ممنون از شما میرم امتحان میکنم اگه جواب داد به پست اول اضافه میکنم.
Printable View
ممنون از شما میرم امتحان میکنم اگه جواب داد به پست اول اضافه میکنم.
[quote=O M I D;3913802]لطفا به طرفداران نوکیا بی احترامی نکنید :hmm: .... همون طور میدوند اقا رضا به قول شما روی این اسباب بازی ها اجراش کرده ولی حالا اون پاکت پی سی 400 مگاهرتزی شما ............ :27:
:27::27:
با سلام خدمت دوستان
چند نکته رو یاداوری کنم
اول اینکه من evil 2 و crash و gta 2 و metal twisted و tekken3 و هر بازی که بگید رو روی 5700 با 4gb رم و 32mb حافظه داخلی, n95 8gb تست کردم.روی هیچ کدوم جواب نداد:41:!!جالب اینجاست که 5700 خیلی بهتر جواب میداد از نظر سرعت اجرا!!و حتی من خطاها رو در ابتدا روی 5700 دیدم تا n95!!به این علت که n95 میرفت تو کما!!!!هنگ میکرد.:18: بعد از این همه صحیح و خطا فهمیدم که scph1001 بایاس مربوط به ps1 میباشد!!!پس فعلا سر کاریم برای ps2!!من بایاس ps2 رو هم دانلود کردم و باز هم بی فایده بود.خطای memorymgr.cpp و fatal error , ...:2:
به نظر من فایلهای برنامه ناقصه!!برنامه tryd که به طور defalt روی styltap هست رو که یک برنامه سادست رو برین فایلهاشو ببینین!!!کلی فایل توشه!!!حالا ما با یک بایاس می خوایم ps1 و خیلی جالبه ps2 رو با پر رویی تمام اجرا کنیم!!نه plugins داره نه sstates ... بی خیال من فقط تو این جریان فهمیدم 5700 رو بایاد طلا گرفت تا یه گوشکوب مثل n95 فنلاندی!!هرکس امکانش واسش هست هر دو رو بیاره تو سرعت نصب برنامه از معمولی تا ngage 2 تا سرعت پردازش مقایسه کنه!!!:27::21:فقط 5700 xpress music
من موندم كه اين موبايل كه تو اجراي بعضي از بازي هاي Vbag با مشكل صدا مواجه هست و افت فريم پيدا ميكنه , چجوري بازي هاي ps1 كه 16 تا دكمه فقط برا كنترلش ميخواد رو اجرا ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همينجوريش با vbag كه ميخواي بازي كني بعد يه نيم ساعت دستت درد ميگيره تازه اون 10 تا دكمه ميخواد چه برسه به ps1 كه 6 تا بيشتره
بله درسته ولی در همه بازی های ps1 که از تمام دکمه ها که استفاده نمیشه.:31:نقل قول:
پس میشه باهاش بازی کرد:46::27:
[QUOTE=tarfan1364milad;3927412]من قبلا 5700 داشتم زیاد هنگ میکرد فروختمش n82 گرفتم:31:نقل قول:
اینجا تاپیک مقایسه رام و سی پی یو هستش ؟؟؟
بابا یکی کمک کنه ؟؟؟ تو روخدا یکی این رو را بندازه ... اگه بشه فوق العاده توپ میشه ...
خوب دوستان امروز یک پیام اومد که بیا و کمک کن
حالا بگم اویل 1 رو دیگه پیدا نمیکنم نزنین تو سرم
اما تصمیم گرفتم خودم آپلوذ کنم :10:
یک رو نبودم کل تاپیک اسپم خونه شده!
بازم صبر کنین ببینیم چی میشه!
به هر حال ما منتظریم آق رضا
اگه اجرا شد باید بهت یه مدال بدن!!!!!
چون تو فروم های خارجی هم مسئله زیر خاکی شده!!!! اگه رو همه گوشی ها این اویل 1 اجرا بشه میترکونه!!!!!
[quote=asklt;3929242]نقل قول:
به قول دوست عزيزم اينجا جاي بحث cpuنيست!!اما بايد بگم خيلي خوش شانسي!!!:31:
چون اولين نفري هستي كه ميگه 5700 هنگ مي كنه!!ديگه خيليش واسه خودت!!من 3 ساله دارمش اخ نيميگه با 4 گيگ رم!!تو خيلي خوش شانسي كه تنها 5700 معيوب دنيا نصيبت شده!!:31::8:
دوستان كسي نتونست كاري كنه؟؟؟
من بررسي كردم توي سيستم عامل palm os خطاي fatal error مربوط به اينه كه فايل مورد نظر در پوشه مورد نظر نيست!!بريد فايل scph1001 رو برداريد ميبينيد بعد از اجرا همون پيغام خطا رو ميده!!!
يعني بود و نبودش فرقي نداره!!:2:
بابا شما یک گشتی بزنین ببینین این اویل 1 تو نت گم و گور شده!!!!
نقل قول:
مگه قرار نیست آپش کنی؟؟؟؟:19:
مطمعني دوست من؟نقل قول:
نميخوام بحث كنم يا به قول آقا رضا پست اسپم بدم
ولي من كه شك دارم
همون اويل 1 كه دارين سعي ميكنين رو موبايل بازي كنين از تمام دكمه هاي دسته استفاده ميكنه
چرا اونايي كه ميگن بازي رو اجرا كردن تا ازشون سوال ميكني يا ازشون ميخواي كه بگن چجوري بازي رو اجراييدن از توضيح دادن راجع بهش در ميرن
يا وقتي ازشون ميخواي كه لينك بازي رو كه DL كردن و با اون اجرا كردن رو بدن يه جوري قضيه رو ميپيچونن
ما كه بخيل نيستيم...اميدوارم موضوعي كه تو تاپيك هاي خارجي زير خاكي شده رو شماها بحليد
بابا چی دارین میگین؟؟؟
من الان لینک اوبل 1 رو پیدا کردم که uc هست و حجمش خیلی زیاده!!
اونیی رو هم که دیدن تبدیل کردن برای اجرا روی psp!!!!
دوست عزیز شما اشتباه فهمیدید ...... اون سایت منظورش بازی های پلی1 برای PSP هست ....
دوستان این ورژن جدید و ریپک شده برنامه امتحان کنید ببینید نتیجه می گیرید
اینکه بازی ها اجرا میشن رو خیلی ها در فروم هایی مثل ip-mart و noeman و ... تایید کردند اما فقط بعضی
از بازی ها که معمولا کم حجم هستند دوستان لطف کنند از بازی های کم حجم شروع کنند اگر نتیجه گرفتند
با ذکر اسم بازی و تمام کارهایی که انجام دادند به مساله خاتمه دهند
باتشکر
کد:http://ehsanmohamadi.persiangig.com/StyleTap.v0.9.018.Incl.Desktop.S60v3.SymbianOS9.x.Unsigned.Cracked.Repack-CFFPDA.rar
دوستان آیا تمام بازی های PS1 قابل اجراست و یا فقط تعدادی محدود شبیه سازی شده ؟
فعلا که هر کس کاری داره و فرصت برای تست نداره.(من هم هی منتظر موندم که یه نفر با عزم راسخ شروع به تست و نتیجه گیری کنه ولی متاسفانه بقیه هم مثل من وقت نداشتن.) اما از الآن شروع به تست می کنم و نتایج چند تا بازی رو می ذارم.(ولی قول نمی دم سریع این کار رو بکنم.) انشاا... که یه نتیجه ای بگیریم.نقل قول:
رفیق اگه صفحات دیگه ی این تاپیک رو می خوندی متوجه می شدی هنوز هیچ کس (جز یه نفر ) موفق به اجرای حتی یه بازی ps نشده.(البته تو این فروم)نقل قول:
ببینیم در آینده چی پیش میاد.:5:
موفق باشی:11:
بابا بازی های PS رو اگرم بشه روی گوشی اجرا کرد، چطوری میشه بازی کرد؟
خودتون فکر کنین.
بعدش من برام سئواله که اگر واقعاً میشه روی گوشی های نوکیا این بازی ها رو اجرا کرد و این گوشی توانایی اجرای این بازی ها رو دارن (مسلماً اگه یه برنامه درست و حسابی بیاد میتونه همه بازی ها رو روون اجرا کنه) چرا خود نوکیا بازی با این گرافیک درست نمیکنه؟ چرا همین بازی های انگیج روز به روز کم گرافیک تر میشن؟
خیالتون راحت، نمیشه روی گوشی مثل آدم بازی PS رو بازی کرد. چرا؟
شما خودتون فکر کنین PS2 با این همه سر و صدا وقتی میخواین روی کامیپوتر با شبیه ساز اجرا کنین بازی ها اجرا نمیشن یا خیلی گیر میکنن، CPU پلی استیشن 2 حدود 400 مگاهرتز هستش، اونوقت با یه CPU چهار هسته ای هم اجرا نمیشه!!!!
مگه آدم بیکاره پدر گوشی رو دربیاره به خاطر بازیی که مال 10 سال قبله.
این موضوع هم مثل اجرای ویندوز روی گوشی به زودی فراموش میشه.
راست میگه این دوستمون ..... واقعیتش من شک دارم آقا رضا تونسته رو گوشیش اجراش کنه .... اون لینک re1 رو هم نذاشت تا امتحان کنم ..... خلاصه منم دارم بیخیالش میشم ...
ولی به نظر من بازی های PS One باید راحت اجرا شن ...!
چون CPU اون 38 MHZ قدرت داره ...! و رمش هم حدود 8 مگ هست ...
ولی خب PS2 بحثش جداست ... PC هم هنوز امولاتور درس درمونی واسه این نداره ...!
دوستان عزیز من در قسمت درخواست بازی درخواست re1 رو دادم اون دوست عزیز جواب داد .... حالا چه کنم دانلود کنم ؟ آقا رضا
من 1 روزمو حروم دانلود کردن این نکنم بعد جواب هم نده : د ی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3966113&postcount=5287
امید بیخیال ...
فکر نکنم جواب بده ...!
آقا سرمندتونم
این اینترنت ما این دردسرا رو.....
دوست من فقط ورژن j کار میکنه!البته نمبدونم ساید ای ورژن رو هم اجرا کنن!
این هم حجمش زیاده!انگار ریپ شده نیست!هم uc هست!
من توی گوگل سرچ زدم ورژن 0.9.18 اومده بود ولی هر کا کردم اجازه دانلود نداد .
بابا بی خیال فکر نکنم جواب بده.
البته اگه ماهر در زمینه مبایل باشه میشه چون تو فروم های خارجی اجرا کردن.
آقا محاله شمام از گوشی چه توقعاتی دارید ها
گوشی های نوکیا تو اجرای همین بازیهای چند کیلو بایتی خودش مورد داره اون وقت بیاد پی اس 1 رو اجرا کنه
دیگه چیکار کنه نوکیا برای شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه بازی اجرا میکنه
با یه N73 انگیج اجرا می کنین با گرافیک بالا. بازی های SIS اجرا می کنین در حد 1 گیگ!!!!! بازی های جاوا اجرا می کنین. بازی های میکرو و سگا و آتاری اجرا می کنین. دیگه نمی دونم بازی های GameBoy اجرا می کنین. دیگه بازم بگم.
بابا خیلی بی انصافی شما. اصلاً توقع این حرف رو نداشتم. شما رو من دیدم بازی های PS1 رو اجرا کنین بازم میگین نوکیا خوب نیست چون بازی های PS3 رو اجرا نمی کنه!!!!
با استفاده ازین امورلاتور میشه بازیهای گرافیک بالای Play Station 1 را روی گوشی های سیمبین s60v3 9.1/9.2/9.3 اجرا کرد.البته این اولین ورژن ساخته شده ازین امولاتور هستش و قطعا ایرادهائی داره :
اول برنامه StyleTap 0.9.23 را دانلود کنید که بر روی s60v3 s60v5 و uiq3 کار میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-برنامه را ساین کنید.کد:http://dl.mobfa.org/dl13/StyleTap.v0.9.23.S60v3.S60v5.UIQ3_www.Mobfa.Org.zip
-برنامه را روی گوشی نصب کنید
-این فایل را دانلود کنید
-فایل های بالا را در مسیر زیر از پوشه ی Zip خارج کنید:کد:http://www.4shared.com/file/128115179/44e9b33a/PalmPSX.html
E: \ Others \ StyleTap \ db
-بازیها را در این مسیر بریزید:
E:\Others \ StyleTap \ db \ Palm \ programs \ ppsx \ Games
بازیها باید با پسوند bin باشند.از برنامه PowerIso یا Blind Write می تونید برای تبدیل بازیها به این فرمت استفاده کنید.یعنی از Cd بازی image بگیرید و اونو به آدرسی که گفتم انتقال بدید.
دانلود برنامه ی Power Iso:
http://www.megaupload.com/?d=PUYGLFP9
دانلود برنامه ی Blind Write :
http://www.p30world.com/archives/005071.php
اقا هرکی اجرا کرده یه عکسی چیزی بزاره ما هم باور کنیم
من که تا خودم پپسی من بازی نکنم باورم نمیشه :D:
:31:اقا هرکی اجرا کرده یه عکسی چیزی بزاره ما هم باور کنیم
من که تا خودم پپسی من بازی نکنم باورم نمیشه :D::31:
من نتونستم کل تاپیکو بخونم واقعآ کار میکنه؟بازیها رو از کجا بیاریم؟باید cd گرفت یا توی نت هست واسه دانلود؟
بازی ها تو نت هم هست تو همین فروم خودمون هم هست یک سرج بزنی پیدا میشه.
تا حالا یک نفر تونسته اجرا کنه.
بابا این برنامه ای که برای S60v3 ساختن اونقدر مضخرف هست که اگه روی کامپیوتر 4 هسته ای هم وصلش کنی بازم بازی ها رو اجرا نمی کنه. پس بیخیال شید
ولی شک نکنین که اگه برنامه ای درست و حسابی باشه. بازی ها رو خیلی راحت اجرا می کنه.
اصلا این طوری نیست دوست عزیزنقل قول:
شما امولاتور epsxe که مال اجرای ps1 رو pc هست رو بگیر ببین چقدر ram و cpu می گیره!!!!
امولاتور دو تا کار انجام می ده یکی شبیه سازی محیط برای اجرا و دیگری اجرای بازی.این جوری می شه که امولاتور همیشه ده ها برابر بیشتر از دستگاه اصلی به رم و سی پی یو نیاز داره.
وقتتون رو تلف نکنید امولاتور اجرای ps1 روی pc همین 3-4 سال پیش بود که کامل شد و بالاخره تونست خفن ترین بازی پلی استیشن 1 (parasite eve 2) رو اجرا کنه.این نرم افزار حداقل تا یک سال دیگه به جایی نمی رسه(البته اگه روش کار کنند)ووقتی هم برسه حداقل 400 یا 600 mhz سی پی یو رو حتما لازم خواهد داشت.
درسته. حق با شماست
الان من با epsxe همه بازی های PS1 رو به راحتی اجرا می کنم. ولی تا چند سال قبل خیلی از بازی ها رو نمیشد رو کامپیوتر اجرا کرد.
تازه الان PCSX2 که برای بازی های PS2 هستش با اون همه پیشرفت و جدیدترین ورژن هم نمیتونه بازی های PS2 رو درست و حسابی اجرا کنه.
حالا دیگه گوشی بنده خدا میخواد چطوری اجرا کنه، خدا میدونه.
بذارین N900 بیاد اونوقت ببینین گرافیک یعنی چی. گرافیک بازیهاش میتونه با PS2 رقابت کنه!!
شما برین عکس و ویدئوی بازی bounce رو که روی Nokia N900 اجرا کردن رو ببینین. واااااااااااااااااااااااا ااااااااااای
سلام
ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم
کسی لینک جدید ازش داره؟نقل قول:
با استفاده ازین امورلاتور میشه بازیهای گرافیک بالای Play Station 1 را روی گوشی های سیمبین s60v3 9.1/9.2/9.3 اجرا کرد.البته این اولین ورژن ساخته شده ازین امولاتور هستش و قطعا ایرادهائی داره ولی خوب یه چیز مهمه:
it works!
اول برنامه StyleTap 0.9.15 را دانلود کنید:
کد:
http://rapidshare.com/files/217648712/12453.rar.html
فک نکنم کار بده ولی براتون آپ کردم :نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?qkqqb1ohob7jsge