سلام
نسخعه ی 8 گیگ این گوشی تو بازار هست؟
Printable View
سلام
نسخعه ی 8 گیگ این گوشی تو بازار هست؟
سلامنقل قول:
سلام دوست عزیز. نمیدونم اینو میدونید یا نه ولی کلا مایکروتل مدتی است که گوشیهایی رو که وارد ایران میکنه نامگذاریشونو با کد 3 انجام میده یعنی مثلا s8000 تبدیل میشه به s8003. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S8003 همون S8000 ، فقط داخل جعبه S8003 یه سری وسایل اضافی (شارژ فندکی ، هدست استریو ...) وجود داره ، دقیقا مثل Omnia و Omnia Special Edition.
هنوز كسي اين گوشي را نخريده؟...
تو سایت زیر یک چیزای در مورد ترکیب تکنولوژی مقاومتی و خازنی نوشته . و اخرش نوشته که s8000 از این تکنولوژی استفاده می کنه.
کد:http://www.phonearena.com/htmls/RIM-applies-for-patent-on-combination-capacitiveresistive-touchscreen-article-a_6319.html
یکی از دوستان فرمودند که چون جت تاچش مقاومتیه بهتره چون میشه با قلم باهاش کار کرد.
خدمت این عزیز بگم که به بازار سر بزنی stylus مخصوص گوشی های خازنی اومده که میشه باهاش روی هر نوع گوشی خازنی از ایفون گرفته تا سایر گوشی ها کار کرد.
نسخه ی آسیایی با کد 8003 و اروپایی با کد 8000 مشخص میشه . البته متاسفانه firmware نسخه ی 8003 دچار مشکلاتیه :
نقل قول:
The gps works on my s8003
S8000 uses firmware designed for Europes ; 8003 uses firmware for Asia-S8003 firmware has a number of bugs and does not work fully with the pc suite software-for example you cannot back up or upgrade your firmware at present with the nps-also there is a problem with widgets and some minor os navigation problems-for example the screen rotates the wrong way-also sound recording is poor
جواب منو ندادین؟نقل قول:
کد 8000 تو بازار هست؟نقل قول:
داداشم میخواد یکی دو روز دیگه بخره
باید از کجا بفهمیم کدش چنده؟
لطف کنین جوابمو زود بدین
اگه جای مطمعنی میشناسین که این گوشیو با این کد اروپا داره لطفا ادرس و تلفنشو واسم پی ام بزنین
منتظرم
سلام فرقی نمیکنه
اونایی که تو بازار ایران هستن یه 3 آخرش اضافه دارن وگرنه همونه فرقی نمیکنه البته فارسیرم ساپورت میکنه
قیمتش تو گوشی شاپ هستش
شما برو علادین راحت پیدا میکنی قیمت سایتا زیاده و چرت وپرت
فکر کنم منظورشون از 3 همون جهان سوم باشه:18:
یعنی کیبورد فارسی داره ؟ همش یا فقط مال مایکروتل ؟؟؟نقل قول:
ناسلامتی خودشونم جز آسیانا !نقل قول:
سلام دوستان من این گوشی رو خریدم گوشیه فوق العاده ای است تو اینترفیسش فوق العاده است . یک نکته ای رو که باید بگم اینه که چون سیستم عامل نداره اولا شارز کمتری مصرف میکنه بعلت اینکه سیستم عامل انرژی بیشتری بخاطر کار با محیط گرافیکی ویندوز یا سیمبین میکنه در ثانی سرعت تو جاوا بخودی خود بالا هست و اولین گوشی 800 مگا هرتزی دنیاست که اگه گوشی omina II هم که بیاد همون 800 مگا هرتز هست . از لحاظ عکساش هم باید بگم نسبتا خوبه .
مباركه...چند؟...كجا؟...لطفا يه ريويوي كامل بنويسيد...معايبش چيه؟...نقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
از تهران خریدین؟چند؟ گارانتی یا بدون گارانتی؟
مال شما هم 8003 ه؟
دوربینش به 95 کلاسیک میرسه؟
صداش چجوریه؟ تو اسپیکر؟
مشکل خاصی که نداره؟
مبارک باشه دوست عزیز ،
بعد از سه سال به پی سی ورلد برگشتی ! کلی ازت سوال داریم فعلا همین سوالات دوستان رو لطفا پاسخ بدین ! و یه سوال دیگه اینکه آیا کیبورد فارسی داره ؟؟
:10:
اين گوشي اينتر فيسي 3بعدي داره كه بايد در ابعاد 800*480 رندر بشه يعني 5 برابر قدرته بيشتر سي پي يو براي صفحات 320*240 ضمن اينكه divxهاي با رزوليشن بسيار بالا پخش مي كنه.اگه يه بازيه جاوا با ابعاد 800*480 رندر بشه 5 برابر رندرش, در حالته 320*240 نياز به پردازش داره اينو ميشه از تعداده پيكسلهايي كه بايد پردازش بشن بدس آورد 800*480=384000
320*240=76800
384000/76800=5
در ضمن حتما از سي پي يو جديده 1GHz مدل cortex سامسونگ خبر داريد.به نظر شما رو چه نوع گوشي مي ذاره؟راستي i8910 256mb رم داره دقيقا مثل3gs iphon و سي پي يو هر دو يكيه.به نظر من رقابت سيمبين سامسونگي با iphon داره خيلي جدي ميشه اين cpu جديد رو هم براي همين رقابت مي خواد.از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشكر مي كنم كه اولين مطلبمو خوند.
در ضمن من يكي از علاقه مندان به سامسونگ هستم مدتي هم فروشنده مايكروتل بودم alia67182@gmail.com اين ميلمه اگه كسي در مورده گوشي هاي سامسونگ سوال داشت يا نرم افزاري خو است حتما به من ميل بزنه يا در مورده ساين نرم افزار با استفاده از سايتي به جز opda يعني خيلي راحت تر.
سلام دوست عزیز. والا فعلا که گفته شده این سی پی یوی جدید قرار هست در نسل بعدی ایفون و پالم بکار بره.:5:نقل قول:
من تو جي اس ام ارينا اين cpu رو ديدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي مي دونه galaxy سامسونگ مياد ايران يا نه؟
شايدم از اين cpu براي ارتقاء فيلمينگ i8910 از hd720 به hd1080 استفاده بشه در گوشي اي به اسم omnia full hd يا يه همچين چيزي
امروز با گارانتی مایکروتلش رو قیمت گرفتم از یه مغازه ، خودشم نمیدونست دقیقا 2 گیگه یا 8 گیگ اما گفت با گارانتی مایکروتل 480 تومن.
راستی از جلو همونجوریه که تو عکس ها هست ! (آخه بعضی گوشی ها وقتی از نزدیک میبینی از عکسشون قشنگ ترن و بعضی زشت تر!!)
فردا یه سر میرم علاءالدین اونجا قیمت هارو ببینم ، احتمالا پس فردا برم بخرم ، شماها نظری ندارین ؟ گوشی دیگه ای به ذهنتون نمیرسه که روش فکر کنم ؟ هنوز هم یه شک کوچولو بین این و N97 (باوجود اختلاف قیمت) تو ذهنم هست ها ! کمک کنید لطفا
سلام دوست عزیز. هنوز مشخص نیست یعنی مایکروتل در این زمینه هنوز صحبتی نکرده.:5:نقل قول:
الان تمامه s8000هاي با گارانتي 2gige.من يه توصيه دارم به جاي اين 2تا گوشي, i8910 بخر كه هر دوتا گوشيرو تو خودش داره هم مشخصات s8000كه touch viz2 و هم n97 كه symbian با cpu و رمه بيشتر بدونه گارانتي 760 تومن كه بزودي گارانتيش مياد حدوده650 تومن.در ضمن s8000با گارانتي 465 تومنه.ضمنه اينكه music playere i8910 كاملا 3بعديه.
مرسی دوست عزیز .ببین این گوشی اشکالش به نظر من تو همین کیبورد فارسیه چون وقتی گوشی رو بصورت افقی بگیری گوشی کیبردش ظاهر میشه ولی بصورت عمودی مثل دگمه های گوشی های معمولی میشه اما بصورت افقی فارسی نداره و فقط بصورت عمودی فارسی داره اونم تازه وقتی بخایی چیزی بنویسی باید رو هر حرفی میزنی بجای اینکه چند بار دکمه رو برنی تا اون حرف بیاد یک پیش نمایش میاد که اون حرف رو با یک عددی مشخص کرده بعد باید اون عدد رو بزنی تا اون حرف بیاد که این یکم کارو مشکل میکنه در کل راضیم چون یک گوشیه شیک و خوبیه البته تو صدا هم کم نمیاره کار کردن لمسیش مثل آیفونه خیلی جذابه . البته ببخشید دیر به دیر میام این سه سال هم من میومدم ولی اقدام به پست دادن یا تایپیک نمیکردم فقط یک سری میزدم که خیلی عذر میخام چون تا اساتید محترم هستند بنده چیکاره بیدم:43:نقل قول:
دوستان یک مساله دیگه اینکه این گوشی 2 گیگش با این قیمت( 445-480) فروخته میشه . در کل این گوشی نیاز کسی که میخاد یک گوشی لمسی خوب بخاد رو میده البته امینا 2 هم که بیاد قیمتش خیلی میره بالاتر بخاطر ویندوز موبایلی که داره شاید رو 700 که اگه مقایسه ای بین این دو داشته باشید تفاوتی عمده ای بجز سیستم عامل توشون و یک فلاش اضافه برای امینا 2 نمیبیند هر دو از سی پی یو 800 استفاده میکنند هر دو دوربین 5 مگا پیکسلی دارند هر دو صفحه نمایششون 16 میلیون رنگه .البته این گوشی فایلهای ورد و پی دی اف رو ساپورت نمیکنند.
یعنی با گارانتیش ارزون تر از بی گارانتیش میشه ؟؟ حالا کی قراره بیاد این بی گارنتیش؟نقل قول:
8 گیگش یعنی تو بازار نیست؟نقل قول:
در ضمن S8000 که ورد و پی دی اف رو ساپرت میکنه :
نقل قول:
ne of the most important applications of the Samsung S8000 Jet organizer is the office document viewer that supports Word, Excel, Powerpoint and PDF files.
مطمئنی ؟ تو GSMArena که گفته ساپورت میکنه ، یه امتحانی بکننقل قول:
این گوشی فایلهای ورد و پی دی اف رو ساپورت نمیکنند.
من با فروشگاه مركزيه سامسونگ تماس گرفتم گفت 8gig 8910 امروز مياد 674 تومن.فروشگاه ملت تو خيابونه وليعصر روبروي پارك ملت.tel:2202131-2 در مورده ساپورت pdf به دوسته عزيزمون بگم كاملا خيالش راحت باشه مخصوصا با رزوليشنه 800*480 اصلا نيازي نيست كه شما براي خوندنه يه خط هي صفحرو چپو راست كني.تو ارينا نزده ولي تو ريويوشم تو معايبش نگفته كه نداره اگه نداشت حتما ميگفت.يه دليله ديگه اينكه تمامه گوشيهايه touchviz اين قابليتو دارن.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما يه سر به اين لينك بزن تا خيالت راحت بشه pdf ساپورت مي كنه.اخراي صفحس.ريويو s8000
خودمم که اینو گفتم ، ولی این دوستمون که خریده میگه ساپورت نمی کنهنقل قول:
حتما يه سر به اين لينك بزن تا خيالت راحت بشه pdf ساپورت مي كنه.اخراي صفحس.ريويو s8000
شايد حجمه پي دي افش خيلي زياد بوده با چنتا فايل امتحان كنيد
يه سوالي داشتم نصبه جاوا رو s8000 چه جوريه؟
امروز از نزدیک باهاش کار کردم ، خیلی تحت تاثیر قرار نگرفتم ( آخه نامردا گذاشته بودنش بغل i8910 ) ! راستی تاچش خداییش به حساسیت خازنی ها نیست ، اما خب تو مقاومتی ها از همه بهتره ، قیمت هم خیلی زیاد نپرسیدم اما از همه کمتره 460میگفت
8910 با قیمت 674 تومن ؟؟؟:18: فکر کردم داری S8000 رو میگی ، شما لطفا برو به تاپیک i8910 و به اونا هم اطلاع بده ، یه عمره تو کف این موضوعن :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=298752&page=123
دوست عزیز نپرسیدی 8 گیگ S8000 کی میاد ؟؟نقل قول:
پرسيدم ولي زمان مشخصي رو معلوم نكرد
در مورد pdf باید بگم که من امروز که این گوشی را از نزدیک دیدم یک فایل pdf که داخلش بود را باز کردم و بدون مشکل نشان داد
کسایی که جت خریدن، چجوری می شه روش برنامه جاوا نصب کرد؟
اقا راهنمايي ميخوام در حد داداش كايكو 8510همو بدم s8000 بگيرم؟الان 7 ماه 8510 دارم راضيم هستم ولي گوشي هر چقدم خوب باشه ادم خسته ميشه حالا نظرتونو لطفا بگيد