TPLINK مدل های خوبی داره و قیمتشم مناسبه حدودا 25 الی 35 باید باشهنقل قول:
Printable View
TPLINK مدل های خوبی داره و قیمتشم مناسبه حدودا 25 الی 35 باید باشهنقل قول:
دوست عزیز سایتی هس که من مدلای مختلفشو ببینم؟نقل قول:
نمایندگیش کجاس؟
این یعنی از دی لینک هم بهتره؟
سلام
من می خوام کامپیوتر توی خونم رو با کامپیوتری در یک ساختمان که در شعاع حدود 2-3 کیلومتری قرار داره بصورت وایرلس وصل کنم. ترجیحاً می خوام کارت شبکه ی یو اس بی استفاده کنم ( منظورم اونایی هست که اندازه ی فلش مموری هستند) . می خوام که حتی تصویر با کیفیت بالا رو بدون مشکل انتقال بدم.
حالا می خواستم بدونم چه تجهیزاتی - چه مدلی - از چه برندی - و چه قیمتی(طبیعتاً هرچی پایینتر بهتر) نیاز دارم.
آیا روی بام ساختمونها آنتن باید کار بزارم. اگر آره آیا این آنتن بصورت وایرلس به اون قطعه ی یو اس بی وصل میشه ؟
البته میدونم که کارت شبکه باید Dual band N رو ساپورت کنه.
لطفاً راهنمایی کنید.
با سپاس.
عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟نقل قول:
ولی اگه اشتباه نکنم شما باید CPE بگیرید.در هر حال بیشتر باز کنید ممنون میشم.ضمنا سرعت بالا رو در مسافت های بالا خیلی هزینه بر میشه انتقال داد.:40:
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2 تاشون خوب هستن.مدل بگید راهنماییتون کنم از نظر ظاهری (!) کدوم بهتره.
[QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
ولی اگه اشتباه نکنم شما باید CPE بگیرید.در هر حال بیشتر باز کنید ممنون میشم.ضمنا سرعت بالا رو در مسافت های بالا خیلی هزینه بر میشه انتقال داد.:40:
من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
دوست عزیز اینطوری بگم، فرض کن شما می خوای دوتا کامپیوتر رو که با هم 2-3 کیلومتر فاصله دارن رو با کارت شبکه وایرلس به هم وصل کنی و بتونی همه چی رو بین این دو کامپیوتر انتقال بدی. از چی استفاده می کنی؟ یا به عبارتی به چه چیزهایی برای این کار نیاز داری؟
ارتباط وایرلس که چیز پیچیده ای نیست. نیاز به دوتا کارت شبکه وایرلس هست که روی دوتا سیستم نصب بشن وهمدیگرو پیدا کنن. این وسط برد مصافت مسئله است که فکر می کنم نیاز به آنتن و کارت شبکه های قویتر هست.
اگر اشتباه می کنم لطفاً راهنمایی کنین.
با تشکر از شما دوست گرامی.
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
[QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه:blink:. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. وایرلس که مال کسی نیست مال خداست. تو هواست همه هم ازش می تونن استفاده کنن:31:. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
دوست عزیز اینطوری بگم، فرض کن شما می خوای دوتا کامپیوتر رو که با هم 2-3 کیلومتر فاصله دارن رو با کارت شبکه وایرلس به هم وصل کنی و بتونی همه چی رو بین این دو کامپیوتر انتقال بدی. از چی استفاده می کنی؟ یا به عبارتی به چه چیزهایی برای این کار نیاز داری؟
ارتباط وایرلس که چیز پیچیده ای نیست. نیاز به دوتا کارت شبکه وایرلس هست که روی دوتا سیستم نصب بشن وهمدیگرو پیدا کنن. این وسط برد مصافت مسئله است که فکر می کنم نیاز به آنتن و کارت شبکه های قویتر هست.
با تشکر از شما دوست:10: گرامی.
[QUOTE=nemo598;6794860][QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
با تشکر از شما دوست گرامی.
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
حالا درست شد.:31: اول عرض کنم که 2 3 کیلومتر کم نیست و انتظاری شبکه چند صد مگابایتی رو نداشته باشید:46:نقل قول:
ثانیا برای همچین مسافتی نیاز به CPE و آنتن با Gain بالا دارید که بصورت Point to point با اون ارتباط بر قرار کنه.
اولین سوالم این هست که میتونید بین جای خودتون (مثلا پشت بوم) تا اون یکی ساختمون (اگه اشتباه نکنم)
دید مستقیم یعنی بدون مانع داشته باشید؟؟ چون برای همچین مسافنی این موضوع حیاتیه.
تا چقدر میتونید هزینه کنید؟؟
[QUOTE=ArashMiniStar;6794920][QUOTE=nemo598;6794860]نقل قول:
این دو ساختمون هردو 1 طبقه هستند. قطعا نسبت به هم دید ندارند. هزینه رو هم شما حد اقل رو بفرمایید (حدوداً):40:
فاصله رو هم حالا شما 1-2 کیلومتر در نظر بگیر. من کمی دست بالا گرفتم که مطمئن باشه.
---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------
راستی منظورتون از CPE همون مودم وایمکس هست دیگه ؟؟
یعنی یک چیزی مثل این :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
is a key feature used in building a long-distance خوب این مصافت بلند چقدر هست و قیمت هم لطفاً بگو و اینکه دیگه چی می خواد و کلاً چند در میاد:46:
سلام
الان کارت شبکه خوب با 30 تومن چیزی هست؟
سلام
یک کارت شبکه وایرلس می خواهم که اولا در فرکانس 5.8 گیگا هرتس کار کنه و دوما به یو اس بی وصل شود.
قیمت مهم نیست.چه مدلی خوبه بگیرم؟
همچین فرکانسی نداریم5 گیگاهرتز داریم .نقل قول:
و نیازی هم نیست چون فرستنده هم باید این فرکانس رو ساپورت کنه که معمولا 2.4 گیگاهرتز است
برای اینکه از این فرکانس استفاده کنید باید برین سراغ سری n که دوکاناله باشه
از گیرنده های wi fi که به یو اس بی میخوره استفاده کنید برند تی پی لینک خوبه
قیمتشم حدود 25 الی 30 باید باشه
با تشکرنقل قول:
ولی من انتن nano birdge 5 دارم که الان با کابل وصله. می خواهم از پشت بام به صورت وایرلس بفرسته و کامپیوترم از طریق کارت شبکه دریافت کند .چه کارت شبکه ای می تونه تو فرکانس 5 گیگا کار کنه؟
تو پستم نوشتم چه کارتی باید باشه بخونید پستمونقل قول:
سلام--برای اتصال به wifi از pc چه ماک و چه مدلیبرای wireless adapter توصیه میکنید؟در ضمن ویندوز xp داره و چون برای خوابگاه هست نمیشه ویندوز عوض کرد
سلام.نقل قول:
برای مساحتهای بالا مدل زیر رو توصیه میکنم:
TP-LINK TL-WN851ND...52.000
سلام دوستان
اول از همه بگم که ؛من یه سیستم دست 2 برای داداشم گرفتم که کارت شبکه هم داره،مودم وایرلس دارم و خواستم اینترنتو به این سیستم هم برسونم،مودم 4 تا خروجی lan هم داره...
فاصله مودم تا سیستمی که گفتم زیاده،حتی کابل 15 متری لن هم بهش نمیرسه
کابلی مثل این:
مثل این که کارت شبکه وایرلس هم داریم ! کارش همینه دیگه درسته؟یعنی اگه بخوام از مودم وایرلس برای رفتن به اینترنت با این سیستم استفاده کنم باید کارت شبکه وایرلس داشته باشم؟(شرمنده به خاطر پرسیدن این سوال!)
اینارو پیدا کردم :
یکی این ،که کارت شبکه وایرلسه احتمالا !
یکی هم این که یو اس بی هستش:
درست می گم؟
حالا از این 3 تا،یعنی کابل ، کارت وایرلس،usb کدومش برای من بهتره؟با توجه به این که فاصله تقریبا 25 متری هست و یه دیوار هم سر راه قرار داره...
هزینه اش اگه تا همین 30 تومن باشه بهتره برام
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام.
خرید کارت شبکه توصیه میشه. قیمت مناسبی هم داره. و برای کاربرد شما کاملا مناسب هست.
سلام
آقا امکانش هست کارتی باشه که بشه روشن و خاموش یا فعال و غیر فعال بشه ؟ مثه نوت بوکها ؟
آخه سیستم کاملا نو هستش و گویا روز قبلش هم ازش استفاده شده ولی هم تو Device Manager ازش خبری نیست و هم چراغ فعالیتش کاملا خاموشه و خلاصه هیشکی توش نیست ! ولی صد درصد باید سالم باشه ....
خواهشا راهنمایی کنید ...
سلام.نقل قول:
دوست عزیز این تاپیک برای مشاوره خرید هست. برای طرح مشکل در قسمت زیر تاپیک جدید باز کنید:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=245
ایا اداپتور یا مبدلی هست که بشه lan رو به وای فای تبدیل کرد؟ برای دستگاه هایی که wifi ساپرت نمیکنند؟
بهتر بود تاپیک جدید باز میکردین!به هر حال:نقل قول:
خیر.بهتره که از مبدلهای یو اس بی به فای فای استفاده کنید.
سلام.
من کامپیوترم تو اتاقمه اما مودم خارج اتاق به تلفن وصل شده مدلشم asus-wl am 604g هست.
مشکل اینه که من تو اتاقم نمیتونم تلفن بیارم چون پریز تلفن خرابه از سمت تلفنم به اتاق نمیخوام سیم بکشم
لپتاپم با وایرلسش به اینترنت وصله اما کامپیوترو نمی دونم چی کار کنم!!!الان خیلی وقته وصل نبوده به نت آنتی ویروسش آپدیت نیست باید یه کاریش کنم زود :42:
به نظرتون میتونم یه کارت شبکه ی وایرلس USB بخرم به کامپیوتر وصل کنم؟میشه چند مدل خوب USB شو بهم معرفی کنید؟ببخشید من زیاد وارد نیستم ممنون میشم کمک کنید
سلام.نقل قول:
برای چه مصافتی میخواین؟؟؟
فاصله مودم بی سیم تا PC چقدر هست؟؟؟
سلام.نقل قول:
حدودا 10 متر فاصله داره
TP-LINK TL-WN422GC USB...27.000نقل قول:
TP-Link 7200 .1. بهتره يا TP-Link 722 ؟
2. رفتم 7200 رو قيمت کردم ميگفت 55 تومن ، قيمتش همينه ؟
3. الان اگر مدل 7200 رو بگيرم بردش از کارتی که الان دارم يعنی D-Link DWL-G510 بيشتره ؟
سلام
اگه اونجا حواب ندادین اینجا بدین دیگه (تازه پیدا کردم اینو)
حدود 20 تا 25 کارت شبکه usb چی پیشنهاد میکنید
چندتا پیشنهاد کنید که یکیش نبود اونیکی رو بخرم
ممنون
کسی اطلاعاتی نداره ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
برای چه کاربردی میخواین؟؟؟
شبکه مورد استفاده شما بیسیم هست یا ADSL؟؟؟
متراژ کاری؟؟؟
سلام داداش.نقل قول:
مشتاق دیدار.دیگه زیاد توی تاپیک دوربین نمیای؟!؟!؟!؟!
برای چه کاری میخوایی؟؟؟
برای پی سی هستی یا لب تاب؟؟؟
از چه نوع اینترنتی استفاده میکنی؟؟؟ADSL یا وایرلس؟؟؟
مساحت کاری؟؟؟
فاصله تا سورس اصلی؟؟؟
درود
خرید adsl کنسل شد حالا میخوام اینترنت وایرلسی که دارم رو در سطح خونه شیر کنم .
برای این کار یه دونه کارت شبکه وایرلس میخوام البته حتمأ از توع اکسترنال .
سطح خونه 200 متر هست . اینترنت به pc وصل شده و در اتاق هست و وسیله ای که میخواد از اینترنت استفاده کنه لپتاپ هست که در پذیرایی معمولأ استفاده میشه .
انتن اینترنتم Nano Station M5 هست .
حالا یه دستگاه با قیمت مناسب معرفی کنید . هرچی قیمت پایینتر بهتر .
ممنون
سلام.نقل قول:
نوع وایرلس؟؟؟
کدوم وایرلس ؟نقل قول:
این وایرلس:نقل قول:
نقل قول:
اینرنتم از نوع وایرلسه ( NanoStation M5 ) که حالا میخوام اونو شیر کنم برای لپتاپ که فکر کنم Wlan داره . تو نت خوندم که با این کارت شبکه های اکسترنال وایرلس میشه به صورت ad-hoc این کار رو انجام داد .
نوع منظور همون G یا N هست ؟
اینترنت wifi هست
سلام بر دوستان گرامی
من یه مودم زایکسل P-650HW-T1 v3 دارم. جدیدا برای استفاده از شبکه وایرلس یک کارت شبکه TP-LINK TL-WN350G خریدم. اما مشکلی که دارم اینه که این کارت شبکه یهویی انگار که وصل نباشه از روی سیستمم شناخته نمیشه و در device manager سیستمم هم یه گزینه ای بنام ethernet .. البته زیاد مطمئن نیستم املایی اش همینه یا نه، خلاصه همچین گزینه ای در قسمت other devices با آیکون زرد نمایان میشه و دیگه کارت شبکه ام رو نمیشناسه و بعد از اینکه خاموش میشه و مدتی بلا استفاده میمونه یا با دست زدن به برد کارت شبکه، در استارت مجدد سیستم برمیگرده. البته این منوال اتفاقیه و نوسان داره و گاهی تا 12-13 ساعت هیچ مشکلی نیست و گاهی هم از همون اول استارت مشکل داره، در ضمن در همون زمانهایی هم که کارت شبکه شناخته شده و اتصال به اینترنت و مودم زایکسل برقراره، نوسانات سیگنالهای پائین تولبار زیاده مثلا گاهی تا 4 خونه پر میشه و گاهی تا یه خونه، این در حالیست که مودم زایکسل توی هال به فاصله کمتر از 7 متر از محل قرارگیری کامپیوتر در اتاق خوابه و فقط یه دیوار بین اونهاست. راستی سیستم عامل کامپیوترم هم ویندوز 7 نسخه 64 بیتی. من تا دو روز آینده وقت گرفتم که یه کارت شبکه بهتر و مطمئن تری رو انتخاب کنم و این کارت رو ارجاع بدم. لطف کنید و با توجه به مودم زایکسلم که پیشتر مدلش رو هم قید کردم، راهنمایی ام کنید چه مدل کارت شبکه ای با چه برندی بخرم. البته اگه دقیقا بگید چی بخرم ممنون میشم.
ببخشید خیلی حرافی کردم، اما لازم دونستم جهت کسب اطلاعات کاربردی و مفید از شما، همه ی مسائل رو بازگو کنم.
خلاصه اش :
چه کارت شبکه ای برای این مدل زایکسل بهتره؟
و علت این نوسانات مودم زایکسل چیه؟
از راهنمایی سخاوتمندانه دوستان هم پیشتر سپاسگزارم.
فقط خواهشا زودتر من رو با اطلاعات مفید و درست تون راهنمایی کنید.
سلام دوستان
بنده وایمکس مبین نت دارم که مجبورم یه جایی از خونه بزارم انتن بده که کنار pc نیست...واسه همین پیشنهادتون برای خرید یه کارت شبکه usb وایرلس دار چی هست با چه قیمتی ؟
ممنونم
همین امروز یه مدل usb خریدم برا بار اول که خواستم درش بیارم پوشش انتهاییش در اومد برا بار دوم چیپش:41: اعصابم داعون شد ، 30000 هزارتومن d link dwa-121نقل قول:
سراغ اینا که خیلی کوچیکن نرو