نقل قول:
سلام.
من از این سایت نگرفتم.من تمام برنامه هامو از سایتهای خارجی میگیرم.
یا سایتش رو پیدا میکنم لینکش رو میدم یا براتون آپلود میکنم لینکش رو میزارم.:11:
Printable View
نقل قول:
سلام.
من از این سایت نگرفتم.من تمام برنامه هامو از سایتهای خارجی میگیرم.
یا سایتش رو پیدا میکنم لینکش رو میدم یا براتون آپلود میکنم لینکش رو میزارم.:11:
من یه گوشی HTC Touch Pro 2 خریدم (با گارانتی یاس) ابتدا صفحه کلید سخت افزاری و نرم افزاری (که روی صفحه به نمایش می اومد) عربی بود بعد به کمک فارسی ساز ها تونستم یه صفحه کلید نرم افزاری فارسی روش نصب کنم ولی همچنان صفحه کلید سخت افزاریش عربیه. به نظرتون باید چه کار کنم؟
یه جایی تنظیم خاصی داره؟ یا باید از فارسی سازی دیگه استفاده کنم (چه فارسی سازی)؟
درضمن برای حافظه جانبی چقدر رو پیشنهاد می کنید؟
سلام
انشا ا... مبارک تان باشد و به پای هم پیر شوید! :46:نقل قول:
... خریدم ...
یاس خودش یک mobidiv میریزد؟نقل قول:
من یه گوشی HTC Touch Pro 2 خریدم (با گارانتی یاس) ابتدا صفحه کلید سخت افزاری و نرم افزاری (که روی صفحه به نمایش می اومد) عربی بود بعد به کمک فارسی ساز ها تونستم یه صفحه کلید نرم افزاری فارسی روش نصب کنم
منم این مشکل را دارم!!! راهی پیدا نکردم، بیحیالش شدم! کسی راهی میداند من هم خوشحال میشوم بدانم! :20:نقل قول:
همچنان صفحه کلید سخت افزاریش عربیه
(((
اصلاً از این مایکروسافت بعید است که زبانهای RightToLeft را خودش ساپورت نمیکند ؟؟؟!!!
انگار در Win6.5 هم کاری نکرده!!!
)))
من که خریدم طرف گفت 8 خوبه و 16 ساپورت میکنه.نقل قول:
درضمن برای حافظه جانبی چقدر رو پیشنهاد می کنید؟
من 16 گیگ خریدم و چند گیگی هم روش چیز ریختم و در این مدت تا حالا که مشکلی نداشتم!
=====
راستی حالا که تاپیک فعال شد، کسی خبری از رام رسمی Win6.5 برای خاورمیانه ندارد؟؟؟
(((
انگار نسخه رسمی Win6.5 برای Pro2 برای کل دنیا آمده در سایت HTC هم موجود است ولی برای خاورمیانه ... !
)))
سلام. گوشی من در حالت نرم افزاری فارسی داره ولی مشکل من کیبورد سخت افزاری گوشی که اصلا نمی دونم چطور فارسیش کنم. کسی میتونه کمکی بکنه؟ ممنون
تو تاپیک نرم افزارهای کاربردی پاکت پی سی یه چیز دیدم شاید به درد تون بخوره (هرچند گارانتیم یاسه ولی متاسفانه به دلیل شهرستانی بودن به شرکت یاس دسترسی ندارم اگه کسی گرفت و دید جواب میده خواهشاً لینک شو اینجا بگذاره):41::41:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4118992&postcount=433
شرکت یاس ویندوز 6.5 را بصورت رایگان نصب میکنه؟
چه جوری میشه از contact هام هم روی سیمکارت و هم روی کامپیوترم بکاپ بگیرم؟
سلام
شرکت HTC قول آپگراید رایگان Pro2 به WM6.5 را داده و الآن هم رام روپایی Pro2 را در سایتش قرار داده که با گرفتن سریال گوشی اجازه دانلود میدهد.نقل قول:
شرکت یاس ویندوز 6.5 را بصورت رایگان نصب میکنه؟
ولی رام برای خاورمیانه هنوز عرضه نشده و سریالهای این گوشی ها را قبول نمیکند.
(((
البته میتوان از جای دیگر دانلود کرد و با آنلاک کردن گوشی رام را نصب کرد ولی انگار از گارانتی خارج میشود و بهتر است کسانی که با گارانتی گوشی را خریده اند انجامش ندهند تا انشا ا... گوش شیطان کر این نسخه رسمی خاورمیانه هم بیاید.
)))
اگر اشتباه نکنم این لینک دانلود نسخه اروپایی است:
زمان خرید هم از نمایندگی یاس پرسیدم و قولش را دادند که رایگان به WM6.5 آپگراید میکنند.کد:http://www.htc.com/au/SupportViewNews.aspx?dl_id=790&news_id=393
همان برنامه Active Sync در XP یا Mobile Device Center در کنترلر پنل Vista و Win7 را اجرا کنید و فرمان Sync را بدهید.نقل قول:
چه جوری میشه از contact هام هم روی سیمکارت و هم روی کامپیوترم بکاپ بگیرم؟
(گمانم تا حالا اجرایش کرده باشید)
دقت کنید که ...
1) در زمان اتصال کابل گوشی دو گزینه ActiveSync و DiskSync را می اورد باید گزینه ActiveSynck را انتخاب کنید.
2) در برنامه Mobile Device Center گزینه ای به نام change content sync settings در زیر شاخه mobile device settings وجود دارد که فهرست مواردی را که رایانه انتقال میدهد وجود دارد و باید تیک Contact را زده باشید.
سایر گزینه های این فهرست calendar و email و tasks و notes و favorites و files و onenote هستند.
در نهایت پس از پایان عملیات Sync تفکر تماس و تلفن ها و ادرس و... که همان Contact باشد با بانک اطلاعاتی نرم افزار Outlook سینک میشود.
سپس میتوانید Outlook ای که با Office نصب کرده اید یا در خود ویندوز وجود دارد را اجرا کنید و به بخش Contact آن بروید.
در این بخش اگر همه چیز خوب پیش رفته باشد باید تمام نام ها و تلفن ها و... را ببینید.
حالا میتوانید در این برنامه bacup یا Export بگیرید.
File->Import and Export->Export to a file->Next
میتوانید فرمت های Access و Excel و Text و PST را برای خروجی انتخاب کنید و مراحل ویزارد را با Next پیگیری کنید و گزینه Contact را برای export مشخص کنید و...
در نهایت به مقصودتان خواهید رسید.
==============
ضمناً در مورد رادیو FM هم هفته ای پیش با یاس تماس گرفتم.
طرف هیچی نمیدانست! ریلکس ریلکس!
یک دویست باری گفت "شما گوشی HD2 خریدید" با هزار بدبختی متوجه اش کردم رادیو FM معمولی را میگم.
آخرش هم گفت آخه مگه میشه شرکت چیزی روی گوشی بگذارد که کار نکند!
ولی طبق مستندات سایتهای خارجی همه جا نوشته رادیو دارد ولی قفل است!!
من حتی یک برنامه Exe رادیو هم در دایرکتوری خود Windows گوشی پیدا کردم اجرا میشود ولی کاری نمیکند.
البته هنوز با کابل هدفون گوشی امتحان نکردم!
==============
ضمناً چند آپگراید هم در ادرس زیر خواهید یافت که خودم نصب کردم و مشکلی ایجاد نشد.
البته تفاوت خاصی هم ایجاد نشد!!!!
ولی باز هم نصب و عدم نصبش با خودتان:
موفق باشید.کد:http://www.htc.com/au/supportdownloadlist.aspx?p_id=250&act=sd&cat=all
از توضیح واقعا کاملت متشکرم.نقل قول:
فقط یک سوال دیگه:
چه جوری کانتکت های گوشیمو تو سیمکارت کپی کنم؟
سلام
اول لازم است بدانید که سیم کارت محدودیت هایی دارد.نقل قول:
چه جوری کانتکت های گوشیمو تو سیمکارت کپی کنم؟
مثلاً نام تلفن در سیم کارت باید کوتاه باشد و اگر غیر انگلیسی تایپ کنید و گوشی از فرمتهای یونیکدی هم پشتیبانی کند (که بهتر است و Pro2 پشتیبانی میکند) باز این نام خیلی کوتاه تر هم خواهد شد.
و هر محل سیم کارت فقط یک تلفن میتواند نگاه دارد آن هم بدون هیچ خط تیره و کاراکتر اضافه.
((
شما در دفتر تلفن خود موبایل میتوانید هر کجا لازم دانستید خط تیره و پرانتز و... بگذارید، مشکلی وجود ندارد هم صحیح تماس میگیرد و هم فرد تماس گیرنده را تشخیص میدهد
مثلاً میتوانید بعد کد شهر یا سه رقم موبایل یک خط تیره بگذارید که خیلی تلفن را خواناتر میکند.
))
با شرایط و محدودیت های فوق برای کپی یک شما به سیم کارت مراحل زیر را پیگیری کنید:
دو نکته مرتبط دیگز:کد:صفحه اصلی->Phone->Contacts
->Click and Select Personal
تلفن را انتخاب کنید و مشابه رایانه یک کلیک کنید
->Menu->Save Contact To SIM
->Select Phone
تلفن را انتخاب کنید
->Done
برنامه ای هم به نام SIM Manager در All Programs پیدا خواهید کرد که مختص ویرایش تلفن های سیم کارت است.
در همان Phone->Contacts که در بالا اشاره شد منو View ای وجود دارد که میتوانید بین نمایش تلفن های سه گزینه "همه/گوشی/سیمکارت" را انتخاب کنید و مثلاً فقط تلفن ها یک جا را ببینید و ویرایش کنید.
=====
در مورد سوال پست قبلی تان این را هم اضافه کنم که برخی موارد خیلی خاص دفتر تلفن داخلی Pro2 را برنامه Outlook ندارد و نتیجتاً این اطلاعات در سینک با رایانه کپی نخواهد شد!
مثلاً در دفتر تلفن Pro2 میتوانید تلفنی بعنوان Company برای فرد وارد کنید که همچین موردی به Outlook منقل نمیشود.
یعنی من نتوانستم منتقل کنم.
ولی Home و Home2 و Work و Work2 و Mobile و EMail توضیحات و... مشکلی ندارد.
اگر تلفنی را تحت عنوان خاصی ذخیره کردید چک کنید و مطمئن شوید در سینک به Outlook منتقل شود.
بازم سلام!
آقا شرمنده!
من یه سوتی خیلی بزرگ دادم:
من از اون روشی که شما گفتید از کانتکت هام تو کامپیوترم بک آپ گرفتم ولی بعد از اینکه خواستم لیست کانتکت هامو تو گوشیم چک کنم دیدم که هرچی آدرس ایمیل تو آیت لوکم بوده به گوشیم منتقل شده!
از سر ناچاری شروع کردم به پاک کردن یک یک اون آدرسها که ناگهان اشتباهی زدم همه ی کانتکت هامو پاک کردم!
حالا نمی دونم باید چه جوری به حالت اول برگردونم؟
این کانتکت ها کجا ذخیره میشن؟
سلام
یعنی همش از گوشی پاک شد!!!!!!!!!!!!نقل قول:
از سر ناچاری شروع کردم به پاک کردن یک یک اون آدرسها که ناگهان اشتباهی زدم همه ی کانتکت هامو پاک کردم!
حالا بالاخره Backup اش را روی رایانه گرفتید یا نه؟؟
یعنی الآن در Outlook رایانه تان Contact موجود است؟؟
=====
اگر هم در گوشی Contact پاک شده باشد و هم در رایانه Contact موجود نباشد و پشتیبان نداشته باشید ... من راهی نمیدانم. شرمنده! یعنی اگر از هر دو جا پاک شده باشد ... :11::37:
(یک چیز تو مایه های من را در غم خودتان شریک بدانید!!!!! )
البته شاید کسی راه دیگری بلد باشد که شخصاً بعید میدانم.
=====
(((
خودم گوشی قبلی ام مشکل پیدا کرد و تمام تلفن ها پرید ...
از این گوشی های خیلی قدیمی و درپیت بود.
یک backup الکی در رایانه داشتم که چون گوشی قدیمی و ساده بود هرکاری کردم با اینکه تلفن ها برگشت همه نام ها علامت سوال شد!!
خلاصه هنوز یک 20 تا 30 تایی تلفن دارم که نمیدانم صاحبش کیست! جالب هم نیست زنگ بزنم و بپرسم! هیچی پا در هوا مانده!
امیدوارم حداقل شما Backup خوبی گرفته باشید.
)))
تو out look ازش بکاپ دارم ولی نمی دونم په جوری باید به گوشیم انتقال بدم؟
اگه این انتقال جوری باشه که ایمیل های outlook را منتقل نکنه بهتره.
در ضمن وقتی که گوشی را به پی سی وصل می کنم به طور خودکار کانتکت ها و ایمیل هایی که در گوشیم نیست را به delete item می بره!
سلام
خوشبختانه تا حالا نیاز نشده در این گوشی Restore کنم!
ولی برای امتحات فردی و تلفنی را به Outtlook اضافه کردم.
سپس به فرم زیر رفتم:
Windows7->Control Panel->Sync Center
روی گوشی راست کلیک و فرمان Sync Touch Pro 2 را دادم.
باز برای اطمینان یکبار هم در فرم Windows Mobile Device Center دکمه Sync کوچک پایین صفحه را زدم.
در نهایت تلفن جدید موجود در Outtlook وارد گوشی شده بود.
=====
پیشنهاد میکنم همه تلفن ها را در Outlook بازیابی کنید و فرامینی مشابه فوق را پیگیری کنید.
=====
یک راه قدیمی مشتترک بین نسخه های ویندوز هم وجود دارد.
شما میتوانید اطلاعات هرفردی را در یک فایل vcf.* قرار دهید.
ودستی فایل را به گوشی منتقل کنید.
با کلیک این فایل باید مشخصات فرد به گوشی اضافه شود.
ولی چون تک نفری کار میکند راه ساده ای نیست.
پیشنهاد میکنم با همان Sync کنار بیایید.
موفق باشید.
سلام دوستان. من تصمیم گرفتم بالاخره از Kjam دل بکنم و Pro2 بگیرم. فقط یه چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگر دوستان لطف کنند و جواب بدند.
1- میزان مقاومت اینها در برابر ضربه چهطوره؟ Kjam چندباری به شدت از دستم افتاد و چیزیش نشد ولی Pro2 همش روش شیشست. یک کمی خطرناک به نظر میرسه. آدم احساس میکنه یه بار از دستش بیافته کارش تمومه. واقعا مقاومتش چه جوریه؟
2- کیبرد سخت افزاری فارسی هم داره؟ چون من تو نت هیچ عکسی ازش ندیدم. و اگر هست تو بازار پیدا میشه؟ اسم خاصی داره؟ تفاوت قیمت داره؟ عربی هست یا فارسی؟ اگر عربی هست فرسی میشه ؟ قابل استفاده هست یا دردسرش آدم رو پشیمون میکنه؟
3- بین pro2 و hd تو انتخابم 90٪ pro2 و 10٪ hd v رو دارم٬ باز اگر توصیهای هست که hd رو انتخاب کنم بفرمایید.
4- و آخر هم اینکه موقع خرید به چه چیزایی دقت کنم؟ گارانتی یا بدون گارانتی و چه گارانتی بگیرم؟ و اگر چیزی لازم هست که خیلی تخصصی و پردردسره از نظر نرمافزاری از فروشنده بخوام برام نصب کنه ؟ (من برنامه زیاد نصب کردم ولی رام و جیپیاس و اینها تاحالا نصب نکردم)
یه کم سوالاتم زیاد شد٬ ولی ایشالا گوشی رو که گرفتم تلافی میکنم اگر کسی سوالی داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1) صفحه نمایشگر مشکلی ندارد.
به قول شما هچین هم شیشه خشکی نیست که بخواهید بشکند و ترک بردارد و...
ولی از صفحه نمایش که بگذریم گوشی خیلی کم سنگین است و طبیعتاً طبق قوانین فیزیک نیروی وارد به جسم در لحظه برخورد برابر "اندازه حرکت" جسم خواهد بود که "اندازه حرکت" هم حاصل ضرب سرعت و جرم است.
خلاصه هر چه ارتفاع بیشتر شود و هر چه جرم بیشتر شود، احتمال صدمه دیدن بیشتر میشود.
پایان درس فیزیک ! :31:
( کیف داخل پک خودش، خیلی با کیفیت است و یک بند هزار تومانی هم (!!!) بخرید انشا ا... از دستتان رها نمیشود! :31: )
2) کیبورد سخت افزاری عربی اش موجود است، یعنی چهار حرف فارسی را ندارد و ی هم دو نقطه زیرش دارد!
ولی کیبورد نرم افزاری کامل فارسی دارد.
(
جالب انکه دو سه روز پیش متوجه شدم این گوشی برای فارسی شدن و کیبورد رایانه ای فارسی و... احتیاج به نصب هیچ برنامه ای ندارد.
یعنی گوشی های کیبورد سخت افزاری عربی ذاتاً برنامه MobiDiv را دارند که با hardreset هم پاک نمیشود و با چند کلیک میتوان پشتیبانی فارسی و کیبورد نرم افزاری ان را اضافه کرد. بدون هیچ نصب و پول و...
)
در مورد اینکه چطور میشود کیبورد عربی اش را فارسی کرد اطلاعی ندارم.
3) چه جالب!
من هم دقیقاً همین تردید بین HD و Pro2 را داشتم.
این دو گوشی خیلی شبیه هستند و هر دو هم از قلم پشتیبانی میکنند.
ولی Pro2 کیبورد سخت افزاری دارد و در مقابل HD دوربین بهتری دارد.
البته Pro2 یک مزیت کوچک دیگر هم دارد و ان جدیدتر بودن و آپگراید رایگان به WM6.5 است.
کسی نمیتواند به شما بگوید که کیبورد برای شما بهتر است یا دوربین!!! به خودتان بستگی دارد.
4) دو گارانتی اصلی HTC در ایران شرکت یاس و اگر اشتباه نکنم شرکت تله کام است.
نتیجتاً اگر گارانتی میخرید بهتر است از اینها باشد وگرنه گارانتی متفرقه فرق چندانی با بدون گارانتی ندارد.
این هم که با گارانتی بخرید یا نه بستگی به خودتان دارد نوعی ریسک و شانس است.
( طبق شنیده های من، دوستان تعریف های مختصری از یاس میکردند )
ریسک مبلغ کمتر در مقابل رفع مشکلات احتمالی در آینده و تضمین بیشتر.
چون گوشی نسبتاً گران است ریسک هر دو سمتش هم بیشتر است :31:
=====
مثل تشابه Pro2 و HD مشابه این وضعیت در B7610 و OmniaII هم وجود دارد.
که میتوانید به این دو گزینه هم فکر کنید.
تجربه شخصی ام ...
من زیاد یادداشت میکنم و برای همین Pro2 با کیبورد سخت افزاری را انتخاب کردم و فوراً هم یک برنامه Notepad خودم نوشتم تا راحت کار کنم....
و با همین برنامه چندین فایل txt تایپ کرده ام ...
ولی برخلاف تصور قبلی ام کار کردن با قلم+کیبورد نرم افزاری خیلی برایم ساده تر و سریعتر بود تا استفاده از کیبورد سخت افزاری.
گوشی خیلی خوبی است و خیلی هم راضی هستم (مخصوصاً از وقتی بدون نصب برنامه فارسی اش کردم) ولی کیبورد سخت افزاریش را استفاده نکردم... تا جایی که چند روزی است فکر میکنم عوضش کنم و پولم را به جای کیبورد به دوربین بهتر اختصاص دهم.
ولی از قلمش خیلی استفاده کردم.
بحرحال انتخاب داشتن کیبورد و نداشتن ان چیزی نیست که کسی بتواند به شما پیشنهاد کند.
شما خودتان و بنابر مصرف شخصی خودتان و میزان تایپ و پیامک و... و... بسنجید که کیبورد سخت افزاری نیاز دارید یا خیر؟
در نهایت روی ان دو تا محصول مشابه سامسونگ هم فکر کنید بد نیست، B7610 که خبری ازش نیست! ولی OmniaII وارد شده، به گمانم قلم ندارد ولی میتوانید با هر چیز نوک تیزی مثل یک خودکار عادی هم باش کار کنید و برتری هایی بر HD دارد.
االبته گر کیبورد و قلم نخواهید و کمی توان مالیتان را افزایش دهید که HD2 هم بد نیست.
ولی به نظرم بدون هم کیبورد سخت افزاری و هم قلم نمیتوان سرعت تایپ خوبی داشت.
موفق باشید.
اساتید محترم سلام
لطف می کنید ادرس یکی از نمایندگی های شرکت یاس رو برای من پ.خ کنید؟
اگر شماره تماسی هم دارید درج کنید لطفا
خیلی ممنون:46:
سلام
گمان نمیکنم گذاشتن تلفن یک نمایندگی رسمی و قانونی از شرکتی معتبر، مشکلی داشته باشد.
مخصوصاً که تلفن فروشگاه نباشد که جنبه تبلغ مغازه و فروشگاه خاصی را پیدا کند.
سایت yas-co.ir
تلفن 88700700 (021)
گمانم این باید دفتر مرکزی یا جای مشابهی باشد.
تماس میگیرید نزدیک ترین نماینده و فروشگاه و... شان را معرفی میکنند.
یک دنیا ممنون به خاطر توضیحات مفصل و کاملتان. انشالله جبران کنم عزیز.نقل قول:
حالا این کیبرد سخت افزاری عربی جای خاصی پیدا میشود یا همه جا هست؟ قیمتش متفاوت است؟ به نظرت راهی پیدا خواهد شد که به فارسی تبدیل شود (آن 4تا حرف هم برایش تعریف کنیم).
یک سوال دیگه. من میخوام بیام تهران بخرم. به نظرت از کجا خرم که حداقل ورود ممکن به داخل پاچهام صورت بگیره؟ :31:
اگر اینجا نمیشه گفت تو پ.خ لطف کنی ممنون میشم.:11:
(راستی اگر جدی جدی میخوای گوشیت رو عوض کنی خودم خریدارم اگر قیمتش خوب باشه)
سلام
به نظرم چیز خاصی نیست.نقل قول:
حالا این کیبرد سخت افزاری عربی جای خاصی پیدا میشود یا همه جا هست؟ قیمتش متفاوت است؟
به نظرم تمام گوشی های شرکت یاس باید اینچنین باشند.
چون بحرحال یاس نماینده رسمی HTC است (خودم نامش را در سایت HTC دیده ام) ...
یک نماینده رسمی بالاخره بجز پشتیبانی گارانتی مسئولیتی در قبال پشتیبانی زبان و فرهنگ و... هم دارد.
یعنی اگر قرارباشد گوشی هایی که از نمایندگی HTC در ایران میخریم، فارسی را ساپورت نکندف باید گوشی هایی که مستقیم از کشورهای دیگر قاچاقی و قانونی و... توسط دیگران وارد میشود، فارسی را ساپورت کند؟
البته همه گوشی ها با نصب نرم افزار مناسب کیبور نرم افزاری را پیدا میکنند و شما میتوانید فوج از عظیمی از برنامه های دیگر را هم نصب کنید...
ولی بحرحال به گمانم گوشی های فروشی توسط یاس به عنوان نماینده رسمی، حداقل کیبورد سخت افزاری فارسی نداشته باشد کیبورد عربی را دارد.
من چندان تجربه ای با کار با ویندوز موبایلها ندارم.نقل قول:
به نظرت راهی پیدا خواهد شد که به فارسی تبدیل شود (آن 4تا حرف هم برایش تعریف کنیم).
این سوال در صفحات قبل مطرح شد، ولی یا دوستان پرتجربه تر در این ضمینه یا سوال را ندیده اند یا کسی راه حلی نمیدانست.
در قدم اول میتوان با خود یاس تماس گرفت و پرسید که بامبلغ/بدون مبلغ میتواند برنامه ای نصب کند که مسئله را حل کند یا خیر؟
در قدم بعدی میتوان گوشی را دو دستی محکم گرفت(!:31:!) و به مرکز نیمچه دزد بازار علائدین مراجعه کرد و از مغازهها پرسید.
بالاخره کلی پشت سر این علائدین غیبت میکنیم و بد و بیراه میگیم! :31: ولی باید قبول کرد که هنوز کاملترین مرکز موبایلی است.
و اگر چیزی از شیر مرغ تا جان آدمیزاد پیدا شود حتماً در این ساختمان هم پیدا میشود!
اگر گوشی شناس هستید، از هرجایی میتوانید بخرید.نقل قول:
یک سوال دیگه. من میخوام بیام تهران بخرم. به نظرت از کجا خرم که حداقل ورود ممکن به داخل پاچهام صورت بگیره؟
اگر مثل من تجربه کافی ندارید، پیشنهاد میکنم از نمایندگی معتبر بخرید.
از نظر قیمت گرانتر میفروشند (به قول شما عیبی محسوب میشود) ولی حداقل مطمئن هستید گوشی مشکلی ندارد و بعداً هم اگر مشکل پیدا کند پاسخو هستند.
باز در این مورد من نمیتوانم به شما نظر قطعی بدهم.
(((نقل قول:
راستی اگر جدی جدی میخوای گوشیت رو عوض کنی خودم خریدارم
اون مطلب را بیشتر به این جهت گفتم که متوجه باشیبد که شاید کیبورد سخت افزاری چندان که الآن فکر میکنید مورد استفاده تان نباشد.
طبیعتاً اگر کیبورد سخت افزاری نخواهید گزینه های دیگری مطرح میشود.
)))
همچین به این زودی ها هم قصد فروشش را نداشتم. :31:
گفتم، یک ماه دیگری کار کنم و سر فرصت جستجویی کنم و ببینم گزینه بهتر برای من کدام است.
نمیخواهم عجله تصمیم بگیرم و بله یا خیرش را بگویم.
اجازه دهید یک 12 یا 24 ساعتی فکر کنم جواب بله یا خیرش را اطلاع خواهم داد.
موفق باشید.
درود به همه عزیزان پیسیورلد به خصوص _H2_ عزیز
دوستان با راهنمایی خوب دوستان بالاخره من هم PRO2 دار شدم و به جمع بچههای این کلوپ پیوستم.
اگر کسی تستی چیزی داره یا کاری که از دستم بربیاد در خدتم.
:11:
آقا ما هنوز گوشی رو نگرفته مزاحمتامون شروع شد. میشه بگید چهجوری؟برای من کیبورد سخت افزراری عربی داره ولی فارسیها رو مربع نشون میده کیبرد نرمافزاریشم فارسی نداره.نقل قول:
اون چند تا کلیک رو میفرمایید ؟! :46:
راستی من کابل TV هم گرفتم. یه خروجی جک 3.5mm و ورودی شارژ هم روش هست.
با تلویزیون خونه تست کردم. خیلی خیلی عالی جواب داد.
اگر دوستان کسی سوالی تو اون زمینه داره در خدمتم.
سلام
انشا ا... به پای هم پیر شوید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
از مسیر زیر شروع کنید:
1)
این اولین تنظیم، مهمترین و اصلی ترین مورد است که اگر گزینه اش را ببنید و فعال باشد، تمام است.
( اگر این گزینه موجود نبود، در اخر این پست راهی بیان شده. )
2)کد:Settings->All Settings->System->Multilingual Support->Control
English with Arabic Enabled
->OK
بهتر است فرم را یکبار OK کنید و بعد مجدد بازش کنید و تنظیم بعدی را انجام دهید:
3)کد:Settings->All Settings->System->Multilingual Support->Country
Country: ایران-فارسی
->OK
این تنظیم هم خودکار اعمال میشود، با این وجود در اخر چکی کنید، ضرر ندارد:
بحرحال، در آخر هم یکبار گوشی را ریست کنید.کد:Settings->All Settings->Personal->Input->Input Method
Input Method: Arabic keyboard
Options: Farsi
->OK
( همان خاموش و روشن کردن گوشی کافی است و حتماً نمیخواهد دکمه ریست زیر کاور را بزنید )
دقت کنید که اگر گزینه Regional Settings را باز کنید تنظیم Multilingual Support را باطل میکند و باید مجدد عملیات 2) را انجام دهید و گوشی را ریست کنید.
=====
اگر گزینه اول اصلاً موجود نبود و یا از دسترس خارج بود:
از تلفنها و اطلاعات مورد نیاز Backup بگیرید سپس فایل زیر را پیدا و اجرا کنید ...
حتماً هم backup بگیرید و هم نماد آیکونهای (شکل) اعمال قبلی را حفظ کنید!!! چون بعد از اجرای این برنامه گوشی هارد ریست و کلاً عربی میشود!!!!
یعنی تمام منوها و فرامین عربی میشود.
ولی اصلاً نگران نشوید!
پس از انجام اولین فرمان فوق و یک ریست گوشی مجدد انگلیسی میشود.
(((
فقط مسیر آیکونی فرمان اول را حفظ کنید کافی است.
با اجرای صحیح فرمان اول و ریست، محیط مجدد انگلیسی میشود و بعد هم میتوانید دو تنظیم دیگر را انجام دهید تا ساپورت فارسی هم اضافه شود.
)))
پیامها را تایید کنید تا کارش را ادامه دهد ... ok و yes و...کد:Start->File Explorer->
Windows\Multilingual_Support_LOC_ARB...cab
=====
اعمال را با حوصله و صبر انجام دهید.
موفق باشید.
اون گزینه که وجود نداره هیچ اصلا تو آدرسی که فرمودید این فایل کب هم نیست.نقل قول:
تو شاخه ویندوز mssp2 و بعدش هم mute چیزی به اسم multilanguage نیست اصلا:18:
سلام
خوب گمانم مشکلی خاصی نداشته باشد.
نهایتش ان است که MOBiDIV را دانلود و نصب میکنید.
در همین سایت بچه ها لینک دادند، خودم هم گمانم نسخه ای داشته باشم.
((
آن فایل در واقع برنامه MOBiDIV 3.0 است که انگار به نوعی مخصوص عربی سفارشی شده.
ولی برنامه استاندارد MOBiDIV 3.0 هم بعضاً به راحتی در اینترنت پیدا میشود و دوستان روی محصولات HTC نصب میکنند.
))
ورژن رام تان چند است؟
Settings->All Settings->System->Device Informatio
آیکون Multilingual Support را چی، اصلاً ندارید؟
Settings->All Settings->System->Multilingual Support
نقل قول:ROM Version: 1.19488.0 (51***) WWE
ROM date: 05/16/09
Radio version 3.44.25.27
Protocol verion: 61.25t.25.19u
Multilingual Support در setting>system اصلن نیست.
کدوم ورژن MOBiDIV رو دانلود کنم؟ (MOBiDIV رو که نصب کردم کیبرد نرمافزاری هم فارسی میشه یا باید Rescoو اینها نصب کنم؟)
(راستی ورژن رادیوم مناسبه؟ دیروز چند نفر تماس گرفتند میگفتند صدا خیلی قطع و و صل میشه حالا نمیدونم از خطها بود یا رادویوی من مناسب نیست. اگر از رادیو منه میشه راهنمایی کنید؟)
سلام
به خط و انتن دهی و... بستگی دارد. بعید میدانم از گوشی باشد.نقل قول:
دیروز چند نفر تماس گرفتند میگفتند صدا خیلی قطع و و صل میشه حالا نمیدونم از خطها بود یا رادویوی من مناسب نیست
((
نمیدانم بالاخره با گارانتی گرفتید یا نه، مجدد زنگ نزدم و پیگیری نکردم ولی بالاخره انشاا... رام رسمی 6.5 را نمایندگی بیاورد آپگراید میکنم، گرچه فعلاً هم که مشکل خاصی ندارد، مشکل آنتن و دوربین و... هم که مثل جریان HD2 ندارد.
))
میخواستم با ورژن خودم مقایسه کنم و ببینیم نسخه ای که در ROM گوشی خودم قرار دارد را برایتان اپلود کنم یا نه.نقل قول:
راستی ورژن رادیوم مناسبه؟
فقط دو رقم اخر فرق دارد که نباید اختلاف زیادی باشد.
هم نسخه داخل خود ROM گوشی و هم نسخه عادی MOBiDIV را که در اینترنت وجود دارد برایتان آپلود کردم:
نسخه داخل ROM خودم:
cid-9b2bdd1b12ce8c7d.skydrive.live.com/self.aspx/Software/MD3.0ArbRhodium.cab
نسخه استاندارد:
cid-9b2bdd1b12ce8c7d.skydrive.live.com/self.aspx/Software/MD3.0.cab
( دقت کنید که این فایلها را نباید extract کنید، این فایلها را عیناً در گوشی کپی و بعد اجرا کنید )
=====
اگر شما یا سایر دوستان خواستید گوشی را هارد ریست کنید تا به تنظیمات کارخانه بازگردد روش کار در Pro2 چنین است.
- اول گوشی را کامل خاموش میکنید.
- بعد دکمه Talk و End و Power را با هم فشارداده و نگه دارید.
( Talk و End همان دو دکمه پایین دست راست و چپ هستند و Power هم که بالا است و گوشی را روشن و خاموش میکند )
- بعد باید پیغامی ظاهر شود که همین مطلب را اعلام کند و از شما تعییدیه میخواهد.
( اگر پیام ظاهر نشد و گوشی عادی روشن شد، سه دکمه فوق را صحیح و با هم فشار نداده بودید )
- حالا میتوانید سه دکمه قبلی را ول کنید و برای تایید هارد ریست دکمه Volume Up را بزنید.
( دکمه Volume Up همان سمت چپ است و صدا را زیاد میکند )
- اگر هم نخواستید هارد ریست شود و پشیمان شدید یک دکمه دیگر را بزنید تا عملیات لغو شود.
=====
pdf دفترچه فارسی گوشی هم دارم، اگر کسی ندارد(که بعید است!) میتوان اپلود کنم.
موفق باشید.
بابا انقدر هم تعطیل نیستیم، یه سه سالی پیپیسی داشتیم :46:نقل قول:
اتفاقن جاتون خالی دیشب یه هاردریست مشتی کردیم :20:نقل قول:
ممنون بابت فایلها ، تست میکنم جوابش رو همینجا میگم
بعدا نوشت: آقا اولیش (برای خودتون) رو که نصب کردم گفت اکسپایر شده برای شما بیشتر از این نمیتونید استفاده کنید و اینحرفها. همه نوشتهها هم عربی شد اون هم بهصورت حروف جداجدا و برعکس. دومیش (استاندارده) رو نصب کردم اون هم جواب نداد.
MOBIDIV Build 417 رو از یک جای دیگه دانلود کردم. به همون ترتیبی که شما فرموده بودید عمل کردم کاملن درست شد. اون فایل رو هم برای دوستانی که احیانن مشکل فارسی دارند و دو فایل بالا جواب نداده آپلود کردم که بتونن استفاده کنن.
دانلود :کد:http://jump.fm/SASTC
مسئلهای که الان باهاش درگیر هستم:
کیبرد RESCO رو نصب کردم. انصافا کیبرد خیلی عالی داره فقط مسالهای که هست :
خودش خیلی کوچک و راحت نمیشه دکمهها رو فشار داد (مثل White Light ) . اسکینهای بزرگ هم یا دکمه تبدیل به فارسی ندارند (مثل Touch Skin) ، یا وقتی تو صفحه میآن اعداد و حروف سر جای خودشون تو کیبرد نیستن (مثل AeroGlass Skin)
اسکینها اینجاست:
کد:http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=15986
فکر میکنم از برای pro2 باید VGA استفاده کرد نه QVGA. ولی متاسفانه VGA ها یکی از مشکلات فوق رو دارند.
نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه. کسی راه حلی سراغ داره ؟ اینجا ظاهرن یکی vga برای aero رو گذاشته ولی نمیشه دانلود کرد.کسی پیشنهادی داره؟کد:http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=15986
(یه مکاتباتی با سازنده skin داشتم ازش خواستم برام vgaش رو ایمیل کنه. اگر گذاشت حتما برای دوستان هم میذارم.
خودم هم دارم به iniش ور میرم که درستش کنم. به یه جاهایی هم رسیدم ولی خیلی وقت گیره و معلوم هم نیست درست بشه دقیق یا نه. در هر صورت اگر از هر راهی به نتیجه رسیدم، حتمن میذارم اینجا بقیه هم استفاده کنند)
به هر حال اگر کسی راه بهتری داره بگه
چندتا علامت تعجب خیلی خیلی بزرگ تو سرمه که هنوز باورم نمیشه این غول با این همه ادعا این نواقص رو داشته باشه. kjam جزغله من با اون ویندوز 5 اینارو داشت
1- منوی TASKS کجاست ؟!؟ باور نکردنیه که تو touchflo تسکس نیست و نمیشه بهش اضافه کرد. (دوستان اگر ترفندی بلدن بگن که من خیلی خیلی لنگ این موضوعم)
2- چهطور میشه پروفایل صدا اضافه کرد؟ منظورم برنامهای مثل pocketalarm هست که چند تا موقعیت مثلا خانه، کار، خواب و اینها باشه که بشه واسه هرکدوم زنگهای مختلف با صداهای مختلف انتخاب کرد و تو تاچفلو نشون داده بشه.
3- چراغ led کاجم وقتی میسدکال داشتی یا اساماس یا هر اتفاق دیگهای که میافتاد به رنگ نارنجی درمیاومد و با یه نگاه از دور به گوشی میشد فهمید یه اتفاقی افتاده و تند تند چشمک میزد ولی این انگار نه انگار یه اتفاقی یه جایی افتاده.
4- تقویم شمسی هم اینطور که بوش میآد رسما رو تاچفلو تعطیله دیگه؟
یه جورایی خیلی خورد تو ذقم :41::45:
سلام
چون بیشتر فعالیت من در انجمن برنامه نویسی است.نقل قول:
بابا انقدر هم تعطیل نیستیم، یه سه سالی پیپیسی داشتیم
و خیلی پیش می آید که دوستان سوالات مشابه و شبه تکراری میپرسند ...
از قدیم عادت کرده ام کامل تر توضیح دهم تا بعداً در جواب سوالات دیگر به راحتی بتوانم لینک یک پست یا تاپیک قدیمی را بدهم و تمام سوالات فرد جدید هم با همان لینک جواب داده شود !
یعنی عادت کردم فقط همین لحظه را نبینم و برای لینک دادن آینده تاپیک به افراد دیگر هم مطلب کامل باشد.
دیگر ترک عادت هم ... ! :31:
نسخه ای را که روی گوشی شما خوب عمل کرده بود، من هم دانلود و در همان سرور قبلی آپلود کردم تا هر سه نسخه در کنار هم باشد و انشاا... حداقل به این زودیها لینکشان شکسته نشود.نقل قول:
... از یک جای دیگه دانلود ... کاملن درست شد ... اون فایل رو هم برای دوستانی که احیانن مشکل فارسی دارند و دو فایل بالا جواب نداده آپلود کردم که بتونن استفاده کنن
cid-9b2bdd1b12ce8c7d.skydrive.live.com/self.aspx/Software/MD3.0Arb.cab
(البته در جهت کمتر شدن مشکلات کپی رایت فایل را تغییر نام دادم)
موفق باشید.
این پسته که خیلی زده تو ذقم رو کسی نیس جواب بده ؟ :41:
دوس عزيز منظور از تسك منيجر هموني كه بغل علامت نشاندهنده شارژ گوشي هست همونه؟ اونو بزن ببين خودشه؟ بقيه چيزايي هم كه سوال كردي بايد برنامه اش مثل الارم نصب بشن
نه عزیز منظورم TASKS هستش. که کارهایی که داری رو مینویسی و سر ساعت آلارم میدهنقل قول:
یه لطفی میکنی دقیق تر راهنماییم کنی؟ یک دنیا ممنوت میشم.نقل قول:
نقل قول:
1- منوی TASKS کجاست ؟!؟ باور نکردنیه که تو touchflo تسکس نیست و نمیشه بهش اضافه کرد. (دوستان اگر ترفندی بلدن بگن که من خیلی خیلی لنگ این موضوعم)
2- چهطور میشه پروفایل صدا اضافه کرد؟ منظورم برنامهای مثل pocketalarm هست که چند تا موقعیت مثلا خانه، کار، خواب و اینها باشه که بشه واسه هرکدوم زنگهای مختلف با صداهای مختلف انتخاب کرد و تو تاچفلو نشون داده بشه.
3- چراغ led کاجم وقتی میسدکال داشتی یا اساماس یا هر اتفاق دیگهای که میافتاد به رنگ نارنجی درمیاومد و با یه نگاه از دور به گوشی میشد فهمید یه اتفاقی افتاده و تند تند چشمک میزد ولی این انگار نه انگار یه اتفاقی یه جایی افتاده.
4- تقویم شمسی هم اینطور که بوش میآد رسما رو تاچفلو تعطیله دیگه؟
بقيه چيزايي هم كه سوال كردي بايد برنامه اش مثل الارم نصب بشن
راستی اون تم رسکو رو بالاخره پیدا کردم. شب که رفتم خونه آپش میکنم
سلام
برای سرزنگ گذاشتن عادی گوشی میتوانید روی دو ساعت بزرگ صفحه کلیک کنید و بعد در قسمت Alarm Clock زمان و زنگ و توضیحات و پریود روز هفته و... را مشخص کنید.نقل قول:
نه عزیز منظورم TASKS هستش. که کارهایی که داری رو مینویسی و سر ساعت آلارم میده
برای حالت قرار ملاقات و کارهایی در چند روز آینده (همان Task) میتوانید به تقویم مراجعه کنید و روی روز مورد نظرتان کلیک کنید و سپس روی آیکون کوچک دفترچه ای که ظاهر میشود کلیک کنید و تنظیمات و گزینه های لازم را پیگیری کنید.
دوست عزیز اینکه calendar هست. من منظورم دقیقا tasks هستش من از این دو گزینه task و calendar خیلی زیاد استفاده میکنم. البته تو صفحه today میآره ولی تو تاچ فلو نیست. توی programها هم هست. با گزینش تو program فعلا کنار اومدم. گرچه تاچفلو یه چیز دیگست و واقعا به نظرم نبودن Tasks تو تاچفلو یک ضعفه. خیلیها هم همین نظر رو دارندنقل قول:
اینو باهاش میشه یه جوری کنار اومد. برنامه پروفایل قوی (تعریف حالتهای مختلف و تعریف زنگ و ولوم مخصوص) سراغ نداره کسی که راحت بشه ازش استفاده کرد؟کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397197
(یه برنامه today خوب هم میتونه خیلی کمک کنه، یکی دو تا رو امتحان کردم بد نبود ولی خیلی خوب جواب نداد. منظورم برنامهایه که یه تب Today قبلی رو به تاچ فلو اضافه کنه. اگه برنامه خوب و قوی کسی سراغ داره معرفی کنه.)
نقل قول:
سلام.
برنامه که زیاد هست اما با تاچ فلو همزمان کار نمیکنه.مثلا" من همیشه از SPB Mobile shell استفاده میکنم .به نظر من (البته نظر شخصی )خیلی بهتر و تو دست تر از تاچ فلو هست ضمن اینکه خیلی قدرت مانور رو بالا میبره و تنظیمات و حالتهای مورد نیاز شخصی.:11:
یکی رو تست کردم نسبتا خوب چوا میده ولی خول وصله پینهایه دیگهنقل قول:
نقل قول:
سلام.
کدوم ورژن رو تست کردید و اینکه وصله پینه ایه یعنی چی؟:11:
MTPInstall_v0.3.6.2 که در واقع همون Manila Today Page هست رو استفاده کردم. منتها یه جورهایی خیلی اصولی نیست دیگه.نقل قول:
اون نقص Task تو تاچفلو هم که همه بهش اعتراض دارند.
راستی برای شما هم وقتی مسیج میاد فقط زنگ میزنه و صفحه روشن نمیشه ؟!؟ من گفتم شاید ایراد از برنامهها یا تنظیماته هاردریست کردم ولی همچنان اینجوریه. وقتی مسیج میاد صفحه روشن نمیشه با اینکه توی sounds and notification برای قسمت flash light for تو مسیجها روشنه
کسی میدونه دلیل ممکنه چی باشه و چهطور حل میشه؟