منم نگفتم بدتره امکاناتش کمتر شده ولی از نظرزیبایی-راحتی استفاده-صدا خوبه.نقل قول:
مال من مشکی قرمز هستش شارژری هم که داخل بسته هست آمپرپایینه دیر شارژمیکنه ولی بهتره چون باطری بهترشارژمیگیره:8:
Printable View
منم نگفتم بدتره امکاناتش کمتر شده ولی از نظرزیبایی-راحتی استفاده-صدا خوبه.نقل قول:
مال من مشکی قرمز هستش شارژری هم که داخل بسته هست آمپرپایینه دیر شارژمیکنه ولی بهتره چون باطری بهترشارژمیگیره:8:
خب عکساش رو میتونی آپ کنی ...؟
تاچش چطوره ؟
من هم این گوشی گرفتم.چند سوال داشتم از دوستانی که از این گوشی استفاده میکنند.
اول اینکه گوشی زنگ که میخوره باید حتما قفل کنارش رو باز کرد بعد جواب داد در تنظیمات هم این مشکل رو نتونستم حل کنم آیا راه حلی وجود دارد؟
من گوشی که زیاد اتفاده میکنم ازش نهایتاً یک روز و نیم شارژ میمونه آیا این طبیعیه؟
و اینکه آیا update های 5800 رو میشه رو این گوشی استفاده کرد؟نظرتون چیه؟
نه عزیز من مگه میشه ...؟نقل قول:
و اینکه آیا update های 5800 رو میشه رو این گوشی استفاده کرد؟نظرتون چیه؟
اول اینکه گوشی زنگ که میخوره باید حتما قفل کنارش رو باز کرد بعد جواب داد در تنظیمات هم این مشکل رو نتونستم حل کنم آیا راه حلی وجود دارد؟
من گوشی که زیاد اتفاده میکنم ازش نهایتاً یک روز و نیم شارژ میمونه آیا این طبیعیه؟
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست من :10:
به تالارهای ما خوش اومدی :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::46::11:
عزیز دل، به احتمال 99.9% مشکل رو می تونی در بخش تنظیمات امنیتی یا همون Security Settings در بخش سیم و امنیت Security & SIM حل کنی. اما اگر حل نشد که یعنی این یکی از باگ های نرم افزاری این گوشی هست ( بعید می دونم! :46: حل می شه ).
برای مساله شارژ هم خوب گوشی شما صفره. شما می باس برای بار نخست حداقل یه 6 ساعت به شارژ می زدی. البته این برای احتیاط هست؛ اگر هم نزدی مهم نیست. باطری های جدید به گونه ای طراحی شده که به تدریج و با شارژ و دی شارژ پیاپی، سلول هاش آب بندی می شن و عمر کاریش بالا می ره :46: برای نمونه گوشی خودم ! :دی دو هفته پیش N82 خریدم؛ عمر باطریش با شارژ کامل به 5 ساعت هم نرسید... اما الآن پس از 2 هفته گوشیم تا یه روز کامل رو شارژ نگه می داره... :10::8::5: البته یه چیز دیگه هم هست ها... به کارایی گوشی هم بستگی داره. اگر ازش مدام کار بکشی، خوب زودتر شارژ تموم می کنه. بلوتوث را اگر کار نداری خاموش نگه دار، WLAN ( اگه داره ! ) در حالت جستجوی خودکار رها نکن. اگه کاری نداری باهاش خاموشش کن، برنامه ای رو باز رها نکن، دوربین رو روشن نگذار، و...
شما تنها کاری که باس بکنی اینه که گوشی متصل به شارژر رها نکنی؛ به محض این که شارژ به پایان رسید، از شارژر باس جداش کنی و ترجیحا هم شارژر رو از پریز در بیاری بهتره...
از بچه هایی که خریدن بگن صداش چطوره؟ اسپیکر پایینش کجاس دقیقا؟
تاچش خیلی خوبه اندازش چون کوچکتر شده کارکردن با یک دست راحتتره عکسم میزارم گوشی خیلی کلاسیک شده لازم نیست گوشی حتما از قفل باز بشه تا جواب دادمال من وقتی زنگ میخوره خودش بازه میشه من فقط جواب میدمنقل قول:
نه متاسفانه در security setting نیست.امیدوارم با آمدن آپدیتش حل شه
خیلی در مورد این گوشی بد میگفتند ولی من که ازش خیلی راضیم هم تاچش عالیه هم صداش خوبه.
راستی گوشی من از روز اول منو فارسی داشت و ساخت مجارستان هم روش زده بود.گوشی های مجار معمولا فارسی ندارند من اشتباه نمیکنم یا ماله دوستان هم همینطور بود ؟
سلام
من شب عید فطر از میدون ولیعصر قیمت کردم 275 تومن با گارانتی اصلی(نوکیا)
توی پاساژ علاالدین به احتمال خیلی زیاد 265 تومن (با گارانتی اصلی) هم پیدا میشه کرد
چون میدون ولیعصر معمولا 10 تومن از پاساژ علا الدین گرونتره!
سفیدش تو بازار هست؟ اصلا ریلیز شده یا مثل n82 که خون به جیگر شدم تا مشکیش بیاد بازم باید صبر کنیم؟
یه سوال. 5800 تاچش به نظرم خوب نیومد. یکم دیر عمل می کرد چند بار باید می زم(یکم سفت باید فشار می دادم)
اشکال از اون گوشی بوده یا کلا اینجورین؟ 5530 هم مثل همونه؟
آره هستش ...نقل قول:
سفیدش تو بازار هست؟ اصلا ریلیز شده یا مثل n82 که خون به جیگر شدم تا مشکیش بیاد بازم باید صبر کنیم؟
یه سوال. 5800 تاچش به نظرم خوب نیومد. یکم دیر عمل می کرد چند بار باید می زم(یکم سفت باید فشار می دادم)
اشکال از اون گوشی بوده یا کلا اینجورین؟ 5530 هم مثل همونه؟
تاچش نسبت به 5800 بهتر شده ... دیشب حدود 1 ساعتی باهاش کار کردم ... خوب بودش ... خیلی دلم می خواست بخرم ولی ..
چرا ولی؟نقل قول:
سفیدش با خط آبیه؟ یه سری عکسا خط صورتیه. کدومش هست؟ قیمتش چقدر فرق می کنه؟
به احتمال 95% می خوام 5530 بگیرم. شما جای من باشین چی کار می کنین.با این قیمت از دوربین 5 مگا و gps و کیبورد بیخیال می شین یا صبر می کنین پولتون به n97 برسه؟
با توجه به اینکه قیمتش دو برابره!!!
5530 گوشی خوبی هست؟ خرابی و اشکال تا حالا کسی ازش دیده؟
اتفاقا من N82 رو از پاساژ ایرانیان، 25 هزار تومان ارزون تر از علاءالدین گرفتم! :دینقل قول:
دلیلش هم اینه که علاءالدینی های دزد مثلا برای همین 5530 قیمت می گن 265 هزار تومان با گارانتی اصل ( که اون هم مطمئن باش قلابیه. همشون لیبل چاپی هست )، بعد به زور روی گوشیت یه سری برنامه های چرت و پرت می ریزن و بابتش هم بین 20 تا 30 هزار تومان اضافه ازت می گیرن! :13:
هم 5800، هم 5530 و هم N97، صفحه نمایش تاچ مقاومتی دارن که نسبت به تاچ خازنی حساسیت کمتری داره ( تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی، در صورتیکه برای خازنی با استفاده از لمس انگشت و الکتریسته ساکن موجود در آن، فرمان رو دریافت می کنه ) اما اون طور که شنیدم تاچ این گوشی خیلی بهتر از 5800 هست... :14:نقل قول:
1/7/88 با گارانتی متفرقه طبقه 6 علاءالدین 245 تومن.
نقل قول:
سلام
من منظورم گارانتی نوکیاست که با لیبل نمی تونن جعل کنن چون کارت گارانتی داره و شماره ی 5 رقمی جهت
تماس:20:
اون گارانتی که جعل می کنن معمولا اتصالاته
اما در مورد قیمت هم گفتم معمولا ونه همیشه و منظورم هم فقط علا الدین نیست،،،منظورم جمهوری هم هست
چراکه یکی از دوستام از میدون ولیعصر یهw380 گرفت ارزون تر از جمهوری ولی باتریش بد از آب در اومد:20:
من را هم در يابيد ! :18:
مي خواستم 5530 بخرم ولي ت. اينترنت سرچ كردم ديدم تمام بازي ها و نرم افزاره بيشتر براي 5800 هستند !
حالا سوالام اينه كه ايا بازي و نرم افزار هي 5800 به 5530 مي خورند!
اگر با فرض مساوي بودن رزوليشن و سيستم بنگريم مي همه چي درست ! ولي با اندازه ال سي دي چه كار كنيم ؟
:20: :20: :20:
نقل قول:
سلام
من خودم 5800 دارم اما اگر 5530 زودتر اومده بود اونو می گرفتم چون امکاناتی که ازش می خواستم 5530 هم داره و
بقیه ی امکانات 5800 برای من زیادی بود
شما هم باید ببینید از گوشیتون چی می خواین
(مثلا من می خواستم کامل تاچ باشه سیمبین باشه wifi داشته باشه و mp3 هم پخش کنه)
برای همین تصمیم با خودتونه چون جمعه از پاساژ ایرانیان قیمت کردم 255 با گارانتی اصلی(نوکیا)
اما در مورد برنامه ها چون هر دو از یه ورژن سیمبین هستند ، برنامه هاشون یکیه و به هم می خورن
در مورد سایز صفحه ی نمایش هم همونی که بالا گفتم
بسيار عالي !
ولي تو خود سايت نوكيا در مورد 5530 در هنگام مقايسه با 5800 خيلي كم توضيح مي ده انگار 5530 خيلي از 5800 كمتر امكانات دارد . :19:
(علاوه بر امكانات بالا 5530 بر خلاف 5800 از wmv پشتيباني نمي كنه !) :18:
در ضمن در مورد 5530 اين شايعه است كه با قلم بهتر از ا انگشت كار مي كنه ! منظورم اينه كه مثل iphone فينگر تاچ داره ؟ :31:
در ضمن قيمت 5800 چنده ؟
پيشا پيش از جوابتان متشكرم !
نقل قول:
سلام
ببین مزایا و معایب 5530 رو در بررسی که سایت gsmarena کرده می تونی ببینی
مزایای 5800 به 5530:
1) gps داره
2) 2تا فلش led داره در صورتی که 5530 یه دونه داره
3)8 گیگ کارت مموری داره در صورتی که 5530 4 گیگ داره
4)صفحه ی نمایش بزرگتر داره
5)کابل tv داره
6)هدفون 5800 دو تیکه است ولی 5530 یک تیکه
7)البته زیاد مهم نیست ولی 5800، 81 مگ حافظه ی داخلی داره ولی 5530، 70 مگ
8)باتری بهتر داره 1320میلی آمپر ولی 5530، 1000 میلی آمپر
9)دوربین دوم داره ولی 5530 نداره(بدرد عکس گرفتن از خودمون می خوره{فایده دوربین دوم توی ایران})
10) البته این زیاد مهم نیست ولی دست بند داره که 5530 نداره
مزایای 5530به 5800:
1)scroll جدید داره (همونی که omnia داره)
2)home screen داره
3)گویا صداش قویتره(اینو بچه ها میگن)
4)تاچش بهتره(بازم بچه ها میگن){همشون فینگر تاچ هستن ولی 5800 و 5530 هر دو از نوع ضربه ای هستن یعنی باید یه خورده
ضربه بزنید ولی گویا 5530 توی تاچ بهتر عمل می کنه}
5) ارزونتره
6)خوشکل تره (چون کلید های جلوش هم لمسیه)
البته گزینه ی اول و دوم قراره توی آپدیت به 5800 اضافه بشه که فعلا خبری ازش نیست
علتش هم معلومه (بخاطر بازار فروش 5530)
البته این مشکل پخش wmv رو نمی دونم 5800 داره یا نه چون تست نکردم ولی برای اونم یه نرم افزار پخش نصب می کنید و
مشکل حل میشه
چون هر دوتاشون divx و xvid رو ساپورت نمی کنن که نرم افزار پخششون رو می تونید نصب کنید
هر دو گوشی WMV رو ساپورت می کنند !نقل قول:
البته این مشکل پخش wmv رو نمی دونم 5800 داره یا نه چون تست نکردم ولی برای اونم یه نرم افزار پخش نصب می کنید و
مشکل حل میشه
نرم افزاری برای پخش WMV روی S60v5وجود نداره !
من به شدت عاشق این گوشی شدم ... من شاید اگه یه خرده زور بزنم بودجم به 5800 هم برسه ، منتها اصلا از 5800 خوشم نمیاد ، دقیقا نمی دونم چرا ، ولی خوشم نمیاد .
می خواستم قبلا ال جی کوکی بگیرم ،منتها یه خرده زیادی سطه امکاناتش پایین بود .
این گوشی دل من رو برده ... مشکلی نداره که بعدا پشیمون بشم ؟ چون تا حالا هیچ چیزی ندیدم که باعث ناراحتیم بشه.
نه فقط بخاطر این که 3G نداره نمیشه تماس تصویری گرفت ! البته زیاد تو ایران قبل از اومدن اپراتور سوم کاربرد نداره !نقل قول:
من به شدت عاشق این گوشی شدم ... من شاید اگه یه خرده زور بزنم بودجم به 5800 هم برسه ، منتها اصلا از 5800 خوشم نمیاد ، دقیقا نمی دونم چرا ، ولی خوشم نمیاد .
می خواستم قبلا ال جی کوکی بگیرم ،منتها یه خرده زیادی سطه امکاناتش پایین بود .
این گوشی دل من رو برده ... مشکلی نداره که بعدا پشیمون بشم ؟ چون تا حالا هیچ چیزی ندیدم که باعث ناراحتیم بشه.
من اصلا 3g برام مهم نیست ... من طرفدار نوکیا نیستم و کلا از نوکیا خوشم نمیاد ، ولی یه حسی به من می گه این گوشی چیز دیگریست ... مخصوصا که الان حدود 4-5 ماهه رو هر گوشی انگشت میزارم تو بازار پیداش نمی کنم .
این دیگه نوکیاست و بعید می دونم پیدا نشه !
خوب ، آخرین قیمتش چجوری هست ؟
آقا من می خوام سفید صورتیشو بخرم.هنوز علائدین نرفتم ولی جاهای دیگه هر جا پرسیدم می گن نیومده.
دقیقا کجا دارن من برم؟
دوستان امروز کل پاساژ ایرانیان و علائدین رو زیر رو کردم. فقط همون یه رنگ موجوده.
قیمت گارنتی اصلی 255000 گارانتی دیگه 245000
گوشی رو خریدم. تاچش خیلی بهتر از 5800 شده. ولی صداشونو با یه آهنگ مقایسه کردم 5800 یه سر و گردن قوی تره.
ولی نهایتا بخاطر تاچش و ظرافت و خوش دستیش بقیه چیزاش برای من به چشم نماد و واقعا راضیم
این یه رنگ چه رنگی هست ؟نقل قول:
دوستان امروز کل پاساژ ایرانیان و علائدین رو زیر رو کردم. فقط همون یه رنگ موجوده.
موبارک باشه ... الان یعنی از این همه رنگ ، تو بازار ایران فقط یه رنگش هست ؟
من امروز با 5530 کار کردم چند تا نکته جالب بود برام:
1.بلندی صدا دقیقا مثل 5700.فقط تو حالت استریو روی اسپیکر 5700 کمی بهتر بود که مساله مهمی نبودش
2.صفحه نمایش زیر نور خورشید تعطیل(بهتره بیخیال کار کردن با گوشی شد تو این حالت)
3.یک قسمتهایی برای ورود باید دوبار کلیک کنی بعضی قسمتها یکبار(به نظر من مسخره هستش و دلیلش رو نفهمیدم.اگه دلیل خاصی داره یکی لطف کنه بگه)
4.تاچش خیلی کار درسته.اینقدر ازش بد میگفتن دوستان من فکر کردم با چکش باید بزنی روش ولی خیلی روون بود.کار کردن با انگشت به نظرم راحتتر از قلم بود
5.کوچیک و ظریف بودش.
6.زوم کردن روی عکسها متاسفانه خیلی طول میکشید
دوربین و صدای هدفون رو تست نکردم ولی نظرم به این گوشی مثبت هست.مهمترین ایرادش کیفیت صفحش زیر نور هست که باید باهاش کنار اومد.
کسانی که میخان گوشی ارزون با امکانات معمولی و تاچ داشته باشن خیلی خوب هستش.البته قیمتش زیر 250 باشه عاقلانه تر هستش
سلامنقل قول:
در مورد صفحه ی نمایش زیر نور آفتاب باید بگم که 5800 هم همینجوریه
در مورد کلیک روی منوها به نظر میاد بخاطر scroll جدیدی باشه که 5530 داره چون میشه با انگشت از هر جای
صفحه، اونرو بالا و پایین برد(اگه اشتباه نکنم) برای همین چون به این شکل ، بالا و پایین بردن صفحه ممکن باعث
کلیک کردن روی یکی از آیکون های منو بشه ، اون جاها رو برای ورود به منو با دو کلیک در نظر گرفتن
چون قبلا قرار بود توی آپدیت فریم ور 5800 این قابلیت هم اضافه بشه که توی سایت gsmarena ازش صحبت
شده بود و اونجا هم این ایرادی رو که شما گفتی ، اونها هم مطرح کرده بودن
ولی به نظر من خیلی با حاله (حداقل از اینکه مجبورباشی برای بالا و پایین بردن صفحه حتما از scroll کنار صفحه
استفاده کنی، خیلی بهتره... تازه بعد از یه مدت به منوش که بعضی جاها 2 کلیک داره و بعضی جاها یه دونه
عادت می کنی)
سلام
اخرین قیمت تو شیراز بدون گارانتی 233 تومنه
خوب فکر کنم بد نباشه یه خرده والپیپر با موضوع موسیقی بزاریم :دي
از رفتن تاپیک به انتهای انجمن هم جلوگیری می شود ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این هم یه تصویر ادیت شده از یکی که بالاتر گذاشته بودم : )
من توقم هستم اینجا خیلی گرونه 260000میفروشن میخوام اخرین قیمت تهران روبدونم باتشکر
من امروز تو علاالدین قیمت کردم گارانتی اتصالات 245 تومن و یه گارانتی متفرقه رو هم میگفتن 240 (ما که نفهمیدیدم بالاخره گارانتی اصلی کدومه)
رنگ هم فقط قرمز اش رو داشتن (به نظرتون برای رنگهای دیگش چقدر باید صبر کنیم تا بیاد)
راستی توی گوشی شاپ یکی ز معایب این گوشی رو شل شدن در باطری بعد از یه مدت عنوان کرده بود
اگه اینجوری باشه که میشه عین n95 که عین ژیان تمام قطعاتش جدا میشه
سلام دوستان.از دوستایی که دارن میشه نقاط قوت و ضعفشو بگن؟و اینکه چه رنگایی تو بازار داره.صداش در مقایسه با 5800 چهطوره؟
ممنون میشم اگه بگین رنگه طوسی و مشکی و ابی وسفیدش تو بازار هست یا نه؟