هست
اگه دیدم به جایی رسیدم که میتونم آموزش بدم، به امید خدا میام میدم.
یا حق
..........
اين تاپيك به طرز وحشتناكي معركه است.ادامه بدين لطفا ما هم دعا تون مي كنيم:31:
بابا یکی نیست به داد این انجمن برسه ؟ :(
زبونم مو دراورد بس گفتم " برای سوالات و مشکلات خودتون که تاپیک مجزا ندارند ، تاپیک مناسب ایجاد کنید "
والا من دیگه موندم چه جوری بگم
....
خیلی جالبه...نقل قول:
اگه راهنماییت کردن 1 لطف کن واسه منم Forward ش کن:11:
سلام
ميشه آموزش تصويري ActionScript 3 واسه دانلود بذاريد
ممنون
سلام
میخوام بدونم چه جوری فایل های Mp4 یا Mpg رو تو Swish Max لینک کنم.
از راه fscommand نشد.
منم این مشکلو دارم. با این تفاوت که من میخوام یه باتنی بسازم که با کلیک روی اون فایل های پی دی اف که تو سی دی هست باز بشه. خواهش می کنم یه مسلمون بیاد به دادم برسه. مرسنقل قول:
سلام دوستان. یه سوال داشتم. می خواستم یه باتن بسازم که با کلیک روی اون فایل های پی دی اف مورد نظر که تو سی دی هستش رو باز کنه. خیلی حیاتیه. لطفا راهنمائیم کنین. مرسی
من به مشکلی برخوردم کسی میتونه کمکم کنه؟
من یه فلش دارم طراحی میکنم. یه دکمه گذاشتم که میخام وقتی این دکمه رو بزنم یه movie clip اجرا بشه که این movie clip تو یه symbol دیگه طراحی شده
امکان جابجا کردن این symbol ها وجود نداره به دلیل نوع طراحی.
میخواستم ببینم چه اکشنی برای اینکار وجود داره
اینجا همه مشکل دارن ولی کسی نیس جواب بده
سلام
واقعا تاپیک عالی و کاملی بود ! بسیار ممنون :40:
من یک سوال کوچک داشتم که در یه تاپیک دیگه گفتم اما کسی جواب نداد !
من میخوام یک فلش با قابلیت CountDown بسازم که تا جایی موفق شدم اما به یک کد نیاز دارم که یک ساعت معین رو برای اتمام شمارش معکوس به Script بده !
این کد شمارش معکوس تا روز واقعه رو مشخص میکنه :
کد:onFrame (1) {
now = new Date();
target_date = new Date (2009, 5, 27);
diff = target_date.getTime() - now.getTime();
//trace("target: " + target_date.getTime() + " now: " + now.getTime() + " diff: " + diff);
dR = Math.floor((diff) / 1000 / 60 / 60 / 24);
hR = Math.floor((diff) / 1000 / 60 / 60 - (24 * dR));
mR = Math.floor((diff) / 1000 / 60 - (24 * 60 * dR) - (60 * hR));
sR = Math.ceil((diff) / 1000 - (24 * 60 * 60 * dR) - (60 * 60 * hR) - (60 * mR));
days_remaining.text = dR;
hours_remaining.text = hR;
minutes_remaining.text = mR;
seconds_remaining.text = sR;
}
onFrame (2) {
prevFrameAndPlay();
}
حالا چه کدی رو در کجای این Script وارد کنم که قابلیت مشخص کردن دقیق ساعت هم به CountDown بده ؟
با تشکر ... :11:
یه انجمن با این همه کاربر یه نفر نبود که مارو راهنمایی کنه ؟!؟! :44::37::42::45:
خواهشا نزارید این تاپیک بخوابه !!! :41:
یادش به خیر
قبلنا چند تا کاربر فعال داشت این بخش ولی همشون کوچ کردند گویا
منم خودم تو اکشن اسکریپت وارد نیستم
من بازم اومدم :31:
اقا خوب شد اومدی بازم به کارت ادامه بده ! من واقعا استفاده بردم !
به به به!نقل قول:
خوش اومدی برادر!×! چرا دیر اومدی:31::11::10:
خوب دیگه استاد اومد! کاش از این شانس ها نصیبه ما هم میشد!
dame hamaton garm
دوستانی که وارد هستند لطفا ادامه بدن چون حیفه که این تاپیک تعطیل بشه
من یه فایل فلش دارم که شامل دوتا تکست فیلد با نام tx1 و tx2 و همچنین یه موی کلیپ با نام mo است که درون mo یه تکست فیلد قرار دادم که اسمش txm
var =txm - اون وقت توی فریم اول فایل فلش یه دستور نوشتم
if (tx1 == "toom") {
tx2="welcom"
mo(txm) ="hi
اینو همینجوری برای بیان مظورم نوشتم
}
میخوام بدونم چطور txm رو تابع اون دستور کنم
سلام دوستان؛
ممنون از این تاپیک مفید و کاربردی که درست کرده اید، یک سوال داشتم اینکه من یک فلش درست کرده ام که از طریق منویی که در آن تعبیه کرده ام یک فایل فلش دیگه رو توی آون لود میکنم ، و برای لود مقدار level رو 1 میزارم تا فلش لود شده ی جدید روی همون فایل قبلی که درحال اجراس نمایش داده بشه ، اما مشکلی که دارم اینه که وقتی فایل جدید لود میشه همیشه رو هست من میخوام وقتی روی منو کلیک کردم و فایل فلش جدید از بیرون لود شد زیر ، منوی فایل اولی قرار بگیره.
نمیدونم تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه ، اگه میشه راهنماییم کنید.
با سپاس
سوالم رو یه جوره دیگه مطرح میکنم دوستان ، چطوری میشه یک آبجکت رو در فلش on top کرد طوری که هر صفحه زیرش باز شد اون آبجکت همیشه رو باشه؟!؟!؟!؟
یکی کمکم کنههههه پیلیززززززززززززززززز
:20:سییییلام به اساتید.:20:
از محضر اساتید یه سوالی دارم که فکر کنم سخته و خواشمندم که هرکی می تونه جواب بده چون برای کارم لازم دارم.
بیان کار من:طراحی یک برنامه مسابقه ای مثل مسابقه 101 (البته خیلی ساده تر)
بیان مشکل:چه طوری می تونم پشت سیستم خودم مدیریت مسابقه رو داشته باشم و در عین حال در مانیتوری که در دید افراد شرکت کننده هست فقط قسمت اجرایی دیده بشه؟
مثلا من بتونم گزینه سوال رو انتخاب کنم و یا بتونم امتیازات رو در برنامه وارد کنم و شرکت کنندها فقط نتیجه رو بتونند ببینند.
لطفا جواب بدید.
من یه مشکل کوچیک دارم. البته شایدم کوچیک نباشه .
یه فلش طراحی کردم که میخام تو صفحه اصلی وقتی رو یه باتن کلیک میکنم یه مووی کلیپ اجرا بشه . به فرض یه مووی کلیپی که رو فریم 1 stop دادم میخوام با زدن یه باتن اون مووی کلیپ به فریم 2 بره و play بشه.
اکشنش رو نمیدونم چیه
البته برعکسشو بلدم که داخل یه مووی کلیپ با .root_ میشه در روت کلیپ play یا stop انجام داد
ممنون میشم هرکی کمکم کنه
سلام و شايد دير
متاسفانه تايپيك بعد از ورود اشخاص حرفه اي تر از سيلور و اوين بود اويل بود به هم ريخت جايشان خالي
در مورد سوال شما نيز بايد يك نام براي موي كليپ خود اختصاص دهيد و در كد نويسي از آن استفاده نماييد. و همانند روت با آن برخورد نماييد.
ببخشيد به دليل كمبود وقت خيلي كلي توضيح دادم
مرجع اکشن اسکریپت در فلش
همانطور که از اسم تاپیک پیداست مرجع اکشن... . سوالات خود را در صفحه اول انجمن مطرح کنید :11:
یه نکته طلایی میگم : همیشه توی حلقه های for مخصوصا حلقه هایی که مقدار انتهایی رو از یه جایی میخونه یه متغیر دیگه هم واسه اتمام حلقه بزارید از ما گفتن بود :
درست تر :کد:
for(i= 1;i<=Other_var;i++){
do()
}
j یک متغیر اضافیه که فقط چک میکنه یه موقع حلقه منجر به هنگ فلش نشه . مخلص شماکد:
var j=1
for(i= 1;i<=Other_var && j<1000;i++){
do()
j++
}
یا
for(i= 1,j=1;i<=Other_var && j<1000;i++,j++){
do()
}
کد:http://docbook.ir
من هلشم فایل هارو تفکیک میکنه چرا؟
سلام میشه توی فلش کلیدی ساخت که فایل ها رو ذخیره کنه( مثلا یه عکس را save کنه روی هارد) ؟
من می خواستم یه اسکریپ بنویسم که 2 تا توب در حال چرخش روی دکمه که کلیک کنی واسته
با سلام
دوستان من تو تاپیک گشتم اما جایی برای گفتن سوالم پیدا نکردم
ببخشید آیا این مجموعه آموزشی پرند که مال فلش هست به کار میخوره
یا نه ؟
ممنون
واسه اجرای اون پی دی اف از
on(relase){
getURL("name.pdf")
{
{
یه باتن درست کن و دستور
on(pres)
stop();
{
سلام دوستان
کسی سورس رسم بیضی توسط کاربر را بلده
یعنی چطوری کاری کنیم که کاربر با کشیدن ماوس یک بیضی رسم کنه
سلامنقل قول:
از همه دوستان به خاطر آموزش های مفیدشان تشکر می کنم.مخصوصا silver ,Elfin_D
کاش این تاپیک رو ادامه می دادید.
اگر کسی سوال داره باید یک تاپیک جداگانه باز کنه،نه اینکه تاپیک به این مفیدی رو بی خودی شلوغ کند.
من این فایل های pdf رو نتونستم دانلود کنم،اگر براتون امکان داره دوباره آپلود کنید.
متشکرم