اگر اکانت پرمیوم به اسکریپت داده باشید که بشه ازش بدون محدودیت زمانی دانلود کرد عالیه در غیر این صورت کار باهاش خیلی سخته . چون مدام باید توی صف دالنود باشیم !
Printable View
اگر اکانت پرمیوم به اسکریپت داده باشید که بشه ازش بدون محدودیت زمانی دانلود کرد عالیه در غیر این صورت کار باهاش خیلی سخته . چون مدام باید توی صف دالنود باشیم !
یه فایلی رو با موفقیت گرفت و خیلی امیدوارم کرد ولی وقتی خواستم قسمت دوم فایل مذبور رو بگیرم خطای زیر رو داد :
Connected to: rs71cg.rapidshare.com at port 80...
توی FF و opera هم فرقی نمیکنه یعنی مشکل از سرور هست :41:
بدون اکانت پرمیوم که نباشه فایده نداره !نقل قول:
هم اکانت مگا آپلود تعریف شده و هم راپید شیر.
بچه ها صلوات ختم کنید این سایت هم ترکید
اکانت رو برداشته
محدودیت گذاشته
کلا همش من یه روز استفاده کردم دیروز این تاپیک دیدم یه مقدار فایل انتقال دادم و دانلود کردم الان اومدم دیدم که ترکید
خوب انشا.. تا سایت بعد
خوشحال شدیم بچه ها!:13:
نه
فکر کنم مشکل از نسخه اسکریپت جدیده
کدوم اکانت برداشته شده ؟نقل قول:
کجا سایت ترکیده ؟
اگه مشکلی فنی هست بگید !
مرد مومن محدودیت نزارن که شما تنها نیستید که دانلود می کنید فقط خودتونو نبینید ، میدونید چه قدر فشار میارن و حتی یک نفر هم عمرا بتونه استفاده کنه؟ این سرویس مجانی هستش ! می دونید چه قدر هزینه شده سر تشکیلات این ؟ :13::13:
میخواین از سرویس استفاده کنید یا نه ، همش بخوابه و نشه استفاده کرد ! ؟
در ضمن و مسولیت فنی سرور و.. به عهدمه ! و تشکیلات این قسمت به عهده کسانی دیگه هستش که سعی در گسترش سیستم رو دارن
سایت های در این مورد زیاده ! هر کسی ازاده که از اونها استفاده کنه ! ما که تو زنجیر شمارو قرار ندادیم و یا چیزی از شما نگرفتیم ، که بعضی ها با چنین و چنان حرف میزنند ..
به خدا یه کمی انصاف...
موفق باشید.
نقل قول:
تست کردم ، مثل اینکه نسخه ی جدید مورد داره.
حتما گزارش میدم
مرسی.
قسمت استفاده از پرمیوم یوزر پسورد می خواد
اینو تو اکثر سایت های رپید لیچ امروز دیدم
همچنین محدودیت User Stats
بعد این برعکس شه بهتر نیست ؟
Auto-Delete: 10 Hours After Transload
Auto-Delete: 4 hour After Non-Access
فکر نمی کنم auto delete کم باشه ، میدونید چرا ؟ خیلی از افراد ! پارت پارت فای می کشیدند و در واقع این اکانت راپید که محدودیت داره فقط یک نفر مصرف میکرد و اکانت لیمیت میشد.نقل قول:
برای این مشکل ، محدودیت پاک کردن فایل ها بعد از ساعاتی گذاشتند ، چرا ؟
چون که با سرعت کم اینترنت هم میشه ، یه فایل رو حداکثر تو 10 ساعت گرفت !!
البته این نظر رو تا دیشب که سیستم قبلی بود داشتم ، که حالا رو سیستم جدید .... ؟
در واقع اینطور که من فکر می کنم ، ایده خوبی بود. ، برای استفاده بهتر برای همه ! و نه یک نفر.
در هر صورت ، حتما نظر شما رو منتقل می کنم :11::40:
ببخشید میشه به سایتی لینک انقال کرد. اگه میشه راهشو بگید
من با Tornado2800 موافقم چون با محدودیتهایی که ایشون گذاشتند امکان استفاده همه میسر میشه .:20:
نقل قول:
لینک تورنت میگیره ؟؟؟؟
چطوری ؟
در حال اماده سازی سرویس تورنت هم هستمنقل قول:
:18::31:
اگه راپیدلچ شخصی داشته باشیم ، چطوری میشه انتقال لینک تورنت رو توش فعال کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه که عالی میشه .
من هم همین سوال رو دارم : اگه راپیدلچ شخصی داشته باشیم ، چطوری میشه انتقال لینک تورنت رو توش فعال کرد ؟
نقل قول:
ممنوناز شما دوست عزیز.ایا امکان داره که امکان رینیم کردن را فعال کنید؟من نمیتونم فایل با پسوند را دانلود کنم.
خیلیا مثل من هستند که مثلا در محیط کار از اینترنت سرعت بالا استفاده میکند ولی این محدودیتو دارند.ممنون میشم جوابمو بدید.
نقل قول:چنین امکانی در این سیستم وجود ندارهنقل قول:
اگه بشه که عالی میشه .
من هم همین سوال رو دارم : اگه راپیدلچ شخصی داشته باشیم ، چطوری میشه انتقال لینک تورنت رو توش فعال کرد ؟
ما خودمون داریم روی این پروژه کار می کنیم.
تورنادو جان سوال منو جواب ندادید؟؟؟:41:نقل قول:
والا من مسول این چیزا نیستم ، یعنی خودشون تصمیم میگیرن در این موردنقل قول:
ولی حتما میگم ، اگه قبول کنند که ازاد می کنند.
تو خود سایت هم بخش نظرات داره اونجا هم میتونید بگید
پس این گزینه مال چیه ؟
شکل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بار این پستو دادم ولی کسی جوابی نداد:13:نقل قول:
به خاطر ترافیک شدیدی که روی پورت حاکم هستش خیر.
متشکرم.امیدوارم قبول کنند.نقل قول:
اگه اینطوری باشه که خیلی بده.من قبلا تونستم به
filefayer
لینک انتقال بدم ولی حالا نمیتونم
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
ولی به نظر من با این روش کسانی که سرعت دانلود پایین دارند توی مشکل می افتند خیلی بهتر بود تا اجازه انتقال به سایت های دیگه داده میشد تا کاربر می تونست با خیال راحت و در موقع مناسب فافلش رو دانلود کنه .
البته من یک پیشنهاد دیگه هم دارم و اون هم اینکه اجازه دسترسی به rapid.bia2offline فقط برای ایران ها محیا باشه تا فقط ایرانیها بتونند از اون استفاده کنند و به این روش از هدر رفت منابع سیستم جلوگیری میشه .
مثلا میشه با وارد کردن رنج آی پی ایران در کنترل پانل ( سی پانل ) این کار رو کرد
چون من کمی جستجو کردم و دیدم سایت های خارجی rapid.bia2offline رو ایندکس کرده اند و به کاربرانشون معرفی می کنند !
نقل قول:نقل قول:
imageshack این قابلیت رو بای دانلود از تورنت اضافه کرده پس باید توی imageshack اول ثبت نام کنید و بعد یوزر و پسورد رو در کادرهای مربوطه در اسکریپت رپیدلیچ وارد کنید .
البته من تست کرده ام متاسفانه هنوز imageshack برای کاربرهای رایگان اجازه دانلود از تورنت نمیده :41:
نقل قول:
سلامنقل قول:
چنین مشکلی رو داشتیم
یعنی روی سرور جدیدی که انجام داده بودم این محدودیت مثل اینکه جواب نداده بود و مشکل فنی داشت در نتیجه اون چند روز پیش کل پهنای باند توسط خارجی ها !!! استفاده شد که مشکل رو برطرف کردم
فقط هموطنان عزیز ایرانی.،
سلام و خسته نباشید به همه دوستان من وقتی آدرس سایت رو وارد می کنم یه صفحه باز میشه با این عنوان
Apache 2 Test Page چکار کنم؟؟؟؟؟؟:41:
الان درسته . اینکه فقط ایرانیها از امکانات سرور شما استفاده کنند درسته .:20:
نقل قول:
سلامنقل قول:
همینطوری که دوستمون گفتند
فقط محدود به ایرانی ها هستش
هم برای کیفیت بهتر
و هم برای جلوگیری از سو استفاده بعضی ها
:40:
عالیه اگه راه دانلود آی پی های خارج از ایران گرفته بشه کیفیت سرویس خیلی بهتر میشه .:46:
نقل قول:
به نظر من هم اگر این امکان وجود داشت خیلی عالی میشد.نقل قول:
دوست گلم فکر کنم برای سایت مشکلی پیش امده.
سلام
من نفهمیدم این سایت چی کار می کنه..
این کارها هم که تو خودر سایت راپیدشیر قابل اجرا هست ..؟؟
میشه واضح کار این سایتا بگین ..
خیر سایت کار می کنه.نقل قول:
دوست گلم فکر کنم برای سایت مشکلی پیش امده.
راپیدشیر که همه می دونید یه اپلود سنتر هستش که شرایطی برای دانلود دارهنقل قول:
سلام
من نفهمیدم این سایت چی کار می کنه..
این کارها هم که تو خودر سایت راپیدشیر قابل اجرا هست ..؟؟
میشه واضح کار این سایتا بگین ..
به صورت مجانی و پولی
که در قسمت پولی میشه راحت فایل رو همراه با resume و هیچ مشکلی دانلود کرد
این سیستم که در این تاپیک بحثش هست یا این سایت، لینک های راپید رو بهش میدید و با توجه به محدودیت هایی که داره بهتون
به صورت لینک مستقیم میده یعنی شما می تونید راحت بدون خرید هیچ اشتراکی از سایت راپیدشیر از این سایت برای دریافت فایل هاتون به بهترین حالت . استفاده کنید
با سلام
این سایت هنگام استفاده از لینک رپید پیغام
cant use premium account
رو میده
آره عالی میشد ولی حیف که نداره پس کسانیکه سرعت پایین دارند نمی تونند از rapid.bia2offline استفاده کنند .
نقل قول:
منم با همین پیغام مواجه میشم.نقل قول:
آره اينو ميگه .نقل قول:
براي مگا آپلود هم اگه از دانلود منيجر خودش استفاده کنين با محدوديت 3 دانلود در روز ريزوم هم ميده .
این همه رپیدلیچ هست که خوب انتقال میده.
شما چرا گیر اینید