Ctrl با W چه فرقی می کنه؟
Printable View
Ctrl با W چه فرقی می کنه؟
خوب شد گفتی مصطفی جان من امروز میخواستم برم بازی رو بخرمنقل قول:
پس همونجور که حدس زدم بازیه جالبی نیست
بازی واقعا خالی از هیجانه.
نه موزیک درست حسابی و ردیف داره نه گرافیک شاخ.
هیچ جذابیتی نداره
مثل بازی های ماشین قدیمیه
اگه نخریدین پیشنهاد میکنم نخرین. split خیلی بهتره
منم رفتم خریدم . واقعا نا امید کننده بود . چرا صداش بره من یه جوری بود . انگار داشت قطع و وصل می شد . یه جورایی کراش مدرنه . البته هیجانه کراش از این بیشتره . :دی . شایدم بریم جلوتر بهتر بشه . ولی فعلا که هیچی نبود . ولی چون کارای اسپرت و اینجور چیزا داره شاید بهتر بشه .
دوستان ریسینگ باز منتظر need for speed world باشن که تا 10 روز دیگه میاد و یکم خوشحالمون می کنه . که بازم تعقیب و گریز پلیسی رو داره و ... .
راستی چه جلب شد . در عرض یه ماه 3 تا بازی ریسینگ اومد .
--------------------------------------------------------------------
شاید یه کم اغراق شد . چون این بازی رو بعد از split second بازی کردیم یه جورایی خیلی کند پیش میره . مثه اینه که داری grid بازی می کنی با گرافیک پایینتر :دی . بعدا آیتما پیشرفت می کنه و بازی جالبتر میشه . مخصوصا این که این بازی ریسینیگ fun نداره و بیشتر simulation (شبیه سازی ) کار شده ( البته به جز اون تجهیزات وسط بازی :دی ) باعث میشه اول ماجرا زیاد جالب نباشه .
سلام
چه جری میشه لن بازی کرد ؟
من تو spilit/second بازی می کنم اما تو این نمیشه و هیچ ارتباطی پیدا نمیکنه.؟
برنامه ای چیزی باید بریزی؟
چی کار کنم؟
بازی خیلی مفته!با هر درجه سختی که Race ها رو میرم با نیم دور اختلاف اول میشم.حتی تو یکی از همین ریس ها یک دور از رقبا جلو افتادم و دوباره رسیدم بهشون:31:
سعی کردن با مجبور کردن Player به انجام کارهای مسخره(مثل 10 بار shock کردن حریفا یا 5 بار نیترو رم کردن)برای باز کردن Boss ها،بازی رو سخت کنن.
سلام
چطور میتونم تنظیمات کیبورد رو کاملا تغییر بدم؟
عجب این تاپیک خلوته!!:31:
خوب بالاخره منم به سلامتی این بازی رو گرفتم گفتم یه نیمچه توضیحاتی درباره بازی داده باشم::20:
1-اول از همه گیم پلی:
بازی از نظر هیجان خوب بدک نیست یعنی نسبت به بازیهای racing معمولی از هیجان بالایی برخورداره ولی نسبت به بازیهایی نظیر split second سطح هیجانش خیلی کمتره...البته علت اینکه از این بازی زیاد استقبال نشده هم همین نکته است که اولا وقتی بازی مثل split second با اون نوآوری ها و گیم پلی فوق هیجان انگیزش(خود من دو سه بار نزدیک بود با کله برم توی مانیتور:31:)وجود داره دیگه کمتر کسی سراغ این بازی میره ثانیا زمان ارائه این بازیه که حداقل به عقل ناشر این بازی نرسیده که ملت در یک زمام هیچ وقت حال وهوای انجام دو بازی racing رو در یک زمان ندارند وگرنه من یکی شخصا عتقاد دارم که اگه این بازی در بازه زمانی دور از split second ارائه میشد جایگاه خیلی بهتری در بازار پیدا میکرد!!!
2-گرافیک:
خوب گرافیک این بازی در حد بسیار متوسط هست یعنی اصلا نکته_ی قابل توجه و بالایی نداره که بشه توصیفش کرد فقط تنها نکته ای که در موردش می تونم بگم اینه که واقعا افت فریمش(حداقل برای من یکی)بالاست وبا اینکه میشه گفت در مقابل بازیهای کنونی تقریبا دارای سطح B شایدم C باشه ولی از نظر افت فریم میشه بهش رتبه ++A :31: داد.
3-صدا گذاری:
بازی از نظر صدا گذاری هم تقریبا در یک سطح کاملا متوسط هست یعنی نه میشه گفت که صداگذاری reality داره نه میشه گفت مثل split second نوع صدا گذاری از نوع action-thriller هست,فقط میشه گفت متوسطه همین(مثلا شما فرض کنید یه چیزی توی مایه های NFS undercover حالا یه کم بالاتر...)
4-داستان:
یک کلام:تهی از داستان:31:
در کل فقط میتونم بگم با یک بازی کاملا متوسط (B) مواجه هستید و اگه یک موقع حال و هوای بازی racing با کمی هیجان به سرتون زد میشه توصیه_ش کرد:20:
موفق باشید:46:
راهکاری هست؟!نقل قول:
همه با تنظیمات پیش فرض بازی میکنن؟!!
رفیق چند تا مدل پیش فرض وجود دارد که می تونی یکی از اون مدل ها رو انتخاب کنی !نقل قول:
مثلا خود من با w.s.d.a و ... عادت دارم که مدل دوم پیش فرض بازی است و مدل اول با همون دکمه های جهت انجام می شه !
شاید دلیلی که ما این همه از این بازی بدمون می یاد ( علی رغم نمره های خوب سایت های معتبر و مجلات ! ) اینه که درست همزمان با split پرهیجان عرضه شد ! !!!
اگر مثل من درست روزی که split رو تموم کردید ، رفته باشید blur رو خریده باشید ، مطمئن باشید از زندگی نا امید شده اید !!!!!!!! من وسطای race ها یه چرت می زنم ، نزدیک های آخر دور سوم شروع به گاز دادن می کنم !!! یه دو تا نیترو و مین و ... کافیه تا من قهرمان بشم نه اون بدبخت هایی که دو ساعته دارن جون می کنن !!!
واقعا خسته کننده است !!!!!!
ممنون از دوستان.................
من هروقت میخوام یه بازیو بخرم اول میام p30 هروقت بچه ها تایید کردن میرم میگیرمش.........
خداروشکر نخریدمش:11:
این بازی از نظر من single player خوبی برای بازی کردن نداره تو هوش مصنوعی فاقد کیفیت لازمه اما همین که این بازی رو انلاین بازی می کنید می بینید چقدر هیجان داره
من این بازی رو با نرم افزار tunngle شبکه با بقیه افراد این شبکه بازی می کنم و می تونم بگم بازی فوق العاده لذت بخش میشه
سلام
میشه دکمه های کنترل بازی رو اون طوری که خودت می خوای عوض کنی؟
من این بازی رو از وقتی گرفتم مرتب داریم بازی میکنیم، خیلی بهتر از Need for Speed و غیره هست به نظرم و هیجان فوق العاده ای داره.
البته من فقط LAN یا دونفره بازی میکنم. اصلا Single Player رو نرفتم!
دوست عزیزSplit/Second رو بازی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من این بازی رو از وقتی گرفتم مرتب داریم بازی میکنیم، خیلی بهتر از Need for Speed و غیره هست به نظرم و هیجان فوق العاده ای داره.
البته من فقط LAN یا دونفره بازی میکنم. اصلا Single Player رو نرفتم!
شما Split/Second رو تموم کردین؟ چون از وسطای بازی، بازی شدیدا تکراری و ملال اور میشه. انفجار های تکراری ، مسیرهای تکراری، ماشین های شبیه هم (انگار نه انگار که ماشین جدید ازاد شده و همه شون هم از نظر قدرت و سرعت و هم از نظر قیافه شبیه هم هستن فقط نمودار هاشون با هم فرق داره، البته به غیر از ماشین های شاسی بلندش) ، تخیلی بودنشون دیگه از همه بدترنقل قول:
و همین طور حریف های احمق و ضد ضربه اش (اگه اونا به ما بزنن هیچ اتفاقی براشون نمی افته و طبق همون خط مسیرشون رانندگیشون رو می کنن، فقط ما سرعتمون کم میشه و فرمونمون هم قفل میشه انگار 18 چرخ بهمون زده، و اگرم ما بهشون بزنیم باز اونا هیچی نمیشن و به مسیرشون ادامه میدن ولی ما باز هم سرعتمون کم میشه هم فرمونمون قفل میشه).
اونم با اون ماشین های از اول تا اخر یکسانشون که معلوم نیست چه طوری هرچی بازی پیش میره اونا با همون ماشین مرحله اولشون باز هم پا به پای ماشین جدید ما پیشرفت می کنن.
معلوم هم نیست چه طوری وقتی در جایگاه اول نیستی روند این طوریه که داری هر ثانیه بهشون نزدیک و نزدیک تر میشی، ولی همین که ما جایگاه اول رو می گیریم بدون اینکه سرعتمون کم بشه اونا دارن هرثانیه بما نزدیک میشن حتی بدون اینکه ماشینشون همچین سرعتی رو پشتیبانی کنه. چون توی مراحل بعد، ماشینشون برای ما هم ازاد میشه و می فهمیم که خیلی ماشین اشغالیه. ولی همین ماشین وقتی زیر پای حریف هاست انگار جت زیر پاشونه (دقیقا مثل پلیس های NFS)
ولی انصافا صدا گذاری محشری داشت. صدای انفجار ها مخصوصا اون قسمتی که 2 ثانیه قبل از انفجار همه چی ساکت میشد مو رو به تن ادم سیخ می کرد
البته اینم بگم که من از blur هم زیاد خوشم نیومد
به نظر من بازی racing فقط 2 عنوان : NFS Underground 2 و Dirt2
=======
حالا کسی میدونه چه طوری میشه دکمه های کنترل blur رو به انتخاب خودمون عوض کنیم؟ توی اپشن عوض کردن دکمه ها نداره
Dirt2 رو خیلی خوب اومدی داداش
راستی من blur رو نگرفتم .به نظرتون قشنگه ؟بگیرم؟سرکاری نیست؟
راستش سلیقه ها مختلفه، ولی من زیاد خوشم نیومد. خیلی خوشک و بی روحه. حتی یه موزیک ساده هم موقع بازی پخش نمیشه. ولی ایده کلیش جالبه. هیجان سرعت هم نداره. مثلا اشیا اطراف خیلی اروم از کنارتون رد میشه. ولی خب خیلی وقت بود Racing+Fighting بازی نکرده بودم. توی مایه های کرش ماشینی ps1 هست.نقل قول:
Dirt2 رو خیلی خوب اومدی داداش
راستی من blur رو نگرفتم .به نظرتون قشنگه ؟بگیرم؟سرکاری نیست؟
به نظرم اول توی کلوپ یا گیم نت چند دقیقه بازی کنید اگه خوشتون اومد بگیرید (گرچه دیگه کلوپ پیدا نمیشه ولی بعضی جاها هنوز هست)
نقل قول:
خب هرکسی یه نظری داره . من منظورتون از تکراری شدن رو نفهمیدم ؟؟!!! چون هرچی باشه dirt2 از این تکراری تره . در ضمن اگه دقت کنی ماشین های دیگه هم همون ماشینایی هستن که تو اون اپیزود آزاد میشن و فقط تو Elite race هست که ماشیناش ثابتن . راستی من خودم کلی با این ضربه ها ماشینا رو منفجر کردم . چطوری میگین که هیچیشون نمیشه . و ماشین هایی که بدست میاریم هم باید متناسب ریس انتخاب بشن . به نظر من که بهترین ریسینگ بعد از most wanted هست . هر چند من مثل شما نیستم و بیشتر از ریسینگ های فان خوشم میاد تا شبیه سازی .
هر کس یه سلیقه ای داره و برای خودش محترمهنقل قول:
اره dirt2 هم تکراری بود
نمی دونم منظورتون از ضربه چیه که ماشین هارو باهاش منفجر می کردین. ولی من منظورم برخورد های ساده ماشین ها توی مسیر با هم بود (مثل وقتی که می خوای از یکیشون سبقت بگیری و بهت راه نمیده یا اول مسابقه ها که همه 8 مسابقه دهنده کنار هم رانندگی می کنن ترافیکه یه جورایی) حالا یعنی شما این مواقع با برخورد بهشون همه ماشین هارو منفجر می کنین؟
در مورد متناسب انتخاب کردن هم ماشین ها هم که بین Loading ها خودش هم به صورت Hint می نویسه، برای من که فقط یه جمله خیالی بود. بعضی مواقع بود که یه race رو با چندین ماشین امتحان می کردم ولی هر دفعه زمان و رتبم یکی میشد.
ماشین هاش تا حدی کم هستند کسـی نظـری در مورد ماشین ها نداره ؟ اطلاعاتی و ... :10:
من که تا نصبش کردم یاد کربن افتادم
همون موقع پاکش کردم.
لیست کامل ماشینها::46:نقل قول:
کد:http://www.blurgame.com/game/cars/
سلام من این بازی رو دارم اما نصبش نکردم میخواست ببینم قابلیت آنلاینش به کی کد پچ و... نیاز نداره هرکی جواب بده ممنون میشم
سلام بازی بدی نیست ولی خیلی بی روحه ، اصلا" مثل بقیه بازی های مثل نید فور اسپید یا حتی گرید ( :40: ) نیست !نقل قول:
من الان این مشکلو داشتم یه پار پاکیدمش الان دارم دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه همینجا خبرشو میدم !
راستی آپدیت جدیدش اومده 10 مگ ! دانلود کردم ولی ارور داد :دی !
نچ بازم فایده نداره و اون گیره رو که شاهین گفت رو داره !
سلام بچه ها ...
من هنوز این بازی رو نگرفتم ....
به نظرتون بگیرمش ؟
من چون خیلی اهل بازی های اتومبیل رانی نیستم ...
به همین خاطره که اگه یکم بازیش سخت باشه سریع خسته می شم ...
می شه چند بازی مشابهش رو بگین !!!
آخه چون من خزینم محدوده به همین خاطر هر ماه کلاً چند بازی می گیرم ...
و فقط هم یه بازی اتومبیل رانی هر چند وقت ...
نظر شما چیه ؟
این بهتره ، یا Split/Second ؟
خیلی ممنون
من بازی رو دیروز گرفتم و امروز تموم کردم
جواب چند تا از پست های این تایپیک :
هیچ شباهتی به کربن ندارهنقل قول:
من که تا نصبش کردم یاد کربن افتادم
همون موقع پاکش کردم.
نقل قول:
سلام
میشه دکمه های کنترل بازی رو اون طوری که خودت می خوای عوض کنی؟
نمیشه دستی تنظیم کردنقل قول:
سلام
چطور میتونم تنظیمات کیبورد رو کاملا تغییر بدم؟
فقط 2 تا حالت داره که میتونید انتخاب کنید
حالت دوم خیلی بهتره
اتفاقا موزیک داره و موزیکهاش هم خیلی قشنگهنقل قول:
راستش سلیقه ها مختلفه، ولی من زیاد خوشم نیومد. خیلی خوشک و بی روحه. حتی یه موزیک ساده هم موقع بازی پخش نمیشه. ولی ایده کلیش جالبه. هیجان سرعت هم نداره. مثلا اشیا اطراف خیلی اروم از کنارتون رد میشه. ولی خب خیلی وقت بود Racing+Fighting بازی نکرده بودم. توی مایه های کرش ماشینی ps1 هست.
به نظرم اول توی کلوپ یا گیم نت چند دقیقه بازی کنید اگه خوشتون اومد بگیرید (گرچه دیگه کلوپ پیدا نمیشه ولی بعضی جاها هنوز هست)
باید توی قسمت تنظیمات صدا فعالش کنید
تو چه ویندوزی؟نقل قول:
من که فعلا دارم با blur صفا میکنم
فقط یه مشکلی هست...خیلی بازی گیر میکنه و بعضی وقتا میاد بیرون.هنوز پچی براش نیومده؟
من توی ایکس پی ریختم جوری اجرا شد انگار سیستمم ماله 10 سال پیش باشه
توی 7 ریختم عین هلو اجرا کرد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و در آخر
بازی قشنگیه
ولی اگر 2 یا 3 سال پیش عرضه میشد خیلی بهتر بود :31:
من همین امروز بازی رو گرفتم خیلی وقت بود بازی اینجوری بازی نکردم
خیلی از این بازیا دوست دارم
آقا این چرا اینقدر سخته؟
من کربن رو 2 روزه تموم کردم ولی اینو مرحله ی دوم گیر کردم
دوستان چجوری میشه دونفره بازی کرد؟
چجوری میشه انلاین بازی کرد ؟ یه کد می خواد؟
اصلا چجوری میشه یه یوزر جدید ساخت؟
من این بازیو نصب کردم این پیغام خطارو میده :
The procudure entry point_BinkSetVolume@12 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll
علتش چیه ؟
فایل binkw32.dll رو میگفت نیست دانلودش کردم بعدش این پیغامو داد !!!
این بازی دسته رو هم میشناسه؟ ؟؟؟ چون من دوتا دسته به کامپیوترم وصله ولی تو بازی نمیاد ! ! :41:
سلام دوستانی که بازی رو روی کنسول انجام دادن ارزش گرفتن داره.
حتما این بازی هم از دسته ی xbox پشتیبانی می کنهنقل قول:
این بازی دسته رو هم میشناسه؟ ؟؟؟ چون من دوتا دسته به کامپیوترم وصله ولی تو بازی نمیاد ! ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم نگرفتم ولی دوستانی که روی پی سی بازی کردن راضی نبودننقل قول:
سلام دوستانی که بازی رو روی کنسول انجام دادن ارزش گرفتن داره.
دلیل بازی نکردن منم همین بود
نسخه پیسیش نه گرافیک انچنانی داشت و لودینگ طولانی بود.(حتی نسبت به dirt 2 )
من الان دارم با پی سی بازی میکنم
راضیم
خوبه
هر کی یه نظری داره دیگه :31:
کلا زیاد بدک نیست بعد از چند سالی همچین بازی هم اومد واسه PC .. و البته مشکل تکراری شدن داره این بازی .. یعنی وقتی جلو میری دیگه چیزه زیاد جدیدی بازی نداره که تاحالا (یعنی از اول بازی تا حالا) ندیده باشی و الکی مراحل رو سخت تر می کنن ...نقل قول:
سلام
اگه میشه کدی که واسه login کردن هستش رو بذارین.
ممنون
من شخصا تمام نظرات منفی بیان شده در مورد این بازی رو از زیر تکذیب می کنم! بازی خیلی قشنگه! منتها همیشه ایزی بازی کنید تا هم حال بده، هم حوصله تون سر نره. آخه بازی خیلی سخته. گرافیکش هم کی میگه بده؟ خیلی کار شده خداوکیلی!
سلام
عکس زیر قسمت اول منظورش چیه؟ باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]