سلام
اقا پیام و باقی دوستان اگه فایلی که توی پست 23 هستش رو یه بار دیگه اپلود کنید ممنون میشم
نقل قول:
ارتباط سریال دو میکرو با 8051
به زبان اسمبلی میباشد .
سلام
اقا پیام و باقی دوستان اگه فایلی که توی پست 23 هستش رو یه بار دیگه اپلود کنید ممنون میشم
نقل قول:
ارتباط سریال دو میکرو با 8051
به زبان اسمبلی میباشد .
خیلی دستت درد نکنه. زحمت کشیدی
سلام
لطفا اگه ممکنه کد ساعت دیجیتال بدون آلارم و با زبان c و at89c51 بزارید واسه دانلود
can some one help me plz. need a program about car alarm system
چه جوری می تونم دانلودش کنم؟
میشه بگید چه جوری می تونم دانلودش کنم؟
سلام. من توضیحات یکی از برنامه هارو می خواهم.شما می تونید کمکم کنید. و اینکه اگه میشه اون چند تا برنامه ای که با زبان سی هست رو با اسمبلی هم بذارید.ممنووووووووووووووو ووووووون و خواهشا زود:n03::n12:
سلام من کد مربوط به تولید سیگنال صوتی رو میخواستم یا الارم ولی فایلای اپلود شده پاک شده. کسی میتونه درستش کنه؟
سلام
من یه ساعت دیجیتال ساده ، با دو رقم ساعت دو رقم دقیقه و دو رقم ثانیه با 8051 و اسمبلی میخوام که با Proteus شبیه سازی شده باشه...
تو پروژه هایی که گذاشتید با 8051 با کد اسمبلی بود ، شبیه سازی شده با Proteus هم هست؟؟
راستش من بلد نیستم باید به عنوان پروژه تا 2-3 روز دیگه تحویل بدم...
اگه ممکنه کمکم کنید
با تشکر
اينترنت سرچ كن اطلاعات زيادي هست...اگر C و يا بيسيك بلديد اين كار نياز به كمك ديگران نيست...شما يك برنامه مينويسيد ابتدا با تقسيم و تنظيم تايمر ميكرو ، يك كلاك ساعت بوجود مياريد...خوب هر 59 تا بزنه يك دقيقه بندازيد و..همينطور الا اخرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر ميخوايد با RTC ها كار كنيد اسمبلي خيلي سخت ميشه برنامش و دليلي هم نداره اينترنت نمونه هاي زيادي هست ازش استفاده ميشه كرد
سلام
من یک منبع خوب و کامل برای ارتباط سریال در میکرو کنترلر 8051 میخواهم لطفا اگه کسی کتابی سایتی مقاله ای یا هر چیز دیگه ای سراغ داره راهنمایی کنه فارسی و یا لاتین بودنش مهم نیست
ممنون خدانگهدار
دوست عزيز بزرگترين منبع اينترنت هست يك سرچ بزنيد هزاران نمونه كد و..نقل قول:
با سلام من می خوام یه مدار طراحی کنم که با ماژول فرستنده گیرنده hmtr و میکرو 8051 راه اندازی بشه .
کار به این صورت است که مدار فرستنده به وسیله کی پد عددی را به گیرنده ارسال کرده و گیرنده برروی ال سی دی نمایش می دهد .
اگر کسی هست کمک کنه برای طراحی این مدار هزینه طراحی هم پرداخت می شود با تشکر.
ممنون اما لینکهایی که شما گذاشتید وارد جزئیات نشده من یک چیز کلی مثل یک کتاب مرجع در این زمینه میخواهم
با سلام و خسه نباشید
کنترل استپ موتور به زبان c از طریق کامپیوتر می خواهم
اگر دارید ممنون میشه بزارید:n06:
سلام خدمته تمامی اساتید.
من یه سوال ساده داشتم میخواستم ببینم روی میکروکنترلر میشه با هر زبان برنامه نویسی کنم مثله سی پلاس پلاس و پاسکال فقط باید کامپیلر شونو بگیرم یا نیاز به یادگیری زبان خاصی هست .
اگه یه کتاب خوب که از پایه تا حرفه ای درباره میکروکنترل توضیح داده باشه معرفی کنین ممنون میشم
عنوان پروژه: کرنومتر (تایمر) دقیق و حرفه ای با سون سگمنت ◄ با میکروکنترلر 8051 به زبان اسمبلی
زبان برنامه نویسی پروژه: اسمبلی
نرم افزار برنامه نویسی: فرانکلین Franklin
نرم افزار شبیه ساز: پروتئوس Proteus
توضیحات پروژه:
این پروژه میکروکنترلر 8051 به زبان اسمبلی، یک کرنومتر 6 رقمی می باشد (2 رقم برای صدم و دهم ثانیه، 2 رقم برای ثانیه و دو رقم هم برای دقیقه) که بر روی سون سگمنت نمایش داده می شود. در این پروژه دو کلید Start و Pause قرار داده شده است با دکمه Pause هم کرنومتر از شمارش می ایستد و هم به ادامه شمارش می پردازد..
قطعات به کار رفته در مدار:
1-میکروکنترلر AT89C51 (از خانواده میکروکنترلر 8051)
2- 6 تا سون سگمنت
3- دو کلید (میکروسوئیچ)
توجه:
این پروژه در یک فایل zip ارائه شده است و شامل فایل های زیر می باشد:
1-فایل های نرم افزار فرانکلین Franklin پروژه (شامل فایل اسمبلی و فایل هگز برنامه)
2- فایل های نرم افزار پروتئوس
سلام
من برنامه جمع و تفریق 16 بیتی روی میکرو 8051 رو میخوام که با 3 تا سون سگمنت نمایش بده!
کسی میتونه خیلی سریع کمکم کنه؟ فردا باید پروژه ارائه بدم!
سلام داخل این لینک کامل توضیح داده شده
ممنونم. اما مشکل من بیشتر توی سگمنتهاست که باید از 3 تا استفاده کنم!!
هم مي توني از سگمنت bcdاستفاده كني هم از سگمنت كاتود مشترك و مستقيم به پايه هاي ميكرو وصل كني...
سلام
اینها رو قرار دادم با bcd گذاشتم اما در برنامه نویسی مشکل دارم چون 2 تا از سگمنتها به یک پورت و یکی به پورت دیگه وصل شده. اون سگمنت که تنها وصل شده چه جوری باید تو برنامه نشونش بدم؟!
این عکسو ببین این پروژه رو امروز انجام دادم با دیکدر کار میکنه خیلی ساده
با این برنامه می تونی از سگمن معمولی استفاده کنی
ممنون
اما این خیلی ساده تر از چیزی بود که میخواستم. 3 تا سگمنت و جمع 16 بیت .
سپاسگزارم
همینو تغییر بدی بدست میاری
سلام دوستان:n01:
پروژهنمایش عدد فشرده شده با Keypad بر روی Seven Segmentکه در ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد لینکش خرابه .کسی هست کمکم کنه دانلود کنم:n29:ممنووووووووووووون
سلامنقل قول:
دوست عزیز لطفا مشکلتون تو همون تایپیک بزنید
لینکش درست شده برای دانلود رو لینک زیر کلیک کنید .
سلام دوست عزیز
ممنون بابت جوابتون اما:n13:
لینکی که من گذاشتم برای پروژه با میکروکنترلر8051 و زبان اسمبلی است اما واسه شما زبان cو...............:n29:
ببخشید حواسم نبود :n16:
این همون پروژه ای که خودتون لینک دادین
پروژه رفرش صفحه كليد و نمايش بر روي سون سگمنت
اجزاي مدار
80C51- keypad - 7seg
زبان برنامه نويسي
C
محتوايات پوشه
فايل پروتئوس، سورس كد و فايل هگز (HEX)
عملکرد مدار
اين مداراتصال ميکرو8051 به صفحه کليد است و فرايند آن بدين صورت است که صفحه کليد رفرش(Refresh) ميشود؛ هنگاميکه کليد زده شود آن را روي سون سگمنت نمايش ميدهد.
ECA
سلام دوستان
این پروژه لینکش مشکل داره
نمایش متن بر روی LCD با 8051
ممنون میشم سریعتر برام بزاریدش
خییییییییییییییلی بهش نیاز دارم
پروژه
نمايش يك عبارت بر روي LCD
اجزاي مدار
8051(AT89C51)-LCD LM032L
زبان برنامه نويسي
ASM
محتوايات پوشه
فايل پروتئوس، سورس كد و فايل هگز (HEX)
ECA
کلیه لینکها پاک شدهنقل قول:
لینک دائمی معتبر ندارید!؟
این پروژه کنترل سطح آب یا کنترل سطح مایعات به وسیله میکروکنترلر 8051 هستش که این پروژه تحت زبان پاسکال نوشته شده که سورس برنامه رو هم براتون قرار دادم.
پروژه کنترل سطح آب
در کنار فایل و سورس برنامه یک فایل پی دی اف هم هستش که مربوط به مراحل ساخت و آموزش این پروژه هستش که می توانید برای ساخت و تکمیل این پروژه ی بسیار جذاب از این پی دی اف استفاده کنید.
از این پروژه هم برای کنترل سطح آب میشه استفاده کرد هم برای کنترل سطح مایعات دیگه مثل گازوئیل و نفت و … قابل استفاده می باشد.
هم چنین شکل مدار الکتریکی پروژه هم با کیفیت بالا اچ دی در داخل فایل پیوست موجود است.
skydoc.ir
سلام دوستان
ممنون از دوستانی که پروژه ها رو اینجا قرار دادن
من یه سوالی دارم ( نمیدونم جای سوالم درسته یا نه )
من یه تغییراتی تو فایل asm ایجاد کردم و سیوش کردم
حالا میخواستم تو فایل پروتئوس این تغییرات اعمال بشه
رو خود آی سی که کلیک میکنم یه فایل hex داره که ظاهرا برنامه رو از تو فایل hex میخونه . حالا میخواستم ببینم چطوری میتونم تو اون فایل hex این تغییراتم رو اعمال کنم ؟ یعنی در واقع چطوری میتونم تغییراتی رو که تو فایل asm دادم رو تو فایل hex هم اعمال کنم ؟؟
من با کامپایلر های اسمبلی زیاد اشنایی ندارم اما اصولا شما اگر تغییر در برنامه بدین برای مشاهده تغییرات در پروتئوس باید دوباره با کامپایلر خروجی hex بگیرید و فایل رو به ای سی در پروتئوس معرفی کنید تغییر در فایل اسمبلی به خودی خود فایده ندارد .. فایل های هگز هم چندان قابل ویرایش نیستند ..پس باید خروجی بگیرید که روش ان باتوجه به نوع کامپایلر متفاوت استنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
نوع کامپایلر رو از کجا باید تشخیص بدم ؟
شما از نرم افزار های فرانکلین . ide 8051 و... نرم افزار های دیگری برای تبدیل asm به hex میتونید استفاده کنید..نقل قول:
اگر یک سرچ ساده کنید اموزش تبدیل فایل های اسمبلی به هگز رو میتونید پیدا کنید ..
نهایتا اگر موفق نشدید فایل رو قرار بدین تا خودم براتون تبدیل کنم
سلام دوستان
یه کمک فووووووووووووری میخوام
یه پروژه برداشتم . نمایش اسم و فامیل خودم رو 8 تا سون سگمنت
به این ترتیب که هر کدوم از حروف اسمم رو بر روی یک سون سگمنت نمایش بدم و بعدی و بعدی
فاصله زمانیشم در حد میلی ثانیه باشه که با هم دیده بشن
حالا برنامشو نوشتم مدارشم تو پروتئوس بستم ولی چشام درومدن و درست نشد !!
حالا کسی میتونه برنامه و مدارشو بهم بده ؟؟
اگر لازمه فایل و برنامه رو بزارم اینجا
سلام...
عضو جدید هستم.ببخشید آقای پیام میشه لینک ها رو عوض کنید.من باهاشون مشکل دارم:n03:
نقل قول:
سلام پست های قدیمی لینک هاشون اکثرا حذف شدند اگر برنامه خاصی مد نظرتون هست اعلام کنید تا در صورت وجود لینکش جایگزین بشه