مال من چرا در مرحله 3 که باید دویل کرد دستش نزدیک اسلحه نمیره ؟ هر چقدر موس رو تکون میدم ولی فایده نداره دستش اصلا تکون نمیخوره.
Printable View
مال من چرا در مرحله 3 که باید دویل کرد دستش نزدیک اسلحه نمیره ؟ هر چقدر موس رو تکون میدم ولی فایده نداره دستش اصلا تکون نمیخوره.
اينم ترينر +13 براي بازي
کد:http://download2us.softpedia.com/dl/ec06806c6f0ba92802886dd422829d11/4a4d1aa3/200044168/games/trailer/Call%20of%20juarez.zip
دوستان داشتم بازی رو میدیدم از نظر داستان و گرافیک و گیم پلی خیلی عالی هست حقش از 8 و 7.7 خیلی بیشتره !!!!نامردا
خوب
این بازی هم تموم شد.
15 Chapter داشت.
واقعا یک شاهکار بود.
داستان بازی معرکه بود.
واقعا از یک فیلم پر معنا و با داستان قوی بیشتر روی من تاثیر گذاشت. فیلمنامه بازی عالی بود.
البته ممکنه بعضیها فکر کنند دارم اغراق میکنم ولی باور کنید بعد از چند وقت یه بازی خیلی خیلی عالی انجام دادم که من رو پای کامپیوتر میخکوب کرد .
واقعا عالی بود .طوری بود که بعد از این که بازی رو تموم کردم چند دقیقه به فکر فرو رفتم و به اتفاقاتی که تو بازی افتاد فکر کردم
آخرین بازی که بازی کرده بودم و من رو پای کامپیوتر میخکوب کرده بود GTA IV بود . نه بخاطر گرافیکش,نه بخاطر آزادی عمل, نه بخاطر گیم پلی بلکه بخاطر داستانش و نحوه روایتش.
باور کنید الان هم که دارم این پست رو میدم دارم به بازی فکر میکنم .فقط میتونم بگم شاهکار بود!!!!!
البته ممکنه برای من اینجوری بود چون من به داستان بازی بیشتر از هر چیز دیگه اهمیت میدم.
خوب نکات + غیر از داستان چی بود؟؟؟
ممنون میشم همه رو بگی !!
و اینکه چقدر زود تموم شد یعنی چند ساعته؟
بعد حالت ازادی یا امکاناتی نداره تو بازی ؟؟؟ که مثلا بعد از تموم شدن داستان حوصلمون سر نره؟
خیلی ممنون
اقا مارو گذاشتی تو کف رفتی ؟
حاجی کجایی بیا !!!
از همه لحاظ عالی بودنقل قول:
-گرافیک رو که میتونی از تریلرها و عکسها ببینی. توی یکی از چپترهای پایانی وارد یک شهر متروکه میشی که اونجاست که واقعا به طراحی بازی احسنت میگی ولی باز هم میگم برخلاف نسخه قبل طراحی آسمون توی این نسخه فاجعه هست
در ضمن یک نقطه قوت نسخه قبل بازی داشت که وقتی به یک نفر تیر میزدی از همون قسمت تیر خورده شروع به خون ریزی میکرد و جای تیرها به زیبایی روی بدن طرف میموند ولی این نسخه جای تیر هم روی بدن نمیمونه که یک نقطه منفی هست به نظر من
گیم پلی هم عالی و روان+اوج هیجان
موزیک هم خیلی خوبه و با محیط و تم کلی بازی همخوانی داره
مخصوصا موقعی که وارد مکزیک میشی آهنگ مکزیکی غوغا میکنه
-بازی دقیقا 4 ساعت و 33 دقیقه و 8 ثانیه طول کشید که از این 4 ساعت و نیم من 3 و نیمش رو یکسره بازی کردم
-نه وقتی تموم شد دیگه تمومه ولی میتونی چپترهای بازی رو به دلخواه انتخاب و بازی کنی
من کلیه قسمتهای بازی رو با RAY بازی کردم. حالا قصد دارم از اول یکبار دیگه با THOMAS بازی رو تموم کنم
ببخشید یعنی با چند کاراکتر میتونیم بازی رو انجام بدیم درسته ؟
و بعد اینکه داستان بازی خطی و همش دنباله دار هست و اینکه مثلا ماموریت ماموریت هست عین جی تی ای یا نه مثل کال اف دیوتی مراحل اونجوری هست ؟
............
طراحی اسمون فاجعست ؟یعنی چی یعنی مزخرف طراحی کردن؟
راستی این بازی مولتی پلیر هم باید داشته باشه درسته ؟؟؟
تکراری شددددددددددددددددددددددد
بجز یکی دو مر حله در اول هر مرحله از شما میپرسه که با کدوم شخصیت میخواید بازی کنیدنقل قول:
توی این بازی دو شخصیت قابل بازی وجود داره RAY ,THOMAS که هردو برادر هستند
RAY هفت تیر کش ماهری هست که دست به TNT حرف نداره,غرغرو,قلدر, بیطاقت
THOMAS یه ذره عاقل تره, نشونه گیریش حرف نداره ولی با هفت تیر خیلی کند هست معمولا توی مراحل به نقاط بالا میره برای تیررس بهتر . یه طناب هم همراهش هست که برای بالا رفتن از بعضی جاها استفاده میکنه
داستان بازی کاملا خطی هست و یک پایان داره و ماموریتها هم به ترتیب میاند
فقط 2-3 قسمت از بازی یه وقت استراحتی به ما میده و میگه برید بچرخید و خرید کنید(نه سبزی و میوه بلکه تفنگ و فشنگ) و میتونیم هم چند ماموریت محدود کناری رو تموم کنیم تا پول بدست بیاریم برای خرید اسلحه های بهتر
بازی دارای قسمت مالتی پلیر هم هست که شامل LAN ,ONLINE میشه
در مورد طراحی آسمون اونطور که فکر میکنی بد نیست ولی وقتی من با نسخه قبلی مقایسه میکنم میبینم نسبت به قبل پسرفت کرده
میشه بگی از چه لحاظی بد هست طراحی اسمون و اینکه هنوز پچی چیزی برای انلاین بازی کردن نیوومده اخه نسخه کرک شده رو
داریم ما دیگه !!
چون می خواستم ببینم این سه تا بازی مشکل کرک دارن یا نه.نقل قول:
داش شما واسه هر بازی که می خواید بخرید اینقدر سوال می پرسید؟؟؟؟!!!!نقل قول:
==============
برو سریع بگیر که از دستت نره فقط همین
كاملا حق با دوستان هست بازي يك ويديو گيم نيست يه شاهكار تمام هست. واقعا وقتي توي مكزيك هستيم آهنگ اسپانيولي متن موهاي بدنم رو سيخ ميكنه. واقعا بازي اعتياد آوري هست بخصوص اگه بخواهيد اچيومنت ها رو بدست بياريد بايد چند بار بازي كنيد اين بازي عين فوتبال گيم هست كه همه اش آدم مي خواد بازي كنه. و ازش سير نميشه. شديدا نمره 8 بي انصافانه هست مشكل سايت هايي كه نمره مي دن اينه كه مي زنن منوش رو نگاه مي كنن نمره ميدن. من اصلا برام نمرات گيم اسپات و ساير سايت ها ملاك نيست
اينو فراموش نكن كه نمره ی 8 اونم از گيم اسپات يعنی شاهكار !! :31:نقل قول:
اصلا به اين نمره ها اهميت نديد بازی بسيار زيبايی هست ... همه تهيه كنيد و لذت ببريد :40:
رفتم گرفتم Call of Juarez: Bound in Blood را!!!
می نصبیم ببینیم چی جوریاست !!!
دوستان سلام
می خواستم یه مقدار راجع داستان های نسخه ی 1 و 2 و ربطشون به هم یا ربط کاراکتر ها به هم یه کم توضیح بدید برام
پست های اول رو خوندم اگه میشه یه کم شفاف تر توضیح بدید
ممنون
منم امروز بازی رو تموم کردم فقط می تونم بگم واقعا عالی بود واقعا یوبی سافت گل کاشته
اینم یه عکس از دوئل آخر بازی که خود گرفتم
----------کد:http://myup.ir/images/4do3mycisj9uar78zcq4.jpg
راستی آخر بازی را رای می زنه ویلامو می کشه؟؟ اون تیکشو نفهمیدم (2 تا برادر چرا با هم درگیر می شن؟)
یه طوری میگید ،" نمودنم این بازی رو بخرم یا نه" که آدم فک میکنه که میخواین 60 دلار بدین اورجینال بگیرید. بابا 1000 تومن که دیگه این حرفارو نداره ! :27:
سلام دوست عزيزنقل قول:
راستی آخر بازی را رای می زنه ویلامو می کشه؟؟ اون تیکشو نفهمیدم (2 تا برادر چرا با هم درگیر می شن؟)
انتظار ميره متن هايی رو كه داستان بازی يا قسمتی از ادامه ی داستان يك بازی رو لو ميرهبا فونت سفيد بنويسيد
من احساس میکنم که مدیران سایت های گیم با این بازی مشکل دارن.نقل قول:
من یادمه که به نسخه یقیل این بازی هم نمره کمی داده بودن در صورتی که اصلا حقش نمره ی پایین نبود.
...
خب همونطور که حدس میزدم بچه ها با داستانش خیلی حال کردن.در نسخه ی قبل هم داستانش غوغا بود و همچنین گرافیکش.:11:
خداییش نسخه قبلیش که عالی بود. حالا این یکی رو بگیریم ببینیم چطوریه.
مطمئن باش که از نسخه ی قبلی خیلی بهتر:27:نقل قول:
سلام .
تو چپتر 3 وقتی سوار کالسکه میشیم و از شهر فرار میکنیم من اینجا یه مشکل دارم .:31:
1 . وقتی اون برادری که شلاق داره رو برمیدارم میره داخل کالسکه و وسطا ی راه همین طور از هوا یه دفعه میمیره !!!
2 . وقتی اون برادر 2 هفتیری و نارنجک پرت کنه رو برمبدارم با نارنجک دخل افرادی که میخوان مانع از خروج ما از شهر بشن رو میارم در این صورت دیگه کسی ما رو تعقیب نمیکنه !!! و با کالسکه به یه جایی میرسیم و همون جا بازی متوقف میشه !!! راستی این دفعه دیگه برادره داخل کالسکه نمیره !!:27:
دوستان شما اینجا رو چه طوری رد کردید ؟ ( مرحله ی فرار با کالسکه چپتر 3 )
مرسی:10:
من این بازی رو امروز گرفتم و تا اینجا که بازی کردم خیلی خوب بوده .
فقط یه جا همون اول ها گیر کردم . اونجا که باید با یک توپ قایق های دشمن رو که از اون طرف دارن میان بزنیم . وقتی قایق ها توی آب هستن هرچی شلیک میکنم بهشون نمیخوره و بعد هم که پیاده میشن بعد از چند ثانیه میزنه failed .
چه زمان باید به قایق ها شلیک کرد ؟
بازی چندتا مشکل داره .نقل قول:
برای من هم همین مشکل پیش اومده بود و مشکل دیگه در دویل که بعضی وقتها دستش با موس اصلا حرکت نمیکنه.
باید یکی از سیوهای مرحله قبل رو دوباره بری تا مرحله جدید یکبار دیگه سیو بشه.
من سیو مرحله 14 بازی رو میخواهم. دوستان اگر کسی داره بذاره ممنون میشم.
برای اینک شلیکت به قایقها اصابت کنه باید یک مقدار هدف رو بالاتر از قایقها نشانه بگیری.نقل قول:
مرسی ردش کردم .نقل قول:
من الان تا چپتر پنجم رفتم خیلی داره جال میشه . چه گرافیکه باحالی داره .
راستی کسی میدونه چند تا چپتر هست ؟
من سیو مرحله 14 بازی رو میخواهم. دوستان اگر کسی داره بذاره ممنون میشم.
مرحله چندم؟ چپتر رو نميدونم اسم مرحله رو بگو شماره مرحلهنقل قول:
آره دوئل وحشتناك سخته. در مورد سيو هم مشكلي نيست شما هر جا دلت بخواد مي توني سيو كني عين فاركراي حتي كوئيك سيو و لود هم داره شما اصلا وقتي يه مرحله رو تموم مي كني مرحله بعديش آنلاك ميشهنقل قول:
5 تا چپتر هست كلا 15 مرحلهنقل قول:
نقل قول:شرمنده ADSL ندارم اگه داشتم برات آپلود مي كردم ميدادمنقل قول:
سلام دوستان
دوستان نسخه جدید با نسخه قبلی چه فرقی کرده
بهتر شود یا بدتر ؟
نظرتون رو بگیید
من هنوز بازی رو نخریدم ارزش داره بخرمش؟
باتشکر
دوست من 11 صفحه تعریف و تمجید اونم از کسایی که توی یه بازی مو رو از ماست میکشن ارزش گذشتن از 1000 تومن رو دارهنقل قول:
بخر که کلاه سرت رفته عزیزم
منم فردا مخصوص این بازی میرم تهرون:11:
کسی نیست بزرگواری بکنه سیو مرحله 14 رو برای من بذاره .
krauser اگر لطف کنی بذاری ممنومت میشم .
همی بوی امید از این تاپیک بر می آید:46:
بر خلاف چیزی که در مورد بازیهای جدید توی تاپیکهای مختلف بحث میشه:13:
nدوستان اون جایی رو که برای اولین بار سوار کالسکه میشی 3 نفری تو وسطاش اون نفر سومی پیاده میشه و دو نفری به بازی اماده میدیم اونجا باید چطور اسب سوار ها رو بزنی؟؟؟چون زود میمیره
دوستان اگه میشه در مورد سوالی که بالا پرسیدم منو راهنمایی کنیدنقل قول:
من نسخه ی دوم بازی رو سفارش دادم ولی چون نسخه ی 1 رو بازی نکردم می خوام داستان بازی هارو اگه به هم پیوستگی و ربطی داره متوجه بشم
:10:
من هيچ وقت نسخه قبلي بازي رو بازي نكردم خودم جريانش رو هم كامل نميدونم. ولي از اينها گذشته بگم كه سرت كلاه نره بازي رو حتما تهيه كن و اگه اينقدر داستان برات اهميت داره جفتشون رو بگير البته من قبلي رو نديدم كه به اين خوبي هست يا نه ولي مي خوام برم بخرمش قبلي رونقل قول:
باز هم ميگم لطفا شماره مرحله رو بگيد دوستاني كه يه جا گير كردن براي اينكه بتونم راهنمايي كنم شماره مرحله رو بگن توي بازي توي خيلي جاها مشخصات مشابهي داره توي چند جا سوار كالسكه و اسب ميشيم دوستان محبت كنن شماره مرحله اي كه گير كردن رو بگن. حالا اينجا كه شما مي گيد مال كدوم مرحله هست بفرماييد تا برم ببينم بيام بگم كه بايد چي كار كنيد. موفق باشيدنقل قول:
وقتي زيپ ميشه حدود 600 7000 كيلو بايت ميشه ولي اين IN خيلي سرعت گندي داره اصلا نميشه آپلود يا دانلود كرد. اين ADSL لعنتي ما هم دير كردنقل قول:
سلام
من هر دو نسخه رو تموم کنم
یه توصیه به دوستانی که نسخه 1 و 2 رو تموم نکردند بکنم:
اول نسخه 2 رو تموم کنید بعد نسخه1 چرا که جریانات نسخه 2 -20سال قبل از نسخه اولی اتفاق میافته
بخاطر همین مثلا من قبل از اینکه نسخه 2 رو تموم کنم از سرنوشت کاراکترهای اصلی توی پایان بازی مطلع بودم چون میدونستم کدومها توی نسخه اولیه (که جریاناتش بعد از نسخه 2 هست) زنده هستند.
من هم 9 بار اونجا رو رد کردم همش یه جا بود که اونجا میمرد !!! :31:نقل قول:
آخر هم با ترینر ردش کردم !!!:27:
تو duel ها هم بازم همه رو با ترینر رد میکنم ! اگه ین کار رو نکنم بابام درمیاد تا ردش کنم !:13:
مخلصم:10:
پ.ن : منظور از با ترینر رد میکنم اینه که جونم رو بی نهایت میکنم !:21: