نقل قول:
بگو چه كار ميخواي پاكت انجام بدي... من حتما كمكت ميكنم
Printable View
نقل قول:
بگو چه كار ميخواي پاكت انجام بدي... من حتما كمكت ميكنم
سلام.نقل قول:
شما اصلا" امنیا رو با ویوا نمیتونی مقایسه کنی. اینا 2 تا کلاس کاری جدا از هم دارن.شما اگر ویوا رو بخوای بخری 300 تومن امنیارو تا 600 تومن هم بخری برد کردی مطمئن باش.:11:
صدای این گوشی تو هنزفری چطوره؟
بلندی صدا؟
از امنیا خوشم میاد اما فقط با مارکش (samsung) مشکل دارم :31:نقل قول:
عزيزم بگو چه كارهايي ميخواي باهاش انجام بدي؟؟؟نقل قول:
بچه ها این سوال منم بود کسی جواب نداد کیفیت و بلندی صدای هندسفریش چطوره ؟ :19:نقل قول:
عزیزم اصولا من خیلی مشکل پسندم یه بار میگم viva نسبت به قیمتش می ارزه باز میگم نه امنیا خیلی امکاناتش بیشتره اما بعد میگم دایموند مارکش از samsung بهتره و کلاسش بیشتره اما دوربین امنیا بالاتره و صفحش بزرگتره( که برام مهمه) بعد دوباره میرسم سر خونه اولم میگم viva بگیرم اما صفحه بزرگ و شیک بودنش مهمه واسمنقل قول:
حقیقتش نمیخوام بعد ز خرید پشیمون بشم:41:
سلام بر دوستان گرامی، من قصد خرید ویوا رو دارم، اگه میشه یه فروشنده خوب به من معرفی کند/ با تشکر .
تو پکش هندزفری ندارد ولی جداگانه به فروش می رسد من هنوز نتونستم بخرم ، خریدم می گم چه جوریهنقل قول:
سلام .
من قیمت با گارانتی و بی گارانتی این گوشی رو میخاستم !
و اینکه کسی میتونه یه عکس واقعی ازش بگیره همراه با صفحه نماشی روشن و پشتش !؟
سلام
سعید جان منظورت از خود گوشی هستش؟؟؟؟؟؟؟
اگر آره فردا میگیرم میزارم الان عکس خوب نمیشه روز میگیرم میزارم:40:
نقل قول:
سلام . دوست من به نظر من اگه مشکل مالی نداری HD بگیر . اما اگه تو گوشی هایی که گفتی موندی به نظر من یا امنیا بگیر یا دایموند . درسته که ویوا بسیار خوبه و به قیمتش می ارزه ولی اگه منطقی بخوای نگاه کنی امنیا و دایموند قوی تر از ویوا هستن و فکر می کنم امنیا هم به قیمتش می ارزه .
دایموند و امنیا هر کدوم یه سری مزایا دارن و یه سری معایب که دیگه خودت باید تصمیم بگیری .
به نظر من:
برتری های امنیا: 1- دوربین بهتر . 2- باطری خوب . 3- صفحه ی بزرگتر .
برتری دایموند: 1- زیبایی بیشتر . 2- برند (HTC) بهتر و با تجربه تر در پاکت پی سی . 3- پشتیبانی نرم افزاری و ویندوز عالی از سوی خود HTC
معایب امنیا: 1- غیر استاندارد بودن صفحه ی نمایش (البته با برنامه قابل حله) . 2- عدم پشتیبانی خوب سامسونگ . 3- نداشتن جا برای قلم . 4 - رم و رام پایین تر
معایب دایموند: 1- باطری ضعیف که بعضی ها رو واقعا کلافه می کنه . البته این مشکلیه که اکثر HTC های جدید دارن . 2- نداشتی مموری کارت
نقل قول:
با گارانتی پارس 280 . بدون گارانتی اگه پیدا کنی 240 تا 50
با سلام وخسته نباشید
میخواستم بدونم این گوشی تا چند گیگ رم ساپورت میکنه و چه نوع مموری ؟
دوست گلم شما بازم نگفتی هدفت چیه... احتمالا میخوای بگیری و باهاش حال کنی فقط.. اگه استفاده خاصی نداری هرکدوم رو بگیری پشیمون نمیشی... شما تا حالا ویوا رو از نزدیک دیدی؟؟؟؟؟ چقدر پول داری؟؟؟ مقدار پولتو بگو که بتونم دقیق کمکت کنمنقل قول:
htc کلا تایوانیه درسته ؟ فرقش با چینیش چیه ؟
از نزدیک ندیدم اگه دیده بودم شاید انتخاب راحت تر بودنقل قول:
بد نیست قیافش... خیلی گرفتارم امروز و فردا.. اگه عجله نکنی تا بتونم کمکت میکنم.. آخه من خودم وقتی میخواستم بخرم 2 ماه تحقیق کردم:18:نقل قول:
نقل قول:
و اینکه کسی میتونه یه عکس واقعی ازش بگیره همراه با صفحه نماشی روشن و پشتش !؟
سلام سعید جان خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
santiago جان مرسی عکسات خیلی بهم کمک کرد و علاقم بیشتر شد و درصد خریر viva رو برد بالا چون عکسای توی سایت ها زیاد واقعی نیست جنس بدنش به نظرم جذاب میاد همینطوره ؟
پس تو هم مثل من مشکل پسندی :31::21:نقل قول:
من نیازمند یاری سبز همه دوستان هستم :11::8:
فقط اگه کسی میتونست با p990 مقایسش کنه( منظورم یه مقایسه فنی و حرفه ای هست ) کلا همه چی میومد دستم اخه گوشی قبلیم بود که سوخت :19:
نقل قول:
سلام . دوستای من تا 8 گیگ رو گذاشتن خوب کار می کنه . رمش هم از نوع میکرو اس دی هستش
نقل قول:
سلام . فکر می کنم تمام گوشی های HTC تایوانی هستن بجز ویوا که چینی هستش . به نظر من که هیچ فرقی ندارن
نقل قول:
سلام . با اجازه ی سروش خان . دوست من به نظر من جنس بدنش بسیار بسیار عالی و تکه . خیلی باهاله مثل سرامیک می مونه . اگه تو نور بهش دقت کنی واقعا لذت می بری . در ضمن خط و خش رو خیلی کم نشون میده و به نطر من یه جورایی ضد خشه (البته نه کاملا)
نقل قول:
جدی ؟ یعنی اصلشو چین میزنه ؟ دوستانی که viva دارن همه گوشیشون چینیه؟
مرسی درصد خریدم رفت بالاتر چون اینجور چیزا واسم مهمه و میخوام با گوشیم حال کنمنقل قول:
کلا با چه چیزای این گوشی حال می کنی ؟:31:
من تا اواسط خرداد حتما یکیشو با گارانتی میخرم .
توی کارتنش چه چیزایی هست ؟
صفحه نمایشش دقیقا اندازه ان هشتاد و یک هشت گیگ 240*320 هستش ؟
--------------------------------- ویرایش شد . ----------------------------------
ان هشتاد و یک هشت گیگ :
240x320 pixels, 2.4 inches
ویوا :
240x320 pixels, 2.8 inches
من که نفهمیدم ! ؟ ! ؟
240x320 رزولوشنش هست. اندازه ال سی دی 2.8 اینچ هست 0.4 اینچ بزرگتر از ان81 8گیگ.نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/htc_touch_viva-2527.php
سلام سعید جان اندازه تصویرش مثله n95 هشت گیگ هستش
و داخل کارتون usb . شارژر . 2 تا سیدی .دفترچه
هنزفری نیستش
نقل قول:عزیزم تا الان هیچ مشکلی به خاطر چینی بودن پیش نیومده... البته من چون خودم امنیا دارم شما از کسانی که ویوا دارن دوباره بپرس.. البته باید حواست رو جمع کنی که بدلیش رو نخری... ویوا محصولی هست که به ارزون تموم شدنش خیلی اهمیت داده شده و من نظرم اینه که به خاطر نیروی کار ارزون توی چین تولید شدهنقل قول:
جی اس ام آرنا زیاد در موردش توضیح نداده ولی فون آرنا بسیار عالی ... !
رم و ایناش برام زیاد مهم نیست چون من بجز یکی دو تا برنامه چیز دیگه ای سرش نمیریزم .
دوستان فارسی نویس هم داره و اسمس فارسی هم ساپورت میکنه ؟!
سلام
سعید جان بله فارسی ساز داره
خیلی هم خوب کار میکنه .
نقل قول:
سلام . سعید جان من خودم با کوچیک و باریک بودنش ، جنس بدنه ، ارزون بودن و کارایی نسبت به قیمتش خیلی حال می کنم . Wifi بسیار قوی داره . قدرت تاچ بسیار بالا . با اطمینان کامل می تونم بگم سرعت عملکرد و نرمی و روونی تاچ فلو تو ویوا نسبت یه دایموند و تاچ پرو و غیره بسیار بسیار بالاتره . دیگه چی بگم؟ :5:
نقل قول:
علاوه بر برنامه ی فارسی ساز شما می تونی رام (ویندوز) عربی اصلی و اورجینال رو هم از خود سایت HTC بگیری و نصب کنی تا هم ورژن ویندوزت بره بالاتر هم فارسی داشته باشی .
نقل قول:
آره عزیزم همرو چین میزنه . ولی اصلا نترس چون چین HTC با چین نوکیا و بقیه گوشی ها فرق می کنه . من 2 سال k-jam داشتم که اونم چینی بود . شاید باورت نشه ولی تو اون 2 سال 10 بار هم هنگ نکرد . الانم 6 - 7 ماهی میشه که ویوا دارم و اصلا هنگی نداره
من متوجه نشدم !
رام یعنی چی ؟ در ضمن وقتی که فارسی ساز نصب کنی همش فارسی میشه یا فقط اعداد و اسمس و کیبورد هاش ؟
اگه رام عربی گرفتم چطوری میشه همینطوری که بالا گفتم ؟ یا ( پچگژ ) نداره ؟
سلام بچه ها الان یه سری به تاپیک نرم افزار های ppc زدم نرم افزار های زیا با قابیلیت های زیاد و جالبی دوستان گزاشتن واسه دانلود میخواستم بدونم میشه نرم افزار مخلف روش نصب کرد ؟ یعنی اینکه میتونم چندین تا نرم افزار روش نصب کنم ؟ کم نمیاره تو سرعت و اینکه مموری 8 روش خوب جواب میده تو سرعت گوشی تاثیر نداره ؟
بازم سلام .
توی سایت اچ تی سی درمورد رام و اینا یه چیزایی خوندم . ولی نفهمیدم فارسی Enabler چیه ؟
در ضمن من توی روزنامه ابرار دیدم نوشته بود تنها نمایندگی رسمی این گوشی پارس کامتل هست ولی خود سایت اچ تی سی فقط یاس و پرشین تلکام رو گذاشته ... !
نقل قول:
دوباره سلام . دوست من رام همون ویندوزی هستش که تو گوشی های پاکت پی سی هستش . پاکت پی سی این امکان رو به شما میده که اگه خواستی ویندوز جدیدتر هم رو گوشیت نصب کنی . مثلا ویوا ویندوزش 6.1 هستش و شما می تونی روش ویندوز 6.5 که هنوز بصورت رسمی معرفی نشده نصب کنی .
برای این بهت می گم ویندوز عربی نصب کن که هم می تونی کل ویندوز رو عربی کنی هم انگلیسی . هم اعداد و هم کلمات فارسی میشه . در ضمن هر وقت هارد ریست کنی فارسی از بین نمیره . ولی برنامه ی فارسی ساز بدیش اینه که هر کاری کنی به هر حال یه سری باگ داره . و بعد از هارد ریست باید از اول نصب کنی . در کل این ها رو که گفتم ربط به گوشی نداره . دوست داشتی برنامه بریز . دوست نداشتی رام عربی بریز . تو هر دو تا هم تمامی کلمات فارسی وجود داره .
نقل قول:
هر چندتا برنامه دوست داشتی نصب کن . هیچ اشکالی نداره . ولی طبیعتا سرعت گوشی کمی پایین میاد . برای تمامی گوشی ها همینه