متاسفانه کرک این نرم افزار از کار افتاده و کرک جدیدی براش پیدا نمیکنم . آنتی ویروس های معتبر بروز شده باید شناساییش کنن .نقل قول:
شما فایل کم حجم زیرو که بصورت bat هست رو اجرا کن :
کد:http://rapidshare.com/files/431428479/remove-mscsmc.bat
متاسفانه کرک این نرم افزار از کار افتاده و کرک جدیدی براش پیدا نمیکنم . آنتی ویروس های معتبر بروز شده باید شناساییش کنن .نقل قول:
شما فایل کم حجم زیرو که بصورت bat هست رو اجرا کن :
کد:http://rapidshare.com/files/431428479/remove-mscsmc.bat
نود میشناستش پاکشم می کنه اما باز ایجاد میشه
اون bat فایل رو هم دارم پاکش می کنه اما دفعه بعدی که سیستم بالا میاد باز ایجاد میشن:41:
شما یه تاپیک جدید ایجاد کنین تا دوستان هم بتونن کمک کنند . نود شما آخرین ورژن و بروز هست ؟ اگر شناسائیش میکنه ولی نمیتونه پاک کنه در محیط Safe Mode اسکن کنین و از Full Scan استفاده کنین .نقل قول:
جناب سعيد774 ممنون من PrevX رو دانلود و نصب كردم و همه چيزهايي كه شما فرموده بوديد رو رعايت كردم اما سرور مجموعه ما كه چند تا ويروس زير توش لانه كردن رو نتونست كاريش كنه
1- HEUR:Worm.win32.generic(modification
2- HEUR:Trojan.win32.generic(modification
3- HEUR:backdoor.win32.generic(modification
4- backdoor.win32.krafcot.abe
5-backdoor.win32.agent.azak
ضمنا روي سيستم كسپر تحت شبكه 10 كاربره با لايسنس معتبر نصب و آپديته اما وقتي من از اون نااميد شدم(البته كسپر اونو ميشناسه اما قادر به حذف مطلقشون نيست و پس از ريستارت كه توسط كسپر خواسته مي شه دوباره فعاليت ويروس شديدتر از قبل شروع مي شه )با نرم افزار معرفي شده شما چك كردم حتي يك مورد هم توسط اون گزارش نشد. خلاصه اين نرم افزار هم براي ما كاري انجام نداد اما نرم افزار(sysclean) كه شركت زيمنس جديدا براي حذف استاكس نت داده فوق العادست اون خيلي از ويروس هايي كه آنتي ويروس هاي ديگه قادر به شناساييش نيستن رو پيدا ميكنه كه بعضي رو خودش حذف مي كنه و بعضي ديگه كه مسيرش رو داده مي تونيد دستي حذف كنيد.
در پايان عاجزانه خواستار كمك در مورد چند ويروس بالا و راه حل خلاصي دائمي از دست اونها هستم(سيتم عامل ويندوز 2003 و اطلاعات و برنامه هاي بسيار مهم نصب شده روش دارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما اول آخرين Update ، Nod رو فراهم كن واون رو روي يه سي دي يا فلشي كه ويروسي نباشه بريز ،
و بعد از اين كار بيا و ويندوزت رو فرمت و دوباره نصب كن ، وقتي كه ويندوزت رو نصب كردي و وارد محيط ويندوز شدي ،
بدون اينكه هيچ كاري بكني(My computer و Drive هات رو به هيچ وجه باز نكن و هيچ گونه برنامه و يا درايوري هم نصب نكن)و فقط Nod رو كه به صورت جدا روي يه سي دي داري نصب كن و بعد از نصب Updateش رو هم بهش تزريق كن و اونوقت Nod رو بذار روي Smart Scan و ولش كن بحال خودش تا ويروس يابي و پاكسازي كنه و عملياتش تموم بشه و تا پايان ويروس يابي به هيچ قسمتي از سيستمت نرو و كاري باهاش نداشته باش!!!
در ضمن يه سري فايلها هست كه ممكنه براي پاكسازيشون Nod ازت سوال كنه كه اگه فايلها سيستمي نبودند حتما Delete رو انتخاب و اجرا كن و اگه سيستمي بودند اونها رو Quarantine (قرنطينه) كن و اگه چنين حالتي برات پيش اومد كه فايلهاي سيستمت رو قرنطينه كردي، حتما بعد از اتمام ويروس كشي دوباره ويندوزت رو عوض كن و بعد از نصب دوباره براي اطمينان بيشتر همونطور كه در بالا گفتم اول Nod رو نصب و آپديت كن و بعد سراغ كارهاي ديگه برو!!
:exclamatiتوجه!توجه:exclamati
در مرحله اول كه ميخواي سيستمت رو Smart Scan كني ، قبل از شروع اسكن ، حتما اگه فلش،گوشي موبايل(به صورت Masse Storage) رم و اينجور چيزها داري همه رو به سيستمت متصل كن و اگه خواستن به صورت Auto Play اجرا بشن ، اجراشون نكن و Cancel رو بزن و بعد از اين كار اسكن رو شروع كن!!!
اگه كارهايي رو كه گفتم درست انجام بدي،از شر تمام ويروسهات خلاص ميشي!!!
موفق باشي%100%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من خودم با Nod آپديت شده تونستم اين ويروسها رو پاكسازي كنم و شما هم طبق روشي كه در پست بالا براي دوستمون توضيح دادم عمل كن تا مشكلت حل بشه!!!نقل قول:
موفق باشي%100%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از عنايت شمانقل قول:
بنده كه سه روز باهاش بودم , تازه همين الان اونم فكر مي كنم ديگه مشكل حل شده و كامل از شرش خلاص شدم . چون بصورت دستي فايل اصلي كه يك dll در system32 بودرو پاك كردم و فكر مي كنم منبع تمام اين چند نوع تروجان و بكدورها بالاست البته يادآور مي شود بعد از پاكسازي كرم HEUR:Worm.win32.generic توسط كسپردر safe mode
گرچه شك دارم كه سرور در اجراي برنامه ها دچار مشكل نشده باشه.
جايي نوشته بودباداشتن آنتي ويروس بروز تنها 20 درصد امنيت فراهم ميشه!!
بازم ممنونم اما زياد به نود اكتفا نكن چون من سه سال از نود استفاده مي كردم اما براي اولين بار كه كسپر نصب كردم حدود چندصد فايل ويروسي رو سيتمم بود گرچه به خود كسپر هم زياد اعتمادي نيست چون مي گن با استفاده از هوش مصنوعي وقتي اولين بار رو سيستم نصبش مي كني خودش اتوماتيك ويروس مي سازه براي جلب نظر كاربران
الله اعلم فقط خدا سر از كار اين شركتهاي سازنده آنتي ويروس در مياره...:41:
ممنون از نظرتون دوست عزيز،
من خودم با بيشتر اين آنتي ويروسها كار كردم و همونطور كه شما هم گفتيد منم معتقدم كه به اين آنتي ويروسها نميشه زياد دل خوش كرد و اطمينان كانل داشت ولي از بين تمام آنتي ويروسهايي كه نصب كردم تا حالا،هيچ كدوم مثل Nod نتونستن روي سيستم من دوام بيارن و خوب كار كنن و البته منم به صورت منظم از خجالت آپديتش دراومدم و...!!!:21:
به هر حال اين نظر منه و هر كسي با يكي خوشه!!!:27:
موفق باشي و سربلند!:46:
شما باید از نسخه Enterprise استفاده میکردی که در پست اول لینک به همراه راهنمای اونو ذکر کردم .نقل قول:
يك 20 روزه كه از نود به سمت avast كوچ كردم . نود اواخر خيلي از ويروسها رو نميگرفت .
خب مبارکه !! ولی چه ربطی به تاپیک داره !:31:نقل قول:
اقا دمتون گرم و خسته نباشید وانشالله ریشه ویروس از تمامی سیستم ها کنده بشه دوستان گرامی من سیستم acer 5741 G) )دچار یک مشکل شده که خودم فکر کنم ویروسی شده مشکلات به شرح زیر است: 1- یک یوزر جدید در ویندوز سون ایجاد شده و فول کنترل یکی از درایو ها را در دست گرفته و اسم یوزر عدد و ارقام هست و حتی ادمین را محدود کرده و اصلا نمیشه این یوزر را محدود کرد 2- کلیه فایل های صوتی مربوطه در درایو غیر قابل پخش هستند و ارور file not exist توسط پلیر دیده می شود 3- در قسمت منیج یوزرهای کامپیوتر یک یوزر جدید ایجاد شده و اصلا حذف نمی شود 4- بعد 1-2 بار خاموش و روشن کردن سیستم یوزر ادمین از کار افتاده و در سویچ یوزر اصلا دیده نمی شود و سیستم اتومات با یوزری که قبلا خودش ساخته بالا میاد که کاملا محدود است. 5- در ویندوز xp کلیک راست در بعضی مواقع نامریی می شود 6- در ویندوز xp ادمین رمز داره و زمانی که ویندوز بالا میاد یک ارور میده که یوزر نیم و یا پسورد اشتباه است و باید پسورد را مجددا وارد کرد تا سیستم بالا بیاد در صورتی که قبلا اصلا نیاز به پسورد نبود و مستقیما ادمین بالا میامد و اخرین مورد اینکه اخرین بار که با xp سویچ یوزر کردم و کلا نمایشگر خاموش شد و بعد از یک مدت کوتاه با خطایی محتوی بر اینکه داریور گرافیک اجرا نمی شود نمایشگر روشن شد و مثل اینکه پیکسل ها سوخته باشند بعضی قسمت های نمایشگر سفید شده بود و رنگ های نمایشگر در هم ریخته بود که بعد از ری استارت درست شد و اینکه من با ناد 32 اخرین ورژن و اپدیت 4 روز قبل اسکن کردم ولی بدون نتیجه بود از اسمارت سکرتی اخرین ورژن و اپدیت استفاده کردم که بدون نتیجه بود دوستان شما بگویید این چه بلایی است که سر سیستم من اومده و چه کارش باید بکنم؟
شما در صفحه اصلی تاپیک اورژانس سیستم های آلوده تاپیک باز کنین تا دوستان کمک کنن .نقل قول:
سیستم ریستورت فعاله ؟ اگه فعاله به تاریخ قبل تری که سیستم سالم بود برگرد و بعد فول اسکن کن .
دادش سیستم ریستور کامل کار نمیکنه خطا میده به تازگی ناد 32 هم تقریبا غیر فعاله فکر کنم تنها راه هارد فرمت هست
سلام من این نرم افزار prevx 3.0 گرفتم از لینکتون اما خبری از فولدر کرک نیست!یک آدم خوب لینک کرکشو بفرسته.
اگر از لینک اول دانلود کردین که پوشه کرک داخل فایل فشرده هست و باید کرک رو طبق روش گفته شده اعمال کنین .نقل قول:
اگر از لینک دوم که کمی پایین تر در صفحه اول معرفی شده استفاده کردین نیازی به کرک نداره و خود نرم افزار کرک شده هست .
شما فکر کنم از همون لینک دوم استفاده کردین .
سلام
من قبلا ویروس new picture.exe گرفتم که در کنارش یک فایل دیگه به نام found.01.exe بود. بعد ویندوز عوض کردم و این ویروس رو پاک کردم
این ویروس اونقدر قوی بود که وقتی توی پوشه ای که اسمش antivirus بود می رفتم سریع log off می شد و task manager , folder option , registry هم حرفش رو نزن
با کلی بدبختی این ویروس رو پاک کردم و حدود دو یا سه باره که ویندوز عوض می کنم
****** و اما مشکل ********
من با دومین بار که ویندوز عوض کردم ویندوزم از ویروس سالم شد اما آثار ویروس هم چنان بر کامپیوتر من حکومت می کنن
کافیه کمی با کامپیوتر کار کنم تا یه هنگ دو یا سه ثانیه ای می شه بعد هم صفحه دو سه ثانیه صفحه مانیتور سیاه می شه
****با یک نفر مشورت کردم که قبلا این ویروس رو داشته . اون گفت که یکی از فایل های new picture.exe توی یکی از پوشه های هارد دیسک مخفی شده که با serch پیدا نمی شه
اون گفت که وقتی این ویروس رو داشته به طور اتفاقی new picture.exe رو دیده و پاکش کرده و بعد سیستم درست شده***
من تمام هارد دیسکم رو دونه به دونه فیل ها رو چک کردم ولی پیدا نشد . آنتی ویروس nod32 آپدیت روی سیستم نصبه اما شناسایی نمی کنه
وقتی سالیتی کیلر رو اجرا می کنم بعد از چک کل درایو ها توی گزارش آخرش می نویسه یه فایل رجیستری تعمیر شد
الان سیستمم درست کار می کنه اما همین هنگ و سیاه شدن داره اعصابم رو به هم میریزه
وقتی سیستم هنگ می کنه من راست کلیک می کنم تا از حالت هنگ بیاد بیرون(تا راست کلیک نکنم امکان سیاه شدن صفحه وجود نداره) و اون موقع صفحه سیاه می شه و روال عادی دنبال می شه
فکر کنم ویروسه به راست کلیک حساسیت داره
تازه موقع اجرای نرم افزار سنگین مثل گوگل ارت مدام صفحه سیاه می شه بدون راست کلیک دوباره میاد
وقتی هم که فایل ویدئویی اجرا می کنم صفحه سیاه می شه
اگه هم که فایل ویدئویی حجمش زیاد باشه (پسوندFLV) سیستم گاهی اوقات restart می شه یا بعضی وقت ها standby ولی بعد از restart اجراش کنم صفحه سیاه می شه و تصویر میاد و من می تونم فایل رو ببینم
prevx3.0 رو هم اجرا کردم و شناسایی نکرد
ویروس داخل هارد دیسک هست و با عوض کردن ویندوز هم کاری درست نمی شه
حالا تنها امیدم اینه که شما یه کمکی بکنید
شما اول از سالم بودن فن سي پي يو اطمينان حاصل کنين . اگه سي پي يو زياد گرم بشه مشکلات ذکر شده رو ميتونه بوجود بياره .
نرم افزار زيرو دان و اجرا کن : براي اجرا ارتباط با نت قطع بشه و به تمام سوالات جواب مثبت بده و صبر کن تا برنامه کارش رو انجام بده ممکنه سيستم ريست بشه ، کار زماني تموم هست که متن لوگي از کاراي انجام شده نشون داده بشه .
از لينکي که روبروش 10:00 نوشته دانلود کن :
کد:http://www.bleepingcomputer.com/download/anti-virus/combofix
سلام دوستان.کرک برنامه prevx دیگه کار نمی کنه.اگر لایسنس جدید دارین لطفا قرار بدین.با تشکر
لايسن جديد که پيدا نکردم ولي ورژني که کرک شده رو امتحان کردم کار ميکرد .نقل قول:
شما کدوم ورژن رو دان کردي ؟ لينک اولي يا لينک دومي ؟ لينک اول بايد خودت نرم افزار رو کرک کني ولي در لينک دوم خود نرم افزار کرک شده هست .
سلام
من خودم هم این مشکل رو دارم
هر بار که ویندوز عوض می کنم این 3 تا ویروس میاد
این فایلی که دادید خیلی عالیه. شما اگه یه کم واستید (یکی 2 دقیقه) میاد قشنگ همه فایل ها رو پاک می کنه . اگه هم پاک نکرد لاقل می بنده! بعد شما می تونید از Search ویندوز هر 3 فایل رو پیدا کنید و پاکشون کنید
آنتی ویروس کسپراسکای هم خیلی خوشگل این 3 تا ویروس رو می شناسه! من خودم که 2010 رو داشتم و 2011 ، پیدا می کرد
با سلام
آنتي ويروس رو دانلود و نصب كردم اما در آنوقت چيزي پيدا نكرد .
ولي بنده برروي سيستم نگهش داشتم كه يكدفعه با پيغام يافتن تروجان مواجه شدمبنابراين دوباره به راهنماي اون مراجعه نمودم و مبادرت به انجام كارهايي كه شما گفته بوديد نمودم و فايل رو كرك كردم پس از ريمو موقت تروجان توسط آنتي ويروس از من خواست كه از كل برنامه ها خارج شوم - آنتي ويروسم رو (كسپرسكي) غير فعال كنم و ارتباط اينترنت رو قطع كنم و رسيستم رو ريستارت كنم تا فايل ويروسي مورد نظر كاملا از سيستم پاك شود با ريستارت كردن سيستم و بالا آمدنش آنتي ويرو س prevx مجددا فعال شده اما با پيغام تصوير زير مواجه شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بنده مجددا روش كرك رو انجام دادم اما نتيجه نگرفتم باز همون پيغام رو ميده
لطفا راهنمايي نماييد.
با سپاس
سلام دوستان میشه کمکم کنید...
مدتیه سیستمم یه تروجان به نام rootkit.tdl3 آلوده شده با مکافی و نود که هر دوتاشون آپدیتن نتونستم پاکش کنم.
تم رو خدا یکی کمک کنه ...
دوست عزیز شما در تاپیک اصلی اورژانس سیستم های آلوده پست بدید تا دوستان هم بتونن کمک کنن. مرسی:10:نقل قول:
سلام من چند وقتی با این ویروس درگیرم wuaucldt.exe این نرم افزار میتونه کمک کنه؟
سلام دوست عزیز چند وقتیه با ویروس wuaucldt.exe در گیزم این نرم افزار میتونه کمک کنه؟
ممنون
در ليست ديتابيس اين برنامه موجوده :نقل قول:
ولي متاسفانه هنوز کرکي براش پيدا نکردم و برنامه توانايي پاکسازي ويروس هاي پيدا شده رو نداره. شما با برنامه اسکن کن و مسير ويروس ها رو يادداشت کن و بعد خودت دستي پاکشون کن. اگه پاک نشدن با برنامه Unlocker پاک کن.کد:http://www.prevx.com/filenames/X2001233718845354268-X1/WUAUCLDT.EXE.html
به هنگام نصب موقتا آنتي ويروس رو غير فعال کن تا به نصب گير ندهکد:http://www.filehippo.com/download_unlocker/
اين برنامه جلوي اجراي 99% ويروسها و تروجانهاي شناخته شده وناشناخته را مي گيرد و هر روز هوشمند تر خواهد شد.هر بار که شما به شبکه متصل مي شويد مورد حمله ويروسها وتروجانها قرارخواهيد گرفت و با وجود داشتن آنتي ويروس قوي برروي سيستم خودتان سيستم شما دوباره به ويروس آلوده مي شود .ويروس باعث کند کردن سرعت اينترنت و عملکرد سيستم و دزديدن اطلاعات موجود در کامپيوتر از طريق شبکه مي شود.
به منظور جلوگيري از ويروسي شدن کامپيوتر شما و مبارزه با ويروس ، ما نرم افزار مبارزه با ويروس تات را به شما معرفي مي کنيم.
معرفي تروجان VRTx.TMP :
تروجان VRTx.TMP يکي از هوشمند ترين تروجانها بوده که وقتي سيستم شما را آلوده کرد تمام سرعت اينترنت شما را گرفته و اطلاعات شما را از روي هارد کا مپيوتر دزديده و باعث مختل کردن کارکرد ويندوز مي شود. اين فايل اگر اجرا شود ويروس هاي زير را در کامپيوتر شما توليد مي کنيد.( x يک مقدار Hex است)
wuaucldt.exe , o6jv.exe , 9fwm7m.exe , 34byl.exe ,72lrgh.exe , ccpvgqva.exe , ebpvgqva.exe , fcrngpyn.exe , hbpvgqva.exe , kipvgqva.exe , ljmiedyn.exe, taatz8r5.exe , tdbw9h.exe , x0ahw5wn.exe , mnfvwm.exe , dxrngpyn.exe , qjon.exe , service.exe
به کمک نرم افزارسبک TAT Virus Fighting 2011 به راحتی می توانید ویندوز خود را مدیریت کرده وجلوی ویروس های هوشمندی همچون VRTx.tmp را بگیرید.
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیرمراجعه نمایید:
[HTML]http://www.tatshop.ir[/HTML]
دانلود فایل ویدیویی کارکرد نرم افزار:
[HTML]http://www.tatshop.ir/forosh/video.TAT.Virus.rar?Submit=Download[/HTML]
دانلود نرم افزار TAT Virus Fighting کرک نشده:( برای خرید نرم افزار به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مر اجعه نمایید.)
[HTML]http://www.tatshop.ir/forosh/TATVirusFightingv1.1.rar?Submit=Download[/HTML]
مرسي دوست عزيز بابت معرفي برنامه ، چک کردم نرم افزار جالبي بنظر مياد.
اگه ميخواي بقيه دوستان هم استفاده کنن بهتره يه تاپيک جديد براش درست کني. ولي برنامه رايگان نيست و کرک هم نشده و فکر نکنم دوستان علاقه اي بهش نشون بدن.
mesle inke in narmafzar fagat baraye windows haye 32bit hast , to 64 bit nasb nemishe:41:
چرا نصب میشه ولی کرکش روی 32 بیت کار نمیکنه. شما بجای این نرم افزار از نرم افزار زیر به عنوان مکمل استفاده کنین.
Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1.1100
کد:http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml
لینک دوم رو که زده برنامه کرک شده رو نصب کردم
ولی الان که کلی ویروس پیدا می کنه، بعد از ریست کردن ، هیچ کدوم رو پاک نکرده و میگه که برنامه مشکل ریجستر داره
بعد من اون دو تا رو نمی تونم ببیندم ، بعد از زدن اند
تسک منجیر بسته میشه و هیچ کدوم از اون دوتا بسته نمیشه
سلام برو تو about و روی regiester این 2 گزینه کلیک کن 2 تا می گذارم یکیش کار میکنه برای malvarbyte 1.50. 110نقل قول:
6AF13
DEHG-TQWR-PQ4B-KQ9U
fund یکی دیگر :
7KX96
BYTN-CUEW-K3QV-RENH
خیلی عالی بود مشکل من رو حل کرد
F09762B6-6342-4F2C-949E-26D6B91262B3
سلام به همه دوستان
با عنایت به اعلان جدید " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در تالار اورژانس سیستمهای آلوده تاپیک فعلی قفل میشود
دوستان مباحث خودشون رو با رعابت قوانین در تاپیک مربوطه پیگیری کنن
بنده همینجا از طرف تیم مدیریت نرم افزار از تمام دوستانی که در این تاپیک زحمت فراوانی کشیدن تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wordist
مدیر انجمن نرم افزار