ضمنا ورژن ماله من 83 بود كه خودم دو هفته پيش بروز كردمش شد 96
يعني حالا كه بروز شده ديگه نميشه رو كارتريج فابريكش اين كارو كرد و كانترشو به صفر رسوند ؟
اي بابا
ضمنا ورژن ماله من 83 بود كه خودم دو هفته پيش بروز كردمش شد 96
يعني حالا كه بروز شده ديگه نميشه رو كارتريج فابريكش اين كارو كرد و كانترشو به صفر رسوند ؟
اي بابا
سلام ودرود
من hp c5283 دارم و کارتریج سیاهشو شارژکردم یه مشکلی هست اینه که میخوام بفهمم چقدر از شارژباقی مونده اما علامت تعجب رو کارتریج سیاه نشون میده .........؟چه جوری میشه فهمید........
دوست عزيز سلام
1640 من هم با اتصال 1 و 4 ريست نميشه ميشه شما دقيق تر توضيح بدي منم بتونم ريستش كنم
ممنون ميشم اكه سريعتر جواب بدي
سلام . برای شارژ پرینتر 1915 سامسونگ باید چیکار بکنم
پرینتر Samsung ML 1660 رو میشه با این روش ریست کرد؟:13:
این پرینتر خوبه واسه کار خونگی میخام یکی از این مدل بخرم چون ارزونه
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بهت بگم که تا ورژن .1.01.00 میتونی فریمور فیکس شده پیدا کنی البته یه ورژن 82.00.78 هم هست که فایل فیکس واسش هست و البته مثل من بدشانس باشی و فریمور دستگاه ورژن 1.2.00.30 باشه که بهت بگم یه 2 هفته ای هست که دنبال فریمورش می گردم و پیدا نمیکنم ورژن هایی که ذکر کردم رو پیدا کردم و لی کانتر رو صفر نمی کنه،اگه خواستی لینکشو و نحوه اجراشو واست میفرستمنقل قول:
سلام دوستانه محترم من چند وقتی هستش که یک پرینتر اپسون خریدم...
رنگ مشکی تموم شد بعد از گذشت 5 ماه من تونستم یه کاتریج مشکی بخرم البته اورجینال...
حالا که نصب کردمش نشون میده رنگ کاملا پر هستش ولی هنگام پرینت هیچ عملی نداره البته فقط این رنگ.وبرگه کاملا سفید هستش بعد از پرینت من حتا 4 بار با استون آب داغ از طریق سرنگ هدشو شستشو حتا دادم ولی حتا یک نقطه هم نمیکشه...من الان شاکیم از اپسون...
میشه کمکی هم به ما بکنید...دمتون گرم...:41::41:
هیچ جا جواب ما رو نمیدن فکر کردم که شاید یکی اینج دلش برامون بسوزه...
آیا برای سامسونگ 4300 چیپست دایمی وجود داره؟ ممنون از توضیحات خوبتون
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
من سلف تست پرینت که میگیرم
supplies info report
میده و در مورد خود تونر اطلاعات میده
چه جور میتونم ورژن فیرمور دسگاه رو بفهمم؟
در ضمن من یه فایلهایی با راهنمایی زیر بدست آوردم {آیا به کمک اینها مشکل تونر شارژی 1660 حل میشه؟}
RESET INSTRUCTIONS ML-166x (1660-1665)
MAKE SURE YOUR PRINTER IS INSTALLED AND CONNECTED TO THE EQUIPMENT AND REMOVE OR Cover TONER CHIP with a piece of tape
1) Connect the printer to PC
2) I recommend the "V30" .
3) There are 2 files, ML 1160-usbprn2 30.fls and drag the file ML1660-30.fls AL usbprn2 and let
is downloaded to the printer automatically reset.
the process will only take about 1 minute, but if the LEDs are long parapadeando (2mins)
means that the reset does not work for that machine, disconnect and reconnect power and try to reset the other (v_82).
--------------------------------
Remove the toner that has been previously charged and having some kind of tape to block adesiba Chip contacts.
- Reinstall the toner in the printer.
- Drag the file to write.exe ML1665-30.fls
باسلام از دوستان اگر كسي درمورد شارژ كردن چهاركاره سامسونگ مدل 4828 چيزي ميدونه و يا اينكه اصلا قابل شارژ كردن است راهنمايي كند . متشكرم
سلام من clp315رو چجوری ریست کنم
با تشکر
سلام دوست عزیز ،پیرو مطلب بالا باید بگم که اگر " V30رو تونستی بدون ارور تو دستگاه بریزی فقط کافیه یه نوار چسب رو چیپ پرینتر بزنی و خلاص ، بعد از هر ریستارت پرینتر ،تست پرینت که بگیری کانتر تونر رو صفر نشون میده جالبه بهت بگم که حتی اگر تونر خالی هم باشه اگر تو smart panel چک کنی می بینی که تونر رو 100% نشون میدهنقل قول:
اگر برنامه ورژن 30 رو خواستی واست میفرستم،در ضمن واسه ورژن فریمور باید بهت بگم که تست پرینت رو با کابل usb جدا از کامپیوتر بگیر و 2 بار دستتو به مدت 5 ،6 ثانیه رو دکمه قرار بده.اما نکته آخر من بالاخره تونستم مشکل کانتر تونر رو با روشی که گفتم صفر کنم با اینکه ورژن فریمور من 1.2 بود فقط کاری که کردم بعد ریختن ورژن 30 یه چسب رو چیپ تونر زدم،البته بهتر اینه که چیپ رو کاملا در بیاری که خیالت راحت میشه
سلام من clp315 مدل2008 دارم چیپ دایم انداختم ارروره تونر نمیده ولی وسط پرینت گیر میکنه و باید در عقب رو باز کنی تا کاغذو بده بیرون علتش چیه ؟
یکی کمک کنه. همین امروز پرینترم رو شارژ کردم اما تا میخوام پرینت بگیرم اون چارغ سبزه که باید روشن باشه خاموشه و چراغ زیرش روشنه.روی آیکنی هم که تو نوار وضعیت میاد یه ضربدر روشه و پیغام toner Exhausted میده نمی دونم چیکار کنم.
من اينو براي samsung 4623f استفاده كردم جواب دادنقل قول:
البته پيغام تعويض تونر ميده و چراغ چشمك ميزنه
ولي پرينت ميگيره
.
خدا خیرت بده با این پستی که گذاشتی مشکلم حل شد.
یه سوال برای من پیش اومده.
پرینترم ML-1915 اه. اگر بعد از تموم شدن تونر اصلی، یک کارتریج جدید بخرم، اوم جدیده قابل شارژ کردن بدون دستکاری در چیپ پرینتر هست؟
با تشکرنقل قول:
چند تا سوال
چرا در شروع جملات بالا از کلمه
"اگر"
استفاده کردین؟ مگه برا ریختن v30 پیش شرط خاصی وجود داره؟
بین اون دوبار که باید دگمه رو بزنم
چند ثانیه فاصله بدم؟
اگر بخواهیم یه جمع بندی خلاصه و ساده از این پروسه بکنیم میشه این که
v30 رو بریزیم و چیپ رو تونر رو بکنیم
و حالشو ببریم
درسته؟
یا چیزی از قلم افتاد؟
شما ورژن 30 رو بریز و چیپ رو در بیار به احتمال قریب به یقین مشکلت حل میشه ، نگران نباش چون من سر این پرینتر خیلی بلا آوردم ولی مشکلی ایجاد نشد. فقط بهت بگم موقع ریختن فریمور تمام پورت های usb جانبی غیر خود پرینتر رو حتما در بیار . سوالی بود در خدمتمنقل قول:
سلام به همه
من یه samsung ml-1915 دارم.شارژش تموم شده و دوباره شارژش کردم.چیپش رو باید عوض کنم.بردمش نمایندگی سامسونگ گفتن چیپش رو عوض می کنیم قیمت هم ۲۵۰۰۰ داد.الان تو آموزش جناب hackman خوندم که باید پرینتر رو باز کنم و پایه های ic رو به هم وصل کنم.چند تا سوال برام پیش اومد.
۱-من بردم نمایندگی اونا فقط کارتریج رو می خواستن و برد روی کارتریج رو می خواستن دستکاری کنن.آیا در مورد 1915 هم آموزش جناب hackman جواب میده؟یعنی باید پرینتر رو باز کنم؟
۲-تو آموزش حرف از برد ریستر کردید.این وسیله رو از کجا میشه خرید و چنده و آیا کار کردن باهاش دانش فنی می خواد؟
سلام
اگر کارتریج جدیدی برای پرینتر Samsung ML-1915 (به جز کارتریج اولیه) خریداری کنم، آیا کاتریج جدید قابل شارژ و استفادهی مجدد (بدون نیاز به تغییرات سختافزاری در چیپ روی پرینتر و یا reset نرمافزاری) خواهد بود؟
بله عزیز.من خودم این مشکل رو دارم.رفته بودم از نمایندگیش پرسیدم به من گفت آره.فرقی نمی کنه.منتها اون به من گفت که یه چیپ روی کارتریج عوض می کنیم ولی اینجا صحبت از دستکاری کردن خود پرینتره.کسی هم که جواب نداد ا تا مطمین بشم که کدومش درسته.نقل قول:
من اوائل این فروم دیدم توضیح داده بودند که کارتریج اولیه سامسونگها چیپ نداره. سوالم برای این بود که بدونم کارتریجهایی که جدا میخریم چیپ دارند یا نه.نقل قول:
من میدونم چه جوری این کارتریج 1640 شارژ میشه 09366181932 شمارمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان من تازه اومدم تو جمع شما.این پرینتر 1640چه جوری ریست میشه(ریست نرم افزاری)
برای ریست دستگاه سامسونگ 1915 دو راه وجود داره . 1- نرم افزاری 2 - سخت افزاری که در اینجا روش سخت افزاری آموزش داده می شود . برای اینکار نیازی نیست روی پرینتر کاری انجام دهید . بلکه فقط نیاز به کارتریج است . برای این منظور ابتدا چیپ را از روی کارتریج بر داشته و همانطور که در شکل مشاهده میکتید پایه های 1 و 5 را به هم وصل می کنیم . کار تمام است . چیپ را روی کارتریج قرار داده و پرینت بگیرید . ( اگر دستگاه ریست نشد باید به روش نرم افزاری عمل کنید . که برای این روش باید فایل مورد نظر را یکبار خریداری کنید )
جهت کسب اطلاعات بیشتر و شارژ انواع کارتریج سامسونگ با آی دی من تماس بگیرید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منمون از راهنمایی شما. می شه توضیح بدید این چیپ دقیقا کجای کارتریج هست و چطوری میشه درش آورد؟ اگه این روش جواب ندند نر افرارش رو از کجا و لا چه قیمتی می شه تهیه کرد؟نقل قول:
با درود
پرينتر سامسونگ 1915 دارم كه تونر شو دادم شارژ كردن و جيپست شو عوض كردن ( اينطوري به من گفتن ) هنگام پرينت اگه تعداد صفحه ها زياد باشه به هم مي ريزه و مثلا هي 10 صفحه اول رو مي گيره چكارش مي شه كرد؟
ممنون
اشکالی که دوستمون گفتن بوجود نمی آید . چیپ روی کارتریج قرار دارد که با برداشتن محافظ پلاستیکی که روی آن قرار دارد در دسترس می باشد .
سلام دوستان من یه پرینتر سامسونگ SCX -4300 دارم که از دیروز هی می زنه Toner low ... اینو چه کارش باید بکنم ؟؟؟؟
من پست های قبلی رو خوندم ولی به جواب درستی نرسیدم ... ..!! شارژ کارتریج و ریست کردن چیپ این پرینتر چه جوریاست و میشه خودمم انجام بدم یا اینکه بدم بیرون هزینش چقدر میشه !!!!!
با شارژ تا چند برگ می تونم پرینت بگیرم ؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
من احتياج به فايل SCX4300_V1.22_Fact_romdl.hd جهت ريست سه كاره سامسونگ scx-4300 دارم ( قسمت firmware version ) از دوستان محترم مي خاهم كه به من در اين زمينه كمك كنند
اگر بتوانيد برايم با ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال كنيد با تشكر
بسمعه تعالي
عيبهاي مشاهده شده در پرينترهاي ليزري.ورفع عيب
1- دستگاه خاموش است/ تغذيه و ايس لودينگ واستب موتورها
2- پرينتر كاغذ نميكشد / سنسورها (actotor)اهرمهاي . پيكاپ –رابر پيكاب سپريشن پد سلنويد وچرخ دنده(geaer)
3- كاغذ گير ميكند (جام كردن) اگر قبل از فيوزينگ باشد پيكاب وغلطكها كارتريج فوم رول واگر در فيوزينگ يا بعد از ان باشد ناخنكها هيت رول پرسينگ فيلم و
4- سفيد پرينت ميگريد /كار تريج تراسفر رول lsu ميكروسويچ و تغذيهhvps
5- پزينت با دست پاك ميشود يا كم رنگ است/ فيوزينگ تراسفر رول
6- پرينت كاملا سياه ميگريد/ كارتريج lsu- ميكروسويچ واتصالات كارتريچ hvpsكارتريج
7- پرينت ميگريد ولي كمي سياه است/ كارتريج (تونر .درام.بليد )
8- پرينت ميگريد اما همراه با صدا / كارتريج. چرخ دنده. سلونويد فيوزيگ
9- پرينتهاي قبلي را دوباره روي پرينت جديد ميزند / اريزر و درام
10- قسمتي از پرينت نمگريد / / lsu. كارتريج تراسفر رول كثيف بودن مسير شارژ كه باعث ميشود lsuنتواند روي دارم بنويسد
11- پرينت ميگريد ولي كاغذ در خروجي قسمتي يا به كلي مچاله ميشود / فيوزينگ خراب بودن فيلم وپرسينگ
12- دستگاه روشن است ولي هيچ كاري انجام نمدهد / فيوزينگ. (كريستال هيتر لامپ هالوژن ترموستات ترميستور)
13- پرسينگ به سطح هيت رول چسبيده يا به سختي حركت ميكند بوش كثيف بودن سطح ترميستور
14- فيوزنگ بلا فاصله به سطح پرسينگ ميچسبد تراياك اپتوكوپلر ازاد بودن ترميستور
15- پرينت داراي خطوط شكسته يا چين خورده است /lsu
16- كاغذ را كج ميكشد /سلنويد وچرخ دنده ريجيستري
17- پرينت رنگي نميزند باز بودن قفل itb
18- پرينت نميگريد كارتريج سنسورها
19- پرينت نميگريد پر شدن وست تانك west tankمحفظه تونر زايد
تعجيل در ظهور امام زمان صلوات
من دوتا سوال در مورد 1640 دارم 1- آیا میشه قبل از اینکه count page به 2500 برسه و ارور exhausted بیاد توتا پیچ را با ریست نرم افزاری صفرکرد 2- من پرینتر را شارژ کردم ولی چراغ تونر هنوزم قرمز چشمک زن هست به نظر شما باید چکار کنم
با سپاس
من فریمور اشتباهی نصب کردم (البته اگر اصطلاح نصب کردن درست باشه)یعنی مال یه پرینتر دیگه رو روی 1915 اجرا کردم و الان پرینترم به این روز
افتاده.وقتی روشنش می کنم صداهای ناهنجار ازش در میاد.
فیلمش
حالا یکی به من بگه چیکارش کنم.کارتریج خراب شده یا دستگاه؟کد:http://www.4shared.com/video/MCLWQp3Y/Video0142.html
ببخشید منظور از این چیپ که صحبتش هست چیه؟ خب مگه بده مقدار شارژ رو نشون بده؟ یا چیز دیگه هست؟
ممنون رفيق
---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
ممنون رفيقنقل قول:
این خیلییییییییییییییییی خدا بود. 1640 منم جانی تازه بخشید. با تشکر فراوان!نقل قول:
سلامنقل قول:
دستتون درد نکنه خیلی حال دادین
من که دیگه داشتم ناامید می شدم و می خواستم ببرم نمایندگی بکوبونم رو سرشون :دی
این دستگاه یک ای سی 8 پایه داره که کارش شمارش تعداد پرینت است.در واقع کنتور است.نقل قول:
دستگاه تا صغف مثلا 4000 برگ stop میکنه.ارور toner empty یاreplace toner میدهد.
شما یا باید کارتریج نو بخری که به صرفه نیست.
یا باید اون ای سی رو به صورت نرم افزاری 0 کنی.
یا باید اون ای سی رو که برای یک سری از دستگاه ها مقدور است عوض کنی.
[QUOTE=farshid37;5779098]منمون از راهنمایی شما. می شه توضیح بدید این چیپ دقیقا کجای کارتریج هست و چطوری میشه درش آورد؟ اگه این روش جواب ندند نر افرارش رو از کجا و لا چه قیمتی می شه تهیه کرد؟[/QUOT
در آدرس زیر نرم افزار ریست برای 1915 قرار داده شده هنوز خودم امتحان نکردم:
با نرم افزاری که از آدرس بالا گرفتم و با روشی که 2-3 پست بالاتر در مورد 1640 گفته شده یعنی دراگ کردن... سعی کردم ریست کنم دستگاه خاموش و روشن شد ولی هنوز چشمک میزنه چراغ قرمز. در ضمن چون هنوز به 2500 نرسیده و قبل این هم هنوز پرینت می گرفت نمی دونم نتیجه بخش بوده یا نه. دوستان نظری ندارند؟ اگه چراغ قرمز چشمک زن روشن باشه ریست نشده هنوز؟کد:http://www.irantk.ir/showthread.php?t=10227&page=3