واقعا از شنيدن اين موضوع ناراحت شديم...
خدا بيامورزش..!!
اتفاقا امروز tv persia داشت خلاصه اي از زندگيش رو ميگفت ....واقعا حيف اينجور انسانهايي كه از دنيا ميرن...!
Printable View
واقعا از شنيدن اين موضوع ناراحت شديم...
خدا بيامورزش..!!
اتفاقا امروز tv persia داشت خلاصه اي از زندگيش رو ميگفت ....واقعا حيف اينجور انسانهايي كه از دنيا ميرن...!
اقا مایکل یه ادم تجمل گرا جا نون پنیر خاویار میخورد، اولا که حرف زدن پشت مرده کار خوبی نیست دوم اینکه مگه حتی 1 دلاز از پولای شما رفته تو جیب مایکل؟خواننده خوبی بود ملت دوست داشتن میرفتن با کمال میل پول میدادن البوماشو میخریدننقل قول:
اینطور که بوش میاد شما هم قراره با ایشون محشور بشی.نقل قول:
خواننده خوبی بود ولی ادم خوبی نبود . اون دنیا تمام گناهاش تبدیل به چوب میشه و میره ...
ایشون حتی اگه اینهمه هم کار بد کرده باشه (که اساسا رد میکنم) حداقل از مرگش یه عده ناراحت شدن .بعضی ها چی؟
شما فعلا برو بازیتو کننقل قول:
روحش شاد یادش گرامی
مراسم ختمش کی هست کی براش روضه میخونه کجا دفنش میکنن ؟
حالا اگرم مسلمون شده لطفا صداشو درنیارید یه عده ادم بی جنبه میان اینجا مسخره بازی در میارننقل قول:
خدا رحمتمش كنه...
آدم خوبي بود...
دوستاني كه مي گن آدم خوبي نبود بدونن كه مايكل چند سال پش مسلمون شد و اسمشو تبديل كرد به ميكاييل و كلا توبه كرد
حالا يه چيز خنده دار...
دوست من ديروز 350 پوند داد بليط صف اول كنسرتشو گرفته بود...امروز بهش تا جون داشتيم خنديديم
دوستان براي شادي روحش يه فاتحه بخونن لطفا
راست میگی واقعا اون چیزایی که مایکل براشون خوند هیچ احدی نیگاهشونم نکرد مثل اهنگ black or white ضد نژاد پرستی یا earth songنقل قول:
خدا رحمتش کنه
واقعاً ناراحت شدم !
بیچاره همش از صلح و دوستی و طبیعت و اینجور چیزا خوند ! باز این همه پش بندش چرت و پرت گفتند !
خیلی ناراحت کننده بود
دوستانی هم که از نظر جنبه بصورت مادرزادی کمبود دارند اینجا چرت و پرت نگن ((لطفاً))
شاید بگین تعصب نگه داشتن یه کار خنده داره ! ولی برای من که از بچگیم آهنگاش رو گوش می دادم تا الان ، مرگش ناراحت
یه پیشنهاد برای دوستانی که با مایکل مشکل دارن :
بیایم یه تاپیک بزنیم به نام کل کل .24 ساعته فقط کل کل کنیم باهم .ولی اینجا جای چرت و پرت گفتن و باز کردن عقده ها نیست لطف کنید رعایت کنید.
ولی دروغ نگم اینقدر از شنیدن مرگش دپرس شدم عین داداشم دوسش داشتم
با وجود اینکه من حتی یک آهنگ از ایشون رو نشنیدم، ولی به همه طرفداراش تسلیت میگم...
مسلمون شدنش صحت نداره.نقل قول:
بیوگرافی کامل مایکل (تا سال 2002)...به زبون فارسی...(دقت کنید هر دوره خودش شانل چندین صفحه هست)
من که سرم گیج رفت از بس جایزه گرفت و کار پرفروش بیرون داد...750 میلیون کپی قانونی از کاراش فروخته شده!غیرقانونی رو هم اضافه کنین میشه میلیاردی!!کد:http://www.emjey.com/persian/index.php?option=com_content&task=category§ionid=1&id=1&Itemid=27
به همه ی دوستدارانش تسلیت میگم ؛ کارش درست بود !
البته من نمیدونک چرا باورم نمیشه مایکل جکسون مرد . . .
اون رقص پارو چجو میزد !!؟
خداییش خیلی ناراحت شدم از این خبر....
خیلی کارش درست بود:40:
روحش شاد
دوستان هر کی تصویری داره ازش ممنون میشم بذاره....
همین تکنیکهایی که میگید...
بعضی ها بیشتر از 600 پوند دادند که فقط تو کنسرت باشند اون وقت دوست شما 350 تا داده تا ردیف اولی باشه ؟؟؟نقل قول:
واقعا من هنوز در شوك هستمنقل قول:
خيلي ناراحت شدم
واقعا نه تنها پادشاه پاپ بلكه پادشاه موسيقي بود
خيلي زود مرد كاش اين مشكلات براش پيش نميومد
كاش آدما انقدر در حقش كم لطفي نمي كردن
كلا وقتي يك نفر با سرعت زيادي به شهرت مي رسه بقيه سعي مي كنن خرابش كنن
مايكل هم در طي چند سال شهرتي پيدا كرد كه در تاريخ بي نظير بود و بعيد مي دونم بعد از مايكل هم كسي به شهرت اون برسه
براي همين بدخواهان شروع كردن به داستان درست كردن براي مايكل
شما اگر مايكل رو بشناسيد و آهنگ هاشو گوش بديد و تحقيق كنيد كه توي آهنگاش چي مي گه دقدقه هاش چي بوده و اصلا چه جور آدمي بوده انقدر در حقش كم لطفي نمي كني
يعني چي توبه كرده؟؟؟ مگه چي كار كرده كه توبه كنه؟؟؟ مايكل تو زندگيش كارايي كرده كه هزار تا مسلمون تو زندگيشون انجام نمي دن
اميدوارم روحش شاد باشه
از دت اين آدما راحت شد
بنده هم مرگ باور ناگهانی و شوک برانگیز سلطان پاپ رو تسلیت میگم و بابت حرف بعضی کاربران که کارشون تولید اسپم هست متاسفم.اولین آهنگی که از مایکل دیدم و عاشقش شدم اکه اشتباه نکنم smooth criminal بود که تازه خونده بود.چند سال اخیر خبرای خوشی ازش نبود و با شنیدن خبر برگذاری تور جهانی مایکل کلی کیف کردم.باز هم به خودم و طرفدارانش تسلیت میگم.
نقل قول:
من باور كن منظور بدي نداشتم...
اين كه مسلمون شده هم خبر رسميه...لطفا برين گوگل سرچ كنين...
منظور من اون زماني بود كه كار هاي عجيب غريب مي كرد...و اين بلا هايي كه سر خودش اورده...
وگرنه موزيكاش كه فوق العادند...
لطفا اين بحث اينجا تموم شه...
روحش شاد
نقل قول:
بله....
ولي خنده دار اينه كه پولشو پس نمي دن...
مي ره اونجا براش مراسم بزرگداشت مي گيرن
دوست عزيز شما توقع داريد بزرگ ترين خواننده و مشهورترين انسان تاريخ كه تو دور افتاده ترين دهات ايران هم همه مي شناسنش بره تو كلبه زندگي كنه؟؟؟؟نقل قول:
شما كه به قول خودتون اهل مطالعه هستيد يه كم فكر كنيد بعد حرف بزنيد
اون محكوميت هم يه عده سودجو مي خواستم از شهرتش سوئ استفاده كنن كه خدارو شكر نتونستن همونطور كه گفتم براي آدم هاي سوپر استار از اين اتفاق ها زياد ميافته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :45:
مایکل جکسون، سلطان موسیقی پاپ جهان درگذشت ...Mp3World.iR : به نقل از خبرگذاری های معتبر TMZ و CNN ستاره موسیقی پاپ جهان، مایکل جکسون، امروز صبح و در سن 50 سالگی دچار ایست قلبی شد و در مسیر رساندن به بیمارستان درگذشت ...
مایکل جوزف جکسن (زادهٔ ۲۹ اوت ۱۹۵۸، درگذشته ۲5 ژوئن ۲۰۰۹) سحرگاه 25 ژوئن 2009 در سن پنجاه سالگی در لس آنجلس دارفانی را وداع گفت . پزشکان علت مرگ وی را نارسایی قلبی اعلام کردند. جامعه هنری و موسیقی جهان با شنیدن این خبر در شوک به سر می برند . پس از انتشار این خبر تیتر اصلی تمامی خبرگزاری های جهان مرگ مایکل جکسون شده است و سوی دیگر خوانندگان مطرح جهان پیام های تسلیت خود را برای خانواده و پدر مایکل ارسال می کنند . در این بین "مدونا" ملکه پاپ جهان در مرگ مایکل جکسون گریست و اشاره کرد که اسطوره ای همانند مایکل ندیده و نخواهم دید .
اوج شهرت مایکل جسکون هنگام ارائه آلبوم به اسطورهای Thriller ( دلهره آور ) بود که در سال 1982 به بازار عرضه کرد . این آلبوم تنها در آمریکا 17 میلیون نسخه فروخت و در سطح جهانی چیزی حدود 47 تا 109 میلیون نسخه فروخته شده تخمین زده میشود .
جكسون در كاخ سفيد با رئيس جمهور رونالد ريگان و همسرش
قسمتی از زندگی نامه مایکل جکسون :
مایکل جوزف جکسن (زادهٔ ۲۹ اوت ۱۹۵۸، درگذشته ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹) موسیقیدان، سرگرمیساز و بازرگان آمریکایی بود. فرزند هفتم خانوادهٔ جکسن، او فعالیت حرفهای خود را در عرصهٔ موسیقی از سن ۱۱ سالگی بعنوان یکی از اعضای گروه جکسن فایو آغاز نمود و در حالی که هنوز عضوی از گروه بود، در سال ۱۹۷۱ کار خود را به عنوان یک تکخوان شروع کرد. او را سلطان پاپ مینامند، پنج آلبوم از آلبومهای استودیویی او جزء پر فروش ترین آلبومهای جهان هستند: Off the Wall (جدا از بقیه)، Thriller (دلهره آور)، Bad (بد)، Dangerous (خطرناک)، HIStory (تاریخ).
در اوایل دهه هشتاد میلادی، او به عنوان برترین نماد موسیقی مردمی (پاپ)، و اولین سرگرمی ساز آمریکایی آفریقایی تبار شناخته شد که موج قدرتمند و ساختار شکنی عمیقی را بنیانگذاری نمود، آغاز این موج از شبکهٔ MTV بود. محبوبیت موزیک ویدئوهای او مثل، «Billie Jean» (بیلی جین)، "Beat It" (بزن به چاک) و "Thriller" (دلهره آور)، باعث تحول ساختار موزیک ویدئو به صورت یک فرم هنری و ابزار تبلیغاتی شد، و شبکهٔ تازه تاسیس MTV را به شهرت رساند. در دههٔ نود نیز ویدئوهایی مثل «Black or White» و «Scream»، آثار جکسن را به طور مداوم در لیست برنامههای اصلی MTV قرار داد. جکسن با اجراهای روی صحنه و موزیک ویدیوهایش، حرکات تکنیکی پیچیدهٔ رقص مثل روبات و مون واک را به محبوبیت رساند. شیوهٔ منحصر به فرد او در موسیقی و سبک آوازش، تعداد بیشماری از هنرمندان هیپ هاپ، پاپ و آر اند بی معاصر را تحت تاثیر قرار دادهاست.
او توسط بنیاد و تک آهنگهای خیریهٔ خود، و پشتیبانی ۳۹ جنبش خیرخواهانه، میلیونها دلار برای اهداف خیریه وقف یا جمع آوری کردهاست. با این وجود ابعاد دیگر زندگی شخصی او، همچون ظاهردر حال تغییر و رفتارش, سبب ایجاد جنجالهای غرض ورزانهای شد که به چهرهٔ مردمی او صدمه زد. او در سال ۱۹۹۳ متهم به سوء استفادهٔ جنسی از کودکان شد. اما پلیس تحقیقات جنایی را به دلیل عدم وجود شواهد کافی متوقف نمود و جکسن هرگز دستگیر نشد. پس از آن او دوبار ازدواج کرد، پدر سه فرزند شد و تمام اینها جنجال بیشتری ایجاد نمود. از اوایل دهه نود نگرانیهایی دربارهٔ وضعیت سلامتی او وجود دارد و از اواخر دهه نود اخبار ضد و نقیضی در بارهٔ وضعیت مالی این خواننده گزارش میشود. در سال ۲۰۰۵ جکسن بدلیل اتهامات بیشتری مربوط به سوء استفادهٔ جنسی و چند اتهام دیگر محاکمه و تبرئه شد.
او جزو تعداد معدودی از هنرمندان است که برای بار دوم به تالار مشاهیر راک اند رول راه یافتهاست. از دستاوردهای دیگر او میتوان به ثبت رکوردهای بیشمار در لیست رکوردهای جهانی گینس، از جمله عنوان "موفق ترین سرگرمی ساز تمام دوران هاً, ۱۳ جایزهٔ گرمی, ۱۳ تک آهنگ شمارهٔ یک سولو__ بیشتر از هر هنرمند مرد دیگری از زمان پایه گذاری جدول صد اثر برترــــ و فروش بیش از ۷۵۰ میلیون واحد در سراسر جهان اشاره کرد. در صنعت موسیقی جایزهای نمانده که جکسن به خانه نبرده باشد. همچنین او یک تاجر بسیار زیرک است, بسیاری او را یک نابغه در تجارت توصیف کردهاند و هیچ هنرمندی از نظر وسعت توانایی کنترل امور مالی و تجاری با او قابل مقایسه نیست. تقریبا چهار دههاست که کنکاشهای بسیار موشکافانه در زندگی خصوصی جکسن همراه با دوران فعالیت درخشانش، او را جزئی از فرهنگ مردمی کردهاست. او به عنوان یکی از مشهورترین مردان جهان شناخته میشد.
او در روز ۲5 ژوئن ۲۰۰۹ ، به ایست قلبی دچار شد و به کما فرو رفت . او به سرعت به بیمارستان انتقال یافت اما با وجود تلاش تیم پزشکی برای بازگرداندن تنفس او، درگذشت
آدم خوب و بدش و نمیدونم و نظر نمیدم چون اطلاعاتی درموردش ندارم.اما آهنگاش خیلی قشنگ بود و من با رقصش خیلی حال میکردم:31:.ولی دیگه رفت.:44:
خدا رحمتش کنه ، ستاره ای بود که دیگه تکرار نمیشه ، من با آهنگاش بزرگ شدم .
به 3 تا فرزند و خانواده ی مایکل تسلیت میگم.
مي گم از بعد مرگ الويس سابقه نداشت مرگ يه خواننده انقدر رو دنيا تاثير داشته باشه...
خداييش خيلي پر طرفدار بود
یکی دیگه از نوابغ بدون تکرار رخت بر بست.
به دوستارانش تسلیت میگم:sad:
مسائل اخلاقیش هیچوقت ثابت نشد......
اون تمام عمر(منظور عمرش در دوران معروفیتش!) رو صرف شاد کردن بچه ها کرد.....خیلی های دیگه چیکار کردن؟!! (منظور همون دوستانیه که ادعای اسلامی بودن و نمی دونم اسم های حرفه ای سیصد حرفی دارنه....اونا تا حالا چند تا بچه کوچیک که چیزی حالیشون نیست رو سیر کردن؟!چند تاشونو بردن کنار ساحل مصنوعی بازی کنن؟1چند تاشونو بردن چرخ و فلک گنده سوار کنن؟!چند تا بچه دعاش پشت و پناهشونه؟!اصلا چند تا ادم دعاش پشت اینهاست؟! )
من تسلیت می گم به خودم که یه همچین هنرمندی از دست رفت....واقعا هنرمند به معنای واقعی بود...
من فک می کنم طرف الان بخاطر دعای اون همه بچه که توی شهربازی مدرن داخل خونش بازی کردن اونو تا طبقات حتی بالای بهشت هم برده......منم براش دعا می کنم چون اهنگاش خیلی جالب بود و ما رو سرگرم کرد.....
دیگه کسی از مسائل اخلاقی ایشون شکی نداشت فقط ماها فک کنم داریم این مسئله رو ادامه می دیم.....داداش ایشون بیماری قلبیش از همون روزی که این مسئله رو نمی دونم کدوم رسانه اعلام کرده بود و ایشون بخاطرش به دادگاه احظار؟!شده بود شروع شد.....
تسلیت میگم واقعا وقتی عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم اولش شوخیه!
واقعا مثل مایکل دیگه پیدا نمیشه
من از کوچیکیم آهنگاش رو گوش میدادم
سطان پاپ بود...
بنیان گذار رقص مخصوص به خودش بود و بعد ها خواننده ها و رقاص های دیگه ازش یاد گرفتن.
تمامی موزیک ویدئوهای مایکل رو میتونید امروز از شبکه NR1[number one ترکیه که ازدیشب به مناسبت مرگش پشت سر هم پخش میکنه رو ببینید
فرکانس 11096
Vertical
30000
همچنین اخبار لحظه به لحظه و ویدئوهایی از زندگینامه مایکل پخش میکنه
مراسم ختم کی برگزار میشه.ممکنه از کانال ماهواره پخش بشه.
الان که تو خبر ها زده بود پلیس دنبال دکتر شخصی شه .میخواد ببینه چه دارویی مصرف کرده.
مایکل عشق من بود.حیف که زود رفت.
هر کی که خبر د ار شد حداقل یم صلوات نثار روحش بکونه........صلوات بر مایکل و ال مایکل.........دی
واقعاً نابغه بود ...
و تکرار نشدنی :41::41::41::41:
کسی که مرز ها رو توی موسیقی برداشت ...
سیاهپوست ها رو به تلویزیون ها آورد ... سبک موزیک ویدئو ها رو عوض کرد (از این حالت که خواننده عین بوق وایسه جلو میکروفون قر بده به حالت قیلم تبدیل کرد)...
کارش واقعاً درست بود :20::41::40:
دیروز که زدم BBC ، سایت 1:30 به وقت تهران ، دیدم Breaking News هست و توی LA ، جلوی بیمارستان بودند (سایعت 2:00 PM به وقت LA)
به هر حال ، روحش شاد ، چه خوب ، چه بد.
ولی یک سری عقایدی داشت با عقل جور در نمیامد ، مثلا یادتونه نمیزاشت کسی قیافه دخترهاشو ببینه؟
خیلی قشنگ می رقصید
بیشتر هم میتونست عمر کنه
50 ؟؟؟
کد:http://huck04.com/search.php/Oi8vd3d3/LnphbWFo/YW5nLmNv/bS9wb2Rj/YXN0LzIw/MDkvMjAw/OTA2MjZf/cGVqbWFu/X01pY2hh/ZWxfSmFj/a3Nvbi5t/cDM_3D/b2/
خدا رحمتش کنه
از خیلی از آدمهای روی زمین خیلی خیلی بهتر بوده آدمایی که ادعا دارن..
دل مردم و شاد میکرد و خیریه ها رو پشتیبانی میکرد..
روحش شاد
واقعاً الان خیلی دلم میخواد یک عالمه مطلب تایپ کنم اما حالش نیست! دوستانی که منو میشناسن همیشه به من میگن تو دیوانه ای! من یه جورایی "ideallist" هستم. یعنی یا همه چیز یا هیچ چیز. یا بهترین یا هیچ چیز. بازم اونایی که تو این فروم با نوشته های من آشنا هستن میتونن ببینن که بعد از 3 سال یه 100 و خورده ای پست دادم. و فقط بعضی هاشون 5 یا 6 ساعت طول کشیده تا نوشتمشون! اما خیلی وقتهای دیگه حال نداشتم و چند خطی بیش نیستند. به هر حال!
کسایی که مایکل جکسون رو نمیشناسن بهتر به جای خوندن منابع فارسی زبان به صفحۀ مربوطه در Wikipedia یه سری بزنن. هر چند که اگه مثل من باشین که از 9 سالگی تا حالا که 27 سالمه کارهاشو دنبال میکردین ( هر چند نه در این اواخر به همان جدیت) دیگه نیازی به همون سایت ها و ... هم نبود. فقط جهت اطلاع دوستان میگم که هر کسی تو این دنیا آزاده که هر کاری بکنه. خوب و بدش به خودش و نوع تفکرش مربوطه. و دیدیم که بندۀ خدا تغییر هم کرد. بسیاری از ما کارهایی به مراتب بد تر از اون در طول روز انجام میدیم اما به روی خودمون نمیاریم. چون کسی نمیدونه و اونها رو نمیبینه فکر میکنیم که بد نیستن! یا وجود ندارند؟!!! حالا این بنده خدا یه مثلاً همون Bill Clington تو کانون توجهات بودن. آخه یه مقایسه بکنین! تو دنیایی که به طور مستقیم نزدیکی زن و مرد ( که به نظر من اگه یه صورت خصوصی باشه که درستشم همینه، یکی از زیباترین پدیده ها در زندگی بشر هست) به صورت زنده از تلوزیون پخش میشه و حتی بدتر از اون در فستیوال هایی مثل تئاتر اجرا میشه و بد تر از اون همین روال برای انحرافات هم وجود داره، اگه حتی فرض کنیم MJ این کارها رو کرده، خیلی بده؟؟ شاید خیلی از ما اگه افسارممون رو ول کنن به کلی آدم شاخ بزنیم! رنگ آزادی رو دیدین و این طوری زندگی میکنیم؟ یا با این همه محدودیت این طوری هستیم؟ وای به حالی که یک روزی محدودیت ها رو بردارن! حالا هنوز هم فکر میکنین آدم بدی بود؟ تازه توجه کنید که در دادگاهی که برای کودک آزاری در اون شرکت داشت به طور کامل و با توجه به مدارک از تمام 10 مورد اتهام مطرح شده مبرا دونسته شد!!! میدونین یعنی چی؟ یعنی تو جامعه ای که مردم وقتی به خاطر نبودن مدارک کافی از اتهام مبرا میشن ( در حالی که ممکنه گناهکار باشن) و کلی خوشحال میشن اون کاملاً بیکناه شناخته شد! داریم راجع به جامعه ای صحبت میکنیم که رئیس جمهورش رو محکوم کرد و آبروش رو برد!!!!
در مورد مسلمان بودنش! فکر کنم با خوندن بیانیۀ برادرش یعنی جرومین جکسون شکی برای کسی باقی نمونه که این خبر صحت داشته. در آخرین جمله گفته May Allah Bless Him .که البته توی CNN و New York Times این جمله سانسور شد! جالب اینه که تمام ماجرا های اختلافات او با شرکت Sony که %50 حق مالکیت آهنگهای مایکل رو داشت (و این خودش یه قرار داد بزرگ بود یعنی تا بحال در تاریخ موسیقی بی نظیر هست که یک خواننده 50 درصد حق فروش و درآمد آلبومهاش رو برای خودش داشته باشه) و اون دادگاه کذایی همه همزمان با خبر مسلمان شدنش مطرح شد. من واقعاً علاقه ای به خیال بافی و ... ندارم اما این چیزیه که هست. ماجرای دادگاه هم که عبارت بود از مورد کودک آزاری یک نفر در سال 1993 که در اون سال با پرداخت 3 ملیون دلار (اگه اشتباه نکنم) اونها رو از شکایت منصرف کرد تا به شهرتش لطمه نخوره. اونوقت وقتی پولشون تموم شد و شاید برای اینکه وجهش رو خراب کنن بعد از نزدیک 10 سال مجدداً با همین اتهام اومدن جلو و تقاضای 20 میلیون دلار رو کردن. حتی کار به جایی رسید که از اون بچه که حالا جوانیست برای خودش، توصیف آلت مردانگی مایکل جکسون رو خواستن و او هم گفت و پزشگ دادگستری ایالات متحده هم مورد مطالعه قرار داد مایکل رو و اظهار نظر کرد که علی رغم شباهاتی ولی موضوع رد میشه! فقط به تحقیر این کار فکر کنین! تا چه حد باید همکاری کرد؟ ولی وقتی یکی تصمیم بگیره که یه کاری رو انجام بده باید انجام بده. یعنی مرگ یک بار و شیون یک بار!
حالا دیگه زیادی پیشروی فایده ای نداره و بهتره به نیمۀ پر لیوان نگاهی انداخته بشه تا میلیون ها نفری رو که از گرسنگی نجات داده و دلهایی رو که شاد کرده و خاطرات و لحظات فراموش نشدنی که در طول نزدیک به 44 سال برای مردم جهان به ارمغان آورد رو به یاد بیاریم. به یاد بیاریم که ممکنه نگاه جهانیان رو به کودکان تغییر داده باشه! به یاد بیارین که اگه الان یک سیاه پوست میتونه رئیس جمهور ایالات متحده بشه به خاطر اینه که در عصری که سیاه پوستها اجازه نمایان شدن در MTV رو نداشتن، مایکل تمام حصار ها و پرده ها رو شکوند. من واقعاً از شنیدن این خبر ناراحت شدم و اول سر صبح بعد از اینکه غریب به 2 سال بود خواب طبیعی نداشتم و شب ها نمیتونستم بخوابم ، شب قبلش تازه خوابیده بودم اما این خبر خوشحالیم رو از بین برد. هر چند که غمگینم اما جایی برای غصه خوردن نمیبینم. مطمئن هستم که آدم هایی مثل اون هم که در تمام عمر میخواستن مردم رو شاد کنن نمیخوان که ما غصه بخوریم. انسان ها به شدت فازی هستند. یعنی دیجیتال نیستن که یا خوب باشن یا بد. یا خیر یا شر. زندگی یک تابع بینهایت معادله - بینهایت مجهول هست که تا به حال کسی موفق به حل کردنش نشده. بهتره که انرژی مون رو صرف تشدید خوبی های همدیگه بکنیم تا سرکوب اونها.
منم ناراحت شدم اهنگاش رو از بچگی دیده بودم واقعا هنرمند بود خیلی قشنگ می رقصید حالا اگه کاری هم کرده که خوب نبوده به ماربطی نداره چرا بعضی دوستان هنرش رو نمی بینند و فقط محکومش می کنند فقط خدا می دونه که هر کسی چی کاره هستش
سلام،نقل قول:
واقعاً الان خیلی دلم میخواد یک عالمه مطلب تایپ کنم اما حالش نیست! دوستانی که منو میشناسن همیشه به من میگن تو دیوانه ای! من یه جورایی "ideallist" هستم. یعنی یا همه چیز یا هی...
واقعا راست ميگيد. با همه صحبتهاي شما موافقم.
همه ما بايد كمي واقع گرا باشيم تا حقايق را درك كنيم...
All i wanna say is that they don't really care about us...
:18:
علت مرگ مايكل جكسون مشخص شدبر اساس اين گزارش، پليس لس آنجلس از روز گذشته در جست وجوي «كنراد سي. موراي» پزشك شخصي مايكل جكسون است كه لحظه بيهوشي وي در محل بوده، اما از همان زمان ناپديد شده است.
منابع خارجي اعلام كردند احتمال ميرود علت مرگ مرموز «مايكل جكسون» خواننده مشهور آمريكايي كه روز پنجشنبه به وقت محلي (ديروز به وقت تهران) درگذشت، تزريق يك ماه مخدر بسيار قوي موسوم به «دمرول» باشد كه مشابه مورفين است.
به نوشته روزنامه «ال موندو» چاپ مادريد، استعمال اين ماده مخدر ميتواند موجب حمله قلبي شده باشد كه به جان مايكل جكسون مشهور به «سلطان پاپ» در سن 50 سالگي پايان داد.
بر اساس اين گزارش، پليس لس آنجلس از روز گذشته در جستوجوي «كنراد سي. موراي» پزشك شخصي مايكل جكسون است كه لحظه بيهوشي وي در محل بوده، اما از همان زمان ناپديد شده است.
به گزارش ال موندو، دكتر شخصي جكسون كه گمان مي رود تزريق ماده مخدر منجر به مرگ را انجام داده، به تازگي نامهاي را براي بيماران خود نوشته بود كه در آن اعلام كرده است براي مدتي نامعلوم آنها را ترك ميكند.
مايكل جكسون آفريقاييتبار كه روز گذشته پس از بيهوشي در بيمارستان درگذشت، علاوه بر موسيقي، به كار تجارت نيز اشتغال داشت و پرونده اخلاقي وي سرشار از مشكلات و مسائل جنجالي همچون تغيير مكرر جنسيت، تغيير رنگ پوست، اتهام سوءاستفاده جنسي از كودكان و مسائلي از اين دست بود
این رو من ننوشتم ! منبعش تابناکه ! جمله ی آخر به من ربطی نداره !
من كه عاشقش بودم و بيشتر آهنگاشو حفظ بودم و همه شونو هم ترجمه كرده بودم و حالا از وقتي كه خبرشو شنيدم شوكه شدم كه چطور سلطان پاپ دنيا مرده . واقعاً كه خيلي ناراحت شدم
Another day is gone ,i'm still alone , how could this be, you not here with me
منم یه چند روزی هست به مرگش شک کردم
خیلی مشکوکه
درست چند ماه قبل از شروع کنسرتاش که میتونست رکوردساز باشه و همه رو حیرت زده کنه این اتفاق میفته
دیروز هم cnn مکالمه دکتری که بالای سرش بود با اورژانس پخش کرد و فکر کنم تو اون مکالمه دکتر نامی از بیمار که مایکل جکسون بود نبرد
کلا مرگ افرادی مثل مایکل همیشه مشکوکه مثله الویس که بعضی ها هنوز معتقدن اون نمرده
بی خود شایعه سازی نکنید ... هنوز سایت رسمی مایکل هیچ چیزی رو تصویب نکرده و الان خیلی از سایت ها دارن شایعه سازی می کنن ...
اگه منتشر بشه توی نت من میذارم واستون.نقل قول:
مراسم ختم کی برگزار میشه.ممکنه از کانال ماهواره پخش بشه.
الان که تو خبر ها زده بود پلیس دنبال دکتر شخصی شه .میخواد ببینه چه دارویی مصرف کرده.
عالی بود ...نقل قول:
مرگ پایان کبوتر نیست