سلام دوستان
مینی لپ تاپ با قیمتی در حدود 600 تومن؛
با گرافیک 1 گیگ و رم 2 گیگ میشه گیر اورد ؟
مشخصات میدید ؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
مینی لپ تاپ با قیمتی در حدود 600 تومن؛
با گرافیک 1 گیگ و رم 2 گیگ میشه گیر اورد ؟
مشخصات میدید ؟
ممنون
بعد از تحقيقات فراوان به اين نتيجه رسيدم كه ASUS -ACER بهتر هستند.
البته برند هاي ديگر هم خوبند.
پردازنده N450 باشد، بهتر است.
خیلی ممنونم Ascari
خواهش می کنم. :46:نقل قول:
اگر سوالی داشته باشین پاسخگو هستم.
سلام
یه سوال داشتم میخواستم بگم نت بوک Acer Aspire One D250 ارزش خریدنشو داره؟
چون من دبیرستانی ام و فقط میخوام از اینترنتش استفاده و نیاز به بازیش ندارم
اگه جواب بدید ممنون میشم:5:
بله، دستگاه خوبی است، و کار راه اندازهنقل قول:
نو یا دست دوم می خواهید بخرید.
سلام
برو بچ چند نمونه از بهترین مینی لب تاپ هارو مثال میزنید همراه قیمت این ایسوس 1008 میگن از همه بهتره درسته ؟
مرسی........
میخوام نو بگیرم
به نظر شما می ارزه بجاش dell vostro 1015 بگیرم یا فرق چندانی نداره
راستش رو بخواین من 15ساله توی عالم کامپیوترم اما با اینحال تا حالا دور و بر لپ تاپ نپلیکده بودم تا..دوسه روز اخیر که تصمیم به خرید مینی گرفتم..و با اجازه اساتید نظرم رو براساس تحقیقاتم میگم (البته صرفا واسه قیمت زیر 450تومن):نقل قول:
َAsus 1005(بیخودی گرونه1008)..البته با پردازشگر N450 , رم 1 و هارد 250 قیمت تقریبی:460 گارانتی سازگار
HP 5102 : پردازشگر N450 , رم 1 و هارد 160 قیمت تقریبی:450 گارانتی سرزمین رایانه
Dell 1012: پردازشگر N450 , رم 1 و هارد 250قیمت تقریبی:420 گارانتی زیگورات
و نکته آخر اینکه :
قیمتها خیلی خیلی دقیق نیست و موقع خرید به کانفیگهای مختلف (رم و هارد و ..)هر مارکی دقت بکنین..ضمنا توشیبا هم یکی دو مدل داره مثل NB205-10E که حدود 500تومنه و چون کمی گرونتره توی بحث ما نیست
Dell 1012 با gps 420 تومانه؟نقل قول:
دوستان عزیز
یک مینی فوری نیاز دارم که قیمتش تا 350 باشه
باشتر نباشه
حتما روش وبکم و باتری 6سل داشته باشه
بدون گارانتی میخ.ام
اگه سایت رسمی هم دارین که میفرسته دم در و پولشو میگیره بگین ممنون
نقل قول:کد:http://www.parslaptop.com/
سلام به دوستان عزیز ، من عمران می خونم و برای ارائه پروژه سر کلاس نیاز به یه مینی لپ تاپ دارم ( وضع مالی خرابه ! :31::13:) که بتونه برنامه هایی مثل اتوکد ، آفیس 2009 ، ایتبس و... رو ساپورت کنه ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین
دوستان عزیز
لطفا راهنمایی کنید
من هفته قبل یک Acer-One D260 گرفتم، 400 تومن (رنگ صورتی و بنفش).
ظاهرا که خوبه، خیلی باهاش کار نکردم ولی بطور کلی، به نسبت قیمتش، راضی کننده بود.
با باتری 6 سل، شارژ کامل، حدود 5 ساعت کار میکنه!
سلام بچه ها این مینی لپتاپا که ویندوز سون استارتر دارن میتونیم خودمون روش ایکس پس بریزیم یا این کار نمیشه "؟
ویندوز مخصوص نت بوک باید بریزیم یا ؟
یه سوالم دارم به نظر شما دوستان acer aspire D255 بهتره یا D 260
لطفا با دلیل !!
با cpu 1.6 میشه فیلمهای 1080p رو اجرا کرد؟ چند % از cpu مصرف میشه؟ آیا نوتبوکی هست که بتونه براحتی این فیلمها رو پخش کنه؟ میخواستم بدونم ارزش داره آدم یکم بیشتر هزینه کنه و به جای مولتی پلیر نوتبوک بگیره؟
به نطر من اره من خودم می خولتم گوگل نکسوس بخرم حالا تصمیم گرفتم نتبوک بخرم که خیلی از کارای دیگم رو هم اجرا میکنه
به نظر من می ارزه
سلام به دوستان عزیز ، من عمران می خونم و برای ارائه پروژه سر کلاس نیاز به یه مینی لپ تاپ دارم که بتونه برنامه هایی مثل اتوکد ، آفیس 2009 ، ایتبس و... رو ساپورت کنه ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین قیمت حدود 500
سلام
منتظریم موفق باشید
نگرد نیست. گشتم نبود.نقل قول:
شاید asus 1201pn به کارت بیاد(4 هسته فسقلی داره).
قیمت 670 تومن.
با سلام!...
من یه کاربر در حد 5 دقیقه جدید اینجام!.......
یه چند مورد از اون دوستان حرفه ای سوال داشتم!............
1-بالا ترین سری و با بیشترین امکاناتی که تاحالا اچ پی دی وی 2داده چیه و امکاناتش چیه و قیمتش چند؟
2-راسته که می گن رو آخرین سریش هم کارت تی وی وصل کردن هم کنترل داره و هم..............؟
آخه من چند وقتیه می خوام لپ تاپ بخرم 2500هم پول دارم اما برای این که دوست دارم اچ پی بخرم چند تا دلیل دارم!یک!:
1-اچ پی طراحی های خیلی خیلی قشنگی داره!........
2-اندازه ی این سریش (1/12")خیلی خوب و عالیه!...........
3-از مینی لپ تاپ های دیگه(اگه مینی لپ تاپ حساب بشه!)...........خیلی بهتره هم هاردش هم.........
4-آیا مدلیش هست که دی وی دی رایتر هم داشته باشه؟(منظورم اینه که فکر کنم داشته باشه!).............
آخه من از دی وی دی رایتر اکسترنال خیلی بدم میاد!........
5-مدم داخلی داره و...........
راستی من دانش آموزم و فکر کنم تا4 سال دیگه قرار نیست دوباره لپ تاپ بخرم!...........
این تجهیزاتی که داره تا اون موقع جوابم رو می ده؟استفاده های من هم این ها هستن!:
1-آفیس رو بتونه باز کنه!............
2-بتونه برنامه هایی مانند یولید استادیو رو راحت باز کنه و...........
3-بتونم راحت باهاش وبگردی کنم!.............
4-بشه باهاش راحت و خوب فیلم دید!..............
و استفاده های روز مره ی دیگه !
5- اگر بشه گاهی بازی های روز رو هم باهاش انجام بدم!
حالا اگر بازی هاش قدیمی هم بود بود ولی فقط بشه باهاش بازی کرد!.........
با تشکر!.....
راستی تاحالا کسی داشته؟
سلام.نقل قول:
من این لب تاب رو گرفتم اما از MY COMPUTER که چک میکنم رم 1 میبینم نه 2
خیرنقل قول:
با cpu 1.6 میشه فیلمهای 1080p رو اجرا کرد؟ چند % از cpu مصرف میشه؟ آیا نوتبوکی هست که بتونه براحتی این فیلمها رو پخش کنه؟ میخواستم بدونم ارزش داره آدم یکم بیشتر هزینه کنه و به جای مولتی پلیر نوتبوک بگیره؟
720p رو در صورت استفاده از ویندوز اکس پی یا سون (ویستا نباشه ) با core codek باز میکنه با 75 درصد لود .
برای 1080p باید سراغ نتبوک با گرافیک ion برید . مثلا asus eeepc 1201n یا 1201pn
کسی قیمت asus mk90 که روی اون آرم دیسنی حک شده را داره ؟
دوست من سه تا از اونارو داره ... چند بفروشه خوبه ؟
سلام دوستان :40::40::40::40::40::40::40::40:
یکی از دوستان که مینی لب تاپ داره ( cpu 1.6 Atom و گرافیک 256 کش و رم 1 گیگ ) حالا از هر مارکی که هست مهم نیست :27::27::27::27:
میشه لطف کنه بازی Delta Force Xtreme 2 محصول 2009 را نصب کنه و امتحان کنه که این بازی به خوبی اجرا میشه یا نه ؟ اینجوری درک بهتری از قدرت پردازنده اتم به دست میارم و بهتر می تونم این لب تاپ رو با سیستم pc مقایسه کنم :8::8::8::8::8:
اگه برای دوستان مقدور است لطفا دریغ نکنند:46::46::46:
با تشکر
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
بابا اصلا رده کاریش به این کارا نمیخوره.نقل قول:
یشه لطف کنه بازی Delta Force Xtreme 2 محصول 2009 را نصب کنه و امتحان کنه که این بازی به خوبی اجرا میشه یا نه ؟ اینجوری درک بهتری از قدرت پردازنده اتم به دست میارم و بهتر می تونم این لب تاپ رو با سیستم pc مقایسه کنم
در حد فیلم دیدن 720p وبازیای مینی مثل plants vs zombies
آقا گفتی plants vs zombies !!! من این بازی ر سیستمم بود ولی بعد از چند وقت پولی شد! اگه لینک دانلود کرک شدشو داری برام پ.خ کنی ممنون میشم!نقل قول:
نقل قول:
ببخشید که دیر شد :41::41: چند روزی اینترنتم قطع بود :41::41::41:
شما شخصا امتحان کردی و اطمینان داری که اجرا نمیشه :13::13: آخه مشخصات فنی این بازی
Windows XP with latest service pack installed or windows vista
Intel Pentium(3) 1.2 GHz or AMD Athlon 1500
1Gb RAM and ,128 Mb of graphic adapter
2GB Hard Drive Space
البته بعضی منابع هم گرافیک را 256 ذکر کرده اند
تمام مشخصات با لب تاپ مینی سازگار است پس به چه دلیل اجرا نمیشه :19::19: من خودم شخصا این بازی را روی سیستم pc که
cpu 2200 seleron و ram 1G و گرافیک آن بورد 256 دارد تست کرده ام و به خوبی اجرا شده فقط در بعضی صحنه ها که خیلی شلوغ است کمی کند می شود که به خاطر کمبود رم است چون مقداری از رم بوسیله گرافیک آن بورد مصرف میشود :27::27:
راستی مشخصات فنی آن بازی که گفته اید را ذکر کنید
با تشکر
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11:
راستی یه سوال دیگه :46::46::46::46:
چطوری میشه فهمید که یه فیلم 1080P یا 720P و چطور میشه فهمید که چند درصد فیلم لود شده :13::13:
لطفا در مورد گرافیک ion هم توضیح دهید شرمنده من زیاد وارد نیستم :46::46:
باتشکر
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
حقیقتش این بازی که گفتی رو نمیشناسم ولی این نت بوکا رو میشناسم و هیچ انتظاری چیز فیلم 720p و مینی گیم و اینترنت با وایرلس و pdf و اینا نداشته باش. به جاش باتری لایف داره بالای 8 ساعتنقل قول:
تمام مشخصات با لب تاپ مینی سازگار است پس به چه دلیل اجرا نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم شخصا این بازی را روی سیستم pc که
cpu 2200 seleron و ram 1G و گرافیک آن بورد 256 دارد تست کرده ام و به خوبی اجرا شده فقط در بعضی صحنه ها که خیلی شلوغ است کمی کند می شود که به خاطر کمبود رم است چون مقداری از رم بوسیله گرافیک آن بورد مصرف میشود
گرافیک 256 و اینا که ملاک نیست. قدرت هسته مهمه.
درمورد 1080p من مطمئنم که پخش نمیکنن. 720p رو هم با مشکلاتی و با بیت ریت معمولی نه بالا . این سوالی که توی کامنتای این پست من مدتها پیش پرسیدمو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.anandtech.com/show/3773/amd-and-intel-mobile-rematch-gateway-nv5933u-vs-acer-5542?all=true
ion هم به مجموعه یک پردازنده atom 330 دوهسته ای 1.6 و یک گرافیک geforce 9400m با فرکانس های تقلیل داده شده میگن.
روی asus eeepc 1205 بود . 1080p هم باز میکنه. و حتی میشه با تنظیمات پایین call of duty 4 بازی کرد.
سری جدید ion یا next generation ion و یا NG Ion هم که گرافیکش قویتر شد . فکر کنم geforce 210m ولی cpu دست خود شرکتای لپ تاپه که چی بذارن ولی ایسوس 1 هسته ای گذاشت .
asus eee pc 1201 pn این مدله . هیچ کدومم الان ایران نیست. از اون بهتر نوت بوکای با پردازنده culv هست . اطلاعات بیشتر خواستی به خودم پیام خصوصی بده .
این لینکا رو هم ببینی بد نیست :
کد:http://hothardware.com/Reviews/Asus-Ion-2Powered-Eee-PC-1201PN-Review/
یه چیز دیگه 1080p کجا بود که پخش کنی ؟کد:http://liliputing.com/2010/03/lenovo-ideapad-s12-nvidia-ion-review.html
مرسی خیلی خوب و کامل پاسخ دادید
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
دوستانی که تجربه ی کار با مینی هارو دان من مدل Asus Eee 1001 pq چشموو بد جور گرفته میخواستم ببینم
آیا راحت می شه باهاش فیلم های 720P و فیلم های دی وی دی ( روی فلش کپی شده) رو با دستگاه بدون مشکل اجرا کرد؟
راستی این سی پی یو های N450 چطورن؟
و این که محتویان داخل جعبه مینی لپ تاپ های ایسوز چی؟؟؟ درایور های ویندوز رو میده ؟(که اگه روزی آدم خواست ویندوز عوض کنه)
اینم عکس این مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوشگله اگه همین قیافش تو ایران باشه من فقط واسه قیافش میخرمش! چنده؟:31:نقل قول:
سلام
من چند وقتی که دنبال یه مینی لپ تاب میگردم UMPC که سایز lcd بیشتر از 8 اینچ نباشه چون چیزی میخوام که همیشه همراهم باشه باید کوچیک باشه اگه راهنمایی کنید و چند تا پیشنهاد بدین ممنون میشم ضمنا" یه سونی FW 46 دارم و یه توشیبا TECRA . این لپ تابو واسه مسافرت و کلا" همراهی میخوام
من از سونی سری P خیلی خوشم اومد ضمنا" اگه پیشنهادی چیزی دارین لطفا" موجود در بازار ایران باشه خیلی چاکریم
من همین cpu رو دارم برند ایسر،d260نقل قول:
720pرو با زیرنویس اجرا میکنه بدون مشکل.cpu 60 -80% اشغال میشه
xpریختم روش. کلا سرعتش بیشتر شد.ویندوز فابریک این لپ تاپ ها 7استارتره ک به نظر من
اصلا برای این لپ تاپ خوب نیست.
ولی از من میشنوی همین acerبگیر.مشخصات این مدل لپ تاپا خیلی ب هم نزدیکه
ولی شارژ ایسر 1 چیز دیگه هستش.7ساعت راحت کار میده.با اینترنت حدود6 ساعت
وزنش هم 1.2 با 1 شارژر سبک
همه نت بوک هایی که cpu اتم دارندنقل قول:
این کار رو برای شما انجام میدن. قیمت هم همون مقداره،حدودا
مثلا با cpu n450 راحت فتوشاپ و اکسل اجرا میشه.فقط اگر ویندوزش استارتر باشه 1کم زود رم پر میشه
نه اصلا به xp فکر هم نمی کنم و غیر ممکنه که روی لپ تاپ بریزم به جز 7نقل قول:
سری eee ایسوز هم خیلی عالی شارژ نگه میداه
من خودم الان ایسر 5741g I5 هم دارم با ایسوز هم کار کردم ولی به نظر من کیبورد ایسوز خیلی راحت تره
ایسر تنها برتریش نسبت به بقیه برند ها اینه که امکانات خوب با قیمت پایین رو ارائه میده ولی الان بین eee 1001pq و acer one d255 تنها تفاوت هارد هست که ایسوز 160 و ایسر 250 و قیمت ایسر پایین تره ولی در مقابل زیبایی ایسوز ایسر حرفی برای گفتن نداره ....
============
کسی از دوستان روی این مینی ها ویندوز 7 H.P ریخته یا U.M ؟؟؟ چطور کار میکنه؟؟؟