يه پيشنهاد براي نيش نيش عزيز
پيشنهاد مي كنم هر چند روز يكبار يا هر هفته جالب ترين سوتي كه اعضا نوشتند را انتخاب كنيد
يعني سوتي ترين سوتي ها ( Sooooooooot )
Printable View
يه پيشنهاد براي نيش نيش عزيز
پيشنهاد مي كنم هر چند روز يكبار يا هر هفته جالب ترين سوتي كه اعضا نوشتند را انتخاب كنيد
يعني سوتي ترين سوتي ها ( Sooooooooot )
با سلام
ريحانه خانم من از شما عذرخواهي ميكنم, ولي منظورم اشتباه و سوتي آقا مهدي بود نه شما از اين شكل هم مشخصه "" :blink: "" و آقا مهدي هم اعتراف و عذرخواهي كردن :)نقل قول:
نوشته شده توسط reyhaneh_63
موفق باشيد.نقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
اين سوتي بدترين خاطره من از زنگ ورزشه اون موقع من دوم دبيرستان بودم و توي مدرسه يه زمين فوتبال بزرگ داشتيم كه اينطوري شد!!!:
داشتيم فوتبال بازي ميكرديم و از اونجايي كه دفاع من در مدرسه حرف نداشت مثل هميشه تو پست دفاع آماده حمله هاي حريف بودم.
يكي از اونا اومد جلو و از نيمه زممين يه شوت هوايي زد طرف دروازه منم پريدم كه توپ به سر من خورد و تغيير مسير داد و درست رفت توي دروازه !!! :( 1-0
بچه ها هي مگفتن عيبي نداره و تو دفاع واستا.
يكي از اونا بايد كرنر مينداخت با يه شوت هوايي آروم توپ رو فرستاد روي دروازه ما كه من پريدم و تا توپ خورد به سينم چرخيدم به طرف دروازه و توپ رو فرستادم تو دروازه خودمون!!! :-?? 2-0
تيممون كه خيلي از دستم شاكي بودن منو با يكي از اون تيم عوض كردن.
يكي از اونا تا جلوي دروازه ما اومده بود و من رفتم توپاش كه چند نفر اومدن كمك ما حسابي شلوغ شده بود كه من ديدم يه طرف خاليه توپ رو انداختم همونطرف اما نگو اونجا دروازه خودمون بوده!!! :-& 2-1
با اينكه تيممون تا اون لحظه برنده بود و من يه جورايي آقاي گل بازي بودم اونا منون از بازي ارنداختن بيرون و منو تا يه ماه تو فوتبال راه نميدادن.
هروقت ياد اون بازي ميفتم ديپرس ميشم
دوست عزيز پيشنهاد خوبيهنقل قول:
نوشته شده توسط sirad
من كه شخصا از سوتي هاي soooot خوش اومده ! ;)
سلام
يه سوتي جالب
عموم تعريف مي كرد تو سربازي يه نامه در خواست تجهيزات براي مسئول پادگان نامه نوشت يك دستگاه سه نظام احتياج داريم(سه نظام هم مي دونيد چيه ديگه وسيله اي كه با هاش سره مته رو سفت مي كنن)
جناب سرهنگ هم در جواب نوشت از سه نظام با دو نظام اون موافقت مي شود
سرهنگه اصليتش ....... نبوده ؟؟؟ :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط روژا
شايد هم اين .................... بوده خدا عالمهنقل قول:
سرهنگه اصليتش ....... نبوده ؟؟؟
فقط ميخواستم بدونم لهجه داشته يا نه ؟
خودم حذف كردم
اگه ميدوني سرهنگه كجايي بوده ميشه واسم پيغام خصوصي بدي ؟
برام جالبه
ایوای نه من شوخی کردمنقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
عذرخواهی برای چیه؟
من باید معذرت بخوام شوخیام یه ریزه ناجورن
در هر حال باعث شدم این اقا مهدی که سوتی تعریف نمی کرد خودش سوتی بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم تشویقم نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي از سينا جان خبري نيست !!!!
يعني تا حالا يه سر به اين تاپيك زده ؟
سلام نیش نیش جان با منی یا با sina ؟؟؟
اگ ه با سینایی که تو اینجور تاپیکها من ندیدم پست بده.
ولی اگه منظورت منم مطالب رو میخونم و می خندم ولی سوتی یادم نمی یاد که بنویسم "البته بعضی از سوتی های دوستان هم شبیه بیانات حس خیالپردازیشونه که متاسفانه من نه سوتی جالبی یادم میاد که بنویسم و نه حس خیالپردازی خوبی دارم.
ولی به چشم اگه چیزی یادم اومد مینویسم. ولی تاپیک خوبیه اگه همین جور ادامه پیدا کنه
من می خوام سوتی مادرمو تعریف کنم :cool:
با مادرم رفته بودم کارت اینترنت بخرم (تازه مودم گرفته بودیم )یه دفعه به فروشنده گفت: یه کارتی بدین که زیر نویس فارسی داشته باشه :biggrin:
خودش که نفهمید سوتی داده من به جاش حالم گرفته شد. :happy:
هم با شما هستم و هم با اون یکی سینانقل قول:
نوشته شده توسط 30naa
عزیزم اگه یکم به اون مغزت فشار بیاری مطمئنم خوب سوتی هایی واسه تعریف کردن گیر میاری ! :biggrin:
سلام به همگي سوتي من:
آقا 3 سال پيش سال سوم دبيرستان تو مدرسه حكومت نظامي بود حالا چجوري :
خيلي از بچه هاي مدرسه يه ساعتايي كه بهشون حال نمي داد از مدرسه جيم مي شدن جيم شدنم انواع و اقسام داشت:
از در مدرسه : اينجوري كه يه نفر ميرفت روبروي دفتر مدرسه واي ميستاد و مواظب بود و ما جيم ميشديم
از روي ديوار : يه نفر ميرفت سر ناظمو و مديرو گرم مي كردو پاتاقو ميداديم ميرفتيم بالا از ديوار
....... و انواع مختلف
اون روز كمپلت مدير و معاون و ناظمو همه دست اتحاد داده بودن كه نزارن هيچ كس از مدرسه جيم بشه آقا منو يكي از بچه ها به اسم امير پايه شديم از مدرسه جيم بشيم همه در و پيكر مدرسه توسط گروه هايي نگهباني ميشد نشستيم با رفيقم نقشه طرح كنيم
خلاصه ديديم هيچ راهي نيست غير از يك راه:
رفتيم طبقه دوم طبقه دوم مدرسه يه پنجره داشت كه به يه كوچه پشتي ختم ميشد ما هم تو شلوغ بازار بين دو زنگ گفتيم هيچ كس نيستو فرار ------- آقا ارتفاع تا كوچه حدود 4/5 متر بود من اول رفتمو پريدم پايين نوبت دوستم شد يه خورده دل دل كرد و طولش داد آقا منم مي گفتم زود باش كه الانه كه سه بشيم يهو رفيقم گفت كه معاون مدرسه اومد
ناظم مدرسمون صداش مثل طوطي بود :biggrin: ما بهش مي گفتيم طوطي خلاصه دوستم گفت طوطي اومد گفتم جونه مادرت بپر الانه لو بريم خلاصه دوستم پريد از اون طرف اين طوطي هم قات زده بود اسم سرايدار مدرسمون راز بود جيغ زد راز بيا :blink: .......... بعد بيچاره سرايدارمونو از پنجره پرت كرد پايين دنبالمون آقا ماهم بدو مثل فيلماي ماموريت غير ممكن يه آهنگم ديگه تو كلمون جون گرفته بود بدو تو خيابونم دنبالمون نمي دونم چي به اين راز داده بودن مثل فرفره مي دويد آقا ديگه بريده بوديم گيرمون انداخت گفتيم راز جونه مادرت برو بگو در رفتن ..........هيچي بردمون مدرسه :evil:
طوطيم تا مارو ديد مي خواست يكي بنوازه تو گوش من كه من نامردم نامردي نكردم گفتم آقا اين مارو اغفال كرد(يعني رفيقم امير)ناظممونم با امير بهتر بود هيچي نگفت
خلاصه ديگه سعي كردم مامورت دو نفره انجام ندم ديگه تنهايي جيم ميشدم :cool:
بابك جان مرسي جالب بود
يه بار توي يه مرحله ي جي تي آي گير كرده بودم و اعصابم خورد شده بود بالاخره پس از كلي تحقيق و ... فهميدم كه با يه ترينر ميشه ردش كرد اومدم و توي بخش بازي ها و هر جا كه به اين امر مربوط بود يه تاپيك زدم با عنوان
جديد ترين تروجان جي تي آي زدن اين تاپيك ها همانا و سيل pm ها و ... و غيره و ... به من شروع شد
تا يك هفته به ژي سي ورلد از خجالت نتونستم سر بزنم
ميلاد جان سوتي جالبي بود مرسي
من از دوستاني كه فقط اين تاپيك رو واسه خوندن باز ميكنن خواهش ميكنم مثل بقيه دوستان همكاري كنن و در مورد سوتي هاشون بگن !
خوشبختانه نيت شما خير بوده اگه ديدي بچه ميخندن اونا نيتشون پليد بوده
ولي در هرصورت ممنون سوتي توپي بود
ما قراره كه از اين ترم 1 واحد آزمايشگاهشم رو داشته باشيم :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط R.E.M
به به
به سلامتي انشاالله
بيچاره منظورش چي بود شما چي فهميدين!!
البته اگه هر كي جاي شما بود همون طور برداشت ميرد
سلام. ممنونم خيلي جالب بود . حالا با اجازه شما منم اظهار فضل كنم.
آقا من تو كه كلاس معروف بودم كه زبان و برنامه نويسيم خوبه. سر كلاس زبان بوديم(جمعيت 41 نفر دركلاس: 9 پسر ، 32 تا دختر)
استاد داشت تمرين هارو حل ميكرد كه گفت اين تمرينو كي ميتونه حل كنه من كه هنوز تمرينو نخونده بودم ولي به خاطر اعتماد به نفس و كمي كلاس گذاشتن دستمو بردم بالا. استاد گفت غير خوشرفتار كسي بلد نيست ..... عيب نداره بخون جانم.
آقا چشمتون روز بد نبينه (عين تمرين رو يادم نيست) ولي شبيه همين بود
I ... an envelope but i havent stamp
منم جاي خالي رو گفتم am يعني
i am an envelope
يعني من پاكت نامه هستم!!!!!
جاتون خالي كلي بهم خنديدن و ضايع شدم.
تا بعد.....
بوق بوق بريد كنار اومدم سوتيا رو بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي زير چرخام له نشد كه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه ميلاد جان هم افتاده رو خط سوتي نوشتن
ممنون جالب بود
سلام به همگی حالا که همه سوتی کامپیوتری گفتن منم یکی بگم :
یادمه اولین باری که با کامپیوتر آشنا شدم هنوز Dos واسه خودش حکومتی داشت.
آقا ما نشستیم پشت سیستم.با کلی افه تایپ کردم my name is mohsen what is your name بعد هم اینتر زدم ولی جواب درستی ندیدم.بعد نوشتم 5+7 و اینتر زدم بازم جواب درست نداد.خلاصه هی ما از کامپیوتره سوال می پرسیدیم اونم همش میگفت :
Bad Command Or File Name
آخرش اعصابم خورد شد.گفتم : اه...این چقدر خنگه!!!!!
حالا که بیش از 7 سال از اون روز میگزره هنوزم معتقدم کامپیوتر خنگه......
سوتی های کامپیوتری در خاطرات باینری...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سینا
سوتيا رو خوندم
سوتياي اقاي milad-poorrajab خيلي بامزه تر بودن
من از طرف خودم و بازم خودم زرشك قرمز خوش رنگ سوتي دادنو تقديم شما مي كنم
مباركتون باشه
دوستان من خودم به شخصه زياد سوتي نميدم اما ميتونم براتون سوتي هاي دوستام رو براتون بگم ! ميخواين اين كار رو بكنم ؟
خوب از اول بگيد كه بهتره ! حالا الكي اينجا پر از پست هاي بيهوده ميشه !
راستي من از دوستام سوتي بنويسم يا نه ؟!
اين هم يك ماجراي جالب كه يكي برام ميلش كرده بود
سلام........خوبید؟؟
امروز یه اتفاق جالب توی مدرسه افتاد.........این قصه از چند وقت پیش شروع شد....-->
یه روزی اومدن سر کلاس و گقتن که هر کس میخواد توی مسابقات احکام و نهج البلاغه و اذان شرکت کنه اسمش را بگه..من هم برای اینکه یه زنگ کلاس را بپیچونم الکی رفتم و ثبت نام کردم..........ماه بعد امتحان بود ....من هم شانسی رفتم سر جلسه و همه تست ها را شانسی زدم......بعد از یک هفته نتیجه ها اعلام شد و من دیدم که الکی الکی و شانسی نفر اول شدم توی مدرسه ..اون هم با نمره ی ۱۳ از ۲۰.... به هر حال گفتن باید بری منطقه.....به هر حال روزی که داشت اسم بچه های اول احکام اول و ودم و سوم را مینوشت من نبودم و اسمم را ننوشتن.......... بعد از چند روز هم بهم گفتن که? یکی دیگه میره منطقه...من هم گفتم بهتر...اما امروز که قرار بود بجه ها برن منطقهمن چون هیچ کدوم از درسام را ننوشته بودم باهاشون رفتم و یا بهتر بگم مثل کنه چسبیدم بهشون.....به هر حال من رفتم به جای احکام سر جلسه اذان نشستم...یه امتحان کتبی از ۲۰ نمره گرفتن که شانس آوردم که تستی بود فقط ۲ تا سوال تشریحی داشت که جواب ندادم....بعدش یارو گفت که حالا باید اذان بگید....من همون موقع بهش گفتم من صدام گرفته ...گقت چرا اومدی؟ گفتم به زور آوردنم ...گفت به هر حال باید اذان بگی...۲ دقیقه یعد بهش گفتم که با معلم پرورشی خودمون کار دارم میشه برم؟؟ گفت : نه....به هر حال هر چی روش توی این ۸-۷ سال یاد گرفته بودم را به کار بستم..اما جواب نداد............بالاخره گفت شما ۶.......من گفتم بله...گفت بیا اذان بگو...گفتم یه مشکلی دارم نمیتونم بگم....یارو کلی گیر داد ولی به هر حال گفتم حالم بده و بعدش از ساختمون در اومدم و وای سادم دم در.... یکی دیگه از بجه هامون به اسم سپهر اومد دم در و با هم تا مدرسه پیاده رفتیم...وقتی رسیدیم مدرسه ناظم خفتمن کرد که بقیه کجان؟ به هر حال اونم پیچوندیم.....بعدش دوباره ناظم اومد و گفت تو چرا رفتی..ولی این دفه دیگه نپیچید و جدی جدی خفت شدم.......و به هر حال ۲ تا از زنگ ها پیچید و کلی فاز داد.............
من يه بار توي مدرسه داشتم واليبال بازي ميكردم ( جزو تيم مدرسه بودم )به يكي از دوستام گفتم كه توپ رو بنداز روي ساعدم ولي اون اشتباهي انداخت رو پنجم و من هم كه عصباني شده بودم ، رفتم جلو و محكم خوابوندم توي گوشم بهترين دوستم !
براي اولين بار بود كه توي حياط مدرسه ميزدم توي گوش يكي از همكلاسي هام ! ناظم اومد جلو و يقه ي جفتمون رو چسبيد و ما رو برد توي دفتر ! من كه كم آورده بودم و زبدونم بسته شده بود ، براي ناظم يه داستان الكي سر هم كردم و دوستم هم تاييد كرد ( مرام رو عشق است ) ولي 3 زنگ اونجا توي دفتر وايساده بوديم !بالاخره معلم راهنمامون اومد و گفت چي شده ! من كه يادم نميومد داستان قبلي اي كه براي ناظم گفته بودم چي بوده ، يه داستان ديگه گفتم و دوباره اون بدبخت هم من رو تاييد كرد !
بعد حدود 10-15 دقيقه ديگه، مدير و ناظم با هم وارد شدن و مدير دليل رو ازم پرسيد !
منم كه ماشاالله شاخم و كم نيوردم و يه داستان ديگه ساختم !اما از شانس بدم ناظم داستان رو يادش بود كه چي گفته بودم و از معلم راهنمامون هم داستان دوم رو پرسيده بود و اينم يه داستان ديگه بود !!! بالاخره طولش نميدم و من بدبخت 1 روز از مدرسه افتادم بيرون و بعدش هم با بابام رفتم مدرسه تا بذارن كه من برم مدرسه و ادامه تحصيل كنم !!!
اينم از يه سوتي من ( يعني سوسو ( يعني سروش ))
من بدونه از مال خودم نوشتم ، چشم از مال دوستانم هم حتما مينويسم
پس منتظر شنیدن سوتی های توووووپ دوستانتون هستیم
سلام
منتظر من هم باشيد . . . !
دقيقا رسيديم سر بحث جنبه بعضي از دوستان و احترام به جمع و چهاچوب هايي كه هست
اين چند تا پست آخري رو كه خوندم دقيقا شده بود موضوع فقط پورنو و موضوعاتي بود كه براي انجمن شرم آور بود
دوستان خوبم احترام به قوانين و يا حتي جمع يه اصل هست براي همه ما
و فكر مي كنم وقتي نه يك بار چندين بار اين موضوع توسط دوستان رعايت نميشه هيچ ارزشي رو براي جمع قائل نيستند
پس خواهش مي كنم براي بار آخر از آقاي Sooot كه فكر مي كردم احترامي براي جمع قائل هستند موضوعات سكسي و ... كه براي خودشون جالب هست رو در اين انجمن مطرح نكنند و همين طور آقاي
milad-poorrajab !
همين طور باقي دوستان كه ديگه تكميل كردن صحبت هاي ايشون رو از جمله Sina.G
شايد خيلي از ما ها حداقل من شخصا جرات اين موضوع رو دارم كه با دوستاني بعضي از مباحث رو داريم اما هر سخن جايي هر نكته مكاني!!!!
واقعا حيف هست كه تاپيك سر اين بي توجهي ها قفل شه
نيش نيش عزيز تر از جان شما هم خواهش مي كنم پست هات رو از حالت چت كه پاي هر پستي شما پست چت گونه مي ديد خارج كن كه تاپيكي كه خود شما زدي و اين همه هم پرطرفدار شده مطالب خوندني تر داشته باشه تا
تشكر ها و .... هاي ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديديد مافيا جونم منو دعوا كرد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوني كه من گفتم كه سكسي نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه مگه من چند بار به جمع بي احترامي كردم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه قبلش گفته بودم ميخوام سوتي 81+ بدم و لطفا يكي از مدير هايي كه قراره منو بن كنه اگر وقت ميكنه بگه قبلش براي اون بفرستم اگر تائيد شد اونوقت بذارمش اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب هيچكي هچي نگفت منم گذاشتم ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا من ديگه با اين تايپيك قهرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم تو چه اصراري برا بن شدن داري ؟؟؟ :blink: :blink: