[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
Printable View
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
سلام.
یکی از دوستانم در کار عکاسی و فیلم برداری هست. چند سال هست که با دوربین پاناسونیک 10000 کار میکنه و الان میخواد دوربین جدید بگیره.
نظرش روی سونی PD175 هست که DVCAM حساب میشه. بودجه هم که 4 ملیون.
آنچنان آدم مطلعی نیست و خود من هم در مورد فیلم برداری اطلاعات زیادی ندارم. امروز عصر منو که دید قضیه رو گفت و حالا من از شما براش راهنمایی میخوام.
این روزها DVCAM گرفتن عاقلانه نیست درسته؟ خواهشا در مورد برند یا مدل پیشنهادی یا ردی چند خط مزایا یا معایب بنویسید ممنون میشم.
راستی خودم ته دلم با کنون هست.:::love2:::
با سلامنقل قول:
پیشنهاد میشه دنبال دوربین HD بگردی،
با فیلمبرداری hd شما امکان تغییر در کادر بندی، زوم در تصویر برای ایجاد جلوه های ویژه بدون افت کیفیت تصویر (که منجر به ایجاد افکت های جالبی میشه) رو دارید و معمولاً دوربین های hd نورگیری بهتر (در شرایط نور کم) و جزئیات تصویری بالاتر رو ارائه می کنند. (حتی اگه باهاش تو فرمت dv فیلمبرداری کنید)
در آینده نزدیک ممکنه نیاز به دوربین hd پیدا بکنید (با ارزان شدن و فراگیر شدن تجهیزات بلوری) که خرج دوباره رو دستتون میزاره. برای تدوین هم تنها با داشتن سیستم مناسب (بدون کارت میکس خاص) امکاه تدوین و خروجی گرفتن بصورت hd وجود داره.
سری های جدید از دوربین fx1000 و z5 هم به بازار اومده که روی مموری ضبط میکنند قابل توجه می باشد.
xl2 تصاویر شارپ تری نسبت به بقیه دوربین های dv داره، (اینرو از روی ریویو هایی که مربوط به مقایسه fx1000 & xl2 میشد میگم و از برتری قطعی لنز بسیار پیشرفته و با کیفیت xl2 حتی نسبت به لنزهای جدید سری G سونی) XL2 دارای خواص حرفه ای بالایی منجمله قابلیت تعویض لنز می باشد. تصویر برداریش تو نور کم مقداری ضعیفتر از PD177 هست که زیاد قابل توجه نیست (چرا که مقدار حداقل نور قابل فیلم برداری که برای دوربین ها ذکر میکنند، اصلا عملاً قابل استفاده نبوده و تصویری در صورت متحرک بودن محو و کشیده میشود).
XL2 دوربین خیلی خوبیه (با اینکه حدود 5 سال قبل از این دوربین ها تولید شده باز هم از لحاظ کیفیت تصویری بالاتر از اونهاست) فقط باید با چند مسئله کنار بیای:
1. اندازه بزرگ و وزن بیشترش نسبت به سری های هندی کم کامکوردر ها ( که بدلیل شولدر بودن دوربین تسلط بسیار بالاتری روی تصویر برداری دارید، وقتی از یه دوربین شونه ای مثل MD10000 برید رو یه هندیکم مثل PD177 و امثال آن متوجه سخت بودن تصویربرداری با این دوربین ها نسبت به دوربین های شولدر مونت میشوید)
2. لنز XL2 که روش وجود داره یک لنز تله می باشد که اگه اشتباه نکنم درجه وایدش از 38mm شروع میشه که ممکنه توی محل های کوچک به مشکل بر بخورید (اگه دوربین دوم داشته باشید که قضیه حل میشه) و اگه بخواهید لنز وایدش رو تهیه کنید هزینتون بالا میزنه.
3. xl2 دارای سنسور ccd می باشد که مشکلات سنسورهای cmoss رو نداره.
قیمت xl2 حدود 3.600 ~ 4.000 می باشد.
fx1000 فقط ورودی های xlr صدا رو نداره (خیلی وقت پیش مقایسه هاشو نگاه میکردم الان اطلاعاتش درست یلدم نیست) به شخصه به سری های pd175-177 فقط به چشم یه محصول بازاری برای منطقه خودمون نگاه میکنم، چون بعد از اومدن fx1000 و z5 این دوتارو دقیقاً با تمام مشخصات مشابه فیزیکی اونها به بازار دادن (انگار مردم فقط میرفتن دنبال pd170 و کسی fx1000 رو تحویل نمی گرفت) توجه کنی تفاوت قیمتی هم ندارند که قابل توجه باشه. lcd این سری های جدید هم واقعاً بهتر شده.
امیدوارم مطالب بدردت خورده باشه.
سلام من قصد خريد يك دوربين فيلمبرداري براي مراسامات دارم كه قيمت آن زير 2000000 تومان باشد چه دوربيني مي تونم تهيه كنيم .
با تشكر از راهنمايي شما
سلام behrang_shadow عزیز
نیستید چند وقته؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
من تازه واردم از اون 2تا عکسی که از دوربینای کانن و سونی گذاشتی واقعا لذت بردم عالی بود.ای کاش اون کاننه LCD هم داشت مثل سونی
فقط جون من بیا خودت یه مقایسه خلاصه کن بگو کدوم بهتر؟بی زحمت قیمتشونم ذکر کن و بگو تو ایران هست یا نه
ولی کلا تو همه تاپیکها تاپیک تو بهتر بود
تشکر تشکر تشکر:31:
با سلامنقل قول:
هرچند خیلی دیر شده ولی ... (یه مدت سایت ف-ی-ل-ت-ر بود سر نمیزدم اینجا، الان تازه دیدم بازه)
دوست عزیز زیر 2تومن مدل های حرفه ای زیادی برای انتخاب وجود نداره، معمولا میرن سراغ SONY HVR HD1000، اگه بگردید احتمالا بتونی دوربین دسته دوم خوب گیر بیاری که بهتر از این باشه (هرچند زیر 2 تومن سخته)
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
کدوم دوربیین ها منظورت بود متوجه نشدم.
قيمت دست دوم دوربين SONY HVR HD1000 چقدر است؟
ضمنا آيا خريد دوربين دست دوم ريسك معيوب بودن ندارد؟
قیمت دوربینهای دست دوم توافقیه ونمیشه قیمت دقیقی روش گذاشت اونم تا موقعی که دوربین رو ندیدیمنقل قول:
بله ریسک خرابی داره :5:
سلام دوست عزیز
از راهنمایهای شما ممنونم - درخواستی که دارم این است که در مورد دوربینهای زیر که بهم پیشنهاد شده با رنج قیمتنی 3/5 تا 4میلیون با لوکس پائین -خروجی صدا مناسب - خروجی 1394 و hd - کارائی آسان - در صورت امکان مموری خور - قابلیت ضبط بر روی فیلم مینی دی وی در کل دوربینی با کارائی راحت و حرفه ای با کیفیت بالا مقایسه ای انجام بدید و اگه پیشنهاد دیگه ای داشتید حتما لطف کرده و بگید.
در ضمن XLR با تنظیمات صوتی
دارای پورت 24
• کاربری راحت تنظیمات فوکوس دستی
• گزینههای آسان ویرایش اچ دی وی
سونی مدل - Z5 = Fx1000 = Pd 175 = Hvr -V1 = hvr-a1e
کانن مدل -Xha1
سلام دوست عزیز
از راهنمایهای شما ممنونم - درخواستی که دارم این است که در مورد دوربینهای زیر که بهم پیشنهاد شده با رنج قیمتنی 3/5 تا 4میلیون با لوکس پائین -خروجی صدا مناسب - خروجی 1394 و hd - کارائی آسان - در صورت امکان مموری خور - قابلیت ضبط بر روی فیلم مینی دی وی در کل دوربینی با کارائی راحت و حرفه ای با کیفیت بالا مقایسه ای انجام بدید و اگه پیشنهاد دیگه ای داشتید حتما لطف کرده و بگید.
در ضمن XLR با تنظیمات صوتی
دارای پورت 24
• کاربری راحت تنظیمات فوکوس دستی
• گزینههای آسان ویرایش اچ دی وی
سونی مدل - Z5 = Fx1000 = Pd 175 = Hvr -V1 = hvr-a1e
کانن مدل -Xha1
تقریبا همه دوربین هایی که اسم بردی قابلیتهای نزدیک و مشابهی دارند.
مدل های Hvr -V1 و hvr-a1e تا حدی تاریخ مصرفشون گذشته و به نظرم روی سری های جدید سونی زوم کنید مانند :
َHDR-AX2000 و SONY HXR-NX5
که مموری خور بوده و امکانات و کارایی بالاتری نسبت به ورژن های گذشته ارائه میدن
HTML]http://www.omidanrahjoo.com/[/HTML]
اگه کانن XH-A1 گیرت بیاد که کیفیت تصویرش محشره و دارای امکانات کامل حرفه ای می باشد، مدل کانن XF100 هم که مدل جدیدیه دارای مشخصه های فننی وحشتناکیه، واقعا این دوربین با قیمت حدود 4000 دلاریش و این امکانات مثل یه معجزه تو دوربین های هم ردیفش میمونه، دارای توانایی ضبط تصویر به صورت 50P & 60P + تصاویر با کیفیت 50mb/s و رنگ 2 : 2 : 4، همون طور که میبینید همین سه موردش این دوربین رو کاملا از همردیف هاش سر میکنه، مدل بالاتر اون هم که XF300 هستش خیلی گرونه و حدود 7000 دلاره (اگه یکی از این دوربین ها رو از خارج بتونی بگیری بردی، دوربین های سونی باید جلوش لونگ بندازن)
[
سلام بچه ها من شغلم عکاسی هستش و میخوام دوربین فیلمبرداری خوب بخرم که با هاش کار کنم به نظرتون چی بخرم به چه دلیل ؟ کیفیت برام مهمه :20:
باید ببینیم چقدر می خوای هزینه کنی تا پیشنهاد بدیم، تو همین چند صفحه آخر دوربین های جدید رو اسم بردیم و توضیحاتی دادیم، اگه بازم به نتیجه نرسیدی بودجتون و سطح کار مورد نیاز رو بگید تا بتونیم نظر بدیم.
سلام
من یه دوربین برای تهیه فیلمهای مستند و مصاحبه می خوام sony z5 را پیشنهاد دادند -فقط اگه با این دوربین کسی کار کرده نظرش را بده قیمتش را هم در حدود 4800 گفتند میخوام ببینم ارزشش داره چون خوب پول کمی هم نیست - میخوام بدونم ورودی میکروفنش کانونی
دوربین خوبیه و کاملا ازش راضی خواهی بود، سعی کن مدل جدیدش رو که روی CF CARD ضبط میکنه بخری، دوربین بهتر از این کانن XL2 هستش (برای این کار) که قابلیت HD نداره. تو سونی ها EX1 یه پله بالاتر از Z5 هستش (سنسورش 2/1 اینچه).
کار کردن با دوربین های دستی تو این تیپ مقداری مشکله و حرکت و لرزش دست خیلی مشکل ساز میشه که برای کار تمیز نیاز به سه پایه مناسب و شولدر دارید (XL2 از این نظر راحته).
سلام من قصد خرید دوربین حرفه ای دارم که الان در ایران جایی رو سراغ دارم که hvx204 پاناسونیک رو داره .سوالم اینه که اگه بخام رو مموری ضبط کنم حدود 2ساعت چه مموری بگیرم .؟من هنوز نخریدم اینو به نظر شما از z5 یا z7 سونی سرتره توی کلیپ سازی یا نه ؟ اگه میشه راهنمایی بیشتری کنید .مرسی از همه
سلام
دوربین بدی نیست، مواردی که میشه به عنوان امتیاز براش در نظر گرفت:
1. Recording Bit Rate: 100Mbps
2. color sampling 4 : 2 : 2
3. قابلیت ضبط روی نوار و مموری.
Recording Time*
2: A pprox. 64 minutes
(Using one 64GB P2 card, DV CPRO HD , recording in 1080/50i)
A pprox. 32 minutes
(Using one 32GB P2 card, DV CPRO HD , recording in 1080/50i)
A pprox. 16 minutes
(Using one 16GB P2 card, DV CPRO HD , recording in 1080/50i)
به نظر کیفیت تصویری بالاتری نسبت به دوربین z5 داره، اما کسری هایی نسبت به اون هم داره، (چون عملا دستمون نیست فقط راجب مشخصات صحبت میکنیم) در مود 1080p نداره (720p & 1080i) لنزش وایدی 30مم داره نسبت به 29 سونی و زوم کمتری هم داره 13x لنز سونی به نظر بهتره، / مموری های p2 از cf کارت ها گرون تر هستند. / کیفیت ال سی دیش خیلی پایینتر از سونیه/ کمترین مقدار نورگیریش 3 لوکس در مقابل 1.4 لوکس سونی /
مجموعا دوربین خوبیه/ ارزونتر از Z5 هستش / جسه کوچیکتر و وزن بیشتری داره که حملش رو دست رو سخت میکنه. هندلینگ و اورگونومی، همینطور راحتی کار با Z5 به نظر راحت تره.
(Z7 تنها مزیتش به Z5 قابلیت تعویض لنزش هست که برای کارهای خاصی مناسبه، از نظر کیفیت تصویر تفاوتی ندارن.)
راستی اگه خواستید آدرس میلتون رو برام بفرستید کاتالوگ کاملش رو براتون بفرستم.
مرسی بهرنگ جان من خودم با z5 تصویربرداری کردم و جواب خوبی هم گرفتم ولی الان که برای خرید می خام دارم دقت بیشتری می کنم . با xl2 هم گرفتم با لنز وایدش البته .الان دوربین xha1s کانن رو هم دیدم که به نظر شما در مقابل z5 کدومش با لنزهای حرفه ای یا تبدیل 35 بهتره . دوتاش هم hdv داره .من رزولیشن برام مهمه و بعضی صحنه های اسلوموشن تو کلیپ .مرسی از کمکت.xha1s رو تو ایران 4950 تومان و z5 رو 4600 دادن .
حتما توصیه میکنم xh a1s ، کیفیت تصویری بهتری داره، خودم دارم ازش استفاده میکنم، با هیچ چیزی عوضش نمی کنم.
اگه لازم داشتی میتونی بعدا مموری رکوردر هم بهش اضافه کنی. اما اسلو موشن نداره (اسلو موشن سونی هم تعریف نداره، چون با کاهش کیفیت این کار رو میکنه و بخشی از پول پرداختی برای میکروفون همراهشه) برای ساخت کلیپ دوربین 7d هم انتخاب خیلی خوبیه، اسلوموشن فوق العاده-فول اچ دی- امکان تعوض لنز- کیفیت تصویر وحشتناک عالی، خودم برای فیلمبرداری مراسم از ترکیب 7d و xh-a1s استفاده میکنم، که نتیجه فوق العاده حرفه ای و زیبا از آب در میاد.
دستت طلا بهرنگ عزیز . واسه تبدیلش چی ؟ منظورم لنز ها و تبدیلای واید یا سوپر واید اینجا میتونم پیدا کنم .واسه a1s میگم ؟اگه میشه و لطف کنی من مرتب یا تهرانم یا لاهیجان کجا میتونم ببینمت یا باهات تماس بگیرم چون اینطوری بهتر به نتیجه میرسم .این ایمیلمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم 09169710737 شمارم .اگه یه پیام بدی من ممنونت میشم .من حتما باید کیفیت a1s رو ببینم چون خودم کانن و بیشتر دوست دارم . تی فدات بلامی سر .
لنز تبدیل وایدش باید موجود باشه، خودم بهش احتیاج پیدا نکردم، از لنز 24مم روی dslr برای واید استفاده میکنم.
بهرنگ جان می تونم نمونه تصو یرشو ببینم از نزدیک ؟البته اگه اجازه بدی ؟
چجوری؟ اگه تشریف بیارید در خدمت هستم، شماره تلفن رو براتون بصورت پیغام خصوصی فرستادم.
عزیزان اگه بایه دوربین باکیفیت full hdفیلمبرداری کنیم و بعدچیزی روکه گرفتیم روی سی دی کپی کنیم کیفیت کاهش پیدانمیکنه؟یعنی باهمون کیفیت full hdروی سی دی کپی میشه؟
البته که کیفیت پایین میاد (یک فیلم با 2مگاپیکسل اتلاعات تصویری رو به یک فیلم با 89 کیلو پیکسل تبدیل می کنید) جدا از پیکسل فرمت فشرده سازی بسیار تاثیر گذار هست، کیفیت vcd بسیار بسیار پایینه (نسبت به فرمت های جدید)
پس فیلمسازانی که فیلمو باکیفیت full hd فیلمبرداری می کنن چجوری تبدیل میکنند که کیفیت پایین نمیاد؟
فیلمسازان برای نمایش فیلم روی پرده سینما از کیفیت های بالاتر از hd استفاده می کنند، فیلم رو با کیفیت hd میشه روی دیسک های جدید blue ray رایت کرد و در پلیر های مخصوص نمایش داد.
[HTML]http://www.usa.canon.com/cusa/professional/products/camcorders/hd_video_cameras/xf100#Specifications[/HTML]
The BBC’s DV solutions department have today placed an official order for 50 units of the Canon XF305 compact HD camcorder with CVP, the UK’s largest supplier of Canon HD equipment.
The XF305 is the first compact camcorder to provide 50Mb/s recorded data rate, thus satisfying the BBC’s stringent quality requirements for HD broadcast applications. It records onto solid state CF (Compact Flash) media and has been chosen by the BBC as the successor to the hugely popular Sony HVR-Z1E tape based HDV camcorder.
‘”We are delighted that the BBC has placed this order with us as it clearly demonstrates that not only is the Canon XF305 the BBC’s preferred handheld HD camcorder but that CVP is the BBC’s preferred supplier” commented Phil Baxter, CEO of CVP.
HDW…Having looked at this camcorder at ProVideo 2010 last month it produced stunning pictures I am therefore not surprised that the BBC have “approved” this HD camcorder. Canon have been very clever with this camcorder, 50Mbs and 4 : 2 : 2 should be the minimum specification that we should expect from any video manufacturer yet eyebrows were raised when the Sony Hi-end Super 35mm F3 camcorder was released only this week and once again no 50Mbs or 4 : 2 : 2 unless you take it out of the HD SDI socket into a NanoFlash.
We see this time and time again with video manufacturers…they give us a great product but with a deliberate Achilles heal only to bring out a higher spec version next time round, this has cost Sony at least one sale as most freelance cameramen will not touch an HD camcorder that’s not 50Mbs minimum spec.
Cameramen are a suspicious lot and it comes from our fear of cables, how many times has a duff cable caused mayhem…we are not fans of what we call in the business “Christmas Trees” camcorders with lots of cables sticking from one machine to another, it’s a recipe for disaster so my point is make the camcorder capable from day one…we don’t like add on’s that have a potential to break down or go faulty.
منبع: [HTML]http://www.hdwarrior.co.uk/2010/11/13/cvp-win-a-contract-to-supply-the-bbc-with-50-canon-xf305-camcorders/[/HTML]
sony ax2000
[HTML]http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langI d=-1&productId=8198552921666112725[/HTML]
سلام بهرنگ عزیز مجتبی هستم بهبهان قرار بود بیام سه سرس بهتون بزنم که متاسفانه نشد .یه دوربین گرفتم HVX204 پاناسونیک که با توجه به 3CCD و 4.2.2 بودنش خیلی راضیم از کیفیتش و این که میتونیم علاوه بر مموری P2 از کاست و حتی SD مموری هم استفاذه کرد با XL2 باهاش دو دوربینه می گیرم که واقعا مچه . میشه گفت با کانن خیلی بهتر از سونی مج میشه . حالا می خواستم از یه SD مموری روش برا ضبط HD استفاده کنم و اینکه چه مموری به نظر شما بگیرم براش که سرعت مناسبی هم داشته باشه برا کار کلیپام می خاستم . خیلی مخلصیم آقا .استادیکم هم که گفته بودی باهاش راحتم الانم می خاستم یه کرین هم بخرم خواستس شماره شرکتشو بهتون میدم .فدات
سلام مجتبی جان، مبارک باشه و ایشالا حسابی حالشو ببری، راستش راجب این نوع مموری ها اطلاع دقیقی ندارم. موفق و شاد باشید.نقل قول:
دوربین فیلمبرداری حرفه ای برای فیلمبرداری ازمجالس عروسی که حدود قیمتش 1.5تا2.5باشه .
برای فیلمبرداری در روستا میخوام بنابراین باید به گردو غبار ورطوبت مقاوم باشه .
مدت فیلم برداری هم زیاده حدود 6ساعت یکسره برای همین نباید زیاد سنگین باشه.
من تازه کارم میخواستم ببینم دیگه غیر از دوربین به چه چیز دیگه ای نیاز دارم. مر30
سلام به آقا بهرنگ .مرسی از بابت مطالب خوبتون. من یه مشکلی دارم.واسه فیلمبرداری از یه مراسم جشن یه فیلم بردار به من قول تحویل full hd رو داده و دوربینش هم canon xl2 هست.چنین چیزی امکان داره ؟ مرسی.
سلام به دوستان گرامی من دوربین z5 دارم از همه چیش راضی هستم بجز دو مورد یکی اینکه تو تاریکی تصویر دون دون میشه دوم اینکه هر کاری میکنم نمیتونم از نرم افزار Edius به دوربین خروجی بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام و درود به دوست عزیزم بهرنگ جان . فکر کنم جواب دوستمون این باشه که با xl2 نمیشه hd ضبط کرد شاید بخاد فیلمو به صورت 16:9 ضبط کنه که به هیچ عنوان hd نمیشه .ولی خوب کیفیت xl2 در شرایط نوری مناسب کولاکه .
بهرنگ جان دقت داری دوربین z5 کم کم بورسش تمام شد تو ایران .واقعا کیفیتش در بهترین شرایط هم نمیتونه با کانن و پاناسونیک برابری کنه .الان من با دوربین dvx100 پاناسونیک که همه میگن از دور خارج شده یا xl2 کانن که الان پایین ترین قیمت رو دارن نسبت به سونی z5 یا pd175 یا fx1000 خیلی تصاویر زنده تر و حرفه ای تر رو میگیرم .z5 رو در بهترین تنظیماتش بازم زرد میکنه و به سفیدی یا بهتر بگم شارپ تصویر میزنه ولی در دو مدل بالا رنگها واقعی و زنده ترند .من که نظرم برای فیلمبرداری از مجالس به صورت حرفه ای یا کانن یا پاناسونیک هستش .تو شرایط کم نور هم تصویر گین یا برفک نداره .شرمنده که زیاد حرف زدم .خیلی مخلصیم بهرنگ جان .
سلام بهرنگ جان . کجایی که نیستی آقا؟ متاسفانه گوشیت خاموش بود و نتونستم باهات صحبت کنم . در مورد دوربین چندتا سوال داشتم که هروقت بودی با هم حرف می زنیم . فدات .