salam doost e aziz
gofte bodid taromeye maghale,mikhastam bebinam mitoonim ba ham hamkari konim ya na?..dar mored e karet ye mail e kamel be man age emkanesh hast bezan...imanferrari@yahoo.com
movafagh bashi
bye
Printable View
salam doost e aziz
gofte bodid taromeye maghale,mikhastam bebinam mitoonim ba ham hamkari konim ya na?..dar mored e karet ye mail e kamel be man age emkanesh hast bezan...imanferrari@yahoo.com
movafagh bashi
bye
salam gabana
man chand bar say kadam file hayee ke share karde booi ro ownload konam vali zaheran ye moshkel e asasi dare..agar betooni ye rahe halli barash peyda koni azet binahayat mamnoon misham
ba tashakor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايمان جان با آيدي من در ياهو ارتباط بر قرار كن .
show_no_merci
دوستاني كه براي ID من Offline گذاشتن بايد بگم بدليل اشكال فني نتونستم جواب بدم .
ممنونم اگر دوباره ارتباط برقرار كنيد .
دوستي با نام jeyjey از شما هم معذرت ميخوام .
در صورت نياز دوباره اقدام كنيد .
موفق باشيد .
از دوستان خواهش مي كنم نحوي ارتباط LCD و key pad با 8051 به طور كامل توضيح بدن
نحوي برنامه نويسي و تكنيك هاي برنامه نويسي LCD و key pad رو هم توضيح بدن
خيلي ممنون ميشم
سلام به همه دوستان
چند تا موضوع هست كه اگه كسي مي تونه به من كمك كنه متشكر ميشم:1-اينكه نمي تونم اين پروژه ها را دانلود كنم و دوم اينكه ميگن نرم افزار porteus شبيه ساز قوي داره و ميتونه PCB هم بزنه اگه كسي در مورد اين موارد اطلاعاتي داره و ميتونه راهنمايي كنه ممنون ميشم و در اخر نيز من با دوستانم يك برنامه ساعت نوشتيم ولي كار نمي كنه بعد از كلي ور رفتن به برنامه حالا فقط صفحه نمايش روشن ميشه ولي كار نميكنه اگه كسي ميتونه كمك كنه به من ايميل بزنه باتشكر
با سلام
مي تونيد در مورد قفل سخت افزاري به زبان اسمبلي منو راهنمايي كنين؟
ممنون مي شم
به اين صورت كه روي يه برنامه كاربردي قفل سخت افزاري بزاريم كه برنامه Eeprom به زبان اسمبلی کد شده باشه
با سلام اگر در مورد "اندازه گيري "دما
برنامه و توضيح آن به همراه قطعات مربوطه برايم بفرستي ممنون مي شم.
توي اين تاپيك همه فقط سوال مس كنند كسي هم مثل اينكه نيست كه جواب بده
یه پروژه با 8051 می خوام که یه متن کامل هم داشته باشه که بتونم صحافی کنم و به استاد تحویل بدم
توروخدا كمك كن
سلام
آقا 2 سوال داشتم
1- این کد های اسمبلی رو چجوری کامپایل کنیم؟ :sad:
2-اگه این مدار 8051 روی فیبر چاپی پیاده کنیم ، چطور این کدهای اسمبلی را وارد کرد؟ :sad:
سلام
شماتیک مدار رو توسط چه نرم افزاری میتونم بکشم؟
اگه ممکنه آدرس دانلود اونو هم بگید.
با نرم افزار Proteusنقل قول:
نوشته شده توسط avahia
به سايت زير مراجعه كنيد بخش دانلود نرم افزار هاي تخصصي :
قابل توجه دوستان اگه می خواین بدین PCB براتون بزنن جون داداش با protel کار کنید نه proteus چون فایل استاندارد بازار که به دستگاه CNC می دن با protel طراحی می شه .
از ما گفتن از شما هم نشنیدن
نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
سلام
حتماّ بايد در اين گروه عضو بود تا بشه بخش هاي مختلفش رو ديد. از جاي ديگه اي نميتونم بگيرم؟
بله بايد عضو بشي .
دوست من اونجا شما مي توني ورژن Full اين نرم افزار رو هم پيدا كني .
ولي در جاهاي ديگه فقط ورژن ساده اش رو پيدا مي كني .
در كل سايت بسيار خوبيه و شما رو در رسيدن به هدفتون راهنمايي مي كنه
موفق باشي .
دوست عزيز شما دقت كن كه دوستمون چي گفتن :نقل قول:
نوشته شده توسط RoboJavad
براي شروع و قدم اول بهترين نرم افزار همين Proteus است .نقل قول:
شماتیک مدار رو توسط چه نرم افزاری میتونم بکشم؟
موفق باشي .
سلام به همه
واقعا به همتون خسته نباشيد ميگم خيلي تاپيك جالب و مفيديه
من يك مداري مي خوام كه با 220 ولت كار كنه و و به وسيله ي ميكرو كنترلر بتونم شدت نور يك لامپ رو كم و زياد كنم
بايد ميكرو كنترلر رو طوري تنظيم كنم كه در زمان هاي مختلف شدت نور لامپ تعقير كنه
لطفا در اين مورد كمكم كنيد
خيلي ممنون
موفق و پايدار باشيد
خدا نگهدارتان
دوست عزيز شاید منظور دوستمون همین بوده ولی در اصطلاحات الکترونیک و مخصوصا افرادی که کار کرده اند منظور از شماتیک همان نقشه PCB است که در تمام ایران تا جایی که اطلاع دارم فقط با protel و بعضی در کار صنعتی از autocad استفاده می کنند و منظور از مدار شبیه سازی یا شبیه ساز همونیه که شما در نظرتون هست .نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
ضمنا دوست عزيز زیاد روی Proteus حساسیت نشون نده چون در شبیه سازی مشکلات زیادی دارد .
سلام
من در بدر دنبال ماشين حساب با 8051 ميگردم (مدار و پروگرام ) اگه ميشه كمكم كنيد
فقط بايد با سون سگمنت پياده شه
از مطالبتون ممنونم
سلام دوست عزيز
اين پروژه مال خودم نيست و امتحانش نكردم ولي فكر كنم به دردتون بخوره.اين پروژه اعداد حداكثر 2 رقمي رو روشون اعمال رياضي انجام ميده بنابراين شما براي وارد كردن هر عددي بايد 2 رقم وارد كنيد مثلا اگه بخواهيد عدد 9 رو وارد كنيد بايد 09 رو وارد كنيد .عملكردش به اين صورت هست كه 2 رقم اول رو وارد ميكنيد بعد عملگر (+ - / * ) رو وارد ميكنيد بعد هم 2 رقم بعدي رو .
موفق باشيد .
سلام من تازه عضو شدم .
از اینکه زحمت کشیدید و این بحث خیلی کاربردی در مورد میکرو کنترلر ها رو گذاشتید خیلی متشکرم چون هیچ سایت ی قبلا این کار رو انجام نداده بود و این کار در ایران خیلی ضروری بود .
م در مورد ارتباط میکرو با پورت com هر قدر تلاش و تحقیق کردم نتیجه ای نگرفتم و از شما این درخواست رو دارم:
من یه برنامه و مدار در مورد ارتباط سریال 8051 با پورت com میخوام . لطف کنین مدار یا برنامه و طریقه ارسال اطلاعات از pc به میکرو را برام بفرستید یا جواب رو در همین صفحه بگذارید.
دوستای خوب من یکی از اعضای تازه هستم در زمینه نرم افزارهایی مثل Proteus و protel 99 زیاد کارکردم و با پروتل در بخش simulation , scematic , pcb کار کردم .
خوشحال میشم در این موارد به شما کمک کنم .
ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متشکرم.
سلام دوست عزيز
اين فايل PDF در مورد ارتباط سریال کامپیوتر و میکرو کنترلر با استفاده از VB و ++ VC هست.امیدوارم به کارتون بیاد.
سلام دوستان! یک مدار (شامل شکل مدار و برنامه ی اون) IR detector یا زنده یاب با 8051 می خوام که LCD و Keyboard هم داشته باشه. اگه نداشتید هر مداری با 8051 باشه و LCD, Keyboard هم داشته باشه و یک سنسور هم داشته باشه و عملی هم باشه. باید زود ببندم و تحویلش بدم. خدا خیرتون بده!
با سلام ممنون از پروژه خوبتون فقط نتونستم فابل هگز رو پيدا كنم خواهش مي كنم راهنمائي كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
منون
با سلام ممنون از پروژه خوبتون فقط نتونستم فابل هگز رو پيدا كنم خواهش مي كنم راهنمائي كنيد
منون
با سلام خدمت دوستان عزيز :)
گويا شخصي كه اين تاپيك رو ايجاد كردن يعني دوست خوبمون Gabana ديگه فرصت نميكنن اينجا سر بزنن. پس شما هم مثل من درخواستها و سوالاتتون رو در انجمن تخصصي برق و الكترونيك به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كنين.
اول عضو بشين بعد سوالتونو در قسمت مناسب بپرسين .
حتما جواب ميگيرين. ;)
با سلام
دوست عزيز ممنونم از راهنمائي تون
:)
آقاي شمس براي مقاله دستت درد نكنه اتشا’الله جبران كنيم.
با سلام خدمت تمامي دوستان
دست همه درد نكنه اميدوارم بتونم جبران كنم
مي خولستم يكي از بهترين برنامه هاي ويژه برنامه نويسي ميكرو كنترلر ها رو معرفي كنم
اسم برنامه : ّ keil microvision
قابليتها :
برنامه نويسي به اسمبلي و c
شبيه سازي كامل برنامه و اجراي ان
قابليت نمايش تمامي رجيسترها و ...
خروجي فايل به صورت hex
و .................
حجم برنامه كمي بالاست ولي كسي نياز داشت يه كاريش مي كنيم
با سلام
اينو از ما داشته باشد
مرجع اون هم پائين ادرس داره :happy: :biggrin:
:biggrin:
آقا اين صفحه تخصصي برق و الكترونيك فعال نيست يه فكري براش بكنيد.
من از دانشجو هاي الكترونيك و بچه همدان هستم چيز زيادي بلد نيستم چون دنياي ميكروكنترلر خيلي وسيعه و لي خوب در حد اطلاعاتم خوشحال ميشم كسي رو راهنمايي كنم.
فعلا. :rolleye:
چطوري مي تونم پروژه بذارم تو اين صفحه؟
منتظر يه پروژه باشيد :cool:
سلام و خسته نباشيد به همه.
من ميخوام يك سري اطلاعات رو به كمك ميكرو از طريق خط تلفن به يك كامپيوتر در جاي ديگه ارسال كنم.كسي هست كه كمكم كنه؟
براي همه چيز ممنونم. :) ;)
من بي صبرانه منتظر كمكه شما دوستان هستم
من يه پروژه دارم كه اطلاعات رو از طريق پورت پرينتر ميفرسته و ميخونه و با ميكرو ارتباط برقرار ميكنه
چه طوري ميتونم اون رو آپلودش كنم رو سايت
برنامه سيستم اون رو با c نوشتم
خودمونیم
بچه های سایت اصلا فعالیت ندارن
;)
سلام دوستان
با آقاي مهدي ايماني در مورد بي رونقي اينجا موافقم.ولي خب چه ميشه كرد! بعدشم كي گفته صفحه انجمن فعال نيست. شما اگه پروژه اي دارين اينجا نمي تونين آپلودش كنين. بايد توي يه سايت ديگه مثلاَ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارين.
------------------------------
آقاي betianno !چيزي كه شما مي خواين يكم خيلي سخته! :tongue: .نه ........نااميد نشين!
اگه به پستهاي قبلي نگاه كنين (10پست اخير) يه انجمن خوب معرفي شده كه اتفاقاَ در مورد همين موضوع مورد نظر شما توش بحث شده.
فعلاَ...