حتی اگه 999 هم بشم به روش سجاد فولادی کل پی سی رو شیرینی میدم:20::20::20::20:نقل قول:
Printable View
حتی اگه 999 هم بشم به روش سجاد فولادی کل پی سی رو شیرینی میدم:20::20::20::20:نقل قول:
مال من چند میشه ؟نقل قول:
بابا چرا كسي جواب منو نميده؟ منم تاپارسال رياضي بودم شيطون گولم زد! چن ميشمممممممممم ادب80 عرب 90 دين 70 زبان 76 رياضي80 زيست 75 فيزيك 72 شيمي 70 داروي تهران ميقبولم؟
به نظر من ارهنقل قول:
بابا چرا كسي جواب منو نميده؟ منم تاپارسال رياضي بودم شيطون گولم زد! چن ميشمممممممممم ادب80 عرب 90 دين 70 زبان 76 رياضي80 زيست 75 فيزيك 72 شيمي 70 داروي تهران ميقبولم؟
ببخشید دوستان یکی هم جواب ما رو بده
ادبیات 40
عربی 45
دینی 50
زبان 67
ریاضی 48
فیزیک 70
شیمی 61
یه سوالی که خیلی ذهنم رو مشغول کرده اینه که برای مهندسیIT کدوم دانشگاهها در اولویتند? من چند دانشگاهِ top کهIT دارند رو اینجا قید میکنم و امید وارم دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند منو کمک کنند.
شریف، تهران، امیر کبیر ،بین المللی قزوین،صنعتی اصفهان ،صنعتی شاهرود،سمنان،اصفهان،مازند ران-بابلسر،صنعتی شیراز
اگه کسی یه ----- شکن خوب می شناسه معرفی کنه من خودم هر چی اینو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان می کنم باز نمیشه درسته دیگه؟
زمین چند زدی؟نقل قول:
زیستت واسه داروسازی دانشگاه تهران پایینه!!!!!! البته به درصد زیست همه بستگی داره....ولی اگه زمینتو 20 درصد به بالا زده باشی شهید بهشتی قبولی!!!!
زير 500 كشورينقل قول:
نوشته شده توسط roham_06 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رتبه دوستم چند میشه؟
adab95
arab90
dini75
zaban100!
riazi100
fizik30
shimi90
زیر 1000 میشه یا اگه نمیشه چند میشه :9:نقل قول:
نحوه محاسبه سوابق تحصیلی در کنکور
اولا باید بگم که هیچ وقت سازمان سنجش نمیاد نمره ای که از بیست گرفته شده رو به در صد تبدیل کنه. چون اصلا ربطی به هم ندارند و نمره ای که با در صد تعیین میشه باید تستی باشه و نمره منفی داشته باشه. ولی امتحان نهایی چون تشریحیه چنین کاری هم ممکن نیست به خاطر همین نمره هایی رو که ما از امتحان نهایی گرفتیم به تراز تبدیل میکنه(مثلا نمره عربی هجده و نیم ترازش میشه 10500 از 12000)(برای مثال گفتما) بعد درصدی رو هم که تو کنکور کسب میکنیم رو به تراز تبدیل میکنه (مثلا 75 درصد ترازش میشه 9000 از 12000) بعد برای تعیین تراز کل تو درس مثلا عربی 15 درصد تراز نهایی تاثیر داره و 85 در صد تراز کنکور که با این تراز کل که تو همه درس ها حساب میشه تراز کل رو هم برای داوطلب محاسبه میکنن و این تراز کل میشه مبنای رتبه بندی ما....
ببخشید اگه زیاد شد...
کشوری احتمالا 1000 تا 2000نقل قول:
درصد های منم یه تخمینی میخواد:
ادبیات:65
عربی:74
دینی:69
زبان:64
ریاضی:46
فیزیک:70
شیمی:66
معدل: نوزده و سیزده صدم
کشوری زیر 2000نقل قول:
سلام .................................................. .......... من قبلا هم اینو گذاشتم ولی خیالم راحت نشد چون جوابمو نگرفتم .
با این در صد ها رتبه 50000 تا 60000 (حتی 70000 هم بیارم گریه نمی کنم ! )کشوری رو می آرم ؟ اگه نمی آرم بگید چند می آرم ! فقط رتبه مو بگید !
ریاضی 9%
فیزیک 24%
شیمی 8 %
دینی 40 %
ادبیات و عربی 0 % (حال کردی ؟ )
و زبان 80 تا 90 %
*************فقط رتبه !!!!!!!!!!!!!!11 **************
رتبه 8000 تا 12000 کشورینقل قول:
به نظر من حدود 3000 میشه!!!!!نقل قول:
ادبیات 40
عربی 45
دینی 50
زبان 67
ریاضی 48
فیزیک 70
شیمی 61
شیمی دینی وادبیاتت 70 به بالا بود زیر 1000 میشد!!!!!!!!
اوووه...دیگه اینقدرم افتضاح نیست!!!!!!!!!نقل قول:
رتبه 8000 تا 12000 کشوری
ریاضی وفیزیکش بالاس ... یعنی نسبت به میانگین کشوری بالاس!!!!!!!!
فک کنم مهندسیای تهرانو مثله عمران، آی تی و کامپیوتر قبول میشه!!!!!
زیر 4000 منطقه ولی بدون که معدل یا نمره نهایی رو اینجوری تاثیر نمیدن تو یه پست تو همین تاپیک کامل توضیح دادم چه جوریه فکر کنم تو صفحه 9 بیاد.نقل قول:
ببخشید زیر 4000 کشوری منظورم بودنقل قول:
کسی می دونه it تهران یا علم و صنعت یا خواجه نصیر چند می خواد حدودا؟
نقل قول:
کسی می دونه it تهران یا علم و صنعت یا خواجه نصیر چند می خواد حدودا؟
5000 بیاری قبول میشی!!
میگم سحر ناز من تو خلینا جوابتو دادم راضی نشدی؟رتبت بین 350-450 میاد.تو سال 86 هم تا 500 (دختر)و600(پسر)داروسازی خود دانشگاه تهران قبول بوده.حالا دیگه بقیه اش معلوم نیست که امسال رتبه های برتر دارو بزنن یا نه؟بستگی به رقبا داره ولی معمولا همین حدوده.نقل قول:
سلام .................................................. .......... من قبلا هم اینو گذاشتم ولی خیالم راحت نشد چون جوابمو نگرفتم
.
با این در صد ها رتبه 50000 تا 60000 (حتی 70000 هم بیارم گریه نمی کنم ! )کشوری رو می آرم ؟ اگه نمی آرم بگید چند می آرم ! فقط رتبه مو بگید !
ریاضی 9%
فیزیک 24%
شیمی 8 %
دینی 40 %
ادبیات و عربی 0 % (حال کردی ؟ )
و زبان 80 تا 90 %
*************فقط رتبه !!!!!!!!!!!!!!*****************
:19::19::19::19:نقل قول:
غیر ممکنه !!!!!
به نظرتون من با این درصدا می تونم تا 5000 یارم؟
ادب:57
معارف:65
عرب:74
زبان:76
ریاضی:42
فیزیک:51
شیمی:65
:19::19::19::19:نقل قول:
غیر ممکنه !!!!!
به نظرتون من با این درصدا می تونم تا 5000 بیارم؟
میاری...عربیت بالاسنقل قول:
غیر ممکنه !!!!!
به نظرتون من با این درصدا می تونم تا 5000 یارم؟
ولی فیزیک و ادبیاتت پایینه
بستگی به بقیه هم داره!!!!!!!
شرمنده
خیلی تناقض تو صحبتهاتون بود
یکی می گه زیر 2000 کشوری یکی می گه بین 8000 تا 12000 یکی می گه 3000 حالا تو ناحیه 1 چندم می شیم؟؟؟
با تشکر فراوان
وا خب معلومه که میارینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر ممکنه !!!!!
به نظرتون من با این درصدا می تونم تا 5000 بیارم؟
سلامنقل قول:
خب مسلما توی رتبه بندی اول شریف دوم امیرکبیر و سوم دانشگاه تهران قرار داره
اینم نظر من در مورد شهرستان ها :
صنعتی اصفهان،صنعتی شیراز،اصفهان،مازندران،شاه رود ،شمنان ،قزوین
دو نکانه وجود داره:
1-شهر محل سکونت شما کجاست؟چون مسلما مسافت و شرایط آب و هوا توی انتخاب رشته خیلی مهمه
2-ابنا همش نظر شخصیه منه که احتمال داره غلط باشه
ولی بهتره برای اطمینان بیشتر از سهیل (soheilsmart) بپرسی
چون داره آی تی شریف میخونه و آخرشه :31:
تا رتبه ی چند پزشکی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی قبول میشه ؟
اگه براساس رتبه بندی جهان باشه که دانشگاه تهران اوله!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب مسلما توی رتبه بندی اول شریف دوم امیرکبیر و سوم دانشگاه تهران قرار داره
رتبه بند ی جهانی بر اساس تعداد مقالات هست نه بر اساس معلمها و دانش آموزان تاپ.دانشگاه تهران هم تعداد مقالاتش خیلی بیشتره:27:نقل قول:
سلام بر همه
من تمام رشته ها رو خوندم که چطورن
ولی از هیچ کودوم خوشم نیومد:31:
به نظرتون چه کنم ...حالم گرفت که از هیچ کودوم خوشم نیومد:13:
تو که هرکدومو بخوای قبول میشی!!!!!!!نقل قول:
دانشگاه تهران رتبه 2 رقمی شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران 3 رقمی
البته بستگی داره ... اگه ظرفیت داشته باشه دانشگاه تهران 3 رقمی هم میگیره...
من جای تو باشم هیچ وقت بهشتی نمیزنم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با این درصد ها تو دانشگاه ازاد حدودا چه ترازی میارم ؟؟
( مخصوصا کسایی که کانون می رن جواب بدن)
ادبیات 70
عربی30
دینی85
زبان85
ریاضی25
فیزیک 80
شیمی70
تهران 2 رقمی میخواد حدود 50نقل قول:
بهشتی در حدود 112
گفتم نظر چن تا كارشناسوبپرسم! پارسال بومي چن درصد بود ميدونين؟ خلي با امسال ميفرقه من كه تا اعلام نتيجه ها سكته ميكنم درس مث المپياد...
گفتم نظر چن تا كارشناسوبپرسم! پارسال بومي چن درصد بود ميدونين؟ خلي با امسال ميفرقه من كه تا اعلام نتيجه ها سكته ميكنم درس مث المپياد...نقل قول:
It دانشگاه تهران میشه با این درصدا قبول شد ؟؟؟؟
ادب 64
عربی 80
دینی 80
زبان 46
ریاضی 50
فیزیک 74
شیمی 37
معدل هم 19.10
که با توجه به نمره هام به ادبیات و ریاضی و شیمی 7 درصد اضافه میشه
من خودو تو استان سمنانم و میگم دانشگاه صنعتی شاهرود اصلا بهتر از سمنان که نیست خیلی بد تر هم هست فقط اسمش بیخودی صنعتیه به خدا.
دانشگاه سمنان هم تنوع رشته بهتری داره(تو دفترچه نگاه کنید) هم از لحاظ آموزشی خیلی بهتر
از همه مهم تر چون نزدیک تهرانه کلی استاد از تهران میان و میرن ولی شاهرود عموما استاداش بومیه