یکی از دوستان گفته بوود که در اثر بیرون کشیدن فلش ، فلشش سوخته !!!
باید عرض کنم که 8 ماه هست OCZ ATV 8 GB دارم و مجبورم هر روز 2 بار پر و خالیش کنم ولی توو این مدت اصلا یادم نمیآد که از Safely Remove استفاده کرده باشم !!!
Printable View
یکی از دوستان گفته بوود که در اثر بیرون کشیدن فلش ، فلشش سوخته !!!
باید عرض کنم که 8 ماه هست OCZ ATV 8 GB دارم و مجبورم هر روز 2 بار پر و خالیش کنم ولی توو این مدت اصلا یادم نمیآد که از Safely Remove استفاده کرده باشم !!!
هارد اکسترنال 2.5 اینچی هم تو بازار راحت پیدا میشه؟
چه قیمتیه؟ په مارکی؟
لااقل میگفتی هارد اکسترنال پاسپورتی بهتر بود !نقل قول:
خوبی ocz ها اینه که اصلا نمی سوزند و به قول شرکتش یک چیپست محافظ دارند :27:نقل قول:
خب چرا میزنی حالا بابانقل قول:
اینجا بحث فلشه ... هر کی اومد از هارد حرف زد می زنیمش ( چه خشن !!!) :18: :31:
واااااااااااااااااااا !نقل قول:
ای بابا . هر چی آدم خشن .... :10:
اول دعوا نداره. با پیشرفت علم هر روزه هم سخت افزار ها روز به روز در
حال بهتر شدن و قیمت اونا پایین تر می آد .
(( کلاه سرت نره جنس جدید می آد جای جنس قدیمو می گیره با همون قیمت و قبلی افت می کنه ))
در ضمن فکر کنم یه وسیله با ظرفیت 4 تا 8 نهایت کار هر آدم بالغ و عاقلی رو انجام می ده :11:
من با فلش های معمولی واسه کار های معمولی و یه ... اکستر نال واسه کار های پیشرفته موافقم .
یادمون باشه تمامی وسایل جانبی قابل حمل و نقل هر بار امکان سوختن آن وجود داره .
شب و روز خوش :11:
50% موافقم نه بیشتر:27:نقل قول:
تو ویندوز ایکس پی چه جوری safly رو انتخاب باید کنیم؟
با راست کلیک کردن روی آیکنی که موقع وصل بودن فلش کنار ساعت ویندوز میاد ....نقل قول:
دوستان باید بهتون بگم چیزی به نام مارک وجود نداره و تمامی این مارک رو همه تولید کننده ها میگذاراند.
مثلآ اکثر تولید کننده کول دیسک تو تایوان حتمآ چند محصول با برند کینگستون دارند و اگر شما به چیپ های اکثر اینها نگاه کنید یکی هستند.
جنسی که خوب باشه از بسته بندی و نقالب پلاستیکش تا سرعتش رو pc قابل شناسایی هستش و مارک صدرصدر در ایران بی اعتبار هستش.
توی قسمت notification تاسکبار کنار ردیف ساعت و ... یک آبکون میاد که عکس فلش سبز رونگ روشه ... روش کلیک چپ کن یکبار و نام فلش ات رو انتخاب کن ( یا درایوش)نقل قول:
تو ویندوز ایکس پی چه جوری safly رو انتخاب باید کنیم؟
بایست تا پیغام بهت بده که میتونی safety remove کنی
تا جایی که من میدونم بعضی برند ها مثل OCZ همیشه Manufacturer: OCZ Technology, Inc هستند و حالا سنگاپور ، چین و یا ... اسمبل می کنندنقل قول:
درست نیست بگیم : همه ساخت تایوان هستند !!!
عزیزم بله نمیشه مطمئن بود این عکس از سایت یکی از بزرگترین تولید کننده هاستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:25::25::25::9:نقل قول:
آقا مي خوام يک فلش بخرم که write protect داشته باشه
اين ocz ها اين ويژگي را دارند؟
مي خوام يک 8گيگ بگيرم
کدوم از اين ocz ها رو پيشنهاد مي کنيد که در بازار موجود باشه؟
اگر مي شه انواع قيمتهاي 8 گيگش ocz را بگين
z syber چطوره اون write protect داره, 8 گيگم داره؟ قيمت اين چنده؟
ممنون
آقا يکي نيست جواب ما رو بده؟
قا يکي نيست جواب ما رو بده؟
نقل قول:من بهت فلشهای شرکت Team که سریعترین فلشهای دنیا رو طبق تستهای موجود داره رو پیشنهاد میدم . از ocz rally2 هم سریعتر هستن .نقل قول:
2.5 اینچی لبتابی میخای دبگه ؟! بله هست چرا نباشه .....نقل قول:
شما وسترن سری Ultra-portable .....
و مکستور سری one touch 4 ......
سیگیت سری free agent Go ........
فرق آنچنانی هم ندارن هر کدوم که قیمت پایینتری داشت بگیر . سیگیت سفید رنگ هست . وسترن مشکی . مکستور نقره ای !
قیمت از 69 با ظرفیت 160 شروع میشه به بالا .........
اجازه هست :11:
یه چی بگم فکر کنم یه فلش n گیگی اینقدر ارزش نداره که بخواییم , سر همو درد بیاریم.
دوستان یا 10 - 15 تومن بذارید جیبتون رید اولین مغازه هر کدوم به چشمتون قشنگ اومد
اونو بخرید . البت این نظر منه. فکر کنم راجع به تکنولوژی جدید تری بحث کنیم بهتره !!!!!!
(( البته تو یه تاپیک دیگه ))
شب و روز همه خوش :11: :11:
دوست عزیز منظورت از تکنولوژی جدید چیه ؟
اگه فقط بخواییم به قشنگی نگاه کنیم به جای بازار کامپیوتر که بهتره بازار لباس زنانه !
نقل قول:
دوست عزیز منظورم اینه که همه ما می دونیم که برد و ای سی اصلی این جور وسایل
مگه از چند تا کارخونه می آد بیرون و تقریبا فرقی با هم ندارند و خوبو بد بودن اونا رو طرز استفاده من
تعین می کنه (( البته بعضی وقتها هم ویروس ها )) . به نظر شما تایوان با چین با مالزی با هند با ... فرقی داره
:11: :11:
شب و روز همه خوش :11: :11:
سلام با چهل چوق چی بخرم ؟ که از هر لحاظ خوب باشه
تا چند گیگ ما کول دیسک داریم ؟ حجمش میخوام زیاد باشه سرعت و کیفیتشم خوب باشه !!
سایتی مطمئن برای خرید یا ادرس جایی که از لحاظ تنوع و کیفت خوب باشه هم سراغ دارید ؟
لیست قیمت مارکهای معروف و پر طرفدار از کجا گیر بیارم ؟
دوست عزیز یه سری به یکی از پاساژ ها بزنی با یه بقل مارک و نام مواجه می شی .
هر کسی هم میگه که ماست من شیرینه. بستگی به مقدار پولت . کارت داره . فکر کنم یه 8 گ
کارت راه بیوفته اینم نهایت 25 چوق .
شب و روز همگی خوش :11: :11:
راستی می دونستید که دوستی تا نداره . :11: :11:
سلام
من یه کول دیسک 8 گیگ OCZ DIESEL گرفتم به قیمت 25 تومن
سرعتش طبق review های سایت ها از بقیه محصولات هم رده ی خودش مثل همین ocz Rally2 هم بیشتره (متوسط خوندن 32 مگ و حد اکثر سرعت رایت تا 20 مگابایت هم میرسه )
بدنه آلومینیومی هم به گفته ی خودشون جزو نقاط قوت این دستگاه هست D:
کد:http://www.xcpus.com/GetDoc.aspx?doc=91&page=7
کد:http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_diesel_usb_2_0_flash_drive
گارانتیش چجوریاست؟نقل قول:
پیشنهاد من فقط و فقط کول دیسک های شرکت ocz....
شما با 40 هزار تومان می تونی یه 16 گیگ حالا کینگ یا ترنسند بگیری و تو ایران در حال حاضر تا 64 گیگ امده که من دو مارک کرس ایر و کینگ اونو دیدم و 64 گیگ dt150 کینگ دورو ور 130 هزار هستش شما هم اگه می خوای فلش بخری یه روز بیا پاساژ ایران اونجا همه مدل دارهنقل قول:
خب این با گارانتی انفورماتیک گستر هست تو بازارنقل قول:
گارانتیش چجوریاست؟
هنوز که گذرمون بهش نیفتاده !
یک توصیه:فقط Transcend بخر:11:
سلام
کول دیسک 8 گیگ با سرعت خوب و امکانات زیر چجوریاست
1. حتما حتما درش یه بند به خود فلاش داشته باشه تا گم نشه
2. استوانه ای شکل نباشه
3. از این سوسولا هم نباشه که safely remove نکنی همه ی اطلاعاتت بره
4. سبک باشه
الان یه axtrom 4 gb دارم که ازش راضیم فقط مشکلاتش اینه که استوانه ای شکله، سنگینه
قیمت و کیفیت این مدل رو به ما میگید چگونه است ؟
Patriot Xporter XT Boost 16GB
حرف نداره. من قيمت 8 گيگش رو 20 الي 22 تومن دارم. اين بايد حدود 35 تومن باشه.
دوستان نظرتون راجع به فلش مموری Toshiba چیه ؟؟
من خودم OCZُ سری ATV رو قبول دارم ، دیروز رفتم پاساژ ایرانیان این OCZ رو نداشت ،
واسه همین طرف فلش مموری توشیبا رو پیشنهاد کرد البته 16 گیگ رو 39 قیمت داد که نگرفتم
به نظرتون این توشیبا 16 گیگش با این قیمت یعنی 39 تومن خوبه ؟؟
با تشکر
فكر نكنم سرعتش زياد خوب باشه.
بهترین مارکی که توی ایران گیر میاد چه از لحاظ سرعت سرتره ، کیفیت بالاتر ، گارانتی انفورماتیک گستر عالی و همچنین قیمت همون OCZ هست
سری Rally2 :
4 گیگ حدود 18 هزار تومان
8 گیگ حدود 28 هزار تومان
در اهواز نمایندگیش که بازار بزرگه
یک چیز خوبی هم که دوستان باید بدونند اینه که من با همه نوع فلش کار کردم ، تنها فلشی که هیچ گاه حتی در شرایط read و write بدون نیاز به safty اون را remove کنید و آسیب نبیند و همچنین هیج ویروسی روی آن اثر نگذارد ، همین OCZ سری های :
rally2
ATV
و Turbo های آنها هستند
سری های diesel هم خوبه ولی ارزان هستند و سرعت بالایی ندارند
بعید میدانم این حرفهای شما در مباحث حرفه ای کامپیوتر جایگاهی داشته باشد. چرا ؟! چون که ممکنه 100 مدل مارک دیگه هم باشند که در این جور مواقع خراب نشوند و هیچ مشکلی پیش نیاد ولی این توصیه ها که Safety بیرون بکشید و یا آنتی ویروس داشته باشدی همه نشان از مثل معروف کار از محکم کاری عیب نمیکنه هست پس اینکه شما امتحان کردید و اینطور بوده دلیل و قرینه ی محکمی برای این نیست که بگید فقط او سی زد اینطوریه !نقل قول:
بنده هم قصد جسارتی نداشتم و فقط به عنوان یه کاربر اطلاعاتی که میدانم را گفتم !
قیمت ocz ATV چه قدر میباشد ، شونزده گیگا بایت !!!
ویرایش : Turbo اش چقد گرون تره ؟