خوب سري سوم سوال ها
1- ايا تابه حال به خاطر بازي تنبيه شده ايد؟نه به طور کامل.ولی خیلی ها به من سرکوفت می زنن
2-كيبورد يا دسته ي كامپيوتر؟بدون شک دسته ولی نه هر دسته ای.دسته ی کنسول ها
3-اولين بازي كه به پايان رسانديد؟gta vice city
4-خشن ترين شخصيت بازي شما؟dead space
5-ايا در بازي از كد تقلب استفاده ميكنيد؟وقتی پیسی گیمر بودم آره.از وقتی که کنسول گیمر شدم اصلا.تمام لذتش به همینه که خودم بازی رو تموم کنم.البته روی کنسول های نسل قبل می شد که من استفاده نمی کردم.روی نسل جدید ها هم اصلا نمی شه
6-اگه بخوايد يه كنسول بسازيد چه شكلي ميسازيد واسمشو چه ميزاريد؟واقعا توصیفش سخته.چون بارها به طور مفصل این کارو در ذهنم انجام دادم.فقط بگم براش یه مانیتور کوچیک می سازم.سعی می کنم زیبا و شیک باشه.در ضمن گرافیکشم از pc به نحو چشم گیری بیشتر باشه
7-ايا پايان سه گانه ي خداي جنگ شما را ناراحت ساخت؟آره.واقعا مگه چندتا بازی خوب مثل god of war پیدا میشه؟؟؟امیدوارم به هر نحوی که شده ادامه پیدا کنه
8-كال اف ديوتي يا مدال افتخار؟بدون شک call of duty
9- مرگ كدام شخصيت بازي شما را ناراحت ساخته؟همسر دام که در gears of war2 کشته شد.خیلی ناراحت کننده بود
10-ايا تا كنون داستان يك بازي براي شما لو رفته؟خیر
11-طولاني ترين بازي شما چه بوده؟سری بازی های gta و بعضی از بازی های فکری مثل سایبریا
12-سم فيشر يا لارا كرافت؟خیلی انتخاب سختیه.مطمئنا اکثرا می گن سم فیشر ولی در کل چون خیلی فرصت نشده که بازی SPLINTER CELL رو انجام بدم و TOMB RIDER رو بیشتر بازی کردم لارا کرافت رو انتخاب می کنم
13-بيشترانلاين بازي ميكنيد يا افلاين؟آفلاین
14-خودتون را گيمر ميدونيد يا معتاد؟معتاد
15-فايده ي بازي كردن براي چيست؟اینکه همدم لحظات تنهایی منه و بهترین لحظات زندگیمو باهاش تجربه می کنم
16-ايا گيم اور شدن در بازي ها شما را ناراحت ميسازد؟بعضی بازیا آره.بعضی بازیا نه.بستگی داره چه قدر برای اون مرحله از بازی زحمت کشیده باشم
17-ايا وقتي تنها هستيد از بازي خوشتون مياد يا وقتي كسي پيشتون هست؟هر چند بیشتر در تنهایی بازی می کنم و بازی چند نفره لذت زیادی داره
18-از چند سالگي بازي كردنو شروع كردين؟5-6 سالگی
19-ايا خانواده ي شما از گيمر بودنتان راضي هستند؟ اصلا
20-ايا خود را گيمر ميدانيد؟بله.اگه لایق این عنوان باشم
ممنون امیر جان